‘Na Hanau gaat het dagelijkse leven met migranten die moorden en verkrachten gewoon door’

Extreemlinks pleegt 50 x zoveel brandaanslagen als extreemrechts, maar de media focussen zich enkel op rechtse daders. (Afbeelding (illustratief): (10)).

—————————————————————————————————————————————-

Tobias Rathjen geloofde dat geheime dienst zijn gedachten kon lezen en beïnvloeden, dat hij al stemmen hoorde hij nog maar een paar dagen oud was – Politie telt 51 brandaanslagen in Berlijn: 50 extreemlinkse, 1 extreemrechtse –  Schokkend: 11 jarig meisje verkracht? Toch een vrij man als je Afghaanse migrant bent

—————————————————————————————————————————————–

Uit het manifest van de 43 jarige Tobias Rathjen, die eergisteren in Hanau 11 mensen bij twee Shisha bars doodschoot, blijkt dat de dader een psychiatrische patiënt was met een paranoïde waanstoornis. Oftewel: een ECHT verwarde man, die geen banden met extreemrechtse organisaties had. Desondanks zetten de door links gecontroleerde mainstream media in Duitsland en ook Nederland heel ‘rechts’ in het verdomhoekje – een inmiddels bekend, maar nog altijd misselijk staaltje van pure stemmingmakerij, volksopruiing en propaganda. En ondertussen, in Duitsland? Daar gaat de dagelijkse praktijk van migranten die Duitsers in elkaar slaan, aan het mes rijgen of verkrachten, gewoon door, mede omdat de gevestigde orde in media en politiek daar géén aandacht aan wil geven.

Rathjen schreef in zijn manifest ervan overtuigd te zijn dat er een geheime dienst bestaat met mensen ‘die in staat zijn om de gedachten van andere mensen te lezen, en daarbij ook nog in staat zijn zich hierin te dringen,’ zodat ze je tot op zeker hoogte ‘op afstand kunnen besturen.’ Het idee dat anderen je gedachten kunnen lezen en beïnvloeden is een klassiek symptoom van iemand die lijdt aan een (ernstige) paranoïde stoornis, al komt het ook bij andere psychiatrische aandoeningen voor.

Tobias zou al een paar dagen na zijn geboorte stemmen hebben gehoord

Dan doet hij uitvoerig uit de doeken hoe deze geheime dienst hem al zijn hele leven lang in de gaten houdt. En met ‘hele leven’ bedoelt hij vanaf zijn geboorte. Hij zou zich namelijk kunnen herinneren dat hij nog maar een paar dagen oud was en door zijn ouders in bad werd gedaan, en zijn moeder zou hebben gezegd ‘wat is hij nog klein’. ‘Parallel aan deze eerste indrukken hoorde ik een stem in mijn geest, die toen voor het eerst werd ingeschakeld, maar die niet vriendelijk was en luidde: ‘Oh, dat is stom zeg, ik ben in de val getrapt’. Ik beantwoordde deze vrouwenstem onmiddellijk met ‘nee’ en viel kort daarna weer in slaap.’

‘Terugkijkend kan ik me nog ettelijke gedeelten uit mijn eerste levensjaren herinneren…dat ik al in deze eerste jaren op de gedachte kwam of het eventueel zo zou kunnen zijn dat ik door andere mensen in de gaten werd gehouden… Daarbij registreerde ik het mens-zijn op zich, de wereld om mij heen, en werd het me al snel duidelijk dat de mensen… niet altijd netjes bij elkaar zijn, of dat de mens zelf de vijand is.’ (1)

Kortom: een psychiatrisch zwaar gestoorde man was verantwoordelijk voor de moordpartij in Hanau, NIET een ‘extreemrechtse activist,’ zoals de media ons valselijk willen doen laten geloven. Was de dader een moslim of extreemlinkse activist geweest, dan hadden de media ongetwijfeld zwaar de nadruk op zijn psychische toestand gelegd, en de moordpartij op die manier gebagatelliseerd.

