Frankrijk gaat ten onder: Iedere 44 seconden daad van grof zinloos migrantengeweld

De mainstream media misleiden het volk door met opzet geen foto’s en video’s van het migrantengeweld te (laten) plaatsen, en geen Arabische namen van moordenaars te noemen. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Franse auteur-filosoof Onfray: ‘Frankrijk ligt in coma en is dichtbij de dood’ – Psychiater die werd aangesteld om daders te behandelen: ‘Ze houden van geweld en hebben geen enkel respect voor wet en menselijk leven’

—————————————————————————————————————————————-

‘Wij houden alleen van wat ons haat, en alles wat ons vernietigt wordt gezien als prachtig,’ schreef de Franse auteur en filosoof Michel Onfray op 30 juli. ‘Er is een wens om de waarheid en de geschiedenis te vernietigen… Wij onderwijzen niet langer de geschiedenis van Frankrijk, en vertellen niet meer hoe onze beschaving tot stand kwam. Wij praten alleen over onze beschaving om die te kleineren.’ Wat is er aan de hand? Iedere 44 seconden wordt er een daad van grof zinloos geweld in Frankrijk gepleegd. De daders: vrijwel uitsluitend moslimmigranten. De politie wordt altijd gevraagd om de namen van de daders – Mohammed, Youssef, Samir, etc. – niet vrij te geven, tenzij de dader bij hoge uitzondering een christelijke naam heeft. Dan verschijnt deze onmiddellijk op de voorpagina’s.

Geofferd op het altaar van islamisering:

Lyon, 20 juli, een middenstandswijk. De 23 jarige verpleegster Axelle Dorier laat haar hondje uit. Er komt een auto met hoge snelheid aangereden, en verplettert het hondje. De bestuurder stopt, rijdt achteruit, en vermorzelt ook de vrouw. Dan rijdt hij vol gas weg, waarbij hij haar lichaam over de straat meesleurt. In de ene straat vonden ze een been terug, in een andere de resten van haar compleet uiteen gerukte lichaam.

Justitie eiste dat de politie de naam van de dader geheim hield. Eén anonieme politieman was het daar niet mee eens, en deed het toch: Youssef T.. Hem wacht een gevangenisstraf van maximaal 10 jaar. De inwoners van Lyon wilden weer eens een vredesmars houden, en de regering vragen harder op te treden tegen criminelen. De ouders van Axelle maakten bezwaar, omdat ze de dader niet zouden haten.

Op 4 juli werd de 25 jarige gendarme Mélanie Lemée doodgereden door Yacine E., die vol gas gaf toen hij had moeten stoppen voor een controle. Ook haar ouders zeiden de moordenaar ‘niet te haten’, en zelfs medelijden met hem te hebben, omdat ‘zijn leven is vernietigd.’ Een dag later werd de 59 jarige buschauffeur Philippe Monguillot volledig in elkaar geslagen en getrapt door Mohammed C., Mohammed A., Moussa B. en Selim Z.., nadat hij hen niet wilde laten instappen omdat ze geen kaartjes en geen mondkapjes hadden. Na twee dagen in een coma te hebben gelegen, stierf hij. De media weigerden de namen van de daders te publiceren, totdat de politie dit alsnog zelf deed.

Psychiater: ‘Daders houden van geweld en hebben geen enkel respect voor menselijk leven’

Het zijn slechts enkele recente voorbeelden uit een tsunami van zinloos geweld die Frankrijk overspoelt. De daders zijn bijna uitsluitend jonge migranten uit de moslimwereld. Ze hebben geen motief, en tonen bijna nooit berouw.

Maurice Berger, een psychiater die is aangesteld om dit soort jonge daders te behandelen, publiceerde onlangs het boek ‘Sur la violence gratuite en France.’ Daarin constateert hij dat de daders enkel geweld plegen omdat ze dat leuk vinden, ‘en geen enkel respect voor de wet en menselijk leven hebben.’ Berger waarschuwt daarom dat iedereen nu slachtoffer kan worden van dat zinloze geweld, overal, op ieder moment. Iedere 44 seconden vindt er in Frankrijk een daad van zinloos geweld plaats. ‘Als u uw overlevingskansen niet wilt verminderen, zou u zich moeten onderwerpen, omlaag moeten kijken, en de vernederingen moeten accepteren.’

