Islamisering: Frankrijk verbiedt opzetten kerststalletjes op straat

Afbeelding: (2).

—————————————————————————————————————————————–

Europa steeds dieper door de knieën voor islam – ‘We zijn onze cultuur aan het verliezen’

—————————————————————————————————————————————-

In Frankrijk is het opzetten van kerststalletjes op straat en bij winkels voortaan verboden. Veel Fransen zijn boos omdat dit duidelijk wordt gedaan om aan de almaar hoger wordende eisen van de snel groeiende moslimbevolking tegemoet te komen. Frankrijk is in razendsnel tempo aan het veranderen in door de islam overheerst land, waar steeds minder plaats is voor andere religies zoals het christendom.

Historisch gezien emigreren mensen naar een land omdat ze onderdeel uit willen maken van de daar heersende cultuur en samenleving. Met moslims is bijna overal het omgekeerde het geval, zeker in Europa. Hier zijn ze juist bezig om de reeds bestaande cultuur, die door velen van hen wordt geminacht of gehaat, te vervangen door hun eigen religieuze ideologie.

Europa steeds dieper door de knieën voor islam

Niet alle moslims zijn blij met de islamisering van Europa. Vooral de wat ouderen die hier zijn opgegroeid, degenen die juist wegvluchtten voor de onderdrukking door de islam en/of zich simpelweg wel hebben aangepast en geïntegreerd, zien met lede ogen aan hoe de linksgroenliberale –maar ook christendemocratische- Europese gevestigde orde steeds dieper door de knieën zakt voor de islamitische eisen en wetten.

Denk hierbij aan –steeds vaker ook voor autochtonen verplicht- halal voedsel in scholen, instellingen en bedrijven; speciale islamitische gebedsruimten; uitzonderingsregels voor kleding, activiteiten, feestdagen, omgangsvormen, zwem- en gymnastieklessen; het toestaan van de islamitische gebedsoproep annex oorlogskreet via luidsprekers op moskeeën; een door de overheid verplichte voorkeursbehandeling bij opleidingen, sollicitaties en op wachtlijsten van bijvoorbeeld huurwoningen; een vrijwel ongecontroleerde (‘want racisme’) toegang tot uitkeringen- en toeslagen (zelfs als ze in het buitenland wonen), en een duidelijk veel softere en zelfs beschermende aanpak door de politie en gerechtelijke macht.

‘In het geval van de vluchtelingen invasie van Europa hebben ze hun eigen cultuur meegenomen, en eisen ze zelfs dat hun gemeenschappen door hun eigen wetten worden geregeerd, niet die van de Westerse cultuur. Dit heeft de reeds bestaande moslim gemeenschap van hen vervreemd,’ schrijft de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong.

‘We zijn onze cultuur aan het verliezen’

‘Het lijkt erop dat het wederzijdse respect verdwijnt,’ vervolgt hij. ‘Verliezen we onze cultuur en de complete basis van onze beschaving? In Rusland (Sovjet Unie) was religie onder het marxisme verboden. Het ziet ernaar uit dat we door alle intolerantie weer dezelfde kant opgaan, want het idee dat we zo politiek correct moeten zijn om maar niemand te kwetsen betekent dat we onze eigen cultuur verliezen.’

‘We hebben nu zelfs unisex kleding, zodat mensen die de gender waarmee ze zijn geboren niet prettig vinden, maar niet worden gekwetst (enkel door de kleren van iemand anders!). Het lijkt er wel op dat de (Westerse) samenleving zijn verstand heeft verloren.’

Dat is alleen niet zo, want dit is wel degelijk officieel beleid dat onderdeel uitmaakt van de alomvattende en doelbewuste islamisering van Europa. Met uitzondering van de sterk in opkomst zijnde rechtse vrijheidspartijen werkt de hele gevestigde politiek in Europa hieraan mee.

Wat het Europese establishment nog altijd maar niet door lijkt te hebben is dat mensen, organisaties, landen en volken die zwakte tonen door niet voor hun eigen cultuur op te komen en steeds maar toe te geven aan allerlei eisen, door moslims juist ten diepste wordt veracht en als ‘onderworpen’ worden beschouwd.

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

*** Het Xandernieuws Team wenst u bij deze alvast een goede kerst toe ***

Het XN team gaat op kerstreces  25-12-2019 van 16.30 u tot 24 uur voor het kerstdiner. U kunt wel reageren maar de reacties worden pas na 24 uur gepubliceerd.