Politie telt 51 brandaanslagen in Berlijn: 50 extreemlinkse, 1 extreemrechts

Ook de media in Nederland, zoals NU.nl -de spreekbuis van PvdA/GroenLinks/D66-, besteden uitvoerig aandacht aan het ‘gevaar van de opkomst van extreemrechts’ in Duitsland. De realiteit laat echter een heel ander beeld zien. Volgens officiële cijfers van de Duitse politie zijn er vorig jaar alleen al in Berlijn 51 brandaanslagen op auto’s geweest, waarvan 50 door extreemlinkse activisten (o.a. Antifa), en slechts 1 door een extreemrechtse. Het aantal linkse aanslagen nam in een jaar tijd sterk toe (van 26 naar 50), terwijl het aantal extreemrechtse juist afnam van 3 naar 1. (9)

Het gevaar voor de samenleving komt dus vrijwel uitsluitend van links, maar aangezien de media door links worden beheerst, zult u daar zelden of nooit iets over lezen (9). Daarmee geven de media de gevaarlijke boodschap af dat links geweld geoorloofd is, vooral als het tegen de ‘foute’ mensen en partijen wordt gepleegd.

Het ‘normale’ leven gaat gewoon verder

Ondertussen gaat het ‘normale’ leven in Duitsland, met talloze, door migranten begane ‘incidenten’, gewoon door. Gisteren stak een Turk in Böhl-Iggelheim in op twee mensen; één overleed, de andere ligt ernstig gewond in het ziekenhuis (2). In de stad Gera vielen drie migranten drie Duitsers aan, waarvan er één in zijn gezicht werd gestoken en zwaargewond raakte. De 19 jarige dader is, zoals gewoonlijk in Duitsland, alweer vrijgelaten, ‘want migrant’. (3)

In Bochum vielen ‘zuidlandse’ migranten een zaaltje binnen waar een 16 jarig meisje haar verjaardagsfeestje organiseerde. Tal van minderjarige meisjes werden zoals gebruikelijk aangerand, en de boel werd er kort en klein geslagen.  De cadeaus die het meisje had gehad, werden gestolen. Ondanks daderbeschrijvingen van getuigen (‘zwarte haren’, en namen zoals Fadil en Ibo), plus duidelijke video opnamen, heeft de politie nog niemand opgepakt. (6)

11 jarig meisje verkracht? Toch een vrij man als je Afghaanse migrant bent

Ook de hemeltergende onrechtspraak in de –net als in ons eigen land- door linksgroenliberaal ondermijnde Duitse rechtbanken gaat onverminderd verder. Een 22 jarige Afghaanse migrant verkrachtte samen met een vriend een 11 jarig meisje met een leerstoornis. Het meisje werd zowel vaginaal als anaal gruwelijk misbruikt. De hoofddader, Khudai R. wandelde na slechts 3 maanden voorarrest echter als vrij man de rechtszaal uit.

‘Ondertussen worden de ouders van het misbruikte, voor het leven getekende meisje net zo in de steek gelaten als de honderden overige slachtoffers van seksuele- en geweldsdelicten, terreuraanslagen of messenmoorden in dit land. De lijst met ‘bijkomende schade’ van de welkomscultuur reikt inmiddels tot aan de maan,’ schrijft een onafhankelijke journalist.

Nog een afschuwelijk voorbeeld: een destijds 15 jarig meisje dat werd verkracht door drie migranten (Khaled M., Motasem Z. en Sed K.) raakte zo getraumatiseerd, dat ze niet in de rechtbank durfde te verschijnen om in het bijzijn van de daders haar verklaring te geven. Dus wat deed de rechter? Die gaf haar een boete van € 150,-, en liet haar vandaag door de politie ophalen voor een gedwongen confrontatie met de mannen die haar leven hebben verwoest (7).

En heb je geprobeerd een Duitser met een machete te vermoorden, en kom je toevallig uit Afrika? Dan ben je bijna automatisch ‘verward’, en krijg je als straf enkel een boete van € 240,-. – voor het beschadigen van de fiets van het slachtoffer. Boodschap: Als Duitser is je leven tegenwoordig minder waard dan je fiets (8).

‘Met dit soort oordelen… drijft justitie haar burgers eerst tot wanhoop, en dan in een vertrouwenscrisis tegenover de staatsorganen – en uiteindelijk tot het in eigen hand nemen van het recht. De meningen zijn verdeeld of de politiek te verblind of te afgestompt is om deze fatale ontwikkeling te erkennen – of dat hier zelfs een perfide plan achter zit, omdat de destabilisering almaar verder toeneemt.’ (4)

Dortmund financiert filmpje dat oproept tot grof geweld tegen rechts

Dat er inderdaad een plan achter zit (islamsering/omvolking) bleek bijvoorbeeld in Dortmund, waar de gemeente onder het valse thema ‘diversiteit, tolerantie en democratie’ een promo tekenfilmpje financierde waarin burgers worden opgeroepen om grof geweld, zelfs met machinegeweren, tegen rechts te plegen. (5)

Schokkend, maar anno 2020 de harde realiteit: Duitsland zit net als in de jaren ’30 wéér in het proces waarin het wordt overgenomen door een totalitaire, extreemlinkse haatdictatuur. Dit keer zijn alleen niet de Joden, zigeuners en homo’s het slachtoffer, maar de conservatieve autochtone Duitser, die met almaar grover geweld wordt aangepakt.

