Marc Dutroux wil vrijkomen, internationaal pedo netwerk nog steeds onaangetast

Huilende kinderen bij een protest tegen de vervroegde vrijlating van Michelle Martin, de vrouw van kindermoordenaar Marc Dutroux, in 2012. (Afbeelding: Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————

De vermoedelijk meest gehate Belg aller tijden, kindermoordenaar Marc Dutroux, kwam afgelopen week in het nieuws omdat hij de nabestaanden van zijn slachtoffers een brief heeft geschreven waarin hij hen heeft gevraagd of ze bereid zijn een gesprek met hem aan te gaan over zijn eventuele vervroegde vrijlating. Dutroux werd in 2004 tot levenslang veroordeeld, zonder kans om eerder vrij te komen. Het internationale pedo netwerk, met rijke en machtige personen die volgens getuigen en in leven gebleven slachtoffers tijdens seksfeesten kinderen misbruiken, martelen en vermoorden, lijkt na al die jaren nog steeds onaangetast, omdat tal van pogingen dit aan te pakken door hogerhand werden gestopt. Minstens 27 personen die te dicht bij de waarheid kwamen, leven inmiddels niet meer.

De media staan regelmatig bol van misbruikschandalen in de Katholieke Kerk en andere religieuze groepen zoals recent de Jehova’s Getuigen, maar laten iedere link met de heersende elite in politiek en media/amusementswereld altijd links liggen. Zo kwamen het afgelopen jaar bekende artiesten en acteurs zoals Justin Bieber, Katy Perry en Brad Pitt met de beschuldiging dat Hollywood één groot pedofielennest is waarbij ook tal van politici zijn betrokken. Desondanks werd dit nieuws genegeerd door de reguliere media.

Dat geldt al helemaal voor de ‘WikiLeaks’ onthullingen over het ook op deze site uitgebreid besproken ‘pizzagate’, het kindermisbruikschandaal rond de Clintons en andere hooggeplaatste Democraten, waar de media met geen woord over repten.

Minister en aanklager: ‘We werden steeds weer gestopt’

Behalve de nabestaanden van vier 8 tot 19 jarige meisjes die Dutroux in 1995 en 1996 vermoordde, krijgen ook Sabine Dardenne en Laetitia Delhez, die de verkrachtingen en martelingen overleefden, de brief. In 1996 betoonde Dutroux tijdens zijn proces geen enkele spijt, maar na 22 jaar gevangenisstraf lijkt hij daar inmiddels anders over te denken.

Het grote internationale pedo netwerk dat Dutroux volgens hem moest beschermen, is echter nooit blootgelegd. Twee jaar geleden verklaarden de voormalige Belgische minister van Justitie Marc Verwilghen en oud aanklager Michel Bourlet dat ze dit wel voortdurend hadden geprobeerd. ‘Maar ik werd steeds weer gestopt,’ zei Verwilghen. ‘Omdat de zaak nooit verder onderzocht werd, is de vraag (of Dutroux inderdaad tot zo’n netwerk behoorde) tot op heden onbeantwoord.’

Bourlet verklaarde tegen het Duitse Welt dat de zaak Dutroux het vertrouwen van de Belgen in de staat enorm beschadigd heeft, mede omdat de politie in de periode vóór de arrestatie van Dutroux tal van aanwijzingen had genegeerd, niet alleen naar de kindermoordenaar, maar ook naar het internationale pedo netwerk. ‘Ik begrijp niet waarom het onderzoek dat ik heb geëist, niet werd uitgevoerd… Er moet hard worden gewerkt om bewijzen te vinden, maar als er niet eens naar gezocht wordt, weet niemand iets.’

