Kindermisbruiker Epstein dood: Wéér een uitermate verdachte zelfmoord in de Clinton kring

—————————————————————————————————————————————–

Een van Epsteins voormalige seksslavinnen noemt ook de Britse prins Andrew als dader

—————————————————————————————————————————————–

En dat is nummer honderd-en-zoveel: wéér is een ‘high profile’ persoon met vermoedelijk zeer belastende informatie over de kring rond het beruchte Clinton echtpaar op een wel erg ‘handig’ tijdstip plotseling komen te overlijden. De vanwege massaal kindermisbruik gearresteerde miljonair Jeffrey Epstein werd dood in zijn cel aangetroffen, naar verluid omdat hij zichzelf heeft opgehangen. Gisteren werden er nog een groot aantal documenten vrijgegeven waaruit bleek dat de Democratische oud-senatoren George Mitchell en Bill Richardson door een van Epsteins slachtoffers zijn beschuldigd van seksueel misbruik.

De 66 jarige Epstein werd kort geleden al bewusteloos in zijn cel aangetroffen en daarna op de ‘zelfmoord bewakingslijst’ gezet. Epstein had toen plekken in zijn hals die wezen op verwurging. Rechercheurs ondervroegen in verband met dit incident een voormalige agent die ervan wordt verdacht vier drugs gerelateerde moorden te hebben gepleegd. Deze agent ontkende iedere betrokkenheid.

Ook de Wall Street Journal vindt de timing van Epsteins dood verdacht, en vraagt zich af waarom iemand die op de ‘zelfmoord wachtlijst’ stond pas ’s ochtends op half 8 werd gecontroleerd. ‘De bewakers zullen wel stomtoevallig een uur lang niet op de bewakingscamera’s hebben gekeken,’ spot Will Chamberlain dan ook. ‘Dit is de meest verdachte dood sinds Lee Harvey Oswald,’ reageert een ander.

Slachtoffer noemt Britse prins Andrew als een van de misbruikers

Virginia Giuffre, die van 2000 tot 2002 gedwongen werd seksslavin van Epstein te zijn, noemde naast de genoemde Democratische senatoren ook de Britse prins Andrew en Harvard rechtenprofessor Alan Dershowitz. Beiden hebben de aantijgingen ten stelligste ontkend.

‘Nu gekozen Democraten gisteren samen met andere eerdere beschuldigden zoals (Bill) Clinton zijn genoemd, zal Epsteins dood voer zijn voor talloze complotten,’ twitterde Robby Starbuck. ‘Epsteins slachtoffers verdienden het dat hij schuldig zou worden bevonden, en dat hij gebruikt zou worden tegen andere machtige misbruikers die met hem samenwerkten bij het seksueel misbruiken van minderjarigen. Hij had 24/7 moeten worden bewaakt. De gevangenis heeft gefaald.’

Bill Clinton vaak geziene gast aan boord van Lolita Express

Epstein had naar verluid slechts enkele weken voor zijn arrestatie zijn Boeing 727-200 verkocht. Met dit toestel -met de veelzeggende bijnaam ‘Lolita Express’- werden jarenlang van over de hele wereld minderjarige meisjes (vanaf 12 jaar) naar Epsteins ‘pedo resort’ gebracht, om daar in alle afzondering en rust door een flink aantal grote namen der Aarde te worden misbruikt. Eén van hen was Bill Clinton, die volgens de logboeken minstens 27 keer meevloog. Clinton beweerde onlangs dat hij maar vier keer aan boord stapte, maar volgens onderzoeksjournalist Conchita Sarnoff, die de logboeken heeft ingezien, is dat ‘een totale leugen.’

‘Super criminelen weten hoe ze hun sporen moeten uitwissen’

De openbare aanklagers hebben inmiddels bevestigd dat er nog een aantal andere personen in de zaak Epstein worden genoemd. Nu hij dood is, zijn hun namen heel handig weer in een la verdwenen. ‘Dit is bullsh*t,’ reageert Joshua Rosner. ‘Epstein was niet alleen een pedofiel, maar ook een sekshandelaar die meisjes leverde aan de politieke klasse van de wereld, en door hen werd beschermd. Werden zijn medeplichtigen daarom niet aangeklaagd? Het onderzoek moet doorgaan.’

Michael ‘Liberty Blitzkrieg’ Krieger: ‘En daar is ie dan: wéér een ‘zelfmoord’. Ongeveer hetzelfde gebeurde met de vader van zijn veronderstelde (hoeren)madam, Robert Maxwell. Super criminelen weten hoe ze hun sporen moeten uitwissen.’

