Hongaarse minister noemt massa immigratie programma VN ‘zeer ernstige bedreiging voor hele mensheid’

Hongarije heeft zijn grenzen letterlijk afgegrendeld voor migranten, en heeft daarom nauwelijks problemen met toenemende criminaliteit, woningnood of het betaalbaar houden van de sociale zekerheid. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————-

VN document wil dat VS komende 30 jaar tot 593 miljoen migranten opneemt, en Europa 1,4 miljard (= 64 miljoen naar Nederland) – Peiling: Twee derde Nederlanders wil immigratie beperken, maar regering houdt grenzen wijd open

—————————————————————————————————————————————–

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjárt heeft ongemeen hard uitgehaald naar de VN, die grote sommen geld uitgeeft aan programma’s die mensen in de Tweede en Derde Wereld aanmoedigen om hun thuislanden te verlaten en naar het Westen te gaan. ‘Dit massa immigratie proces vormt een zeer ernstige bedreiging voor de hele mensheid. Wij roepen de VN op om contra-terrorisme in het budget op te nemen… en minder uit te geven aan migratie,’ verklaarde hij op een door de VN georganiseerde conferentie.

Het in 2018 gesloten VN Verdrag over Migratie is officieel weliswaar niet bindend, maar wordt via het principe van ‘soft law’ –rechtbanken die het alsnog voor bindend verklaren- alsnog dwingend aan de EU, Nederland en de VS opgelegd.

VN: komende 30 jaar 1,4 miljard migranten naar Europa = 64 miljoen naar Nederland

De Britse parlementariër Janice Atkinson waarschuwde in 2018 dat Europa door het Pact van Marrakesh  de komende 6 jaar met 59 miljoen migranten zal worden overspoeld. Marcel de Graaff, Europees parlementslid namens de PVV, wees erop dat het Pact de weg vrijmaakte om kritiek op de massa immigratie te criminaliseren. Franse generaals beschuldigden in een gezamenlijke brief president Macron van ‘verraad’ vanwege het ondertekenen van het Pact. Ze kregen prompt te maken met disciplinaire acties. De Amerikaanse president Donald Trump weigerde juist zijn handtekening te zetten.

In 2001 publiceerde de VN het document ‘Vervangende Migratie: Is het een oplossing voor de afnemende en verouderende bevolkingen?’ In dat document werd het compleet overspoelen en dus feitelijk ‘omvolken’ van de autochtone Europese en Amerikaanse bevolkingen met honderden miljoenen migranten al aangekondigd.

In het meest extreme scenario zou de VS de komende 30 jaar 593 miljoen migranten moeten opnemen (10,8 miljoen per jaar), en de Europa 1,4 miljard, waarvan 159 miljoen in 2025. Van deze gigantische aantallen zijn er tot nu toe ‘slechts’ enkele miljoenen gerealiseerd. Op basis van het inwonertal zou dat voor Nederland neerkomen op 4%, dus 64 miljoen migranten.

Twee derde Nederlanders wil immigratie beperken, maar grenzen blijven wijd open

Uit een zeer recente peiling van Maurice de Hond bleek dat twee derde van de Nederlandse bevolking de immigratie wil inperken. Daar zal de huidige regering nooit naar zal luisteren, want de realiteit wijst uit dat de Nederlandse grenzen al jaren wijd open staan, en er ieder jaar zo’n 100.000 mensen bijkomen, vrijwel uitsluitend door immigratie. Sommigen denken dat het kapot maken van de landbouw- en veeteelt sector met de nep stikstofcrisis bedoeld is om tegen lage prijzen boerenland te kunnen opkopen, zodat daar de noodzakelijke (de facto islamistische) steden kunnen worden gebouwd.

