Deense Immigratie minister noemt integratie ‘fiasco’ en zet in op gedwongen terugkeer

Onbeperkte import van migranten in de sociale zekerheid is Denemarken een brug te ver gebleken. (Afbeelding: Øresund brug).

—————————————————————————————————————————————–

Immigranten uit Arabische / moslimlanden nauwelijks te integreren en aan het werk te zetten – Import in sociale zekerheid wordt onbetaalbaar, daarom krijgen migranten niet meer meteen een uitkering, en moeten ze akkoord gaan met terugkeer zodra hun thuisland veilig is

—————————————————————————————————————————————-

De Deense minister van Immigratie Mattias Tesfaye, zelf de zoon van een Ethiopische immigrant, noemt de integratie van migranten die de afgelopen jaren uit het Midden Oosten en Noord Afrika kwamen, letterlijk ‘een fiasco’. Zo kon na 5 jaar slechts 17% van de vrouwen uit Syrië aan het werk worden gezet. Immigranten uit het Verre Oosten doen het daarentegen veel beter. Dat snijdt een thema aan dat ook in ons land ‘verboden’ en zelfs ‘racistisch’ is verklaard, namelijk dat niet alle culturen mensen met eenzelfde mentaliteit en ethiek voortbrengen, en sommige culturen overduidelijk onverenigbaar zijn met onze Westerse samenleving.

‘Helaas kunnen we ons niet veroorloven verrast te zijn,’ verklaarde Tesfaye, wijzend op het feit dat ook van de Syrische mannen na 5 jaar nog niet de helft aan het werk is. ‘Als we het zelfde integratiebeleid blijven volgen, krijgen we dezelfde resultaten.’ Immigranten uit Thailand, de Filipijnen en China doen het daarentegen veel beter dan immigranten uit het Midden Oosten.

Geen uitkering, verplichte terugreis als thuisland weer veilig is

Het bestaande integratiebeleid enkel op punten bijstellen heeft volgens de minister geen zin meer. ‘Het gaat nu om het veranderen van de eisten aan nieuwkomers, die in Denemarken hun leven beginnen.’

De belangrijkste wijziging is dat immigranten niet meer meteen aan het infuus van de sociale zekerheid worden gehangen, wat in heel Europa al jaren één van de sterkste magneten voor migranten is om naar de EU te gaan. Dat wordt echter onbetaalbaar. Migranten moeten voortaan meteen een baan zien te vinden, of verplicht deelnemen aan een 37 uur per week durend integratie programma.

‘Wat ook nieuw is dat wij een terugreis gaan eisen. Vluchtelingen moeten naar huis terugkeren zodra er vrede is in hun thuisland. Ik hoop dat Syriërs de eerste groep zullen zijn waarvoor tijdelijke opvang ook echt tijdelijke opvang betekent.’ Wel wordt er rekening mee gehouden in hoeverre een migrant zich in de Deense samenleving heeft weten te integreren.

Integratie ’totaal mislukt’, maar oorzaak is tegenwoordig ‘racistisch’

Kort voordat Europa op last en initiatief van de Duitse kanselier Angela Merkel in 2015 de sluizen wagenwijd opende voor miljoenen migranten uit Noord Afrika en het Midden Oosten, verklaarde diezelfde Merkel nog dat het integreren van alle eerdere migranten ’totaal is mislukt’. Sindsdien zijn bijna alle vormen van misdaad fors gestegen, alhoewel dat zoveel mogelijk uit de statistieken wordt gehouden of wordt weg gemanipuleerd, omdat heersende politici het complete falen van hun immigratiebeleid nooit zullen willen toegeven.

De oorzaak dat migranten uit het Verre Oosten zich doorgaans uitstekend aanpassen, maar die uit het islamitische Midden Oosten en Noord Afrika veel slechter, wordt alleen nog maar tussen neus en lippen toegegeven, omdat openlijk erkennen dat niet alle culturen gelijk zijn en niet mensen met dezelfde instelling, mentaliteit en ethiek voortbrengen, tegen het cultuurmarxisme van de gevestigde orde ingaat, en daarom als ‘racistisch’ is gebrandmerkt.