Zero Hedge waarschuwt dat ‘nu de FBI iedere complotdenker tot een ‘binnenlandse terroristen bedreiging’ heeft bestempeld, vanaf vandaag iedereen op Twitter een potentieel doelwit is.’

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

13-07: Drone opnames van Epsteins ‘Pedo Eiland’: ‘Wat doet Bill Clinton hier met twee jonge meisjes?’
09-07: Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. Ik weet het niet hoor maar bij het woord kindermisbruiker schiet me onmiddellijk een oudere die een kind van een jaar of 7 ofzo misbruikt in gedachten.
  Niet een oudere die een 17jarige gebruikt die 17jarige word betaald of vind het geweldig om op zo een partyboot te zijn tussen rijke beroemdheden.
  Tegenwoordig (vroeger ook )lopen ze wel jonger met pilletjes op en met geldgebrek rond.
  Of het moet zo zijn dat ze ontvoerd waren maar imop lijkt het er sterk op dat ze vrijwillig op die boot waren.
  Achteraf is er waarschijnlijk iemand geweest die ze geattendeerd hebben op de mogelijkheid er iets mee te doen schade vergoeding enz.
  Dat wil niet zeggen dat ik het goedkeur maar heb zo mijn vraagtekens bij die meiden en het hele gebeuren.

 2. En wederom kijkt iedereen met grote verbazing. Hoe is het mogelijk, de aangewezen persoon om dat absolute tuig tot hun knieën te brengen heeft plotseling zelfmoord gepleegd!
  Eind Juli bewusteloos met verwondingen aan z’n nek gevonden in zijn cel, 2 weken later van de suicide watch gehaald, en zijn celgenoot is overgeplaatst waardoor hij dus alleen zat.
  Wie maakt deze beslissingen, wie geeft dit persoon de opdracht daartoe?

  Het mag toch wel duidelijk zijn dat alleen zeer machtige personen dit voor elkaar kunnen krijgen.

 3. Niburu is een beetje laat…. schreef het al eerder. Hieruit blijkt dat het verzamelen van ,,nieuws” nooit uit de koker komt van de verstrekker…. .
  Mensen, zoek toch naar revolutionaire nieuwsberichten in buitenlandse sites . Gisteren is morgen van vandaag !
  Ben eigenlijk best blij met xandernieuws , jammergenoeg (sorry redactie) zijn mij de onderwerpen al dagen bekend. Ik gebruik uw site ter verificatie van buitenlandse sites. Zoek en gij zult vinden…. ! Niet voor de redactie, maar de leugen voert de media, twijfel brengen én ongeloof dat is de bedoeling.
  Alternatieve sites ???? zijn de bedoeling om een breed discussie platform te vormen….. maar wat is breed in deze ?
  Schreeuw het van de daken, overtuig met uw kennis meerdere mensen, ga geen enkele discussie uit de weg, verlaat desnoods uw vrienden, wees trots op uw kennis én laat u niet intimideren. U zal zien dat een eventuele opponent te weinig kennis heeft, bla bla bla . Verdiept u zich in de desbetreffende materie en uiteindelijk blijkt dat de eenzaamheid u omringt. Waarom ? omdat veel, te veel, van de medemens het óf niet begrijpt óf de toekomst niet belangrijk vindt.

 4. Vergat nog te melden dat ik heel blij deze site gevonden te hebben,succes

 5. Het zou me verbazen als we ooit nog achter de ware toedracht komen.

  De man was al veroordeeld, zonder enige vorm van rechtspraak. Dat blijkt ook weer uit dit artikel, waar beweringen voor de volledige waarheid worden aangenomen. Dat iemand in zo een situatie zelfmoord pleegt, zegt dan ook niks over zijn (on)schuld.

  Dan is er nog de mogelijkheid (voor velen nu al de onomstotelijke waarheid op basis van beweringen) dat hij schuldig was en wellicht daarom zelfmoord heeft gepleegd.

  En dan kan hij ook nog omgebracht zijn, of gedwongen zelfmoord te plegen. Ook niet ondenkbaar, want er zijn zeer machtige namen bij betrokken. Die zeer machtige namen hebben ook weer zeer machtige tegenstanders, dus complottheorien alle kanten op zijn mogelijk.

 6. Volgens wat ik heb vernomen zou Bill Clinton en het koninklijk huis van Engeland er wel eens iets mee te maken kunnen hebben, de laatste week werd deze man niet meer bewaakt wat wel nodig was. shalom

 7. Hoezo, Epstein dood….

  Uncutnews.ch. Werkelijk een (nepnieuws) bericht…. vlgs informatie : hij leeft nog steeds !

