Islamisering: Migranten overvallen kerk, geestelijken zwaar mishandeld

Politie: ‘Maar terreur is uitgesloten!’ – Burgemeester verklaart demonstratie ter nagedachtenis van 15 jarig meisje dat door moslimmigrant werd vermoord tot ‘terreur’ –De Klosterkirche in Wenen-Florisdorf (Afbeelding: WikiMedia Commons (7)).

—————————————————————————————————————————————

In Wenen is gisteren een katholieke kerk overvallen door twee mannen ‘met donkere haren en een migranten accent’. De aanwezige geestelijken werden bedreigd met een vuurwapen en zwaar mishandeld met een ijzeren staaf. Ook gingen de daders, die nog niet zijn gepakt, er met geld en enkele andere waardevolle spullen vandoor. De politie beweerde -zoals gebruikelijk in Europa- onmiddellijk dat ‘terreur uitgesloten is’, maar uit de commentaren blijkt dat vrijwel niemand die uitleg gelooft. ‘Heeft de schijnheilige Vader uit het Vaticaan zich al gemeld? Die nog meer van deze mensen in Europa wil hebben?’ schrijft er een.

De twee migranten drongen gisterenmiddag de Maria Immaculata kloosterkerk in Wenen-Florisdorf binnen. Zes paters in de leeftijd van 58 tot 67 jaar werden vervolgens mishandeld, vastgebonden, gekneveld en keer op keer geschopt en geslagen. Een paar geestelijken raakten daarbij dermate zwaargewond dat ze in hun eigen bloedplassen op de grond werden aangetroffen.

Omdat de daders, die zich volgens getuigen al enkele dagen verdacht in de omgeving van de kerk ophielden, ook wat geld en enkele waardevolle spullen meenamen beweerde de politie vrijwel meteen dat ‘terreur uitgesloten is’. Desondanks werden een helikopter en een speciale ‘Cobra’ anti-terreureenheid ingezet om de daders op te sporen, wat niet is gelukt.

Eerder die middag was een andere katholieke kerk in Wenen, de grote Stephansdom, al geëvacueerd wegens een bommelding. Explosieven werden echter niet aangetroffen. (4)

Herdenking van migrantenmoord op 15 jarig meisje is ‘terreur’

Wat op de drempel van 2019 in Europa inmiddels wèl ‘terreur’ wordt genoemd is ieder ‘populistisch’ of ‘rechts’ tegengeluid. Zo werd in het Duitse Kandel een aangekondigde demonstratie ter nagedachtenis van de 15 jarige Mia, die gisteren een jaar geleden door de 27 jarige moslimmigrant Abdul D. werd doodgestoken, door de sociaaldemocratische burgemeester letterlijk ‘terreur’ genoemd.

SPD Deelstaat premier Malu Dreyer toonde zich verheugd over dit ‘verzet tegen de haat van rechtse netwerken’ en de ‘positieve signalen van democratische omgang met elkaar.’

‘Democratisch betekent voor al die politici, van lokaal tot aan die komisch geworden premier, dat wij zoals hen moeten zijn, zoals hen moeten denken, en er geen enkele verontwaardiging meer moet zijn, net als bij hen, zeker niet over de moord op Mia, maar hoogstens over degenen die nog wel een eigen mening hebben en daarvoor durven te demonstreren. Het gaat inderdaad niet meer om Mia, maar om elementaire grondrechten. Wij zijn op weg naar een dictatuur,’ luidt de conclusie op PI-News. (6)

Xander

(1) Sputnik
(2) PI-News
(3) Philosophia Perennis
(4) Kronen Zeitung
(5) Kronen Zeitung
(6) PI-News
(7) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur: Bwag, licentie CC-BY-SA 4.0 International.