Franse justitie eist dat Arabische namen daders worden verzwegen

Vernederen is precies wat de Franse justitie afdwingt en ook zelf graag bezigt. Door de politie en media te vragen de namen van de moordenaars niet te onthullen wordt geprobeerd de waarheid te verbergen, en te voorkomen dat het algemene publiek doorkrijgt wat er werkelijk gaande is in Frankrijk. President Emmanuel Macron doet daar zelf hard aan mee; de vier brute moordenaars van Philippe Monguilot noemde hij slechts ‘onbeschaafden’ die een ‘spijtige’ daad hadden begaan. Daarna ging hij snel over op een ander onderwerp.

Toen de nieuwe minister van Justitie Eric Dupond-Moretti naar zijn reactie werd gevraagd op de steeds luider wordende roep van het volk om hard op te treden, reageerde hij dat ‘het recht de sociale vrede moet garanderen,’ en hij daarom Franse jihadstrijders die in Syrië en Irak gevangen zitten, terug naar Frankrijk halen. ‘Want het is onze plicht te voorkomen dat ze de doodstraf krijgen.’

‘Hoeveel wreedheid moet er nog komen voordat we het stoppen?’

Alleen Marine Le Pen van het RN vroeg zich hardop af ‘hoeveel barbaarsheid tegen de Fransen we nog gaan krijgen voordat we zeggen dat deze toenemende wreedheid in onze samenleving moet stoppen? Hoeveel jonge agenten, gendarmes, buschauffeurs, afgeslachte jonge meisjes en jongens zijn daar nog voor nodig?’ De mainstream media noemden haar onmiddellijk een ‘onverantwoordelijke extremist’ en haatzaaier.

De Franse journalist Éric Zemmour sprak al in 2016 op TV over een ‘omgekeerde kolonisatie’ door moslimmigranten die geen enkele intentie hebben te integreren. In hun duizenden wijken heerst de islam, in hun moskeeën wordt haat tegen de Fransen en het Westen gepredikt. Maar ‘de Franse autoriteiten zeggen dat de haat niet afkomstig is van degenen die moorden, maar van degenen die willen reageren en zeggen dat we een einde moeten maken aan het geweld en de moorden. Dit is een suïcidale houding.’

‘Wij zijn een uitgeputte beschaving, en houden van wat ons haat’

Volgens de Franse auteur en filosoof Michael Onfray is het verdwijnen van het christendom uit Frankrijk een van de grootste oorzaken van de trieste teloorgang van het ooit hoog in aanzien staande land. Kerken en kathedralen zijn leeg en worden regelmatig in brand gestoken, en overal worden christelijke symbolen verwoest. De meeste Fransen zijn er onverschillig over.

‘Wij zijn een uitgeputte beschaving,’ onderstreepte hij op 30 juli. ‘Wij houden alleen van wat ons haat, en alles wat ons vernietigt wordt gezien als prachtig. ‘Er is een wens om de waarheid en de geschiedenis te vernietigen… Wij onderwijzen niet langer de geschiedenis van Frankrijk, en vertellen niet meer hoe onze beschaving tot stand kwam. Wij praten alleen over onze beschaving om die te kleineren.’

Behalve tegen het christendom richt het moslim migrantengeweld zich ‘natuurlijk’ ook tegen de eeuwige boosdoeners, de Joden, die volgens de Koran allemaal moeten worden uitgeroeid. Tienduizenden Joden zijn Frankrijk inmiddels ontvlucht. Talloze anderen zijn uit de gevaarlijke grote steden vertrokken naar gebieden waar het (nog) rustiger is.

‘Frankrijk in coma en bijna dood’

De afgelopen maanden waren er diverse grote migrantendemonstraties in Parijs, waarbij massaal ‘Dood aan Frankrijk’ en ‘Smerige Joden’ werd gescandeerd. Niemand hield zich aan de social distancing regels, maar de politie greep niet in. De enkele die vanwege geweld werden gearresteerd, werden vrijwel meteen weer vrijgelaten.

De politie greep in juni ook niet in toen Arabische migrantendrugsbendes in Dijon drie dagen lang een ware veldslag uitvochten met Tsjetsjeense rivalen. Er werden zelfs militaire wapens bij gebruikt. Uiteindelijk werd het conflict gesust in een moskee, onder supervisie van een aantal imams. Tijdens de poel van geweld adviseerde de politie de inwoners binnen te blijven en te wachten totdat het voorbij was.

Bij een Franse jongerenoptocht voor ‘rechtvaardigheid voor de slachtoffers van anti-blanken racisme’, greep de politie echter wèl in. Een man die een spandoek met zo’n tekst probeerde kapot te maken, werd door de media geprezen als een ‘held in de strijd tegen het fascisme.’ De jongeren die de spandoek droegen, werden gearresteerd en aangeklaagd vanwege ‘het aanzetten tot haat’.

