Viruswaanzin: ‘Democratie overleden nu demonstraties zijn verboden’

—————————————————————————————————————————————-

400 demonstranten die vandaag toch naar Malieveld gingen, gearresteerd

—————————————————————————————————————————————-

De afgelopen weken hebben laten zien dat demonstraties voor de ‘foute’ zaak – de vrijheid, onze grondrechten – niet langer worden toegestaan in Nederland. Het verbod op de demonstratie op het Malieveld in Den Haag, en tevens in andere grote steden, toont volgens mede organisator Viruswaanzin aan dat ‘de democratie lijkt te zijn overleden. Om dit verdriet te uiten willen wij je vragen de Nederlandse vlag halfstok te hangen, en een bloem te leggen bij het stadhuis.’ Op dit moment is er op Facebook een livestream te zien van een alternatieve bijeenkomst, waar sprekers zoals Willem Engel, Jeroen Pols, Rob Elens, Maurice de Hond en Michael Schippers, enkele van de nieuwe vrijheidsstrijders die ons land zo hard nodig heeft, worden afgewisseld met live muziek.

Naast het feit dat de demonstraties werden verboden, werd via de mainstream media het nodige nepnieuws verspreidt om de organisatoren in diskrediet te brengen. Zo beweerden de Veiligheidsregio Haaglanden en de persspreker van de rechtspraak dat Viruswaanzin een demonstratie voor slechts 100 demonstranten had aangemeld. ‘Dit is onjuist. Op 10 juni 2020 is de demonstratie aangemeld bij de afdeling Crisisbeheersing van de Haagse politie, met de vermelding dat 50.000 deelnemers verwacht werden.’

Daarnaast kregen de veel bekeken interviews met wetenschappers Willem Engel, die de ‘aerosolen’ verklaring van Maurice de Hond met hard wetenschappelijk bewijs bevestigde, een tegenreactie van de gevestigde orde. Pepijn van Erp schreef op Kloptdatwel.nl een artikel waarin hij de zogenaamde ‘denkfouten’ van Engel naar voren bracht. Viruswaanzin plaatste vervolgens een zeer lange, met dal van bronnen onderbouwde reactie waarin Van Erps aannames en (opzettelijk?) foute interpretaties werden ontkracht of gecorrigeerd, en een aantal zaken waar klaarblijkelijk onduidelijkheid over bestond, werden opgehelderd.

Van Viruswaanzin.nl:

‘De druk op de IC’s is er al weken niet meer, de termen ‘het nieuwe normaal’ en de ‘1,5 meter maatschappij’ zijn geïntroduceerd, complete sectoren dreigen te verdwijnen, de minister spreekt over een vaccin als de enige oplossing, en nog veel meer. Ook zijn er verschillende maatregelen genomen die ondanks een gebrek aan wetenschappelijke onderbouwing zijn doorgevoerd en verplicht gesteld. Het omgekeerde is zelfs het geval: er stapelt zich meer en meer bewijs op, waardoor er grote vraagtekens geplaatst mogen worden bij de gekozen aanpak en de bijbehorende maatregelen.’

‘De maatregelen en richtlijnen – ZONDER wetenschappelijke onderbouwing van de effectiviteit – dreigen een permanent karakter te krijgen nu het kabinet werkt aan een spoedwet om deze maatregelen wettelijk te verankeren. Dit kunnen we en zullen we NIET laten gebeuren.’

‘Hoe serieus het virus ook genomen dient te worden; aan onze grondrechten mag en kan niet getornd worden. Deze mogen NIET structureel worden aangetast. Bovendien is er niets normaals aan het ‘nieuwe normaal’ en de ‘1,5 meter samenleving’. Het druist volledig in tegen de menselijke natuur.’

Politie arresteert betogers die toch naar Malieveld gingen

Op vrijdag verloor Viruswaanzin.nl een kort geding tegen de gemeente Den Haag nadat burgemeester Remkes de demonstratie van vandaag had verboden. Volgens Viruswaanzin was dit een bevestiging van alles waar de organisatie voor waarschuwt en wil bereiken.

