Franse intellectueel noemt massa immigratie een invasie en krijgt 2 maanden gevangenisstraf

Renaud Camus en zijn boek ‘De Grote Vervanging’. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Franse ‘Liberté’ is verdwenen; Frankrijk en EU promoten en beschermen islamisering

—————————————————————————————————————————————–

De bekende Franse conservatieve intellectueel Renaud Camus, auteur van Le Grand Replacement (De Grote Vervanging), is veroordeeld tot 2 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf omdat hij in 2017 tijdens een toespraak de massa immigratie ‘een invasie’ had genoemd. De ‘liberté’ in Frankrijk behoort hiermee tot het verleden; behalve de politiek (met uitzondering van het RN van Marine Le Pen) beschermt ook de gerechtelijke macht de razendsnelle transformatie van Frankrijk tot een islamofascistische politiestaat. Eenzelfde ontwikkeling is in diverse stadia gaande in de bijna alle andere lidstaten van de Europese Unie.

Camus werd veroordeeld voor het ‘publiekelijk aanzetten tot haat of geweld op basis van afkomst, etniciteit, nationaliteit, ras of religie.’ De schrijver kan zijn gevangenisstraf afkopen door een boete van € 1800,- te betalen.

‘Massa immigratie vervangt originele bevolking door valse’

 Zijn nu strafbaar gestelde mening, geuit tijdens een toespraak in november 2017: ‘De onomkeerbare kolonisatie is een demografische kolonisatie door de vervanging van de bevolking. De etnische substitutie, de grote vervanging, is sinds haar bestaan de belangrijkste gebeurtenis in de geschiedenis van onze natie. Als dit zo doorgaat zal het volk niet (meer) dat van Frankrijk zijn.’ Deze vervanging van de autochtone bevolking door immigranten uit de islamitische wereld staat in ons eigen land beter bekend als ‘Umvolkung’.

Massa immigratie ‘is de vervanging, de tendens om alles te vervangen, te normaliseren, te standaardiseren en uit te wisselen… het origineel door een kopie, het authentieke door imitatie, het ware door het valse, de moeders door surrogaat moeders, de cultuur door vrije tijd en entertainment.’

Het conservatieve kopstuk riep daarom op tot ‘een nationale consensus van verzet’ tegen de islamisering, en een ‘strijd om onze gemeenschappelijke beschaving, Keltisch, Slavisch, Germaans, Grieks-Latijns en Joods-christelijk te redden.’

Franse christenen 10 x vaker doelwit van geweld door moslims

Europa werd de afgelopen jaren getroffen door tal van kleinere, en enkele grote islamitische terreuraanslagen. Alleen al in 2019 werden duizenden kerken en andere christelijke symbolen vernield of in brand gestoken. Desondanks wordt de snel groeiende haat tegen het christendom door vrijwel niet één partij aan de kaak gesteld, zelfs niet door partijen die de term ‘christen’ in hun naam dragen.

Volgens officiële overheidscijfers zijn Franse christenen meer dan 10 x vaker het doelwit van geweld dan moslims, maar net als in Nederland stellen de door links gecontroleerde media enkel moslims als slachtoffers van ‘racisme’ en ‘islamofobie’ voor. Een groot deel van de moslims in Frankrijk wordt geradicaliseerd in de moskeeën, waar vrijwel geen enkel controle op wordt uitgeoefend.

‘Het is zover: de vrijheid van meningsuiting is nu een misdaad in Frankrijk,’ besluit Paul Joseph Watson voor Summit News. De vraag is niet langer of, maar wanneer Nederland zal volgen.


