Italiaans ministerie: 42% alle verkrachtingen gepleegd door migranten

Afbeelding: (3).

—————————————————————————————————————————————-

Doorgaans zeer lage straffen voor verkrachtende migranten: Afghaan  krijgt in Frankrijk slechts 2 jaar cel voor aanranden 5 jarig meisje

—————————————————————————————————————————————-

Uit de jongste cijfers van het Italiaanse ministerie van Binnenlandse Zaken blijkt dat maar liefst 42% van alle verkrachtingen in het land wordt gepleegd door migranten, en dat terwijl die (inclusief Italianen met een migrantenachtergrond) nog ‘maar’ 10% van de bevolking vormen.  De statistieken in heel ‘divers’ Europa vertonen hetzelfde onthutsende beeld.

De meeste verkrachtingen (62,7%) worden door partners uitgevoerd, 9,4% door vrienden en 3,6% familieleden. In bijna 1 op de 4 gevallen is een onbekende de dader. Vrouwen van Italiaanse afkomst zijn vaker slachtoffer van aanranding, terwijl migrantenvrouwen juist vaker slachtoffer zijn van gewelddadige verkrachting.

88% groepsverkrachters in Zweden heeft migrantenachtergrond

Vorig jaar bleek uit uitgebreid onderzoek in Zweden dat 58% van alle veroordeelde verkrachters, en zelfs 85% van alle veroordeelde gewelddadige verkrachters in het land niet-Europese migranten zijn. Bijna 40% van de verkrachters komt uit islamitische landen in Afrika en het Midden Oosten. In Zweden is de dader bij liefst 80% van alle verkrachtingen een onbekende.

De grootste Zweedse krant Aftonbladet verrichtte een eigen onderzoek naar de stil gehouden politie- en overheidscijfers, en ontdekte dat in de afgelopen 6 jaar een duizelingwekkende 88% van de groepsverkrachters een migrant of Zweed met migrantenachtergrond was.

Afghaanse migrant slechts 2 jaar cel in voor misbruiken 5 jarig Frans meisje

Dagelijks worden er in Italië, Zweden, Duitsland, Frankrijk, Nederland, en de rest van West Europa weer nieuwe vrouwen en meisjes opgeofferd op het voor de EU-elite zo heilige altaar van open grenzen, massa immigratie, diversiteit en islamisering.

En als er al eens een migrant wordt opgepakt, dan is de kans heel groot dat hij er met een zeer lage straf vanaf komt. De 27 jarige Afghaan Aub Miakhel kreeg slechts twee jaar gevangenisstraf opgelegd voor het aanranden van een 5 jarig meisje. Naar goed Frans gebruik zal de dader waarschijnlijk over een jaar alweer vrij rondlopen.

Tegen RN leider Marine Le Pen werd een hogere gevangenisstraf geëist nadat ze had gewaarschuwd voor de martelpraktijken van de islamitische terreurgroep ISIS, en daar ter illustratie een video van had geplaatst.

In Afghanistan is kindermisbruik een wijd verspreide gewoonte. Bacha bazi is het ‘culturele’ gebruik dat veel oudere mannen kleine jongens als schandknapen gebruiken, wat ook in Pakistan veelvuldig voorkomt. Beiden landen behoren al jaren tot de hofleveranciers van het almaar groter wordende aantal verspreiders van de culturele ‘diversiteit’ in Europa. (2)

 

Xander

(1) Paul Joseph Watson / Summit News via Zero Hedge
(2) Paul Joseph Watson / Summit News
(3) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

17

 1. De 4 van 42% was waarschijnlijk wat slordig geschreven…
  Het zal mij niets verbazen als dit in het echt een 9 is.

 2. 42% procent is nog altijd minder dan de helft, van het aantal verkrachters afkomstig uit eigen land. Het zijn hele normale (niet leuke) cijfers als je ziet naar de migranten toestroom.
  Waar gaat dit over? Is het een wedstrijd? Bang om een titel te verliezen?
  Mogen alleen de echte originele inwoners van een land aan verkrachting doen?