Dutroux was slechts stroman van machtige kindermisbruikers

Van meet af aan waren er sterke aanwijzingen dat Dutroux slechts een stroman was van internationaal opererende, invloedrijke en machtige kindermisbruikers, waar hij het ‘vuile werk’ voor opknapte, zoals het vermoorden van meisjes waar deze misbruikers ‘klaar’ mee waren. Naast Dutroux werden alleen zakenman Jean-Michel Nihoul, Michel Lelièvre en Dutroux’ echtgenote Michelle Martin aangeklaagd.

In 2004 verklaarde Dutroux dat twee onbekende mannen hem hadden geholpen bij de ontvoering van An en Eefje in 1995. Die mannen bleken later politiefunctionarissen of andere ordehandhavers te zijn. Eerder zouden zij de 8 jarige meisjes Julie en Melissa bij hem thuis hebben ondergebracht. Zij zouden samen met Nihoul, Lelièvre, zijn vrouw Michelle en handlanger Bernard Weinstein in zijn woonkamer hebben gezeten. Michelle zou hem daarna hebben verteld dat de meisjes ontvoerd waren, en dat zij ze een poosje in huis moesten houden.

Slachtoffer geweigerd als getuige, aanklager spreekt van ‘sabotage’

Regina Louf meldde zich al snel als anonieme getuige bij de politie. Zij vertelde over gruwelijke gebeurtenissen die ze als kind had moeten meemaken. Ze zou door ‘rijke en machtige mannen, die bij hun seksfeesten jonge meisjes verkrachten, folteren en soms doden,’ zijn misbruikt. Onderzoekers, medici en psychologen kwamen tot de slotsom dat er voldoende aanwijzingen waren om Louf serieus te nemen, en nader onderzoek te doen naar de internationale kinderpornoring waar ook zij het slachtoffer van was geweest. Nihoul en Dutroux zouden behalve daders ook de leveranciers van de meisjes voor deze misbruikfeestjes zijn geweest.

Hoewel artsen en andere experts bevestigden dat Louf als kind talloze malen misbruikt moest zijn, oordeelde de Belgische justitie dat zij ‘onbetrouwbaar en grotendeels ongeloofwaardig’ was. Daarom werd ze niet als getuige tegen Nihoul toegelaten.

‘Het doet mij ontzettend pijn dat de mannen die achter deze misdaden zitten weer worden beschermd, ‘ zei Jean Lambreck, vader van een slachtoffer, in 1996. ‘Klaarblijkelijk hebben zij invloedrijke personen door chantage in de hand.’ De meeste Belgen denken dat hij gelijk heeft, en dat ze door de autoriteiten jarenlang worden voorgelogen. Oud aanklager Bourlet sprak zelfs van ‘sabotage’, omdat hij talrijke sporen naar de onbekende misbruikers had gevonden, die door de onderzoeksrechters werden genegeerd.

Niets gedaan met duizenden gevonden haren van slachtoffers en daders

In de beruchte kelder van Dutroux –die ondanks eerdere veroordelingen wegens ontvoering en misbruik toch nog jarenlang zijn gang had kunnen gaan- werden duizenden haren van nog onbekende vermoorde meisjes en vermoedelijk ook hun moordenaars gevonden. Daar werd echter niets mee gedaan.

Ook het feit dat uitkeringstrekker Dutroux vijf huizen bezat, een garage en een opslaghal had gehuurd, en meerdere bankrekeningen bezat waar regelmatig grote sommen geld op werden gestort, was schijnbaar niet voldoende. Nog altijd is niet bekend van wie dat geld afkomstig was.

Minimaal 27 getuigen omgekomen

Bovendien kwamen minimaal 27 getuigen in de zaak Dutroux op mysterieuze wijze om het leven, waaronder officier van Justitie Hubert Massa, die zich in zijn kantoor zou hebben doodgeschoten. Een andere politieman die aan het onderzoek deelnam, deed hetzelfde. ‘Toevallig’ geloofden beide mannen wèl in het bestaan van het internationale pedo netwerk.