‘Frankrijk ligt in een coma en is dichtbij de dood,’ concludeerde Onfray dan ook bitter. Hij voegde daaraan toe dat hij niet gelooft in een nieuw ontwaken, maar desondanks tot het einde zal blijven vechten. ‘We moeten er tegen in opstand komen en ons verzetten.’


Xander


(1) The Gatestone Institute

(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, bron Riot Police , auteur Angelo DeSantis from Berkeley, US, Creative Commons Attribution 2.0 Generic license. , ,

Zie ook o.a.:

07-08: Deense Immigratie minister noemt integratie ‘fiasco’ en zet in op gedwongen terugkeer
26-07: ‘Situatie onhoudbaar’; Ieder uur arriveert er een boot vol migranten in Italië
25-06: Europol ziet minder jihad aanslagen, maar juist meer extreemlinks geweld (/ Kamercommissie: Moskeeën onder invloed van fundamentalisten die onze samenleving afwijzen / Antifa en moslimmigraten trekken gezamenlijk ten strijde tegen onze maatschappij)
06-04: Zweden overspoelt door nieuw soort migrantengeweld: ‘Vernedering berovingen’ (Officiële cijfers: daders berovingen, geweld en verkrachtingen bijna allemaal migranten uit moslimlanden; slachtoffers Zweeds)
21-02: ‘Na Hanau gaat het dagelijkse leven met migranten die moorden en verkrachten gewoon door’
14-02: Hongaarse minister noemt massa immigratie programma VN ‘zeer ernstige bedreiging voor hele mensheid’
27-01: Lang geroemde Zweedse sociale zekerheid begint in te storten door massa immigratie
22-01: Franse intellectueel noemt massa immigratie een invasie en krijgt 2 maanden gevangenisstraf

2019:

22-12: Deense imam Akkari waarschuwt dat moslims uit zijn op conflict en Europa willen overheersen (/ ‘Islamisten gebruiken linkse partijen om grip op de samenleving te krijgen’)
16-12: Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen
13-12: Italiaans ministerie: 42% alle verkrachtingen gepleegd door migranten
06-12: Duitsland presenteert plan om EU lidstaten te dwingen migranten binnen te halen
21-09: Officiële cijfers bevestigen geweldorgie Duitsland: Ruim 70% daders migranten
08-05: EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben
16-02: Duitse agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. Voor een stijging mogelijk is moet er eerst naar de bodem gegaan worden.
  Daar is de laatste jaren dank zij ons domme gedrag bij verkiezingen naar toe gegroeid.
  Macron moest verkozen worden. Liever langzaam armer en vernietigd worden dan zich te verzetten. Dat was het verlies van marie lepen.
  Wat staat er ons te wachten? Niets goed. Veel armoede, woede,geweld,ruzie, en nog veel meer.
  Geloven of niet geloven. Maar ervaren zal men.

 2. Migranten geweld EN politie geweld beter gezegt!

  In huis heeft frankrijk t niet op orde en dan willen ze in Beiroet heilig spelen voor politiek gewin ipv is n keer echte hulp aan mensen.

 3. ook even mee reageren. Ik kwam er onlangs achter en vond toen en bericht uit 2019 dat een rockgroep die ik in de hele jaren negentig enorm bewonderde een gigantisch geldbedrag heeft geschonken aan een “protestorganisatie”, dan weet je wel wat ik bedoel. Daar sta je dan, terwijl ik elk dubbeltje moet omdraaien, mijn zuurverdiende geld uit te geven om hun platen te kunnen betalen, om af te reizen naar de plekken waar zij optreden en daar plaatselijk in dure hotels te slapen, om hen maar in levende lijve te mogen zien optreden. Terwijl zij dan zwemmen in het geld, geven zij het weg aan dit soort clubjes. Wat een klap in je gezicht is dit ineens van deze grote muzikanten die jarenlang de rode draad door mijn leven zijn geweest.

 4. En daarom zachte heelmeesters maken stinkende wonden.Dus Mensen in hun nieuwe land als vluchteling of immigrant bij moord of roof bij sterk wangedrag direct zonder pardon naar eigen land en geen recht zaak maar regel dat is hier het probleem dit blijft door etteren .

 5. Over 5 decenia is de EU één grote anarchistische bende. Politiek, economisch, demografisch en milieu- en gezondheidtechnisch. Het zal mijn tijd wel duren want omkeren op deze heilloze weg is nimmer meer mogelijk.