 

Xander

(1) Docdroid.net
(2) Journalistenwatch
(3) Journalistenwatch
(4) Journalistenwatch
(5) Journalistenwatch
(6) Anonymous
(7) Anonymous
(8) Anonymous
(9) Anonymous
(10) Afbeelding: WikiMedia Commons, bron BMW Car Fire, auteur Tony Webster from Portland, Oregon, United States ,  Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

Zie ook o.a.:

20-02: Duitse politiek wil aanslag Hanau aangrijpen voor keiharde aanpak van AfD en rechts
03-01: Extreemlinkse Antifa terreurgroep kondigt dodelijk geweld tegen conservatieve burgers aan

2019:
09-12: In de VS en Duitsland praten politici inmiddels openlijk over heropvoedingskampen – wanneer volgt Nederland?
07-12: Extreemlinkse Antifa bruinhemden dreigen nu openlijk rechtse politici te vermoorden
22-11: Kristallnacht 2.0? – Overheid zet gewelddadige Antifa bruinhemden in tegen ‘klimaatontkenners’ (/ Jaren ’30 teruggekeerd in Duitsland en bijna ook in Nederland: Vrijheid van meningsuiting verdwijnt en wordt steeds harder onderdrukt)
14-11: Voormalige hoogste Duitse rechter: Merkel richt communistische eco-dictatuur op
19-10: (/ EU elite zet nieuwe bruinhemden (Antifa) in om geweld aan te wakkeren, om later excuus te hebben voor keihard ingrijpen en oprichting politiestaat)
10-11: 30 jaar na dato: Viel de Muur in Berlijn in werkelijkheid de andere kant op? (/ In Duitsland en West Europa worden media en publieke opinie volledig gevormd en gemanipuleerd door de geest van de Stasi)
01-09: Oud DDR activiste over hetze tegen AfD: ‘Met democratie heeft dit niets meer te maken’ (/ ‘Duitsland is door de Wiedervereinigung, die in werkelijkheid een vijandige overname van de West-Duitse Bondsrepubliek door de DDR was, een socialistische bananenrepubliek geworden’)
09-08: Stasi censuur effectief: Twee derde Duitsers zegt bang te zijn om voor eigen mening uit te komen (Slechts 18% antwoordt met ‘ja’ op de vraag of er nog vrijheid van meningsuiting is)

2018: (via oud Xandernieuws.punt.nl)
10-10: Linksgroene Duitse politicus pleit voor concentratiekampen voor rechtsen
22-09: Oud verzetsleider DDR ziet steeds meer overeenkomsten met huidige tijd
22-01: ‘Het Vierde Reich grijpt in: Eerste critici van regime Merkel gearresteerd’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Mijn vraag ook wie zijn de slachtoffers b.v wat voor werk deden ze enz.

 2. Werd een rechtse dader opgevoerd om van de eigenlijke moordenaars af te leiden? Of hebben al deze Turkse getuigen het mis?
  Vanaf het begin was er iets vreemds aan de gang van zaken in Hanau. Ook in de mainstream media las men aanvankelijk over meerdere daders – maar uiteindelijk werd er slechts één opgevoerd, die zich niet meer kan verdedigen omdat hij dood is: Tobias Rathjen.
  Zo citeerde de ‘Welt’ die een ooggetuige uit de buurt (citaat ‘Welt’) begin):
  “Ooggetuigen melden dat de eerste schoten zijn afgevuurd bij en in het waterpijpcafé ‘Midnight’ in het centrum van de stad. Het waterpijpcafé ligt op slechts 50 meter afstand van het ‘Istanbul Grill & Kebap House’. WELT bereikte zijn eigenaar Cizre B. telefonisch in zijn snackbar een paar uur na de misdaad: “Ik zag twee gewapende mannen de shisha-bar binnengaan. Ze hebben meteen geschoten, misschien wel tien keer. De mensen schreeuwden en renden naar buiten. Toen schoten de mannen buiten op degenen die wegrenden.” (citaat ‘Welt’ einde)
  Nu zijn er chatopnames van de Turkse gemeenschap op YouTube verschenen die deze verklaring bevestigen. En niet alleen dat: op sommige audio-opnames kan men horen dat er die nacht een bendeoorlog plaatsvond in Hanau.

