Gelegaliseerde kindermoord: Frans parlement akkoord met verruiming abortus tot vlak voor geboorte

Voor de linksgroenliberale Westerse elite is duidelijk helemaal niets meer heilig, zelfs niet leven dat op het punt staat geboren te worden.

—————————————————————————————————————————————–

Parlement stemt tevens in met genetisch modificeren van menselijke embryo’s, en het creëren van chimera’s (mensen vermengd met dieren) – Wanneer volgt Nederland?

—————————————————————————————————————————————-

Frankrijk is een stervend land, schreven we onlangs. Het Franse parlement heeft de collectieve zelfmoordwens onderstreept door akkoord te gaan met een wetsvoorstel waarmee de abortustermijn extreem wordt verruimd van 12 weken naar vlak voor de geboorte. Het debat over het feitelijk legaliseren van (ongeboren) kindermoord vond midden in de nacht plaats, zodat het Franse publiek niets in de gaten had. Slechts 101 van de 507 parlementariërs waren aanwezig; 60 stemden voor, en 37 tegen. Het wetsvoorstel gaat nu naar de Senaat, waarna een interparlementair comité erover stemt. Als er geen consensus wordt bereikt, wordt het besluit van het parlement automatisch definitief.

Er worden jaarlijks al 220.000 abortussen in Frankrijk uitgevoerd, en dat dreigen er binnenkort nog veel meer te gaan worden. De enige voorwaarde die aan de onbeperkte ‘late termijn abortus’ is verbonden is dat er sprake moet zijn van ‘psycho-sociale nood’. De pro-life organisatie VITA wijst erop dat die term zo vaag is, dat deze op iedere zwangere vrouw van toepassing kan zijn, en alle beperkingen op abortus dus feitelijk compleet worden opgeheven.

Ook creëren van mens-dier wezens mogelijk gemaakt

Het parlement stemde tevens in met nog een paar andere zeer controversiële zaken, zoals subsidies voor het ‘scheppen’ van kunstmatig leven voor lesbische stellen – een amendement dat slechts een paar uur vóór de stemming werd toegevoegd -, het genetisch modificeren van menselijke embryo’s, en zelfs het creëren van chimera’s, wat hybride wezens zijn met zowel menselijke als dierlijke eigenschappen.

Regering drukt controversiële voorstellen op sneaky wijze door

Naast pro-life organisaties sprak ook de katholieke bisschop Bernard Ginoux uit Montauban zijn afschuw uit, en waarschuwde dat de toekomstige Franse generaties nu ‘in groot gevaar komen’.

In 2019 demonstreerden tienduizenden mensen in Parijs tegen het anti-gezinsbeleid van de linksliberale regering. Die heeft zich daar overduidelijk niets van aangetrokken, en alle controversiële wetten er op een hele ‘sneaky’ wijze, met zo min mogelijk stemmen, er zo snel mogelijk (er mocht slechts 25 uur over gedebatteerd worden) doorheen gedrukt.

En Nederland?

In Nederland zullen beide liberale partijen in de regering (VVD en zeker D66) vermoedelijk eveneens graag zien dat alle grenzen en wetten over de bescherming van het menselijk leven worden opgeheven. Dat zien we bijvoorbeeld ook terug in de sterke push naar het massaal vaccineren van de hele bevolking met DNA-veranderende vaccins.

Sommigen zullen zeggen dat zolang er twee christelijke partijen in de regering zitten (CDA en CU), dit soort wetten nooit door het parlement zullen komen. Deze twee christelijke partijen zijn zeker dit jaar echter al met zoveel akkoord gegaan dat lijnrecht tegenover hun (vermeende) religieuze overtuigingen ingaat, zoals de afbraak van onze democratie en vrijheid door dictatoriale en zeer schadelijke corona maatregelen (die volgens UNICEF wereldwijd véél meer kinderen het leven kosten dan het veronderstelde corona virus), dat we weinig hoop koesteren dat ze alsnog hun ruggengraat hervinden.


