Duitse agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken

Berliner Morgenpost: ‘In veel gevangenissen wordt Duits een vreemde taal’ – Duitse autoriteiten ontdekken dat bijna 100 gevangenisimams Turkse ambtenaren zijn die door de Turkse overheid worden betaald –Afbeelding: Embed from Getty Images (3).

————————————————————————————————————————————-

Diverse Duitse politieagenten hebben tegenover journalist Dieter Wonka bevestigd wat collega’s van hen de afgelopen jaren al vaker onthulden, namelijk dat de misdaadstatistieken opzettelijk worden gemanipuleerd en veranderd om het enorm hoge migrantenaandeel te bagatelliseren, wat gedaan zou worden om de maatschappelijke ‘vrede’ te bewaren. Als de Duitse bevolking namelijk de echte cijfers zou weten, dan zou de toch al groeiende weerstand tegen de massa immigratie uit Afrika en het Midden Oosten wel eens kunnen exploderen.

Een federale agent zei dat er in de statistieken weliswaar niet rechtstreeks wordt gelogen of verzwegen, maar wel dat ‘zaken er doelbewust uit worden gelaten,’ wat wel degelijk een vorm van liegen is. Ook deze opzettelijke misleiding van het Duitse volk lijkt bedoeld om de islamisering van de samenleving zo geruisloos en snel mogelijk onomkeerbaar te maken.

Eerwraak- en zedenmisdrijven migranten moeten worden weggelaten

De journalist kreeg van agenten bevestigd dat zij van hogerhand de opdracht krijgen om misdaden zoals ‘eerwraakmoorden en zedenmisdrijven’ niet in hun officiële rapporten te vermelden. Doen ze dat toch dan vragen hun bazen om een ‘herziening’, een eufemisme voor het verwijderen van de politiek niet gewenste informatie.

Deze agenten in kwestie ‘krijgen de melding om bepaalde termen die als provocatief worden gezien, en die een negatieve invloed zouden kunnen hebben, te verwijderen,’ vervolgt Wonka. Een van de door hem geïnterviewde agenten verklaarde dat dit met name bij misdaden door (moslim)migranten wordt gedaan zodat ‘de maatschappelijke vrede’ kan worden bewaard.

Maar ook volgens de officiële overheidsstatistieken is er de afgelopen jaren een enorme toename in het aantal gewelddadige misdrijven, wat voor 90% te wijten is aan migranten.

‘Duits vreemde taal in gevangenissen’

Onlangs werd ook bekend dat het aandeel migranten en andere buitenlanders in de Duitse gevangenissen naar record hoogte is gestegen. In grote steden zoals Berlijn (51%) en Hamburg (61%) komt meer dan de helft van de gevangenen uit het buitenland. De Berliner Morgenpost plaatste er een artikel over onder de kop ‘In veel gevangenissen wordt Duits een vreemde taal’.

Dagelijkse bedreigingen en aanvallen ‘afspiegeling van onze samenleving’

Ook meldt de krant een sterke toename van het aantal conflicten en aanvallen van gevangenen op bewakers en ander personeel. Inmiddels is al zo’n 20% van de gevangenen moslim, een aandeel dat Bremen (28%) en Hamburg (27%) nog hoger is. Ter vergelijk: officieel is 7% van de Duitse bevolking (zo’n 6 miljoen mensen) volgeling van de islamistische religie.

‘Deze aantallen zijn een afspiegeling van onze samenleving,’ gaf Peter Brock, voorzitter van de gevangenisvakbond BSBD als commentaar op het vele geweld. ‘Beledigingen, bedreigingen en aanvallen zijn onderdeel van het dagelijks leven,’ waarmee hij impliciet maar duidelijk verwees naar wat duizenden Duitse burgers de afgelopen jaren zelf ook al hebben moeten ondervinden.

Meeste imams blijken voor Turkse staat te werken

Nog een opmerkelijke ontwikkeling: in de deelstaat Nordrhein-Westfalen waren ooit 114 gevangenisimams werkzaam, waar er nu nog maar 25 van over zijn. Reden: de Duitse autoriteiten ontdekten dat 97 imams in feite Turkse ambtenaren zijn en door de Turkse staat worden betaald. Duitse officials wilden deze imams verhoren, maar dat werd door Turkije geweigerd (wie is er nu eigenlijk ècht de baas bij onze Oosterburen?).

Indicatie van het –voorspelbare?- antwoord op de vraag tussen haakjes: ook bij onze Oosterburen vinden steeds meer ‘incidenten’ plaats met Turkse bruiloftstoeten, die op de openbare weg levensgevaarlijke situaties veroorzaken door het andere verkeer af te snijden, te blokkeren –zelfs op snelwegen-, auto’s van andere weggebruikers te vernielen, illegaal vuurwerk af te steken en zelfs met (alarm)pistolen te schieten.

Veel Duitsers vragen zich af waarom de overheid niet hard ingrijpt tegen deze ‘cultuurverrijking’, want meestal gaan de daders vrijuit of komen er met enkel een waarschuwing mee weg. (4)

Radicalisering zowel in als buiten gevangenissen

De zorgwekkende radicalisering onder moslims in gevangenissen gaat nog sneller dan daarbuiten. In de gevangenissen zitten 300 ‘hardcore’ islamisten opgesloten. Tegen nog eens 350 is een arrestatiebevel uitgevaardigd. Enkele honderden van deze potentiële terroristen zijn in staat om in korte tijd tienduizenden burgerslachtoffers te maken.

(1) Zero Hedge
(2) Paul Joseph Watson via Infowars
(3) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)
(4) PI-News