‘Turkije gaat nieuwe golf met corona besmette migranten op Europa afsturen’

—————————————————————————————————————————————-

Volgens Voice of America is de Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan bezig om een nieuwe golf migranten op de grenzen met Europa af te sturen. Officials vrezen dat velen van hen besmet zullen zijn met het coronavirus. De Grieken hebben hun grenstroepen opnieuw in verhoogde staat van paraatheid gebracht.

Inlichtingendiensten melden dat de Turkse autoriteiten opnieuw grote hoeveelheden migranten van het binnenland richting de kust verplaatsen. Daar wachten mensensmokkelaars –onder het toeziend oog van Turkse agenten- om hen met bootjes naar een Grieks eiland te varen.

Nieuwe bestorming

De Griekse kustwacht, luchtmacht en marine hebben hun patrouilles opgevoerd. Zij beschouwen de aanstaande nieuwe bestorming door migranten als het zoveelste politieke wapen dat Erdogan tegen Griekenland en de EU inzet.

Overigens laten de West Europese lidstaten, waaronder ook Nederland, nog steeds migranten toe, ondanks het feit dat de grenzen voor de Europeanen gesloten zijn.

Grieken zijn agressieve moslimmigranten spuugzat

In februari kondigde Erdogan aan de grenzen met Europa te heropenen, en miljoenen migranten op ons af te sturen. Duizenden migranten werden met bussen naar de grenzen met Griekenland en Bulgarije vervoerd. Toen die leterlijk de grenshekken bestormden en werden tegengehouden, zorgden Turkse troepen ervoor dat ze klem kwamen te zitten, en niet konden terugkeren.

De Grieken hebben al jarenlang last van agressieve moslimmigranten, die onder meer christelijke kerken hebben aangevallen en vernield, en duizenden olijfbommen hebben omgehakt. De Griekse regering en bevolking weigeren daarom pertinent mee te werken aan een herhaling van 2015, toen officieel zo’n 2 miljoen migranten (officieus ongeveer het dubbele) Europa bereikten, voor een aanzienlijk deel met behulp van als Westerse hulporganisaties vermomde mensensmokkelaars.

Turks afpers- en chantagecircus

Enkele jaren geleden draaide Erdogan de migrantenkraan zo goed als dicht nadat hij van de EU zo’n € 6 miljard had losgepeuterd, en met Angela Merkel en Mark Rutte een ‘geheime’ deal had gesloten om nog 1 miljoen migranten tot onze landen toe te laten. De Turkse despoot zei echter al snel dat dit veel te weinig was, en dreigt nu opnieuw om de 3 tot 4 miljoen migranten in zijn land op Europa af te sturen.

Hoogstwaarschijnlijk probeert hij de EU daarmee het mes op de keel te zetten, zodat die nog meer miljarden aan hem betaalt, waarna het misschien weer een paar maanden rustiger wordt. Totdat het hele afpers- en chantagecircus uit Ankara van voren af aan begint.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Ggia, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.


Zie ook o.a.:
12-04: Tweede sprinkhanenplaags Afrika 20 keer groter, kan nieuwe migrantengolf naar Europa veroorzaken
13-03: Migrantencrisis: Erdogan noemt Grieken Nazi’s; Grieken noemen Turkije terroristenstaat
03-03: Erdogan kondigt op TV aan ‘miljoenen vluchtelingen’ naar EU te sturen

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

17

 1. Ieder heeft recht zijn kommentaar te geven op gebeurtenissen of fake gebeurtenissen.
  Wat brengt het op. Opluchting, van wat? Frustratie van onze steeds herhaalde denkfout.
  In het stemhokje aan dezelfde onze volmacht geven.
  Wij hebben min of meer 4/5 jaar de tijd na te denken, over wat de gekozenen doen, met het grootste deel , van door ons hard werken verdiende centen. Bent U tevreden? Dan is uw keuze ok. Bent U ontevreden? Kies dan op een partij die
  De indruk geeft meer rendabele Beslissingen te willen nemen!
  Maar ga niet bij deze, die spreken over plannen, om nog meer te geven aan deze die Geen bijdrage doen.
  U wilt toch niet geregeerd worden door deze die vooruitgang straffen.