Xander

(1) LifeNews
(2) The Christian Institute

Afbeelding: Free-Photos , Pixabay 

Zie ook o.a.:

09-08: Frankrijk gaat ten onder; Iedere 44 seconden daad van grof zinloos migrantengeweld
14-07: Duitse deelstaat wil artsen dwingen om abortussen uit te voeren
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
19-04: Bill Gates heeft op afstand gecontroleerde anticonceptie chip ontwikkeld om in vrouwen te implanteren

2019:
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken

2014:
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins

2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins

 

Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

36

 1. @De Zilveren Tong schreef:
  12/08/2020 om 5:23 pm
  “Terugkomend op een eerdere reactie omtrent het violette vuur:
  dit mag alleen gebruikt worden voor slechte situaties, dingen, plannen; niet voor mensen, hoe slecht ze ook zijn.
  Overigens zijn in Europa ook vestigingen van de Saint Germain Foundation, bleek recent.”

  De zuiverende, krachtige, Violette Vlam mag en kan overal en voor alles onbeperkt gebruikt worden, ook voor mensen.
  Door gebruik van de Violette Vlam voor jezelf als zuivering en bescherming, worden álle energieën, verstérkt nog wel, teruggekaatst naar degene die ze naar jou sturen – een boemerang dus en je hoeft er zelfs zélf niks voor te doen…het gaat vanzelf, zo werkt het universum nu eenmaal of je dat nu wil of niet…’slechte’ mensen krijgen zo ook hun verdiende loon…áltijd, want wat je uitzendt, komt ook en krachtiger terug, goed of slecht…
  Dus opletten en álert zijn wélke energie je uitstuurt want dat komt altijd versterkt bij je terug….;)

 2. het bijbel`boek Ezechiel, stelt ons al voor, aan enkele van zulke chimera’s — het besluit van de franse overheid, betekent dat … MUTANTEN : rechtspersonen kunnen gaan worden, met een wettige identiteit, plus velerlei normale rechten — volgens het bijbelboek Daniel, zullen mensen straks op grote schaal gaan *huwen* met mutanten -( draait op ’n fiasco uit ….

 3. Paul Winters, indetdaad dat dat moeten we doen maar
  niet met een grote korrel zout, maar met een hele zak zout.

 4. In Psalm.139 staat dat God ons vormt in de moederschoot! letterlijk staat er .
  “gewoven” in de moederschoot!! God gaat zo diep met ons, dat kunnen we nauwelijks bevatten. Als we de soevereiniteit van God begrijpen, geeft dat zo’n rust in ons leven. Deze God…Die Liefde is heeft alles van ons leven in Zijn hand. Voor de controle freaks onder ons is dit niet zo’n prettige gedachte.
  v.16 “Uw ogen zagen mijn embryo”.
  En in v.15…”ik werd in het verborgene gemaakt, gewrocht in de diepten van het aardrijk” Dit gaat over onze fysieke constructie: Zijn handen! Wij zijn het werk van Zijn handen. En Zijn ogen zagen mijn embryo. “ Zijn ogen” betekent dat Hij het weet. De Alziendheid van God! Hij …Die niet alleen de Maker is maar ook kent die Hij gemaakt heeft. Als ik dan denk wat er in die embryonale fase allemaal gebeurt!!!! Het DNA wat in het embryo wordt gelegd is de code die mij maakt wat ik ben. En God heeft de supervisie hierin. “Uw ogen zagen mijn embryo” Het hebreeuwse woord voor EMBRYO in Psalm 139:16 is גֹּלֶם GOLEM en betekent “opgevouwen”. Daarom lijkt het klein en nietig, maar het is een héél mens.
  Alleen mensen die God niet kennen hebben het verwoeste denken, waardoor zij de dingen doen, die ze doen.

 5. Verschrikkelijk ! En hoe gewetenloos…
  Hoe kunnen aborteurs dit doen zonder te huilen ?
  Ik kreeg gisteren een filmpje over een aborteur die spijt had gekregen. Hij legt in een 11 minuten durend filmpje uit hoe hij daartoe gekomen is : toen hij alle lichaamsdelen op een blad zag en ging tellen of alles verwijderd was…toen pas dacht hij : “Waar ben ik mee bezig “.
  Beter laat dan nooit. Ik geef bij deze de link naar het filmpje waarin hij dat vertelt maar ook hoe zo’n slachting in z’n werk gaat. Het is schokkend, maar mensen moeten weten hoe het gebeurt

  https://stirezo.nl/youtube-censureert-ex-aborteur-die-de-waarheid-vertelt-over-abortusingreep/

  Elke avond bidden wij dat de aborteurs gewetensbezwaren zullen krijgen en dat vrouwen die dat willen laten doen andere oplossingen zien. Dan is dit alvast een begin, alhoewel ik erg gedesillusioneerd ben door wat er in Frankrijk gebeurt. Nog meer bidden dan maar.