Xander

(1) Summit News via Zero Hedge
(2) Afbeelding: (boek cover): WikiMedia Commons, auteur Renaud Camus, bron
https://www.flickr.com/photos/renaud-camus/8216641539
, ,
(Portret): auteur Renaud Camus, bron https://www.flickr.com/photos/renaud-camus/46611733974/in/album-72157690105118203/Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

Zie ook o.a.:

06-01: Moslim VN officials weigeren christenen toe te laten tot vluchtelingenkampen Syrië
02-01: In één jaar 3000 christelijke gebouwen in Europa vernield

2019:
24-12: Islamisering: Frankrijk verbiedt opzetten kerststalletjes op straat
08-12: Migranten vermoorden bezoeker kerstmarkt; Staat wil migrant die 8 jarige voor trein duwde vrijspreken van moord
15-11: Islamofobie het politieke wapen van Europees links om critici het zwijgen op te leggen (Officiële Franse cijfers: Meer dan 10 x zoveel geweld tegen christenen als tegen moslims, maar massamedia focussen zich enkel op moslims als ‘slachtoffers’)
21-09: Officiële cijfers bevestigen geweldorgie Duitsland: Ruim 70% daders migranten
19-08: Aartsbisschop Irak: Christendom Midden Oosten wordt uitgeroeid, niemand in Westen geeft er iets om
16-08: Islamisering: Franse traditionele katholieke processie moet worden beschermd door het leger (/ Overal in West Europa begint de islam de maatschappij en volksveiligheid te ontwrichten)
04-07: Aantal christenen dat om geloof wordt vermoord stijgt naar 11 per dag (/ Moslims veruit het vaakst de daders – Zelfs in VS wordt vervolging van christenen door links ‘gevaarlijke trend’)
08-05: EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben

29-04: Zelfs moslims verbaasd over ontbreken Westers medeleven en woede over christelijke slachtoffers

25-04: Vuurterreur tegen kerken gaat onverminderd verder: Notre Dame in Provence bijna verwoest
16-04: Moslims en Antifa aanhangers vieren feest op social media om brand Notre Dame
15-04: Notre Dame in vlammen op; Franse kerken wekelijks doelwit van migranten

16-02: Duitse agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken
01-02: Islamisering: Moskeeën België prediken jihad en Jodenhaat; verkrachtingsbendes in Finland

2018:
28-12: Islamisering: Migranten overvallen kerk, geestelijken zwaar mishandeld
12-12: Dader aanslag kerstmarkt Straatsburg is 29 jarige radicale moslim

28-11: Georganiseerde christendom sterft uit: Iedere week sluiten er 100 tot 200 kerken

17-11: Pakistaanse mensenrechtenactiviste: Progressief Europa en islamisten hebben zelfde agenda

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. Het christendom heeft er vele eeuwen over gedaan om de volkeren te kerstenen op basis van de Joods christelijke fundamenten, van Wet en Evangelie. Helaas doen politici vanuit hun neutraliteit ons voorkomen alsof het christendom met hun verbinding tussen macht en religie vele eeuwen mensen onderdrukten.Dat is hooguit een bijverschijnsel geweest. Sinds de Franse revolutie met de leus: ‘ni dieu et ni maitre’, geen God en geen meester , hebben wij grondwetten geschreven die gelijkheid van ras en religie garanderen, inclusief de scheiding der machten.Deze scheiding is statisch, en niet dynamisch zoals de Protestanten dit nog zagen in de late Middeleeuwen.In de reformatie was er een wisselwerking tussen politiek en godsdienst.Momenteel is de politiek zonder God, Christus, de Geest.Op alle terreinen van het leven juicht men de ontgoddelijking(lees secularisatie) toe.Deze vrijblijvendheid en neutraliteit maakt dat de oprukkende islamitische barbaren de eeuwenlange kerstening teniet doen, en helaas werkt de christenheid er aan mee om te spreken over Abrahamitische godsdiensten zoals islam, Jodendom, en christendom. Een gotspe, want de islam mag dan Christus erkennen als profeet, Christus is voor hen niet de definitieve openbaring en laatste Openbaring die God aan de wereld gaf volgens de Hebreenbrief waar nadrukkelijk staat, dat God in het laatst gesproken heeft, en daarmee definitief in zijn Zoon.Bovendien noemt de Koran christenen honden, dus hoe kan men hier van gelijkstelling spreken.Zij deed dat niet zoals de Joden, die ten tijde van Jezus dagen op aarde over heidenen sprak als honden.Voor Joden was dat geen aanval op de buiten Joodse mensen, maar een uitdrukking van religieuze onreinheid omdat zij zich niet hielden aan de God van Israël en niet afstamden van Joodse ouders.De islam gebruikt deze term echter als scheldwoord.De vrucht van de godsdienst van de islam is geweld en wereldheerschappij, het is tijd dat wij als christenen en politici de rijen sluiten en de herkerstening van Europa ter hand nemen, misschien een ijdele wens, want het zijn juist de politici die onze beschaving vernietigen door er een andere meer barbaarse voor in de plaats te zetten.God zij ons genadig als deze barbarij de overhand krijgt.Hier spreekt niet een rechtse persoon, maar een Christen.

