Migranten vermoorden bezoeker kerstmarkt; Staat wil migrant die 8 jarige voor trein duwde vrijspreken van moord

Afbeelding: embleem van de ‘Grijze Wolven’, Erdogans vijfde kolonne die de Europese samenleving via infiltratie en misdaad aan het ondermijnen is. (Afbeelding: (9)).

—————————————————————————————————————————————-

Onderzoek: Meerderheid jonge moslimmigranten is tegen democratie en wil dat islam boven Westerse wetten wordt gesteld – Bijna 50% nieuwe Duitse agenten is migrant; velen blijken aanhanger van islamofascistische ‘Grijze Wolven’, de ‘vijfde kolonne’ van Turkse dictator Erdogan

—————————————————————————————————————————————-

Weer even een kleine greep uit de dagelijkse stroom berichten uit Unrechtstaat Deutschland, waar de Umvolkung almaar ernstigere vormen begint aan te nemen doordat autochtone Duitsers door de politie en gerechtelijke macht feitelijk vogelvrij worden verklaard. Zo wil de officier van justitie dat de migrant die enkele maanden geleden in Frankfurt een 8 jarig Duits jongetje voor de trein duwde vrijgesproken wordt van moord, en werd een 49 Duitser die met zijn vrouw een kerstmarkt had bezocht door een groep migranten doodgeslagen.

‘Het slachten gaat onverminderd verder: op vrijdagavond tegen 22.40 uur werd een 49 jarige voorbijganger midden in het centrum van Augsburg door een ‘mannengroep’ aangevallen en voor de ogen van zijn vrouw boosaardig vermoord,’ bericht PI-News. Zijn 50 jarige vriend werd eveneens in elkaar getrapt en raakte zwaargewond. (3)

Getuigen zeiden dat de mannen een ‘migratie achtergrond’ hadden. Net als in Nederland beweerden politie en media daarom meteen dat het om een ‘ruzie’ ging, wat enkel wordt gedaan om de angst onder het volk dat ze zomaar uit het niets en zonder enige reden kunnen worden aangevallen en vermoord, te beteugelen.

Bizar is dat er vorig jaar 15 bewakingscamera’s op het Königsplatz, waar de man werd vermoord, werden opgehangen, maar de politie desondanks volhoudt dat de beelden ‘weinig relevante’ informatie over de daders opleveren. (1)

8 jarig jongetje voor trein geduwd, maar ‘geen moord’

Advocaten hebben verbijsterd gereageerd op het standpunt dat de officier van justitie heeft ingenomen inzake het geruchtmakende ‘incident’ in juli, toen een 40 jarige Eritrese migrant op het centraal station van Frankfurt opzettelijk een 8 jarig Duits jongetje Leo voor een aanstormende trein duwde. Tientallen reizigers, waaronder zijn moeder, zagen de moord gebeuren.

Desondanks wil de staat de –natuurlijk weer ‘verwarde’- man niet wegens moord, maar doodslag vervolgen, en dat terwijl de officier van justitie erkent dat de dader moedwillig handelde, ‘maar zonder moordenaar te zijn’.

Ook de ouders zijn geschokt. Hun advocaat, Ulrich Warncke, is woest. ‘Als iemand zijn slachtoffer van achteren met een aanloop voor een binnenrijdende trein duwt, dan is dat een klassieke, kwaadaardige moord. Klassieker kan het niet!’ (2)

Duitse amateurvoetbal gaat aan geweld ten onder

Niet alleen het Nederlandse, maar ook het Duitse amateurvoetbal gaat langzaam ten onder. In heel Duitsland komt steeds meer –soms zeer grof- geweld op en naast het voetbalveld voor, en zijn vooral scheidsrechters het doelwit. De extreemlinks geworden Frankfurter Allgemeine Zeitung erkende weliswaar dat het aandeel migranten onder de geweldplegers ‘buitenproportioneel groot is’, maar zette er meteen bij dat dit de schuld van de scheidsrechters is, ‘omdat die vooroordelen hebben’ (als dat inderdaad zo zou zijn, waardoor zou dat dan komen?). (4)

Enkele andere ‘incidenten’ waarbij cultuurverrijkers centraal staan:

* Een ‘vluchtelingenvader’ pleegt een soort eerwraak op zijn 14 jarige dochter door met zijn hak haar borst in elkaar te trappen, waardoor ze zwaargewond op de IC belandde. Reden? Het beviel hem niet dat ze op het internet zat;

* Hamburg: 23 jarige vrouw aangerand en bijna verkracht door 34 jarige migrant uit het Afrikaanse Guinea;

* In de binnenstad van München werd een Spaanse toerist door drie mannen overvallen, geslagen en met een mes gestoken; de messentrekker was een ‘zuidlander’ met ‘een volbaard’;

* De 25 jarige Afghaanse migrant die in april een vluchtelingenwerker, een tweevoudige moeder, met 37 messteken vermoordde, is ontoerekeningsvatbaar verklaard en hoeft niet de gevangenis in. Wie wel de gevangenis in moest: een Duitse oma die zo’n lage AOW had dat ze niet kon rondkomen, en af en toe voedsel uit de supermarkt stal;

* Een van de weinige uitgezette migranten, Ibrahim Miri, leider van een criminele familieclan, dook na vijf keer te zijn uitgezet toch gewoon weer in Duitsland op. Hij is niet de enige, want in totaal 28.283 al vaker uitgezette asielzoekers gingen hem voor. De politiek onderneemt… niets;

* In Essen werd een 31 jarige vrouw door een Syrische migrant, die ze net had leren kennen, in een auto verkracht;

* Afghaanse migrant steekt tijdens een ruzie zijn vrouw, moeder van hun vier kinderen, waarvan de jongste een baby van 3 weken, overhoop. De vrouw overleeft het niet;

* Een andere Afghaanse migrant werd tot 6 jaar gevangenisstraf veroordeeld voor het doodsteken van een 19 jarige man in een speeltuin;

* De 46 jarige ‘Duitse’ Libanees Mohamed Abou-Taam verdonkeremaande samen met enkele handlangers in Hannover zo’n € 8 miljoen aan hulpgelden voor ‘vluchtelingen’. De rechter gaf hem slechts 6,5 jaar gevangenisstraf, daar waar een Duitser die in 2018 met vuurwerk de deur van een moskee had beschadigd bijna 10 jaar achter de tralies werd gezet.

Duitsland over 10 jaar: 20 miljoen moslims

Bovenste kleine greep uit een trend die dagelijkse praktijk is geworden zal alleen maar erger worden, want als de groei niet afneemt zullen er in 2030 naar schatting zo’n 20 miljoen moslims in Duitsland leven (5). Nu al is bijna 22% van alle asielzoekers jonger dan 1 jaar en in Duitsland geboren (6).

