Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’

Afbeelding: Getty Images (5).

—————————————————————————————————————————————-

Advocaat slachtoffer van Epstein: ‘Trump enige bekende persoon die wilde meewerken aan onderzoek’

—————————————————————————————————————————————-

Voormalig president Bill Clinton stapte volgens officiële vluchtlogboeken zeker 26 keer aan boord van de privé jet van de enkele dagen geleden gearresteerde miljardair Jeffrey Epstein. Ondanks het zwart-op-wit bewijs beweren de advocaten van Clinton nu dat het om slechts 4 vluchten met deze ‘Lolita Express’ naar paradijselijke resorts ging, waar minderjarige meisjes van 12 tot 16 jaar oud naar hartenlust konden worden misbruikt door de elite. De media en ook Wikipedia doen er natuurlijk alles aan om Epstein in verband te brengen met Donald Trump, maar hij was volgens de advocaat van een van de slachtoffers ‘de enige hooggeplaatste persoon’ die destijds meteen en volledig met zijn onderzoek wilde meewerken.

Dat ook Wikipedia al lang niet meer kan worden vertrouwd als objectieve informatiebron en als propaganda instrument voor de Westerse globalisten wordt gebruikt, is algemeen bekend. Zo wordt op de pagina van Epstein wel een quote van Trump uit 2002 aangehaald, waarin hij de miljardair ‘een geweldige vent noemt, leuk gezelschap, en net als ik van mooie vrouwen houdt, al zijn er veel aan de jongere kant’, maar wordt er niet bij geschreven dat Trump Epstein onmiddellijk de toegang tot zijn Mar-a-Lago club in Palm Beach ontzegde toen Epstein daar een minderjarig meisje had benaderd.

Advocaat slachtoffer: ‘Trump enige die aan onderzoek wilde meewerken’

Wikipedia ‘vergeet’ ook dat Bradley Edwards, advocaat van een van Epsteins slachtoffers, al vorig jaar heeft verklaard dat Trump ‘de enige’ bekende persoon op zijn lijst was die meteen wilde meewerken met zijn onderzoek en instemde met een vraaggesprek. ‘Hij was heel behulpzaam,’ aldus Edwards. ‘Er was hoe dan ook geen enkele indicatie dat hij ergens bij betrokken was, maar hij gaf goede informatie. Die bleek te kloppen, en dat heeft ons geholpen.’ (2)

Het vastgestelde feit dat Bill Clinton 26 keer met Epsteins ‘Lolita Express’ meevloog –ook naar Epsteins zogenaamde ‘Orgie eiland’- werd zelfs korte tijd van Wikipedia verwijderd, om later weer te verschijnen – vermoedelijk omdat de manipulaties om het beruchte Clinton echtpaar uit de wind te houden anders te opzichtig zouden worden. (1)

De vluchtlogboeken werden opgevraagd bij de luchtvaartautoriteit FAA en in 2016 door Fox News wereldkundig gemaakt. Op sommige vluchten had Clinton enkele Secret Service agenten bij zich, maar op andere niet. Zijn vrouw Hillary zou hem bij enkele reizen vergezeld hebben, al is dit niet direct uit de gegevens op te maken.

Zwart boekje vol met bekende personen

Andere notoire namen die meevlogen zijn de Britse prins Andrew, topadvocaten Alan Dershowitz en Kenneth Star, Ghislaine Maxwell, dochter van mediatycoon Robert Maxwel, en Leslie Wexner, eigenaar van retailer ‘Victoria’s Secret’. Volgens een van de slachtoffers, Virginia Roberts Giuffre, werd Epstein door Ghislaine Maxwell actief geholpen in het recreturen en verplaatsen van minderjarige meisjes voor seksfeestjes.

