Islamisering: Franse traditionele katholieke processie moet worden beschermd door het leger

Door moslimmigranten geplunderde winkels en in brand gestoken auto’s zijn in veel Franse steden inmiddels een ‘normaal’ fenomeen geworden. (Afbeelding: Getty Images (3)).

—————————————————————————————————————————————

‘In Frankrijk lijkt een revolutie in de maak’ – Overal in West Europa begint de islam de maatschappij en volksveiligheid te ontwrichten

—————————————————————————————————————————————–

Frankrijk, in absolute aantallen het meest geïslamiseerde land van Europa, stevent met zevenmijlslaarzen op totale chaos en anarchie af, die dit jaar met de regelmaat van de klok zichtbaar werd in massale rellen, brandstichtingen en geweldplegingen als moslimmigranten weer eens boos waren, of juist iets te vieren hadden, zoals onlangs het Afrikaanse voetbalkampioenschap van Algerije. De Europese media, die voor het leeuwendeel achter de massa immigratie agenda van de EU staan, zwegen gisteren dan ook als het graf toen de traditionele processie op de katholieke feestdag ‘Maria Tenhemel-opneming’ moest worden beschermd door het leger. Hoe diep is het ooit vrije Frankrijk gezonken nu christenen moeten worden omringd door militairen, omdat hun geloof door volgelingen van islam wordt gehaat en desnoods met geweld en terreur moet worden onderworpen of vernietigd.

De onafhankelijke Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong plaatste door een Franse lezer gemaakte smartphone opname van een Maria Hemelvaart Processie, die niet door politieagenten, maar militairen moest worden beschermd:

‘Velen hebben het gevoel gekregen dat het ooit katholieke land afgezakt is tot het punt waarop katholieken nu militaire bescherming nodig hebben om hun geloof te kunnen beleven.’ In slechts enkele jaren werden honderden kerken door vrijwel uitsluitend moslims in brand gestoken, waarvan die in de Notre Dame het meest in het oog sprong, ook al werd dat officieel een ‘ongeluk’ genoemd.

‘Dit is inderdaad zeer verontrustend,’ aldus Armstrong. ‘Het sentiment in Frankrijk stijgt, en we kunnen wel eens getuige zijn van een revolutie in de maak.’ (1)

Keihard tegen volksprotest, soft voor extreemlinks en moslims

Op 14 juli, de Franse nationale feestdag, wordt de immens impopulaire liberale president Emmanuel Macron in zijn auto door duizenden boze Fransen uitgescholden toegeschreeuwd met leuzen zoals ‘Treed af!’. De politie drijft met harde hand Gele Hesjes uit elkaar. Extreemlinkse Antifa anarchisten mogen daarentegen een poosje hun gang gaan, branden stichten en etalages vernielen, voordat de politie ingrijpt. Weer een paar uur later ‘vieren’ duizenden jonge Arabieren de overwinning van hun voetbalteam door nog meer winkels te vernielen en te plunderen, en auto’s in brand te steken. Tegen hen doet de politie enkel het hoognodige, hopende dat de relschoppers na een paar uur weer zijn uitgeraasd.

Vijf dagen later wint het Algerijnse team opnieuw, gaan nóg meer jonge moslims de straat op, en zijn de vernielingen nog massaler. Deze keer blijft de politie enkel toekijken, want tegen zoveel agressie en geweld zijn ze niet opgewassen.

‘Frankrijk stuurloos, vol onrust, wetteloosheid en chaos’

‘Frankrijk is tegenwoordig een stuurloos land. Onrust en wetteloosheid nemen voortdurend toe,’ constateert journalist Guy Millière voor The Gatestone Institute. ‘Wanorde is onderdeel van het dagelijkse leven worden.’ De autoritaire president Macron wordt door een groot deel van de Fransen gehaat, omdat hij zijn minachting voor het gewone volk niet onder stoelen of banken steekt. Hij liet de Gele Hesjes demonstraties met keiharde hand neerslaan, maar geeft de extreemlinkse internationale terreurbeweging Antifa veel meer vrijheid. Vooral de jonge Arabieren en moslims mogen van hem steeds vaker ongestraft hun gang kunnen gaan.

