Islamisering: Moskeeën België prediken jihad en Jodenhaat; verkrachtingsbendes in Finland

Handboek voor moslims in Europa verklaart dat jihad ‘gewapende strijd tegen de ongelovigen’ is – Finland: Iraakse en Afghaanse migranten 40 x vaker zedenmisdadigers dan autochtonen – Afbeelding: Moskee in België (illustratief). ( Embed from Getty Images (4)).

————————————————————————————————————————————-

Volgens de Belgische staatsveiligheidsdienst VSSE circuleren er in zowel binnenlandse als buitenlandse moskeeën handboeken waarin Jodenhaat wordt gepredikt en wordt opgeroepen om homo’s te stenigen of van gebouwen af te gooien. Tevens worden moslims in Europa aangezet om ‘oorlog’ te voeren tegen alle niet-moslims. Ook in Finland dringt islam steeds dieper in de samenleving door, en opereren net als in Groot Brittannië migranten verkrachtingsbendes die zo lang mogelijk door de media en politiek worden genegeerd.

‘Jihad = gewapende strijd tegen ongelovigen’

‘Het belangrijkste principe van jihad is te vechten tegen de ongelovigen en agressors,’ staat in het door Saudi Arabië en andere Arabische Golfstaten gefinancierde handboek van Belgische moskeeën te lezen. ‘De gewapende jihad is een individuele plicht voor iedere moslim.’ Naast geweld tegen ongelovigen wordt specifiek opgeroepen om homo’s te vervolgen en van de daken te gooien, en worden de Joden ‘corrupte, kwaadaardige en verraderlijke’ mensen genoemd.

Dat laatste heeft zijn uitwerking niet gemist, want de opperrabbijn van Brussel durft al sinds 2001, toen hij door Arabische jongeren werd aangevallen, op straat geen keppeltje meer te dragen. En in 2014 vermoordde een moslim vier mensen in het Joodse Museum. Zo zien ‘diversiteit’ en ‘multiculti’ er in het 21e eeuwse Europa dus echt uit.

Snelle radicalisering in gevangenissen

De VSSE waarschuwde eind november dat vooral moslims in gevangenissen in snel tempo radicaliseren, en het gevaar groot is dat zij terreuraanslagen zullen plegen als ze eenmaal zijn vrijgelaten. In september 2018 waren er 130 gevangenen die wegens (hulp aan) terrorisme waren opgesloten.

Recent voorbeeld van zo’n geradicaliseerde gevangene was Benjamin Herman, die zich in de gevangenis tot de islam bekeerde en in mei vorig jaar tijdens zijn 48-urige verlof in Luik al ‘Allahu Akbar’ schreeuwend drie mensen vermoordde en vier anderen verwondde.

Politiek correcte conclusie: Niet islam, maar ‘discriminatie’ is de oorzaak

Ondanks deze schrijnende terreurdaad en de overduidelijke haatzaaiende opdrachten in het moskeeënhandboek weigerde de VSSE echter de islam als factor van radicalisering aan te wijzen. In plaats daarvan wordt op geheel politiek-correcte wijze de schuld gegeven aan zaken zoals discriminatie en werkloosheid. Kortom: ‘wij’ Europeanen hebben het weer gedaan.

Vermoedelijk heeft dat ook te maken met de ‘jihad hoofdstad van Europa’, zoals Brussel-Molenbeek –ook wel ‘Klein Marokko’ genoemd- officieus te boek staat. In het beruchte stadsdeel zijn 51 moslimorganisaties actief die al aan tal van jihadisten een veilig heenkomen boden, waaronder de terroristen die in 2015 de aanslagen in Parijs pleegden. (1)

Finland: Islamisering door verkrachtingsbendes

Ook Finland heeft te maken gekregen met islamisering. Net als in Groot Brittannië opereren er in het Scandinavische land zogenaamde ‘grooming’ bendes, oftewel georganiseerde serieverkrachters. In december arresteerde de politie in het noordelijke Oulu zeven migranten wegens het herhaaldelijk, over een periode van 10 maanden verkrachten van een 10 jarig meisje. De migranten zijn allemaal tussen de 20 en 40 jaar oud en zijn de afgelopen jaren door Finland opgenomen.