Het binnenhalen van zóveel mensen, die voor het leeuwendeel zeer langdurig of permanent aan het uitkeringeninfuus worden gelegd, zal de sociale zekerheid al binnen enkele jaren doen instorten, zoals in Zweden inmiddels aan het gebeuren is. En ook in Duitsland; in bijvoorbeeld het disctrict Calw-Freudenstadt gaan inmiddels bijna alle publieke financiële middelen naar het opvangen en onderhouden van migranten, die in heel Duitsland op alle gebieden –woningen, uitkeringen, etc.- voorrang moeten krijgen boven autochtonen (2).

Dit ondermijnende immigratie-, omvolking- en islamisering proces zal het cement van onze ooit stabiele en solidaire samenleving steeds verder wegspoelen, waardoor ons een toekomst met grote permanente sociale onrust, onveiligheid, nog meer criminaliteit en vooral heel veel armoede voor miljoenen mensen te wachten staat. En dat is precies wat men in het autoritaire Brussel lijkt te willen, want dan kan door de ontstane chaos en ellende een definitieve machtsgreep worden gedaan door zichzelf tot een federale superstaat om te vormen.

 

Xander

(1) Paul Joseph Watson / Summit News via Zero Hedge
(2) Anonymous
(3) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur
Bőr Benedek
, bron https://www.flickr.com/photos/borbenedek/21428822521 , Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

Zie ook o.a.:

27-01: Lang geroemde Zweedse sociale zekerheid begint in te storten door massa immigratie
22-01: Franse intellectueel noemt massa immigratie een invasie en krijgt 2 maanden gevangenisstraf

2019:

22-12: Deense imam Akkari waarschuwt dat moslims uit zijn op conflict en Europa willen overheersen (/ ‘Islamisten gebruiken linkse partijen om grip op de samenleving te krijgen’)
16-12: Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen
13-12: Italiaans ministerie: 42% alle verkrachtingen gepleegd door migranten
06-12: Duitsland presenteert plan om EU lidstaten te dwingen migranten binnen te halen
21-09: Officiële cijfers bevestigen geweldorgie Duitsland: Ruim 70% daders migranten
08-05: EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben
16-02: Duitse agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. @Bart schreef:
  14/02/2020 om 6:35 pm
  “Niet de massa-immigratie van de VN is het probleem!
  De VN zelf is het probleem.
  Hoe komen we er vanaf?
  Iemand ideeën?”

  Wie zetelt er in VN? Plak er gezichten op, haal ze uit de anonimiteit, maak ze bekend en eis dan dat ze persoonlijk verantwoording afleggen overal waar ze in het openbaar opdagen, want ook onze nl-be politici zijn betrokkenen.
  Dat is de enige manier dat de massa bedrieglijke, politieke huichelaars kan dwingen van koers te veranderen: hen persoonlijk ter verantwoording roepen, dan kunnen ze zich niet verschuilen achter een instituut dat hun identiteit verbergt om de bevolking erin te luizen en zelfs te doen betalen voor hun eigen ondergang.
  Bellingcat ontmaskert nepnieuws, corruptie en desinformatie, ontrafelt tot op het bot misdaden tegen de mensheid – een aanrader om te lezen hoezeer we wel bedot worden door onze overheden en politici.

  https://www.bellingcat.com/category/resources/case-studies/

  https://www.bellingcat.com

  2Doc:
  Bellingcat – Truth in a Post-Truth World
  “Het Britse onderzoekscollectief Bellingcat wordt actief in Nederland.
  In Nederlandse steden gaat het teams opzetten die lokale kwesties gaan onderzoeken volgens de ‘Bellingcat-methode’.
  Dat wil zeggen: door openbare internetbronnen als Youtube, sociale media en Google Earth grondig door te spitten.
  Daarnaast is het van plan een permanent kantoor te openen in Den Haag om het Internationaal Strafhof te helpen diezelfde openbare bronnen te archiveren om ze als bewijsmateriaal te gebruiken. Dat meldt het collectief in NRC.”
  Een goede zaak…nu ben ik benieuwd hoe dat strafhof de boel gaat saboteren om bijv. teruggekeerde/terroristen vrij te pleiten zoals we nog al gezien hebben..(hackers die de websites van daesh/is platleggen/aanvallen zodat bewijzen van misdaden en gruwelen begaan door europese syriëgangers vernietigd worden – dát was de opzet van de hack….opdrachtgevers: onbekend?)