Voormalig president Francois Hollande voorspelde na zijn aftreden al een opdeling van Frankrijk. Macrons minister van BiZa, Gérard Collomb, nam eind vorig jaar ontslag omdat hij het niet meer kon verdragen hoe Macron Frankrijk in de vernieling helpt door geweldplegers van met name islamistische komaf vrij spel te geven, en de grenzen open te houden voor de komst van nog meer migranten uit Afrika en het Midden Oosten.

Frankrijk is feitelijk nu al niet langer één land, vervolgt Millière. Overal zijn er kleine eilandjes van door moslimmigranten beheerste wijken en stadsdelen, waar autochtone Fransen en andere blanken nauwelijks of helemaal niet meer worden geaccepteerd, of zelfs maar durven komen. Hulpdiensten durven er alleen onder bewapende politiebescherming te komen, een verschijnsel dat ook in ons eigen land steeds vaker optreedt.

Macron werkt samen met verkapte terreurgroep bij islamiseren van Frankrijk

Macron heeft zich ondertussen openlijk aan de kant van de moslims geschaard, en is begonnen met het institutionaliseren van de islam in Frankrijk. Speciaal hiervoor werd de vereniging AMIF opgericht, die zal toezien op de ‘culturele expansie’ van (dus overname door) de islam, en de strijd tegen ‘islamofobie’, oftewel tegen iedere Fransman die het openlijk niet met de islamisering van zijn land eens is.

De belangrijkste leiders van de AMIF zijn (of waren tot voor kort) lid van de extremistische Moslim Broederschap, die in Egypte, Bahrein, Syrië, Rusland, Saudi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten officieel tot terreurorganisatie is bestempeld. Maar in Frankrijk werkt de president dus gewoon met hen samen.

Meer islam = meer antisemitisme: Joden moeten wéér wegvluchten

Met het opgeven van de vrijheid door het overdragen van steeds meer macht aan de islam en dus aan moslims komt onvermijdelijk een ander fenomeen omhoog: antisemitisme. Joden worden in de Koran immers ‘apen en zwijnen’ genoemd die tot op de laatste man, vrouw en kind moeten worden uitgeroeid. Een moslim die in 2017 de Jodin Sarah Halimi vermoorde en daarbij antisemitische passages uit de Koran citeerde, werd vrijgesproken van moord. Kort daarna werd een Joods gezin thuis door moslims overvallen, gemarteld en gegijzeld omdat het Joden waren, maar de rechter vond hun acties desondanks ‘niet antisemitisch’.

Bij een voetbalwedstrijd op 25 juli tegen het Israëlische team van Maccabi Haifa werden Israëlische vlaggen in het stadion en in de stad Straatsburg verboden, en mochten maar een beperkt aantal Israëlische supporters aanwezig zijn. Wat wel mocht? Moslims die bij het stadion met Palestijnse vlaggen demonstreerden en spandoeken met zich meedroegen met de tekst ‘Dood aan Israël.’

Het zal geen verbazing wekken dat steeds meer vliegtuigen vol met wegvluchtende Joden in Israël aankomen. Het linksliberale establishment in Parijs lijkt dit overigens wel prima te vinden, en doet -behalve de gebruikelijke lippendienst- geen enkel moeite om de Franse Joden weer een veilig bestaan te bieden.

Afrikaanse kardinaal constateert ineenstorting van Westen

‘De trieste situatie die Frankrijk overheerst verschilt niet zoveel van die in veel andere Europese landen,’ besluit Millière. Hij wijst in dit verband op het nieuwe boek van de Afrikaanse kardinaal Robert Sarah, getiteld ‘De avond komt, en het schemert al’. Sarah heeft het daarin over de ‘basis van de ineenstorting van het Westen’ dat in een ‘culturele- en identiteitscrisis’ verkeert. ‘Het Westen weet niet meer wat het is, omdat het niet weet en ook niet wil weten waardoor het gevormd werd, waaruit het opgebouwd werd… Deze zelfverstikking leidt van nature tot een decadentie die de weg vrijmaakt naar nieuwe barbaarse beschavingen.’ (2)

Millière: ‘Dat is precies wat er aan de hand is in Frankrijk – en Europa.’

