Duitsland presenteert plan om EU lidstaten te dwingen migranten binnen te halen

Kroatië: Agent te paard begeleidt de zoveelste groep met honderden migranten richting Duitsland, Frankrijk, Nederland en Zweden. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Plan voor nieuw EU Asiel Agentschap bevat geen enkele maatregel voor terugsturen illegale migranten, dus ‘iedereen die wil mag komen’ wordt officieel beleid – Oost Europese Visegrad landen blijven weigeren mee te werken aan eigen ondergang 

—————————————————————————————————————————————-

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer heeft een plan gepresenteerd om het Europese asielsysteem te hervormen. Het komt er kortgezegd op neer dat Europa de rode loper voor onbeperkte aantallen migranten moet uitrollen, en lidstaten die dat weigeren zwaar worden gestraft. Het zal niet hoeven worden uitgelegd dat de EU positief heeft gereageerd op Seehofers federalistische Umvolkungsproject.

Seehofer presenteerde zijn voorgestelde hervorming van het Common European Asylum System (CEAS) aan de nieuwe president van de Europese Commissie, zijn landgenoot Ursula van der Leyen. Zij zal in februari 2020 het officiële EU immigratieplan presenteren, waarna ‘gidsland’ Duitsland vanaf juli met de uitvoering kan beginnen als het land 6 maanden lang voorzitter is van de Europese Raad.

Een nieuw op te richten EU-organisatie, te weten het Europese Unie Agentschap voor Asiel (EUAA), moet de regels van Dublin, die vereisen dat migranten in het eerste EU-land waar ze aankomen asiel moeten aanvragen, vervangen. Italië en Griekenland klagen al jaren dat zij hierdoor het grootste deel van de migrantenstroom uit Afrika en het Midden Oosten voor hun rekening moesten nemen, en pleiten daarom dat de migranten ‘eerlijk’ over de andere lidstaten worden verdeeld. Bovendien blijkt slechts 3% van alle migranten teruggestuurd te worden naar het land van binnenkomst.

Hongarije: ‘Dit besluit zet de veiligheid en toekomst van Europa op het spel’

In 2015 besloot de EU al dat 160.000 migranten in Italië en Griekenland over de rest van het blok moesten worden verdeeld. De lidstaten in Centraal en Oost Europa kregen de opdracht 15.000 migranten toe te laten. Tsjechië, Hongarije, Roemenië en Slowakije stemden tegen dit plan, maar werden desondanks verplicht het uit te voeren.

In september 2017 oordeelde het Europese Gerechtshof dat de Europese Commissie het recht heeft om de lidstaten te bevelen om migranten toe te laten, en dat verzet hiertegen illegaal is. Hongarije en Slowakije wezen er met steun van Polen op dat de EU hiermee (weer) zijn eigen regels brak en ver over zijn vastgelegde bevoegdheden ging.

De Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken Péter Szijjártó noemde het oordeel zelfs ‘schandalig en onverantwoordelijk’, en ‘in strijd met de belangen van de Europese landen, inclusief Hongarije. Het besluit zet de veiligheid van heel Europa op het spel, en ook de toekomst van Europa.’

‘Zware straffen’ voor landen die zich niet laten overspoelen en islamiseren

In november van dit jaar bleek dat van de 160.000 migranten er ‘maar’ 34.705 over de EU waren verspreid, en dat 75% van alle migranten in slechts 5 landen terecht komt. Daarom riepen Frankrijk en Duitsland op om een nieuw automatisch asielsysteem in te voeren, waarmee lidstaten die weigeren deel te nemen aan het systeem, dat de islamisering van de Europa in een nog hogere versnelling zal zetten, ‘zwaar worden gestraft.’

EU commissaris voor de Promotie van de Europese Manier van Leven, Margarita Schinas, toonde zich een groot voorstander van het plan, dat, indien uitgevoerd, feitelijk zal neerkomen op de ‘promotie van de Afrikaanse en Islamitische manier van leven’ in Europa.

