EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben

Brussel lijkt eenrichtingsverkeer prima te vinden: Europa moet islamitischer worden, Arabische wereld hoeft niets met onze waarden te doen –In zowel politiek als cultureel opzicht wordt aan de EU vlag stap voor stap de islamitische halve maan van de Arabische Liga toegevoegd. (Afbeelding: Embed from Getty Images (2)).

—————————————————————————————————————————————

Op de weinig in het nieuws gekomen eerste topconferentie tussen de Europese Unie en de Arabische Liga (LAS), waar ook premier Rutte aanwezig was, zijn verregaande besluiten gemaakt waar de grootste critici al jaren voor waarschuwen, namelijk dat het beschermen van de islam in Europa en de massa immigratie naar onze landen topprioriteit hebben. Zoals kon worden verwacht maakte de EU geen enkel woord vuil aan de volgens alle mensenrechtenorganisaties grove schendingen in de Arabische wereld van de zogenaamde ‘Europese kernwaarden’. Waarmee nogmaals duidelijk werd hoe er in Brussel werkelijk over die waarden wordt gedacht.

‘In de hele Arabische regio zijn we getuige van een piek in grove mensenrechtenschendingen,’ verklaarde Said Benarbia, programma directeur van de Internationale Commissie van Juristen onlangs. ‘Het gaat onder meer om buitenrechtelijke executies, gedwongen verdwijningen, willekeurige detenties, martelingen en andere slechte behandelingen. De regio heeft dringend behoefte aan een geloofwaardig en onafhankelijk gerechtelijk mechanisme tegen mensenrechtenschendingen, waarvan de overweldigende meerderheid niet wordt aangepakt.’

Sterker nog, in bijna de complete islamitische wereld, van Egypte tot Saudi Arabië en vooral Turkije, zijn journalisten, politieke tegenstanders, al dan niet religieuze andersdenkenden en mensenrechtenactivisten het doelwit van vaak ernstige vervolgingen.

‘EU negeert zijn eigen principes’

Desondanks bagatelliseerde de president van de Europese Raad, Donald Tusk, het grote gat tussen de basisnormen, -waarden en mensenrechten tussen Europa en de Arabische wereld tot enkel ‘verschillen’.

Op de officiële website van de EU werd aangekondigd dat ‘de Europeanen en Arabieren een lange en rijke historie van culturele, economische, commerciële en politieke uitwisselingen hebben… wat bijgedragen heeft aan een sterke relatie tussen de EU en de LAS (League of Arab States).’ Daarom gaan beide blokken ‘nauwer samenwerken om hun gezamenlijke aspiraties te realiseren’.

In de EU-LAS verklaring staat weliswaar te lezen dat ‘alle aspecten van internationale mensenrechtenrechten moeten worden nageleefd,’ maar concrete stappen en maatregelen worden nergens genoemd. Deze zin kan daarom ‘nauwelijks als iets anders worden gezien als het verbloemen van het duidelijke negeren door de EU van zijn eigen principes,’ schrijft journalist-analist Judith Bergman.

Tegengaan islamofobie in EU ‘topprioriteit en cruciaal’

De extreemlinkse globalist en EU-buitenland afgevaardigde Federica Mogherini ging op deze conferentie in Sharm El-Sheikh (Egypte), die op 24 en 25 februari plaatsvond, nog een paar stappen verder dan Tusk. In haar toespraak somde ze vier prioriteiten van het EU-LAS blok op, waarvan er niet één over de mensenrechten in de Arabische wereld ging.

Nee, naast het oprichten van een Palestijnse staat in Israël is het topprioriteit, volgens Mogherini’s woorden zelfs ‘cruciaal’, ‘de diversiteit te bewaren.. (door) het voorkomen van haat in onze samenlevingen, te beginnen met het tegengaan van islamofobie’. Dus vooral op het gebied van het beschermen van de islamitische religie en zijn volgelingen ‘moeten we zeer nauw samenwerken’.

Grove mensenrechtenschendingen Arabische wereld totaal genegeerd

Wellicht had de buitenland’chef’ van de EU, die geen woord vuil maakte aan de enorme problemen die de islamitische massa immigratie in Europa veroorzaakt (criminaliteit, dagelijkse steek’incidenten’, terreur, extremisme, etc.), eens kunnen luisteren naar wat de programma directeur van de Internationale Commissie van Juristen over de grove mensenrechtenschendingen in de Arabische-islamitische wereld te zeggen had over het vrijwel totaal ontbreken van precies die vrijheid –van meningsuiting, van religie, van identiteit- en diversiteit waar Mogherini zo hoog van opgaf.