De organisatie wil ook dat tegengeluiden niet langer worden gecensureerd, en eist dat PER DIRECT alle maatregelen worden opgeheven, en het normale leven en de economie weer zo snel mogelijk maximaal op gang worden geholpen. Tevens moet er eindelijk 100% transparantie informatievoorziening komen van het RIVM en de overheid, want die is nu zo goed als NUL. Tot slot moet er een parlementaire enquête komen naar het beleid en de besluiten van de afgelopen maanden.

De politie heeft vanochtend 7 betogers die toch naar het Malieveld gingen en weigerden te vertrekken, gearresteerd. Andere groepjes mensen ‘die ook duidelijk herkenbaar waren als demonstranten’, zijn wel weggegaan (2). Later kwamen er alsnog enige duizenden mensen naar Den Haag. De politie greep hard in, en arresteerde zo’n 400 mensen.

 

Xander

(1) Viruswaanzin.nl
(2) Telegraaf

Zie ook o.a.:

17-06: Senior docent Koninklijke Marechaussee: Spoedwet in strijd met mijn eed
17-06: Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus
16-06: Corona noodwet: Torenhoge boetes, gevangenisstraf, inbreuk huisrecht – parlement buitenspel gezet
15-06: ‘Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
12-06: Amerikaanse aandacht voor Nederlands wetenschappelijk team met forse kritiek op corona beleid
09-06: WHO haalt belangrijkste reden voor lockdowns, volg-apps en vaccinaties compleet onderuit
05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
01-06: ‘De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered
24-05: Wereldwijde Pleite Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
21-05: ‘Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
20-05: Bekende Duitse predikant noemt politici ‘misdaadbendes’ die ‘moeten worden opgesloten’
16-05: ‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
15-05: Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns

23-05: Straks ook in NL? Brits Hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
22-05: ‘Nederland een van de eerste 15 landen die digitaal gezondheidspaspoort invoert’

21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

47

 1. Het was een geweldige dag in Den Haag, jammer dat de politie zich wederom niet kon gedragen.

  Wij hebben onze eigen demonstratie gehad die dag op het Plein, voor de 2e kamer, 500m van het Malieveld.
  https://twitter.com/regio15/status/1274681340747829249/photo/1
  https://twitter.com/regio15/status/1274681340747829249/photo/2
  De uiting “Johan Remkes Volksverrader” werd rond 17:30u verboden en even later ook de gehele demonstratie door Remkes zelf: wij van WC eend……..

  Maar het was een schitterende middag met de gehele middag duimpjes en de mensen op de terrassen waren op onze hand toen de politie een paar keer vervelend kwam doen.

  Ik heb veel ervaring met demonstraties en ken het Malieveld goed.
  De groepsknuffel was met ongeveer 7000 mensen en op een gegeven moment stonden er ruim 15000 mensen op het veld. Ik schat dat er zeker 20000 mensen zijn geweest.

  Voetbalsupporters bedankt voor jullie goede gedrag en het opkomen voor de ouderen die zinloos door de ME geslagen werden.

  Ik lees nu berichten dat alle voetbalfans en motorclubs zich aan het verzamelen zijn om op te komen voor hun vrijheid en de demonstranten gaan beschermen tegen het zinloze geweld van de ME. Wellicht wil paintballend Nederland zich ook aansluiten? 😉

  Het water moet ons blijkbaar tot knieën staan voordat we wakker zijn geworden en nu opstaan tegen de misdadige overheid die enkel de belangen van de globalisten en de bankiers dient middels de corona leugens.

  Onthoud dat jezelf verdedigen tegen geweld geen geweld is, maar jezelf met kracht verdedigen!
  Wees liefdevol en wijs zodat we er een intelligente evolutie van gaan maken in plaats van een bloedige revolutie.

  De leeuw is wakker!

 2. Hooligans hadden aangegeven te gaan demonstreren. Als hooligans vermomde politie fokten de boel op. En nu gaat de discussie alleen nog maar over doorgesnoven hooligans. Over de vredelievende demonstranten geen woord. Die worden afgepoeierd en doodgezwegen. Maar Rutte gaat wel met BLM tuig in gesprek. Missie geslaagd.

