Overheid Minneapolis tegen inwoners: Gehoorzaam criminelen en laat u beroven

—————————————————————————————————————————————-

Brandende Bijbels, en sociale werkers in plaats van agenten – Politiekorpsen weigeren Democratische Nationale Conventie te beveiligen – Zwarte basketbal legende bezorgd over antisemitisme BLM

—————————————————————————————————————————————-

De autoriteiten van Minneapolis hebben de inwoners een brief gestuurd waarin hen wordt medegedeeld dat ze zich moeten voorbereiden op berovingen en diefstal. De inwoners krijgen het dringende ‘advies’ zich niet tegen criminelen te verzetten, en alles doen wat ze zeggen. Dit wordt dus het nieuwe normaal in de stad die wereldwijde bekendheid verwierf vanwege de dood van draaideurcrimineel George Floyd door toedoen van hard politie optreden, waarna de gemeenteraad besloot om de politie dan maar helemaal op te heffen. Ons idee? Net als een aantal andere grote steden heft Minneapolis zichzelf op; mensen die kunnen, zullen verhuizen, en mensen die niet kunnen, zullen aan het inmiddels exploderende criminele geweld ten onder gaan, of er zelf aan gaan meedoen.

(Bron: Twitter):

Moslima in Congres krijgt haar zin: geweld explodeert

‘Wees bereid uw mobieltje en portemonnee af te geven,’ staat in de email, waarin tevens valt te lezen dat als inwoners worden geconfronteerd met criminelen, ze ‘moeten doen wat zij zeggen.’ Het ‘advies’ volgt na twee maanden sociale onrust, rellen en geweld, die ontstonden na de dood van Floyd. Het aantal autodiefstallen steeg met 46%, en het aantal berovingen met 36%. Volgens een andere bron zijn er al net zoveel moorden gepleegd als in heel 2019.

De uit Minneapolis afkomstige Ilhan Omar, een van de eerste twee moslima’s in het Amerikaanse Congres, is de belangrijkste drijvende kracht achter het opheffen van de politie. Die wil ze overal vervangen door sociale werkers (1). De extreemlinkse Democraat noemde de politie ‘een kanker’ die niet meer hervormd kan worden. (3)

Brandende Bijbels, en sociale werkers in plaats van agenten

In Seattle is daar inmiddels inderdaad toe besloten; gewelddadige, in de VS doorgaans allemaal bewapende criminelen worden straks niet meer aangepakt door politieagenten, die volgens de gemeenteraad deel uitmaken van een ‘white supremacy’ cultuur, maar door sociale werkers die met een sussende en begripvolle houding de berovers en overvallers op andere gedachten moeten zien te brengen. (2) Eind juni kondigde de politie al aan om niet meer in actie te komen, omdat de gemeenteraad had besloten dat agenten geen enkele vorm van geweld meer mogen gebruiken (9).

De in Seattle populaire radiopresentator Paul Gallant schaarde zich de afgelopen maanden achter de relschoppers in de stad, die volgens hem niet gewelddadig waren, maar enkel vreedzaam protesteerden. Nadat diezelfde relschoppers echter het gebouw van zijn appartement binnenvielen en plunderden, sloeg hij ineens een totaal andere toon aan: ‘Ik denk dat ik een vuurwapen moet kopen, want het is duidelijk dat dit zal blijven gebeuren. Genoeg is genoeg. Nu ben ik echt boos.’ (8).