Bovendien heeft de EU in verdragen en op conferenties letterlijk aan het moslimblok beloofd de islamisering van Europa door massa immigratie geen strobreed in de weg te leggen, en zelfs op alle mogelijke manieren te bevorderen, bijvoorbeeld door het afzien van integratie eisen aan moslims. Om die reden is ook kritiek op de islam(isering) onmiddellijk weggezet als ‘islamofobie’, wat in sommige landen al een strafbaar feit is.

Xander


(1) Summit News

Zie ook o.a.:

26-07: ‘Situatie onhoudbaar’; Ieder uur arriveert er een boot vol migranten in Italië
25-06: Europol ziet minder jihad aanslagen, maar juist meer extreemlinks geweld (/ Kamercommissie: Moskeeën onder invloed van fundamentalisten die onze samenleving afwijzen / Antifa en moslimmigraten trekken gezamenlijk ten strijde tegen onze maatschappij)
15-04: ‘Turkije gaat nieuwe golf met corona besmette migranten op Europa afsturen’
06-04: Zweden overspoelt door nieuw soort migrantengeweld: ‘Vernedering berovingen’ (Officiële cijfers: daders berovingen, geweld en verkrachtingen bijna allemaal migranten uit moslimlanden; slachtoffers Zweeds)
21-02: ‘Na Hanau gaat het dagelijkse leven met migranten die moorden en verkrachten gewoon door’
14-02: Hongaarse minister noemt massa immigratie programma VN ‘zeer ernstige bedreiging voor hele mensheid’
27-01: Lang geroemde Zweedse sociale zekerheid begint in te storten door massa immigratie
22-01: Franse intellectueel noemt massa immigratie een invasie en krijgt 2 maanden gevangenisstraf

2019:

22-12: Deense imam Akkari waarschuwt dat moslims uit zijn op conflict en Europa willen overheersen (/ ‘Islamisten gebruiken linkse partijen om grip op de samenleving te krijgen’)
16-12: Duitse jurist lekt nieuwe EU-wet om mensen die tegen immigratie zijn op te sluiten in inrichtingen
13-12: Italiaans ministerie: 42% alle verkrachtingen gepleegd door migranten
06-12: Duitsland presenteert plan om EU lidstaten te dwingen migranten binnen te halen
21-09: Officiële cijfers bevestigen geweldorgie Duitsland: Ruim 70% daders migranten
08-05: EU en Arabische Liga besluiten dat bescherming islam en immigratie topprioriteit hebben
16-02: Duitse agenten bevestigen leugens over aandeel migranten in misdaadstatistieken

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Xzullr, de zoon van de Zoon wist bijna 2000 jaar geleden al: Van door vijandige voeten vertrapte gronden alleen vrouwen en dochters opnemen. Mannenkracht immers is daar benodigd voor de wederopbouw ervan.

 2. Sommige groepen eisen tolerantie, maar zijn zelf niet bereid tolerant te zijn.
  Het westerse idee moet wel van alle kanten komen. Niet alleen maar eisen en niks willen geven.

 3. Adriaan schreef:
  08/08/2020 om 9:06 am

  Er mankeert je toch niets aan je handen Adriaan, waarom zou een ander de kastanjes uit het vuur moeten halen.

 4. Wonderlijk dat de Denen nu in 2020 hardop durven zeggen dat de integratie van moslims mislukt is en dan ook nu stringente/rigoureuze maatregelen neemt, itt met EU en Nederland. Die weer honderdduizenden gelukszoekers toelaat de de banen en huizen en kamers van onze kinderen inpikken. Nederlander moeten 8 jaar wachten op een fatsoenlijk en betaalbaar huis!

