Zweden overspoeld door nieuw soort migrantengeweld: ‘vernedering berovingen’

—————————————————————————————————————————————

Officiële cijfers: daders berovingen, geweld en verkrachtingen bijna allemaal migranten uit moslimlanden; slachtoffers Zweeds

—————————————————————————————————————————————

De straten van immigratie-islamiseringskampioen Zweden worden overspoeld door een nieuw soort misdaad: ‘vernedering berovingen’. Slachtoffers zijn voornamelijk kinderen en teenagers, daders bijna uitsluitend migranten of kinderen van migranten. Het komt erop neer dat de Zweedse slachtoffers niet enkel worden beroofd, maar ook intens worden vernederd, terwijl dit alles wordt gefilmd en op social media wordt gezet. Zelfs de door links gecontroleerde mainstream media in Zweden kan niet langer om deze zoveelste, door massa immigratie veroorzaakte vorm van ‘diversiteit’ en ‘culturele verrijking’ heen.

Förnedringsrån, worden ze in het Zweeds genoemd, waarbij Förnedring vernedering betekent, en rån beroving. In slechts 4 jaar is dit nieuwe type misdaad met 100% gestegen. In 2016 waren er 1178 van deze berovingen van kinderen onder de 18, en in 2019 al 2484. Ook het aantal geweldplegingen door kinderen onder de 15 is vorig jaar fors gestegen (van 6359 in 2015 naar 8719).

‘Zo laten ze hun macht zien, ze willen domineren’

In Göteborg dwong een migrantenbende een van hun slachtoffers om de voeten van de leider te kussen. Daarna sloegen ze net zo lang in zijn gezicht todat hij bewusteloos raakte. Ondertussen werd alles gefilmd.

In Stockholm werd de 18 jarige tiener Liam door twee 16 jarige migranten beroofd en urenlang geslagen en geschopt. Uiteindelijk namen ze hem mee naar een kerk, waar ze over hem heen urineerden, en hem ondertussen uitscholden voor ‘f***ing Zweed’. Daarna dwongen ze hem zijn kleren uit te trekken, en lachten hem ondertussen uit. Het hele gebeuren werd door de daders op social media gezet.

De ouders van tenminste een van de daders komen uit Afrika, en emigreerden nog maar 6 jaar geleden naar Zweden. De Zweedse TV interviewde hen in februari. De moeder droeg een hijab tijdens het interview. Beide ouders werkten, en zeiden dat het hun zoon aan niets ontbrak.

‘Zo laten ze hun macht zien,’ verklaarde Thomas Petterson, analist bij de politie in Göteborg. ‘Ze willen plaatsen domineren, en doen dat door de andere jongeren angst aan te jagen.’ Officier van Justitie Linda Wiking zei zelfs dat ‘ze een kick krijgen van de daad zelf, meer nog dan van de geroofde bezittingen.’

Officiële cijfers: daders bijna allemaal moslimmigranten, slachtoffers Zweeds

Hoewel het de Zweedse mainstream media door de politiek al enkele jaren is verboden om onderscheid te maken tussen autochtone Zweden en migranten, lekker er hier en daar toch cijfers naar buiten over de oorzaken van de criminaliteitsexplosie van de afgelopen jaren.

Zo meldde het blad Expressen op basis van eigen onderzoek dat er in 2017 al 49 migrantenbendes van tussen de 500 en 700 leden actief waren in de hoofdstad Stockholm. 40,6% van hen was zelf in het buitenland geboren, en 82,2% had ouders die afkomstig waren uit het buitenland. Hun belangrijkste landen van afkomst zijn allemaal islamitisch: Irak, Bosnië, Libanon, Somalië, Syrië en Turkije.

Al in 2007 schreven vier Zweedse academici in hun boek ‘Exit Folkhemssverige’ ( Exit Zweedse Welvaartstaat’) dat de migrantencriminaliteit in het land de spuigaten uitliep, en dat als er niets aan gedaan werd, dat het einde van de zo geroemde rustige Zweedse samenleving en sociale zekerheid zou betekenen.

