Drone opnames van Epsteins ‘Pedo Eiland’: ‘Wat doet Bill Clinton hier met twee jonge meisjes?’

Het vreemde tempel- of moskee achtige gebouw op Epsteins ‘Pedo / Orgie Eiland’. Afbeelding: private drone opname via (1).

—————————————————————————————————————————————-

‘Epstein heimelijk gebruikt door inlichtingendiensten om prominente personen in de val te lokken, zodat ze daarna gechanteerd konden worden’

—————————————————————————————————————————————–

De belangstelling voor Jeffrey Epsteins ‘Little St. James’, door de lokale bevolking ‘Pedo Eiland’ genoemd, is na zijn arrestatie overweldigend. Nu zijn er ook drone opnames (video 1 / video 2 / video 3) opgedoken van het kleine eiland waar talloze minderjarige jonge meisjes ongestoord en onbeperkt door elitaire personen konden worden misbruikt. Eén van de slachtoffers, Virginia Roberts, verklaarde in 2011 tegen haar advocaten dat ze zich ‘herinnerde dat ik aan Jeffrey vroeg wat Bill Clinton daar met twee jonge meisjes deed. Hij lachte het weg en zei: ‘Nou, hij staat bij mij in het krijt’.’

Ondanks het feit dat hij 26 keer in de vluchtlogboeken van Epsteins ‘Lolita Express’ opduikt heeft Bill Clinton altijd ontkend ooit op Pedo Eiland (ook wel ‘Orgie Eiland’ genoemd, dat ten oosten van Puerto Rico ligt) te zijn geweest. Maar zoals bekend is er bij het echtpaar Clinton geen enkel verschil tussen de waarheid en een leugen, of het moet zijn dat liegen hen duidelijk veel gemakkelijker af gaat.

Epstein doneerde nog wel $ 25.000,- aan de malafide Clinton Foundation om mee te helpen het ’Clinton Global Initiative’ op te richten, een maffia achtige constructie waarmee de Clintons vele honderden miljoenen voor zichzelf wisten binnen te harken.

12 jarige meisjes gevangen gehouden

Volgens Fox News had Epstein een compleet team dat meisjes zo jong als 12 jaar ronselde, ontvoerde en naar het eiland bracht. Sarah Ransome, een van zijn veronderstelde slachtoffers, zei dat ze had geprobeerd te ontsnappen door van het eiland weg te zwemmen, maar dat ze weer werd gepakt door een speurteam waar Epstein en zijn partner-in-crime Ghislaine Maxwell zelf aan deelnamen. Ook namen ze haar paspoort in beslag, zodat ze niet kon vertrekken.

Een voormalige medewerker bevestigde tegenover Bloomberg dat Epstein jonge vrouwen en meisjes naar St. Thomas overvloog, waar ze op een jacht met de naam ‘Lady Ghislaine’ werden gezet en naar het beruchte eiland werden gevaren.

Tempel- of moskee achtig gebouw

Sinds hij in 1998 het eiland voor bijna $ 8 miljoen kocht liet Epstein er wegen aanleggen en gebouwen construeren, zoals een enorme villa en een vreemd blauw-wit gestreept kubusvormig gebouw, waar vroeger ook een koperen koepel op stond en daarom op een tempel of moskee leek. Deze koepel werd er tijdens orkaan Irma in 2017 afgeblazen.

Op de dronebeelden is te zien hoe er achter een paar ramen afgehaalde matrassen liggen. Ook is er bij het gebouw een merkwaardige zonnewijzer omgeven door grote keien en bankjes aangebracht.

‘Epstein gebruikt door inlichtingendiensten om prominenten in de val te lokken’

In zijn kantoor had Epstein een geheime stalen kluis. Behalve een schoonmaker had niemand toegang tot dit kantoor, wat erop lijkt te wijzen dat hij daar veel meer dan enkel geld had opgeborgen. Eerder deze week waren er geruchten dat Epstein jarenlang werd ingezet door inlichtingendiensten om prominente figuren in de val te lokken en mee te nemen naar zijn Pedo Eiland. Daar zouden dan geheime opnames van de verboden seksuele uitspattingen van deze elitairen zijn gemaakt, waarmee ze vervolgens konden worden gechanteerd.