 2. Ron Jaspers
  “De islamitische invasie is bedoeld om een oorlog te veroorzaken tussen de moslims en de oorspronkelijke europeese bevolking.”
  Ja en het gaat echt steeds sneller. Fortuyn zei in 2002 ‘elk jaar 40.000 mensen erbij, dat gaat niet langer’.
  Toen stond de teller op 15,8 miljoen, nu op 17,3. Er zijn in die 19 jaren gemiddeld 80 000 mensen erbij gekomen – alleen door migratie. Dat is het DUBBELE van waar Fortuyn op doelde. Overigens zijn niet alle migranten van niet-westerse oorsprong, ongeveer de helft van de migranten zijn afkomstig uit EU en westerse landen, maar het migratiesaldo is wel niet-westers, omdat de EU migranten meestal maar tijdelijk blijven voor werk en studie.

 3. @ Hans schreef:
  14/02/2020 om 4:38 pm
  Ik hoop zo enorm intens dat je gelijk hebt .

 4. Momenteel heb ik geen boot meer. Maar ik begin er steeds vaker over na te denken om weer een flink zeilschip aan te schaffen voor mij en m’n familie. De naam zal Ark van Noach zijn.

 5. Alle mensen die zich hebben laten verleiden om op links te stemmen, tegen hun eigen belangen in, hebben dit zelf over zich afgeroepen. En anderen mee gesleurd. Ze hebben hun wil tot overleven ingeleverd en ingeruild voor waandenkbeelden over een betere wereld. Zelfs in het stemhokje laten ze zich de les lezen door de politici.

 6. De uitspraak in 1950 v/d toenmalige koningin, dat nederland met 11 miljoen inwoners vol was, werd gedaan om de omvolking tot stand te brengen. Menig nederlander ging emigreren idd. Hen werd wijsgemaakt dat het gras elders groener was.
  Die uitspraak was dus het startschot voor alles waar we nu dagelijks mee worden geconfronteerd.

 7. WNL had het eergisteren over Eilandjes van een islamitische paralelle samenleving. Bruggenhoofden is een veel betere benaming dan eilandjes, want dat is de werkelijkheid en die zullen straks gebruikt worden als uitvalsbasis voor terreuraanslagen en samengevoegde bruggenhoofden zullen straks een front vormen om ons land over te nemen

 8. De EU grootpolitiek kent geen Nederlanders. Alleen Europeanen. Realiseer nou eens waar u mee ingestemd heeft. Met uw EIGEN opheffing. De mensen snappen het niet en we gaan daarom ten onder. EU GROOTPOLITIEK gaat niet over uw belang. Nu niet nooit NIET. TE LAAT SUKKEKLS.

 9. Heer Bescherm ons tegen de Satan die dit wil om de Wereld tegen elkaar op te zetten
  En elkaar af te maken dat is zijn doel mensen Bid Bid Bid voor dat het te laat is

 10. Een gewetenloos racistische fantasie gedachtengoed van ene kalergi wordt genadeloos en nagestreefd door een stelletje inteeltkoppen die weldra in de diepste bunkers niet meer veilig zullen zijn wachtend op hun game over.

 11. Uiteindelijk zal orban ook zwichten simpel door massale invasie.
  Voor de rest maakt het toch al niets uit,of het nu snel of minder snel gebeurt.
  Gebeuren zal het.

 12. Niet de massa-immigratie van de VN is het probleem!
  De VN zelf is het probleem.
  Hoe komen we er vanaf?
  Iemand ideeën?

