CNN denkt dat Joe Biden snel zal aftreden en extreemlinkse Kamala Harris president wordt

Laat jouw droom alsjeblieft nooit realiteit worden, mevrouw Harris, want dat gaat gezien jouw communistische ideeën een absolute nachtmerrie worden. (Afbeelding: (5)).

—————————————————————————————————————————————-

‘Harris beschermde als officier van justitie pedo-priesters’ – Massa aborteur Planned Parenthood ‘zeer verheugd’ over haar kandidatuur

—————————————————————————————————————————————-

We schrijven al een tijdje dat de Democratische elite de blanke Joe Biden waarschijnlijk enkel gebruikt om te proberen het Witte Huis op Donald Trump te veroveren, en dat als dat lukt, hij vanwege gezondheidsredenen snel zal worden vervangen door iemand anders. Zoals analisten al voorspelden heeft Biden geheel volgens het politiek correcte identiteitsdenken een vrouw ‘met een kleurtje’ als zijn running mate uitgekozen: Kamala Harris, een rasechte Marxist, die vanwege haar extreemlinkse ideeën niet goed bij het publiek ligt; bij de ‘primaries’ voor de presidentskandidatuur kreeg ze namelijk slechts 2% van de stemmen. Desondanks zou ze via deze truc dus toch in de Oval Office kunnen belanden, wat inmiddels ook de gedachte van CNN is. (1)

De Democraten hebben hun gewenste eerste zwarte vrouwelijke vicepresidentskandidaat. De 55 jarige Harris pleit expliciet voor een Marxistische machtsgreep in de VS. Zo wil ze de belastingen met biljoenen dollars verhogen, de gezondheidszorg ‘socialiseren’ door deze gratis te maken (vooral voor illegalen, die ze ook gratis rijbewijzen wil geven(4)), alle vuurwapens in beslag nemen, de grenzen opengooien voor iedereen die maar komen wil, het voor bedrijven veel makkelijker te maken om goedkope buitenlanders in dienst te nemen, en de staat verregaande bevoegdheden geven om de bevolking op alle gebieden te controleren en te sturen. Het zal daarom geen verwondering wekken dat Harris de favoriete kandidaat is van de mainstream media en ‘big tech’.

Massa aborteur Planned Parenthood verheugd

Harris verwierf met name bekendheid met haar lastercampagne tegen Brett Kavanaugh, Trumps conservatieve kandidaat voor het Hooggerechtshof. Kavanaugh werd uiteindelijk op alle punten onschuldig bevonden.

Haar verzet tegen hem kwam vooral vanwege haar pro-abortus standpunten, waar ze de voorwaarden fors voor wil versoepelen (misschien wel zoals in Frankrijk?). Planned Parenthood CEO Alexis McGill toonde zich dan ook zeer verheugd met Harris’ kandidatuur. Harris wierf in het verleden fondsen voor Planned Parenthood, en heeft zich er altijd voor ingezet om de massa aborteur te beschermen en met meer belastinggeld te financieren ($ 617 miljoen in 2018, wat $ 254 miljoen meer was dan 10 jaar eerder).

Republikeinen: ‘Harris de echte presidentskandidaat’

Het onpartijdige GovTrack.us oordeelde dat Harris in 2019 het meest linkse lid van de Senaat was, meer nog dan de afgeserveerde potentiële presidentskandidaat Bernie Sanders, een overtuigde Marxist die net als Harris een groot voorstander is van de biljoenen kostende ‘Groene Nieuwe Deal’. Ze wil haar plannen om de VS om te voren in een communistische heilstaat financieren door onder andere fors te snijden in het defensiebudget (misschien haar enige goede idee, want dat is inderdaad krankzinnig hoog). (2)

Veel Republikeinen denken net als CNN dat Harris in feite de echte Democratische kandidaat is, omdat Joe Biden nauwelijks nog uit zijn woorden kan komen, en als hij al iets zegt, heel vaak onzin uitkraamt. President Trump reageerde sarcastisch dat Harris ook zijn nummer 1 keus was om naast Biden tegen hem ten strijde te trekken. Als het al een strijd wordt, want een groot deel van de Democratische top dringt er bij Biden op aan om geen debatten met Trump aan te gaan, heel goed wetend dat hij dan compleet door midden zal worden gezaagd. Ze rekenen vermoedelijk op massale verkiezingsfraude en zelfs een verkapte staatsgreep, die met behulp van de media op touw wordt gezet.