 8. En tijdens de grote verdrukking verschijnt hij weer op het toneel: herrezen uit……..!

 9. Dit lijkt echt op Bin Laden die 10 jaar na zijn dood opnieuw door de Amerikanen werd vermoord en waarvan niemand ooit het lichaam heeft gezien omdat het meteen in de oceaan gedropt (verdonkeremaand) moest worden

 10. Epstein heeft zich ondank de camera-bewaking opgehangen.
  Daarna is zijn lichaam met spoed naar een ziekenhuis gebracht. …Waarom?…..
  …en dan?…..
  Op een vliegtuig gezet en naar Brazilië gevlogen?

 11. @ Sofia Breinsten
  De grote jongens, zijn degene met het meeste geld, doen aan zedeloosheid en corruptie
  Hebben hun eigen advocaten en worden vermoord door andere grote jongens of gechanteerd
  Er zijn nogal wat hooggeplaatste die de zaak willen verdoezelen.
  Denk niet dat het zelfmoord was.

 12. @ harry2 Ingrijpen van hogerhand hoe zie jij dat ?. Kwaad met kwaad vergelden is geen optie Dit word de grootste show on Earth die alles en iedereen wakker zal schudden .De duistere nacht zal ( in de lichtste dag ooit) op deze aarde veranderen. hoe mag iedereen zelf ervaren

 13. Jaren geleden is Mc canne ontvoerd in Portugal zal die epstein daar ook zijn hand in hebben? Die pedofiel heeft angst vluchten voor de aardse rechter

 14. @sofia Brensten, Het zou best wel eens waar kunnen zijn wat u schrijft. Knap!

  Hoe dan ook, die naam van de gewetenloze misdadige corrupte pedofiel miljardair Epstein en zijn vele louche vrienden die zijn wereldwijd bekend en zullen dan ook geen rustig uur meer beleven in dit ondermaanse!!! Zullen ze nog in de spiegel durven kijken?

  Ik moest gelijk denken aan de krachtige woorden van Jacobus 5:1…Welaan dan, gij rijken, weent en maakt misbaar over de rampen, die u zullen overkomen. 2 Uw rijkdom is verrot, uw klederen zijn door de mot aangevreten, 3…uw goud en zilver is verroest, en het roest ervan zal tegen u getuigen en uw vlees verteren als vuur!!!

  Wie het laatst lacht, lacht het best.

 15. Vreselijke toestanden…. niets is wat het lijkt !

  Zijn wij paus Franciscus vergeten die misschien wel het grootste pedofielen schandaal aller tijden onder het tapijt tracht(e) te vegen…. superrijken, wereldwijd, laten zich inspuiten met tienerbloed ( met adrenaline verrijkt ? ) kosten 8000 US dollar per liter…. Ronde huis Nunspeet….Anne Marie van Bleyenburg ( kindermoorden in Nederland )…. NRC Handelsblad (1992) bejubelde kindermisbruik ; Fascinerend ! uit Interessante Tijden…. Het moeras zit nog vol met kinderverkrachters…. Pizzagate…. Abortus of orgaanhandel, US staat Virginia staat doden toe na de geboorte…. Ed Nijpels wilde pedofilie legaliseren (1978)….
  De meest schokkende berichten van de laatste 4 jaar zijn verwijderd, waarschijnlijk tijdens een up-date. Daders : silicon Valley…. AIVD…. wie het weet mag het zeggen.

 16. Het blijft heel erg allemaal, desalnietemin moet het onderzoek worden afgemaakt, zodat ook “slachtoffers” die alleen uit zijn op geld ook vervolgd kunnen worden.
  Je ziet meestal dat er bij zulk soort zaken plots heel veel mensen naar voren komen met hun verhalen van misbruik door betreffend persoon, kijk naar Trump bv.
  Laat die personen dan ook met harde bewijzen komen, zo niet? de cel in!

 17. Waar is het bewijs van Epsteins dood?Hij leeft ergens nog lang en gelukkig en iedereen trapt in zijn vermeende zelfmoord.