Waar dit naartoe gaat? Uit een onderzoek onder jonge moslimmigranten die uit diverse landen afkomstig zijn blijkt dat de meerderheid tegen de democratie is, en 55% wil dat de islam boven de huidige wetten wordt gesteld. ‘Islamisering’ wordt nog altijd ontkend door de Westerse media en politiek, maar als dit niet tot totale islamisering leidt, wat dan wel? (7)

De islamitische ‘invasoren’ krijgen daarbij alle hulp en bescherming van de Duitse politie, die zeker in grote steden al voor tientallen procenten uit migranten bestaat. Op de politiescholen is zelfs al bijna 50% migrant. Steeds meer agenten laten openlijk zien waar hun ware loyaliteit ligt, namelijk bij de vele Arabische misdaadclans of de Turkse ‘Grijze Wolven’. Deze laatste zijn een gevaarlijke islamofascistische criminele groep die als ‘vijfde kolonne’ van de Turkse dictator Erdogan de Europese samenleving aan het ondermijnen en stapsgewijs overnemen is. (8)

 


Xander

(1) PI-News
(2) Focus
(3) Bild
(4) Junge Freiheit
(5) PI-News
(6) Epoch Times
(7) Unzensuriert
(8) Journalistenwatch
(9) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Henning Schlottmann (User:H-stt), Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

47

 1. Het 11-puntenplan van de Frankfurt School =>
  Punt 8: Een onbetrouwbaar rechtssysteem met een voorkeur voor plegers van misdrijven.

 2. @ A Tintel: 7:58 pm. Helemaal met U eens. En de VN noem ik Verenigde Nazi’s, ik walg van deze satanische organisatie.

 3. Aung San Suu Kyi heeft, met overweldigende steun van haar bevolking, met haar partij de verkiezingen met een meerderheid gewonnen.
  Maar nooit zou ze presidente kunnen worden, dat liet de grondwet niet toe.
  Haar juridisch adviseur vond een maas in de wet waardoor zij meer macht kreeg dan de president zelf maar zij noch het parlement heeft enige zeggenschap over militaire aangelegenheden.
  In oktober 2016 en augustus 2017 pleegden rohingya moslim terroristen aanslagen in Rakhine en omliggende dorpen waarop het volk naar politiebureau’s vluchtten voor bescherming maar deze politiebureau’s, vól vluchtende en bange burgers, werden aangevallen door rohingya’s waarna het leger, op eigen houtje, ingreep.
  Verleden.
  In 1947 toen Aung San de etnische bevolkingsgroepen had verenigd bleef éen groep aan de kant van de koloniale bezetters, de britten staan: de islamitische rohingya waarvoor zij door de boeddhistische meerderheid als verraders werden beschouwd en de naam bengali kregen: ongewenste buitenlanders die niet in hun land thuishoorden.
  Spanningen tussen de groepen boeddhisten en moslims liepen op en resulteerden in terreur aanslagen van de moslim minderheid.
  De aanvallen van de moslim rebellen had het doel de aandacht van de wereld te trekken, zij vielen politieposten aan waar mensen, burgers, bescherming zochten.
  Dat gaf het leger de kans om aan te vallen.
  Het leger hoeft de regering niet te raadplegen en mag naar eigen inzicht handelen, het leger kan zijn gang gaan, de regering kan niet ingrijpen of bevelen geven.
  September 2017
  VN beweert dat de vlucht van 150.000 rohingya’s naar bangladesh, 12 dagen na militair ingrijpen, een schoolvoorbeeld LIJKT van etnische zuivering.

  De internationale gemeenschap verwachtte dat Aung San Suu Kyi het leger veroordeelde maar dat kon ze niet wánt de grondwet gaf haar geen macht over militaire aangelegenheden…(en dat wéét VN en de internationale gemeenschap OOK!!)
  De ministeries van binnenlandse zaken, defensie en grensgebieden worden gecontroleerd door het leger.
  VN en de internationale gemeenschap verweet Aung San Suu Kyi dat zij het leger in bescherming nam, maar zij moet samenwerken met het leger dus kan ze zich niet permitteren om zich vijandig op te stellen tegen het leger – een valstrik dus voor Aung San Suu Kyi door de internationale gemeenschap en VN.
  Zij wordt door de media onterecht als feitelijke president genoemd om haar de schuld in de schoenen te kunnen schuiven door de schijn te wekken dat zij controle zou hebben over het leger.
  Andere Nobelprijswinnaars voor vrede bekritiseren haar omdat zij de moslims niet beschermt – onwetende over het politieke systeem in Myanmar of boosaardige Nobelprijswinnaars voor de “vréde”?
  Aung zwijgt omdat ze niet anders kan en daarvoor wordt ze in de leugenpers als medeschuldige aan etnische zuivering afgeschilderd.

  Generaal Min Aung Hlaing verkneukelt zich over dit vertekenend beeld dat wordt uitvergroot in de media om van Aung San Suu Kyi de zondebok te maken voor het optreden van zijn leger…de verzwakte, militaire machtspositie door de verkiezingsoverwinning van Aung San Suu Kyi zit hem nog steeds dwars.

  In Rangoon betuigen de duizenden burgers hun steun aan het leger en vinden de oorlog rechtvaardig, spandoeken met: ‘wij steunen Aung San Suu Kyi, onze regering en ons leger’ – ‘we stand with mother “SUU”‘
  De buitenwereld verlangt een antwoord van de ‘regeringsleider’, Aung San Suu Kyi, over de rohingya kwestie en de legerleiding zat op de voorste rij terwijl Aung San Suu Kyi zich moest verdedigen tegen de wereld.

  – Hoe dúrft de internationale gemeenschap de onschuldige Aun San Suu Kyi met de vinger te wijzen voor de misdaden, begaan door het leger waarover noch zij, noch de regering of president énige zeggenschap hebben?
  – Hoe dúrft de internationale gemeenschap het zich verdedigen van een volk tegen moslim terroristen omdraaien door hypocriet van verdreven terroristen de slachtoffers te maken?
  – Hoe dúrft de internationale gemeenschap mensenrechten toekennen aan moslims die zelf de Rechten van de Mens voor alle niet-moslims verwerpen en daarmee zélf de mensenrechten van 3/4de van de mensheid schenden?

  Den haag kan Aung San Suu Kyi dus nooit de verantwoordelijkheid voor ‘genocide’ of etnische zuivering op rohingya moslims in de schoenen schuiven want zij heeft geen bevoegdheid/zeggenschap over het leger, zij moet wel samenwerken met het leger maar zij kan niet beslissen over militair ingrijpen zoals de grondwet stelt.

  Generaal Min Aung Hlaing zou dus terecht moeten staan in Den Haag voor het gewelddadig optreden van het leger dat onafhankelijk opereert van de regering, de president en Aung San Suu Kyi.