 2. Am end ist den sieg. Deze slogan heerste toen Duitsland al in puin lag aan het einde van WO 2. Met de EU zal het niet anders lopen. Am end ist dem sieg. Het tegenovergestelde zal waar worden.

 3. @ lechaiem: 6:33 am. Ik begrijp precies wat U bedoelt. Lees inderdaad het boek Daniël, daar staat het geschreven, over het beeld op lemen voeten.

 4. Verzin een crisis en hou het volk onder de duim. Het ultieme wapen om aan de macht te blijven.

 5. Een troost is dat Christenen vervolging en marginalisering konden verwachten op basis van de woorden van Jezus. Hierdoor wordt duidelijk dat de tijd nabij is waarop dit systeem zal worden ontworteld en vernietigd.

 6. Intellectueel is een scheld woord . Het zijn de problemen in Frankrijk die deze man wakker maken
  die van de zelfde aard zijn als in Finland,, Zweden Noorwegen Ja zeg maar heel Europa dus een EU probleem het is een Dikke Vette Schande voor Frankrijk en voor de helle EU.
  VIVA Renaud Camus .

 7. Alle waanzin daar gelaten, volgend jaar maakt het niets meer uit dan gaat de omvolking nog sneller en bestaat Nederland niet meer, de vlag wordt dan Europees en het volkslied ook, dan is er geen weg meer terug en dan zijn pas de verkiezingen (alsof dat wat helpt) maar die zijn dan ook niet meer van belang, daarom blijven ze ondanks alle leugens en bedrog gewoon zitten, ze zitten het uit tot het te laat is voor ons. Snap niet wat die vrijmetselaars zoals Rutte enz er aan denken te hebben, het enige verschil is dat ze met zonsondergang op hun buik worden begraven, meer niet.

 8. @ rescue: 9:05 pm, op 22/1. Daartoe zijn deze zeker in staat Rescue. Te laten schieten op de eigen bevolking. Daar hebben ze- de roden der EUSSR- hun SS Politie voor opgericht EUGENDFOR!

 9. Willy,

  dan weet je toch HOE je moet stemmen binnenkort ????!!!

  In elk geval gaan wij naar een extreem-rechtse Vlaamse republiek of deelstaat in België.

  Wallonië wordt een linkse deelstaat dat neigt naar communisme …

 10. Evert, het 1000 jarige vredesrijk komt er aan. Nog even doorbijten. De meeste voldoening is om in verzet te gaan. Je moet maar hopen dat Nederland wakker word. Helaas denk ik niet dat dit gaat gebeuren. Het woord voorzecht een 10 staten bond. In de EU hebben 10 landen toegestemd om een militaire macht te formen. Moet je ergens aan het denken zette. Hier in Israel begint aan het eind van de dag het weekend. Shabat Shalom aan allen.

 11. ik kan de teneur van dit artikel niet rijmen met de tekst van het voorgaande artikel. Ben ik nou de enige die ziet dat dit niet met elkaar te rijmen is? In het ene artikel wordt de katholieke kerk weggezet als daders en hier zijn ze ineens de slachtoffers. Wat is het nu? Behalve cognitieve dissonantie dan.

