Europol ziet minder jihad aanslagen, maar juist meer extreemlinks geweld

In Stuttgart trokken afgelopen weekend meer dan 500 linkse- en moslimjongeren al plunderend en vernielend door de straten, vielen de politie aan, en richtten voor miljoenen euro’s schade aan.

—————————————————————————————————————————————-

Kamercommissie: Moskeeën onder invloed van fundamentalisten die onze samenleving afwijzen – Nederland op 5e plaats met meeste arrestaties (potentiële) moslimterroristen – Gewelddadige rellen in Stuttgart : Antifa en moslimmigranten trekken gezamenlijk ten strijde tegen onze maatschappij

—————————————————————————————————————————————-

De Westerse mainstream media doen al jaren alsof rechtsextremisme zo’n groot probleem is, maar andermaal laten de officiële cijfers van Europol iets heel anders zien. Daar waar het aantal geslaagde en voorkomen jihad aanslagen vorig jaar opnieuw is gedaald, neemt het extreemlinkse geweld juist toe. Europol registreerde vorig jaar 21 islamitische aanslagen, 26 extreemlinkse, en slechts 6 extreemrechtse.

Met 57 aanslagen kwam het meeste geweld opnieuw uit etno-nationalistische en separatistische hoek. Desondanks is er een forse afname zichtbaar; in 2017 werden er nog 137 nationalistische / separatistische aanslagen gepleegd, en het jaar daarop 83.

In Frankrijk werden met 202 arrestaties de meeste (potentiële) moslimterroristen gearresteerd, gevolgd door Spanje (56), Oostenrijk (43), Duitsland (32) en Nederland (27). Het aantal jihad aanslagen daalde van 33 in 2017, naar 24 in 2018, en 21 in 2019. In totaal werden er in Europa vorig jaar 119 aanslagen gepleegd of voorkomen, en werden 1004 terroristen gearresteerd. Daarbij kwamen 2 mensen om het leven, en raakten er 27 gewond. De slachtoffers vielen op één na allemaal door de hand van moslimextremisten.

Europol heeft hierbij niet gekeken naar de talloze individuele aanslagen van plotseling om zich heen stekende migranten, van wie altijd wordt gesteld dat hun ‘motief onbekend’ is, en wier mini-terreurdaden enkel als misdrijven van ‘verwarde mannen’ in de statistieken worden gezet (als ze daar al ooit in worden opgenomen).

Kamercommissie: Moskeeën beïnvloed door fundamentalisten

De parlementaire ondervragingscommissie naar ongewenste beïnvloeding uit onvrije landen concludeert dat moskeeën en moskeescholen onder invloed staan van financiers uit met name Saudi Arabië, Qatar en Koeweit, die hun fundamentalistische boodschap in Nederland willen promoten, en de kernwaarden van onze samenleving afwijzen*. Zij leiden imams op, betalen hen, en sturen hen vervolgens naar ons land. Social media worden gebruikt om hun streng islamitische boodschappen te verspreiden.

Moskeeën in Utrecht, Rotterdam en Den Haag ontvingen zo al miljoenen, en weten via allerlei constructies controle door de overheid te ontlopen. Bizarre constatering: de commissie zou ‘niet hebben weten te achterhalen’ welke boodschappen precies via social media en in de moskeeën worden verspreid. Is er bij de overheid dan helemaal niemand die Arabisch spreekt en leest? Of wil men het gewoon niet lezen, zodat de haat tegen onze samenleving ook niet hoeft te worden gemeld aan het Nederlandse publiek? (2)

(* Om dit in perspectief te plaatsen: de kernwaarden van onze samenleving, onze vrijheid en onze grondrechten, worden nu met enorme laarzen vertrapt door ‘onze’ eigen regering.)

Dezelfde trend vindt in heel Europa plaats. Voorbeeld is de imam van de moskeeën in het Italiaanse Bergamo en Brescia, Hafiz Muhammad Zulfikal. Hij zette moslims aan tot geweld, en predikte dat ‘wij tijdens de jihad met ongelovige vrouwen mogen doen wat we willen, omdat zij als buit gelden.’ Op 12 april stond hij samen met 10 andere moslims terecht vanwege deelname aan een Al-Qaeda cel, en omdat hij de ‘geestelijke vader’ zou zijn van het bloedbad op de Peshawar markt in 2009 in Pakistan, dat aan 137 mensen het leven kostte. De officier van Justitie eiste een celstraf van 18 jaar tegen Zulfikal .