 6. Als lid van de linksgroenliberale Westerse elite wil ik erop wijzen dat jullie een aantal bijvoeglijke naamwoorden vergeten zijn bij de kwalificatie te zetten: anarcho-syndicalistisch, trotzkistisch-maoistisch, Jansenistisch, ietsanderistisch.

 7. Is er hier dan niemand die deze site met een grove korrel zout neemt, niets ben wat hier beweerd word is waar.

 8. Piep
  Er staat “Gij zult niet moorden”.
  Een soldaat moet doden om het land te verdedigen. Moorden is iemand ombrengen zonder een reden.

 9. Een volgende stap zou zomaar kunnen zijn dat kinderen die nog niet hun eigen wil kenbaar kunnen maken, gedood kunnen worden omdat ze nog geen ‘mens’ zijn.
  Wellicht tot het derde of vierde levensjaar?

  Overigens, welke bevolkingsgroep doet vrijwel niet aan abortus? Juist.

 10. IK ben er voorstander van om deze mensen te castreren en te steriliseren ,ik voer het graag uit zonder verdoving .uitzending npo ,miljoenen mensen kunnen zo meegenieten !

 11. Babymoord dus. Wat een griezelige ontwikkeling. De mens heeft maar weinig stimulans nodig om af te zakken tot wreedheid. Dat zou een les moeten zijn voor de Rutger Bregmans van deze wereld. Het christelijk geloof laat de staat van de mens het beste zien: een kroon, maar gevallen.

 12. Er zijn te weinig letters in ons alfabet om duidelijk te maken in welke smerige wereld wij leven.

 13. Gelukkig zijn er nog veel wedergeboren christenen in ons land , alleen blijven zij binnen de muren in plaats tussen de mensen die God niet kennen en zien wij te weinig van Christus in hen terug
  We zijn nu aan de late kant het voorbeeld is er profetisch de mond kapjes

 14. Constant hetzelfde. De elite draaien op volle toeren om de mensheid te onderwerpen. Helaas blijft de meute slapen. Waneer is het eindelijk genoeg en worden criminelen als Rutte en de Jonge vervolgd en heel D66 verboden.

 15. Zit het Franse parlement dan vol met lobyisten van de abortusklinieken en abortus-industrie ???

  Zijn het soms moordenaars ???!

  De islamisatie van de Vrijmetselaarsrepubliek Frankrijk zal zeker en vast een Goddelijke straf zijn !!! God is zooo rechtvaardig !!! Alleluja !!!

 16. Ik heb het filmpje bekeken,je word er misselijk van.😱🤢😨

 17. Europa moet en zal naar de donder. Het gaat niet om het hoe, maar het wat! Zoals altijd nemen de decadente, ontaarde politici het voortouw. Zelfs ongeboren kinderen zij voor de perversiteiten van de overheid niet meer veilig. Het volgende (tussen) stapje is abortus tot het derde jaar. Zelfs de gedachte daaraan ontbreekt mij het referentiekader om het op schrift te stellen. (Grieks politikos [de burger betreffend, voor de samenleving geschikt, van de staatsman, van de staat uitgaand.) wel, wel! Het gezicht van Makron en Rutte spreken boekdelen en dan heb ik het nog niet eens over het Pinoccio gevaarte van Rutte.

 18. Ik ben met kinine opgewekt zodat ik 6 weken ’te vroeg’ ter wereld kwam. Ik was geel en werd onder een blauwe lamp gelegd. Na mijn geboorte bleef ik afvallen, en de medici wilden van alles met mij gaan uithalen, maar mijn moeder zei: ”Nee, hij verliest vocht, daarom valt hij af.”

  Volgens mijn moeder had ik hele kussentjes van het vocht op mijn handen. De artsen gaven mij 3 dagen de tijd, als ik dan niet stabiel zou zijn, zouden ze wel van alles met mij gaan uithalen. En guess what, precies op de derde dag was ik stabiel! En dat alles op eigen kracht!

  (Als ze mij niet ‘gehaald’ hadden, waren zowel mijn moeder als ik overleden aan zwangerschapsvergiftiging.)