De arrestatie van Epstein heeft minister van Werkgelegenheid Alexander Acosta tot aftreden gedwongen. In 2008 sloot hij als procureur de nu ‘Sweetheart Deal’ genoemde overeenkomst met Epstein, waarin de miljardair in ruil voor forse strafmindering schuldig pleitte aan enkele kleinere zedenvergrijpen. Nadat het gerucht naar buiten kwam dat Acosta daarbij tientallen pagina’s met bewijs van veel ergere misdrijven had genegeerd, was zijn positie in de regering Trump onhoudbaar geworden.

 

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars via Zero Hedge

 

Zie ook o.a.:

09-07: Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

27

 1. In 7 dagen schiep God de wereld en Hij zag dat het goed was. Een bril was duidelijk nog niet uitgevonden.

 2. Kan iemand mij zeggen waarom in de commentaren zo vaak de bijbel,god en jezus aangehaald worden?
  Geloof is een aanname en niet gestoeld van enig bewijs.
  Als je dan zoveel weet over het geloof vertel me dan eerst waar god vandaan komt

 3. Het is nu wel duidelijk waarom God’s volk niet mag ophouden God’s geboden te gehoorzamen
  En in Jezus te geloven. Openbaring 14 vers 12

 4. @ Freddy schreef:
  13/07/2019 om 11:43 pm

  De illuminati is een onderdeel van de Jezuïeten-orde.
  De Jezuïeten staan boven alle ordes, zoals de Maltezer orde, Opus Dei, Vrij-metselaars, en noem maar op.
  De jezuïeten zijn een religieuze orde binnen de Katholieke Kerk. Ze wordt ook wel de Sociëteit van Jezus genoemd. Door Ignatius van Loyola gesticht in 1540.
  Als je zelf wil, kun je heel wat vinden over deze ‘bende’.

 5. John,

  dus volgens jou bestaat de satan niet en dus volgens jou liegt de Bijbel …??!!

  Ooit van nefilim of gevallen engelen gehoord ??

  Ooit van vééél onderzoek in Antartica gehoord en de 200 gevallen engelen die er gevangen zijn ??

 6. De zeer vele onverklaarbare politieke beleidsbeslissingen zijn alleen te verklaren door het vermoeden dat de betrokkenen op de een of andere manier chantabel zijn.

  Ook de Klimaatreligie is suspect.

 7. De kop van dit artikel bevat ondermeer ‘Wat doet Bill Clinton hier met twee jonge meisjes?’
  Wordt dit ergens in dit artikel verder geduid? Of heb ik het niet goed gelezen?

 8. @Freddy (13/07/2019 om 11:43 pm) & Janus (13/07/2019 om 3:47 pm)

  Ik raad jullie, voor zover nog niet gedaan, het boek/trilogie “De 13 Satanische Bloedlijnen” van Robin de Ruiter zeer aan.

  Over vrijmetselarij, illuminatie en meer ongedierte. Ik heb best enige kennis in huis wat betreft deze onderwerpen, maar de schellen vielen regelmatig van m’n ogen bij het lezen van dit zeer duidelijke boek (in Frankrijk door de elite verboden). Uitermate verhelderend. Aanrader.

 9. Het begint aardig op de fabeltjes krant te lijken alles en iedereen .beschuldigd iedereen .maar de kern van dit alles word niet gezien. Alle geloven zijn door mensen gemaakt om wat juist nu ook gebeurd iedereen tegen elkaar op te zetten.. Verdeel en heers.!!! Alles is een Dwz Er is maar een energie van de hoogste liefde voor al het leven tot de laagste daar van is pure haat minachting. Satan bestaat niet negatieve energie wel en die woekert zeker nu op deze planeet giga voort. het z,g Ego is het kwaad .zolang er figuren rond lopen die denken meer te zijn als een ander of een ander soort leven blijft dit doorwoekeren .totdat moeder aarde in gaat grijpen en dit is niet voor de eerste keer. de aarde is een deel van de z,g hemel dus ook hier.