In 2009 smokkelde Epsteins ‘house manager’ (een soort veredelde conciërge) Alfredo Rodriguez het ‘kleine zwarte boekje’ van zijn werkgever naar buiten. Daar zouden ook de namen van acteurs Ralph Fiennes en Alec Baldwin in staan, politici zoals Tony Blair en Ehud Barak, industrieel David Koch, en artiesten zoals Jimmy Buffett en Courtney Love. Ook miljardair Leslie Wexner, de oud gouverneurs Bruce King en Bill Richardson (beide New Mexico), voormalig Miss Sweden Eva Andersson en Peter Soros, het neefje van de notoire George Soros, zijn erin terug te vinden. (4)

De vele honderden celebrities op de lijsten zullen lang niet allemaal geweten hebben van Epsteins voorkeuren, en daarom om andere redenen aan boord zijn geweest van zijn privéjet, die verschillende bestemmingen aandeed. Dat geldt hoogstwaarschijnlijk ook voor zakenicoon Trump, die één keer meevloog naar Palm Beach, waar hij Epstein had uitgenodigd voor een etentje in zijn club.

Eerder te weinig bewijs tegen Epstein om hem lang op te sluiten

Epstein houdt vol ‘onschuldig’ te zijn aan de nieuw gepresenteerde strafbare feiten –zo is er bij een huiszoeking kinderporno aangetroffen-, ook al gooide hij het in 2008 op een akkoordje nadat hij was aangeklaagd wegens seks met minderjarige meisjes, waarvan velen waren weggelopen en/of wezen waren. De toenmalige procureur, Alexander Acosta, die op dit moment minister van Werkgelegenheid is, ging akkoord met de strafvermindering voor Epstein omdat het advocatenteam te weinig bewijs hadden verzameld om de miljardair langer dan enkele maanden achter de tralies te krijgen. (3)

 

Xander

(1) Infowars
(2) Infowars
(3) Bloomberg
(4) Zero Hedge

(5) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

18-04: ‘Justitie heeft bewijs van illegale donaties seksslavinnen sekte aan campagne Hillary Clinton’ (/ Lange lijst van ‘waar rook is, is vuur’ aanwijzingen van nauwe betrokkenheid Clinton kliek met internationale pedo kringen)
17-02: Judicial Watch: Bewijs dat Obama’s FBI lange lijst misdrijven Hillary Clinton verborg

2018:

25-08: Marc Dutroux wil vrijkomen, internationaal pedo netwerk nog steeds onaangetast

2018: (Via oud xandernieuws.punt.nl)
13-02: Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk Rusland

2017:
04-08: Justin Bieber, Katy Perry, Brad Pitt: Entertainment industrie gecontroleerd door ergste pedofielen
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
10-02: Elijah Wood (‘Frodo’ in Lord of the Rings): Hollywood is één grote pedofielen ring (/ Democraten Californië legaliseren via achterdeur kinderprostitutie – Belgisch slachtoffer misbruik netwerk: ‘Ik ontmoette politici, VIPS en staatshoofden’)

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
21-11: ‘Hillary’s campagneleider John Podesta betrokken bij verdwijning Madeleine McCann’
06-11: Julian Assange: Saudi Arabië en Qatar financieren zowel ISIS als Hillary Clinton
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’

24-10: Watergate redacteur: Clinton Foundation is schandalig corrupt

19-10: Undercover video’s bewijzen massale verkiezingsfraude Democraten
18-10: FBI documenten bewijzen dat Hillary Clinton wordt beschermd door schaduwregering

15-10: Wall Street Journal erkent dat media ‘alle zonden van Hillary begraven’

11-10: WikiLeaks: Stafleden en top Democraat klagen dat Hillary zo vaak liegt
09-10: Ex maîtresse Bill Clinton: Hillary dreigde ongeboren baby te vermoorden bij handicap

06-08: Vijfde mysterieuze dood in paar weken van tegenstander Hillary Clinton

24-07: WikiLeaks: Nominatie Clinton doorgestoken kaart; Democraten controleren de media
03-07: Zoveelste getuige tegen Clinton komt op verdachte wijze om het leven (/ Een greep uit de indrukwekkende ‘Clinton lijkenteller’)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

15

 1. In dit land worden zo vaak meisjes verkracht,aangerand en mishandeld (besneden) maar daar is nauwelijks aandacht voor.
  Ook de vrouwen die bespuugd en beledigd worden zijn talrijk ,maar daar is ook nauwelijks aandacht voor.
  Nee dan die miljardair.
  Ik keur zijn gedrag niet goed maar het bovengenoemde is volgens mij erger.