Het nieuwe asielsysteem moet namelijk permanent worden, en niet beperkt blijven tot noodsituaties. In Seehofers voorstel staat helemaal niets over het terugsturen van illegale migranten – dat wordt nu al amper gedaan, en zal straks helemaal niet meer het geval zijn. Zoals we al vaker schreven: iedereen die maar wil zal naar Europa mogen komen, ook al zal dat waarschijnlijk nooit letterlijk zo worden gezegd.

De Italiaanse Centrale Bank waarschuwde onlangs dat dit betekent dat er de komende 10 jaar 230 miljoen migranten naar de EU zullen worden gehaald. Als die naar inwonertal worden verdeeld, komen er bijna 4 miljoen in Nederland terecht. Mogelijk worden het er veel meer, want Nederland behoort al jaren tot de top immigratielanden van de EU (immers: meer dan genoeg geld en open plekken zoals het Groene Hart, de noordelijke provincies, Zeeland, de Veluwe, de voor biomassa gekapte bossen, waar flink wat nieuwe steden kunnen worden gebouwd…).

‘Wij staan op ons recht zelf te beslissen wie wij toelaten en met wie wij willen samenleven’

De Tsjechische premier Andrej Babis is juist mordicus tegenstander. ‘Wij verwerpen illegale migratie fundamenteel. Wij verwerpen ook dat het smokkelbendes wordt toegestaan te bepalen wie er in Europa gaat leven. Wij verwerpen quota’s, en ik ben verbaasd dat deze zaak opnieuw is teruggekeerd naar de onderhandelingstafel. Ik hoop dat de nieuwe Europese Commissie dit gaat stoppen.’

Zijn minister van BiZa Jan Hamácek zei dat Tsjechië met de andere drie Visegrad landen, te weten Hongarije, Polen en Slowakije, gaat overleggen over een gezamenlijk standpunt. De Hongaarse minister van BuZa verklaarde in ieder geval nooit te zullen buigen voor de druk van de EU:

‘Het standpunt van de V4 is duidelijk. Wij zijn niet bereid illegale migranten in Centraal Europa toe te laten. Het succes en de veiligheid van Centraal Europa is te danken aan ons vastberaden anti-immigratie beleid, wat in stand zal blijven. Daarom is Centraal Europa vandaag een van de meest succesvolle regio’s van de EU, en de motor van groei. Wij tolereren geen enkele soort van druk, en wij Hongaren staan op ons recht om zelf te beslissen wie wij tot ons land toelaten, en met wie wij willen samenleven.’


Xander

(1) The Gatestone Institute via Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur régine debatty , bron Europe refugees, Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.


Zie ook o.a.:

05-12: Tientallen bejaarden in Stockholm hun appartement uitgezet om plaats te maken voor migranten
8-11: Italiaanse Centrale Bank zegt dat komende 10 jaar 230 miljoen migranten naar Europa komen
29-09: Vluchtelingenwerker ontnuchterd: ‘Meesten willen niet werken en komen hier omdat alles gratis is’
21-09: Officiële cijfers bevestigen geweldorgie Duitsland: Ruim 70% daders migranten
17-09: Troonrede volkomen los van harde realiteit van 26 steekpartijen met 5 doden in halve maand
14-09: Hongaarse geheime dienst waarschuwt dat migranten in Europa binnen enkele jaren burgeroorlog beginnen
09-09: NGO’s roepen migranten via social media op: ‘Kom! De grenzen zijn net als in 2015 weer open!’
07-09: Officiële cijfers: Overgrote meerderheid migranten inderdaad mannen die niet kunnen of willen werken


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

45

 1. Tycho, ik ben benieuwd hoe u in Hongarije zou overleven? Hebt u daar een inkomen? Kent u de zeer complexe taal? Bent u bestand tegen de oost Europese bureaucratie, die een stuk erger is dan in Nederland?
  En als u af wilt van het tuig in Amsterdam, verhuis dan naar een.rustige gemeente in Nederland.Daar zijn er genoeg van.