  – Wíe heeft in myanmar het vuur weer aan de lont gestoken want dit is overduidelijk weer een georkestreerd en uitgelokt conflict om notabene een nobelprijs winnares van de Vréde, op handen gedragen door haar bevolking, politiek te beschadigen, haar reputatie door het slijk te halen door haar de bescherming van haar bevolking kwalijk te nemen tegen islamitische terreuraanslagen van een minderheidsgroep rohingya moslims en haar zelfs voor de rechtbank in den haag te dagen voor het ónafhankelijk optreden van het leger onder leiding van generaal Min Aung Hlaing.
  Wie probeert hier weer een oorlog uit te lokken en waarom?

  WIE zouden er dus in de rechtbank in Den Haag terecht moeten staan?
  Níet Aung San Suu Kyi maar Rohingya terroristen voor terreuraanslagen en generaal Min Aung Hlaing voor etnische zuivering horen in de beklaagdenbank te zitten!!

  Noot: sommige informatie letterlijk overgenomen van de uitzending 2doc dinsdag 10 december Ned2

 4. Wachter heeft ook gelijk, maar voorlopig voorzie ik dat in het meer en meer door moslims bewoond wordende Europa er enorme problemen op ons af komen die uiteindelijk in een semi religieuze oorlog zal ontaarden waarbij wij als Europeanen het onderspit zullen delven. Wij zijn in Europa te zoetsappig geworden en tolereren maar alles. We hebben teveel klaplopers, nietsnutten, rotzooi trappende asielzoekers en ander gespuis toegelaten in onze landen. En natuurlijk zijn er onder de asielzoekers en vluchtelingen veel goede mensen met goede bedoelingen, die hier een eerlijk bestaan willen opbouwen, daar is op zich niks tegen in te brengen, maar net als bv. met de normale en eerlijke voetbal supporters die moeten boeten voor enkele raddraaiers zullen ook zij ten onder gaan. Het weghalen van geldautomaten ivm plofkraken is daar weer een voorbeeld van, ipv dat de daders als ze worden gepakt 20 jaar strenge gevangenisstraf krijgen moeten de andere goedwillende mensen daar weer onder lijden, en is dit mn. voor oudere mensen weer een lastige horde. Er moet eens een keer een harde hand komen in dit land. En dat heeft niks met racisme of fascisme te maken, maar gewoon met eerlijkheid, veiligheid en normen en waarden. Europa drijft nu af naar chaos.

 5. @ A Tintel: 4:17 pm. U heeft volkomen gelijk, het klopt helemaal. U bent alleen vergeten te noemen het “Coudenhoven-Kalergiplan”, waardoor ook heel Afrika ongelimiteerd Europa mag binnenkomen.