‘Internationale leiders moeten niet achterover leunen en de agenda’s van deze (rechten schendende) staten volgen,’ aldus Said Benarbia. ‘Dit zal zonder twijfel leiden tot verdere versteviging van hun autoritaire regimes, ten koste van hun slachtoffers.’

Europa gaat steeds meer op islamofascistisch Arabië lijken

De mooie woorden van Brussel blijken wederom in schril contrast staan met de realiteit. Zo is de EU in samenwerking met onder andere Facebook en Google begonnen met het nauwlettend volgen en censureren van (internet)media waar niet de juiste meningen –dus die niet pro-EU, pro-islam en pro-immigratie zijn- worden verkondigd.

Met dit stapsgewijze uitwissen en zelfs criminaliseren van de vrijheid van meningsuiting gaat de EU juist steeds meer op de islamofascistische LAS lijken, in plaats van andersom.

Op 23 mei hebben de Europese burgers een (laatste?) kans om in het stemhokje te laten blijken dat ze niet wensen mee te werken aan deze zoveelste knieval van Brussel voor de Arabieren, waarmee de islamisering van onze landen en culturen nogmaals werd bekrachtigd, beschermd en gepromoot.

 

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. Helaas geen email i.v.m.de site aangifte monitor.(aangifte.net) Ik zal verder niet meer vragen.
  Bedankt voor het plaatsen.

 2. @Oma: 10:20 am, op 9/5. Dat heeft U uitstekend verwoord. Geen speld tussen te krijgen.

 3. De wereld moet doen wat ik eis of anders: GEEN OLIE!
  Uw heerser uit Mekka

 4. Off topic. Beste Xander en collega,s. Ik heb enige tijd geleden contact gehad inzake de site aangifte monitor.(aangifte.net)
  Ik kreeg slechts negatieve reacties die leken te slaan op een text die ik niet had geschreven.
  Is het misschien mogelijk dat U en Uw lezers een vervalste site hebben gelezen die de originele site wegzet als iets geschreven door een idioot.(verklarend de reacties).
  Kunt U mij de site mailen die U onder ogen hebt gekregen zodat ik kan kijken of mijn site is vervalst.
  Bij voorbaat dank als U dit voor mij wilt doen.
  Indien de site niet dezelfde is dan stel ik U daarvan op de hoogte,in het andere geval laat ik het maar zo.
  Verder wens ik U succes met Uw zeer goede site die ik graag lees.

 5. Google Islamgeschiedenis (geen spatie) (islamgeschiedenis.wordpress.com)

 6. Er is steeds meer weerstand van autochtone europeanen tegen het illegale wangedrocht eu, dat met valse voorwendselen nog steeds krampachtig tracht de schijn op te houden op het verenigen van de eu-lidstaten ten goede van de economie en de eu-burgers.
  Maar ze zijn reeds lang door de mand gevallen, hun leugens zijn ontmaskerd want ze zijn niet eens in staat ook maar 1 ‘richtlijn’ uit te vaardigen die overal in europa geldt – wegens……de soevereiniteit en zelfbeschikking van de staten wordt sluipend en geniepig afgebroken met de smoes van eenmaking of door chantage met eu-subsidies voor arme landen zoals polen, hongarije etc..om binnenlandse aangelegenheden en wetten te onderwerpen aan de dictatuur van eu/brussel.
  Door eu wordt de welvaart van de west-europese lidstaten overgeheveld naar de arme lidstaten onder het mom van solidariteit, om ons te verarmen, om onze verworven rechten af te breken om weerloze werkslaven voor de elite te worden.

  Eerst had eu geen macht om richtlijnen als wetten te verplichten, net door het behoud van de soevereiniteit van eu-lidstaten…stilaan werden de richtlijnen als verplichte wetten voorgesteld en als zodanig gevolgd door verraderlijke politici om zich te kunnen verschuilen voor nationale, onpopulaire maatregelen, die schade betekenden voor de economie en de burgers van hun land.
  Door ESM eigende de criminelen van eu zich geniepig onaantastbaarheid en dictatoriale macht toe zonder medeweten van europese burger.
  Nu steken ze een tandje bij in de uitvoering van het kalergi plan en de resolutie van Straatsburg, 1975: islamisering in ruil voor olie en dat moet snel gaan, voor de transitie naar alternatieve energie bronnen want dan verliezen ze hun smoes: olie, waarmee arabieren het westen chanteren om islamisering door onze strot te duwen met medeplichtigheid van eu landverraders.
  Eigenlijk snijden eu politici weer in eigen vel: met hun verraad door hun europese bevolkingen te onderwerpen aan de overheersingsdrift van de uitheemse, achterlijke islam geven ze hun eigen macht uit handen of denken deze eu/collaborateurs dat ze zouden mogen blijven heersen over europa als islam hier de lakens uitdeelt dan?
  Is eu zo verblindt door totalitaire machtshonger, controle over de europese werkslaven dat ze vergeten dat islam wereldheerschappij nastreeft en hun eu/politieke macht als doel heeft?