  Abortus (vlak voor een geboorte) is dus pure moord! En vergeet niet dat geaborteerde foetussen ‘big business’ is, waar ze veel geld voor kunnen vangen vanwege de stamcellen. Walgelijk en Verwerpelijk! Hoe satanisch moet een mens wel niet zijn om daar zijn/haar goedkeuring aan te geven.

  Maranatha

 19. De wereld lijkt wel gek geworden. Waar zijn we in godsnaam helemaal mee bezig. Er wordt ons voorgehouden dat we de natuur moeten redden. En tegelijkertijd zijn we heel hard bezig, om met alle mogelijke middelen de mensheid uit te roeien.

  Verruiming van de abortuswetgeving is gruwel. Abortus is gelegaliseerde moord !!! Het wordt nu beschouwd als een voorbehoedsmiddel. De moeder vermoordt haar eigen kind. Hoe is het in godsnaam mogelijk, dat we dat accepteren. Ja, er zijn omstandigheden denkbaar, maar …… dat zijn wel uitzonderingssituaties.

  Het egoïsme gaat wel heel erg ver. De moeder wil baas zijn in eigen buik. Wel de lolletjes, maar niet de consequenties. En dat nog wel, terwijl er meer dan voldoende voorbehoedsmiddeltjes beschikbaar zijn. Abortus provocatus mag nooit verworden tot een voorbehoedmiddel.

  Het ongeboren kind is geen levenloos ding, maar ook een mens. Maar dat kind is thans verworden tot een speelbal van de grillen van de moeder. Bij abortus wordt de moeder gepamperd en worden de rechten van het ongeboren kind met voeten getreden. Wie komt er eigenlijk op voor de rechten van het (ongeboren) kind ??? Dat kind heeft recht op bescherming !!!

  Bedenk, dat het kind geen eigendom is van de ouders. De ouders hebben slechts de plicht, om een aantal jaren voor het kind te zorgen. Het leven begint bij de bevruchting en eindigt bij
  de (natuurlijke) dood. Het leven is zo iets moois. Dat moeten we koesteren en niet vermoorden.

  We denken met de huidige stand van de techniek alle kennis in pacht te hebben. Ja, we kunnen inderdaad een hele boel. Maar we weten eigenlijk nog maar zo heel erg weinig. Ja de techniek van de abortus hebben we wel onder de knie, al is het nog zo bloederig en smerig. Dat wil je het niet zien. Het kind wordt in de baarmoeder in stukken en brokken gesneden. Soms leeft leeft de gehavende foetus na de abortus nog even. Maar de arts, die het vuile klusje klaart, verdient er een goed belegde boterham aan.

  Ik ben geen deskundige, maar ik heb vernomen, dat veel vrouwen tijdens de derde maand van de zwangerschap hebben gevoeld, dat het leven bij de vrucht is ingetreden. Het ware wellicht aan te bevelen, dat de wetenschap hier eens wat onderzoek naar doet. En dat heeft alles te maken met begrippen als, leven, bewustzijn, geest, ziel, (re)incarnatie en levensenergie. Wij bezigen deze termen dagelijks, maar wij begrijpen er eigenlijk nog niet zo heel erg veel van. Wetenschap doe je best !!!

  Hoe zit het met de ethiek, de waarden en normen van de samenleving ??? Moet alles, dat technisch kan, ook mogen ??? Kunnen we een maatschappij, waarin zelfs de wetgever de rechten van het ongeboren kind niet beschermt, nog wel een beschaving noemen ??? Beschaving is immers een verfijnde manier van omgang. Hoe verfijnd is het plegen van abortus provocatus, het vermoorden van je eigen kind ???

  Al vele tienduizenden jaren of mogelijk nog langer zijn we in staat het leven van generatie op generatie door te geven. Maar (menselijk) leven maken uit dode materie, is ons nog steeds niet gelukt. Hoe dat moet, dat is nog steeds een van de vele grote mysteries van het bestaan. En op die mysteries hebben wij, ondanks al onze kennis, nog steeds geen beter antwoord, dan dat dat kunstje bij God berust.