 13. We zeggen dan: ieder is welkom in ons land. geen grenscontroles en het maakt niet uit wat je op het kerfstok hebt hangen. Cultuurverrijkvers en harde werkers. Hoogopgeleide juristen, doktoren en ingenieurs. Nee, daar kunnen wij nog een voorbeeld aan nemen toch? apen of inboorlingen met respect voor vrouwen, racisme en discriminatie zijn de enige woorden die ze kennen. Terwijl de zieken, ouderen en gehandicapten betere zorg nodig hebben liggen onze prioriteiten veeleer bij de asielzoekers. Op mijn werk word er halal vlees geserveerd, speciale gebedsruimten en aparte toiletruimtes. Ze spreken gebrekkig Nederlands en komen meestal te laat. Onze welvaart gaat eraan waar de voorouders hard voor hebben gewerkt. dankjewel…

 14. VN (verenigde nonsens) moet direct op de zwarte lijst van ieder weldenkend mens. VN wordt gedomineerd door islamitische landen, vandaar dat de VN totaal is doorgedraaid.

 15. Opnieuw koloniseren probleem opgelost zo simpel!!! Maar een ambtenaar kan niet nadenken dus gaat het helaas niet worden!!! Snik Snik!!

 16. Hongarije houd de grenzen dicht voor vluchtelingen en gelukszoekers. Criminaliteit is hier ook maar in veel mindere mate en niet gepleegd door primitieve allochtonen want die zijn er niet. Soms zie je wel eens een vrouw met een hoofddoekje maar dat is zeer zelden.
  De echte vluchtelingen in Hongarije zijn de Nederlanders en Belgen gevlucht voor regeltjes, betutteling, criminaliteit, ruimte gebrek en de leugenachtige landverrader als minister-president of beter gezegd “het roverheidsopperhoofd” met zijn D66 en groen links lakeien. Laatstgenoemde linkse bedriegers zullen het zover brengen met hun stikstof en opwarmings verzinsels dat de boeren moeten plaatsmaken en het achtergelaten land ter beschikking moet komen voor verstedelijking om de gelukszoekers in onder te brengen. De gemiddelde onvoorstelbaar naïeve Nederlanders en Belgen slikken het als zoete koek want als je bij vrienden, kennissen of collega’s je anders opstelt dan naïef en links lig je eruit.

 17. Waarom is slaafje Timmermans over eigen graf aan t regeren?

  De man die Nederland verlaten en verraden heeft

  Deserteren is toch strafbaar?

 18. Dan is de aarde allang vergaan, duurt niet zo lang meer. Het einde zal zijn als in het begin.

 19. Ik waarschuw al een jaar of 15 voor een oorlog/genocide.De islamitische invasie is bedoeld om een oorlog te veroorzaken tussen de moslims en de oorspronkelijke europeese bevolking.

 20. Een goeie grap voor Lubach op TV? “VN: komende 30 jaar 1,4 miljard migranten naar Europa = 64 miljoen naar Nederland.” Ik ga er eens heerlijk voor zitten. Gelukkig is 2/3 van de Nederlanders wakker en wijzen massa-immigratie massaal af!!!

  Want: Hoe kan dat nou: 64 miljoen vluchtelingen opnemen in ons nu al overvolle Nederlandje? Sprak Koningin Juliana en het Kabinet Drees Sr. niet in de Jaren ’50 dat Nederland vol was met toen nog maar 11 miljoen inwoners? Nederlanders namen deze waarschuwing ter harte en ruim 300.000 van hen emigreerden naar o.a. de VS – Zuid-Afrika – Australië en Nieuw Zeeland!

  Maar…Nederland bleek helemaal niet overvol, want al snel werden die lege plaatsen al in de jaren ‘ 60 ingenomen door de eerste groepen Gastarbeiders uit Italië en Spanje!!! Even later kwamen de Turken en Marokkanen en daarna de “”vluchtelingen”””.