  Denemarken speelt nu weer een moedige cruciale rol in de wereldgeschiedenis. Mag het Kabinet Rutte nog op tijd wakker worden!!! Ik denk nu vooral aan de moed van de Deense Koning en de burgers die maling hadden aan Hitler en zijn haat tegen de Joden…Denen hadden een Masterplan in 1943…

  https://brabosh.com/2018/10/12/pqpct-ksi/

  Deense Joden herdenken de redding van hun gemeenschap van de nazi’s 77 jaar geleden:

  De redding van de Deense joden vond plaats tijdens de bezetting van Denemarken door nazi-Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Op 1 oktober 1943 beval nazi-leider Adolf Hitler de arrestatie van de Deense joden om te worden gedeporteerd naar de dodenkampen.

  Ondanks groot persoonlijk risico is de Deense verzetsbeweging olv de moedige Deense Koning met de hulp van vele gewone Deense burgers, erin geslaagd om 7.220 van 7.800 Joden van Denemarken, plus 686 niet-Joodse echtgenoten, met kleine Vissersbootjes over zee naar het nabijgelegen neutrale Zweden te evacueren.

  Nu wordt heel Nederland door Marxisten/Communisten als Aboutaleb PvdA, Halsema, Groen Links, Rutte VVD en de Hugo de Jonge, CDA geterroriseerd en omgedoopt in een Chinese N-Koreaanse Politiestaat. Nog even, en onze rood-wit-blauw vlag wordt omgewisseld voor de Rode hamer en sikkel vlag, of die groene islam vlag met dat zwaard erop van S-Arabië.

  Mondkapjes/Muilkorven worden Verplicht! Corona Testen Verplicht, Quarantaine ook al ben je Kerngezond Verplicht, nog erger: GGD, RIVM willen zelfs het leger inschakelen om zogenaamde positief getesten te controleren of ze thuis zijn.

  Geen wonder dat De Tweede Kamer zwijgt, zij liet in december 2014 de Bijbel in de Statenvertaling van 1637 stilletjes uit de Tweede Kamer verdwijnen. Sindsdien kreeg Nederland in 2015 met een invasie van moslims en economische “vluchtelingen” te maken en ze doet er nog een schepje bovenop! Rutte speelt In EU voor sinterklaas en geeft honderden miljoenen Euro’s weg. Ja en aan wie?

  Met als gevolg: Ons belastinggeld en Onze Pensioenpot en Ons Spaargeld alles verdampt.

  Om nog maar niet te spreken over onze ouderen in Verpleeghuizen. Welk spel spelen de leden van Gemeenteraden Amsterdam en Rotterdam. Vergeet ook niet de laffe rol van D66 en de Media NPO die in meerderheid dit allemaal laten gebeuren ja zelfs instemmend aanmoedigen.

  Dit is verleden tijd…

  Wilhelmus van Nassouwe
  ben ik van duitsen bloed,
  den vaderland getrouwe
  blijf ik tot in den dood.
  Een prinse van Oranje
  ben ik vrij onverveerd,
  den koning van Hispanje
  heb ik altijd geëerd.

  6e couplet
  Mijn schild ende betrouwen
  zijt Gij, o God, mijn Heer!
  Op U zo wil ik bouwen,
  verlaat mij nimmermeer!
  Dat ik toch vroom mag blijven,
  uw Dienaar te aller stond,
  de Tirannie Verdrijven
  die mij mijn Hart doorwondt.

