‘Situatie onhoudbaar’; Ieder uur arriveert er een boot vol migranten in Italië

—————————————————————————————————————————————–

Ruttes miljarden voor Italië en Spanje zullen er in no-time doorheen worden gejaagd

—————————————————————————————————————————————–

Sinds de rechtse Lega partij van Matteo Salvini op achterbakse wijze uit de regering werd gerommeld, vaart Italië weer een linkse koers. De strenge anti-immigratiemaatregelen werden onmiddellijk teruggedraaid, en de grenzen weer wagenwijd opengezet. Inmiddels komt er ieder uur een nieuwe boot vol migranten uit Afrika op het eilandje Lampedusa aan. De burgemeester zegt dat de situatie onhoudbaar is geworden, en dreigt de noodtoestand uit te roepen.

Het AZC op het slechts 20 vierkante kilometer grote Lampedusa biedt plaats aan 95 mensen, maar er zitten er inmiddels 1000. Afgelopen nacht arriveerde de ene na de andere boot uit (voornamelijk) Tunesië, officieel een veilig land. Zo’n 50 mensen moesten in de haven in tenten worden ondergebracht. ‘Als de regering niets doet, moet ik de noodtoestand uitroepen,’ waarschuwde burgemeester Totò Martello.

Het aantal migranten dat via de Middellandse Zee naar Italië vaart, stijgt de laatste weken weer. Alleen al in juli werden er ruim 4300 nieuwkomers geregistreerd. Precies een jaar geleden waren dat er 1000, en het jaar ervoor 2000. Ondanks de coronacrisis en de tijdelijk gesloten grenzen kwamen in 2020 al meer dan 11.300 migranten in Italië aan. Tussen 2014 en half 2017 waren dat er in totaal dik over de 600.000. (1)

Migrantenstroom naar Europa neemt weer toe

De Italiaanse justitie wil de kapitein van een vrachtschip aanklagen, die bij Libië meer dan 100 migranten uit zee redde, en hen in Tripoli aan de Libische kustwacht overdroeg. Het afzetten van migranten in de dichtstbijzijnde veilige haven* is altijd de normale gang van zaken geweest, en vastgelegd in het VN vluchtelingenverdrag, dat door de EU echter genegeerd wordt. Alles is zelfs omgedraaid: het is ‘illegaal’ geworden voor een kapitein om illegale migranten terug te brengen. Iedereen moet en zal naar Europa worden gebracht. (4)

(* Tripoli is stevig in handen van de door de VN erkende regering).

In Duitsland is het aantal geregistreerde migranten vorig jaar verder gestegen naar 1,8 miljoen, waarvan 1,36 miljoen een erkende ‘vluchtelingen’status heeft. Verreweg de meeste migranten komen uit islamitische landen zoals Syrië (41%), Afghanistan (10%) en Irak (10%). Hier bovenop leven er in Duitsland minimaal 213.000 asielzoekers wier aanvraag is afgewezen. (2) Van uitzettingen is in de praktijk amper sprake. Zelfs een migrantenmaffiabaas zoals de Libanees Jamal Rammo in Essen mag ondanks zijn ellenlange strafblad gewoon in Duitsland blijven (3).

Italiaanse economie in puin; Ruttes miljarden in bodemloze put

De Italiaanse economie ligt door de lockdown maatregelen in puin. In mei verloren 307.000 mensen hun baan, waardoor het aantal werklozen nu bijna 2 miljoen bedraagt. De jeugdwerkloosheid steeg met 2% naar 23,5%.

In werkelijkheid is de werkloosheid in Italië nog veel hoger. Net als in Nederland worden dezelfde rekentrucjes gebruikt om de aantallen kunstmatig ‘laag’ te houden, zoals het niet meer meetellen van langdurig werklozen en mensen met deeltijdbanen (vanaf slechts luttele uren werk per week). Werk is er dus niet voor al die nieuwkomers. Mede dankzij premier Rutte gaat Italië nu aan het EU (= Duits/Nederlandse) financiële infuus.

De honderden miljarden die naar Zuid Europa worden gepompt, zullen volgens kritische analisten ook deze keer niet of nauwelijks voor de broodnodige hervormingen van de echte economie worden gebruikt, maar er in no-time doorheen worden gejaagd om de boze en uitgeputte bevolking nog een poosje rustig te houden, en om de vele bestaande en nieuwe migranten te bekostigen.