 2. Waarom moeten er frits veel buitenlanders naar europa komen? Omdat de illuminati oorlog willen en genocide willen plegen.

 3. Demoshenes: Naar Hongarije neem ik aan? Ik ben te oud en uitgemolken maar ik zou ook wel willen. Amsterdam is echt niet leuk meer; gevaarlijk zelfs. Nederland heeft geen jongens van Jan de Wit meer om dat zooitje wereld verbete-raars effe beet te pakken. Een volk van kakkerlakken zijn we geworden. Redeloos, radeloos en reddeloos.

 4. Lizz, emigreren naar Zuid Afrika? Dat is nota bene een van de gevaarlijkste landen van de wereld. Ik raad het u absoluut af.

 5. @ Demoshenes. In 2018 vertrokken 154.000 mensen naar het buitenland.
  Zodra mijn vrouw met pensioen gaat vertrekken wij ook.

 6. Een land als Hongarije klinkt misschien aantrekkelijk, maar wanneer je tot een minderheid (= Jood, homo, zigeuner, gekleurd iemand) behoort, wordt jou het leven zuur, zo niet onmogelijk gemaakt. Het is de dictatuur van de meerderheid die daar heerst. Als je daarvan houdt, ja dan is het een prima land om te leven.

 7. De ons allen bekende Engelen helpen met alle ‘kleine’ en ‘grote’ problemen als we erom vragen.

 8. Ik ben altijd weer benieuwd wie van de velen die oproepen tot emigratie,nu echt de daad bij het woord voegen. Heel weinigen, omdat zij niet in staat zijn te overleven buiten het gerieflijke Nederlandse maatschappelijke en sociale systeem.

 9. @Lizz
  De situatie in Zuid Afrika is al door Xander beschreven .
  Rijke blanken die in de stad werken worden nog door de regering beschermd .
  Arme , oude , of zieke blanken zitten noodgedwongen samen in caravans achter een hek om niet vermoord te worden door wraaknegers .
  Vaak hebben deze mensen nog b.v. een Nederlands ( verlopen ) paspoort , maar mogen er hier van de linkse fundamentalisten niet in .
  Blanken moeten dood , lijkt het wel .
  Vluchten is een goede optie maar ga eerst eens op vakantie om polshoogte te nemen naar het land waar je heen zou willen . Overigens mag je bij normale emigratie niet zomaar inwoner van een ander land worden , de strenge eisen kun je opvragen .
  https://www.youtube.com/watch?v=Yal2Gy0ePWA

 10. @ Ohje 06/12/2019 om 5:09 pm
  Naar Hongarije vluchten is uiteindelijk ook geen oplossing hoor, dit land is ook lid van de EU.

 11. Wie het verleden niet kent, begrijpt het heden niet……
  Ik begrijp het heden…omdat ik veel van het verleden gelezen en vergeleken heb met wat ze ons probeerden wijs te maken.
  Qui Bono.

  (Idd bozeoudeman, geheel met je eens.)

 12. Bozeoudeman.Uw verhaal klopt als een bus.Ik waarschuw mensen al een jaar of 15 voor een oorlog/genocide,ze halen hun schouders op zeggen dat het wel mee zal vallen.Rivieren van bloed zullen door europa stromen,gecondoleerd iedereen.

 13. Illegalen binnenlaten en wie legaal is en er tegen, doet iets illegaals. Het is echt de omgekeerde wereld.
  En moeten wij ons aanpassen aan hun gebruiken en cultuur die te koste gaan van ons leven en levensonderhoud.
  Ongeacht ze Isis zijn, verkrachters, pedfilen en onthoofders.
  Onze gezinnen, ouderen, gehandicapten, kinderen en ook dieren ten prooi van dat goddeloze volk.
  En dat moet dan allemaal betaald worden van belastingen, pensioenen, verzekeringen enz.door en voor ons volk.
  Zij krijgen gelijk alles wat nodig is, terwijl eigen volk daarvoor heeft gespaard en gewerkt.
  Het zit behoorlijk scheef. Maar ja, subsidie doet wonderen.

