‘Democraten en media plannen coup door Joe Biden tot winnaar verkiezingen uit te roepen’

—————————————————————————————————————————————–

Bron: Enige journalist in Pentagon Pedophile Task Force, die meehielp met ontmaskeren CIA- en FBI medewerkers die betrokken waren bij kinder(seks)handel

—————————————————————————————————————————————–

Hij kan geen twee volzinnen normaal achter elkaar uitspreken, en kraamt regelmatig de grootst mogelijke onzin uit, maar toch wordt de volgens velen dementerende Joe Biden de nieuwe president van de Verenigde Staten. Dat is althans het plan van de Democraten en de vrijwel geheel door hen gecontroleerde mainstream media. Onderzoeksjournalist Timothy Holmseth, die samenwerkt met het Pentagon, zegt betrouwbare informatie te hebben dat er op 3 november daadwerkelijk zo’n coup zal worden gepleegd. ‘Creepy’ Joe Biden, befaamd vanwege zijn openlijke handtastelijkheden van jonge meisjes, zal ongeacht de werkelijke uitslag door de media tot winnaar worden uitgeroepen, waarna de Democraten de regering van president Trump zullen proberen over te nemen.

‘Democraten zullen met steun media illegitieme regering opzetten’

Biden kan alleen via zo’n feitelijke staatsgreep aan de macht komen, want buiten de opzichtige fake peilingen van de mainstream media, die hem steevast op grote voorsprong op Trump zetten (net als ze destijds met Hillary Clinton deden), moeten zelfs veel Democratische kiezers niets van hem hebben. Het is daarom uitgesloten dat hij op eerlijke wijze de verkiezingen kan winnen.

Nadat de media Biden tot winnaar van de verkiezingen op 3 november hebben uitgeroepen, zullen de Democraten proberen het Witte Huis over te nemen. President Trump zal dat echter niet zomaar opgeven. ‘De Deep State Democraten zullen dan de Kamers van het Amerikaanse Congres binnendringen, en daar een (illegitieme) regering opzetten, met steun van de mainstream media,’ waarschuwt Holmseth.

Ik denk overigens dat Biden, indien deze coup al zou lukken, na beëdiging als president al snel om gezondheidsredenen zal worden afgeserveerd, en het stokje zal overdragen aan de persoon die de Democraten en de Deep State echt in het Witte Huis willen hebben. Misschien wel Hillary Clinton? Of toch zijn nog niet gekozen running mate? Voornaamste kandidaten daarvoor lijken senator Kamala Harris en senator Elizabeth Warren.

Enige journalist in Pentagon Pedophile Task Force

Holmseth is een bekroonde onderzoeksjournalist en tevens een FBI getuige, die meehielp met het ontmaskeren van corrupte CIA en FBI agenten die deel uitmaakten van een kinder(seks)handel netwerk. In 2019 werd hij lid van de Pedophile Task Force van het Pentagon, waarmee hij de enige journalist werd die direct aan deze taakgroep verslag mag uitbrengen. Volgens zijn eigen zeggen bevindt er slechts één man tussen hem en president Trump, die de oorlog lijkt te hebben verklaard aan de internationale pedo-elite (zie ook onze artikelen over Jeffrey Epstein), en vermoedelijk mede daarom zo gehaat wordt. (1)

In dit kader publiceerde de onderzoeksjournalist op 30 juli een getuigenverslag van Fiona Barnett, een vrouw die volgens eigen zeggen op 6 jarige leeftijd door wijlen dominee Billy Graham (die lid was van de Democratische partij) zou zijn verkracht op het landgoed van de beruchte ‘Bohemian Grove’, waar de ‘Luciferiaanse pedo-elite’ er een sport van zou maken om ontvoerde kinderen ‘te verkrachten en te vermoorden’, door letterlijk jacht op hen te maken. (2)

Xander


(1) Timothy Charles Holmseth Reports
(2) Timothy Charles Holmseth Reports
Afbeelding Joe Biden: WikiMedia Commons, bron Joe Biden , auteur Gage Skidmore from Surprise, AZ, United States of America , Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.


Zie ook o.a.:

31-07: Rechtbankverslagen: ‘Bill Clinton met twee jonge meisjes op Epsteins pedo-eiland’
04-07: ‘Wordt Ghislain Maxwell gezelfmoord voordat ze grote namen pedo netwerk onthult?’ (Sven Hulleman: ‘En u denkt dat dit in Nederland niet gebeurt?’)
29-06: Turkse staatszender onthult hoe wereldelite jong blijft door hormoon van gefolterde kinderen