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

54

 1. @ Inge: 5:50 pm. U heeft woorden geschreven, die me uit het hart komen. U heeft volkomen gelijk met uw reactie, Inge.

 2. Ik ben 68 jaar oud, nog nooit racistisch geweest.Maar nu in 2020 is één van mijn voornemens RACIST Worden (zijn) Ben blij dat ik deze ouderdom heb, misschien moet ik niet meer meemaken wat er ons nog te wachten staat.
  Heb medelijden met ons kinderen en kleinkinderen,

 3. Liever islamisering dan een politiestaat waar je 24/7 in de gaten wordt gehouden en van voorzieningen kan worden afgesloten ofwel worden beperkt wanneer men maar wil. Misschien zijn moslims wel potentiële redders als ze de boel willen overnemen, gezien wij autochtonen zelf te zwak zijn om politici e.d. op te pakken voor de misdaden die ze plegen tegen de bevolking. Maar er zijn toch ook juist overeenkomsten met hoe cristenen leven? trouwen, een gezin, goede daden verrichten, geen alcohol en drugs etc, niet stelen, niet vreemdgaan, bidden. Het lijkt wel of mensen niet meer weten hoe de situatie is veranderd in vergelijking met 100 jaar geleden. Overal drugshandel en allerhande verslavingen, op de eerste date al seks ipv te zoeken naar een goede levenspartner, veel en snelle scheidingen, vreemdgaan of partnerruil, niets meer voor elkaar overhebben of uberhaubt geïnteresseerd zijn, materialistisch, prestatiegerichtheid en kinderen door de staat laten opvoeden. En nog meer ellende, het is gewoon een verschrikkelijke situatie!

 4. We zijn ons aan het opmaken voor de opname van de gemeente door onze Heer Jezus Christus onze verlosser.

  Christendom eruit islam (satan) erin. Zorg allemaal dat je dicht bij God, de heilige geest en zijn zoon bent en blijft.

  Hoe kan God europa en de leiders nog zegenen als onze leider zich (bewust/onbewust) tegen God keren?

  Ik geloof dat het zegen op Europa al een hele poos voorbij is en we nu de gevolgen zien. (Dit is nog niks met wat komen gaat)

 5. @Heilig Boontje,

  Ik ben het eens met Uw verhaal, maar ondertussen is het gepeupel, mede door de msm en de Nederlandse Propaganda Organisatie een zelf-corrigerende massa geworden.
  Het is enkel een kwestie van tijd totdat de meerderheid de ogen geopend krijgt en een vuist maakt om met deze vuist met kracht op de tafel te slaan en te roepen: “GENOEG”.

  De vraag is en blijft: wanneer is die tijd gekomen???

 6. @ Heilig Boontje: 9:03 pm, op 25/12. Met U eens, maar of de bevolking bereid is op te komen, voor zichzelf, gehersenspoeld door de linkse msm en het staatsjournaal, ik waag het te betwijfelen.

 7. Hoe incorrect is de politieke correctheid bezig ???
  Met list, leugens en bedrog wordt het gepeupel politieke correctheid door de strot geduwd.
  Een kurk kun je onder water drukken, maar die zal toch telkens weer boven komen drijven.
  Hij, die het onderste uit de kan wil hebben, krijgt het lid op zijn neus.
  Dat geldt ook voor de incorrecte politieke correctheid !!!
  Als de incorrecte politieke correctheid meent het gepeupel een politieke correctheid door de strot te moeten duwen, geven ze aan, hoe bang ze zijn voor het gepeupel.
  De politieke correctheid vraagt erom, dat het gepeupel de barricaden opgaat.
  Een kruik gaat te water, tot die barst.
  Wanneer zegt het gepeupel, dat het GENOEG is geweest ???
  Wanneer valt de druppel die de emmer doet overlopen ???
  Een mobilisatie van het gepeupel is machtiger, dan de incorrecte politieke correctheid !!!