Harris zal in Europa ongetwijfeld enorm in de smaak vallen bij de gevestigde orde. Bij de Europese mainstream media zal ze, net als destijds met Barack Obama al het geval was, alleen al vanwege haar huidskleur op voorhand geen kwaad kunnen doen. Bovendien brak ze in 2018 als gast in de bekende talkshow Ellen in hysterisch lachen uit na een grap over het vermoorden van de in Europa zo gehate president Trump.

‘Harris beschermde als officier van justitie pedo-priesters’

In haar functie als officier van justitie in San Francisco weigerde ze een katholieke priester te vervolgen die was aangeklaagd vanwege seksueel misbruik. Tal van slachtoffergroepen voerden tevergeefs een pleidooi hiervoor.

Tijdens haar 13 jarige loopbaan in San Francisco weigerde haar kantoor vitale documenten over dit misbruik te openbaren, en vervolgde ze zelfs niet één priester – niet omdat ze zelf enige affiniteit met het geloof heeft, maar omdat ze tienduizenden dollars donaties had ontvangen van de Katholieke Kerk voor haar campagne om haar voorganger Terence Hallinan, die het misbruik wèl wilde aanpakken, van de troon te stoten.

De belangenverenigingen van de misbruikslachtoffers waren woest op Harris, omdat ze volgens hen bewust de daders beschermde. (3)

En deze vrouw zou wel eens via manipulatie, fraude, en mogelijks zelfs een soort staatsgreep aan het hoofd van de ‘late great’ United States kunnen komen te staan.

 

Xander


(1) Breitbart
(2) Breitbart
(3) Breitbart
(4) Natural News

Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur The United States Senate – Office of Senator Kamala Harris , bron https://twitter.com/SenKamalaHarris/status/923732340915961856 , As a work of the U.S. federal government, the image is in the public domain.

Zie ook o.a.:

02-08: ‘Democraten en media plannen coup door Joe Biden tot winnaar verkiezingen uit te roepen’
08-07: ‘Politici volgen dit historische handboek bij hun tirannieke machtsovername’
01-07: ‘White Lives Don’t Matter’: Media moedigen golf van racistische haat tegen blanken aan
30-06: Oud beheerder FEMA-kamp zegt dat duizenden guillotines klaarstaan voor massamoord op conservatieve Amerikanen
30-06: ‘Coalitie van marxisten en islamisten heeft oorlog verklaard aan Westerse samenleving’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. Linkse ‘dreamers’ willen al hun dromen gewoonlijk waarmaken met het geld van anderen.
  Zo is het gemakkelijk leven in la la land.

 2. Amo, dat ben ik met u eens. Nationale hitteplannen zijn natuurlijk de grootste flauwekul. Desondanks heeft de gemiddelde Nederlander het een stuk beter en veel .meer bestaanszekerheid dan de gemiddelde Amerikaan..

 3. @Demosthenes. De overheidsbemoeienis is hier volledig doorgeslagen. Een ondernemer is een bijkantoortje van de overheid geworden. De regeldruk, de protocollen, de betutteling, de voorwaarden, ze worden verlammend en kosten veel te veel geld. In het plaatselijk krantje adviseert het RIVM: bij deze hitte moet u vooral drinken, schaduw opzoeken, luchtige kleding dragen, zorgen voor ventilatie. Het is ze werkelijk in de bol geslagen met hun betutteling.
  Zelfdenkende mensen bestaan niet meer in hun arrogantie.
  Wie zijn ze eigenlijk?
  Binnen de EU zien we geen enkele tendens dat dit minder wordt. Integendeel, onder het mom van klimaat en een pandemie, voert men de regelzucht nog verder op. Wil men met een Great Reset zelfs ‘het denken’ veranderen.
  Dus ja, ook ik zie achter elke boom een marxist staan.