2019:
07-12: Israëlische ex-spion: Epstein werd gebruikt door Mossad om politici af te persen
08-11: ABC hield 3 jaar lang uitzending over pedo Epstein tegen om Clintons te beschermen
31-10: Beroemde forensische expert zegt dat Jeffrey Epstein inderdaad werd vermoord
17-08: Moord op Epstein niet los te zien van naderende instorting Westerse financiële systeem
15-08: Vermoorde Epstein had schilderij van Bill Clinton in blauwe jurk en rode hoge hakken
10-08: Kindermisbruiker Epstein dood: Wéér een uitermate verdachte zelfmoord in de Clinton kring
31-07: Financiële systeem in laatste fase voor crash: Helikoptergeld komt eraan
13-07: Drone opnames van Epsteins ‘Pedo Eiland’: ‘Wat doet Bill Clinton hier met twee jonge meisjes?’
09-07: Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’
18-04: ‘Justitie heeft bewijs van illegale donaties seksslavinnen sekte aan campagne Hillary Clinton’ (/ Lange lijst van ‘waar rook is, is vuur’ aanwijzingen van nauwe betrokkenheid Clinton kliek met internationale pedo kringen)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren (/ Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2018: (Via oud xandernieuws.punt.nl)

05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
21-11: ‘Hillary’s campagneleider John Podesta betrokken bij verdwijning Madeleine McCann’
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

38

 1. ik zat zonet is even de reactie van ene eindtijd te lezen, het is blijkbaar hier verboden om en mag je geen kritiek te hebben op een artikel, heb je dat wel dan word je verzocht hier niet meer te lezen of te posten.
  buitengewoon rare gang van zaken is dat zeg,

 2. @Jason1,
  Ik begrijp jouw bezwaren tegen mijn ingezonden reactie. Het was natuurlijk ook niet volledig, want ik ben ook veel meer tegengekomen dan wat ik in mijn schrijven heb toegelicht.
  Ik probeerde het zo kort en bondig te houden. Mijn vraag aan jou is: Zou je ook een link naar een video kunnen delen, waarin Billy Graham heeft beweerd dat we de NWO moeten omarmen?

  Dat Billy Graham in veel in de hoge kringen vertoefde, dat weten we ook allemaal, misschien was hij wel in gezelschap van deze “hoge heren van de metselarij” zonder dat hij het wist. Vergeet ook niet, dat, hoewel ze geen leden van hun gezelschap toelaten op hun bijeenkomsten, er misschien wel baat bij hebben gehad en voor deze keer een uitzondering maakten dat hij daar ook was. Dat zorgt immers voor een smet op zijn blazoen.

  Wat ook nog kan zijn is, dat Jim Shaw daar over gelogen heeft. Jim Shaw kan ook christen zijn geworden om in de christelijke wereld te infiltreren.Zoals wolven die over de muren van de schaapskooi klimmen. Als Billy Graham daar wel was waarom heeft Jim Shaw daar dan geen vragen aan Billy Graham gesteld tijdens of daarna of later contact gezocht, want je moet toch toegeven, dan moet de onderste steen toch bovenkomen.

  Billy Graham heeft net als Hal Lindsey en andere dispensationalisten een aantal boeken over de eindtijd geschreven, waarin hij beweert dat hij het rijk van de antichrist ziet opkomen. Alleen in zijn visie was het toen niet zo statisch. Je zou er natuurlijk tegenin kunnen brengen, dat die boeken wel onder zijn naam zijn uitgebracht maar allemaal geschreven zijn door ghostwriters, maar dan nog moet hij een flinke vinger in de pap hebben gehad voor wat betreft de inhoud van zijn boeken.

  Dat rijk is de NWO en deze wijst hij daarin juist af. Ook Hal Lindsey heeft bijvoorbeeld voor zijn eerste boek, The late great planet earth, niet de laatste hand gelegd maar C.C. Carlson(co-writer van: In my father’s house; Corrie ten Boom). Het antwoord van Franklin Graham vindt ik dan ook helemaal niet merkwaardig.

  Waarschijnlijk zullen ze benaming vrijmetselaar heus wel eens hebben horen vallen. Billy Graham noemt in zijn boek ‘just as I am'(Jerry Jenkins zou dacht ik de co-writer zijn; heb ik ergens gelezen) wel de christian science, maar verteld daar ook niet meer over, dan dat zij hem mogelijk probeerden te hinderen om in een goed blaadje te komen bij de president van de VS.

  Billy Graham interesseerde zich niet voor geheime genootschappen, maar wilde graag de Blijde Boodschap brengen. Sommigen beweren dat hij het geesteskindje was van wijlen Normen Vincent Peal. Maar ik vind toch niets van ‘De kracht van het positief denken’ terug in zijn prediking of in zijn boeken.

  De link die u hebt gedeeld staan inderdaad ook predikanten op waar ik ook mijn bedenkingen bij heb. Tim Lahaye reken ik daar niet toe. Of u moet bewijs hebben dat hij werkelijk tot 1988 op de loonlijst van Unified family(Moon sekte) heeft gestaan, maar dan nog. Deze Zuid Koreaanse sekte vind zijn oorsprong in de evangelische beweging, dus was misschien lange tijd niet verdacht en daardoor duurde het misschien een hele tijd, voordat Tim LaHaye van die lijst werd geschreven.