Enige hoop die de Fransen nog hebben is de sterke opkomst van het Rassemblement National van Marine Le Pen. Maar ook tegen deze rechtse vrijheidspartij, die als enige de immigratie en islam een halt toe wil roepen, hebben alle andere partijen een antidemocratisch cordon sanitaire gesloten.

Onlangs bleek uit een onderzoek dat een grote meerderheid van de Fransen bij de politie, veiligheidsdiensten en het leger nu op het RN zou stemmen. Frankrijk lijkt dan ook inderdaad onverbiddelijk op een nieuwe revolutie annex burgeroorlog af te stevenen. Krijgen de Fransen –en met hen de andere West Europeanen- dan hun inmiddels door het linksgroene/liberale/islamitische pact begraven ‘liberté, égalité en fraternité’ terug, of wordt het definitief een onderworpen provincie in het Islamitische Sharia Kalifaat?

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Gatestone Institute
(3) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. Het is intriest dat er hier mensen op dit forum actief zijn die elke gelegenheid te baat nemen om de katholieken te besmeuren, ja zelfs katholicisme en islam over de zelfde kam te scheren ?’ Je moet maar durven, hoe kun je zo kortzichtig en stekeblind zijn ?? Ik ben katholiek en ja het gaat niet goed binnen de kerk en wij zitten nu met een paus die dezelfde rol als Judas profetisch aan het vervullen is. Maar het is niet omdat vele bedienaars van de RKK de mist ingaan dat de leer niet juist zou zijn, trouwens is dit een probleem van alle christelijke kerken waar er bedienaars actief zijn die hun eigen waarheid van het evangelie verkondigen, massa’s valse profeten !
  Terzijde de katholieke leer & de orthodoxen staan het dichtst bij de waarheid,

 2. Reactie op Peter 16-08-19/07.16 pm
  De kans dat het gaat vriezen in de Amazone is groter als dat ik mezelf ooit laat verplichten deze lieden te huisvesten.

 3. Tim, Wat ik mijn afvraag spreek u namens Willy? Of met u Willy? Of misbruik u z’n naam?

 4. Anoniem,
  De islam heeft alleen eerbied voor Maria omdat zij de moeder is van Jezus. Ik neem dat ieder Christen eerbied heeft voor Maria, de moeder van de Heer. Ik weet niet goed of u het weet maar de Islam is ontstaan in Mekka met Joodse en Christelijke input ( Niet Katholiek ). Bovendien ben ik er niet voor om andere Christenen te beledigen. En eerbied voor de Moeder van Jezus is normaal, zelf heb ik ook eerbied voor mijn moeder.

 5. Ja, zo gaat dat momenteel, ook in ons mooie Nederland. Bescherming door middel van speciale politie-eenheden is hier inmiddels al vele jaren aan de orde van de dag. In plaats deze mohammedanen op te sluiten wordt het volk min of meer opgesloten.
  Nog niet zo lang geleden werd er op een Joodse begraafplaats iemand begraven. Twee politie eenheden hielden de wacht. De lokale bevolking zag het het wel, maar geen mens die er verder over nadacht ! In deze slechte tijden moet iedereen toch denken aan voorbij gegane betere tijden. Een bepaalde vorm van eenzaamheid is het gevolg, onze ,,democrate “ sterft bij iedere vorm van ongeïnteresseerdheid denk ik dan vaak ! Ons bewustwordingsproces in inmiddels volledig vastgelopen. De Koran blijkt, gezien de leefwijze én het handelen daar naar, inmiddels ,,mein Kampf,, van de profeet Mohammed te zijn…. .
  Onze eenzaamheid begint vlak voor het slapen gaan. Nadenkend ( wie doet dat nog ) wat er de afgelopen dag/week zoal is voorgevallen. Maar Klaasvaak komt met een zak vol vraagtekens…. vragen waar inmiddels weinigen nog een antwoord op heeft.
  Brussel heeft volledig lak aan ons. Democratie is al geruime tijd overleden en gecremeerd. De jeugd heeft de toekomst…. misschien. Maar met handen en voeten gebonden, met angst en tranen vragen ze dan aan opa of oma : waarom hebben jullie dit allemaal toegelaten ? Een terechte vraag waar opa of oma geen antwoord op kan geven. Over berouw na de zonde is geen plaats. De mooie tijd is dan vastgelegd op foto en film materiaal. Alleen een demonstratie kan het tij nog keren.