  De werkelijke reden van gewetenloze Globalisten achter de schermen is om ieder Nationalisme in de EU voorgoed de kop in te drukken. Het gebeurde al eerder in de vroege geschiedenis. Weet u nog hoe de Babylonische Spraakverwarring ontstond en de gevolgen daarvan? Lees die geschiedenis in Genesis 11.

  Waarom willen de huidige Mariniers zogenaamd niet naar Vlissingen verhuizen waar Michiel de Ruyter vanaf 1650 zijn Super Mariniers opleidde, Schrik van de zee!!!

  Michiel de Ruyter herinnert volgens het Kabinet te veel aan de glorie dagen van weleer toen hij Nederland tot sterkste Zeemacht van de wereld maakte en Nederland van de ondergang redde in 1672 toen Engeland, Frankrijk en Duitsland dachten Nederland van de wereldkaart te vegen. Dat moet van hen in 2020 doodgezwegen worden. Ook de heldendaden van Piet Hein die Nederland in een dag schatrijk maakte met zijn Zilvervloot! Dit is maar een voorbeeld.

  De Marxisitsche, Darwinistische Globalisten [Er is geen God] achter de schermen van alle regeringen, willen van de Wereld zo spoedig mogelijk een pot nat maken. Een volk, Een religie, Een Wereldeconomie. De Paus probeerde het al meer dan duizend jaar, Napoleon probeerde het, Hitler met zijn derde Rijk probeerde het ook!!!

  Een oude beproefde truuk van die Globalisten: veroorzaak een probleem: BV een Corona Virus en kom met de oplossing: Een Vaccin. God beware ons voor die schurken!!!

  Regeringsleiders e.a. Politici en Kerkleiders trappen er helaas allemaal in. Allemaal? Gelukkig niet zie Openbaring 14.

 21. Ff over die 100000 die er per jaar bijkomen door immigratie.
  Deze 100000 is het netto getal . Hier zijn dus de emigranten . Die per jaar uit Nederland vertrekken. Al afgetrokken.
  Er zijn afgelopen jaar ongeveer 160000 Nederlanders vertrokken uit Nederland.l
  Dus de import van immigranten is niet 100000 maar 260000 per jaar
  .

 22. Ik weet het goed gemaakt. Zij hierheen en wij daarheen. Lekker klimaat en zo. We maken er dan binnen de kortste keren een goed functionerend land van (politici moeten hier blijven). Wedden dat die ‘vluchtelingen’ dan binnen de kortste keren ‘hun’ land weer terugeisen?

 23. Als de domme slapende zogenaamde ; gutmenschen ; weer eens een keer op de linkse partijen stemmen dan was dat de allerlaatste kans , dan is het over en uit met ons nederlandje en mogen ze op termijn verplicht naar de moskee . Mijn schoonfamilie zowiezo want die zijn zo stom als het achterste van rutte en vinde de ondergang een prima idee , echt waar , ongelofelijk .

 24. Inderdaad ze blijven maar komen en gelukkig hebben we nog de Hongaren die hun grenzen sluiten voor het aanstormend geweld van alle soorten vluchtelingen. Europa lijkt voor hen het aards paradijs ze weten dat hier voor hun alles gratis is, daarom kloppen de begrotingen van alle Europese regeringen niet, zo zou België twaalf miljard moeten besparen, zes miljard is naar de vluchtelingen gegaan en wie moet betalen? Wij natuurlijk wie anders, hier zie je ook dat Europa de klimaatverandering niet ernstig neemt, anders neem je niet meer mensen op, ze moeten wonen, vervuilen, kleding en plaats innemen, dus voor Europa is klimaatverandering op die wijze een sprookje. Ook allerlei ziektes zijn niet ver meer weg, wat in China een gebeuren is, kan hier ook, Europa wilt meer bomen planten, waar? Als men toch maar vluchtelingen blijft opnemen die moeten toch ook wonen? Ik weet waar men nog bomen kan planten? In zee!! Shalom

 25. Om het met de wijze woorden van Drs P te zeggen :
  De boot is vol !

Comments are closed.