  Ds. Evert van der Poll had ook lange tijd bijvoorbeeld contacten met een mega grote gemeente in Zuid-Korea van de bekende evangelist Dr. Paul Yonggi Cho(assemblies of God). Hij schreef daar in de jaren 80 over in het blad Reveil. Ook bij die gemeente schijnt het erg te zijn misgegaan. Momenteel is er ook een soort eindtijd gemeente/sekte in China in opkomst waar een vrouw als de wedergekomen messias wordt vereerd. Ik vraag mij af of dat bijvoorbeeld wel echt de vrucht is van Watchman Nee. Ik zag veel uiterst goedverzorgde YouTube filmpjes voorbij komen.

  Billy Graham hield zich echter niet bezig met genezingsdiensten, zoals sommige, vooral twijfelachtige wordfaith voorgangers gebedsgenezers als Benny Hinn of Morris Cerullo. In zijn boek over de Heilige Geest neemt hij ook duidelijk afstand van tongentaal. Hij was gewoon heel straight in het brengen van de boodschap. De Here Jezus Christus alleen kan redden. Niets anders willen weten dan Jezus Christus en die gekruisigd.

 3. @Wim, Billy Graham heb ik tijdens zijn speeches merkwaardige uitspraken horen doen. Een van die merkwaardige uitspraken was: we should embrace this new world order.

  https://rense.com/general20/unholy2.htm

  Jim Shaw, de schrijver van het boek “the deadly deception” heeft verklaard dat er tijdens zijn inwijding tot 33e graad vrijmetselaar 2 voormalige Amerikaanse presidenten, een Scandinavische koning en een bekende internationale evangelist aanwezig waren. Hij heeft later verklaard dat deze bekende evangelist Billy Graham was.

  Het antwoord van Franklin Graham vind ik uiterst merkwaardig omdat Billy Graham zich altijd in het gezelschap bevond van de Amerikaanse presidenten en deze ook inzegende. De Amerikaanse presidenten zijn allemaal vrijmetselaars dus het lijkt mij sterk dat hij er niets van wist. Iemand is dus duidelijk aan het liegen.

  Jezus zei toch: op die dag zullen er velen tot mij komen en zeggen, heb ik niet in uw naam geprofeteerd, boze geesten uitgedreven etc en dan zal ik hun openlijk zeggen, ik heb u nooit gekend gaat weg van mij gij werkers der ongerechtigheid.

 4. Ik was het in grote lijnen wel eens met dit artikel, totdat ik het laatste stukje over Billy Graham las. Zelf denk ik zelf ook dat Billy Graham de grootste prediker van de 20ste eeuw was. Natuurlijk is er altijd wel iets af te dingen. De kritiek van wijlen Dave Hunt kan ik bijvoorbeeld wel begrijpen. Ook Billy Graham was soms kritisch over zichzelf in zijn autobiografie. Fiona Barnett had ik jaren geleden al in de peiling. Ik keek veel naar preken op YouTube van Billy Graham, maar ook van David Wilkerson, Paul Washer, Justin Peters en Charles Lawson. Het getuigenis van Fiona kan ik moeilijk als bindend beschouwen. Het is natuurlijk wel heel erg als het echt is gebeurd, maar er lopen altijd zoveel dubbelgangers, ook van ieder van ons, op deze wereld rond. Ik weet wel daarnaast had zij het ook nog over Richard Nixon, die te gelijk met Billy Graham aanwezig zou zijn geweest en beiden zijn natuurlijk aan elkaar gelinkt, omdat Billy Graham in de periode van Nixon wittehuis-dominee is geweest. Dit voorval zou zich eind jaren 60 hebben afgespeeld. De eerste vluchtige contacten met Nixon waren onder President Eisenhower eind jaren 50. Dat hij toen al zo familiare was met Nixon lijkt mij uitermate twijfelachtig. Jaren geleden was men al vol kritiek, omdat Billy Graham vermeende banden zou hebben met de vrijmetselarij. Jim Shaw, een vermeende vrijmetselarij, meende hem te hebben te hebben gezien op zo’n bijeenkomst. Zelfs Franklin ter Horst houdt dit blijkbaar voor waar. Let wel. Slechts 1 persoon getuigt daarvan en dat is niet bindend, maar het is wel de reden waarom deze grote prediker op al die lijsten voorkomt. Ook zijn gesprek met Robert Schuller heeft hem heel lang achtervolgd en dat is heel triest. Ik heb zelf ook lang gematigd inclusifistisch gedacht, maar natuurlijk moeten we de Bijbel daarin zelf laten spreken …de verborgen dingen zijn van God en de geopenbaarde voor ons mensen. Dus ja, Billy Graham dacht daar fout…maar toegeven…ik zelf ook.
  In boeken die hij later heeft geschreven, kwam hij daar nog op terug…het is dus duidelijk, dat het slechts een fase was in zijn ontwikkeling. Maar het blijft helaas wel staan op internet, alsof hij altijd zo os blijven denken en daardoor een false leraar zou zijn. De wens is ook vaak de vader van onze gedachten. En om eerlijk te zijn: Ik heb het er ook heel erg moeilijk mee dat mensen nog in een verloren staat; hoewel ze misschien heel lief en aardig zijn. Maar: Wie de Zoon heeft, die heeft het leven. Wie de Zoon niet heeft, die heeft het leven niet.
  Om af te sluiten:
  Jan van Barneveld heeft Franklin Graham eens gevraagd of Billy Graham iets met de vrijmetselarij had.
  De zoon van Billy Graham zei toen dat zijn vader niet eens wist wat vrijmetselarij was en niet begreep waar al die praatjes en roddels over hem toch vandaan kwamen.