 2. De hoogste en rijkste mensen, het smerigste tuig.
  Hoe in de wereld kun je kinderen zoiets aandoen?
  Ze weten heel goed dat je je niet mag vergrijpen aan een ander, laat staan aan kinderen.

 3. Wow! Stond gisterenavond zowaar een -weliswaar nogal gekleurd- berichtje over op de NOS-site, maar vanochtend al niet meer te vinden.

  Zeker te belastend voor de grote namen …

 4. @ berrevoets 07.04pm
  U heeft gelijk! Niet Epstein. Xander wel correct info geven!

 5. De tijden van uithuilen en opnieuw beginnen zijn voorbij !
  Seksuele driften zijn één van de , misschien wel de gevaarlijkste, veroorzakers wereldwijd van conflicten. En het vrouwelijk geslacht weet dat ook en maakt daar ook gebruik van. Platvloers gezegd, geiligheid regeert in hoog en laag de wereld. Dat was zo en is zo …. . Wanneer een timmerman een loodgieter of uw buurman een ,slippertje, maakt dan volgt vaak een scheiding.
  Op hoog niveau spelen niet alleen de financiële gevolgen een belangrijke rol maar ook, zeg maar de organisatie een rol. Alle vreemdgangers zijn smeerlappen. Uw buurman vernietigt met een wip zijn huwelijk en de even- wichtigheid van zijn kinderen. Een politicus vernietigt het vertrouwen van het volk. Een mondiaal moraal verval. Het wantrouwen is uiteindelijk ,wisselgeld, geworden. Op wereldniveau en bij u in de straat. Of zo’n smeerlap nu Kees of Epstein heet doet niets ter zake. Edje raketje propageerde indertijd pedofilie, deze Ed Nijpels bekleed nog een politieke functie en wordt notabene nog beschermd. Alle smeerlappen hebben hebben nog steeds een ,vinger (?) in de pap.
  Welke vinger en welke pap …..

 6. Nou Demmink nog en vele andere hooggeplaatsten in Nederland die zich aan deze schanddaden schuldig gemaakt hebben.

 7. Zou dit dan het door Wanon voorspelde instorten betekenen van de Deep State? De gewone burger walgt immers van pedofilie, dus zou dit ook kunnen betekenen dat er een klimaat wordt gecreëerd, waarin mensen eindelijk gaan inzien en geloven wat een viezerikken onze leiders zijn. Nederland is daar zeker geen uitzondering in. De naam Demmink zingt bv al heel lang rond. Vraag dat maar eens aan Micha Kat. En natuurlijk springen de “objectieve” linkse media, maar ook de pedokrant De Telegraaf, gretig op het feit dat Trump zich heeft ingelaten met Epstein.
  De tijd zal ons leren, wat er waar is.

 8. En niets daarvan in onze verrotte marxische pers, en mainstream media. Niets.

 9. De wateren zijn over u heen gestroomd.Openbaring 18.Jeremia 50&51.En de grote stad is gevallen die macht had over de konikrijken der aarde.UNO.

 10. Op en andere site lees ik dat Epstein en Ghislaine Maxwell wel eens van de mossad kunnen zijn
  En dat die duo zo hoge omes chantabel proberen te maken
  Waar of niet waar maar geniaal om trump zo uit de wind te houden, maar hij is nog steeds chantabel,

  die ghislane is overal bij (als herrindering wie hun baas is? Dat er nog een “rekening” open staat?)

  en ze staat op foto’s van trump inauguratie

 11. Walgelijk, dat volk met geld denkt werkelijk overal mee weg te komen.

 12. Onlangs werd dit verteld door een Amerikaanse bekende: Chelsea Is niet de dochter van Bill Clinton, maar van een (inmiddels vermoorde) advocaat: ze lijkt ook, vlgs datzelfde bericht, zeer op haar biologische vader.
  Uiteraard valt dezerzijds niet te beoordelen of dit waar is.
  Deze bekende gaf ook aan dat Hillary Clinton de reincarnatie is van Mussolini.

Comments are closed.