 4. Socialisme, marxisme werkt alleen met geld van anderen, de werkende massa. Echter nu valt er niet veel uit te delen, dus die tante geef ik weinig kans.
  Trouwens het is nog altijd onze schepper die aan het roer staat. Meer en meer christenen nemen hun taak serieus. De liefde van God en Jesus uitstralen en verkondigen

 5. Amo, dan heb ik dus gelijk. Elke Nederlandse partij inclusief PVV en Forum is in Amerikaanse ogen links of zelfs marxistische want geen Nederlandse partij is voorstander van een nachtwakersstaat. En u ziet dat waarschijnlijk ook zo. Ik ben benieuwd hoe u zichzelf zou redden zonder het Nederlandse systeem van voorzieningen, dus van deze zogenaamd marxistische staat.

 6. @Clement,
  Wat hier voor ons uitgerold wordt is een technocratie met een flinke dosis marxisme.

 7. Het zal mij verbazen wanneer Kamala Harris president wordt van de VS.
  Trump [niet mijn voorkeur] won met gemak van Hillary Clinton.
  Amerika zal echt niet voor een omstreden vrouw kiezen in deze tijd van wereldwijd onheil.

  Ik geloof in verrassingen en in God. In het stemhokje wordt straks alles duidelijk.
  Nog even geduld tot November…en dan kiezen Amerikanen misschien toch maar liever voor een man met ballen!

 8. @Demosthenes. Voor een grote hoeveelheid Amerikanen is ‘links’ een overheid die verder gaat dan de nachtwakerstaat.
  De groen/rode linkse beweging is momenteel een windhandel aan het opbouwen die geen enkele basis heeft en die de ‘kapitalistische’ aandelenwindhandel naar de kroon steekt.

 9. Linksen kunnen taarten verdelen. Maar hoe je taarten produceert, dat interesseert hen niet en dat kunnen ze niet. Als gevolg van al die lockdowns kwakkelen veel economieën die al aan het kwakkelen waren, omdat de verzorgingsstaten onbetaalbaar zijn geworden. Het geld uitdelen houdt een keer op als er geen inkomsten tegenover staan.
  Nu wil men dus de definitie van het BNP veranderen. Op papier kan een land dan weer rijker lijken dan het is. Er worden nieuwe waarden bedacht: natuurwaarden b.v. Maar dat is zuivere windhandel.
  Economie is geen papieren wereld waarbij je naar believen waarden kunt toevoegen. Dan houdt men elkaar voor de gek. Een echte economie produceert iets dat mensen willen kopen. Dat is de basis. Een berg marmer heeft geen enkele waarde. Maar zodra mensen zich inspannen om die af te graven en er gewilde producten van te maken, ontstaat er waarde. En dat geldt voor tal van grondstoffen.

 10. Het zal een verademing zijn voor de mensen in de VS, en in de wereld wanneer Trump is opgedonderd en deze aardige dame wat te zeggen krijgt.

 11. Amo wat is links? In de VS zou men zelfs de PVV en het form voor democratie nog als links beschouwen.

 12. Ik constateer dat Harris een heleboel dingen wil die in Nederland en andere West-Europese landen de normaalste zaak van de wereld zijn. Zijn wij een marxistische land? Hou toch eens op. Een van de prioriteiten bijvoorbeeld een fatsoenlijk systeem van gezondheidszorg, dat zoals bekend in de VS een ramp is.

 13. @ Demosthenes

  Wellicht kan je zelf eens wat onderzoek doen. Nu baseer je je mening op die van de pers. Dat mag jij. Maar op basis daarvan verwijten naar andere doen is op zijn zachts gezegd niet netjes.

 14. Dat is iets wat iedereen wel een beetje k(o)an verwachten, daar moet je niet CNN voor heten. Biden mag een jaartje de wereld rondreizen om zo eens van de geneugten van een presidentschap te kunnen proeven/genieten en zal dan om ‘gezondheidsredenen’ aftreden met zijn zakken vol ‘democratische’ dollars en de verzekering dat zijn familie tot het einde der tijden niets zal tekort komen.
  Eerder had ik iets verwacht in de richting van de Clintons.