 3. De bronvermeldingen van dit artikel , genaamd ‘anonymous’ wijzen naar een Russische fake News site. Waarom wordt daarnaar verwezen?

 4. …..een psychiatrisch zwaar gestoorde man….
  Waarom is deze Rathjen wel gestoord en een zekere Mohammed die ook stemmetjes in zijn hoofd had niet.
  Of zijn daarom alle volgelingen van Mo daarom verward.

 5. En de problemen, die deze migratie veroorzaakt heeft maar blijven wegstoppen?

 6. De enige manier dat autochtonen zich nog kunnen verdedigen tegen deze oorlog van politici van eigen bodem tegen haar eigen bevolking is de politici persoonlijk aansprakelijk stellen voor dit schandelijk verraad.
  Om politici te bewegen om van koers te veranderen, om de rechtspraak te herstellen zonder daders van misdrijven te beschermen volgens hun afkomst waardoor eigen volk uitgemoord mag worden is, rechters en politici zodanig op de huid zitten dat ze zich niet meer in het openbaar wagen te vertonen of ze worden bekogeld met rotte tomaten en eieren voor hun immoreel, misdadig gedrag zoals jan jambon onlangs al mocht ervaren door het woedende publiek voor broodroof van de cultuursector.
  Dát of een volksopstand want de (linkse) medeplichtigheid aan verkrachtingen, aanrandingen en moord op autochtonen door het (zelfs wéttelijk!) beschermen van dat moordzuchtig, vreemd/moslim crapuul kan niet meer ontkend blijven worden.
  In séh geven westerse, europese overheden toestemming tot uitmoorden van hun autochtone, eigen bevolking: staatsterrorisme en genocide, gepleegd door eigen politici die de eed zweren om ten dienste te staan van eigen bevolking.

 7. Wat de wetenschap ook allemaal verzint, het gewone volk is proefkonijn. Moet er voor dokken.

 8. Die aanslag in Duitsland had gewoon te maken met een geestelijke gestoorde mens die in alle complothypotheses geloofde, die zag de wereld gewoon als wit zwart en vond dat hij zo nodig onschuldige mensen moest vermoorden, voor mij mag fakenieuws verdwijnen met de noorderzon. Shalom

 9. Hier bij het lezen 😔 van dat een jonge vrouw dat de rechtzaal niet indurft omdat ze de daders niet in de ogen wilt kijken , wordt ik erg onpassselijk ervan ,sum kotsen , echt ! het hele recht sisteem faalt , je kan er gewoon met je verstand er niet bij, dat die arme vrouw ook nog 150 moet betalen. WE leven echt in een tijd ,dat leugens regeert.

 10. Vóór merkel was duitsland een vredig land waar het aangenaam wonen was.

 11. De moeilijkheid is dat de EU leiders gewoon liegen en blijven volhouden dat het geweld alleen maar van rechts komt. Ik denk even aan een debat tussen Jetten en Baudet. Jetten stond maar te schreeuwen dat de Fvd , nazi’s waren enz.
  Zo wordt een rookgordijn opgetrokken en hoeven ze hun vergissing niet toe te geven.
  Zolang merkel maar schreeuwt dat het allemaal extreem rechts is, gebeurt er niets aan het echte probleem; globalisme werkt niet. moslims zullen nooit integreren want de koran verbiedt dat.
  Gelukkig wordt ook de duitse bevolking wakker en begint steeds meer te mopperen. Misschien wordt alles toch een beetje beter, wie weet.

 12. De volgende stap zal zijn dat rechts wettelijk voor gestoord wordt verklaard, op basis van gevallen zoals deze. De logica zal dan zijn ‘dat steeds weer gebleken is dat geestelijk gestoord en rechts samengaan en tot geweld leiden’ – terwijl dat alleen voortkomt uit de framing van links. Met dat ‘wetenschappelijk bewijs’ kan de rechter dan iedereen gaan veroordelen die op de een of andere manier in verband met rechts kan worden gebracht. De term extreem-rechts is dan ook overbodig geworden, rechts is al voldoende. Wat we nu zien is het begin van het ‘omdenken’ van dit stukje politieke werkelijkheid.