 10. Met mensen die door en door slecht zijn of slechte bedoelingen hebben, hoef je geen medelijden te hebben vanwege bijvoorbeeld doordat ze een slechte jeugd gehad hebben. Soms is hard zijn de hoogste vorm van liefdadigheid, zeker voor deze gore lui die donders goed weten, dat, wat ze doen door en door slecht is. Hard aanpakken dat geteisem, dat is de enige taal die ze verstaan.

 11. @ L’eon van Duren: 11:23 pm. Zo denk ik er ook over. Toevallig schoot die gedachte me gisteren door het hoofd meneer van Duren, de islamisten zullen zoiets nooit dulden.

  @ Freddy: 11.43 pm. Inderdaad het gaat om de NWO.

 12. @Leon van Duren 13/7 11.23 pm

  Beknopt:
  Christelijk-kerkelijke zedenleer is in europa vanaf ca. 1250 na Chr. geïntroduceerd met als doel volksgezondheidsbevordering in tijden dat wereldse overheid, farmacie en medische wetenschap nog in de kinderschoenen stonden.
  Geslachtsziekten zorgden voor ellende, ziekte, dood, economische malheur. Huwelijkse trouw en maagdelijkheid van het kind zorgden ervoor dat men er tamelijk zeker van kon zijn gezond het huwelijk in te gaan en gezond te blijven en niet ziek of onvruchtbaar te worden. En dat was nodig met de reisiustige westerling die sinds de romeinen al de halve wereld over gingen.. Zie o.a syfilis-verspreiding.
  In latere eeuwen maakten medische wetenschap en farmacie de cultureel geincorpereerde zedelijkheid in het westen als gezondheidsverzekering minder noodzakelijk met de komst van penicelline en diagnostiek en sterke overheden die zich met volksgezondheid bemoeiden.

  —Neemt niet weg dat een modern kind voor zijn psychologische ontwikkeling in de moderne wereld gevrijwaard moet blijven van sex met volwassen, hoewel dat ook niet weer zo schadelijk is voor het individu als wordt voorgesteld— Wat bedoelt u hiermee te zeggen, dat het niet schadelijk is voor een kind als het sex met een volwassene heeft ? Mod.

  na eeuwen noodzakelijke rituele afwijzingen en door relbeluste media en politici.

  Maar als door klimaatverandering de mens weer hooguit 60 wordt, is men weer blij als de dochter met 15 huwt..
  En afwijkingen (perversiteiten) bestonden altijd al.

 13. @janus
  Heb je het nu over illuminati? Nieuwe wereld orde. Als je ziet wat er allemaal aan de gang is in de wereld zou je het wel denken.

 14. Je zou bijna islamiet worden om deze buitensporige gedragingen van het vlees legitiem te kunnen doen!!!De massamoordenaar en pedofiel Mohammed gaf hierin ook al het verkeerde voorbeeld ,nu begrijp ik steeds beter waarom de islam zo aantrekkelijk is voor vooral mannen!!! Het zal mij niets verbazen als deze miljardairs en miljonairs zich straks verbergen achter deze achterijke islamitische cultuur !! De wetteloze staat te trappelen om aan de macht te komen!

 15. 20 jaar gevangenisstraf voor een sexende juf met een 13-jarige is eigenlijk juridische krankzinnigheid. Waar de vs vol mee zit. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1097532392/20-jaar-celstraf-voor-amerikaanse-seksjuf-28
  Beter kan je als veteraan maar creperen nadat je er voor de goede politieke zaak in stonk..
  Of als slachtoffer van de bankenmaffia…
  Ondanks alle public relations en verdiensten in het verleden meuren de vs moreel stilaan aan alle kanten.