  Het zegt mij alleen iets over zogenaamde moderne maatschappijen. Waarom niet 99% van de verkrachtingen door immigranten gepleegd worden want 58% is ook flink ziek.
  Waar komt dit eigenlijk vandaan, en wat voor aandeel hebben vrouwen hier zelf in?

  Je kan mij niet vertellen dat vele zogenaamde verkrachtingen helemaal onverwacht kwamen.
  Anders had je wel meer in het nieuws gelezen over wraak van vaders, moeders, exen, vrienden, etc. die wraak zouden nemen. Dat heb ik jammer genoeg zelden gelezen, want van zulke verhalen zou ik toch smullen.

  Ik hoop niet dat het aantal procenten van 42% door immigranten oploopt, want dan is de kans groot dat veel oorspronkelijke mannen uit Italië zelf, hun kans zien verkrachtingen te plegen omdat er vanuit wordt gegaan dat…..

  Ik heb het over ‘kans zien’ omdat vrouwen nog steeds veroverd willen worden over het algemeen. Dit vaak met dubbele gevoelens.

 3. Met al die islamitische scholen zal het alleen maar erger worden. Het zijn ondankbare honden.
  Als de mensen in het westen niet opstaan tegen dit geweld, dan vrees ik voor het ergste.
  Vandaag zag ik beelden op TV5. Hele straten moslims die buiten bidden, allemaal buitenkant.
  Als je zo gelovig bent, dan doe je het thuis, maar de wereld moet zien hoe gelovig ze zijn. En dat is alleen maar Frankrijk Het verspreidt zich als een olievlek. Afspraken van europese regeringen met Saoedie Arabie. De volksverhuizing is ver vantevoren afgesproken. Maar ja, als het westen geld krijgt, verkoopt hij zijn eigen burgers. Petje af voor de Hongaren en andere landen, die opkomen voor hun eigen mensen. Straks lijkt het hier ook op India en China. Veeeel mensen en nu komen ze deze kant uit.

 4. nee sultan,onze voorouders hebben de derde wereld uitgebuit,waarom moeten wij de prijs daarvoor betalen?en nooit gehoord van ontwikkelingshulp,de derde wereld,herstel hun dictators zijn daarvoor ruimschoots gecompenseerd,pieter

 5. @ Raveltje. Ik heb de berekening helaas niet meer omdat ik mij er aan ergerde, maar ken nog wel het eindbedrag: €. 4200, per maand, omgerekend. Dit laatste betekent dus níet alles handje contantje, maar deels in de vorm van producten en diensten: uitkeringen, huur(toeslag), kinderbijslagen, (gezondheids)verzekeringen, taallessen, schoolbijdragen, hulpmiddelen (brillen bijv.), huisinrichting, rechtshulp enz. Ga maar na. Misschien herkent iemand dit en wil hij \ zij de berekening weer plaatsen. Enige tijd geleden had de PVV een Internetpagina waarop te zien was hoe de hardwerkende (blanke) Nederlander achtergesteld wordt bij asielzoekers. En je weet: de belastingen worden hoger en hoger. Het is oorlog tégen de (blanke) Nederlandse bevolking, maar die oorlog wordt tot nog toe niet gevoerd met vuurwapens, maar door groeiende \ verdergaande onderdrukking, controle, belastingen, en het voortdurend aan de kaak stellen van die ‘boze witte racistische man’ die aan alles de schuld is, islamisering enz. Groet van Günter.

 6. @ Gunther
  Hebben die migranten echt zoveel inkomen?
  En dan ook nog alles gratis. In opdracht van het bestuur.
  En dan nog beroven ze, verkrachten ze en moorden ze, lukraak
  Wat zijn dat voor ondankbare hufters ten koste van onze opgebouwde voorzieningen.
  Het klimaat, migranten, de georganiseerde misdaad elite zit er in mee, verdient er aan.
  Die interreseren zich niet voor het leed van een ander of wat zij doen is naar de wet. Ze gebruiken en misbruiken
  Dat is altijd zo geweest. Tycho gaf daar een voorbeeld van.