 6. Geleidelijke ondergang van Europa; een Westerse beschaving op het punt van ten onder gaan.

  Europa schudt al tientallen jaren op haar grondvesten, een proces dat in de jaren 60 van de vorige eeuw in gang is gezet door toen nog misschien goedwillende maar oliedomme regeringen en hun toenmalige politieke leiders.
  Door de langzaam groeiende welvaart werden er toen goedkopere arbeidskrachten uit Italië, Spanje, Portugal, Griekenland en voormalig Joegoslavië aangetrokken om op die manier de productiekosten van de industrie laag en de winsten enorm hoog te houden.
  Deze mensen waren relatief goedkoper dan Nederlandse arbeiders en werkten hard om hun leven op te bouwen.
  Aan het eind van de jaren zestig droogde deze arbeidsbron langzaam op, deze immigranten hadden zich genesteld in Nederland, begonnen een eigen winkel, trouwden soms met een Nederlandse vrouw en werden een Nederlander en kregen de Nederlandse nationaliteit, en werden, kortom, te duur voor de arbeid die ze eerst deden.
  Toen werd de blik op met name Turkije en Marokko gericht, daar werden nog armere mensen vandaan gelokt om hier te werken en aan het begin van de jaren zeventig waren er inmiddels al enkele duizenden van hen naar Nederland gekomen. Een logisch idioom van het kapitalisme, arbeid goedkoop, winsten hoog, en de overheid, (dus de burgers) de blaren.
  Deze immigranten deden hun best om hier te werken, en werden toen langzaamaan gepamperd door de overheden, ze mochten hier hun geloof belijden, kregen een plekje om 5 keer per dag te bidden in de fabrieken, en daarna werd toegestaan dat zij hun vrouwen en kinderen, ouders en neven en nichten naar Nederland konden halen. In 1973 brak door de spanning tussen Israël en de omringende Arabische landen de oliecrisis uit, en Saoedi-Arabië, toen al een groot, machtig en rijk land door de olie, besloot Nederland te boycotten omdat Nederland haar steun had uitgesproken aan Israël en werden de olieleveranties aan Nederland stopgeze.
  We hadden een oliecrisis, en Nederland moest door het stof, er waren olie tekorten, onze economie die olie nodig had liep achteruit want we waren flink afhankelijk van de olie die niet meer kwam, en een teruggang was onderweg maar beslist niet wenselijk.
  De toenmalige Europese Economische Unie werd ook getroffen door deze sancties, en na twee jaar van politieke onderhandelingen werd er in 1975 met Saoedi-Arabië en andere Arabische landen een deal gesloten door politici van de toenmalige Europese Economische Unie, de zo geheten “Resolutie van Straatsburg”.
  Daarin stond expliciet dat er vanuit de Islamitische landen in het Midden-Oosten een ongebreidelde stroom immigranten naar Europa konden trekken in ruil voor olie.
  Deze moslim-emigranten mochten vanwege dit verdrag hun Islam-religie behouden, mochten in de Europese landen hun eigen moskeeën oprichten, mochten hun gebruiken en rituelen behouden enz. En daar is het toen fout gegaan.
  Dat hadden de toenmalige regeringen nooit mogen toestaan, maar helaas, het was te laat.
  Terwijl in Nederland en de ons omringende landen door vrouwen hard werd gestreden om gelijke rechten en plichten voor man en vrouw, werd tegelijkertijd door onze Europese regeringen toegestaan dat Moslimmannen die in de fabrieken werkten hun vrouwen en kinderen naar Europa konden halen, met de toezegging dat zij hun eigen achterlijke gebruiken mochten behouden. Er werd hun niet verteld dat in Nederland en de andere Europese landen de vrouwen inmiddels eindelijk gelijke rechten hadden gekregen door dit af te dwingen door allerlei protesten en logisch nadenken, en dat vrouwen NIET onderdrukt mochten worden. In de Islamitische gemeenschappen die ontstonden ging men echter op de oude vertrouwde weg door, met de heilige man-cultuur en de vrouw als tweederangsburger, dochters die aan de Islamitische leiband moesten lopen, zij hun achterlijke religie mochten houden (elke religie is achterlijk) en werd hen niets in de weg gelegd en werd er niet op gewezen dat het in het Europa er anders aan toe ging en dat wij wetten hadden die man en vrouw gelijkstelde voor deze democratische wetgeving.
  Inmiddels zijn er in heel Europa zoveel Islamieten die veelal nog in hun eigen cultuur zijn blijven leven dat we nu een tweestromen maatschappij hebben. Er is van integratie praktisch geen sprake, wel van segregatie. Moslims hebben hun eigen supermarkten, slagers, bakkers, autoherstelbedrijven, eethuizen, meubelzaken, koeriersdiensten etc.
  U ziet ze zelden bij uw eigen garage, niet bij uw groenteboer, slager, bloemenzaak, alleen soms bij uw supermarkt. Maar de meesten gaan naar winkels van landgenoten.
  Het paard van Troje is op deze manier dus al 40 jaar geleden binnen gelaten, en wordt langzaamaan gevuld. En niemand die dit ziet, op een enkeling na.
  Op den duur zijn de Islamieten in de meerderheid, zeker door de ongebreidelde aanwas van kinderen en de enorme toename van geluk en asielzoekers uit de Islamitische landen (Marokko, Tunesië, Libië, Irak, Iran, Syrië en nog meer landen uit het Midden-Oosten en Azië. Europa wordt vol, en wordt te vol gestouwd met moslims.
  En de Autochtone burgers worden het langzaamaan zat om in hun vertrouwde omgevingen steeds meer moslims te zien, kijk naar de grotere steden in Duitsland, dat vooral dankzij Merkels “wir schaffen das” politiek geheel overhoop is gehaald. Kijk naar Zweden, waar hele stadswijken overgenomen zijn door Moslims en uitpuilen en waar vooral met Islamitisch geweld de straten onveilig zijn en waar geen politie agent zich meer durft te vertonen, kijk naar Frankrijk, met haar overvolle moslim wijken van praktisch elke middelgrote en grote stad, en waar de Sharia is ingevoerd, in Engeland, die door Pakistaanse , Irakese, Afrikaanse en Indische moslims wordt overspoeld , Londen is Londen niet meer, er zijn meer Afrikanen en Moslims dan Engelsen, en in de op 1 na grootste stad, Birmingham, is 80 % allochtoon en van Islamitische komaf, in Denemarken zijn ze als de dood voor meer en meer Islamitisch geweld, in België, met de Brusselse wijk Molenbeek die zucht onder moslim en sharia bestuur, Italië die overspoeld wordt door talloze Afrikaanse illegale immigranten uit veelal Afrikaanse moslim landen, en zo kan ik nog wel en tijdje doorgaan. Deze mensen willen allemaal een beter leven, en graag in Europa, waar ze dikwijls een uitkering krijgen, zeker in de Noordelijke Europese landen. Het moet een keer stoppen. Europa is vol, en kan dit economisch domweg gewoon niet meer dragen.
  Gelukkig zijn er nog landen als Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije, waar dit nog niet zo is en waar de deur hopelijk ook voor altijd dicht blijft voor de Islam.
  Het heeft niks met racisme te maken, de blanke Europeaan is als mens niet beter of slechter dan een moslim of een donkere Afrikaan. Het gaat erom dat de autochtone burger hun eigen levenswijze en gebruiken willen behouden en dat dit steeds meer in de knel komt door de Islamitische emigranten die hier maar binnenkomen en dus de Europese politiek van immigratie zat zijn, zij willen niet dat er een overheersende Islam in hun buurt komt, dat de Islam cultuur niet hun leven beheerst, dat gewone autochtone vrouwen normaal over straat kunnen lopen in een jurk of rok zonder dat ze als een hoer gezien worden, dat vrouwen en meisjes tijdens de zomermaanden gewoon een zwembad in kunnen duiken zonder “gepakt “ te worden door hordes geilzuchtige moslimjongeren, die denken dat het loslopend wild is, dat er geen dreiging op straat meer is als je door een moslimwijk of straat loopt. Dat we als ongelovige honden worden gezien. Dat is waar het om gaat.
  Heeft u er weleens over gedacht waarom al deze moslim emigranten naar Europa komen en niet naar Saoedi-Arabië of Oman of Pakistan of Iran gaan. Deze landen zijn onmetelijk groot in verhouding tot de Europese landen en zijn nagenoeg “leeg”, waarom emigreren ze niet naar die landen. De reden daarvoor zit in hun Islam-ideologie, hun denken, ze zijn geïndoctrineerd door hun achterlijke zogenoemde religie, met als doel Europa zodanig te bevolken dat dit ophoudt te bestaan zoals het nu is. Europa moet uiteindelijk Islamitisch worden, dat is de gedachte. De Islam is geen religie, maar een dictatuur van machtsmisbruik zoals ooit de Katholieke kerk dat was tot 100 jaar geleden, die gelukkig ook is uitgespeeld.
  En de “gewone “moslim weet dit ook niet, zij worden door hun leiders al tientallen jaren voor het Islamitische karretje gespannen, en zullen als het zover is grotendeels deze weg bewandelen, en zich niet keren tegen hun radicale en hun leiders. Want dan zijn zij ketters en zullen ook vervolgd gaan worden door hun Islamitische leiders.

  Er moet een keer een radicale verandering komen in dit land, evenals in de andere Europese landen met dezelfde problemen. Landen als Hongarije, Polen, Tsjechië en Slowakije hebben groot gelijk. Zij zien van daar de chaos in de andere Europese landen toenemen, die vooral veroorzaakt wordt door islamitische emigranten, die koste wat kost hun eigen cultuur en gebruiken en zogenaamde “religie” in stand willen en moeten houden, op aandringen van hun Vaderlandse leiders in Turkije, Saoedi-Arabië, Algerije, Egypte, Irak, Syrië, Pakistan en nog meer van deze Islamitische landen. Het doel is uiteindelijk om Europa te overheersen, en daar zijn ze getalsmatig al een flink eind mee op weg.
  Dat moet stoppen, de Europese leiders moeten dit toch ook inzien, of leven zij in hun eigen kraal, of durven ze het niet zien, omdat ze bang zijn om beslissingen te nemen die deze Islamitische bevolking van Europa zou kunnen kwetsen, en tot een chaos zou kunnen leiden.
  Of zit er meer achter deze onnozelheid van politici.
  En wij, de autochtone burgers van Europa, zijn met ons allen plat gepamperd, alles ligt voor ons vast
  Wij, het gewone volk, worden zoet gehouden met Champions Legaue voetbal en nationaal voetbal, songfestivals, Damesvoetbal, Gay-Pride en ander totaal onbelangrijk geneuzel en nietszeggende debatjes en praatprogramma`s onder politici onderling, klimaat gedram, etc.
  Wij steken allemaal onze koppen graag in het zand, we zien het wel wat er komt.
  Geef het gepeupel brood en spelen, dan valt de ellende niet op en hebben we het er niet over. Dat was onder de Romeinen al zo, en is heden ten dage niet veranderd.