 18. En men denkt werkelijk dat hij dood is?? Is inderdaad een optie, maar mij lijkt het meer reëel dat Epstein ontsnapt is met de hulp van de elite. Het is een verrotte wereld die geregeerd wordt door de elite. De mensheid zal en moet naar beneden bijgesteld worden.
  Geloof je werkelijk dat 9/11 door terroristen heeft plaatsgevonden?
  Geloof je werkelijk dat Osama Bin Laden is overleden door schotwonden van de navy seals en dat z’n lichaam is gedumpt in de oceaan?
  Geloof je werkelijk dat pres. Kennedy is doodgeschoten door Oswald?
  Geloof je werkelijk dat generaal Patton is overleden naar aanleiding van een auto-ongeval?
  En zo zijn er nog veel meer legio voorbeelden te noemen.
  En dat is dus nu hetzelfde als met Epstein. Hij is niet dood. Hij is met hulp ontsnapt naar een locatie waar we nooit meer van hem zullen vernemen.
  De elite is een heel smerig zooitje bij elkaar. De satanisten dienen uitgeroeid te worden. Ze zijn een gevaar voor de mensheid.
  Kijk om je heen met wat er nu gebeurt. Migranten die volop Europa binnengehaald worden. Dit heeft een doel en het gaat z’n doel halen. Dan zal pas de ogen bij meerdere mensen geopend worden. Maar dan is het te laat.

 19. Denken jullie nu echt dat de ware Epstein diegene was die zogezegd op de brancard werd afgevoerd ?
  Blijkbaar hebben jullie nog steeds niks geleerd over hoe “de grote jongens ” te werk gaan . Blijkbaar is het zodus ook niemand opgevallen , aan welke snelvaart dit het wereldnieuws haalde / halen moest teneinde dit verhaal te kunnen smoren gaan .
  De script reeds lang vaststond , er zelfs al sprake is van crematie , lijkt ook niemand over te struikelen / bevragen gaan .Het is dan ook heel begrijpelijk dat de ” grote jongens ” zich nog steeds een breuk lachen over de eeuwige dwaasheid van de hier rondlopende meute , ze kunnen er naar hartelust , eindeloos mee pingpongen .

 20. Altijd maar weer zoekt men hun kwaad te verbergen. Man dood, iedereen spijtig voor hem, maar iedereen vergeet de zaak waar hij voor stond. (Kinder)misbruik. Waarschijnlijk belandt deze zaak met hem in het graf. De schuldigen worden voorzichtiger en gaan door met hun praktijken. De man was het kwaad niet, hij deed het slechts. Met zijn dood is het kwaad niet opgelost. Men moet zich bekeren van hun boosheid. Ook in deze zaak. Anders wordt er gewoon iemand geslachtofferd ten gunste van de andere boosdoeners. De wortel van de zaak moet worden aangepakt, dan pas wordt er gerechtigheid gedaan cq gezocht.

 21. Een blije dooie. Wat een ongeloofelijk toeval hebben de honden weer. Zoiets gebeurt nou nooit bij ons.

 22. Eén ding is wel duidelijk, onder Obama werd deze vent niets in de weg gelegd.

 23. Normaal post ik hier niet meer, om mij persoonlijke reden. Ik wil alleen een kort bericht achterlaten: Er gaat zeer binnenkort een verschrikkelijk einde komen aan al deze practijken door ingrijpen van Hogerhand. 98 van 100 mensen zullen er pas achter komen als het compleet te laat is.

 24. @ Henk 10/08/2019 om 6:53 pm

  Dat meen jij te weten omdat je hersenen zo zijn gemanipuleerd? Heb je zelf onderzoek gedaan ter plaatse, of papegaai jij bronnen na die jou dat allemaal hebben wijs gemaakt?
  In Amerika kan je met invloedrijke vrinden de meest walgelijke trucs uithalen en ik vrees dat we hier snel in diezelfde ellende afdalen. Voorlopig vind ik het een schande dat deze beschuldigde maar nog niet veroordeelde man er niet meer is.

 25. Opvallend dat op nu.nl er geen reacties geplaatst kunnen worden over dit onderwerp.
  Manipulatie is een enorm probleem aan het worden en de blanke autochtoon reageert niet.
  Deze verdachte is dus vermoord omdat er vervelende consequenties uit zijn verklaringen rechtstreeks te herleiden waren naar de Clintons en het Obama kamp. Het is een schande dat een verdachte die gemonitord werd i.v.m. zelfmoord gevaar zogenaamd zelfmoord heeft gepleegd. Welke partijen komt het goed uit dat een zogenaamde kinderverkrachter niet meer kan praten? Het is een walgelijk slechte wereld waarin mensen zo voor gelogen en bedrogen worden.

 26. Correctie:
  kijkt u svp naar het artikel over de moord op Epstein dat net verscheen op Natural News.

  Je kon overigens op deze moord wachten …

 27. Tip: kijkit u svp op het artikel over de moord op Epstein op Natural News.

  Overigens: je kon op deze moord wachten!

 28. Stinkend rijke mensen die kinderen kidnappen en misbruiken en winst maken over armoede
  De grootste mafketels die er zijn.