 5. Zou fijn zijn als dit soort realisme ook in Nederland opgang maakt. Dan niet enkel alle BLM racisten en rottige asielpiraten het land uit, maar ook graag de vele nepsocialisten als Halsema, Timmermans en Marijnissen en al die asielpiraat advocaten met hen mee, dat zooitje dat de schuld heeft aan de ramp die Nederland al decennia treft. Daarom zal het dus ook niet gebeuren, zeker ook niet zolang dat monster in Duitsland nog de scepter in de EU zwaait. En al zou zij opgehoepeld zijn, wat dan, dan komt waarschijnlijk het volgende politiek incorrecte stuk eten aan de macht. Dat hele addernest moet worden gestopt, maar wie doet het en is dat überhaupt nog mogelijk? Is er nog ergens een integer politicus te vinden in die slangenkuil van corruptie? Ik vrees van niet, dus…. Wat dan? Waarschijnlijk slepen we ons voort op dezelfde wijze zoals we ons al decennia voortslepen en zullen weer nieuwe Ruttiaanse dictators onze rechten keer op keer verder verkleinen, iedere keer weer, net als nu met corona, zogenaamd allemaal in ons eigen belang, ja, ja! De domme meute zal pas wakker worden op de dag dat ze worden opgeroepen om de verplichte Gates chip geïmplanteerd te krijgen, en dan is het te laat. Dag bloempjes, dag bijtjes, dag domme kindertjes!

 6. Het EHvJ stelt nieuwe hindernissen op voor deportatie
  Nieuw schandalig arrest van het Europese Hof van Justitie, dat op 16 juli werd gepubliceerd, maar weinig media-aandacht kreeg (dossiernummer C-517/17 ). Dit besluit doet twijfels rijzen over de functionaliteit van het Europese asielstelsel. De hoogste EU-rechtbank, waarvan de jurisprudentie bindend is voor alle lidstaten, heeft de actie toegewezen van een asielzoeker uit Eritrea, die asiel had aangevraagd in Duitsland, hoewel hij al als vluchteling was erkend in Italië.
  https://kopp-report.de/eugh-errichtet-neue-huerden-fuer-abschiebung/

 7. De islamisering is in de L.L. al lang aan de gang door de linkse sociale media, evenals het gehele MBO waar vooral veel aandacht voor is. Vele ROC’s zijn eigenlijk gemanipuleerde opleidingen aan het worden. Het echte, het vaktechnische lijkt steeds meer ondergeschikt te worden en al het andere, vele vage randverschijnselen worden hoger gewaardeerd. Zo is het al voor meer dan een decennia dat Nederlands en Rekenen gewoon onvoldoende mogen zijn voor vele niveaus.

  Er was nog niet zo lang geleden veel meer en meer aandacht voor islamitische feest en hoogtij dagen op de televisie en vele linkse sociale media, dan dat er nog aan christelijke dagen aandacht geschonken wordt.

  Het beleid in Europa is al voor vele decennia een beleid van het ontmoedigen van geboortes. En de tegenhanger is nog meer immigranten toelaten. De grote controlerende multinationals die hebben een werkende onderklas nodig. En voor in de L.L. levert MBO dit soort studenten af.

  Opvallend is dat corona in deze eenheidswereld alle religies wereldwijd overstijgt. Wereldwijd zijn er allerlei beperkingen. Eén beperking het toelaten van immigranten, ja dat moet gewoon doorgaan.

  En o ja, jongeren tussen de 20 en 29 jaar moeten met corona hun verantwoordelijkheid nemen. Het eerdere in maart afgekondigde groepsimmuniteit onder jongeren is daardoor van de baan.
  Nee, het gaat meer op het psychisch programmering voor de jongeren zodat ze ook gewoon zijn met het muilkorven van de bevolking en de mondkapjes omarmen, nou je natuurlijk op je gezicht.

  Ondertussen vinden we nog steeds 1600 ICT bedden genoeg. Vreemd, vreemd, blijkbaar is in de zorgtoestanden in de EU een situatie met grote verschillen. Duitsland met 85 miljoen had een 26000 ICT bedden of zo. Naar die verhouding zou Nederland er als zeker standaard 5500 moeten hebben. Is ons zorgsysteem nu zo van het padje? Waarom niet als vroeger, één nationaal systeem en de zgn. concurrentie, het rondpompen van declaraties en de winsten van de bestuurders van de zorginstellingen en aanbieders die blijven aan de bekende stroop zitten.