  Het zal indien dit niet veranderd leiden tot een enorme religieuze oorlog tussen de moslims en de niet meer zo religieuze Europeanen, met ongekende aantallen slachtoffers aan beide kanten.
  Het wordt Joegoslavië uit de jaren negentig, maar dan vele malen groter.
  Europa als Westerse beschaving, waar in veel landen al een open beleid wordt gevoerd wat betreft religie, zal kraken en zuchten onder de Islamitische hordes die uw belangen en levenswijze totaal wil vernietigen om een Islamitisch Europa te verkrijgen.
  Dat was 500 jaar geleden al zo, en dat geldt nog steeds.
  En de arme, gewone Moslims die hierheen kwamen of hier geboren zijn zullen ook ten onder gaan omdat zij Islamitisch zijn maar ook een Westerse levenswijze koesteren.
  Kortom, een Westerse beschaving met toch wel redelijke normen en waarden zal ophouden te bestaan en ten onder gaan aan Islamitisch geweld uit het Islamitisch Midden-Oosten.

 7. Oma 10/12/2019 om 2:44 pm

  Het is zeker dat de moslims in Myanmar als slachtoffers worden neergezet door het volkomen politieke proces wat thans plaats vind in het Hof van Justitie te Den Haag door de VN waarvan op dit moment al 57 islamitische staten lid zijn. En die weten wel oe ze het westen kunnen chanteren met olie of ook heel effectief de racisme kaart te trekken. Walgelijk! Heel Azië lijdt onder de terreur van de proleet zoals ook China met de Oeigoeren. Overal veroorzaken de moslims dood en verderf conform de oude moederbelofte aan Hagar door de Engel des Here:

  ‘ Het zal een wilde ezel va. een jongen zijn. Zijn. hand zal zijn tegen ALLEN en de hand van. allen tegen hem. En. zo gaat het nu precies wereldwijd. Welk volk heeft geen last van nakomelingen van Hagar? Totdat de Allerhoogste de grens bepaalt en het gans nageslacht van Abraham, Jood en Arabier, de ogen worden geopend voor de Christus der Schriften want daar is het wachten op, want met reikhalzend verlangen ziet de schepping uit naar het openbaar worden van de zonen God’s. Het kan niet snel genoeg komen dat moment want wie is de overlast van de -vaak-criminele moslims niet meer dan spuugzat van oost tot west , van noord tot zuid? Ja ook Rusland, China, de volkeren van heel Azië en Afrika en de Amerika’s en de voorsteden van de Europese hoofdsteden die worden geregeerd door het islamitisch rapalje.
  Mijn advies aan de moslims: ga maar naar Duitsland want Fraulein Merkel heeft het gezegd: Wir schaffen das…arm Duitsland!

  @ Oma 10/12/2019 om 2:44 pm

  Dat gezegd zijnde: de huichelaars in den haag slepen nu de nobelprijs winnares voor de VREDE (1991 Aung San Suu Kyi “Voor haar geweldloze strijd voor democratie en mensenrechten” in Myanmar.) voor de rechter voor zelfverdediging van haar politie en haar eigen bevolking tegen gewelddadige misdaden van een minderheid rohyinga móslims, die terécht verjaagd werden om de bevolking van myanmar te beschermen!!
  Het moet niet gékker worden, de slachtoffers staan terecht omdat ze zich verdedigden tegen aanvallend moslim crapuul, dáders, die weer als slachtoffers worden opgevoerd omdat het moslims zijn!
  Zovér is het mensdóm reeds het noorden, gezond verstand en réchtvaardigheid kwijt en heeft de waanzin en het kwaad overgenomen.
  De horror, de morele verloedering, de ónrechtvaardigheid, een wraakroepende SCHANDE!

 8. oma schreef
  ”allochtoon crapuul altijd in groepsverband” , voor de nieuwe lezers lees : allochtoon crapuul =
  Muslims,Marokkanen Tunesiërs Atlas noord Afrikanen en geholpen door Turkse vriendjes, en natuurlijk door kabinet toegelaten Afghaanse ed honden
  Dat vind ik toch

 9. svirmus schreef: wie heeft een suggestie?
  Afrika, beneden de Sahara, zwart Afrika , plaats genoeg, wel op je centjes letten,honger is daar, naar voedsel dan, niet zoals in Europa: honger naar geld en macht

 10. @Peter.
  Dat is de oplossing, volkomen mee eens, WIE BEGINT DE EERSTE RECHTSZAAK ?

 11. @Nieuw begin:
  “Al zo vaak meegemaakt dat het allochtoon crapuul altijd in groepsverband optreedt. De een met een grotere bek dan de ander , en allemaal met een hoofd als een opgeschoren pleeborstel. Cultuurverrijkend dus, de cultuur van de proleet in het rijk van de AC…”
  Degene met de grootste bek aanpakken helpt want het zijn allemaal laffe broekschijters die banger zijn dan wij en de rest zijn maar meelopers die dan uiteenstuiven gelijk kippen….van groot lawaai zijn ze bang, zo houden hun moeders hen ook in het gareel als ze klein zijn en tot ze terugslaan….hiernaast woont ook zo’n exemplaar..14 jaar, een grote bek maar dat durft niet te gaan slapen zonder licht overal dat de hele nacht moet branden….typerend.

 12. @ceesvanE schreef:
  09/12/2019 om 7:05 pm
  Oma, u schrijft:

  De drie gewonden in Den Haag die in mei 2018 werden neergestoken door een terrorist zouden al kunnen beginnen door rutte en de minister van justitie voor de rechter te slepen wegens schuldig plichtsverzuim als overheid, die ten díenste staat van hun bevolking!

  “Dat heeft toch geen enkele zin. De regering is naar uw zeggen medeplichtig en denkt u dat de rechter onafhankelijk is? Die rechters behoren tot de overheid en zijn niet onafhankelijk of onpartijdig. Heel deze rechtsstaat is een grote FARCE.”

  Je hebt gelijk, maar welk verweer heeft de bevolking anders nog? Geweld? Burgeroorlog? Politici opknopen voor hun hoogverraad?
  De wetten die ze zélf maken, maar die voor henzelf niet zouden gelden ondanks de grondwet, hen voor de voeten smijten door een aanklacht is een sterk signaal vanuit de bevolking dat niet genegeerd kan worden…tenslotte beweren politici toch nog altijd zélf dat de wet voor iedereen geldt, dus óók voor hen!
  De eerste nabestaande van een dodelijk slachtoffer van een islamitische aanslag die de overheid aanklaagt wegens plichtsverzuim zal de aanzet geven om de overheid te dwingen de rechtstaat te herstellen, terroristen aan te pakken ipv te pamperen en hun plicht na te komen om de veiligheid van de bevolking te garanderen.
  Openlijk en luid protesteren tegen de schande van medeplichtigheid aan genocide op eigen volk en plichtsverzuim door politici van eigen bodem.