 5. Kort vervolg: Het universum lijkt op een ‘orb.’
  Die ingeving was mij als kind eens te binnen geschoten, en met moeilijk denkwerk ben ik met de ‘orb’s’ aan de slag gegaan.
  Ik had de voorspelling van een orb gemaakt nog voor ik één gezien had. 👇
  Ofschoon ik niet wist dat het ‘orb’ genoemd werd, was ik verbaasd dat mijn denkwijze ook door anderen was gevolgd.
  En zo merk je dat je iets op het spoor bent, en dat je denkwijze gelegitimeerd is.
  En van zodra je weet dat je denkwijze ‘legit’ is, kan je voorzichtig beginnen voorspellen.
  Je zal echter nooit de bevestiging krijgen of het zo bestaat, maar doordat je weet dat het kan binnen onze universum-wetten, begin je de ene theorie na de andere te verzinnen, omdat je ergens begrijpt dat alle mogelijke uitkomsten die kunnen gebeuren, waarschijnlijk zullen gebeuren, of al gebeurd hebben.
  Volgens mijn gangbare theorie was het universum misschien een gigantische orb.
  Maar gigantisch is relatief in dit universum.
  Ik was aan het denken dat er een ontelbaar aantal orbs in een onbekende dimensie rondzweefden.
  Al die orbs, zijn universa zoals het onze, maar met andere natuurwetten.
  Zij representeren tevens de ziel van het universum.
  Dus niet het mensenras, maar alles wat is.

  De orbs zweven rond in een mistig blauw gebied bij nacht.
  Het gebied zag er als een gebied op aarde uit, maar wetende dat de orbs in deze theorie complete universa zijn, doet best duizelen.
  De dimensie is zo groot, dat ons jammerlijke mensen-brein het interpreteert als een gebied op aarde.
  Een soort mistig kerkhof (of vagevuur) met ontelbare rondzwevende orbs.

  De Orbs worden hoogstwaarschijnlijk ‘gevangen,’ om de zielenkracht eruit te zuigen en zich te voeden.
  Alleen als het universum in kwestie faalt, kunnen deze entiteiten de orb’s ‘vangen.’
  Het is Gods Toorn.

  Het zijn parasieten welke de levenskracht uit de orb’s zuigen.
  Volgens mij, zijn het vervloekte mensen welke heel heel veel verdriet hebben bij het aanschouwen van de prachtige orbs, waardoor zij alleen maar kunnen haten.
  Ze hebben spijt dat ze niet meer respect getoond hadden voor deze absolute pracht waar zij als een kanker in vernietigden.
  Ze hebben spijt dat ze zo stom zijn geweest, en de prachtige verweven machinerie waar ze inzaten compleet genegeerd hebben.
  Wanneer ze sterven, trekt God hen uit de orb, zodat ze het grote geheel te zien krijgen.
  En dan, komen de tranen, voor eeuwig, zolang als deze onbekende dimensie bestaat.

  😉

 6. Neen Edwin Vissers, want als wij nu de Bijbel gaan lezen, zal je ons waarschijnlijk met een alles-verpletterende BLM-militie in de rug aanvallen.

  Wij hebben de Bijbel gelezen, maar dat wil niet zeggen dat we niet met de mogelijkheid rekening houden dat er twee parallelle ‘richtlijn-systemen’’ zijn gecreëerd.
  Het richtlijn-systeem is er om de mensheid haar levenslust te behouden, terwijl de ware spectaculaire gewaarwordingen onderdrukt worden, mogelijks net door dat richtlijn-systeem.
  We krijgen ‘brood en spelen,’ (technologie) maar het Ware ankerpunt om je levenslust te kunnen behouden is niet technologie, maar bewustwording op alle niveaus. En daar zou dan de technologie uit moeten voortkomen, maar de spirituele connectie met de cosmos wordt verborgen gehouden.

  Hebben jullie al gehoord over het
  Aquarius-tijdperk?
  Het is een tijdperk geregeerd door sterrenbeeld Waterman.
  Waterman is aan zet, en is ons aan het ontwaken.
  Het zal een ‘zuivere’ wereld zijn, met gigantische basins om pootje te baden of te zwemmen.
  De gigantische ondiepe water-basins, zijn verlicht met paars en blauw licht.
  De poelen kleuren paars, en er staan twee beelden van vissen welke kruisend paars water spuwen.
  Met een beetje verbeelding zie ik vredelievende moslims naar de maan kijken.