  Gelukkig maken ze daar nog hele goede (art)films door jongeren die de balans nog een beetje compenseren en hoop geven voor de toekomst.

 16. Het is beestachtig wat die lui met kinderen, meisjes en jonge vrouwen doen.
  En dat Obama en de Clinton’s satanische rituelen bijwonen heb ik ook ergens gelezen
  Dan hoe de kerk die zich christen noemt ook veel geestelijken hebben die kinderen misbruiken seksueel.
  Hoe kun je dat allemaal onder de mantel van liefde schuiven en tolereren?
  Disney die ook kinderen misbruikt en hersenspoeld.
  Zoveel onrecht wordt kinderen aangedaan. Bij wie zijn kinderen dan nog vertrouwt?

 17. Nos NPO hebben de mond vol over bootvluchtelingen, mensenhandel, enz enz wat natuurlijk heel erg is. Een rijke pedofiel in de vs kan jaren lang ongestraft jonge meisjes en wellicht jonge jongens zijn sex behoefte bevredigen en trekt daar ook mensen in mee.nos NPO wil niet laten zien dat gevolgen voor de misbruikte jonge mensen enorm zijn.er zal gerechtigd komen

 18. @Janus: 3:47 pm. Dat zou wel eens de reine waarheid kunnen zijn. Satan is de overste van deze wereld, dus deze smeerlapperij verbaast mij niet.

 19. Clinton ,Obama zijn propheten dus heilig aldus NOS.
  Maar met hun zo velen.

 20. @ Pilaf.
  NOS heeft altijd geschreven wat de Clintons (Osama Obama’s) van deze wereld wilden dat ze schreven. Of m.a.w.: denk niet dat ze hier diepgravend in gaan duiken:-(.

 21. Ik hoop dat nos er eens flink induikt en een extra journaal aan gaat besteden hoe de vs steeds verder weg zakt in grove zonden

 22. De bedoeling van dit is: dat er weer naar de Joden gewezen wordt en dat het moet lijken dat ‘hun’ het weer allemaal in gang gebracht hebben in de U.S.A..
  Met als gevolg Joden-haat. Dat wordt hiermee aangewakkerd door de Jezuïeten.
  Er is een lijst vol met huidige prominente ‘gasten’, die in de kringen van deze orde rondzweven.
  Zit je er eenmaal in en je wil eruit, gaat je leven naar de Palestijnen of erger nog moet je het bekopen met de dood.
  Het stinkt zo erg dat wij ‘normale’ mensen er steeds meer last van krijgen.
  Zo is mevrouw Clinton geconfisqeert door Big-farma.
  Zo was Mandele een ‘Knight’
  Zo is Mugabe geridderd door queen Elisabeth
  Zo zijn Erdogan, Putin (en Putin’s Russische grootvaders, Stalin en Lenin –> vrijmetselaars) Peres, Netanyahoe, Macron, Merkel, Verhofstadt, de koningshuizen en de lijst is nog langer, geliëerd aan deze Jezuïeten-orde met als hoofd daarvan de zwarte paus, waar de huidige paus ook naar luisteren moet !
  Houdt Karl von Habsburg maar in de gaten –> de Duitsers schreeuwen al om een keizer !!!

 23. De schandalen blijven zich opstapelen in de VS, maar niet alleen daar ook elders en in Belgenland zien we zulke uitspattingen ook hier is hier is een Vlaamse politieker in opspraak gekomen, maar volgens zijn advocaat is hij onschuldig, wat ik heb geleerd in mijn leven is dit: advocaten zijn de grootste smeerlappen , je mag drie moorden hebben begaan,dan zullen die dat nog niet toegeven, een moeilijke jeugd misschien, het kind moet een naam hebben! Shalom

Comments are closed.