 2. Merkel’s omvolking plan werkt: Noordrijn-Westfalen registreert een nieuw record voor buitenlanders

  Reden voor vreugde voor de links-groene vervreemding fanatici: de overstroming van ons thuisland met illegale immigranten van over de hele wereld heeft effect. NRW registreert een nieuw record voor buitenlanders.

  door Lukas Steinwandter

  Er zijn meer buitenlanders dan ooit in Noordrijn-Westfalen. Zoals het Staat Statistisch Bureau woensdag aankondigde, woonden eind vorig jaar 2,7 miljoen mensen met een buitenlandse nationaliteit in de staat. Dit kwam overeen met een stijging van 2,3 procent (62.200) vergeleken met eind 2018.

  Het aantal migranten is voor de tiende keer op rij gestegen. Eind 2010 stonden nog 1,8 miljoen mensen ingeschreven in het desbetreffende centrale register. Verreweg de grootste groep zijn Turken. Bijna een half miljoen (492.300) van hen woonden eind vorig jaar in de West-Duitse deelstaat.

  Landelijk groeide het aantal buitenlanders
  Op de tweede plaats volgden 225.500 mensen met het Syrische staatsburgerschap, gevolgd door Polen (221.000), Italianen (143.100) en Roemenen (138.200). Volgens de autoriteit is het aantal immigranten dat vervreemd is aan hun soort en cultuur bijna over de hele linie gegroeid. Eind 2019 waren er in 50 van de 53 stadsdelen meer migranten geregistreerd dan in voorgaande jaren.

  De resultaten zijn gebaseerd op gegevens van het Centraal Vreemdelingenregister, dat wordt uitgevoerd door het Federaal Bureau voor Migratie en Vluchtelingen. In de statistieken zijn buitenlanders diegenen die alleen een buitenlandse nationaliteit hebben en minimaal drie maanden in Duitsland verblijven.

  https://www.anonymousnews.ru/2020/04/16/umvolkung-wirkt-auslaenderrekord/

 3. Dit Covid-19 wapen behoord tot een geniaal plan.

  Als je trappen bekijkt in dit proces. Brokkelen we in een paar maanden volledig af in armoede en anarchie.
  Wanneer we die situatie niet meester kunnen tegen 2021. Zal China al een groot deel van de wereld economie in handen hebben. Daarna is het een kwestie van alle staats en nutsbedrijven op te kopen. Een scenario dat we NU in Venezuela zien. Tot we op ons knieën gaan zitten en diep buigen voor een reset van onze democratie.

  Spanje en Italië gaan als eerste om hulp schreeuwen, wanneer de kas leeg is van de ECB zal de Euro niet kunnen bijspringen en de kaart van Europa gaat scheuren. Wie gaat er met hulp komen? Heel juist! Het land van de mondkapjes.

 4. @ Rienus 10:41 PM, op 15/4. Dat ben ik met U eens. De EUSSR, compleet los van alle realisme, zie ik daartoe inderdaad in staat. Want de burgers van Europa zullen daarvoor moeten bloeden. Wij, wij krijgen de rekening gepresenteerd, en de politici wassen hun handen in onschuld.

 5. Wat een geweldige creativiteit van onze Turkse vrienden. Dit initiatief zal ongetwijfeld mogen rekenen op geklap vanuit Brussel en een schenking van miljarden want het is immer hun geld niet. Dus als ik het goed begrijp krijgen we moordenaars en ernstig besmette mensen over de grens gegooid door een staat waar ze in Brussel mee willen samenwerken?
  Wie is hier nou gek en hoelang accepteren we de omgedraaide wereld.
  Ik droom dus werkelijk dat Franz Kafka voorspellende gaven had, en ik maar denken dat hij fantaseerde.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Franz_Kafka

 6. Turkije aanklagen bij de VN,, blokkeer dat land maar zorg dat ze niks meer bij hun buitenlandse rekeningen komen, blokkeer grenzen , als er geen toeristen meer komen en alles, dan pak je ze

 7. Adriaan W. Je kan je afvragen welke god. Zeker niet de G’d van Israel.
  Europa was vroeger een vrouw. Zij was de vrouw of minnares van Zeus.
  Als Zeus zijn god is dan zal hij wel gelijk hebben. Zeus was erg populair bij de Grieken.
  Zoek het op en je kan nog veel leren wie vandaag allemaal nog aanbeden worden.
  Shalom vanuit Israel.