 6. De gehele EU is door en door verrot tot in het bot. Je hebt niet alleen de linkse en de moslims, maar nu ook de angsthazen met smetvrees. Als de leugen verkondigd word je geprezen, maar als je de waarheid vertelt word je opgepakt en veroordeeld. Bijna niemand schijnt meer waarde aan echte kennis, kunde en geschiedenis te hechten. De politiek, overheden en de media liegt, bedrieg, besteelt, chanteert, sluit uit, manipuleert, zaait angst en haat voor zijn autochtonen bevolkingen. Met dit alles afbrekende beleid gaat echt alles tegen de vlakte, er is geen rooskleurige toekomst meer in de EU. Alles staat in teken van agenda 21 en daar wordt niet vanaf geweken. De autochtonen bevolking doet niets meer ter zake, verkiezingen zijn enkel een illusie, dat je een stem hebt. Maar in de officiële uitslagen zie dat niet in terug. Alles is min of meer beslist voor af, om zo de agenda 21 niet te laten stoppen. Ook over je eigen lichaam heb niet eens het alleen recht meer, want dat is al van je afgenomen toen je ouders jou bij de gemeente opgave bij geboorte. Jij bent een product toen geworden als persoon en staat dan mede borg voor alle staatsschulden. En zodra je in de toekomst ook nog een het vaccin van Gates krijgt met het ID2020, dan ben je zelfs eigendom geworden van die zelfde Bill Gates. Want hij heeft daar patent op. Zorg dat je zo snel mogelijk hier weg komt, als je leven nog lief hebt. Want hier zal het van kwaad tot nog erger worden.

 7. “De daders zijn bijna uitsluitend jonge migranten uit de moslimwereld. Ze hebben geen motief, en tonen bijna nooit berouw.”
  Het tonen van berouw past niet bij de islam. Vooral geen zonde toegeven.

 8. Vandaag al weer de tweede schietpartij in Amsterdam. Halsema kan het wapenverbod niet handhaven

 9. Verkiezingen???????? Dream on Lok down in Duitsland en dus ook in Nederland en langer dan 2 weken. Om de geesten rijp te maken en akkoord te laten gaan met het smoesje onder deze omstandigheden moeten we de verkiezingen maar niet door laten gaan. Links en Rutte verliest bij EERLIJKE verkiezingen. in Duitsland hetzelfde dat laten ze niet gebeuren dus maar weer een coupe van links. Kijk maar niet verbaast wat er in september gaat gebeuren. Ik wens ons allen veel sterkte.!!!!!!

 10. Denemarken geeft het goede voorbeeld al. Kansloze allochtonen terug naar land van herkomst. Crimineel of niet. Of het land van herkomst ze wil opnemen of niet, ze worden dan op het vliegveld gedumpt.

 11. Ik kom nooit op de harde weg, altijd binnen 30 km van van huis, nooit verder, al 30 jaar, ik ben 52 jaar…
  Kunnen mensen onderbouwen wat Xander schrijft, waarom vraag ik dat, in mijn kennis kring die daar wel naartoe gaan hoor je niets dan lof..
  P.s ik heb het prima hoor in mijn 30 km zone, dus geen medelijden.

 12. Laat ons even niet kijken naar het krapuul die dit allemaal doet.
  Laat ons even kijken naar de landverraders die het mogelijk maken , dat het krapuul dit kan doen.
  Straf deze laatste, ipv demonstraties te houden tegen het krapuul.

 13. “de Resolutie van Straatsburg”, daar is de ellende mee begonnen. Tevens het duivelse “Coudenhoven-kalergiplan”.

 14. Er komt wellicht nog een tijd dat we de Amerikanen verafschuwen omdat ze in 1944 niet thuis zijn gebleven…

 15. Onlangs las ik een profetie over de ongeveer 70 miljoen Fransen, daar zouden maar 17 miljoen van
  overblijven… getroffen door allerlei rampen, de 3e wereldoorlog en moslims.
  Én dan heb ik het nog niet over de rest van de wereld in de komende gebeurtenissen.

 16. Als hier op korte termijn niets aan gedaan word, krijg je geluiden zoals: Europa moet weer blank worden!
  Wat hier niet hoort, retour eigen land.
  En de grenzen weer met controle!!!
  Die gaat verkeerd aflopen!!

 17. Volgens de Franse auteur en filosoof Michael Onfray is het verdwijnen van het christendom uit Frankrijk een van de grootste oorzaken van de trieste teloorgang van het ooit hoog in aanzien staande land.”

  Dat Franse christendom heeft nooit veel betekend sinds de Franse Revolutie 1789-1814 toen God dood werd verklaard en de Bijbel een verboden boek werd, hoewel daarin door Jeshua wordt geleerd om God en de naaste lief te hebben als uzelf.