Volgens veel inwoners van Oulu zijn deze voornamelijk uit moslims bestaande bendes constant bezig om in winkelcentra Finse meisjes te ver- en misleiden. De politie verdenkt inmiddels 16 migranten wegens het misbruiken en/of verkrachten van diverse 10 tot 15 jarige meisjes. Ook in de hoofdstad Helsinki werden migranten gearresteerd.

Na de verkrachting van het 10 jarige meisje en de arrestatie van 7 migranten in Oulu toonde premier Juha Sipilä zich met de zo karakteristieke Europese naïviteit ‘geschokt’, terwijl hij toch echt had kunnen en moeten weten wat er zich al decennia in het Britse Rotherham en tal van andere Britse steden heeft afgespeeld (en helaas nog steeds afspeelt).

Om over de statistieken van zijn eigen overheid maar niet te spreken, want daaruit blijkt dat Iraakse en Afghaanse migranten tot 40 x vaker seksuele misdrijven plegen dan autochtone Finnen.

Politie doet pas iets als vaders recht in eigen hand nemen

Net als in Groot Brittannië werden de slachtoffers van de migranten, en ook hun ouders, niet meteen geloofd. Pas toen twee boze vaders online een val opzetten voor enkele daders begon de politie en gemeente iets te doen met de vele tientallen aangiften en waarschuwingen die er al lagen, maar die om politiek-correcte redenen werden genegeerd.

De meeste Finnen reageerden dan ook sarcastisch op de volgens hen huichelachtige reactie van de premier, die namelijk strengere immigratieregels had beloofd, maar in realiteit exact het omgekeerde heeft gedaan. Nog steeds lijkt de Finse overheid niets substantieels te willen gaan doen aan de urgente problemen met (moslim)migranten, waardoor die zich feitelijk onaantastbaar kunnen gaan voelen.

Boodschap islamitisch centrum: Westerse meisjes zijn smerig

Mede hierdoor kan de verspreiding van islamitische haatboodschappen ook in Finland onverminderd doorgaan. In januari publiceerde het Andalus Islamitisch Centrum in Kastelholm een afbeelding van twee lolli’s, waarvan er één was uitgepakt en besmeurd was met vuil en insecten. ‘Dit is waarom de hijab een grote rol speelt in de islam,’ luidde de begeleidende tekst. De boodschap is helder: Westers geklede vrouwen en meisjes zijn smerig en mogen door mannen worden misbruikt. En dat is dan ook precies wat er overal in (West) Europa wordt gedaan.

Enige partij die zich verzet wordt door media verketterd

Net als het RN in Frankrijk, de AfD in Duitsland en de PVV en het FvD in Nederland is de partij van de Ware Finnen met zijn waarschuwingen voor massa immigratie en de islam een roepende in de politieke woestijn. De slogans ‘Finnen Eerst!’ en ‘We pakken ons land terug!’ worden door de media ‘racistisch’ genoemd. De Twitter account van leider Jussi Halla-aho, die de islam eens ‘een religie van pedofielen’ noemde (3), werd geblokkeerd.

‘Lessen uit het verleden niet geleerd’

‘Ongeacht wat politici beweren staat het vast dat we de lessen van het verleden niet hebben geleerd,’ aldus analist David Bergman voor The Gatestone Institute. ‘Bewijs uit andere landen heeft herhaaldelijk het verband tussen een conservatieve tak van islam en seksuele agressie aangetoond. Terwijl de politie en politici erop gebrand blijven het probleem onder tafel te houden, en de media en digitale giganten degenen die er openlijk over spreken censureren, kunnen de bendes blijven floreren.’

Hoop dat het probleem vanzelf overgaat, en ondertussen blijven zwijgen over de gruwelijkheden die worden begaan, is volgens Bergman een ‘alarmerend signaal voor de dochters van Finland, die hierdoor niet veilig zullen zijn,’ wat niet alleen voor de Finse, maar ook voor alle andere Europese ‘dochters’ geldt.

Xander

(1) Gatestone Institute
(2) Gatestone Institute
(3) Politico
(4) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)