 8. Ik voel me steeds meer gediscrimineerd.
  Kunnen we geen actiecomité opzetten om onze rechten terug te winnen????

 9. Ook in Canada worden ze wakker voor de gevaren van de NWO en Agenda 21 en 2030 van de Verenigde Natie (UN),
  Hierbij een link naar de speech van 8 december jl. door Ann Bressington
  (Peoples Party of Canada – PPC) over Agenda 21 en Agenda 2030:

  https://www.youtube.com/watch?v=TX9v01iAGJw&list=WL&index=20

  Weer een politica die de gevaren van deze verschrikkelijke agenda inziet, en dus wordt neergezet als conspiracy theorist.

  Begrijp beide agenda’s en je begrijpt wat er om je heen gebeurd.

 10. Je zal maar suikerpatiënt zijn en verplicht moeten meedoen met het suikerfeest.
  Je zal maar dementie hebben en vergeten zijn waar Mekka ligt.
  Je zal maar een lijdensweg als geval van een enge ziekte hebben en niet aan vrijwillige levensbeëindiging mogen doen.

  Je zal maar…………….

 11. Misschien wat ver gezocht maar valt u het ook niet op dat de media de rassenvermenging promoot ? ! Je kijkt naar reclame op televisie en ziet Kruidvat met daarin een donkere man en een blank, blonde vrouw, die dan zwanger blijkt te zijn. Je ziet de reclame van Plus en dan zie je daarin een lichtgetinte (mogelijk een syrier) aan het bed van zijn blanke Nederlandse vrouw, die samen net een kind hebben gekregen. Je kijkt naar all you need is love en je ziet dat een blanke, blonde vrouw van 26 naar haar geliefde (uit Egypte) rent. Wat opvalt is dat in al dit soort media uitingen het steeds gaat over een blanke blonde vrouw met een buitenlandse (lichtgetinte tot getinte) man en nooit andersom. Nooit of zelden zie je een blanke blonde man met een lichtgetinte of getinte vrouw in de media. Wat moet ik toch allemaal hiervan denken???

 12. Islam en christendom houden elkaar gegijzeld. Beide zijn bekerende godsdiensten die vanuit hun geschriften de opdracht hebben de hele wereld te bekeren. De christenen kunnen/willen de islam geen bekeerverbod opleggen, want dan moeten ze ook zelf hun bekeeractiviteiten staken. Dat wil men niet, dus is men genoodzaakt de moslimopdringerigheid te aanvaarden. De moslims echter laten in hun eigen landen geen enkele bekeringsactiviteit van de christenen toe.
  Maar beide godsdiensten hebben de handen ineen geslagen en ondersteunen elkaar in hun bekeringsactiviteiten in India. Beide menen dat Hindus bekeerd moeten worden en dat ze een geheel bekeerde India dan onderling zullen verdelen. Elke tegenmaatregel tegen de bekering door de Hindus wordt door de leiders van beide godsdiensten als discriminatie, vervolging en wat niet meer gepresenteerd.
  In het kort: christen hebben net zoveel boter op hun hoofd (in andere landen, zeker in India) als de moslims. Ze ontkennen de Hindus – in hun eigen land – het bestaansrecht. De islam doet hetzelfde met hen in Europa.

 13. Over 10 jaar zal de EU toch de Polen en Hongaren vragen om hulp om even de mensen recht te zetten.

 14. @ Cefas
  Jesus is geboren 7/8 jaar voor Christus tijdens de volkstelling van de Romeinen. De 3 koningen volgden de 3 voudige conjunctie van Jupiter en Saturnus (5-6 vChr) toen de kindermoord volgde. Dit was voor de dood van Herodus de Grote die 4 vChr. stierf. Het regeringsjaar van Keizer Augustus is moeilijk te controleren omdat de regering van julius Ceasar en zijn stiefzoon Augustus elkaar 7 jaar overlapten Dit is allemaal gemakkelijk te controleren.

  Ik wens iedereen een zalig kerstfeest en vrede op aarde

 15. In WO1 en WO2 roeiden christenen elkaar uit. Met kerstmis zongen ze allebei vrede op aarde. Wie had daar belang bij met dat uitroeien?