  Spyfromthesky

 8. Ik kan de “asielzoekers” geen ongelijk geven. Ze komen naar luilekkerland waar ze veel geld krijgen zonder er niets voor hoeven te doen. Zij hebben alleen maar rechten hebben en kunnen als ze hun zin niet krijgen, erger nog bij criminaliteit door door hun gepleegd kunnen ze nog altijd racisme, roepen.
  De politici en hun kiezers zijn de ware schuldigen voor de verloedering van onze samenleving.

 9. Xander en actieve lezers en schrijvers: stuur al deze info door naar politici, dagbladen etc. Als je dit allemaal gelooft, moet je er echt iets meer doen!

 10. Ron schreef:
  07/08/2020 om 3:04 pm Waar onze kinderen en kleinkinderen en de daarop volgende generaties tot de bedelstaf worden veroordeeld of moeten eten uit de hand van …?
  De meeste mensen denken dat deze wereld alsmaar doorgaat maar zo is het niet. Het duurt hooguit nog een paar jaar voordat de opname van de christelijke gemeente een feit is en dat direct daarna 3 1/2 jaar grote verdrukking ingaat. Zoek eens op YouTube naar video’s van Overwinnaar dan word je een boel duidelijk.

 11. Als de crisis die wij krijgen echt zo heftig is als men beweert, zullen ze graag terug gaan.

 12. Alles moet kapot gemaakt worden. Massa-immigratie is een belangrijk onderdeel van de democratische vernietiging. Net een belangrijke video gezien van Rosa Moira, die agenda 21 verklaart. De VN gaat alles in werking zetten. Hopelijk kunnen we dit proces van controle en vernietiging vertragen, door partijen te kiezen die wel voor de bevolking is.

 13. In het Verdrag van Straatsburg uit 1975 tussen de EEG (voorganger EU) en diverse landen uit het Midden-Oosten regelde een constante stroom van olie in ruil voor het ruimhartig laten komen van gastarbeiders naar Europa, om de samenleving duurzaam te ontwrichten. Het is een onderdeel van het Coudenhoven-Kalergi-plan voor de omvolking van Europa.
  Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam heeft diverse malen laten doorschemeren dat hij niet wil, dat zijn drie dochters een relatie krijgen met een kafir (ongelovige) en de MSM negeert dit consequent.

 14. Hans, beste
  Nog niet zo lang geleden lieten wij potentiële moordenaars vertrekken om zich aan te sluiten bij de IS. Nu mogen deze moslim activisten grotendeels weer terug komen in onze maatschappij. Met een PTSS syndroom …. . maken zachte ‘heelmeesters’ , stinkende wonden.

 15. …. je ziét het en je voelt het om je heen, ‘het klontert samen’ op straat, op terras en gewoon in het dagelijkse verkeer. Ach, je verbeeld het je maar word vaak gezegd. Auto’s met alleen ‘getinte personen’ wetend dat zij veel rechten hebben. Generaties wonen er verspreid in Europa, ‘hokken samen’ en spreken uitsluitend hun eigen taal. In de avond op een kleedje, de hele familie met het gezicht naar mekka. Opa kwam vlak na WO II, als ‘gastarbeider’ …. , om werkzaamheden te verrichten die wij niet meer wilden doen en vrij spoedig werd de familie herenigd. Dat heet nu, meerdere generaties later, na een bewezen mislukte regeringsbesluiten : integratie problemen zijn onoplosbare problemen !
  Net alsof wij …. nog geen problemen genoeg hebben met onze eigen, nieuwe ‘aanwas’ . Zónder werkeloosheid, zónder begrippen als rechten en plichten …. (alles kan, niets meer moet) , is de rechteloosheid inmiddels in een vergevorderd stadium de huidige maatschappij binnengedrongen. Én daar komen deze lichtgetinten de boel nog eens extra verzieken. Wel de handen ophouden, maar ‘niet laten wapperen’ , uitkeringsgerechtigd heet dit met een mooi woord ; verdiend door de nog werkende mens ; Europa is over gesocialiseerd, zelfs misbruik wordt getolereerd. Het is bijna …. een gap en graai cultuur geworden met als mede accelerator …. ja, in Denemarken gaat, wat deze ellende aangaat, maar véél te laat, langzamerhand ‘ het licht weer aan ‘. Véél te laat. Het schaap en de dam ….