  Dat gezegd zijnde: de huichelaars in den haag slepen nu de nobelprijs winnares voor de VREDE (1991 Aung San Suu Kyi “Voor haar geweldloze strijd voor democratie en mensenrechten” in Myanmar.) voor de rechter voor zelfverdediging van haar politie en haar eigen bevolking tegen gewelddadige misdaden van een minderheid rohyinga móslims, die terécht verjaagd werden om de bevolking van myanmar te beschermen!!
  Het moet niet gékker worden, de slachtoffers staan terecht omdat ze zich verdedigden tegen aanvallend moslim crapuul, dáders, die weer als slachtoffers worden opgevoerd omdat het moslims zijn!
  Zovér is het mensdóm reeds het noorden, gezond verstand en réchtvaardigheid kwijt en heeft de waanzin en het kwaad overgenomen.
  De horror, de morele verloedering, de ónrechtvaardigheid, een wraakroepende SCHANDE!

 13. Klimaatdoelen zijn onhaalbaar ( Elsevier Weekblad)

  Maar Timmermans wil er honderden miljarden tegenaan gooien:

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/timmermans-komt-met-ingrijpende-plannen-voor-klimaatneutraal-europa/ar-BBY0uVU?li=BBoPOOe

  Lees het uitstekende artikel van Simon Roozendaal uit het Elsevier Weekblad ( Nr.49) : ‘Klimaatdoelen worden steeds onhaalbaarder’. Hierin toont Simon R.met keiharde cijfers aan dat sinds 1992, toen regeringsleiders op de Earth Summit in Rio de Janeiro afspraken om de uitstoot van CO2 omlaag te brengen, de wereld probeert d.m.v. windmolens , zonnecellen, biomassa en elektrische auto’s de CO2 omlaag te brengen maar de CO2 uitstoot juist met 56% is toegenomen!

  Het is allemaal niet effectief en zal het ook nooit worden en internationale organisaties geven toe dat het nooit heeft gewerkt. De milieuorganisatie van de VN publiceerde enkele weken geleden een Emissions Gap Report waarin staat dat de snelle. groei van ‘duurzame’ energie niet eens voldoende is om de wereldwijde groei van het energieverbruik bij te benen.

  Zeer belangrijk artikel wat u gratis kunt lezen bij de bibliotheek of natuurlijk gewoon een EW kopen! Het beste weekblad in Nederland op dit moment zonder klimaathysterici zoalsls die werken bij de Volkskrant het NRC nu.nl etc etc .

  @ Cefas 09/12/2019 om 3:57 pm

  Al zo vaak meegemaakt dat het allochtoon crapuul altijd in groepsverband optreedt. De een met een grotere bek dan de ander , en allemaal met een hoofd als een opgeschoren pleeborstel. Cultuurverrijkend dus, de cultuur van de proleet in het rijk van de AC…

  En ik blijf maar benieuwd naar de geldstromen -achter gesloten deuren natuurlijk- van miljardairs als Soros en multimiljardairs uit S.A. richting westerse beleidsmakers…

 14. @svirmus

  Er is ergens sprake van een Koninkrijk dat niet van deze aarde is, de weg naar huis is echter door de (tijdelijke) tijdsgeest in vergetelheid geraakt. Wees gerust U bent niet die enige verlorene hier.

 15. Ik had gehoopt dat het NL volk bij de laatste verkiezingen in zou zien dat de huidige ruggengraatloze politici niks voor ons doen, integendeel zelfs, om ons te beschermen voor de umvolkung. Dat is dan ook de reden dat we serieus aan het nadenken zijn met welke middelen we uit Europa kunnen vertrekken. Alleen is de vraag: welk land op deze wereld is nog ‘normaal’. Hongarije is een deel van Europa en de EU dus zal vroeg of laat wel platgewalst worden door de allesvermalende Brusselse Kermis. Misschien blijft Rusland dan nog over. Of als de Britten er wel in slagen om zich los te maken van de EU: Engeland? I.i.g. niet een land wat de moeite waard is om kapot te maken door een oorlog, umvolkung of andere crisissen. Ergens in Azië misschien. Zuid Amerika is op lange termijn ook niet alles. “Ik heb getwijfeld over België.” Wie heeft een suggestie?

 16. @ Oma: 6:12 pm. Beter had ik het niet kunnen verwoorden! Helemaal mee eens.

 17. Oma, u schrijft:

  De drie gewonden in Den Haag die in mei 2018 werden neergestoken door een terrorist zouden al kunnen beginnen door rutte en de minister van justitie voor de rechter te slepen wegens schuldig plichtsverzuim als overheid, die ten díenste staat van hun bevolking!

  Dat heeft toch geen enkele zin. De regering is naar uw zeggen medeplichtig en denkt u dat de rechter onafhankelijk is? Die rechters behoren tot de overheid en zijn niet onafhankelijk of onpartijdig. Heel deze rechtsstaat is een grote FARCE.

  Het doet mij allemaal heel sterk denken aan de Bosnie oorlog. Daar leefden de mensen langs elkaar en werden door Tito in het gareel gehouden. Na zijn dood viel alles uiteen en ging men elkaar naar het leven staan. Het mondde uit in een grote Bosnie oorlog. Ook in de onze EU gaat het heel sterk die kant op. Links maakt iedereen verdacht en beschuldigt iedereen die niet hun mening deelt van nazisme, rechts-extreem etc. Maar het is juist links die zich bedient van dit soort praktijken en meer als nazi kan worden gezien dan rechtse mensen. Links mag heel erg blij zijn dat rechts geen “Volkerts van de Graaf” heeft. Maar het zal niet lang meer duren vrees ik en ook wij allemaal zijn betrokken in een groot EU conflict. Ik zie het somber in voor onze kinderen en kleinkinderen.

 18. Inge schreef:
  09/12/2019 om 12:55 pm
  Peter schreef:
  08/12/2019 om 9:41 pm

  “Wat ik niet begrijp – voor mij echt onbegrijpelijk – is dat veel politici niet zien dat Islam dominantie destructie van Europa betekent.”

  En wat ik niet begrijp is dat de doorsnee burger nog steeds niet in de gaten heeft dat politici in dienst staan van ‘de sekte des doods’ i.p.v. de bevolking. Wordt toch eens wakker mensen!

  Inderdaad, Inge!
  Het is énkel door medewerking en medeplichtigheid van de politieke land- en cultuurverraders dat islamisering mogelijk wordt gemáákt!
  In samenwerking met de leugenmedia die nog steeds poogt om de massále, terroristische aanvallen op de europese burgers die nu bezig zijn, te blíjven verdoezelen ondanks dat élke burger met gezond verstand begrijpt wat zich afspeelt onder onze ogen:
  de westerse jihad waarvoor de invasiegolf van oosterse en afrikaanse moslims als vluchtelingen georkestreerd werd door…..eu en politici van eígen bodem!