 14. Nu Matteo Salvini geen minister meer is, is de eindbestemming van de Griekse veerboten met Syrische ‘vluchtelingen’ ook weer Bari en Ancona in Italia !!! Een jaar of wat geleden waren journalisten op onderzoek uitgegaan op Sicilië, en zag je daar ook in de haven Griekse veerboten liggen, maar mochten ze niet het haventerrein oprijden, ook ik niet !!!

 15. Beste moderator, je moet de tijd wel een uur terugzetten hóór, omdat het wintertijd is !!!

 16. Op 25 september schreef ik: ‘Als u zich afvraagt hoe tienduizenden immigranten naar Europa komen, is het antwoord daarop: per Griekse veerboot van o.a. de Anek Lines van de Griekse eilanden naar de havenstad Rijaka in Kroatië, en vandaar over land naar Deutschland, vandaar dat Slovenië de grens met Kroatië versterkt heeft !!!

 17. Ik denk ook dat er heel veel moslim migranten gaan komen. Het wordt echt verschrikkelijk. Ik heb al gezien hoe die pro Erdogan Turken ons haten. En ook die linkse mensen. Je kan zeggen wat je wilt maar het is wel zo. Er zullen ook wel goeie mensen tussen zitten je kan niet iedereen vergelijken met elkaar. Maar ik heb al wel wat dingen meegemaakt. Ik hou veel van mijn dochtertje en zit te twijfelen om naar familie in Zuid-Afrika te gaan. Maar ik denk dat het daar ook erg gaat worden. Het is heel erg voor de toekomst van onze kinderen. We moeten maar hopen dat Jezus terugkomt. Maar ergens twijfel ik of we de verdrukking niet mee moeten gaan maken. Ik heb al een voorproef gehad en het is heel moeilijk.

 18. tijd om jezelf te bewapenen en te organiseren met betrouwbaren . dat het hier mis gaat in de toekomst is een feit. stemmen heeft geen zin . enigste manier is het land compleet lam leggen . ik heb ook bewondering voor de boeren die gaan nog voor veel ophef zorgen en terecht.
  organiseer en bewapen jezelf..bescherm jezelf en laat die linkse kliek die voor onze ondergang zorgt het heen en weer krijgen . samen sta je sterk..

 19. Een heleboel mensen zullen dit artikel niet geloven . Zij zeggen b.v dat dit zwaar overdreven is , onze leiders zijn toch niet gek , zoiets kan nooit gebeuren etc.
  De enige ware God heeft Johannes een zeer duidelijk visioen gegeven dat uit zal komen ..
  satan is de overste van deze wereld en heeft maar eén doel dat is het doden van alle mensen op aarde .
  Gelukkig zij die dit niet geloven .
  Helaas zijn de Illuminati in zijn naam de baas op aarde en sturen het wereldgebeuren in alle opzet naar de totale vernietiging .
  Door het tempo waarin het regime nu tekeer gaat met o.a waanzinnige wetgeving kan de wederkomst ook niet meer heél lang op zich laten wachten hoop ik .

 20. Het systematische afbouwsysteem, die al jaren aan de gang is, begint een beeld te worden.
  Voor de politieke domme kiezers, aan wie wij dat te danken hebben, begint het resultaat, langzaam maar zeker door te dringen, niet in hun hersen maar in de portemonee.
  Dit is pas het begin. De volgende 30 jaar zullen ieder jaar bitter aanvoelen, voor deze die de goede tijd gekent hebben.
  De EU komt onder leiding van Moscou, Amerika heeft genoeg van dat stammen volk die vrijheid niet kan waarderen.
  Spijtig voor de kinderen die nu opgroeien en die de prijs van hun domme politieke ouders zullen betalen.