 16. Waar gaan we naartoe? Weet men in Frankrijk wel dat de burgeroorlog al bezig is tegen Macron? Eerst de kruisen, nu de kerststal, en binnenkort de kerk dicht. Shalom

 17. Xander het verleden in Nederland en de rest van Europa plus het Vaticaan is mede veroorzaker van al deze ellende, dankzij het Koloniseren van landen buiten Europa, Nederland was in de middeleeuwen in Europa daar toonaangevend in en duurde zeker tot de jaren 1970/1980 voordat al die landen waren bevrijd van het Nederlandse jeuk. Al die rijkdom die vergaard werd noemt men tegenwoordig oud geld dat een groot gedeelte van de elite nog steeds bezit ikzelf noemt het bloedgeld mede dankzij de gebroeders de witt en samen met het V.O.C. broederschap. Nadat de gebroeders waren vermoord door de hun overheid en mede met ons huidige koningshuis en natuurlijk de Shell niet vergeten, zij hebben dit veroorzaakt en wij als burgers zijn daar de dupe van geworden. En wie wast zijn onschuld weg ?.

 18. Een goede kerst ,en een heel goed jaar gewenst voor alle volgers van Xander nieuws..

 19. goh..ben net vier dagen geleden in Frankrijk geweest..en wat zag ik overal…kerststalletjes en ook diverse kerstmarkten…broodje aap verhaal lijkt mij.

 20. @Eddy,
  Inderdaad, dat is de gedachte: 365 dagen (2020 is een schrikkeljaar) vrede.
  Nu zegggen ze zo schijnheilig :”vrede aan alle mensen op aarde” met Kertmis en de dag daarnaa gaan veel mensen gewoon weer aan het werk in de wapenfabrieken, de pilotem in hun jachtvliegtuigen de lucht in met hun bommen, laten militairen nog vaker hun tanden zien en worden er nog meer oorlogsveklaringen (war in space) ondertekend.
  Dus ja, ben je echt voor vrede doe het dan het hele jaar en niet die ene dag.

 21. Beste mensen,

  Het alom bekende feit dat Kerst moet worden afgeschaft komt omdat een toenemend aantal mensen de God van de Bijbel steeds meer gaan haten omdat ze, zoals dezelfde Bijbel dat zo mooi uitdrukt, “wandelen naar hun eigen begeerte” en lak hebben aan Gods geboden die juist heil aan de mensen brengen. Bovendien willen ze vooral niet herinnert worden aan de geboorte van Jezus Christus, de Messias die hun straks gaat oordelen.

  Vebaast u dus niet en ga er maar vanuit dat dit steeds verder gaat. De duivel, door zogenaamde “geleerden” een niet bestaand wezen, gaat rond als een briesende leeuw, zoekende wie hij kan verslinden.

  Verkondigt dan nog het evangelie van het Koninkrijks God nu het nog openlijk kan.

  Prettige KERSTdagen allemaal (en laat je vooral niet klein krijgen!)

 22. Kijk de religie van de vrede , de islam van dwaalster moham647, kost de 33-jarige Pakistaanse hoogleraar Junaid Hafeez zijn leven want hij zou op social media beledigende opmerkingen over de vrouwen van de proleet hebben geschreven:

  De strafzaak rond Hafeez leidt nationaal en internationaal tot veel commotie. De hoogleraar, die al zes jaar in de cel zit, werd de afgelopen periode door meerdere advocaten bijgestaan. Een van hen werd in 2014 op zijn kantoor door twee mannen doodgeschoten omdat hij Hafeez verdedigde. De daders gingen op de vlucht. Ook zijn huidige advocaat kreeg al meerdere doodsbedreigingen. De rechtbank werd zaterdag mede daarom streng beveiligd.

  lees meer:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1638221892/pakistaanse-hoogleraar-krijgt-doodstraf-om-beledigen-profeet

  en hoort u nu afkeurende woorden van bijvoorbeeld de Groen Linkse Jesse Klaver of van Rob Jette van D66 of van Asscher van de PvdA of van iemand van de VVD of CDA of CU ?

 23. Als bestuur heb je de plicht om eerst in het welzijn van eigen bevolking je best te doen. En dat maakt niet
  uit wie of wat,want de wet is ongeacht rang of stand. En dan pas kun je doneren. Maar met die verdragen
  is de wetgeving zo erg verandert dat eigen bevolking in de zeik wordt gezet. En dat in heel Europa, eigenlijk
  heel de wereld. Er wordt maar ingevorderd, je inkomen, je bedrijfje, je thuis, omdat het allemaal zo ontzettend
  groot moet worden. En alles moet steeds sneller, terwijl alles tijd nodig is. Agrarische mensen weten dat.
  Maar ook in de zorg en tal van andere beroepen weet men dat niet alles binnen de theoretische tijd kan.
  En al helemaal niet de digitale tijd. Mensen zijn geen robotten, zonder zintuigen, waarvan de mens in dienst
  moet zijn.