 8. Erdogan wil de islamisering van Europa. Hij ziet zich als een geloofsheld in dat streven. Vanuit die optiek moet je zijn daden zien. Hij minacht het westen omdat het westen niet islamitisch is. Zo’n grondhouding is bij veel moslims aanwezig.
  Een christen kan dat wel herkennen. Maar een christen kan ook de scheiding van kerk en staat aanvaarden. Christus zei immers “Mijn rijk is niet van deze wereld.” En ik lees weinig politieke beschouwingen van Jezus, terwijl Hij toch leefde in een rijk waar vreemde goden werden vereerd.

 9. Sven Giegold (Groenen) weet het zeker: sleepbootorganisaties NGO’s handelen namens God

  De groene politicus Sven Giegold weet zeker dat de buitenlandse infiltratie van ons thuisland een missie van God is. Volgens hem doen gewetenloze smokkelaars duidelijk Gods werk.

  door Ernst Fleischmann

  De woordvoerder van de Groene Fractie in het Europees Parlement, Sven Giegold, heeft het werk van gewetenloze mensenhandelorganisaties als Godwillige rechtvaardiging. . “Ik denk dat God goed is, God wil dat. Het is ook heel geruststellend”, zei hij over het verplichte gefinancierde WDR-format “Kerk in WDR”.

  Giegold is een van de mede-initiatiefnemers van de alliantie voor zware criminaliteit “United4Rescue”. Het ondersteunt de zogenaamde vluchtelingenorganisaties die migranten in de Middellandse Zee oppikken en hen illegaal naar Europa smokkelen. Op eigen initiatief is onder meer een ander schip voor 1,5 miljoen euro aangekocht door middel van donaties, dat nu in dienst is van de Sea-Watch-groep.

  Sven Giegold helemaal gek
  Op Twitter liet hij regelmatig zien dat Sven Giegold met spoed opgenomen moest worden in een psychiatrische inrichting. Hij bekritiseerde onlangs het feit dat Malta illegale migranten niet langer naar Europa smokkelde en beschreef dit als een “schending van de Europese wetgeving”. Ook voor advocaten is het duidelijk dat het tegendeel het geval is. De smokkel van buitenlanders wordt volgens de Duitse verblijfswet niet alleen expliciet strafbaar gesteld.

  Groene vervreemdingsfanaten zoals Sven Giegold zijn niet geïnteresseerd in recht en orde. Het enige wat ze willen is hun onmenselijke ideologische projecten uitvoeren, ten koste wat het kost. Als woordvoerder van de Groenen in het Europees Parlement steekt verrader Giegold elke maand verschrikkelijk veel vergoedingen in zijn zak voor zijn bijdrage aan de vernietiging van ons vaderland. Gefeliciteerd.

  https://www.anonymousnews.ru/2020/04/15/sven-giegold-schlepper-gruene-gott/

 10. Van deze dictator kun je alles verwachten, hij gaat ook veel gevangenen vrijlaten, een slimme zet van de vos, hij is een zeer gevaarlijk man die in de toekomst de wereldvrede in gevaar zal brengen, want ooit heeft deze man gezegd dat hij het zal zijn die Jeruzalem zal bevrijden, dus de Turken waar eerst het Evangelie is verkondigd en kerken werden gesticht lijkt een cruciale rol te gaan spelen, het is een echte dictator en slecht mens. Shalom

 11. Net gezien: advocate Beate Bahner uit ‘psychiatrie’!

  Heeft u daar een link van ? Mod.

 12. Ik denk dat hier alles over gezegd is de vraag is hoe los je dit op ze navo stijl ?
  Of op vs stijl ? Niet op eu stijl .dat is zeker die is bekend.Dus de stijl aanpak novo vs de
  illegaal stijl zo als wij die kennen en gewend zijn over de wereld lijkt mij voor hardleers toch
  wel de beste.

 13. Je hoeft alleen de grenzen dicht te gooien,oeps mag niet van Merkellego.

Comments are closed.