Linksextremisme al jaren veel groter probleem dan rechtsextremisme

Naast het moslimfundamentalisme is het linksextremisme al jaren een veel groter probleem in Europa dan het rechtsextremisme. Het laatste wordt echter altijd uitvergroot door de media, terwijl het eerste vrijwel wordt gebagatelliseerd (‘verwarde mannen’) of doodgezwegen, en het tweede zelfs wordt goedgepraat en wordt gesteund, zoals de laatste tijd vooral gebeurt met haatgroepen zoals Black Lives Matter en Antifa.

Met 26 aanslagen haalde links zelfs de islam als belangrijkste inspirator in. Met 22 extreemlinkse aanslagen neem Italië daarbij de voornaamste plek in. Dat geldt ook voor het aantal arrestaties van linkse extremisten: 98, gevolgd door Spanje met 8. Opvallend is dat Italië en Spanje hierin voorop lopen, terwijl beide landen een linkse regering hebben.

Linkse groepen willen samenleving omverwerpen en communisme afdwingen

Hoewel niet bij name genoemd, blijkt uit de omschrijving van Europol dat BLM en Antifa zonder twijfel ook tot extreemlinks moeten worden gerekend: ‘Linkse terreurgroepen proberen met gewelddadige middelen een revolutie tegen het politieke, sociale en economische systeem van de staat te ontketenen, met de bedoeling om socialisme te introduceren, en uiteindelijk een communistische en klasseloze samenleving op te richten.’

‘Hun ideologie is vaak Marxistisch-leninistisch… Anarchistisch terrorisme is een overkoepelende term voor gewelddaden gepleegd door groepen (of in mindere mate individuen) met verschillende anarchistisch ideologieën. Zij promoten een revolutionaire, antikapitalistische en antiautoritaire agenda.’

Als voorbeelden noemt Europol de Rode Brigades en de Informele Anarchistische Federatie in Italië, en in Griekenland de Revolutionaire Organisatie en de ‘Samenzwering van Cellen van Vuur’. Net als bij islamisten gebruiken linksextremisten vooral het internet om hun ideeën te verspreiden en nieuwe zieltjes te winnen.

Daarbij worden ze flink geholpen door de Westerse mainstream media, die racistische linkse haatgroepen zoals Antifa en BLM altijd vrijwel zonder kritiek onmiddellijk een podium geven. Premier Rutte gaat zelfs met BLM activisten in gesprek, daar waar hij de vrijheidsactivisten, die willen dat de 1,5 meter, lockdowns en geplande verplichte vaccinaties onmiddellijk van tafel gaan, negeert.

Rellen in Stuttgart: Antifa en moslims trekken gezamenlijk ten strijde tegen onze samenleving

Extreemlinks en het moslimfundamentalisme vinden elkaar steeds vaker. Ze hebben namelijk één ding gemeen, en dat is dat ze onze vrije samenleving haten, en willen vervangen door een totalitair terreurbewind waarin ze hun eigen ideologieën aan het volk willen opleggen.

Afgelopen weekend werd de Duitse stad Stuttgart getroffen door de ergste rellen en plunderingen ooit. De politie vergeleek het geweld door linksextremisten en jonge moslimmigranten -die gezamenlijk ‘Allahu Akbar’ en ‘F**k the system’ schreeuwden- zelfs met ‘een slagveld’ en ‘een burgeroorlog’:

Tussen de 500 en 600 relschoppers plunderden en vernielden meer dan 40 winkels, en veroorzaakten voor miljoenen euro’s schade. Politieagenten en auto’s werden met grof geweld aangevallen. Officials verklaarden verbijsterd te zijn, en nog nooit zoiets te hebben meegemaakt.