 13. @ Desinfektor, 👍 die Wiedergutmachung, das Gefuel um etwas wieder Gut zu machen heisst : umdenken. Eigenlijk kijk ik al zo’n jaar of acht niet meer naar de NL-se televisie ; de nationale leugenbuis. Ik heb helemaal geen talen knobbel maar de Duitse taal begrijp ik bijna beter dan ‘onze taal’. De Duitse overheid synchroniseert …. alle buitenlandse interviews, documentaires en films op een dusdanige manier dat het lijkt of de paus of zelfs John Wayne de Duitse taal als moedertaal hebben ; letterlijk betekend synchroniseren : gelijkzetten met bijvoorbeeld de Wereldtaal : Engels. Arrogantie van ‘de bovenste plank’ , de zelfgenoegzaamheid druipt er van af, iets wat kenmerkend is voor grote en invloedrijke Duitse bevolkingsgroepen waarbij de proloog : das Wirtschaftswunder’ de proloog ; het startschot is geweest. Verwendheid van een volk of van een kind …. omdat niets meer moet maar alles kan, leid uiteindelijk naar een protozoaire ziekte. De ‘trein’ die Duitsland eens was is inmiddels gedegradeerd tot een boemeltreintje, op industrieel en politiek niveau. Ein Land ohne ein Volk ist mittlerweile ein Volk ohne Land, gecreëerd door, in dit geval ! , de links georiënteerde elite, de Duitse regering. Als men links is dan is rechts je vijand, omgedraaid uiteraard het zelfde dan is rechts de vijand. Momenteel zijn rechtse ideeën, het verdedigen en/of het instandhouden (protectionisme) uit tijden ‘toen geluk nog heel gewoon was’ gedegradeerd tot wat ooit nazisme heette, althans dat wil men ons laten geloven. Links, andersdenkenden …. met gebruikmakend van idiote, onbetaalbare energie oplossingen, idiote wetsvoorstellen en de idiote massale import van goedkope arbeidskrachten …. zijn dé accelerator voor de destructie van ‘onze’ Westerse samenleving. Met enkele aanpassingen is het Urantia boek in deze op heel Europa van toepassing.
  Wanneer links de macht heeft, heeft rechts altijd de schuld ; wie een ‘volk’ wil slaan kan altijd wel een knuppel vinden. Op een schandaleuze manier worden oproerkraaiers vergeleken met diegenen die nationale ‘tradities’ willen behoeden voor het verval, een ordentelijke samenleving, waarvan de eerste tekenen al duidelijk zichtbaar zijn. De jeugd, feitelijk nog snotneuzen, heeft de toekomst …. ? Duitsland is Duitsland niet meer, die Wirtschaft is, zo het zich laat aanzien, die Wirtschaft niet meer, het gaat ten onder aan zijn eigen arrogantie, misschien wel bewust …. aangestuurd door een wet : das Sheaf Gesetz : de Supreme Headquarters Allied Expeditionary. Duitsland is maar ten dele een autonoom land, grotendeels bestuurd door ….

 14. Zolang ik leef hoor ik alleen maar van linkse terreur organisaties zoals Brigate Rosso, Rote Armee Fraction, Lichtend Pad,
  De lijst is eindeloos, maar het zijn voornamelijk linkse chaoten en moslims die zich van terreur bedienen.
  Links en moslims zijn 2 handen op de buik van de duivel en hebben zeer veel overeenkomsten.

  Jantje, kunt u de gasten uitleggen hoe u een plaatje bij uw naam heeft geplaatst.
  Is dit plaatje vrij van auteursrechten ? heeft u dat gecontroleerd ? Vermeld de link waar u dat plaatje vandaan heeft. Mvg. Mod.

 15. Deze man heeft zo te lezen meerdere pesoonelijke stoornissen en die wordt voor rechtse- extremis uit gemaakt?!
  Een man die werkelijk ziek is en geen hulp heeft gekregen, die hebben zich bewust laten lopen, om het laten te gebeuren!
  Kunnen de zij de blanke Duitsers de mond laten snoeren en oppakken als zij betogen en schrijven wat zij ervan vinden tegen invasie van allochtonen die misdaden plegen.
  De Duitse bevolking zullen werden beschuldig dat zij rechts-extreem zijn en naar opvoedkampen gebracht
  worden, binnen Europa.