 16. Jammer dat ze hier niet wakker worden, behalve voor de telegraaf.

 17. Het is zeker algemeen bekend dat moslims niet mogen integreren, dat is ook helemaal het plan niet. Wij, Nederlanders/Europeanen moeten ons aanpassen. Europa wordt een moslimstaat. Hun tactiek is, wanneer ze nog in de minderheid zijn, om als “vrienden” met ongelovigen, want dat is iedere blanke, om te gaan. Wanneer ze tzt. In de meerderheid zijn overheersen ze de originele bevolking en nemen zo de macht over.
  Waarom Hans vindt om vóór ze terug te sturen een wapen te geven, is mij totaal niet duidelijk.

 18. Als het zo door gaat met een almaar verslechterende economie zal de pot met uitkeringen vanzelf leeg raken, komen we eindelijk van de uitkeringstrekkers af. Helaas wel zuur voor Nederlanders die het wel echt nodig hebben.

 19. ze worden wakker in Denemarken, er is gewoon teveel immigratie dat kan niet blijven duren, weet je waarom te transmigranten graag naar de UK komen? Omdat de gezondheidsdienst daar gratis is, en je in het zwart circuit gemakkelijk aan werk kan komen, op zich zeker niet erg, maar dat is één van die redenen. Het is nu algemeen aanvaard dat het Romeins Rijk ten onder is gegaan aan migratie waarbij velen zich geen echt Romein voelde, denk aan de apostel Paulus die had het Romeins burgerschap, maar was fier een Jood te zijn. Dat ook integratie totaal mislukt is, is logisch ze moeten zich niet integreren ze mogen gewoon zichzelf zijn, de taal spreken? de cultuur omarmen laat me niet lachen, en de zwarten zijn nog de grootste racisten, samen met uiterst links. Shalom

 20. Dan zal je zeker een verplaatsing van de stroom ‘ vluchtelingen ‘ gaan zien die met een wijde boog om Denemarken heen zich zal concentreren op Nederland en Duitsland. We hebben het niet alleen vaak over een andere cultuur, het is ook zo dat vanuit het standpunt van moslims de christen cultuur minderwaardig is. En het is een goede daad om die samenleving, desnoods met liegen, stelen en bedriegen af te breken.
  Stem Groen Links en onze kinderen gaan een gevaarlijke, armoedige toekomst tegemoet.

 21. Migranten uit het middenoosten zijn Moslims en die mogen zich niet aanpassen. Zij mogen niet-moslims alleen maar onderwerpen en als slaven behandelen

 22. Wie het sprookje kent van de krekel en de mier weet wat er gaande is.
  In de mier zijn kast ligt alles opgepot voor slechte tijden. De krekel heeft altijd luilekker in het zonnetje gelegen en de ganse dag gezongen. Hij zag de voorraadkasten van de mier en dacht. Tijd om ze te plunderen nu het verhuizen over lange afstand een peulschil is rijkt zijn arm tot in onze voorraadkasten en worden ze leeg geroofd.Natuurlijk moet het kunnen. De Romeinen (politici) hadden ook brood en spelen terwijl de keizers en senatoren het deze keer verklooien. Uiteindelijk zitten we in een model van armoede en faillissementen. Waar niemand nog wat krijgt betaald. Waar onze kinderen en kleinkinderen en de daarop volgende generaties tot de bedelstaf worden veroordeeld of moeten eten uit de hand van …?

 23. dit is toch al lang bekend?
  fnuikend is als je dit aankaart,je dan gelijk voor racist,facist enz wordt uitgemaakt.
  vluchtelingen zijn hoofdzakelijk jonge mannen,geef ze een wapen en stuur ze terug.

  gr
  hans

Comments are closed.