  Ik ben overigens niet de enige die dat beeld van het Aquarius-tijdperk heeft opgevangen.
  Spelcomputer-ontwikkelaar Nintendo heeft het gebied van de Zora’s in The Legend of Zelda gebouwd.
  En ik herken de artistieke impressie van het Zora-gebied.
  Nintendo’s visie is interessant, maar ze kunnen het niet op ware grootte recreëren. (de spelcomputer heeft te weinig geheugen, en het ziet er net even anders uit dan het beeld dat ik had voor ogen had.
  Omdat dat beeld mij al mijn hele leven stalked, probeer ik het uit te tekenen op papier.
  Soms heb je van die dromen dat je denkt dat deze realiteit die je ziet wel moet bestaan.
  Dat komt door het instinctieve besef dat je geest zoiets niet kan verzinnen zonder het ooit gezien te hebben. (mogelijks door reïncarnatie, of uw dubbelganger-hologrammen)
  We zitten nu in de overgang naar een nieuwe realiteit.
  Wel, plots zullen wij onze dimensie niet meer herkennen en zijn wij een ‘hologram’ geworden, en ofschoon we nog op aarde zitten, kijken we precies in een buitenaardse wereld.
  Daar heb je je buitenaards leven in het universum gevonden.

  Ik zal jullie helpen proberen een glimp op te vangen van de complexiteit van de cosmos.
  En u zal de alomtegenwoordige liefde voelen.

  De cosmos is een replicatie van een gigantisch uurwerk, (tijd zou de vierde dimensie zijn)
  Net omdat het zo zorgvuldig ineen is gezet, zal u de liefde van onze Heer voelen voor alles wat is, en u zal zien hoe het materialisme en organische op een ongelooflijk complexe manier verweven zijn.
  Wat je zal zien, is dat het universum niet zonder het organische kan bestaan, en andersom.
  👉 http://www.pan-holland.nl/ART/Kosmogram-Jos%C3%A9_Arg%C3%BCelles-Valum_Votan.htm
  👌👌👌

 7. Xander,
  Heb je nooit aarzelingen als je artikelen online zet zoals het onderhavige?
  In dit artikel staan laster (o.a. de beschuldiging van Billy Graham door een 6-jarige) en verdachtmakingen …..

 8. Ook hier weer een hoop totaal niet op waarheid gecheckte uitspraken / verhalen
  Ik dacht de we als christenen beter zouden moeten weten.
  Lange tijd was de slogan WWJD een “hit”
  Mischien hier toch weer eens over nadenken Xander voordat je al die berichten klakkeloos overneemt.
  Denk dat we als christenen beter de bijbel als waarheid kunnen aanhouden i.p.v al deze roddel verhalen
  Zou je dit het liefst persoonlijk zeggen ( mailen) maar helaas leef je wat dat betreft “ anoniem”

  Dan is het beter dat u hier niet meer leest en post. Het ga u goed. Mod.

 9. nee niet zeuren uw vakantie is veel belang rijker en kiezen ze hebben het al gezegd daar bent u te dom voor dat was de VVD ,D66 ook het CDA denkt er zo over kijk maar waarom niet de Heer Omzicht geen partij leider word zegt genoeg .leg gewoon uw kinderen uit dat dit land door domme kiezers zoals u kapot is ?

 10. Duidelijk is dat de Democratische vicepresidentskandidaat straks de echte kandidaat voor de Democraten is, waarschijnlijk een donkere vrouw. Biden zal snel om medische redenen worden afgezet.

 11. “De ware Virus mutatie”

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=436&v=uPHghLNhnFo&feature=emb_logo

  Het was even zoeken, maar de aap is toch uit de mouw, de corona Hoax heeft een fascistisch gezicht.
  Nu wordt het ook duidelijk waarom partij leider Lodewijk Asscher het kabinet zo snel terug roept van vakantie, de mondkapjes moeten er namelijk komen, anders verzwakt de angst voor de corona Hoax.
  En dat schaad het socialistische denkbeeld van de PvdA, en zeker hun verlangen naar de hun nieuwe wereld orde.

 12. “Macht is als een slang in de hand die furieus heen en weer kronkelt. Je moet het evenwicht vinden tussen jezelf en de macht die je hebt. Als je te hard knijpt, doe je de slang pijn en kan zij je bijten. Als je haar niet stevig genoeg vastpakt, ontsnapt zij en ben je haar kwijt. Je moet het juiste evenwicht vinden en dat vasthouden. Wie daarin slaagt krijgt de beschikking over veel macht.”
  Olga Kharitidi, russisch psychiater

 13. Het lijkt erop dat het Chinese mensenras dmv natuurlijke selectie aan het uitsterven is.

  Hou misschien mogelijks in gedachten dat wij net zoals mieren een collectieve ‘bee-hive-mentaliteit’ hebben.
  Dat zou inhouden dat het mensenras een zelfregulerend systeem is waar na verloop van tijd de rotte appels eruit gezeefd worden.

  Ik heb op Martin Vrijland’s website zonet een hele monoloog over Trump geschreven.
  Zal de tekst komen plakken.