Afgelopen vrijdag staken Antifa en Black Lives Matter activisten in een andere stad aan de westkust, Portland, Amerikaanse vlaggen en Bijbels in brand. De politie hield zich afzijdig. ‘Ik snap niet wat het verbranden van Bijbels te maken heeft met protesteren tegen politiegeweld,’ twitterde Ian Miles Cheong. ‘Heb niet de illusie dat deze protesten en rellen iets anders zijn dan een poging om de hele Westerse beschaving te ontmantelen, en een einde te maken aan eeuwenlange tradities en geloofsvrijheid.’ (5)

Zwarte basketbalster bezorgd over antisemitisme BLM

De linkse opstand in de VS richt zich niet alleen tegen conservatieven, blanken en christenen, maar ook tegen Joden. De befaamde zwarte voormalige basketbal ‘NBA Hall of Fame’ legende, Kareem Abdul-Jabbar (Los Angeles Lakers), sprak in zijn column in The Hollywood Reporter zijn grote zorgen uit over de vele antisemitische berichten die Black Lives Matter activisten op social media zetten. Tevens schreef hij geschokt te zijn dat de sportwereld en Hollywood hier helemaal niets van zeggen. ‘Waarom is het zo moeilijk voor mensen te begrijpen dat niemand vrij is zolang niet iedereen vrij is?’ (10)

Burgers schieten terug (en dan wèl raak)

Niet iedere Amerikaan laat het Antifa/BLM geweld, dat door de mainstream media wordt goedgepraat en zelfs openlijk door de VN wordt ondersteund (7), gelaten over zijn kant gaan. In Austin (Texas) opende een linkse demonstrant met een AK-47 midden in een drukke straat het vuur op een door een blanke man bestuurde personenauto. Hij miste. De bestuurder stapte uit, en schoot de aanvaller met zijn handvuurwapen dood. Het hele gebeuren werd (deels) gefilmd .(6)

Politiekorpsen weigeren Democratische Nationale Conventie te beveiligen

Omdat de Democraten vanwege hun anti-politie houding steeds meer steun verliezen onder de gewone bevolking, probeerde presidentskandidaat Joe Biden afgelopen woensdag zijn geschonden blazoen wat op te poetsen door op te roepen om anarchisten en brandstichters aan te pakken en te veroordelen. Dat leverde hem een golf woedende reacties van links op, dat vindt dat de anarchisten die nu halve steden platleggen, legitieme redenen hebben voor hun gedrag. (4)

Deze maand vindt in Milwaukee de Democratische Nationale Conventie plaats. Meer dan 100 politiekorpsen hebben de Democratische Partij laten weten niet voor de beveiliging te willen zorgen, aangezien het hen verboden is om traangas en pepperspray te gebruiken tegen eventuele relschoppers. Dat betekent dat agenten slechts twee keuzes hebben: niets doen, of hun vuurwapen trekken. Dat laatste wordt door alle politiekorpsen alleen gedaan als echt niets anders meer helpt. (3)

Veel mensen vragen zich af of het linkse deel van de Amerikanen nu echt compleet hun verstand hebben verloren, of dat er een doelbewuste tactiek achter zit om het land zo kort voor de verkiezingen in totale chaos te storten, in de hoop dat dit ertoe zal leiden dat president Trump in november gaat verliezen.

 

Xander

(1) Summit News
(2) Zero Hedge
(3) Summit News
(4) Summit News
(5) Breitbart via Infowars
(6) Natural News
(7) Natural News
(8) Zero Hedge
(9) Zero Hedge
(10) United With Israël

Afbeelding: WikiMedia Commons, bron Seattle People Department , auteur Derek Simeone , Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

Zie ook o.a.:

08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
01-07: ‘White Lives Don’t Matter’: Media moedigen golf van racistische haat tegen blanken aan
30-06: Oud beheerder FEMA-kamp zegt dat duizenden guillotines klaarstaan voor massamoord op conservatieve Amerikanen
30-06: ‘Coalitie van marxisten en islamisten heeft oorlog verklaard aan Westerse samenleving’
24-06: (/ In eigen land probeert de progressieve ‘woke’ meningenterreurpolitie Johan Derksen van de buis te krijgen)
20-06: Horror in autonome Black Lives Matter zone: ‘Activisten verkrachten mannen, vrouwen en kinderen’ (/ Krankzinnig Nederland: Johan Derksen ‘racist’ genoemd, omdat hij BLM ‘gekkies’ noemde)
20-06: VN Mensenrechtenkantoor Genève kiest openlijk kant van extreemlinkse terreurorganisatie Antifa
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren
13-06: Zwarte Berkeley professor maakt mythe over blank racisme tegen zwarten met grond gelijk
10-06: Politieagenten in VS worden 18,5 keer vaker vermoord door zwarten dan andersom
08-06: Democratische burgemeesters willen politiekorpsen opheffen, anarchie en chaos verzekerd
07-06: Waarom veel zwarten in de VS hun problemen vooral aan zichzelf te danken hebben
06-06: Prominente zwarte activiste: George Floyd was crimineel, en racistische politie is een media mythe
05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
04-06: ‘Systemisch racisme’ in Nederland? Ja, tegen een deel van de eigen bevolking

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. Als je de Bijbel een beetje kent dan zie je hier gebeuren wat de Bijbel beschrijft als “ tekenen van de Eindtijd”

  Volk zal tegen volk opstaan ( er staat voor volk Ethnos dus etnische groepen ) ( onthoud dit ook eens voor Nederland!)❗️
  De waarheid zal leugen worden. Voorbeelden te over❗️
  Niet alleen in Amerika maar ook de internationale “ organen” als de UN Human Right cousil. doet hieraan mee.❗️
  Liegen en bedriegen, met twee maten meten, landen die nog wel democratieën hebben veroordelen, en dictatoriaal geregeerde landen als B.v. Iran vrijspreken. Bv. Brabosch “ UN Watch “ ( 2 aug)

  De “ Puppet “ Joe Biden zal door list, bedrog en leugens, de verkiezingen MOETEN winnen want Trump heeft 4 jaar geprobeerd om weer recht na de boef Obama en gerechtigheid terug te brengen, totaal tegen de zin van de Democraten die ALLES maar dan ook ALLES geprobeerd hebben om hem uit het zadel te wippen, ze zien hun macht tanen,en het is nu of nooit.
  Het is gek dat Biden in het begin van de race helemaal niet mee deed. O.a. In Iowa En nog een paar Staten deed hij niet mee!
  Het was Bernie Sanders en anderen die de eerste voor verkiezingen in de Race gingen.
  Later is door de deepstate obama kliek Biden er heel ondemocratisch tussen geschoven.
  Dit zegt alles over hun corrupte handelswijze. En hun grote drang tot het ontlopen van gerechtigheid, wat uit de onderzoeken naar voren zal komen.

  Biden moet regeren in opdracht van de “ deep State” en hun bevelen uit gaan voeren..
  Gisteren las ik bij Brabosh titel “ Democratische presidentskandidaat Joe Biden belooft een tsunami’s van verandering te ontlenen” wat Biden gaat doen. Daar schrik je van! Het wordt een grenzeloze dictatuur in Amerika. Dit is Biden zijn opdracht van de deep state opdat zij hun straf op vervolging zullen ontlopen. ( vele onderzoeken lopen tegen deze democratische boeven )

  Mogelijk wint Trump….. maar dan breekt de hel helemaal uit: .
  Hooggeplaatste Democraten voor het gerecht.‼️
  Dat wordt…. vul maar in, ik weet het niet, maar vreselijk zal dat zijn.
  Weer vier jaar rechtszaken met de meest vuile spelletjes.
  Maar na Trump, of dat in 2020 zal zijn of in 2024 dan zal in Amerika de anarchie losbarsten.
  Met veel onrusten en mogelijk zelfs burgeroorlog.
  Ook als een natie God verlaat staan er geen goede dingen over z’on land beschreven.