 24. klopt Meine valt mij ook al jaren op. reclames waarin zwarte mannen aan blonde vrouwen worden gekoppeld. weer een manipulatie middel van links om het allemaal maar te accepteren dat het normaal is. goed opgelet. gelukkig hebben mijn dochters niks met buitenanders integendeel..

 25. Denk aan Karel de Grote…verbod op crematie… Verbranden van de heilige eik.
  Zijn voorvaderen in oorlog met de Moren…Daarna het heilige Roomse Rijk…
  Wat is er van over… Beleg van Wenen gered door de polen. Russen in oorlog met Turken op de Krim etc. Wat is er nog van over?

 26. Misschien toch nog even meegeven, voor alle roepers die het woord rascist te pas en te onpas gebruiken om hun waangedachten te kunnen doordrukken ,wie tegen moslims is, is geen rascist.
  Moslims zijn een religie en geen ras, juist zoals boedhisten en christenen geen ras zijn , ergo geen rascisme mogelijk

 27. Toch ook goede vooruitzichten. Geduld is een schone zaak.

  (Openb. 19:11-21). De geest van de antichrist en de antichrist met zijn leger worden in Armageddon door Jezus Christus en Zijn leger verslagen.
  Dat zal zich niet in België of Nederland afspelen.
  Maar die overwinning zal wel effect hebben voor iedereen op het toekomstige leven wereldwijd.
  Matt……….kerstmis 365 dagen??
  Pas als het Koninkrijk en regering van Jezus Christus/Yeshua op aarde vanuit Jeruzalem een feit is en de anti-christ door Hem verslagen is. Niet eerder. Lees het boek er maar op na.
  Vrede zal het worden!
  Zonder anti-christ.

 28. Ik ben het er wel mee eens, laat eens duidelijk zijn dat geloof iets is achter de voordeur. Dus ook een einde aan subsidie en positieve grondhouding ten opzichte van welke religie dan ook.
  Belasting voordeel is uitgesloten voor privé clubjes op welke grond dan ook.
  Geen klok geluid of oproep tot gebed van welke fantasie orde dan ook.
  Heerlijk.

 29. Eigenlijk is de Heere Jezus/Messias Yeshua destijds geboren tijdens het Loofhuttenfeest eind september/oktober omstreeks het jaar 0. Iedereen toch een goede kerst toegewenst.

 30. De paus gaat er in mei nog een schepje bovenop doen. Hij heeft al eens gesuggereerd dat we ons allen moeten bekeren tot de Islam. Dus algemeen gezien geweld loont. Vermits dat de islam een ingebakken politiek van geweld en anti integratie heeft staan we er nog goed op. DOOD DE ONGELOVIGEN is één van de slogans alleen politici begrijpen dit Nederlands niet. Zij zoeken alleen goedkope slaven die onder een vals voorwendsel naar de EU gedreven worden om hier hun politieke welvaart in stand te houden. Op langere termijn is er een troost. Het zullen de eerst gehangene zijn.

 31. In België is gelukkig een zaak verloren voor de hoofddoeken dragende ‘dames’ in Antwerpen.
  Hof van beroep: ‘Verbod op hoofddoek in scholen is gerechtvaardigd’