  Wij weten dat de mogelijkheid bestaat dat Trump onderdeel is van diezelfde cabal, maar we weten ook dat Trump mogelijks één van ons is, die al zijn hele leven zit te zoeken naar oplossingen voor het mogelijks nakende realiteitsbesef dat het experiment van Goddelijke scheppingskracht (het zelfbewustzijn) heeft gefaald.

  We geven Trump het voordeel van de twijfel.
  Is het jullie al opgevallen dat al die Democraten lelijke schepsels zijn en Trump knap is?

  Het teken van het beest dat zij in hun hoofden dragen, maakt hen door de jaren heen lelijk.

 14. Je moet maar in deze barre tijden president van de VS zijn, normaal gezien kan Trump het niet winnen, zelfs Obama gaf tijdens een interview toe, dat hij blij was dat hij niet meer in het Witte Huis zat met zo’n crisis, denk maar aan de vroeger president Jimmy Carter, die lag ook voor bij een tweede ambstermijn en dan was er te Iraanse revolutie en het was Reagan die de verkiezingen won, zo gaat het nu eenmaal.shalom

 15. Sommige commentatoren op dit forum hebben vanachter hun computer in de Lage Landen eventjes snel uitgevlooid dat Timothy Holmseth “nep” is. Doodjammer dat ze zelf een carrière als onderzoeksjournalist hebben gemist. Blijkbaar zijn er dus nog altijd mensen die blindelings vertrouwen op de zoekresultaten van Google, na alles wat al aan het licht is gekomen over dit bedrijf. Amper te geloven. Gelukkig zijn er veel Holmseths in deze wereld, strijdend tegen een véél ergere pandemie : die van de pedofilienetwerken.

 16. Als Trump wint- en dat zit er dik in- dan heeft dat direct effect op europa.
  Trump strijdt tegen democratische dikbuiken die wetteloos zijn.
  En Biden is een tijdelijke pion die ze inzetten. Maar dat ziet de bevolking ook wel.

  Gelukkig hebben wij nu in Nederland, Fvd en Pvv. Niet christelijk, maar wel eerlijke hardwerkende mensen. Christenunie doet voor mij niet meer mee, ze hebben veel principes losgelaten en gaan meer voor hun eer dan voor de principes. Vissers, boeren, zelfstandigen: ze moeten allemaal weg om plaats te maken voor globalistme.

 17. Als mensen geloven dat in bepaalde kringen satan wordt aanbeden, schijnen de fantasieën behoorlijk op hol te slaan. Het is allemaal wild gerucht en wellicht vals gerucht. Waar zijn de bewijzen? Vroeger heette dat ordinaire roddel. Nu verschijnt het in drukletters op websites en krijgt het de allure van het gedrukte woord, terwijl het zich over de hele wereld verspreidt.
  Het wordt een papegaaiencircuit van kwaadsprekerij.

 18. @ Anna 03/08/2020 om 12:11 am
  Het gaat om ”adrenochrome”, een hormoon dat wordt gewonnen uit het bloed van kinderen en babies. Kinderen zouden onder grote stress als gevolg van verkrachting, marteling en moord dit hormoon produceren. Er wordt vanuit gegaan, dat het een remedie zou zijn, om een jong uiterlijk te verkrijgen of te behouden. En het zou ook een middel zijn, om een hoge leeftijd te bereiken. Daarom zouden de satanisten het bloed van die vermoorde kinderen drinken. Dat is dus een vorm van kanibalisme. Gekende bijwerkingen zouden de bibbers en blauwe ogen zijn. De bibbers, die Angela (engel) Merkel en Hillary Clinton nog niet zo lang geleden vertoonden, worden hier wel aan verweten. En nog al wat elites liepen onlangs rond met blauwe ogen, alsof ze tegen een vuist waren opgelopen. Er wordt zelfs beweerd, dat kinderen speciaal voor dit doel in het geheim worden gefokt, zonder geboorteregistratie. De satanische elites zijn kennelijk nergens te vies voor.

 19. Scenario: Na 30-11, verrassingsaanval op de VS door China en Rusland. Dit komt als aan een dodelijke slag. De NATO verdwijnt samen met de VS en haar bindgenoten tijdelijk in de afgrond maar zal er aks door een winder sterker dan ooit uit opkomen. China en Rusland worden uitgeschakeld. De NATO is nu de onbetwiste hegemoon van de wereld en vele natiën zullen zich er bij aansluiten waardoor de NATO via de VN absolute autoriteit krijgr over de wereld. Een sterke leider die vooruitgeschoven is. zorgt ervoor dat niemand aan deze greep kan ontsnappen. De politieke staat wordt tot ikoon verheven en dwingt gehoorzaamheid af op straffe des doods omdat dit nooit meer mag gebeuren. Niemand kan kopen of verkopen dan hij die in de gunst staat van de NATO en ermee geïdentificeerd kan worden. De wereld voelt zich alsof zij verlost is van haar oude demonen. De NATO gaat over tot het aan banden leggen van alle religie en vernietigt haar volledig. Een kleine christelijke gemeente lijkt in dat kielzog te worden meegesleept. Dan gebeurt er iets onvoorstelbaars dat een abrupt einde maakt aa duizenden jaren menselijke geschiedenis…

 20. @ Xander, bent u nu niet erg onvoorzichtig om de naam van de wereldberoemde prediker Billy Graham te laten besmeuren door het getuigenis van één vrouw die beweert op 6-jarige leeftijd door hem verkracht te zijn?