Zodra de pot leeg is, zullen Italië, Spanje en ook Frankrijk opnieuw hun hand moeten ophouden. En zal ‘Rubberen Rutte’ na de gebruikelijke showprotesten opnieuw gewoon zijn handtekening zetten. Van een noodrem is zoals we al voorspelden in realiteit namelijk geen sprake; al heel snel werd duidelijk dat de begin vorige week in naam van ‘solidariteit’ afgeperste dwangbetalingen slechts 3 maanden kunnen worden opgeschort, waarna ‘de trein gewoon weer gaat rijden, zoals altijd,’ zoals een EU official het treffend omschreef.


Xander


(1) Welt
(2) Epoch Times
(3) Focus
(4) Epoch Times

Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Vito Manzari from Martina Franca (TA), Italy , bron Immigrati Lampedusa , Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

27

 1. ik las een tijdje terug een prachtige uitspraak van iemand op g1steil

  “je kunt me niet wijsmaken dat ze daar niets tegen kunnen doen”

  het zegt zoveel meer dan twaalf woorden..

  nog een paar mooie die ik altijd heb onthouden:

  zo ver terug als 2005; “regeren is achteruitkijken!”

  “geef het nog een paar jaar en die [ ] spelen overal een thuiswedstrijd”

  van onlangs

  “er zijn geen twee maten, er is maar een maat, en die gaat in deugeenheden”

  “sorry, we nemen U niet aan, we zoeken een -v-, bij voorkeur van kleur”
  “maar dat is toch discriminatie?”
  “Nee”

  “die [zwarte demonstrant onlangs nieuws] is met een burnout per direct gestopt. Zo hard had-ie in zijn hele leven nog nooit gewerkt”

  en dat is eigenlijk de reden dat ik daar nog met regelmaat meelees. Ik was er al bij in 2004 toen ik in 2006 ineens niet meer kon inloggen. Ik was waarschijnlijk van de site afgegooid voor iets wat helemaal niet tegen de regels was, en moet je nu eens kijken wat ze er momenteel durven zeggen. Maar ze willen wel je financiële bijdrage, het liefst zoveel mogelijk, het zijn je vriendjes niet, oppassen dus.

 2. Geen complot theorie, maar officieel EU doel zoals beschreven in officiële EU-stukken in 2008.
   
  Een blik op de EU stukken:
  Legale migratie
  11. is van mening dat legale migratie nog steeds noodzakelijk is om te voorzien in de behoeften van Europa op het gebied van demografie, de arbeidsmarkt en de benodigde vaardigheden en door de gevolgen van demografische krimp en vergrijzing voor de economie; zij levert tevens een bijdrage aan de ontwikkeling van derde landen, door de uitwisseling van kennis en know how en door middel van betalingen door migranten; roept op tot de tenuitvoerlegging van veilige systemen om deze overschrijvingen naar derde landen te vereenvoudigen;
  12. is van mening dat reguliere migratie het alternatief moet vormen voor niet-reguliere immigratie, aangezien het een legale, veilige en georganiseerde toegangsweg tot de Europese Unie vormt;
  13. roept in herinnering dat er rond 2050 volgens de prognoses van de Commissie naar schatting 60 miljoen migrerende werknemers nodig zijn, hetgeen de noodzaak met zich meebrengt om migratie langs legale weg mogelijk te maken;
  De EU heeft voor u bedacht dat de EU 60 miljoen (il)legale migranten nodig heeft om de veroudering van de samenleving tegen te gaan. Nou, met succes, klaarblijkelijk, want de migranten komen binnen met miljoenen tegelijk. Deze EU afspraken verklaren direct waarom de EU geheel niets onderneemt tegen de illegale stromen en zich alleen inzet voor migranten en hen vooral een warm welkom wil heten.
   
  https://langleveeuropa.nl/2016/05/gratis-woning-gratis-inboedel-en-gratis-studeren-wat-is-nl-toch-mooi/

  Dit is geen incompetentie dus, van de EU, of een goed bedoelde verspreking van Merkel, of stompzinnig gedrag van Rutte, het is bewust zo gepland! Het is gepland gedrag dat al terug gaat tot ruim voor het Verdrag van Lissabon. De rode loper wordt uitgerold voor migranten, precies zoals gepland door de EU, en dan heb je het als burger uiteraard maar te accepteren en te betalen.