 3. @ Richard 12:54 am. Juist. En deze “hooligans”, ware in wezen verklede politie-agenten. Daar is inmiddels bewijs voor te vinden, zowel op FB, alsook op alternatieve sites, zoals E.J. Bron. De Overheid/Rutte en zijn gruwelkabinet, is in staat tot de meest lage praktijken. O ja, de Politie is er enkel voor de Elite, en de zgn. politici, m.n. die van de kartelpartijen. Niets is wat het lijkt, niets is wat het schijnt.

 4. @Bundy,
  Voetbalsuporters zijn ook gewone mensen die het juk van de maatregelen voelen.
  Het is wel heel gemakkelijk om hen weg te zetten als hersenloos en doorgesnoven. Alsof daarmee de zaak afgedaan is.
  Zij kwamen om te demonstreren. Niet om te rellen. Maar zij laten zich, in tegenstelling tot burgers niet zomaar slaan.
  Ik ben blij dat wij hun steun hebben. Want als het hard tegen hard gaat dan staan zij hun mannetje wel. Zij kennen immers de klappen van de zweep.
  En wat de machthebbers betreft: Als zij ons onze rechten afnemen, waarom zouden wij hun hun rechten laten behouden? Gelijke monniken, gelijke kappen. Als bloemen worden beantwoord met de lange stok, dan rest ons niets meer dan antwoorden met klinkers.

 5. Waarom vraagt niemand zich af uit welke stad de hooligans kwamen ?
  Van welke voetbalclub zijn ze ?
  Er werd nergens een wedstrijd gespeeld .
  Herkent iemand eén van de voetbalhooligans als supporter van een club ?
  Ik heb bij demonstraties die niet door links zijn georganiseerd immer vermomde rechercheurs gezien die zich voordeden als kwaadaardige demonstranten !.
  Truc zo oud als de mensheid maar weet het deze maal niet zeker .

 6. Probeer eens boven de 30 graden uren lang vreedzaam te protesteren deze zomer !
  Wedden dat al die meisjes in hun zwarte pakjes in de schaduw gaan staan en hun waterkanon zal verfrissend werken !
  Dan gaan ze fijn in de schaduw staan omdat het allemaal watjes zijn. Als ze een change uitvoeren en stoppen en teruglopen aar hun veilige haven omdat ze geen conditie bedden allemaal erop af, kijken of er nog puf in hun minimum salaris zit !

 7. De politie is net als in de 2e wereld oorlog niet onze vriend aangaande de kolder en waanzin van corona, ik bedoel dan natuurlijk vooral de maatregelingen.

  Gewoon zorg dragen een halve meter afstand.
  Goede hygiëne.
  Geen intensieve plak kleef zwaan feestjes. Zeker niet in de maanden met de r.
  Zoveel mogelijk mensen in verzorgingstehuizen verspreiden en ruimer opzetten.

  Degene die wel wat klachten heeft, die zondert zich even af. Maar dan mag er ook geen druk komen van werkgevers slaven die meteen dreigen met ontslag of geen inkomen. Denk aan onze import landbouw hulpen.

  Er kan makkelijk veel meer door gaan. Los van corona, is het wel nuttig en verstandig hutje bij mutje te lopen. Dat zou zo wie zo wat intelligenter kunnen worden gemaakt.

  Denk aan kersmarkten en boekenmarkten. Gewoon één richtingverkeer. Kan allemaal makkelijk en is nog aangenamer ook.

  Nee, de politie deed vanaf 1942/1943 goed mee om Joden te vangen. Elke Jood aangeven leverden fl. 7,50 op. De politie deed een oogje dicht bij wantoestanden tegen de Joden. Ze verdedigde niet de wet.

  En nu, welke democratische wet verdedigt de politie. Wat is eigenlijk de mening van de top van de leiding rondom corona. Nee, dan blijft het angstig stil.

  Gisteren was zonder de relschoppers van de voetbalclubs, nog steeds een rustig en vreedzaam protest. Maar, er waren en zijn veel meer mensen die van plan waren om het democratische recht, dat bovenaan elke andere tijdelijke regeling staat en dat is het recht van demonstreren.

  Komende dagen gaat de temperatuur echt ‘killing’ omhoog. Ja, killing voor de restanten van het corona virus.