  Waarom willen wij zo graag voor God spelen ??? Waren het niet de engelen (buitenaardsen), die met hun vliegdingen (ufo’s) uit de hemel kwamen vallen, die zo graag voor God wilden spelen ??? Waarom zijn we ze eigenlijk duivels gaan noemen ??? De verhalen over deze zogenaamde goden staan breeduit beschreven in de bijbel en de diverse mythologieën. Deze verhalen staan bol van ”goden”, die met list, leugen, diefstal, verkrachting, roof, moord, doodslag en chantage te keer gingen. Zijn dat goddelijke praktijken ??? Ik dacht van niet.

  We beginnen tegenwoordig ook al een heel klein beetje te begrijpen van het DNA. Maar in feite weten we er nog maar heel weinig van. Toch menen we, dat we het recht hebben, om het DNA te mogen wijzigen. We weten niet eens wat de consequenties daarvan zijn. Waar halen we het recht eigenlijk vandaan, om het DNA van het ongeboren kind te mogen wijzigen, zonder het kind ook maar iets te vragen ???

  Deze technische vooruitgang heeft niets meer met beschaving te maken. Het zijn slechts de egoïstische grillen van de technocratische nurds. Nurds, die hun gevoelens en emoties aan de dijk hebben gezet en zich laten leiden door hun satanische obsessies. In plaats van deze nurds tot de orde te roepen, worden hun gevaarlijke en verfoeilijke praktijken gelegaliseerd. Waar zijn we anno heden in godsnaam mee bezig ???

  Zij, die zich hebben verdiept in het fenomeen Atlantis, zijn zeer waarschijnlijk ook gestoten op de vele theorieën, dat Atlantis ten onder gegaan zou zijn, door geknoei en gepruts met ver vooruitstrevende technologieën. Is dat niet precies, wat wij heden ten dage ook aan het doen zijn ??? Is het zo langzamerhand niet de hoogste tijd, dat wij die ”les” ter harte nemen ???

 20. Natuurlijk is het moord, maar wij zijn een hypocriet volk.
  Men maakt een heel volk gek over bont grotendeels gebaseerd op leugens een emotie van de mens aan wakkeren.
  die arme beestjes dan heb ik het alleen over bont dat van schapen en lammeren huiden
  worden gemaakt waarvan het vlees voor voedsel wordt gebruikt , dus afval.
  Zeehonden bond is al meer dan 100 jaar verbannen. uit ons land over nertsen kunnen we een discussie opzetten een ding weet ik als dieren gestrest zijn of ziek zijn slecht verzorgt worden ,
  dan zie je dat aan de vacht dus waardeloos voor de bonthandel is het nood zaak nee.
  maar goed die tijd ligt achter ons. Kan er best in mee als dieren speciaal voor de bonthandel
  gefokt worden . wat mij verbaast is dat een groot deel van die zelfde mensen vinden dat wij dat met onze eigen kinderen normaal vinden . baas in eigen buik , ben dat dan voor de seks.
  een ongelukje kan maar geef dan het kind wat je verwacht het leven . Daar zijn veel mensen het niet mee eens . Moet kunnen Ik heb het even niet over goed fout , heb mijn eigen mening en die uit ik absoluut als dit zich voor doet maar .Persoonlijk zeg ik doe het niet. het kind heeft wel een stem maar kan zich niet uiten . Een kind vecht al in de moederschoot voor zijn haar leven. maar wij zien dat niet merken dat niet we gaan het steeds normaler vinden.
  We zijn nog slechter voor onze eigen ongeboren kinderen als voor de dieren.
  Roep emoties op arm dit en schandalig dat maar onze kinderen moet kunnen.
  In Nederland zijn ruim 30000 abortussen per Jaar in de verenigde staten 3000 per dag wereld wijt bijna net zoveel als dat er in de tweede wereld oorlog gesneuveld zijn per jaar.
  Gaat het je niet duizelen . In Nederland zijn er genoeg alternatieve , dat wil pro live de beschermde wieg en de anti abortus vereniging duidelijk maken. Maar dan gaat het om de moeder. Laat het eens over moeder en kind gaan.
  Waar is het kind in ons verhaal?
  We mogen niet zeggen dat het moord is , is ook niet diplomatiek , doe je ook niet want ik geloof beslist in de nood van de moeder.
  maar de zorg is er op alle fronten.

 21. Ik schrik hier behoorlijk van ,ongelooflijk dit op deze wijze te doen.
  Waar gaat de wereld naar toe,
  De satan raast over de wereld oh Here stop deze ellende,laat de mensen tot inkeer komen nu het nog kan.