 21. Onze ambtenaren zijn niets anders meer dan betaalde anarchisten. Het politiekorps is niet meer om aan te zien door vreemdsoortigheid. Hollanders worden onder de noemer racisten bij bosjes ontslagen. Zelfs Sinterklaas werd vandaag, in den Haag, in elkaar geslagen door een dolle neger.

 22. Spannend welke ellende als eerste voor de definitieve teloorgang van een beschaving zorgt.
  Onbeperkt mensen binnen halen die zich niet willen aanpassen.
  Sparen straffen en net doen alsof alleen beleggen iets oplevert.
  Dictatortjes bejubelen en net doen alsof de keizer kleertjes aan heeft.

  Ik ben razend benieuwd.

 23. Toekomstig stemvee voor links al die import van illegale asielzoekers/immigranten/vluchtelingen/allochtonen en ik weet niet hoe ze te noemen, puur dat links zijn macht houdt via democratisch fake verkiezingen met deze lui als stemvee.

 24. Ze hebben jaarlijks 400.000 nieuwe vakkrachten van buiten nodig om het wirtschaftswunder draaiende te houden.
  Als duitsers met een voorstel komen of ergen mee instemmen in eu-verband, hebben ze een manier gevonden om eraan te verdienen..

 25. Misdadig,

  Waarom hebben we dan op schiphol nog een douane?

  Als mensen officieel een vrouw / liefde willen ophalen volgens de regels op een legale manier, wordt het de mensen onmogelijk gemaakt.

  Waarom een twee sporen beleid.
  Een chineze kennis laat eens per jaar haar Chineze ouders overkomen naar Nederlands voor vakantie.
  Ook dan moeten er heel wat waarborgen en verzekeringen af gesloten worden eer een visum wordt afgegeven.

  Misdadig , ongelijkheid, en discriminerend.
  Waarom twee sporen beleid ????

  Gaarne dit uitleggen aan mij, want ik snap t niet

 26. Versrpeiden over de EU slaat nergens op. Zoals in de praktijk blijkt willen de Visegrad landen niemand opnemen. Daarbij komt dat al die migranten naar west Europese landen willen want daar worden ze in de watten gelegd. In Zuid en Oost Europa krijgen ze niets en moet er gewerkt worden, als er al werk is. Schengen maakt de reis naar Nederland of Duitsland heel eenvoudig.

 27. En hoe gaat diezelfde EU bewerkstelligen dat hun lieverdjes in die landen blijven die ze opneemt. Gaan ze dan die landen verplichten om hun grenzen te sluiten om die lieverdjes binnen te houden???? In Europa is er vrij verkeer van personen en kan men gaan en staan waar men wil. Als er de komende 10 jaar 230 miljoen migranten binnenkomen en die beslissen allemaal dat Nederland het walhalla is, en er naar toe trekken, wie gaat hen tegenhouden?

 28. stem gewoon VVD en alles komt goed hun geld in hun tuk
  stem CDA en u weet dat dat het geld niet Veilig is dus mee lopers
  stem CU en het geloof is weg
  stem voor uw kinderen en uw geld dan denkt u naar

 29. Maak je niet druk over de non believers ivm de uitroeing van de europese bevolking tvv de moslims, op het moment dat het roestige botte mes door hun keel gaat, zullen ze het nog steeds blijven ontkennen, en u, -die ze al jaren probeert te waarschuwen,- zullen ze in hun laatste seconden de schuld proberen te geven van hun onvermijdelijke lot .
  Denk aan uzelf en gelijkgestemden, de rest is al jaren , reddeloos verloren !

 30. In de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw met 10 miljoen burgers werd er al door de Regering en Koningin Juliana en Advertenties in Dagbladen en door Emigratie-instanties gewaarschuwd dat Nederland overvol was!!!

  Ruim 300.000 luisterden naar die urgente oproep en vertrokken naar grote landen als o.a. Z-Afrika, Australië, Nieuw Zeeland en Canada!