  En de kerken. Nu lijkt vanaf 1 juli meer mogelijk te worden. En wat betreft de kerken? Welke protesten gaan ervan uit?

  Spyfromthesky

 8. Maar BLM mag ALLES!

  NOS toont alleen zorgvuldig uitgekiende beelden, waarop BLM-“demonstranten” allemaal afstand houden en mondkapjes dragen.

  Maar dat is niet waar. De beelden zijn uitgezocht.

  Dat betekent dat BLM standbeelden mag slopen, waarbij de Politie een knieval doet.
  Iedereen die commentaar heeft op de onzinnige-Corona maatregelen een klap op zijn kop kan krijgen.

  Politie als huurlingenleger van deze regering, die wel even bepalen voor welk doel er wel en niet mag worden gedemonstreerd

  De rechter die een agenda van zijn vriendjes te bekrachtigen heeft in plaats van werkelijk recht spreken

  Alle kabinetten Rutte, en daarvoor ook de kabinetten Balkenende zijn een stelletje landverraders en dictators

 9. @ The Rick:

  Deze hoogleraar algemene rechtswetenschap Jan Brouwer heeft heel goed in de gaten met wie hij moet slijmen om zijn statuspositie te behouden.

  Als deskundige is hij duidelijk niets waard, omdat het verbieden van de demonstratie juist de beeindiging van de rechtsstaat en democratie was.
  De democratie alleen in woord, want die bestaat allang niet meer.

  We zullen hem dus als deskundige gaan aantreffen in het NOS Journaal
  Zo werkt men

 10. Dat ging toch vreselijk mis, wordt door de MSM onder vermelding van het aantal gearresteerde demonstranten vermeld. Ik was er ook maar op tijd weg. Wat ze niet vertellen is dat er van de 50 hooligans er 5 (!) gearresteerd werden, en dat er nauwelijks hoorbaar door de politie gesommeerd werd aan de vreedzame demonstranten om te vertrekken. Wie dat dan toch deed werd met knuppel en schild het veld terug opgedreven. Ook toevallige voorbijgangers werden de kring ingeknuppeld. KInderen, bejaarden en doodgewone vredelievende mensen, die vervolgens urenlang in een koude bus moesten wachten, sommige tot 23.00 uur. De overheid steunt de tourincarbedrijven nu door ze voor deze walgelijke praktijk in te huren Het aantal arrestaties werd net als op 6 en 30 mei door de politie gecreëerd om propaganda mee te maken.

 11. Zeg, jongens van Viruswaanzin, jullie rusten op zondag? Geen support? Geen nieuws, jullie laten al jullie donateurs/betalende supporters in de steek? Dan was dat onderbuikgevoel kennelijk juist……

 12. de macht ligt bij het parlement want met een motie van wantrouwen kan aan deze corona poppenkast een eind worden gemaakt en onze economie weer hersteld worden. de personen die zeggen ons te vertegenwoordigen laten ons en onze welvaard hier schandelijk in de steek (op een enkeling na) en laten rutte en zijn bende gewoon uitvoeren wat ze kennelijk willen: het slaafs volgen van de eu en de who resp rivm. Tunnelvisie ten treure uit.
  Maart 2021 komt de afrekening (als ze dat ook nog niet gaan verhinderen…..)

 13. Dat soort open demonstratie`s brengt altijd risico`s met zich mee.Als verkeerde lieden met verkeerde motieven zich onder de demonstranten vermengen om rellen te veroorzaken en de rust te verstoren,zoals vanmiddag weer gebleken is..dan moeten we het op eendere manier organiseren die veilig is.

 14. @ Cefas 9:36, ik kan de vergelijking met toen nog wel verder doortrekken.

  Toen gebruikte de bezetter tanks en kogels als wapens, de bezetter van nu gebruikt een nog krachtiger wapen: angst. Toen mocht je op straat niet meer samenscholen, nu mag dat zelfs in je eigen huis niet meer. Toen waren er verklikkers, nu is er een app voor. Toen was er een jodenster, nu komt een digitaal vaccinatiepaspoort. Toen moest iedereen de radio inleveren maar stiekeme luisteraars bleven onzichtbaar, nu is iedereen op internet volledig zichtbaar. Toen verzamelden de overheden informatie over iedereen, nu verzamelt iedereen zelf de informatie voor de overheden (smartphone/internet). Toen had 80% van de mensen door dat ze bedrogen werden, nu heeft 80% nog steeds niets door. Toen keek men uit naar de bevrijding, nu naar een vaccin. Zal ik verder gaan?