  Eigenlijk zouden de eu verkiezingen in mei moeten gaan over het bestaansrecht van dit illegale gedrocht en niet over het aanstellen van hun onwettige, onverkozen ‘vertegenwoordigers’ die hoogverraad plegen en waardoor op lepe en sluipende wijze de misdadige, onverkozen eu door verkiezingen nu legaal wordt gemaakt.
  Wij hebben de kans op 26 mei om te protesteren, of door te weigeren om te gaan stemmen of door massaal op eurosceptische partijen te stemmen, om rechts en zo autochtone europanen een stem te geven, hopende dat onze westerse levenswijze en beschaving behouden blijft.

 7. na chaos komt orde….
  en het ziet er naar uit dat de chaos nabij is.

 8. Bozert;
  de europeaan blijft niet stilletjes aan de kant staan want als je goed luistert dan hoor je langzaam het tegengeluid ruisen. Nu worden mensen steeds moediger om te vertellen dat we dit niet meer pikken. Daarbij zien wij partijen in heel europa, groter worden die rechtser zijn. Wat ondenkbaar was, gebeurde, FvD werd ineens de grootste. Pvv heeft veel zetels verloren, maar dat kan zomaar veranderen. Je zult zien dat de gevestigde partijen imploderen.
  Als je spoedig verandering wilt; ga dan stemmen. Het is zelfs onze verantwoordelijkheid.

 9. Ik begrijp niet hoe iemand kan schrijven dat stemmen weinig nut heeft, dan kun je ook wel schrijven dat ademhalen weinig nut heeft volgens mij!

 10. Stemmen gaat weinig nut hebben, dat geloof ik wel. Maar landen die steeds verder worden uitgemolken enerzijds, en alles maar moeten pikken anderzijds, daar gaat de EVIL UNION zich heel lelijk in vergissen. ZEKER Weten. Ik ben bang dat de oorlog dichterbij is dan iedereen denkt.

 11. En de Europeaan blijft natuurlijk weer passief aan de kant staan
  Vooral Nederland met zn stille tochtjes
  Tijd voor lawaai!!! Tijd om ons land ons continent terug te pakken
  Zet eerst onze leiders op t schavot de vuile land verraders

 12. De vreemdeling
  Ga s.v.p. toch maar stemmen en stem rechts. Dan zien wij weer of Juncker nog iets te vertellen heeft

 13. Psychopaten stoppen pas, als ze tussen de 6 plankjes liggen. Daar dat type mens over vertegenwoordigd is in de EU (commissie). De meeste beseffen het nog niet, maar de meeste EU lidstaten zijn al geïslamiseerd. Tenminste het deel van de politiek en de overheden. Want pro EU betekent eigenlijk pro islam. Zoals Nederland. Niet voor niets heeft Nederland 15 miljoen geïnvesteerd van ons belastinggeld om IS in het zadel te kunnen houden. Maar wel de zorgpremies verhoogde voor de autochtonen Nederlanders. Zo zijn er tal van voorbeelden waar de islam heilig verklaart wordt en niets is te dol voor deze groep, maar de autochtonen Nederlanders worden in de goot getrapt. Vooral de blanke man moet het ontgelden. Diversiteit is ook een ander woord voor het blanke ras uitroeien.

 14. Ach we kunnen wel gaan stemmen op het Europees parlement maar veel zal dat niet uithalen .
  Het parlement heeft niets te vertellen in Brussel .
  Juncker heeft sowieso al gezegd dat populistische en rechtse partijen geen enkele hoge post zullen gaan krijgen . Dus waarom nog stemmen ?

 15. De islam beschermen is regelrechte zelfmoord. In Brussel worden ze met de dag gekker

 16. ik voorzie in mijn glazen bol dat dit binnen enkele jaren tot een climax komt, dat er dan heel veel ellende is in Europa, dat er een ‘bevrijding’ komt van het ‘facistische regime in Brussel’ welke bevrijding dan door een aantal generaties (zo’n 70 jaar) jaarlijks wordt gevierd met slogans zoals ‘nooit meer’ en dat, zodra de komende generaties niet meer snappen waar ze ‘nooit meer’ op zeggen, er weer een andere kop van die communistische draak opduikt en het hele circus weer opnieuw begint.

  Wie zijn geschiedenis vergeet, is gedoemd haar te herhalen.