  @Peter:
  Door moslims onbestraft te laten, krijgen moslims de politieke toestemming om te moorden, aanslagen te plegen en hun westerse jihad te voeren.
  Voor élk slachtoffer moeten we beginnen de politiek aan te klagen want zíj dragen de verpletterende verantwoordelijkheid voor élk slachtoffer van een aanslag door moslim criminelen/veelplegers, jihadi’s en moslim vluchtelingen!
  De schuldigen voor deze onderhuidse genocide zijn politiek, justitie en de leugenmedia in opdracht van dat zootje eu-misdadigers.

  De enige, geweldloze optie die wij hebben als sitting ducks door de politiek is om de politiek te bestrijden met eigen wapens:
  Rechtstreeks de verantwoordelijke regering/politiek aan te klagen wegens plichtsverzuim van hun kerntaak als overheid: onze veiligheid – pas als nabestaanden of slachtoffers van aanvallen dit beseffen en dat politiek crapuul voor de rechter sleept, zal onze genocide gestopt kunnen worden…anders worden we allemaal ongestraft uitgemoord.

  De drie gewonden in Den Haag die in mei 2018 werden neergestoken door een terrorist zouden al kunnen beginnen door rutte en de minister van justitie voor de rechter te slepen wegens schuldig plichtsverzuim als overheid, die ten díenste staat van hun bevolking!
  Zolang dat niet gebeurt, blijven terroristen ons als ‘psychisch verwarden’ langzaam uitmoorden, geval per geval.
  Dus, Cefas: als élk slachtoffer van dat moslimcrapuul tijdens kerst/oud-nieuw de politiek als verantwoordelijke aanklaagt, dan pas zal er beweging komen voor onze bescherming…die raad zou op sociale media moeten verspreidt worden.

 19. Er leven momenteel in Europa, illegaal, bijna 5 miljoen moslimmannen in de militaire leeftijd. Ra,ra wat die gaan doen als de chaos uitbreekt. We zien het nu al dat ze in groepsverband plunderend en erger er op uit trekken. Denk aan als ze als groep een individu van autochtone oorsprong, een gewone Nederlander dus, zomaar in elkaar slaan, of denk maar aan kerst en oud en nieuw dan gaat het weer los. Dit alles vormt de voorbode van veel erger dat ons te wachten staat.

 20. Peter schreef:
  08/12/2019 om 9:41 pm

  “Wat ik niet begrijp – voor mij echt onbegrijpelijk – is dat veel politici niet zien dat Islam dominantie destructie van Europa betekent.”

  En wat ik niet begrijp is dat de doorsnee burger nog steeds niet in de gaten heeft dat politici in dienst staan van ‘de sekte des doods’ i.p.v. de bevolking. Wordt toch eens wakker mensen!

 21. @ Bozeoudeman
  Het zijn allemaal organisaties die door het rijk worden betaald, dus van ons belastinggeld
  Wat ze bezuinigen op onze inkomens en alles duurder wordt gemaakt.
  En dat voor volk dat plundert, verkracht en moord. Alles begeert wat van een ander is.
  Dat zou dus beter zijn voor het klimaat, een invasie van moordlustigen.

 22. @bozeoudeman: 12:03 am . Daar heeft U – helaas- volkomen gelijk in.

 23. Het merendeel van de moslims is “verward” t.g.v. De hersenspoelingen, waarbij ene mohammed de mannen talloze maagden beloofd als ze zich zelf opblazen.

 24. Morgen, sorry, nu ook in Nederland met dank aan: PvdA, D66, VVD, CDA, CU, SP, GroenLInks, Vluchtelingenwerk Nederland, Amnesty International, de gezamenlijke vluchtelingen advocatuur, justitie, politie, gerechtelijke macht, VNO/NCW, de staatsmedia, een veelheid aan kerken en de rest van de goedmensen expres die met ons allen aan boord richting halal slachthuis racet.

 25. In Augsburg werden de asielzoekers ( toekomstige testeronbommen met iPhones) toegezongen door linkse merkelkindertjes en ze lusten het water voor gewone mensen niet :

  http://www.youtube.com/watch?v=KmljKe7qWRE

  De vrijgevige gehersenspoelde Duitsers zamelden kleren in maar die werden door de asielmeute al gauw van zich afgeworpen als zijn de niet de laatste mode trend:

  http://www.youtube.com/watch?v=xn0xBfueV8s

  Nu gaan heel langzaam de ogen open bij de bevolking, ze zijn niet meers heel positief:

  http://www.youtube.com/watch?v=JDqVikVl77Q

  Het is niet ondenkbaar dat de brandweermannen die een solidariteit gebaar hebben gemaakt worden vervolgd voor racisme…in DLD is thans alles denkbaar conform de uitspraak:
  Umwerbung aller werte.

 26. De Belgische fake newssite ‘hln.be’ schrijft “Hoofdverdachte is een 17-jarige jongen. Hij werd in Augsburg geboren, woont daar ook en heeft naast de Duitse nog een andere nationaliteit. Een eveneens aangehouden en even oude medeverdachte, is staatsburger van een Zuid-Europees land, maakte het deelstaatministerie eerder vanmiddag bekend.” Er wordt dus niet expliciet gezegd wat de nationaliteiten zijn… Ah nee, dat zou een bepaalde bevolkingsgroep wel eens kunnen tegen de borst stoten…

 27. Vergeet nog steeds niet, dat de immigranten, – dit alles (ongestraft) -, enkel en alleen kunnen doen omdat de nationale en europese politiek en gerecht, hun dit mogelijk maakt .
  De haat tegen de eigen bevolking is bijna onbegrensd en slechts een begin en de klimaatleugen een werktuig , drogreden en afleiding, om de aandacht van de kudde naar de verkeerde richting te krijgen en tweedracht te zaaien

 28. Triest hoe Duitsland zelfmoord pleegt.
  Voor een flink deel van continent Europa geldt feitelijk hetzelfde.
  Wat ik niet begrijp – voor mij echt onbegrijpelijk – is dat veel politici niet zien dat Islam dominantie destructie van Europa betekent.
  Gevalletje dhimmitude? Of Stockholm syndroom?
  Of combinatie van beide?

 29. Heel Europa gaat naar “de donder”. Dankzij Merkel, Macron en de rest van de Bilderbergboevenbende.

 30. @ Willie, steek eerst eens hand in eigen boezem, NL is geen haar beter…

 31. Dat is hetzelfde als dat je zegt de PVV aanhangers zijn vertrouwelingen van Rutte dit ligt elkaar ook niet.
  Partij van de grijzenwolven is de rechtse MHP en niet de AKP van Erdogan.