 15. Nederland vertoont steeds meer nazi praktijken. Nog even en we hebben te maken met einsatzgruppen en sondercommando s.

 16. @ Wachter 6:31 pm. ‘En wat kunnen we hieruit concluderen. “De geschiedenis leert, dat de mens van de geschiedenis niets leert”.’

  Ja, en misschien nog iets: wie niet leert van de geschiedenis is gedoemd die over te doen.

 17. @DJ: Ja die broertjes De Jonge hebben het mooi uitgekiend

  Ze houden elkaars mythes in stand

  En elkaars portemonnee, ten koste ons/ EN NIET EEN KLEIN BEETJE OOK

  Voor dit soort gevallen hebben we toch wetten, de rechterlijke macht en Politie-apparaat?

  Helaas is dat een leugen.
  Dat hele apparaat is er om dat soort boeven tegen het volk te beschermen

 18. Reuze benieuwd of alle laplzwansen in de 2e kamer er weer plechtig over zullen zwijgen

 19. Neen, beste brave burgers, de democratie is niet nu pas overleden, doch reeds op 6-5-2002.
  Toen gingen we over naar een “demon-cratie”.
  De “Judas” is onder ons, de vijand is reeds binnen de poort, beste brave burger.
  Nu rest ons slechts: “Niet mokken, maar dokken.”

 20. @ Albert 3:22 pm. En wat kunnen we hieruit concluderen. “De geschiedenis leert, dat de mens van de geschiedenis niets leert”. De reine dictatuur is nu verwezenlijkt, dankzij Marx Rutte, de nepliberaal, met zijn rariteitenkabinet.

 21. De coronamaatregelen gaan veel te ver, ik ben het niet eens met de stelling dat corona een mythe is of wel meevalt. Als je corona krijgt ben je vreselijk ziek, liever 10 keer griep dan de coronagriep meemaken.
  De politie greep tijdens de demonstratie in toen relschoppers de sfeer gingen verpesten, is dat niet meer dan redelijk? En om even in te gaan op de titel: We hebben feitelijk nooit in een democratie geleefd maar het is net wat mensen geloven willen net als de rest van de standaard nepnieuws. We blijven liever dom en onwetend. Volgend jaar vooral niet op PVV stemmen als de dictatuur je lief is!

 22. Anja g
  Je hoeft niet te zoeken, het staat prominent bovenaan op de pagina van Google

 23. Arnold Karskens had een life-reportage en de sfeer was zonder meer gemoedelijk en goed. Een doorsnee van de bevolking die vreedzaam bij elkaar was. Hier hoefde geen politie tegen op te treden alsof we met raddraaiers te maken zouden hebben. Volgens mij heeft iedereen het recht om met een bord met een mening in de openbare ruimte te staan.

 24. Het Malieveld , Den Haag,
  …. enkele duizenden die zich klaarblijkelijk niets aantrokken van een demonstratieverbod …. Remkes ging toch door de knieën ; voor een paar uur …. geloofde hij nog in vrijheid. “T’is maar tijdelijk, het zal wel weer overgaan” heeft hij gedacht. Democratie heeft nooit bestaan, marionetten zijn we geworden.

 25. Voortaan massaal aanmelden bij elke BLM demonstratie zodat hen het demonstreren onmogelijk gemaakt wordt ivm corona en besmettingsgevaar bladiebladiebla.