 3. Het wordt pas echt gevaarlijk wanneer er naast de alsmaar voortdurende Coronacrisis, ondertussen ook een grote oorlog in het Midden-Oosten uitbreekt, financiële markten daardoor instorten en er een nieuwe financiële crisis uitbreekt.

 4. @Adriaan,
  Denkt U echt dat dat nog helpt?
  Ik denk dat wat de vertrouwde instituties betreft wij echt van ons geloof moeten vallen wil er iets veranderen. Want alles waar wij op vertrouwden heeft ons uiteindelijk verraden en verlaten. Wij mensen zijn als een stuurloos schip geworden. Alles waarop wij konden vertrouwen is weg, verdwenen. Daar hebben de machthebbers door de jaren zorg voor gedragen. Het enige dat ons kan redden is ons overgeven aan de stroom en de golven. Hopende dat wij niet zinken of crashen op de rotsen. Maar aanspoelen op een strand. Kijk, en dat is God. Hij vraagt ons ons lot in Zijn handen te laten, onszelf op te geven. Van ons valse geloof te vallen en ons om te keren naar Hem. Het gaat niet om de mensen. Het gaat over ons mensen! Wij, met onze zielen, moeten behouden blijven voor hem. En het enige dat ons kan redden is dat wij afstand doen van onze valse goden en ons omkeren naar Hem. Hij vraagt ons om ons te bekeren. Daarom hecht ik geen enkel geloof in de systemen welke mensen bedenken. Wij zijn als blaadjes in de wind. Wie weet waar de wind ons voert? Het enige wat wij kunnen doen is ons overgeven en vertrouwen hebben. En ik weet dat dat het moeilijkste lijkt wat er is omdat wij eeuwen lang anders geleerd hebben. Maar uiteindelijk, of wij willen of niet, is Hij het die ons als de wind voort drijft. Hij eist de complete overgave aan Hem. En het is onmogelijk om tegen de stroom in te zwemmen. Laten wij ons overgeven en Hem ons vetrouwen schenken. gewoon, vertrouwen in Zijn Goedheid. En geef ons de kracht om onze valse goden af te zweren. Dat is de enige manier om ons te bevrijden van de slavernij.

 5. Heel goed wat iamnothappy schreef. Xander en mensen die veel reageren en instemmen: ga aub met deze verhalen naar de politiek om hen te waarschuwen. En schrijf hierover ook in de kranten, zodat de kiezers voorbereid worden om een betere regering te kiezen. Anders verandert er niets.

 6. Italië, de toegangspoort tot de vleespotten van de EUSSR.
  Als ’t Italië over de schoenen loopt moeten ze de grenzen sluiten, ze roepen deze toestand over zichzelf af, of uhh………..draait de EUSSR óók voor die kosten op, de kosten van opvang van dat gajes ?

 7. Als het zo doorgaat in Italië, volgt er honger, chaos et de opkomst van een 2e Ducce !!

 8. Welingelichte Kringen beweert dat ‘wetenschappers’ vinden dat mondkapjes zin hebben.
  Wel: de president der Deutsche Bundesaerztekammer, een wetenschapper, stelde: er is geen medische onderbouwing voor.
  Prof. dr Pierre Capel, wetenschapper, liet zich op vergelijkbare wijze erover uit.

  Zouden de wetenschappers bij genoemd msm ook op de Gatesloonlijst staan?

 9. Zelfs corona houdt hen niet tegen, enige optie: stuur ze gewoon terug. Shalom

 10. Worden al die bootvluchtelingen ook getest op corona voor ze voet aan wal mogen zetten in europa of is dat niet nodig???? Zijn er geen besmettingen? Moeten ze niet eerst 2 weken in quarantaine zoals onze vakantiegangers???? Zijn ze misschien allemaal immuun? Toch heel merkwaardig…of zou het coronavirus nu ook al racistisch en discriminerend zijn en enkel blanken treffen en de gekleurde/zwarten overslaan?