 6. Het is een in drieën gevallen geloofsoorlog. Islam, Jodendom en Christenen.

 7. Waarom Xandernieuws olie op het vuur gooit, zonder fact checking, weet ik niet. Napapegaaien van anders site’s en er een verhaal omheen spinnen is wel erg gemakkelijk. In welke plaats heeft dit plaats gevonden? Het kan zo ook Cuba zijn of in Sri Lanka waar aanslagen hebben plaatsgevonden? Dan is de inzet van het leger meer dan logisch. Waarom worden de mensen die meededen aan de processie niet geïnterviewd? En waarom lijken de mensen in de processie het de normaalste zaak van de wereld te vinden dat het leger waakt. Als het leger wordt ingezet is dat niet snel anoniem en is daar officiele berichtgeving van. Kortom, de aangehaalde sites kunnen misbruik zijn.

 8. @dickG Omdat de Katholieke kerk vals is net als Islam en er is genoeg info over te vinden want ze geloven in een valse redding en geloven niet in geloof alleen voor redding maar ook werken en dat gaat niet werken wnat het is of gratie of werken wat redt.

  Allen: verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 9. Beste willy lees ik nu goed dat het christendom een uitvinding is van de mens? Het jodendom is zeker het enige echte geloof of wat wil je nu zeggen?

  Dit is bijna van het niveau van de mensen waar je continu commentaar op geeft.

 10. Reageer niet verontwaardigd na de zoveelste verkiezingsuitslag van de laatste 50 jaar .
  Steeds dezelfden hebben de macht gekregen,
  stemmen door het hart , inplaats van door de hersenen is politiek dom zijn.
  Niettegenstaande zoveel schooldiplomas onze kennis heeft verhoogt, is het denk vermogen noch zo laag gebleven.
  Wij blijven nog altijd meer geloven in woorden,beloften,oude geschriften, toekomst beelden die niet vatbaar zijn
  dan in de realiteit van de enige god van de mensheid . Geld.
  En daar gaat het altijd om vor ieder van ons, want zonder die god is men minder dan iets.
  Mijn raad, wees realist bij de volgende verkiezingen en straft massaal de leugenaars af.

 11. Na 1400 jaar oorlog van de islam tegen Europa halen de gutmenschen van nu dit leger vrijwillig Europa binnen .
  Niemand , echt niemand had Europa kunnen verslaan zonder vrijwillige medewerking van de Goddeloze Europese “elite “.

 12. Wel apart dat de Mariaverering in islam hetzelfde is als in de Katholieke kerk maar dat ze hier de processie komen verstoren. Terwijl je bv in Syrië overal in het blauw geklede beeldjes van de ‘koningin des hemels’ ziet die maagdelijk, zonder erfzonde dus, geboren zou zijn en, net als Isa niet aan het kruis stierf (maar een dubbelganger), ook niet gestorven is maar direct in de hemel opgenomen.

  Ik denk dat hier meer achter zit dan enkel religie (islam komt immers voort uit Rome) maar een geleid conflict. Hegeliaanse dialectiek: these (katholicisme), antithese (islam) leidt door conflict tot synthese: nwo met 1 eucoemene wereldreligie onder de paus.