Hoewel de media het blijven bagatelliseren, begint er nu ook uit de lagere overheden verzet te komen. Boris Palmer, de ‘Grüne’ burgemeester van het nabij gelegen Tübingen, zei dat er nu maar eens openheid van zaken moet worden gegeven over de achtergrond van de daders. ‘Het zijn allemaal jonge mannen, en bijna allemaal worden ze in het politierapport beschreven als ‘donkerhuidig’ of ‘Mediterraans’. Ik kan amper ‘witte mannen’ vinden.’ (3)


Xander

(1) Europol via Zero Hedge
(2) NOS
(3) Infowars Europe


Zie ook o.a.:

21-06: Viruswaanzin: ‘Democratie overleden nu demonstraties zijn verboden’
20-06: Horror in autonome Black Lives Matter zone: ‘Activisten verkrachten mannen, vrouwen en kinderen’
20-06: VN Mensenrechtenkantoor Genève kiest openlijk kant van extreemlinkse terreurorganisatie Antifa
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren
04-06: ‘Systemisch racisme’ in Nederland? Ja, tegen een deel van de eigen bevolking
03-06: Trump kan burgeroorlog veroorzaken door inzetten leger tegen linkse relschoppers’
31-05: Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

9

 1. @Willy,
  Kunt u misschien eens duiden wie of wat u onder extreem rechts verstaat? Een definitie ervan maakt het duidelijk over wie men het heeft. Mussolini zou een fascist geweest zijn, maar hij hield tot aan zijn dood vast aan het socialisme. Snapt u de spagaat?

 2. Al die rotzooi trappers hebben toch mobieltjes bij zich die makkelijk zijn op te sporen, te hacken en onherstelbaar te beschadigen? Let maar eens op, want daarna is het gelijk helemaal afgelopen met dat rotzooi trappen, want dat gaat ze veel geld kosten.

 3. In de middeleeuwen deden de moslims piraten of sceracenen het volgende:

  ‘wij tijdens de jihad met ongelovige vrouwen mogen doen wat we willen, omdat zij als buit gelden.’

  Deze vrouwen werden als slaven naar het midden oosten ontvoerd door deze zwarte pieten (piraten, moslims) van Noord Afrika met hun donkere huid, kroeshaar, oorbellen, roede (zweep) en zak vol met buit.

  Nu zijn de afstammelingen van deze piraten (zwarte pieten) terug in het land, niet alleen om te roven maar om te koloniseren en om van de blanke man en vrouw hier slaven te maken. Ze doen dit in samenwerking met blanke verraders (sinterklaas de schijnheiligman) oftewel het linkse krapuul, de varkens in het boek Animal Farm van George Orwell.

  De rellen zijn het begin van de omverwerping van de westerse maatschappij en vrijheid zoals we die nu kennen. Verkiezen we deze strijd dan zijn we onze vrijheid voor millenia kwijt oftewel door marxisme oftwel door de islam. Die twee zullen ook nog om de macht strijden.
  Ik voorspel dat heel west europa dezelfde richting als Libanon gaat met burgeroorlogen die alles verwoesten.

  Het politiek correcte (corrupte) westen is niet opgewassen tegen de islam en zeker niet als de islamisten hulp krijgen van de marxisten.

  Als we een welvaardige en vrije toekomst willen hebben dan moeten we de zwarte pieten weer terugsturen waar ze vandaan kwamen namelijk Noord Afrika.

 4. Ik denk dat rechts uiteindelijk ten onder zal gaan aan de chaos die het zelf creëert,nadat het alle dappere en goed willende verzet heeft uitgeroeid.

 5. Het waren linkse groepen die meestreden in Perzië om Khomeiny (die ook anti-westers was) te verwelkomen. Toen Khomeiny eenmaal aan de macht was, verdwenen die linksen al snel in zijn kerkers. Leer ervan, zou ik zeggen.

 6. Schandalig dat Mark (Marx) Rutte wel wil praten met links-fascisten, maar niet met mensen die opkomen voor onze vrijheid. Rutte, is een “wolf in schaapsklederen”.

 7. “met de bedoeling om socialisme te introduceren, en uiteindelijk een communistische en klasseloze samenleving op te richten.”

  dat is de grote leugen van het communisme. Communisme is niet klasseNloos. Het communisme is een construct van de elite om zich van de lastige MIDDENklasse te ontdoen. De elite, illuminati volgens Weishaupt (opgeleid door Jezuïeten) hebben Marx en Engels hun opdracht gegeven.