  Vind u het gek dat als de katholieke kerk de LGBT agenda promoot, Maria als godin vereert, in feite een complete voortzetting is van de Babylonische afgoderij de islam dit verafschuwd? Ik kan als christen best wel begrip hiervoor opbrengen. Wij ‘protestanten’ hebben immers ook veel ‘christelijke symbolen’ omvergehaald. Dat staat in de geschiedenisboeken genoemd als ‘de beeldenstorm’. Dat was geen cultuurbarbarisme maar een broodnodige schoonmaak.

  De roomse inquisitie onder de Jezuïeten heeft zoveel slachtoffers gemaakt dat de paar slachtoffers nu (hoewel afschuwelijk) in het niet vallen. Wanneer dringt het nou eens door dat de katholieken lijden onder het gedrag van haar satanische leiders.

 12. Sints de intrede van de Europese Unie is de democratie in geniep vervangen voor dictatuur.
  Het derde de rijks is opgestaan, waar men gedacht had, dat het nooit zou gebeuren.
  Vaak denk ik… hoe kan men zo rustig blijven?
  Als we iedere het nieuws zien en lezen dat we jaar in en jaar uit werden belogen en gestolen werden
  door (r)overheid die hun ziel verkocht voor hun eigengewin.
  Men zegt vaak we krijgen de overheid die we verdienen, maar is dat ook zo?
  Ik vind van niet en waarom niet…. heel veel mensen zijn er niet bewust van dat er op grote schaal fraude wordt
  gepleegd met stemming tijdens de verkiezingen en ook niet bewust geweest dat dit al zó lang aan de gang is.
  Nog steeds kunnen veel mensen niet geloven, waarom blijven zij steeds op de VVD,CDA en D66 ect stemmen
  schrijven zij vaak. Omdat zij zelf het nog steeds kunnen geloven of niet willen weten, hoe groot de verraad
  is door onze eigen overheid!!
  Wij werden dagelijks door de betaalde overheid media belogen en gehersenspoeld en opgestookt!
  Zodat het leven voor veel mensen veel meer ingewikkelder geworden is dan het al was.
  En leven overleven wordt, als men dan niks meer te verliezen hebben dan zijn pas de rapen klaar!
  Het begin is er al.

 13. Dit is kennelijk het motto van het nieuwe Frankrijk onder de ”verlichte” heerschappij van de sluwe vos, Manu Macaron. Het Franse volk is toch wel gezegend met hun (met verkiezingsfraude) gekozen president.

  ”Vive la dictature !!!”
  ”Merde au peuple et aux idéaux (Liberté, Égalité, Fraternité) de la Révolution Française !!!”

  ”Leve de dictatuur !!!”
  ”Lak aan aan het volk en de idealen (Vrijheid, Gelijkheid, Broederschap) van de Franse Revolutie !!!”

 14. @ Jan
  Er is al veel armoede in Nederland, mensen die hun werk en inkomen kwijt zijn geraakt. Hun huis kwijt zijn
  Failliet zijn geraakt. Er crisis opvang is. Voedselbanken zijn. Mensen die gebukt gaan onder steeds hogere
  kosten. Eigen volk aan de kant wordt geschoven voor alles wat er in de wereld gaande is.
  En heb je er iets op tegen dan wordt je voor gek verklaart. Want de show must go on. De NWO show.

 15. Omdat steeds meer mensen wel in de gaten krijgen waar het smerige plan via het jarenlange bedrog van deze links/liberaleEU revolutioneren op uitloopt, en de protesten gaan toenemen, zullen deze duivelse fanaten wellicht naar staatsterreur overgaan om hun alsnog hun zin te
  krijgen. Als het bijbelse scenario zich ontvouwt, dan beschrijven de zeven zegels wat de gevolgen zijn, een regelrechte burgeroorlog, Openb.6