  Maar wat ook een punt zal worden; Er zal een grote verdrukking en vervolging komen van zowel Christenen als Joden in Amerika. ( we zien nu al Bijbel verbrandingen ; waar hebben we dat eerder gezien? Juist ja Kristal nacht in 1938) Christenen kunnen nergens heen en dit fenomeen zal zoals altijd, en misschien wat vertraagt, maar toch
  “ overwaaien “ naar de rest van de democratische wereld. (Zeker Europa, we zijn er rijp voor)
  Europa zal hier niet aan ontkomen.
  Kijk wat er hier in Nederland gist en rommelt ……..
  Maar de Joden zullen Amerika gaan verlaten.
  Mogelijk is deze ontwikkeling een reden om “ naar huis ; naar Israël “ te gaan. Ze hebben daar lang in weelde en overvloed geleefd, maar de Bijbel zegt dat ook zij terug moeten.
  En misschien is dit de katalysator. ????
  Wat staat er ook weer …. Eerst de vissers komen om de Joden op te halen daarna de Jagers.
  We lijken op dit tweede punt aangekomen te zijn.

  Dit zijn strategische punten waarin we de macht van de satan zien; beschreven in de Bijbel.
  Het “ einde van deze periode van de Bijbelse tijd “ ( wereldwijde Evangelie verkondiging) nadert.
  We gaan over naar de volgende fase, die van het komende koninkrijk.
  Maar Weet dat God regeert, Hij houdt Zijn wereld in stand.
  We zijn op weg naar “ Uw koninkrijk kome”.
  Want “Uw wil geschiede, gelijk in de hemel also ook op de aarde”
  Wanneer dat weten we niet: maar dat het komt is zichtbaar en zeker!
  Hou moed hou vol! Blijf den Heer verwachten‼️
  Shalom
  Anna

 2. Heb de extra beelden gezien van de arrestatie van Floyd. Wat heeft die vent een enorme banaan in zijn oren. De politie moet hem tot wel 30 keer zeggen dat hij zijn handen stil moet houden. Floyd haalde gewoon het bloed onder de nagels van deze agenten vandaan.

 3. Sultan! Je spreekt een profetie uit!! Geweldig. Timotheüs , want dit weet gij, dat er in de laatste dagen mensen zullen zijn die mat worden van vrees, omdat ze niet meer weten wat er gebeuren gaat, mensen zullen elkaar verraden en haten en doden, zij zijn hoereerders, valssprekers, leugenaars zonder liefde voor het goede, keer u af van deze mensen, die de dood zullen vinden in Armageddon, Jahweh heeft deze wereld al veroordeeld, deze mensenwereld bestaat in zijn ogen niet meer, alleen de rechtvaardigen zullen Armageddon overleven. En zie! Zegt de bijbel, U zult de goddeloze zoeken maar hij zal er niet zijn, in t koninkrijk van koning Jezus, zal geen ziekte, rouw, of pijn meer zijn, de vroegere dingen zijn weggedaan, een nieuwe hemel(hemelse regering)en een nieuwe aarde (eeuwig levende aardse onderdanen) zijn ontstaan. Geen trump meer geen blm,geen kernkoppen, militaire of politieke machten meer. Opgeruimd staat rechtvaardig 👍🏻 Gr Peter

 4. Terzijde
  RT Deutsch meldt:Ausgerechnet Niederlande machen den “Spielverderber”

  Wenn beispielsweise die Niederlande meinen, Italien hätte nicht verabredungsgemäß “reformiert”, stoppt es mit seinem Veto weitere Hilfszahlungen an Italien, bis die Umsetzung von Strukturreformen allen Ländern der EU als ausreichend erscheint. Das bedeutet eine drastische weitere Einschränkung staatlicher Souveränität und verlagert Macht von demokratisch legitimierten nationalen Parlamenten zu den nur sehr indirekt legitimierten Institutionen der EU.