In Dutroux’ dossier staan dan ook talloze aanwijzingen, sporen en verbindingen met deze kindermoordenaars die niet werden of worden onderzocht. Dutroux bevestigde in 2004 dat hij niet alleen gehandeld heeft. ‘Ja, er bestaat een netwerk van zware misdadigers. Ik had contact met bepaalde mensen.’

Justitie weigert onderzoek te doen naar netwerk

Jaren later stuurde Dutroux aan de vader van Eefje een brief waarin hij schreef ‘op het altaar van de belangen van crimineel onaantastbare personen’ te zijn geofferd. Deze machtige personen zouden perfect zijn georganiseerd en in staat zijn om zelfs ‘de koninklijke instituten’ te beïnvloeden. Ook in het geval van Eefje zou Justitie er daarom alles aan hebben gedaan om deze mensen te beschermen, en ‘de waarheid slechts bij één enkele dader’ te zoeken. (1)

Nog steeds is niet bekend wie de leden van dit grote kindermisbruik netwerk zijn. Dat is ook niet zo verwonderlijk, aangezien de zaak Dutroux heeft aangetoond dat deze personen voldoende macht hebben om het complete Justitie apparaat te controleren en te manipuleren. Dat dit ongetwijfeld echt niet ‘alleen in België’ had kunnen gebeuren, behoeft gezien tal van andere (vermeende of bevestigde) misbruikschandalen –denk aan de zaak Joris Demmink in eigen land- geen uitleg.

Xander

(1) Epoch Times
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

15-08: (/ Zoveelste misbruikschandaal katholieke priesters VS)
22-06: Agent geheime dienst klaagt corrupte ‘Deep State’ rond Clintons en Soros aan
27-05:Britse linksdictatuur een feit: Journalist gevangen gezet vanwege verslag over moslim pedo verkrachtingsbendes
06-05: Seks met 10 jarig meisje volgens rechter geen verkrachting als je migrant bent
29-04: Boek van priester-theoloog: ‘Helft van alle katholieke geestelijken is homo’ (/ over o.a. pedo-priesters)
25-03: (/ Alle aandacht voor hysterische #metoo heksenjacht, maar pedofiele moslim verkrachtingsbendes Groot Brittannië kunnen nog steeds hun gang gaan)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren (/ Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)
10-02: Elijah Wood (‘Frodo’ in Lord of the Rings): Hollywood is één grote pedofielen ring (/ Democraten Californië legaliseren via achterdeur kinderprostitutie – Belgisch slachtoffer misbruik netwerk: ‘Ik ontmoette politici, VIPS en staatshoofden’)
20-01: Paus beschuldigt slachtoffers misbruik door katholieke voorganger van laster

2017: 
07-10: Slachtoffer over topconferentie misbruik: ‘Vaticaan zou eerste doelwit moeten zijn’
04-08: Justin Bieber, Katy Perry, Brad Pitt: Entertainment industrie gecontroleerd door ergste pedofielen
21-05: Moslim Verkrachtingsbende gooide Britse kinderseksslavinnen in vleesvermaler
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-Pizzagate te saboteren (/ Woorden van minister Sessions aantoonbaar verdraaid door media – Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2016:
05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’
31-08: Nieuw massaal kindermisbruik schandaal door criminele moslimbende in Engeland (/ Na 1400 slachtoffers in Rotherham, waar ‘niets veranderd is’, een nieuw schandaal rond massaal kindermisbruik door moslimcriminelen in het Britse Telford)
18-01: Politie wil 30 uur durende groepsverkrachting 13 jarig meisje niet onderzoeken omdat daders migranten zijn

2014:
12-09: 90% van 1,5 miljoen straatkinderen in Pakistan verkracht (/ Sommige immigranten uit Pakistan nemen wandaden met zich mee naar het Westen)
realiteit’)
30-08: Linkse politiek beschermde jarenlang islamitische verkrachtingsbende Britse stad

2012:
24-05: Hoofd exorcist beschuldigt Vaticaan van ontvoering van meisjes voor seksfeesten