 16. @Jan: mensen gaan wel de straat op, kijk maar naar het protest van bijvoorbeeld de boeren, van de bouwvakkers, de leraren die staken. Ook lokaal zijn er af en toe mensen die in opstand komen, bijvoorbeeld Duindorp.
  Politiek gezien hebben we twee referenda gehad waarbij de uitslag van de bevolking totaal genegeerd werd (associatieverdrag Oekraine en Europese grondwet). Verder zijn er nog wat parlementariers die opheldering proberen te krijgen over wantoestanden bij onder meer belastingdienst, wegpromoveren van falende hoge ambtenaren naar een speciale afdeling in Den Haag, Toyota’s naar ‘rebellen’in Syrie van overheidsgeld, onbeperkte steun aan landen als Griekenland in tegenspraak met de afspraken in het akkoord van Maastricht, etc…
  Het systeem is dusdanig dat als je iets probeert te veranderen dat het zo bureaucratisch is dat je eeuwig vastloopt.
  Dappere “Klokkenluiders” krijgen een meer discutabele behandeling dan ‘politieke’ vluchtelingen hier: Chelsea Manning, Edward Snowden, Julian Assange om er maar een paar te noemen. zelfs in de Goelag zouden sommigen (Assange) beter af zijn.

  Dus verzet is er wel, maar het is onmogelijk om door het systeem heen te breken. Passiviteit is de enige oplossing, daar is de Sovjet Unie ook aan ten onder gegaan, aan complete apathie. Dacht je dat de Oost Duitse grensbewakers echt zouden gaan schieten. Het is de middenklasse niet meer waard om te strijden voor Nederland, Rutte en Maxima

 17. De politie en politiekers zouden zich beter bezig houden met het doen naleven van de wet die het illegaal binnendringen en verblijven in het land verbiedt en al diegenen die zich daar aan schuldig maken oppakken en onmiddellijk manu militari het land uitzetten.
  Diegenen die illegaal het land proberen binnen te komen zouden sowieso moeten uitgesloten worden van iedere verdere kans op legalisatie van hun verblijf.
  Als het hierover gaat vindt men echter altijd excuses om de wet niet te moeten toepassen.
  Maar dit punt durven opwerpen is wellicht al genoeg om beschuldigd te worden van ‘racisme’.

 18. Toen Hans Jansen aan NL uitlegde wat moslims betekende was hij een geziene gast bij actualiteitsrubrieken. Totdat ze beveste wat hij zij, toen volgde eenncordon sanitaire. Hetzelfde overkwam Pim Fortuyn en die heeft het dankzij die linkse goedmensen met de dood moeten bekopen. Wilders heeft al jaren geleden zijn vrijheid moeten inleveren vanwege de bedreigingen vanuit de hoek van de islam en wordt heden ten dagen nog vervolgd ook. Baudet wordt structureel beschimpt door links. En die corrupte MSM steunen dat.
  Wat in Frankrijk gebeurt, zien we dus ook in NL. En die ondemocratische EU zal het probleem alleen maar verergeren. Hongarije en Italië zijn al op de vingers getikt door Brussel.
  Het wordt hoog tijd voor een Nexit. Economische samenwerking prima, maar laat het daarbij. Dus geen Euro en geen EU, maar EEG.

 19. de t die werd bedoeld: te krankzinnig om …. zit naast de z ….

 20. Zijn er nog mensen die op een goede afloop hopen? Zoals in denken dat alles over een tijdje weer als vanouds zal zijn?

 21. Alles onderdeel van de plannen van de links-globalistische elite, met medewerking van de rode plutocraat Soros, de illuminati en de vrijmetselaars. Alles om de NWO in te stellen, de wereldregering van de duivel zelf.

 22. Waneer Nederland zal gaan volgen?
  Beste Xander, dat is reeds zo.
  Vrouwe Europa is ontvoerd door Zeus (de wereld behoort hem toe) *Griekse mythologie. Zeus was een gigant, er word in de bijbel ook aan gerefereerd. Reuzen volk, gevallen goden op berg Hermon. Nefilim. Goden en slaven. Afstammelingen van Egypte de ‘Farao’s waarvan de afbeeldingen van hun grootte staat afgebeeld tov de mens (slaaf) op sarcofaag tot muurschildering.

 23. Waneer Nederland zal gaan volgen?
  Beste Xander, dat is reeds zo.
  Vrouwe Europa is ontvoerd door Zeus (de wereld behoort hem toe) *Griekse mythologie. Zeus was een gigant, er word in de bijbel ook aan gerefereerd. Reuzen volk, gevallen goden op berg Hermon. Nefilim. Goden en slaven.