  https://www.standaard.be/cnt/dmf20191224_04781317

  De enigen die hard roepen dat het fout loopt (al 30 jaar) zijn Vlaams Belang in België die, als ze het over emigranten hebben, steeds vaker beschuldigd worden van racisme, gewoon dus de meest walgelijke bijvoeglijke naamwoorden verzinnen bij zaken die er helemaal niets mee te maken hebben maar enkel tot doel dienen om de tegenstanders van het asielbeleid zo zwart mogelijk te maken. En het gros, voornamelijk katholieken, gaan daarin mee want die hebben zo een groot schuldgevoel doordat ze vroeger zo inhalig en extreem slecht zijn geweest in die oosterse landen en dat ze daarom nu hier ‘liefdevol’ moeten worden opgevangen. Maar ze beseffen niet wat ze hiermee in huis halen want in die landen denken ze niet bepaald liefdevol over ons, integendeel, wij zijn ondermensen en als we niet toetreden tot hun ideologie (religie is het niet want de shaira bepaald de wet) mogen ze ons kelen.
  Ik probeer de mensen wakker te schudden op mijn manier via
  https://matt-de-kunstenaar.jouwweb.nl/cartoons (scrol naar beneden)
  en ik hoop dat er meer mensen zijn die deze tekeningen mee helpen verspreiden.
  Dit is geen oproep tot haat, integendeel, ik gun die mensen ook hun beleven, maar doe dat dan in eigen land, niemand legt hun daar een strobreed in de weg en mogen ze hoofdoeken dragen en de mannen in hun nachtkleed paraderen. Wij hier leven anders, Onze vrouwen zijn vrij om op het strand in bikini te lopen met wapperende haren in de wind, ze hebben de zelfde rechten als de man (op salaris gebied is er nog wat werk) en mogen zelf vrij beschikken over hun eigen lichaam. Mijn boodschap aan hun is dan ook : laat ons met rust en wij laten jullie ook met rust.
  Daarom ook blijven protesteren tegen die oorlogszoekende bandieten die zeggen ons te vertegenwoordigen en hun landen aanvallen.
  Want we willen allemaal nog wat langer leven en daarom deze oproep tot iedereen :
  Vier niet alleen op kerstmis “vrede op aarde” maar doe dat ook de andere 365 dagen in het jaar. Fijne feestdagen en een goede veilige jaarwisseling.

 32. Zover ik weet heeft zich dit in Toulouse afgespeeld.
  Zo’n 50 bemoeizuchtige (tsja,hoe noem je zulke) mensen, wat de uitvoering van een “levende” kerststal verstoorden.
  Of het 50 moslimgelovigen waren kan ik op dit moment geen bron van vinden,maar het zou goed mogelijk kunnen zijn.
  We moeten ons afvragen: wie zijn er tegen christenen?
  Ook de ongelovigen, radicale atheïsten passen volgens mij in dat rijtje.
  https://www.en24.news/2019/12/toulouse-protesters-interrupt-the-spectacle-of-the-living-creche.html

  Als gelovige wens ik iedereen wat echte pure vrede najaagt een vredig en gezellig kerstfeest toe. Het kerstfeest gaat om de goede boodschap. Het evangelie. Niets meer…niets minder.

 33. Voor wie het behoud van de Nederlandse cultuur aan het hart gaat, voor wie de islamisering een halt moet worden toegeroepen in ons land, ja krachtig moet worden teruggedrongen en uiteindelijk ons land dient te verlaten:
  Stem PVV of FvD en desnoods SGP!
  Stem niet GL en D66 en PvdA ( dat zijn rabiate moslimknuffelaars ), stem niet CDA CU en VVD ( want voor de macht bij de coalitie te behoren steunen ze zelfs anti-christelijke plannen zoals in het verleden het Marrakech verdrag!). Mocht u het linkse stemmen niet kunnen laten dan is de SP nog de meest nuchtere!

  Steun het werk van Hugo Bos die al jarenlang op zijn manier vecht tegen de islamisering:
  https://cultuurondervuur.nu

  Ga uw dominee aanspreken dat weer centraal in de prediking komt te staan dat er geen God is buiten de Here en dat Jezus de Zoon van God is en alle andere geloven de mens in diepe duisternis houden voor nu en in de eeuwigheid want dat is de boodschap van OT en NT.
  Geen compromis, geen zogenaamde chrislam!

  God is een naijverig God en het eerste gebod is heel duidelijk! Geen Boedda, hindoe of mohammed..het zijn allemaal drekgoden al loopt de halve wereld ze achterna!

  Het Jodendom en het Protestantisme vormen ook de beste basis waaronder ware ( nuchtere) wetenschap gedijt want hoe anders zou je het volgende kunnen verklaren:
  https://www.trouw.nl/nieuws/een-genie-is-joods-of-protestant~ba11e0df/

 34. De vrijwillige uitholling van de Joods/Christelijk waarden en normen, aangestuurd door seculieren is in volle gang en de islam spint er garen bij. Europa onder aanvoering van de EU brengt Europa naar de ondergang. Heel onze identiteit, als Nederlander en Europeaan, historie, kunst en cultuur gaat naar de filistijnen, naar de knoppen dus.