‘Groepsverkrachtingen waren vroeger vrijwel onbekend in Zweden,’ schreven de auteurs. ‘Sinds 1995 zijn ze verviervoudigd. Nu lezen we iedere week of twee weken in de media over zulke zware misdaden. Het patroon is hetzelfde als bij groepsberovingen: de slachtoffers zijn Zweeds, en de daders overweldigend migranten.’

Daarbij werden zowel de daders als de slachtoffers steeds jonger. In 2001 werden twee 13 jarige Zweedse meisjes verkracht door zes migrantenjongens van tussen de 11 en 14 jaar oud. Daar besteedden de media toen nog wèl aandacht aan, wat in enkele dagen tijd leidde tot nog eens 17 aangiften van groepsverkrachting door dezelfde daders. ‘De term ‘hoer’ voor Zweedse vrouwen werd voor het eerst door moslimmigranten gebruikt. Sindsdien is dit concept door andere immigranten overgenomen. Nu is het een algemeen gebruik.’

Het boek was gebaseerd op officiële cijfers en rapporten van de Zweedse Nationale Misdaad Preventie Raad. In 2000 publiceerden zij een onderzoek waaruit bleek dat in Malmö en Stockholm 70% tot 75% van de slachtoffers van migrantencriminelen Zweeds waren. Voor de daders bedroegen deze percentages slechts 10% tot 15%.

Welvaarstaat bijna failliet, bendes hebben complete wijken overgenomen

Anno 2020 zijn alle voorspellingen en waarschuwingen in dit boek, waar de media toen al amper aandacht aan besteedden, uitgekomen. Dat is mede te danken aan de sociaaldemocratische premier Stefan Löfven, die in 2014 de schuld gaf aan de bezuinigingen op de sociale zekerheid door de vorige liberaal-conservatieve regering. ‘Dat werkt niet. Nu gaan we het beleid veranderen, we gaan veel meer investeren in de verzorgingsstaat.’ (1)

Tegelijkertijd werden de grenzen geopend voor de komst van ongekende aantallen migranten. Gevolg van het uitvoeren van deze linkse droom: tal van Zweedse steden, zowel grotere als kleinere, balanceren op de rand van faillissement na het binnenlaten van enorme aantallen migranten uit Afrika en het Midden Oosten, die bijna allemaal permanent of langdurig aan het uitkeringeninfuus worden gelegd, omdat ze niet kunnen of niet willen werken, en zich al helemaal niet willen aanpassen.

Complete wijken in grote steden zijn vooral na zonsondergang ‘no go’ zones geworden, waar islamitische bendes de dienst uitmaken, en hulpdiensten alleen onder bewapende politie begeleiding nog durven te komen. Autobranden en granaatexplosies zijn er aan de orde van de dag.

Statistieken worden gemanipuleerd

Ondertussen worden de officiële statistieken op last van de politiek en ministeries ‘creatief’ aangepast, zodat de enorme toename van het aantal migrantenmisdaden erdoor verdoezeld wordt. Eén van de methodes is ook in Nederland bekend, en dat is door de politie opdracht te geven om het doen van aangifte sterk te ontmoedigen, en als er dan toch aangifte wordt gedaan, de misdrijven te bagatelliseren en/of op één hoop te gooien (bijvoorbeeld door van 7 aparte meldingen tegen één vermoedelijke dader of groep, één melding te maken, of de melding weer uit de boeken te halen als er geen dader wordt gevonden).

Een andere bekende manipulatie van de cijfers is het geen onderscheid meer maken tussen autochtonen (autochtoon is in de Tweede Kamer officieel tot verboden term verklaard) en tweede – en derde generatie migranten. Diverse politieke partijen willen dat er in de media en statistieken helemáál geen onderscheid meer naar afkomst wordt gemaakt.