  De kasteelheer woonde boven op de heuvel in de burcht (bourg, burg) en beschermde zijn horigen. Maar zij konden in hun vrije tijd producten maken die ze konden verkopen zodat ze zelfstandiger, vrijer en welvarender werden. Zij woonden veilig rondom de burg binnen de muur en heten daarom burgers (bourgeois) in tegenstelling tot de boeren op het land eromheen. Zo verloor de kasteelheer macht aan de burgers en dat zinde hem niet. Maar hij was slim en verzon zo een ideologie voor de arme onderdrukte boeren om samen (commuun) de welvaart van die burgers te veroveren onder het motto ‘egalite, fraternite, liberte’; gelijkheid (maar sommigen zijn meer gelijk dan anderen), broederschap (van ingewijde vrijmetselaars) en vrijheid (vrij van die irritante burgers).

  En ziedaar het gedroomde systeem van centraal geleide economie, de kasteelheer in zijn toren, de handhavingstroepen om hem heen en het klootjesvolk allemaal even arm, gedrogeerd, onnozel en afhankelijk opkijkend naar de grote broer (meer gelijk en vrij).

  Dit systeem hebben ze in India al duizenden jaren, blanke Germaanse brahmanen aan de top, zwarte parias onderaan (oorspronkelijke bevolking), maar het is géén racistisch systeem hoor, het is religieus.
  In Rusland en China heeft men aangetoond dat het niet werkt, alleen dezelfde elite zit er nog steeds of je het nu oligarchen of partijbureau noemt. Communisme is oligarchie (heersen van een klein clubje), net als socialisme, fascisme, ‘democratie’, kalifaat, monarchie (mono=alleen, vrijwel onmogelijk) en noem alle vormen maar op. Enige uitzondering is de republiek waar de staat beperkt is door de wet en ten dienste staat van het volk. Zo blijven er in werkelijkheid altijd maar 2 staatsvormen over: oligarchie en republiek.

  En als laatste, staat ons een staatsvorm te wachten van een monarch die wèl alles kan overzien omdat hij niet gebonden is aan ruimtetijd.

 8. “Moskeeën onder invloed van fundamentalisten die onze samenleving afwijzen”
  werkelijk? Hoe hèbben ze het gevonden. Dat is net zoiets als zeggen dat er op een kippenboerderij toch wel erg veel kippen rondlopen, voorbijgaand aan het feit dat die kippen ook eieren leggen en dat ze er voer krijgen en niet hoeven te letten op de mest die ze produceren.

  Men wil maar niet inzien dat islam niet alleen een religie is waar ze niks tegen mogen doen (want vrijheid van godsdienst enzo) maar het is een totalitair systeem dat de bevolking op alle vlakken onderdrukt (islam betekent onderwerping). Dus niet alleen religieus, maar ook financieel, militair, juridisch, medisch, sociaal, filosofisch etc etc. Islam dicteert sharia als wet, jizia als belasting, kalifaat als staatsvorm en jihad als manier van leven maar vooral ook dood. Tolereer je het ene dan zet je de poort naar de rest wagenwijd open.

  islam is wet, staatsvorm, denkwijze en religie in 1 pakket. Denk je de worm te pakken zit je aan de haak, lood, dobber, lijn en hengel vast. Dat is het ontwerp van het systeem.

 9. We zijn van die nare terroristen nog niet vanaf hoor, ze komen terug met hun messen, de UK kan er al van meespreken, nu schijnt de zon nog wat te hard, ze zouden eens moeten verbranden. en het is waar er is duidelijk een ruk naar extreem links te zien. We zien het ook in Noord-Ierland waar meer extreme linkse jongeren met geweld terug willen aansluiten met de republiek Ierland, gelukkig zit daar niemand op de wachten. extreem links is een even groot gevaar dan extreem rechts, beide zijn verwerpelijk en bieden geen oplossing voor de huidige problemen. Extreem links wil altijd maar vernielen, zoals het besmeuren van beelden van iets wat we al honderd jaar wisten, maar tja, wat moet men anders doen in coronatijden, de grote kuis??

Comments are closed.