  Beschuldigingen van veelvuldig seksueel misbruik de afgelopen 17 eeuwen aan het adres van Pausen, Kardinalen, Bisschoppen, Priesters en Nonnen zijn breed beschreven door slachtoffers en alle Media.

  Rechtbanken deden daarover uitspraken die niet mis waren. Denk ook aan vele films, documentaires, het Deetman Rapport met de vele duizenden beschreven misbruiken van bovengenoemde lieden.

  Meer details in het boek van ex-Priester en eminent theoloog Peter de Rosa: Stadhouders van Christus. Lees ook onder de rokken van het Vaticaan van Cees Zoon.

  Maar…Paulus waarschuwt voor ongecontroleerde, valse beschuldigingen van mensen die anderen een loer willen draaien:

  1 Timoteüs 5:19 (NBG51)
  Gij moet geen klacht tegen een oudste aannemen, TENZIJ er twee of drie getuigen zijn.

  Ik heb Billy Graham zien/horen prediken in Brussel in het Heinzel Stadion. Was diep onder de indruk. Heb ook zijn uitnemende boek over de 7 hoofdzonden gelezen:
  Trots – Woede – Afgunst – Immoraliteit -Gulzigheid – Luiheid – Hebzucht.

 21. Als biden de verkiezingingen met list en bedrog wint,wordt hij ernstig ziek verklaard en word hitlary clinton zijn vervanger.Dan zullen de amerikanen in de fema kampen belanden en zullen de duizenden guilliotines besteld onder het bewind van obama (barry soetoro) overuren draaien.

 22. Ter aanvulling:
  Het sex schandaal waar Hilary Clinton destijds deel van uitmaakte heeft de naam Pizzagate.
  Ook werd daar de satan aanbeden en wat onlangs in het nieuws was via Turkije: dat jonge kinderen vermoord werden om een bepaald hormoon te bemachtigen werd daar ook gepraktiseerd.

 23. Een goed artikel wat duidelijk laat zien welke Gemene en vuile spelletjes er in Amerika spelen.

  Trump had onder andere als verkiezingsbelofte “ drain the swamp” maar pas geleden zei hij dat hij niet vooraf geweten heeft dat het z’on intens vies diep omvangrijk en vuil moeras het is.
  De hele top van de democratische partij is “ ziek van macht, en vooral HAAT“ tegen president Trump.
  Ook als Trump iets doet wat normaal wel door Democraten gesteund wordt, dan stemmen ze tegen omdat het uit het brein van Trump komt.

  Als Biden gekozen wordt dan is hij een PUPPET / marionet, van the deep state.
  Deze man kan niet meer zelfstandig functioneren.
  Hij is al vanaf zijn 29e jaar congres lid en heeft zich mateloos verrijkt met bijbaantjes, leugens intriges en dit over de nek van de “ gewonen Amerikaan “ en nu hij president moet worden is hij beginnend dement!
  Zijn zoon heeft hij, als Vice President , nog maar een paar jaar geleden naar voren geschoven als bestuurslid van een Ukrainsche energie maatschappij.
  Zonder dat zijn zoon enige ervaring had.
  Maar het was ordinaire verrijking van zijn zoon.

  Toen dit in Ukraine door een nieuwe president werd uitgezocht moest van Biden ( met als sanctie in houden van Amerikaans ontwikkelings geld ) de officier van justitie worden ontslagen. ( film opnames van )
  Als Biden wordt gekozen…….. Dan wordt hij “ gemanipuleerd en gecontroleerd en zeker gesouffleerd “ door de democratische partij.
  Hij kan niets zelfstandig.
  Daarom ontwijkt hij ook elk openbaar optreden en zeker het debat met Trump.

  Al deze zaken zijn in onderzoek.
  Ook dat Hilary Clinton tijden haar ministerschap van buitenlandse zaken onder Obama met mede weten van hem 20% van de “ notabene” uranium ( waar je bommen van kunt maken !) voorraad van Amerika aan Rusland heeft verkocht.
  Dit geld is naar de Clinton foundation gegaan en daar leeft ze nu lekker van.
  Terwijl Amerika nu Uranium moet invoeren.
  Ook is er gespioneerd tijdens de transitie van Obama naar Trump door het TEAM VAN OBAMA.
  Dit wordt straks een groter schandaal dan “ Watergate “ .
  Er zullen arrestaties met gevangenis straf op hoog niveau volgen, mits Trump aan de macht blijft.
  Anders kan de democratische partij weer alles “ onder het vloerkleed vegen “
  Dat is ook de reden dat Biden als presidents kandidaat naar voren geschoven wordt.
  Hij is MANIPULEERBAAR en houdt de kliek schuldigen uit de wind.
  ( Bovendien is hij zelf in onderzoek en “waarschijnlijk” schuldig tegenmaak is nog niet bewezen )

  De hele politieke top van de Democratische partij is ZIEK van macht en van Haat tegen Trump.
  Hopelijk heeft de “ gewone man/ vrouw “ in Amerika nog enige gevoel van rechtvaardigheid, en geven ze Trump nog een kans van 4 jaar!