 13. Soumission van Houellebecq voltrekt zich. Nu nog een moslim-president…

 14. ‘Frankrijk stuurloos, vol onrust, wetteloosheid en chaos? ”

  De geschiedenis van 1789 de Franse Revolutie herhaalt zich Xander. Toen was het niet de Islam, maar de Fransen zelf die de Staat en de RK. Kerk met zijn verhalen en Processies meer dan beu waren!

  Niemand kon toen de volkswoede nog intomen! Hoezo? Door misoogsten en een strenge winter ontstond al een hongersnood in 1788, waardoor de graanprijzen enorm stegen. Over de ruggen van de hongerende bevolking werden kapitalen verdiend. Dus…Fransen crepeerden van de honger en konden geen brood meer kopen.

  Dus…De Franse Revolutie had een andere oorzaak dan nu. Toen stierven de Fransen letterlijk van de honger terwijl er dagelijks in het paleis van de koning copieuze maaltijden geserveerd werden, waar de wijn rijkelijk vloeide, en waar ook kardinalen, bisschoppen, priesters zich vol vraten.

  Geen wonder dat de Franse koning Lodewijk XVI en zijn vrouw op het schavot terecht kwamen en daar kennis met de guillotine maakten die in alle steden dag en nacht zijn werk deed. De Franse Revolutie schafte zelfs de godsdienst helemaal af, de Rede regeerde! De Bijbel werd verboden en het leger van Napoleon verjoeg de Paus in 1798 uit Rome en plunderde het Vaticaan.

  De Franse Revolutie pakte wonderlijk genoeg goed uit voor Joden, Protestanten, Zwarten, Zigeuners. Zij kregen allen in 1793 gelijke burgerrechten. In Nederland pas in 1796 dankzij Lodewijk Napoleon.

  Napoleon bracht de rust in de straten van Parijs terug met geweld en kanonnen in 1793. In Frankrijk en later in heel Europa sloopte hij samen met de Joden alle Joodse Getto’s. De Joden werden zijn beste strijdmakkers. Hij zou immers de derde Tempel in Jeruzalem herbouwen!

  Ook nu in 2019 weet Israël al 71 jaar de Islam, Arabieren en Palestijnen ondanks hun haat in toom te houden. Israël vormt de enige effectieve sterke buffer voor het Westen. Als Jeruzalem valt, valt de wereld. [Zal niet gebeuren Zachariah 14]

  Arm Frankrijk en EU dat zwakke/onbekwame leiders heeft.

  Daarom bid ik dagelijks voor de Vrede/Sjaloom van Jeruzalem. Meer details in Psalm 122 en Openbaring 19.

 15. De salami -taktiek van de islam werkt prima om met behulp van links-liberale naïevelingen en de msm Europa de vernieling in te helpen met als grootste medeplichtige : de EU en de hun onderhorige nationale staten. Europa stevent af op een ongekende ramp, onder aanvoering van Merkel en Macron die de EU aansturen.

 16. willy:6+1=7 en samen vormen zij de achtste.Rome is 6.Het Kalifaat is 7 en uit dit ontstaat de achtste.Openbaring 17

 17. Hetzelfde zien we in Duitsland.Conclusie:We staan aan de vooravond van een grote crisis.

 18. terzijde:
  De Koerden in Syrie en Irak hebben 60 Duitse IS-strijders gevangen en deze zullen voor het Koerdische gerecht komen. De Duitse regering wil 20.000.000.000 (20 miljard) euro betalen als deze bandieten niet tot de doodstaf worden veroordeeld. Dit volgens RT-Deutsch.
  In hoeverre deze 60 Duitsers z.g. ex-vluchtelingen zijn die nu de Duitse nationaliteit hebben is niet bekent

 19. Iemand zei mij laatst: “Angela Merkel is priesteres van een satanische orde en Marcron is totaal verknipt omdat hij als jonge jongen door een oudere vrouw is verkracht en nog steeds met haar samen is. Hij is daardoor willoos en ge-groomed om te doen wat hem opgedragen wordt. Angela voert het plan verdeel en heers uit, in opdracht van haar meester de duivel zelf.” Ik vind het nogal een uitspraak, maar als je het in het grote plan plaatst dat Europa volledig gedestabiliseerd moet worden om zich in de NWO te voegen, dan snijdt het wel degelijk hout.