  Nu in 2019 telt Nederland al 17 miljoen [!!!] inwoners en is dus MUDVOL, dat blijkt wel als je op zaterdag in de Kalverstraat e.a. grote winkelcentra in steden loopt, je kunt over de hoofden lopen. Wie gaat er nog naar het Rijksmuseum als je daar steeds vaker in lange rijen moet wachten totdat je naar binnen kunt. Zijn ze helemaal van de pot gerukt in Brussel en Den Haag?

 31. Is het nu toeval, dat al dit soort dwingelandij uit Duitsland komt;
  óf ben ik simpelweg paranoïde!??

 32. Noem het maar destructie van Europa,haar veiligheid,haar economiese kracht en haar originele bewoners.
  Dit is satanskerk (zieken wat en waar er maar te zieken is) (666)
  En hoe toeval,de enige emigranten toegestaan zijn moslims (666,allah,s heilige getal)
  En hoe toeval,maar logisch voor satans,het promoten van de islam inplaats van een verbod van deze oorlogssekte.
  Neurenberg II zal realiteit worden voor dit Nazi tuig.

 33. De EUSSR brengt ons naar de afgrond. Met medewerking van partijen zich noemende: socialisten, sociaaldemocraten, groenen, christendemocraten, links-liberalen en liberalen.

 34. En zo laten we ons iedere dag weer een stukje dichter naar het slachthuis brengen. Niemand doet iets om te vermijden dat wij, de oorspronkelijke Europese bevolking, ofwel worden afgemaakt ofwel naar Afrikaanse armoede worden begeleid. Want dat is wat ze willen die VN/EU haat tantes en ooms. Dat hun waanzinnige utopie op termijn wellicht een paar miljard doden gaat veroorzaken kan hen geen moer schelen, hun halve gare linkse doel heiligt alle middelen. Ondertussen terwijl zij in volle vaart onze dood voorbereiden doen wij allen precies wat zij willen: we blijven dromen de gekken te verslaan met de verkiezingen! Ja? Echt? Kijk wat ze doen, zij halen in sneltreinvaart via het pact van Marrakesh 300 miljoen zwarte Afrikanen en islamieten Europa binnen die allemaal stemrecht via het dictaat van de VN krijgen. Dan is het met al degenen die hier al zijn 1 op 1 en hiermee het einde van het ons Europa, net als ooit het binnenhalen van de barbaren het einde van het Romeinse rijk betekende. Dwazen dat is wat wij zijn. Maar goed ik ben er straks niet meer en godzijdank heb ik geen kinderen. Ik wens u allen veel sterkte.

 35. Hoop dan ook een blijvende veilige haven te hebben als het tijd is te vluchten.
  Hongarije is een mooi land en de mensen zijn nog van de oude stempel.
  Vriendelijk en tolerant,zoals hier vroeger.

 36. Blijft die Merkel nu moeilijk doen. En inderdaad de toekomst van Europa staat op het spel en ik geloof dat it niet goed gaat komen. Zo zijn ook de Fransen die Macron kotsbeu en vele politieagenten zijn reeds bedreigd en hun familie, er dreigt wel degelijk een burgeroorlog. Shalom

 37. Door hun dominantie streven de Duitsers weer op een oorlog af, hoelang blijven andere EU landen hun dominantie accepteren ???

 38. Zijn er nog wat oude VOC schepen die weer in gebruik genomen kunnen worden?
  Dan kunnen de migranten zelf roeien zoals in vroeger tijden.
  Dat scheelt weer een hoop CO2 uitstoot, nietwaar.

 39. Men zal het verminderen van de CO2 uitstoot dus kompenseren met import van migranten.
  Zo wordt Nederland een varkensvrij land

 40. Gelukkig gaat de BREXIT instaan voor het begin van het einde van dit corrupte Europa !!!

  LANG LEVE DE VISEGRADLANDEN !!!! Uiteraard gaat extreem-rechts ervan profiteren !! Niets aan te doen !

Comments are closed.