Symbool voor ondergang Europese samenleving

De ‘vernedering berovingen’ in Zweden lijken symbool te staan voor de ondergang van de ooit hoogstaande, welvarende en gemoedelijke Zweedse cultuur, die decennia lang de beruchte naïeve linksliberale denkfout heeft gemaakt dat als je nu maar heel aardig en lief bent voor al die nieuwkomers uit andere culturen, en ze alles geeft wat ze willen, ze zich vanzelf wel als voorbeeldige burgers gaan gedragen.

Een uurtje onderzoek in de geschiedenisboeken had hen echter kunnen leren dat er één ding is wat deze agressieve, overwegend uit islamitische landen afkomstige nieuwkomers vooral verachten, en dat is zwakheid. Zodra er maar een flintertje onderdanigheid wordt geroken, wordt daar onmiddellijk zwaar misbruik van gemaakt. De Zweden, en met hen veel andere West Europese volken, komen daar nu op zeer pijnlijke, en als het zo doorgaat al snel onherstelbare wijze achter.

 

Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Sundsvall , bron https://web.archive.org/web/20161013114936/http://www.panoramio.com/photo/17362109, Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported

Zie ook o.a.:

21-02: ‘Na Hanau gaat het dagelijkse leven met migranten die moorden en verkrachten gewoon door’
14-02: Hongaarse minister noemt massa immigratie programma VN ‘zeer ernstige bedreiging voor hele mensheid’
27-01: Lang geroemde Zweedse sociale zekerheid begint in te storten door massa immigratie
22-01: Franse intellectueel noemt massa immigratie een invasie en krijgt 2 maanden gevangenisstraf

2019:

22-12: Deense imam Akkari waarschuwt dat moslims uit zijn op conflict en Europa willen overheersen (/ ‘Islamisten gebruiken linkse partijen om grip op de samenleving te krijgen’)
16-12: Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen
13-12: Italiaans ministerie: 42% alle verkrachtingen gepleegd door migranten
06-12: Duitsland presenteert plan om EU lidstaten te dwingen migranten binnen te halen
21-09: Officiële cijfers bevestigen geweldorgie Duitsland: Ruim 70% daders migranten
08-05: EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben
16-02: Duitse agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

22

 1. Vikingen van weleer waar heel Europa en het Middenoosten bang voor waren in de middeleeuwen, moeten herrijzen.

 2. Grootste probleem is het falen van de aanpak van criminelen. Er zijn ook veel moslims die wel een burgerlijk middenklasse bestaan leven in een vinex wijk achter de kinderwagen. Ik weet absoluut zeker dat jullie ook enkele ‘goeie moslims’ kennen. Meer blauw op straat en oppakken van kleine en grote criminelen. Handhaving dat is wat nodig is, helaas meer politiestaat… hopelijk pakt dat dan ook goed uit voor.het merendeel moslims dat hier wel.gekomen is voor ‘een normaal (gezins)leven.

 3. Cefas schreef:
  06/04/2020 om 4:50 pm

  Duideijke ware woorden. Dank!

 4. Om een reactie, wanneer of over welk onderwerp dan ook, te plaatsen is een tweeledigheid van kennis van dat onderwerp nodig. Jammer genoeg existeert dit nagenoeg niet en een consensus is derhalve onmogelijk. Het existeert überhaupt niet bij belangrijke, politieke, economische, sociale gebeurtenissen en geloofsvragen. Men volgt over het algemeen eigen visies, zonder op zoek te gaan naar ‘het waarom’ van andersdenkenden. Alles heeft een reden …. zolang de mens dat niet wil begrijpen wordt een opgave een onoverkoombaar probleem waarbij een oplossing niet of nooit gevonden zal worden. Een eenzijdige visie wordt een opgave, een opgave wordt een beleid, een beleid gaat gepaard met plichten, plichten verzwakken de samenleving op zekere hoogte, een verzwakte samenleving ; dat is het hedendaagse.

 5. In dat land makken ook linkse rand debielen de dienst uit. Ook met het corona begint het aardig uit de hand te lopen met hun open en blijheid.