 11. Het is een oorlog op alle fronten tegen ons. Biologische oorlogsvoering met virussen, chemische oorlogsvoering met heel veel middelen, voedsel, kleding en big pharma etc. Een oorlog met straling, een psycholochische oorlog, een invasie van wilde horden, een verkrachtings oorlog. Je kunt het zo gek niet bedenken. Op letterlijk alle fronten is volop de aanval tegen ons ingezet. En wij staan er bij en kijken er naar. Het lijkt alsof het westen collectief besloten heeft zelfmoord te plegen.

 12. Wotze Scheltema @26/07/2020 om 5:05 pm
  Met dit verschil dat mensen op Texel weer aftaaien.
  Als het u hier niet bevalt op dit forum,
  blijf dan a.u.b. weg!!!

 13. Nu zien we hoe dom en onverantwoord het was van het Westen om Gadaffi weg te bombarderen. Hij was bereid de bootimmigranten te stoppen.

 14. @Clement

  Als U denkt dat stemmen nog een verschil zal maken dan is er nog heel veel dat U leren kan. Verstand is een woord, stemmen geeft aan er een gebrek aan te hebben !

 15. @Peter,

  Klopt alle gebieden waar nu oorlog en volksverhuizingen zijn zullen straks de enige plaatsen zijn die enigszins bewoonbaar zullen zijn.
  De elite zal er hoe dan ook voor zorgen deze gebieden in handen te krijgen, zijn ze al jaren mee bezig. Europa zal niet meer bewoonbaar zijn. Daarom halen ze iedereen hierheen !

 16. @Peter.
  Die vrouw is blijkbaar ook een ‘medium’ dat linkse visoenen verkondigt, met zoals de mainstream media trouwens.

 17. Als er verkiezingen zijn volgend jaar moet ge uw verstand en geheugen in het kieshokje laten werken.
  En dan op de juiste partij kiezen , liefst allemaal op dezelfde dan is er een zuivering.

 18. Het blijft mij ’n raadsel waarom ik alleen maar grote groepen mannen zie!

  Waar laten deze hen vrouwen?

 19. Hoe eerder Italië het geld van ons er doorjaagt, des te eerder zal hopelijk voor de massa duidelijk worden dat de EU (euro) niet meer te redden is. Het is onbegrijpelijk dat de Kamer niet teruggeroepen wordt. Waar haalt zo’n achterbakse globalist het recht vandaan om ons geld weg te geven? En volgens de peilingen verandert er niets. En dat moeten we geloven? Aan mijn hoela. We moeten dom gehouden worden en alles geloven van bedriegers als Rutte c.s..
  Gelukkig worden steeds meer mensen wakker. En dat is hard nodig.

 20. Het VN-klimaatverdrag, het VN-migratieverdrag en de economie vernietigende maatregelen tegen het coronavirus zullen ons uiteindelijk in zware armoede doen belanden.

  De kiezers van de politieke partijen die dit doorvoeren zijn de uiteindelijke verantwoordelijken en hopelijk wordt op een dag dan ook aan hun zelf de (zware) rekening gepresenteerd.

  Linkse deugmensen zijn immers nu toe altijd gewend geweest uit de ruif van anderen te eten en de rekening voor al ‘hun’ voorgewende solidariteit steeds door anderen te laten betalen.

 21. de boot naar texel vervierd elk half uur 1500 mensen in deze zomermaanden… dus Xander hypes maken net als corona.. in februari ging je los hiermee en nu zeg je het tegenovergestelde.. je bent erger dan de msm

 22. Volgend jaar Xander zijn er in Nederland verkiezingen. In deze tijd van Corona en massa immigratie roep ik Xander en alle lezers van deze website met klem op om sterk in te zetten op MARKETING van deze nieuwssite zodat zoveel mogelijk mensen kunnen lezen wat er echt speelt in de wereld.

 23. Ja, dat is ook nog iets van die UN & WHO agenda’s die uitgerold worden! De superrijken lachen in hun vuistje!

 24. 1 voordeel hebben de Italianen… met de Nederlandse campings en vakantieparken overboeky. De meerderheid van de Nederlanders ueberhaupt op vakantie… kunnen de “Syriers” (Hoeveel miljoen mensen woonden er wel niet in dat nu onbewoonde land?l in lege luxe all-inclusive resorts bijkomen. Hotel Rutte

Comments are closed.