 16. De directeur van de Duitse Bundeskriminalpolizei, Holger Münch, sprak in Berlijn over een “ernstige psychotische ziekte”. Deze beoordeling door het BKA is gebaseerd op de huidige stand van zaken van het onderzoek.
  De moordenaar had negen mensen doodgeschoten. Hij heeft toen zijn eigen moeder vermoord en uiteindelijk zijn eigen leven genomen.

  Voordien was al in verschillende media gemeld dat de moordenaar waarschijnlijk leed aan vervolgingswaanzin en zich geobserveerd voelde door de geheime diensten, die ook zijn gedachten konden lezen en manipuleren.
  BKA-Chef: Hanau-Attentäter war psychisch schwer krank

 17. Engel en Marx? Socialisme
  Communisme= Socialisme
  NSDAP= Socialisme

  Communisem = Lenin een grote mensenmoordenaar.
  NSDAP = Adolf Hitler.

  NSB= Nationaal Socialistische Beweging = Mussert en zijn aanhang+ de linkse politiek dienders als de Spoorwegen, de Politie etc. die zelf meehielpen Nederlandse Joden op te sporen etc.

  Hoezo en wanneer heeft rechts dan iets uitgespookt? Ik heb het niet over extreem geweld mocht dit van rechts komen. Want dit erg snel in de media labelen dat gaan ze goed af.

  Overigens wordt het in Duitsland erg explosief. Als het tegen zit, kan het nog dit jaar ontploffen volgens een Duitse econoom. Vele banken staan op omvallen. Vele bedrijven dreigen om te vallen wegen de nul-rente. De maak industrie van Duitsland wegens milieu clownen dreigt ineen te storten. Elke 7 arbeider werkte in de sector van de auto industrie. Er vallen vele en vele ontslagen in die sector. De Duitse autoindustrie krijgt klap op klap.

  Spyfromthesky

 18. Uit bittere ondervindingen weet ik dat het in Nederland idem dito is; zo niet erger met ‘Ons’ geselecteerd kleurrijk politiekorps. Van het leger hoor al helemaal niets meer, of het moet zijn over de exuberante prijs die de burgers moeten ophoesten voor die Amerikaanse ‘vliegende’ piano’s. Over de huidige burgers en de politici schrijf ik maar niets omdat ik geen emmertje bij de hand heb. Mores Quales? (Moraal Welke?) De jongens van Jan de Wit hebben zich reeds generaties lang geleden bij de meerderheid gevoegd.

 19. En hoeveel mensen hebben er opgetreden tegen de politiek die dit mogelijk maakt.
  Antwoord, niemand, ze staan liever met een kaars in de hand de hypocriet uit te hangen, op de bijeenkomsten tegen zogezegd rascisme, ( moslims zijn een religie, geen ras) om daarna in de kroegen en cafees te gaan lullen hoezeer ze tegen de vluchtelingen zijn.

 20. De jarenlange massale import van mensen uit totaal andere culturen, die zich (bewezen) nooit zullen of willen aanpassen gaan uiteindelijk voor steeds meer sociale onrust zorgen. Zeker nu deze immigratie ramp gewoon doorgaat, ondanks alle dagelijkse ellende. Media, politici, politie en rechters blijven Merkel’s EU agenda blind volgen. Dat gaat een keer flink mis. Niet een gevaarlijke gek of een groep rechts-extremisten die zullen gaan vechten maar de gewone burger, die de grens heeft bereikt waar angst voor de overheid overgaat in zelf bescherming van lijf en haard. Hopelijk gebeurd dit snel, anders is het te laat.

 21. Ik heb jarenlang in Dld gewoond en ik werk er nog steeds. Die angst voor rechts word er met de paplepel ingegoten en is in mijn ogen ongegrond. Het eeuwige schuldgevoel van ‘Wiedergutmachung’ draait langzaam de nek om van de Duitse politiek. Het politische centrum verdwijnt en het democratisch proces wordt langzaam lamgelegd. En op het moment waarop ik als Nederlander mijn mening geef, moet ik ook nu voorzichtig zijn…

 22. Met de Koran in de hand en Allah akbar”-schreeuwend mensen afslachten?
  Verwarde man, niets met de #islam te maken!”

  Geloven in de waanzinnigste complotten, je eigen moeder vermoorden en een teletijdmachine willen bouwen?
  extreem)rechts! AFD
  Het kan verkeren.

Comments are closed.