 26. Dick, waarnaar moet ik zoeken als ik Google open in de instellingen? Ben hier nog niet zo bedreven in…

 27. Laatste nieuws de dhr. rutte de nieuewe lijstrekker va Groen links Vvd samen smelten logo op verkiezing

 28. Daar gaat onze vrijheid !
  Dit was al te verwachten en er komen nog veel meer beperkingen.

 29. Het lijkt erop dat er nooit iets is gebeurd. gisterenavond kwamen in Brussel duizenden jongeren bij elkaar zonder mondmasker of wat ook, en wat deed de politie, horen, zien en zwijgen. Dus ze deden niets, ook het terrorisme is er weer in Londen weer drie mensen gedood door een zot met een mes die doelgericht stak in de nek van de slachtoffers! Het is terrorisme volgens de Engelse politie iemand met Indische roots, moeten we terug naar een lockdown want toen bleven zelfs de terroristen binnen, en bleven jongeren in hun bed liggen, ze moesten toch niet naar school. We spelen terug voetbal, wel zonder publiek, we mogen terug concerten bijwonen tot 200 man, we mogen terug naar zee of Ardennen of zelfs naar het buitenland, wel onze handen wassen, en onze hond. waarom was die lockdown nu eigenlijk nodig? Waarom werd ik opgesloten bij m’n vrouw? Want nu kan de pret niet meer op? Wat een zever zeg van de overheid. Shalom

 30. Het nep nieuws wordt verspreid op een hele geniepige manier. Als je bijvoorbeeld naar de site van nu.nl gaat dan is het overduidelijk dat er met twee maten wordt gemeten door de redactie.
  https://www.nu.nl/binnenland/6059357/politie-en-om-onderzoeken-doodsbedreiging-gezin-kozp-leider-jerry-afriyie.html#coral_talk_wrapper
  Er kan niet meer gereageerd worden want er kwamen teveel kwetsende reacties binnen bla bla bla en de vage huisregels erbij halen.
  Ook heb ik stevig de indruk dat er veel reacties dus zijn weg gehaald om die vage reden.
  Maar als het om het beledigen van Trump gaat is geen belediging in strijd met de huisregels en kan het niet op. Ook de heren Baudet en Wilders kunnen flinke hoeveelheden bagger over zich heen krijgen, geen huisregel die dat in de weg staat.
  Deze vorm van manipulatie begint enge vormen aan te nemen en dient de bevolking op geen enkele manier. Ik heb het al vaker geschreven inmiddels is ook justitie niet te beroerd om heel duidelijk met twee maten te meten. Je maakt mij niet wijs dat daar geen plan achter zit.

  https://www.nu.nl/buitenland/6059424/gewonden-bij-plunderingen-en-rellen-om-onduidelijke-reden-in-stuttgart.html#coral_talk_wrapper

  Niks onduidelijk, het is zo klaar als een klontje, maar niet voor een redactie die de opdracht heeft tweespalt te zaaien in de samenleving!

 31. Dan is hier het bewijs geleverd dat de leugens van de overheid het daglicht niet verdragen.
  Het is de msm leugen-pers die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt.
  Precies zo als bijna 1 eeuw geleden.

  Mijn ouders hadden Nederlandse de kranten uit de jaren 30 van de vorige eeuw bewaard.
  De media van 2020 is bijna 1 op 1 een herhaling van toen geworden, dezelfde uitgevers zelfs! Alleen het taalgebruik is een beetje anders geworden.

  Toen: dag in dag uit werd de nieuwe Duitse regering gepromoot want dat gaf banen, economie en welvaart. Iedereen werd aangezet om voor ze te gaan werken en je te richten naar hun nieuwe regels. Alle Nederlandse overheden werkten daar aan mee.
  Als ik in de oude kranten de voorschriften van A.H. vervang door het ‘nieuwe normaal’, dan heb ik bijna hetzelfde nieuws. Toen stond er ‘loyaliteit’, nu ‘anderhalve meter’. Toen ‘joden’, nu ‘witte mannen’.

  Werkelijk griezelig om die oude kranten tegen het huidige nieuws te houden, lijkt precies dezelfde agenda, brrr…

 32. dit land gewoon verlaten.
  dan mogen ze dit land runnen met blm,antifa,kozp,transgenders,pedofielen,nsb-ers en satanisten.

  waarom beschermd de politie en het leger ons niet meer?
  ik ben weg hier.

  fff

 33. Iedereen met een android mobiel: ga naar instellingen, dan naar google en kijk wat er (ongevraagd en zonder dat u het wist)op uw telefoon is geïnstalleerd. Dit is slechts het begin vrees ik.

Comments are closed.