 24. Waarom gaan mensen niet de straat op om dat tegen te gaan nee we hebben nog werk en gaan veel op vakantie maar wacht maar tot de economie in stort en er armoede komt dan word Nederland pas wakker slaap maar lekker door tot ze aan je deur staan dan zetten ze je eigen huis uit maar dan is het tel laat veel plezier in de toekomst

 25. Is Renaud een zoon van Albert Camus, beroemd schrijver?

  En: het is tijd dat de vrijheid van meningsuiting wordt hersteld voor iedereen die op constructieve wijze haar/zijn gedachten wil verwoorden; verder: de site Natural News is aangevallen door een onbekende stoorzender sinds men het bericht over de FBI
  heeft geplaatst op deze site. Ze krankzinnig om van te spreken.
  Kijkt u vooral op Natural News.com

 26. Desondanks wordt de snel groeiende haat tegen het christendom door vrijwel niet één partij aan de kaak gesteld, zelfs niet door partijen die de term ‘christen’ in hun naam dragen.
  Als je al niet door moslims uit een ver land bedreigd wordt zoals Wilders door de reli-aanhangers van de proleet uit Pakistan dan wordt je in eigen land wel bedreigd door D666 rechters die steeds meer politieke processen voeren zoals ook blijkt bij Wilders minder. minder, minder zaak versus het OM.
  En dat laatste is waar de media aan meedoen en de elite bij de politie en het overgrote deel van justitie! Onze rechters zijn avondwolven geworden ( Zef 3:3)
  En ja die C van het CDA en die C van de CU…De CU die Marrakesh heeft ondertekend. Het is om te kotsen Seegers! Waar zit je verstand?
  Vandaag is Renead Camus mijn held! Met plezier betaal ik zijn boete, overigens wat een wanverhouding 2 maanden de bak in of 1800 euro boete. Lachwekkend gewoon.
  En dan de giga-waanzin die bezit heeft genomen van ‘onze’ bestuurders en misschien wel 90% van onze politici.
  En het aan de lopende band verzinnen van weer de volgende crisis waardoor men de bevolking ( de autochtonen hier!) murw tracht te maken.
  Kijk alleen naar het klimaat! Lees de briljante column van Leon de Winter:

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/1374578201/we-zitten-middenin-een-staatsgreep-van-alarmisten

  Hieruit onder meer:
  Het is onmogelijk om binnen de tijdsvakken die de boven ons gestelden hanteren iets zinnigs te zeggen over zoiets complex als klimaatveranderingen, die zich over duizenden, tienduizenden jaren uitstrekken. Als voorbeeld geldt nu Australië, waar gigantische branden woeden – de alarmisten wijten dat aan het klimaat, maar er zijn talloze wetenschappers die zeggen dat het regelmatig verschrikkelijk brandt in Australië en dat pyromanen en foutief bosbeheer aan de huidige ellende hebben bijgedragen.

  (U kunt dit premie artikel lezen door de cache van uw browser te legen waardoor u 1 gratis artikel kunt lezen in de Telegraaf.)

 27. Dit is dus de huidige democratie en met hun zogenaamde vrijheid van meningsuiting..
  Opsluiten van de gene die gelijk hebben !!

 28. Wij hier in België hebben veel last van transmigranten die naar Engeland nog willen voor de Brexit. Gisteren zijn er een paar omgekomen, en de reacties waren natuurlijk negatief over die migranten, welnu het gerecht gaat die mensen opsporen voor racisme, kun je dat nu geloven, in dit apenland België heeft een transmigrant meer rechten dan wie ook, niemand maar dan ok niemand vraagt om in dit weer op een koude Noordzee naar Engeland te varen, ook de Engelse willen ze niet daarom de Brexit. Dat iedereen is in zijn kot blijft, nu spreekt men ook al van klimaatvluchtelingen dus de transmigranten krijgen binnenkort een nieuwe nam, klimaatvluchtelingen, hoe zot kan men zijn. Shalom

Comments are closed.