 35. Voor alle ‘kerkgangers’ zing uit volle borst mee en luister goed ! en kijk naar de blinde mens .
  Luister goed, maar begrijpen doe je het niet (meer)…. Kijk goed, maar inzien doe je het niet meer ….

  U 2 : Peace On Earth / Walk On. (zwalk rond, vrije vertaling van dit lied )

 36. @Dago
  Vreselijk vaag, onsamenhangend verhaal. Ben je nu wel of niet blij dat het Westen zichzelf vernietigt? En is dat onvermijdelijk & verdiend? En dan tot slot die druiven-opmerking…man, man, man. Geef mijn portie maar aan Fikkie.

 37. Wist het al langer. Waarom moet het een winterboom zijn en geen kerstboom. We zijn toch opgevoed met een kerstboom.

 38. Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijkt en goed verliezen, dan dooft het licht.

 39. Het verbaast mij allang niet meer. Verraders van links, en de meelopers zich noemende christendemocraten en liberalen, zijn verantwoordelijk voor deze ellende! Zie: “De Resolutie van Straatsburg”, uit 1975. Maar domme, domme kiezers blijven stemmen op deze baggerpartijen. het zal mijn tijd wel duren, helaas moet ik er wel bij zeggen.

 40. Zolang het nog politiek correct toegelaten is om dat te zeggen: Prettig ‘Kerstfeest’ iedereen…

 41. @ Dago 4:32. U beweert: “Is het niet meer dan logisch dat hetgeen onze voorouders de Romeinen aandeden, andere volken aandeden en vervolgens elkaar aandeden, dat ons nu hetzelfde overkomt?” Geheel ONlogisch, onzin zoals u dat voorstelt. Ik beweer niet dat het niet gebeurt, maar als u dat bijbels Wilt verklaren, moet dat anders. Groet van Günter.

 42. Europa geeft zijn historie, identiteit, kunst en cultuur te grabbel aan een niet-westerse middeleeuwse islam dictatuur. Dagelijks zien we het desastreuze opengrenzen beleid van de EU, waar Nederland met zijn regeringskartel volop aan meedoet. Steeds meer buitenlandse bedelaars en daklozen en eigen mensen laten stikken.

 43. ….het toestaan van de islamitische gebedsoproep annex oorlogskreet via luidsprekers op moskeeën;……
  Wat let het als de Kerken in alle gemeenten een vergunning aanvragen om 6 keer per dag vanaf de kerktorens het Credo te laten galmen.
  Ik vermoed dat geen enkele moskee nog vergunning krijgt want de overheid mag zeker niet discrimineren

 44. Gelukkig was onze wethouder trots op de winterboom in de hal van het gemeentehuis.

 45. Ach ja de mens wil niet luisteren en wil niet terug naar God keren en dan stuurt God de vijand op ze af en begon al in het oude testament en is nog steeds nodig helaas…..

 46. Wie de vrijheid opgeeft voor zijn eigen (politieke) gewin zal aan het einde beide verliezen.

 47. Veel moslims zullen in het ‘christelijk’ Europa de soldaten van de a.c. zijn. De Europeanen kiezen daar al tientallen jaren voor en de Nederlanders het meest. Mede gelet het vorige bericht op Xandernieuws: 2020 zou wel eens het begin van het einde van het huidige wereldomvattende Sodom kunnen worden.

 48. Het ‘Westen’ – i.e. de oude barbaarse Germanen die het leven in de Klassieke Oudheid zo ‘verfraaiden’ – hebben in de vierde en vijfde eeuw van onze tijdrekening het ‘West Romeinse Rijk’ veroverd. Na zelf imperia te hebben gevestigd is men vervolgens in niet een maar twee wereldoorlogen elkaar gaan uitroeien. Met een nieuwe koude oorlog en de liberale oorlog tegen het gezin – abortus – is er zoveel van het Westerse volk afgeslacht dat het Westen zichzelf heeft uitgeroeid. Net als zovele volken voor ons. Is het niet meer dan logisch dat hetgeen onze voorouders de Romeinen aandeden, andere volken aandeden en vervolgens elkaar aandeden, dat ons nu hetzelfde overkomt? De vaders hebben onrijpe druiven gegeten maar de tanden van de zonen zijn stomp geworden.

 49. Goed stuk Xander , je slaat de spijker recht op zijn kop . Fijne kerstdagen , en voor 2020 alle goeds toegewenst .

Comments are closed.