 32. Turken zijn vaak niet het probleem in de westerse samenleving, Turken zijn ook bijna nooit radicale moslims dit is weer die onzin alleen omdat er n verkeerde leider aan de macht is in turkije, die ook niet eens met de nationalistische grijze wolven op 1 lijn zit.
  Erdogan is n islamist, grijze wolven willen geen Ottomaanse rijk maar eerder Turkstalige eenheidsstaat met andere turks sprekende landen en populaties. ( turan )
  Zij willen niks te maken hebben met het midden oosten of Arabieren.

  Erdogan wel die wil een sharia systeem met de Arabieren en andere moslims.

 33. @ Willie schreef: 08/12/2019 om 6:36 pm
  Natuurlijk verdient Duitsland wel beter. Welk ander land in West-Europa is er beter aan toe? Ook in NL “staken” scholieren voor het klimaat of is NL rijk geworden door de slavernij. Gelul. Het ging pas beter door het Groningse gas. Zo goed zelfs dat de vele regeringspartijen er Sinterklaas van gingen spelen. En zou de jeugd dit weten? Nee, want men stond en staat er niet bij stil. Nu laat men zich leiden door het praatje dat de EU zo goed voor de handel met de lidstaten, maar als 1 van de belangrijkste exportproducten weggesaneerd wordt dan blijft er niet veel over van ons r i j k e landje. En dan heb ik het nog niet eens over de kosten van het klimaatakkoord. Heeft u al eens en NL-meisje gezien die in het openbaar haar klimaatmening gaf? Hieronder een link van een moedig D u i t s meisje.
  https://www.youtube.com/watch?v=v8dXpe1Pp6Q&list=PLejimO9EZ9xh4Oei1vH3fhWH4HvFMJBi7
  En ons door ons belastinggeld overeind gehouden Nederlandse Propaganda Omroep zal bovenstaande niet brengen evenals het onderstaande https://www.youtube.com/watch?v=v8dXpe1Pp6Q&list=PLejimO9EZ9xh4Oei1vH3fhWH4HvFMJBi7 en wij maar zo gek zijn om te betalen om die plastic troep op te ruimen. Men moet niet vergeten, dat een eerste kamerlid, die ook nog iets doet in de onderwijsraad een vurige aanhanger is van Stalin, Mao en Pol Pot. Hij heeft daarvoor nog stage gelopen in het communistische Albanie en dan zou de jeugd niet gehersenspoeld worden? Ik schreef bewust is omdat ik niet weet of hij er afstand van heeft genomen. Maar ja tegenwoordig worden ze ook nog gesteund door D66 en CU onderwijs ministers. Zouden zij de nieuwste “wetenschap”omarmen dat vulkanen ook oorzaak zijn van de opwarming? Ik ben benieuwd of de NPO zo dom is dit te rapporteren, want dan weten ze niets van de gevolgen van de eruptie van Krakatau in 18zoveel.

 34. Wat schrijft (zelfs) de Telegraaf:
  De hoofdverdachte is een in Augsburg geboren 17-jarige Duitser met ook een andere nationaliteit.

 35. Ik gun het de Duitsers zeer dat hun land totaal en radicaal ten onder gaat met hun gekoesterde moslims. Dat zal ze leren. Dat zal direct het gelijk van de Visegrad landen bekrachtigen die deze koppensnellers niet in hun land willen hebben.

 36. Castratie invoeren als straf. Houden ze het konijnenwerpen nog een beetje in de hand met enig zicht op een normale toekomst als het schuldbesefwijffie uit de politiek weg is.

  Zouden de britten de eu nog verlaten na komende donderdag, dat komt voor vrijdag de 13e?

 37. Willie,ik denk dat het in Nederland niet beter gesteld is,
  Ik hoor enkel opmerkingen zoals”zal mijn tijd wel duren”.
  Wat er allemaal speelt in Europa weten de meeste mensen niet eens,ze lezen en kijken alleen naar berichten over zwarte Piet en Max Verstappe.
  Wat wij hier lezen is voor de doemdenkers.

 38. Deutschland verdient niet beter, het domste en meest gehersenspoelde Volk op aarde. Als inwoner van Duitsland weet ik waar over ik praat. Liever toekijken hoe je Kind wordt verkracht of vermoord wordt dan je Mond open doen want, oei…. Je zou maar eens een nazi of braune pack zijn. Duitsland is een hopeloos verloren Land dat binnen enkele jaren verdwijnen zal, er is geen hoopmeer nu zelfs de jeugd zich tegen hun ouders keren met dank aan de linkse Propaganda op school.

 39. Uiteindelijk krijgt in heel Europa het verdwaasde volk waarvoor het zelf gekozen heeft.
  Iedereen die voor de open grenzen partijen gestemd heeft, is medeschuldig en medeplichtig.
  In concreto als uw buur voor een open grenzen partij gestemd heeft en er overkomt daardoor U of iemand van uw familie iets, dan is die buur gewoon medeschuldig en medeplichtig.

 40. Noorwegen een voor ons vrij onbekend land ,omdat je er weinig van hoort, maar heeft toch ook haar problemen met haar gastvrij ontvangen “zwaar lijdende ” vluchtelingen die hun “dankbaarheid” tonen om de al eeuwenoude gevestigde godsdienst zomaar even aan de kant moeten schuiven om die moordideologie ervoor in de plaats te laten komen.
  Ook bij ons zijn ze naïef tot op het bot dat ze niet zien wat ze allemaal in huis halen tot het te laat is en dan is er echt geen weg terug meer en dan kom je hier niet meer mee weg : “we hebben het niet geweten”.
  Niet zover bij mij vandaan is een asielzoekerscentrum en dat gaat daar op zo een rustig gangetje (toekenning en zo) dat er ondertussen al 30 kinderen geboren zijn en dat zijn natuurlijk ECHTE Belgen met alle bijbehorende rechten zoals familiehereniging enz.
  Lukt het niet langs de ene weg dan komen ze langs de andere, maar komen zullen ze !.

  https://www.rt.com/news/475322-norway-preacher-christian-muslim-attack/

 41. Natuurlijk vinden immigranten dat de islam boven de democratie staat. De sharia handhaaft tenminste, iets dat de democratische rechtstaat al lang niet meer doet.

 42. Sag mir wo die Blumen sind ….. https://www.de volkskrant.nl/mensen/. dat Duitse deemoed en schuldbesef over oorlogsmisdaden nog lang mogen duren – b0a1b8 d7
  Is het verleden en opvoeding van Merkel hier de oorzaak van ? https://kopp-report.de/. geheimdokument enthuelt die unfassbaren luegen der merkel regierung

 43. Duitsland is vergeven van migranten, ze haten ons, er is maar één oplossing allen die criminele feiten plegen onmiddellijk terugsturen. Shalom

Comments are closed.