  Trump is Jaren achtervolgd door onderzoeken en afzettings procedures ( allemaal gebakken Haat en lucht ) en toch ging hij door met zijn plan.
  Deze man ( Trump ) moet zeer stress bestendig zijn, wat heeft hij een bagger over zich heen gekregen.
  Mag Hij nu nog 4 jaar “ normaal “ gaan regeren… dat zou fijn voor hem zijn. !
  En ook goed voor Amerika want er is nog veel restauratie nodig na zoveel jaren van totaal wanbestuur.
  Trump blijft een flapuit, en een soms onbegrijpelijke snoeshaan, maar hij heeft wel het goede voor ogen voor zijn land.
  Hij is niet te betrappen op zelfverrijking, het tegendeel hij is al zijn verkiezings beloften nagekomen.
  En heeft destijds zijn campagne zelf gefinancierd en krijgt ( op eigen verzoek ) geen salaris.

  Een laatste schandaal ( afgelopen dagen ) is dat Trump ruzie heeft met Fauci.
  Maar Fauci zou in een laboratorium in Amerika bezig zijn geweest met onderzoeken naar biologische ( vira/ wapens ) maar dit project is door Obama verboden omdat het te gevaarlijk was, toen is het met de Amerikaanse wetenschappers “verplaatst naar China”. ( Niet allen Fauci er zijn meer namen genoemd)
  Waar men het niet zo nauw neemt met veiligheid, en omkoping van vooral Westerse“ wetenschappers”.
  De Chinezen kunnen alles gebruiken ( patenten en bedrijfsinformatie ) en namaken.
  Met als gevolg dat de hele wereld nu “ ontregeld “ is.
  Amerika: Is ver heen maar hopelijk nog niet te ver, en kan er nog “ recht en gerechtigheid “ gesproken worden.
  God bless America. ❗️

 24. Als Trump niet wint, zullen de Amerikanen Trump nog gaan missen, want om zo’n ouwe senile bejaarde vent als Biden die al tegen de 90 jaar loopt als President te kiezen? heh, nou dna zal het USA volk nog naar de Tijd terug verlangen , dat Trump President was! belive it! but but..Trump zal echt wel winnen, i say! 🇺🇸👏

 25. Biden onterechte winnaar? Dan breekt volgens mij civil war 2.0 uit. Vervolgens denk ik persoonlijk dat hierdoor begin 2021, een gigantische beurscrash zal plaatsvinden. En in onze contreien de eerste Europese Burgeroorlog.

 26. Democratisch Deep State is diep verankerd in de reguliere media. Nazi-propagandaminister Joseph Goebbels wist het als geen ander: Laat mij de media controleren en ik kan elke natie veranderen in een kudde varkens. Vandaar dat alternatieve media broodnodig zijn voor het echte nieuws en het nepnieuws van de reguliere media te ontmaskeren.

 27. Timothy Holmseth is een bewezen leugenaar en fantast! Er is zelfs een petitie gaande om hem te doen stoppen met het verspreiden van leugens en mensen kapot te maken!

 28. ‘Rusiagate’ draaide om de (met een sisser afgelopen) bewering van de Democraten dat Rusland de Amerikaanse verkiezingen zou hebben proberen te beïnvloeden en te vervalsen ten voordele van Donald Trump.

  Men zou beter spreken van ‘mediagate’ want het zijn de vooral de liegende en bedriegende mainstream media die de Amerikaanse verkiezingen proberen te beïnvloeden en te vervalsen ten voordele van de Democratische presidentskandidaten Biden, Clinton en consoorten.

 29. De mens wikt – maar JHWH-GOD beschikt. Trump of Biden?

  Ik laat me lekker verrassen: Prediker 9:11 (NBG51) Wederom zag ik onder de zon, dat niet de Snelsten de wedloop Winnen, noch de Sterksten de strijd, noch ook de Wijzen het brood, noch ook de Schranderen de rijkdom, noch ook de Verstandigen de gunst, want TIJD en TOEVAL treffen hen ALLEN.

 30. Het maakt niet uit of de USA een demente president krijgt of een gek zoals wij hebben

 31. Al krijgt Biden 0 stemmen dan nog zal de MSM hem uitroepen tot winnaar. je ziet de afgelopen weken prominente Dems in de media zeggen dat Trump eventueel verwijderd moet worden als hij het witte huis niet vrijwillig verlaat. Heeft Trump ooit ergens laten doorschemeren kostte wat het kost te blijven? Nee, het is pure manipulatie. Trump kan onmogelijk winnen op deze manier.

Comments are closed.