  Uitgerekend Nederland is de spelbederver

  Als Nederland bijvoorbeeld denkt dat Italië volgens de overeenkomst niet “hervormd” is, zal het de steun aan Italië blijven weigeren totdat de implementatie van structurele hervormingen voor alle EU-landen voldoende lijkt. Dit betekent een drastische verdere beperking van de soevereiniteit van de staat en verschuift de macht van democratisch gelegitimeerde nationale parlementen naar de enige indirect gelegitimeerde EU-instellingen

 5. @ rescue: “En dat gebeurt allemaal onder Trump, die het moeras zou droogleggen? Als je echt een vent bent verpletter je deze bende”.

  Dat zou het domste zijn wat hij zou kunnen doen. De inwoners van de staten & steden waar de rellen zich afspelen hebben zelf massaal voor deze extreem linkse kliek gestemd die dit helemaal geweldig vindt. De enige manier om de inwoners op andere gedachten te krijgen is door ze te laten genieten van hun gekozen politici. Daarnaast kan iedereen die om op Biden wil gaan stemmen een mooi zien wat ook hem te wachten staat mocht hij winnen. Vandaar dat hij dit beter door kan laten etteren totdat de democraten hem om hulp gaan smeken.

  Mocht hij deze rellen verpletteren zal hij uiteraard door de MSM en democraten weer als een dictator afgeschilderd worden en volledig de schuld krijgen van deze rellen. Dan is de kans levens groot dat Biden de verkiezingen zou kunnen winnen en worden deze rellen naar alle staten geexporteerd. Dit zal verijwel zeker tot de ondergang van de VS (en wie weet het hele vrije westen) zal leiden. Laten we dus hopen dat Biden de verkiezingen niet wint.

 6. Links = chaos !!! Rechts = orde …

  Amerika dat zo vele petroleümoorlogen heeft uigevochten uit ongeremde HEBZUCHT zal zichzelf vernietigen …Fantastisch ! Het einde van dit moderne Babylon !

 7. De overste van deze wereld heeft voorlopig nog alle macht op deze wereld,
  tenminste zolang God dit toelaat !

 8. @Rienus
  Eerste bron gewoon volgen naar de twitter-link, zo moeilijk is het ook weer niet.

  https://twitter.com/KyleHooten2/status/1289590875119661062?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1289590875119661062%7Ctwgr%5E&ref_url=https%3A%2F%2Fsummit.news%2F2020%2F08%2F03%2Fminneapolis-authorities-warn-residents-prepare-to-be-robbed-obey-criminals%2F

  Gelukkig zijn veel Amerikanen niet zo, vooral de rechtsere stemmers, hebben meestal wapens in huis. Ik trouwens ook.
  En aangezien dit een ‘stand your ground-state’ is zal dat ook niet veel gevolgen hebben

 9. Het is mij de laatste paar weken opgevallen dat in winkels opeens negroïde personeel is aangenomen oftewel positieve discriminatie. Werd zelfs weggekeken in een winkel die dankzij het negroïde personeel negroïde klanten had aangetrokken, zo van deze winkel is van ons. Het zal niet lang meer duren voordat we hier dezelfde praktijken gaan meemaken als in VS. Allemaal te danken aan de BLM terreurbeweging gesponsord door George Soros.

 10. De berichtgevingen op deze site gaan langzamerhand van oranje naar rood. Vraag mij langzamerhand toch werkelijk af of veel artikelen … de gemoedsrust van de lezers wel ten goede komt. Veel volgers zouden moeten weten ‘hoe de hazen lopen in deze kromme maatschappij ‘ . Door het plaatsen van artikelen als deze bijv. , raakt men de controle over het natuurlijk functioneren van geest én lichaam door radeloosheid deels of volledig kwijt. Subjectieve artikelen, van wie dan ook, hebben weinig tot niets met de realiteit uit te staan. Xandernieuws geeft de lezer geen ‘handvat’ meer waar men wat aan heeft, het tegendeel is het geval. Door de hele Corona hype zijn hele bevolkingsgroepen volledig de weg kwijt door het plaatsen van vermoedelijke, misschien of zou kunnen artikelen …. .
  Deze pandemie is inmiddels een wereldwijde psychose geworden waarbij de tijdelijkheid ervan discutabel is. Onze geschiedenis kent vele voorbeelden van dergelijke situaties waarbij iedereen, weliswaar op een andere manier, zijn of haar leven weet voort te zetten. Nieuws is inmiddels geen nieuws meer …. moderne communicatie middelen verspreiden wereldwijd hypotheses, niets is meer tastbaar ; onderwerpen waar het waarheidsgehalte op zijn minst zéér twijfelachtig is. le histoire se répète ; Luctor et Emergo,