 29. Het maakt niks uit dat Epstein dood is. Epstein had heel zijn eiland vol hangen met camera’s welke verbonden waren met het internet. De NSA heeft alles. Bovendien had Rachel Chandler al foto’s van de beveiligingscamera’s op haar social gezet.

  https://www.reddit.com/r/worldpolitics/comments/b3ljra/rachel_chandler_had_the_possible_epstein_island/

  Rachel Chandler was een sexslaaf van Epstein welke belast was met het aanleveren van slachtoffers. Slachtoffers…

 30. Het is duidelijk dat de reguliere media alleen het negatieve stempel op Donald Trump willen drukken.
  Alles wat de Clintons hebben misdaan wordt in de doofpot gestopt. We weten natuurlijk niet of Donald Trump hierin ook helemaal brandschoon is. De eenzijdigheid en het vooroordeel is bij het NOS-journaal in ieder geval overduidelijk.
  Als ik Amerikaan was geweest, dan had ik zeer waarschijnlijk ook op Donald Trump gestemd. Hij staat immers achter de christelijke ethiek, achter Israël en probeert de invasie van zogenaamde ‘vluchtelingen’ tegen te gaan. Hij komt misschien niet altijd over als de meest vriendelijke persoon, maar tot nu toe doet hij wel wat hij heeft belooft.

 31. Ik zou zeggen; zoek eens op ‘Clinton death list’ lees en huiver…

  Ik moet zo denken aan die hoge official die Julian Assange een lafaard noemde vanwege zijn onderduiken in de ambassade van Equador. ‘als hij toch onschuldig is waarom ondergaat hij dan niet gewoon zijn rechtzaak?’. Nou… hierom dus. Gelukkig leeft hij nog. Maar vraag niet hoe. Als ze jou niet vermoorden dan gaan ze wel achter iedereen aan die je dierbaar is.

 32. Het journaal van 18.00 uur toonde alleen een foto van een jonge Trump met Epsteins. Geen woord over Clinton.

 33. De miljardair Jeffrey Epstein was een door en door verrot iemand. Dat zal niemand ontkennen. Ook zal niemand ontkennen dat Bill Clinton regelmatig van de door Epstein aangeboden meisjes/vrouwen gebruik maakte. Zijn hele leven heeft hij weinig anders gedaan. Echter, ook Donald Trump behoorde vroeger tot de kliek van rijke mensen van Epstein die gebruik maakte van al dat vrouwelijk schoon dat op feestjes werd aangeboden. Het schijnt dat Donald Trump zijn Melania dan ook via Epstein heeft leren kennen. Pas na 2008 heeft Trump zich van Epstein gedistantieerd toen hij mede beschuldigd dreigde te worden.

 34. Het negatieve karma van degenen die achter deze ‘zelfmoord’ en vele andere zitten en wier namen een publiek geheim zijn loopt razendsnel op.

  Wij hebben een krachtig wapen in handen dat zij niet kunnen uitschakelen:
  het oordeel van aartsengel Michael (over ……)
  We moeten er wel om vragen c.q. dit wapen gebruiken!

 35. Epstein stond nochtans op de ‘zelfmoord bewakingslijst’. Was dit dan niet langer het geval en wie heeft dat beslist? Zijn geheimen zijn nu samen met hem gestorven.

  Er is ondertussen wel een getuigenverklaring maar in de VS hebben belangrijke documenten (en getuigen) de ‘convenient’ gewoonte om zoek te raken, te verdwijnen of ‘gewist’ te worden.
  Denk maar aan de duizenden e-mails van… Hilary Clinton.

  ‘Whatever happened to suicide watch?’ Suspicion reigns as Epstein’s secrets die with him
  https://www.rt.com/usa/466239-epstein-suicide-conspiracy-reactions/

 36. Deze ” zelfmoord” is ter bescherming van vele hooggeplaatsten. het gedrag van de heersende klasse wordt steeds botter en meer doorzichtig. Ze zijn er van overtuigd dat ze er mee we zullen komen en you know what: ik denk dat ze gelijk hebben! De berichtgeving in de Telegraaf is 1 groot rookgordijn! Niemand stelt de vraag hoe het kan dat iemand die onder 24 uur zelfmoordpreventie leeft , in staat is zelfmoord te plegen. Ongelofelijk!
  En wij? We lijken zo machteloos tegen deze vloed van leugens! Wordt er een beetje depri van !

 37. Als de geruchten niet gingen over de Clinton’s maar over president Trump, dan was het linkse mainstream media kot nu wellicht te klein…

Comments are closed.