 15. Ik kan er met mijn hoofd niet bij als iemand een slecht verleden heeft dat die nog president kan worden is de wereld zo corrupt of heeft de wereld zijn verstand verloren voor wat een tijd leven we eigenlijk

 16. Ja, dat denk ik ook, zijn keuze is niet toevallig, ze is een zeer intelligente vrouw, van niet Amerikaanse oorsprong, maar ik moet erbij zeggen, de huidige president is zijn achterstand aan het inhalen, dus??? shalom

 17. Uitspraak Trump: De Spaanse griep zorgde in 1917 voor het einde van de tweede wereldoorlog. Is een dergelijke domoor dan wel een goede president?

 18. @Jouke. Het is niet omdat we niet zitten te wachten op de invoering van het marxisme dat het niet zal gebeuren…

 19. niet zeuren kijk naar NL partijen die hard weglopen om dat ze bang zijn voor gezicht verlies,keer op keer hetzelfde .de helden van nu betalen straks de rekening die de Heer Rutten ons mee op heeft gezadeld dat zegt genoeg ,denk naar in het hokje straks of u dat uw kinderen wilt aan doen

 20. Even wat anders. Deze vrouw wordt door alle media omschreven als zijnde “zwarte vrouw”.
  Ik heb toch even gegoogeld op afbeeldingen en haar bijvoorbeeld naast Obama gezet en ik alleen maar tot de conclusie komen dat zij licht getint is. Dus vraag ik mij af, wat is de bedoeling hiervan?

 21. We hebben in de geschiedenis wel gezien waar communisme tot leidt. Met vreselijke massamoordenaars als Stalin, Pol Pot, Mao, en Che Guevara. Ik begrijp goed dat Generaal Franco in 1936 ingreep in Spanje, tegen de goddeloze Republiek, waarin de communisten de overhand hadden.

 22. @Demosthenes. Wat hier wordt geschreven, wordt geloofd in grote delen van de VS. Het orthodox christelijke geloof is er nog ruim aanwezig. Maar ook veel andere Amerikanen zijn allergisch voor socialisme en marxisme.
  Het zijn de zogenaamde progressieven in de steden, en de schreeuwers die wij vooral in het nieuws zien, die een warmer hart hebben voor die mislukte filosofieën van links.

 23. Ik vier feest. Biden heeft zich gisteren opgehangen met de keuze op Harris als runningmate. Dat mens heeft in de afgelopen paar jaar zoveel lariefarie verkondigd, dat zelfs veel democratische kiezers nu zullen afhaken en of niet stemmen, of uit protest op..ja Trump…Mits Trump niet wordt vermoord, dan wordt hij met overgrote meerderheid President voor de tweede termijn.

 24. Wie geen verstand heeft van economie kan ook niets afweten van wat socialisme is.
  In een socialistische economie wordt beslist door een groep amtenaren onder leiding van de polititie wat geproduceerd mag of moet geproduceerd worden.
  In een vrye economie beslist de fabrikant te produceren wat de verbruiker wil kopen.
  Het verschil voor deze die dat niet begrijpen is. Verschil tussen dictatuur en democratie of vrijheid van beslissing.
  Socialisme is de economische kanker van de maatschappij, of een maatschappij van de armoede.
  Wie dat niet weet heeft collibrie verstand.

 25. Possibly the next president of the United States! Werd er geroepen. :0

 26. Ze wordt verkocht als zwarte kandidaat. Bij mijn weten is een Indiër geen zwarte.

 27. Ik weet niet wat voor jullie extreemlinks is, maar in de Nederlandse pers wordt Ksmala Harris juist als een betrekkelijk conservatieve kandidaat beschouwd .Xander ziet weer eens achter elke boom een marxist staan.

 28. Bestudeer Jeremia 50&51 en vergelijk dat met Openbaringen 18 en je hebt het plaatje compleet!!

 29. Niemand zit te wachten op marxisme. Ze weten in amerika echt wel wat dat inhoudt.
  Of het moet een machtsgreep worden. Maar dat geloof ik niet. En Trump heeeft teveel aanhangers.
  Ook hier in europa zitten we niet te wachten op marxisme. Gaat niet gebeuren.

Comments are closed.