  God komt alle eer toe.

  Shalom!!!!

 22. Is het jullie opgevallen dat iedereen die voor abortus is, zelf wel is geboren?

 23. Christenunie is alleen in naam een christelijke partij, Joël Voordewind stapt misschien wel om een andere reden uit de politiek.
  Gert Jan Segers zei een maand geleden rutte is mijn vriend , iemand die al verscheidene keren gelogen heeft , speelt met de gevoelens van de nabestaande van de MH 17 ramp (verkeerde dader aanwijzen en dat jarenlang blijven volhouden), als dat je vriend is dan moet Segers zich afvragen wie hij is.
  Ik denk, terwijl ze het zelf niet aanvoelen, de cu, dat ze de antchristelijke agenda steunen.
  Ze moesten zich schamen

 24. Wat vreemd dat zo’n klein aantal aanwezigen voldoende is.
  Is de aanwezigheid van een voltallig parlement niet een voorwaarde voor de rechtsgeldigheid?

  Terugkomend op een eerdere reactie omtrent het violette vuur:
  dit mag alleen gebruikt worden voor slechte situaties, dingen, plannen; niet voor mensen, hoe slecht ze ook zijn.

  Overigens zijn in Europa ook vestigingen van de Saint Germain Foundation, bleek recent.

 25. Kerkelijk Nederland is ingesukkeld in sleurgodsdienst en moeten amechtig boven het dreunende orgel uitzingen.En vergeet dat snoepje niet als de “preek“ begint,anders vallen je ogen dicht.Bah!

 26. Dit zal ongetwijfeld een zwaar oordeel over dit goddeloze land gaan brengen!

 27. @Joke schreef:
  12/08/2020 om 4:25 pm

  Onderhand lijjken de regeringen een voorportaal van de hel te willen creëren op deze aardbol..

  Het wordt ook een hel op aarde, en dat begint al gelijk vlak na de opname.

 28. Wat zal God een straf over deze verdorven wereld los laten de mens heeft nooit willen luisteren dat zag je wel met de zondvloed maar nee horend doof en ziende blind wat zal er een geschreeuw en tandengeknars zijn Bid Bid Bid wan God blijft niet Barmartig hij is ook Rechtvaardig wat moet hij toch een liefde voor zijn schepselen hebben ze blijven hem maar op de proef stellen

 29. Ja, ik weet het. Is over komen waaien uit de US staat Virginia. Ook de hybriden, mens met dier …. . Weten we nog wie Dolly is ? , een mijlpaal in de ‘wetenschap’ , schreven de media. . Het begon …. in een laboratorium met het knoeien van het DNA ; we praten over het jaar 1996 en zijn inmiddels zo’n 25 jaar verder, én we sluiten nog steeds onze ogen . Misdadigers zijn het, wetenschappelijke misdadigers, zijn het die de bron van al het leven willen vernietigen.

 30. GIJ ZULT NIET DODEN (Exodus Hoofstuk 20) !

  Goddeloos Frankrijk ! Stinkende Vrijmetselaarsrepubliek !

 31. Onderhand lijjken de regeringen een voorportaal van de hel te willen creëren op deze aardbol.

  Ik had een tijd geleden al een vrouw in Amerika horen gillen om abortus te legaliserren voor de geboorte. Toen dacht ik nog dat het een slechte grap was. Maar na dit artikel, weet ik niet meer hoe ik reageren moet.

 32. De mens doet er werkelijk alles aan om de Schepper te provoceren tot het opnieuw verwijderen van dit ontaard geslacht.

 33. Abortus is en blijft moord op een levend wezen, dat door abortus niet de vrijheid krijgt om te leven.Ik ken een vrouw die om een goede reden( verkrachting) abortus wilde plegen, uiteindelijk heeft ze het toch niet gedaan, ze kreeg een jongen, en deze is nu een zeer bekende rockster, we zijn mensen die leven kunnen doorgeven, dit wijst naar iets transcendent ook de mens kan leven scheppen, ook al zijn we door de erfzonde door een dodelijke pijl getroffen, maar dat een mens leven kan voortbrengen duidt iets veel meers, en Frankrijk bestaat al een tijdje niet meer, waar zitten die echte Fransen? Shalom

Comments are closed.