  Moslims kunnen OOK nog veel van Mozes leren:

  Exodus 23:5 (NBG51) Wanneer gij de ezel van uw vijand onder zijn last ziet bezwijken, zult gij dit niet onverschillig aan hem overlaten. Gij zult hem Zeker Helpen met Afladen.

 18. Net verschenen : Italië ,

  Een groep van asielzoekers …. heeft met geld, dat de Italiaanse regering als ‘vakantiegeld bonus’ ….. heeft uitgekeerd,
  gebruikt om van Turijn naar Alassio te reizen. Daar eenmaal aangekomen, werden toeristen en vakantiegangers berooft van mobiele telefoontjes, geld én betaalpassen. Leeftijd tussen 18 en 22 jaar, uit de Ivoorkust , vandaag 09-08-2020 .
  “ je ziet het en je ruikt het “ . Weer een ‘zwarte dag’ ergens in Europa .

 19. Wat in en intriest. Misschien verandert er volgend jaar iets met de verkiezingen.
  Ook in nederland wordt roofbouw gepleegd. Ook hier is het christendom verdwenen.
  De euleiders moeten ter verantwoording worden geroepen. Voor het aardse tribunaal of voor de eeuwige troon.

 20. Links denkt dat je zulke ontspoorde mensen veel moet geven: geld, goede woning, spullen. Dat ze dan kalmeren. Volgens mij werkt dat niet zo. Het stimuleert vooral het idee dat alles afgedwongen kan worden. Spugen op de hand die hen voedt, dat zien we.

 21. Dus … Macron heeft een asociale houding op een vergadering richting dhr. Rutte omdat die niet zomaar geld wil geven. Uiteindelijk komt het er op neer dat Macron overwint, … dhr. Rutten geeft weg wat niet van hem is, maar waar de meerderheid in dit land voor kiest. Ik snap dat nog steeds niet, maar erken dat er in de media veel manipulatie is.

  Kennelijk loont het om een of ander virus te gebruiken om de trage autochtone burger in het gareel te houden. Je moet er niet aan denken dat die slome autochtoon door krijgt dat de politiek verschil maakt omdat het gezag is gezwicht voor geweld en intimidatie. Stel dat de autochtoon uit zijn coma ontwaakt en dezelfde tactiek gaat gebruiken?

 22. In Nederland zijn we dezelfde weg inslagen,steevast worden namen en afkortingen verzwegen.
  Daders worden als zoveel jarige Rotterdammer, Amsterdammer, Eindhovenaar enz. beschreven.
  Voor misdaden in het buitenland worden ze Nederlander genoemd (een Nederlands paspoort maakt ze nog geen Nederlanders) wat eigenlijk een grove belediging is voor de autochtone Nederlanders.
  De Media van zowel de kranten als de Televisie zijn door en door verrot door de linkse politieke correctheid en een schandvlek voor ons eens zo mooie land.

 23. Ik kom heel weinig in Frankrijk,
  Een jaar of 10 geleden wat steden aan de kust richting Barcelona bezocht,Ik voelde me daar al super onveilig.
  Kon aan de bevolking s.avonds in de steden merken dat hun dat gevoel ook hadden.
  Voor werk recent 2 keer langs Parijs gereden,1 keer doorheen.
  Soms vraag ik wel eens aan mensen die daar op vakantie gaan,ook die naar Parijs gaan wat ze van Frankrijk vinden.
  Nooit hoor ik negatieve geluiden.
  In Duitsland heb ik het zelfde,als ik Berlijn vergelijk met een jaar of 10 geleden.
  Maar dicht bij huis, Rotterdam bijvoorbeeld, net of de steden worden overgenomen.

 24. Ook hier in België hebben er last van Afrikaanse bendes trokken gisteren naar de kust gewoon om herrie te zoeken, stuur ze terug naar land van herkomst, maar weet je wat, als je dat zegt zijn die plotseling Belg met een vreemd accent. Belgen zijn in feite hetzelfde als de Fransen een te laks beleid, en dan krijg je zoiets. Frankrijk bestaat niet meer in de grote steden, je moet nog naar het platteland om echte Fransen te ontmoeten en dat geldt ook voor België een duplicaat van Frankrijk ook wat mentaliteit betreft. Shalom

 25. dit is verschrikkelijk. ook voor alle ‘goede kleurlingen’ die altijd de prijs van deze rotte appels – misschien wel de grootste in aantal – moeten betalen in hun dagelijkse leven. zo maak ik op straat de meest gekke dingen mee

Comments are closed.