 7. De meeste misdaden worden door migranten gepleegd, dat is al een hele tijd bewezen. SHALOM

 8. Tja, en straks fijn weer op de oude kartelpartijen stemmen, dan krijgen we nog meer EU en asielparasieten.
  Dit volk leert het nooit !!

 9. Tja, zover is het dus gekomen. Heel Europa heeft zich afgewend, van “de gezonde leer”, zoals de apostel Paulus terecht gezegd heeft. Het zal van kwaad tot erger gaan.

 10. Beste Tim,
  Één van de, misschien wel belangrijkste redenen is juist het immigratie probleem. Voormalig Groot-Brittannië ‘bezat’ nog niet zo lang geleden 1/4 van het aardoppervlak. In dit deel vindt je dan ook nog het idee van het begrip Common Wealth = vertaald …. gemeenschappelijke welstand ! Het is dan ook niet voor niets …. dat velen van elders naar Engeland willen verhuizen. Deze grote ‘volksverhuizing’ is mede tot stand gekomen door het verschil in rijk en ‘arm’ , allemaal bekend. Wie wind zaait zal stom oogsten …. . Nooit voor mogelijk gehouden maar nu ‘bittere’ realiteit. Het Westen heeft honderden jaren de derde wereld uitgebuit, nu incasseren de immigranten de ‘rente’ ; ook bekend (denk ik).
  Maar het is én blijft een verschrikking, er is nog geen medicijn voor. Notoire verkrachters verplicht steriliseren misschien ? Misschien de beste oplossing ! Over ‘n tijdje word st. Nikolaas vervangen door Mohammed . Moet er niet aan denken ….

 11. Dit kan gewoon bij het kopje “overig” niks aan de hand mensen.
  Dit soort onderwerpen worden nooit besproken bij Pauw, Dwdd of dergelijke programma’s. Daar maken ze zich liever druk over 1 “amsterdammer” die misschien het land uitgezet word. Duidelijk waar de prioriteiten liggen bij de NPO

 12. Engeland is al verloren hoor ook al zijn ze eruit. London heeft meer steekpartijen dan New York!!!! en hele wijken komen agenten niet meer.

 13. Gisteravond Nieuwsuur NPO-2. Lerares krijgt na lang zoeken eindelijk een dure maar bekrompen huurwoning, onder voorwaarde dat ze naast haar werk óók vrijwilligers werk doet bij haar buren: statushouders.
  Even denken… die statushouders hadden dus ondanks de woningnood voor Nederlanders allang een woning, met inrichting, uitkeringen enz. enz. enz.
  Door iemand op Xandernieuws die uitkeringen ooit eens berekend op omgerekend €. 4200,- per maand voor een statushoudersgezin met 2 kinderen.
  Noch die statushouders, noch hun voorgeslacht, hebben ooit één nagelschrap bijgedragen aan de Nederlandse cultuur en samenleving maar krijgen kort na hun binnenkomst, naast hun gratis woningen, uitkeringen, verzekeringen, rechten enz. enz. ook nog blanke ‘slaven’, die naast hùn werk en het betalen van belastingen, allerlei werkzaamheden voor hen verrichten.

 14. Applaus voor tycho. En nu met de rest van 17,18 miljoen nu allemaal tegelijk opstaan. Hoe snel de ratten dan vluchten. 🙂

 15. Ik twijfel geen seconde aan de info, maar over de met naam genoemde Afghaan kan ik niks terugvinden. Welke bron heb je?

 16. Ik heb mijn zakken meer dan vol van dat linkse uitvaagsel! De ene ellende sleept de andere ellende achter zich aan. Dat linkse vuilnis is levens gevaarlijk voor alles wat loopt vliegt of kruipt. Het einde van die doffe ellende is nog lang niet in zicht. Gelukkig geeft Engeland het goede voorbeeld en zoals wij allen weten: Goed voorbeeld doet goed volgen. Het feest is over en nu allemaal terug naar jullie heimat. Afgelopen met de boel uitwonen hier. Weg met met de verkrachters, pedofielen, bommenleggers en messentrekkers en tassenknippers. Weg, weg, weg met die griezels!

Comments are closed.