 11. Rescue, als Trump nu groots militair zou ingrijpen is de kans heel groot dat hij de verkiezingen verliest, maar wacht maar tot hij gekozen wordt op 3 November en het geweld nog steeds niet is geluwd.
  Hij kan dan alles inzetten om LAW AND ORDER in het land te herstellen en de macht van de politie eveneens herstellen. Op dit moment worden wel de nodige personen opgepakt door de militairen die Trump naar de diverse steden heeft gestuurd, maar het is nog steeds op beperkte schaal. Wacht maar tot na de verkiezingen.
  En wanneer wordt nederland eens wakker ? Wanneer gaat men eens op partijen stemmen die werkelijk wat voor de bevolking willen doen !!

 12. Alle bronnen gezien en nergens de brief. Alleen verwijzingen, het moet deze tijd toch een peuleschil zijn die brief te publiceren? Aan verwijzingen en vermoedens heb ik niet zoveel.

 13. @ Willem van Gelder 03/08/2020 om 8:35 pm
  ”Het geloof is onzin! Geloof is oorlog en onderdrukking.”

  Goed verhaal. En wat een wijsheid.
  Proest !

 14. ‘Gehoorzaam criminelen en laat uw beroven’ dat is bij ons ook al lang de facto zo.
  Als je de pech hebt om een inbreker te verwonden of te doden, zul je snel ondervinden dat Justitie niet aan uw kant staat maar aan de kant van de criminelen.
  Maar ja, de bevolking krijgt de linkse politiek en dus de justitie waarvoor het gestemd heeft.

 15. O8.35 pm Geloof is oorlog. Fijne mannen de ongelovigen:
  Pot, Mao, Stalin, Hitler, Amin enz. Zij bouwden geen ziekenhuizen.
  Het lijkt erop dat de B.L.M. ook niet aan positieve opbouw doet.

 16. Nee reactie, dat gebeurt onder de Democraten
  Die willen dit
  Dan kunnen we in elk geval zien hoe die willen regeren😂😂😂

 17. Flinterdun bewijs voor een vermoeden dat autoriteiten zichzelf onmachtig voelen in de stijgende criminaliteit golf en het maar opgeven?
  It appears as though authorities in the city have waved a white flag to criminals who will now be emboldened to target more victims who are less likely to put up any resistance.
  Het gezag in Minneapolis heeft burgers een brief gestuurd met de boodschap dat ze zich niet moeten verzetten als ze beroofd worden?

  Waar kan ik die brief inzien?

  Overigens lijkt me dat een open deur, als ik beroofd word zal ik zeker niet tegenwerken.
  Iedereen kan vanachter het toetsenbord wel een grote mond hebben, maar materiële zaken zijn echt niet belangrijk.

  Lees de bronnen onder het artikel dan vindt u daar verwijzingen. Mod.

 18. Door dit artikel weet ik tenminste wat mij in Nederland te wachten staat. Feitelijk heb ik het al jaren geleden aan zien komen. “Onze” regering helpt het volk van bed op[ stro; als het al niet tussen zes plankjes is.

 19. En dat gebeurt allemaal onder Trump, die het moeras zou droogleggen? Als je echt een vent bent verpletterd je deze bende.
  Er komt niks terecht van zijn blufpoker. Of wellicht zelf ook stiekem deep state?

Comments are closed.