 6. Tja, die Zweden hebben het over zichzelf afgeroepen. En nu zijn ze zo stom om zo goed als niets tegen het coronavirus te doen. De Zweden zijn de weg helemaal kwijt. Belachelijk volk.

 7. Dit is de schuld van de vrijmetselende politici die in dienst staan van de globalisten. Zelf geloof ik niet dat we afstevenen op een door islam gedomineerde wereld, omdat de globalisten naar mijn idee het communisme voor ons in petto hebben gelijk als China en wie op de hoogte is weet dat er daar geen plaats is voor religie zoals de islam en het christendom. We kunnen klagen wat we willen over de islam maar dan hadden onze eigen regeringen omver moeten werpen…

 8. @ Cefas 4:50 PM. Zo is het precies, Cefas. Maar de HEERE overwint.

 9. Het is misschien zo, dat het bij wet verboden is, in zweden, om dit misdadig gedrag van moslims te straffen, maar de zweed is nog altijd vrij om zijn politiekers te straffen, die dit laten gebeuren, ten koste van de eigen bevolking, zonder dat de immer gebruikte term racist word gebruikt.
  De oppositie in zweden kan oproepen tot publieke ongehoorzaamheid , zoals ook Ghandi deed, zolang de regerende partijen niet ingrijpen om de eigen bevolking te beschermen.
  Op dat moment moet de mondale zweed kleur bekennen, of alles slaafs ondergaan !
  Werkt natuurlijk niet als ook de oppositie een deel van het probleem vormt.

 10. Wie goed doet goed ontmoet, moslims zien dat als zwakte en buiten dat uit, dat zie je overal gebeuren in het westen. Zij hebben een omgekeerde moraal, maar onze poltici hebben daar oog voor, zijnde ziende blind ennnn——–ontstellend naief.

 11. Wat als wij alle naar hun land zouden verhuizen en bij hen het zelfde zouden flikken?
  Wedden dat we heel rap aan een touw zouden bungelen.
  Waarom pikken de overheden dit wel bij ons? Waarom spreekt men gene recht bij de rechtbanken? Waarom besteden de media hier niks aan?
  Vragen, vragen, vragen,,,,,

 12. @wachter, zo is het, de verborgen agenda wordt door de globalistische machtselite uitgevoerd maar zij hebben niet het laatste woord, dat is aan de Eeuwige.

 13. Alleen een burgeroorlog kan hier een einde aan brengen, met gevolgd een Reconquista 2.0 Ze moeten 2de rangs positie accepteren of anders met geweld uitzetten.
  Maar NL heeft liever een onderwerping aan het mohammedanisme dat te vechten voor zichzelf en de eigen mensen. Ze zien liever hun dochter bespuugd worden en voor hoer uitgemaakt dan dat ze ervoor springen en hun dochter helpen. Het pacifistische cultuur-marxistische gif heeft al veel te veel kapot gemaakt, dit gaat niet meer goedkomen.

 14. De links-liberale globalistische elite is hier debet aan. Ze hebben volledig steun verleend aan; het “Coudenhoven-Kalergiplan”. Met medewerking van Christen- democraten en verradende zich liberaal noemende partijen.

 15. Het zal mij niks verbazen als er in Zweden een burgeroorlog zal uitbreken. En dan zal het NOS journaal wel weer verbaasd zijn.

 16. Bestaat dat wel een Europese samenleving, en Europa is niet meer de paraplu van de VS, dat zal meer en meer Engeland worden, de Amerikanen weten ook dat ze aan de Europeanen niets hebben en dat ze met twee tongen spreken. en de VS is ook zijn wereldmacht aan het verliezen aan China, het is China dat de VS helpt tijdens de coronacrisis. En wat Zweden betreft ze staan voor een open cultuur, die divers is en dat noemt men een verrijking wat het in feite niet is, mensen zijn daarvoor te verschillend, het werkt niet en zal nooit niet werken. Shalom

 17. Al met al, zonder het te weten zijn wij Europeanen verhuist naar de derde wereld.

Comments are closed.