 17. @Hoeder: 7:26 pm. Inderdaad, verraden door de politiek, dat heeft U juist gezegd.

 18. De EU is verworden tot een autoritaire club, waar de DDR niet aan kon tippen, die streeft naar een superstaat. Kijk naar die domme D66 die dat gewoon nog zegt en wil ook.
  De EU is geen eenheid en zal dat ook nooit worden. De onderlinge, economische en culturele verschillen zijn veel te groot. Door de introductie van de Euro is er een geldstroom gekomen van het rijke Noorden, naar het arme Zuiden. Uiterst slecht voor NL. Met het systeem van wisselkoersen was dat nooit gebeurd. Immers door valutawijzingen werd alles recht getrokken. De gulden zou tov bv de lire sterk in waarde zijn gestegen. Door de Euro werkt dat automatisme niet meer. We moeten zo snel mogelijk van de Euro af. Economische samenwerking zoals onder de EEG is en blijft prima. Maar ja onze leiders (bv Zalm en Lubbers) wisten het toch zoveel beter? We zijn gewoon verraden door de politiek en worden dat met een Rutte nog steeds.

 19. Bewijs geleverd, dat de EUSSR, de opvolger is van “het derde Rijk”, van Adolf Hitler en trawanten. De haat tegen Israël van deze marxistenbende EU, en het verraden van de eigen bevolkingen van Europa.

 20. Marrakesh was een klein opstapje.

  Het Kallergieplan in volle werking.

  Maakt Uw borst maar nat.

 21. Ik schreef gisteren dat Nederlanders dom zijn. Ik voeg er vandaag aan toe dat er ook buiten de Nederlandse grenzen veel domme mensen (dom in de zin van alles wat de media brengen gewoon geloven) te vinden zijn. Politici gaan net zo lang door tot de stoeptegels door de lucht gaan hoor. Denk maar niet dat er tot de excessen zich op in de naaste omgeving aandienen ook maar iets van die aard hier gaat gebeuren.

 22. Uit de EU NU !!! En sleep dat EU tuig voor een volkstribunaal !!

 23. Dit is een regelrechte oorlogsverklaring aan dat onmenselijke vullis in de Brusselse EU!

  Wie nu nog gelooft in deze satanische poppenkast en straks op 23 mei gaat stemmen op een “Pro-EU” partij zal niet alleen “achteraf” merken dat hij/zij flink in de maling zijn genomen, maar ik vrees dat er dan door de “Anti-EU” stemmers jacht op deze lieden worden geopend, zoals nog nooit vertoond is. Hele families, vrienden en kennissen zullen elkaar gaan haten en daardoor zal het geweld enorm toenemen!

  Want iedereen kent in zijn/haar omgeving wel iemand, waarvan men weet hoe vuistdiep deze landverraders zich thuis voelen in de bruine gewelven van de Brusselse psychopaten!

 24. De EU is een werktuig in dienst van de Islam Deze politici worden op een zeker moment te verantwoording geroepen .De verkiezingen zullen hopelijk zorgen voor een ommezwaai in dit beleid.Dus zoveel mogelijk stemmen op de juiste partijen !!!!

 25. Let op mijn woorden daar komen problemen van, massamigratie vooral van moslims kan en mag niet blijven duren anders is er een verandering van identiteit van de Europeaan , niet het klimaat is een gevaar voor de mensheid maar de zelfverklaarde godsdiensten zullen de mensheid vernietigen, godsdienst is een zelfcreatie van de mens en komt totaal niet uit het wezen van God, wie de Romeinenbrief kan lezen en begrijpt weet wat Paulus daar schrijft de ergste aanval is tegen georganiseerde godsdiensten. Shalom

 26. Als deze EU meeknikkers niet gechanteerd worden, wat voor monsters heeft dit continent voortgebracht, vraag ik me af.

 27. Propaganda minister Goebbels van Hitler Duitsland zal in zijn handen klappen met de censuur van Google en Facebook. Jammer dat hij niet in deze tijd leeft zou hij denken. Heden is het nu de EU met dit gedachtegoed. Zeer gevaarlijke ontwikkeling en de opmaat naar een totalitaire EU dictatuur waarin de Hitler dictatuur van destijds totaal zal verbleken.

 28. Pilatus en Herodus werden vrienden na zich van Jezus te hebben ontdaan. Daarna was de Joodse staat de sigaar. Er is niets veranderd met tweeduizend jaar geleden en het zal weer tot een bloedbad komen. Gelukkig de allerlaatste keer.

 29. Europa wordt door de EU verkwanseld aan een mensvijandige religie en tot slaaf gemaakt van de islam.

Comments are closed.