  Deze (irritante) video https://youtu.be/iM0LCA12ilk laat heel goed zien hoe de mensen tegen elkaar opgezet worden om een hoger doel te bereiken nl. een NWO wereldregering.

  Het Europese project is een opwarmertje voor wat er met de rest van de wereld gaat gebeuren. Het maakt niet uit wat het kost en hoeveel er kapot gemaakt moet worden, ‘men’ wil dat het doorgaat. (Daarom blijft de ECB geld drukken voor Zuid-Europa en blijft de rente laag, heel laag, misschien binnenkort wel negatief).

  Reden waarom ik nu tegen mensen zeg die alle idiote dingen propageren zoals multiculti, transgender, energietransitie, windmolens, van het gas af en nog meer van die waanzin: “Je bent een vazal, huurling en advocaat op het schaakbord van en voor de imperialisten die je zegt te verachten en dat terwijl je hebt het zelf niet eens door hebt. Er zitten een aantal mensen schuddebuikend te kijken hoe dom jullie zijn en hoe ver ze jullie kunnen krijgen.”

 20. Ook wij worden straks verplicht vluchtelingen op te nemen in onze huizen!

 21. Ach ja dit is voor mij allang geen bijzonderheid meer, ik woon in een straat met een joodse synagoge en een joods kinderdagverblijf waar 7 dagen per week al meer dan vier jaar lang, vier tot acht soldaten (marechaussee) op wacht staan met machine geweren en meer dan twintig camera’s, dit alles om kleine kindjes en de Synagoge tegen onze zogenaamde nieuwe Nederlanders te beschermen.

  Hoe krom wil je het dus hebben want in dit land zijn we echt niet veel beter af dan in Frankrijk en het word alleen maar meer en erger, dit is het nieuwe normaal denk ik, alleen niet in mijn optiek.

  Pjotr

 22. Multiculturele samenleving is gewoon een veel te hoog ideaal. Zeker als daar volken tussen zitten die nooit geleerd hebben om te gaan met andersdenkenden. Deze woestijnvolken zijn geindoctrineerd met haat. De nederlandse regering heeft jarenlang haar plicht verzuimd om de burgers en natie te beschermen.

 23. Toch hebben de meeste Fransen de laatste keer weer zo gestemd dat dit beleid voortgang kan vinden. Nederland zal zich ook weer bang laten maken, zodat ze geen PVV of SGP of FvD zal durven te stemmen. Helaas!

 24. Een christen vind dit niet verwonderlijk, want het staat zo geprofeteerd in de Bijbel. Christenen zullen beledigd en vervolgd worden. Dit is nog maar een voorproefje. Wanneer de antichrist de macht grijpt zal het pas erg worden.

 25. Reden te meer om voor extreem-rechts te stemmen, helaas, maar er is géén andere uitweg !

 26. Voor hoeveel geld (oliedollars) zijn Macron (en misschien ook wel Merkel) omgekocht ???

 27. Dit is een absolute dieptepunt, ik ben nu persoonlijk niet voor processies wat meer met tradities heeft te maken waar de echte Jezus buiten staat, maar dit gaat toch de ver, godsdienst een uitvinding van de mens, omdat men denkt door zelfverklaarde rituelen God te dienen is het ware vergif voor onze samenleving ze verdelen in plaats van de verenigen, ze veroorzaken oorlog in plaats van eenheid, ze denken God te dienen maar dienen alleen zichzelf daar valt islam maar ook de Roomse kerk onder !!! shalom

Comments are closed.