Rechtbankverslagen: ‘Bill Clinton met twee jonge meisjes op Epsteins pedo-eiland’

—————————————————————————————————————————————-

‘Straks ook Nederlandse namen genoemd in internationaal kinderseksschandaal’ – ‘Pedo-elite wilde beslist geen zwarte meisjes, alleen blanke’

—————————————————————————————————————————————-

Gisteravond werden in de zaak Ghislaine Maxwell en Jeffrey Epstein tientallen bewijsstukken vrijgegeven. Daaruit zou blijken dat veel van de geruchten die al langere tijd de ronde doen, waar zijn. Zo zou ex-president Bill Clinton met twee jonge meisjes op Epsteins beruchte ‘pedo-eiland’ zijn gezien. Ook van de bekende advocaat Alan Dershowitz zou de aanwezigheid zijn bevestigd. President Donald Trump werd opnieuw vrijgesproken; hoewel hij een vriend van Jeffrey was, zou hij volgens slachtoffers nooit hebben meegedaan met de kinderseksfeestjes.

Op 23 juli beval een rechter de vrijgave van de documenten, waar ook de al vaak aangehaalde logboeken van Epsteins privé jet’ bij zaten. Van Clinton was al bekend dat hij minimaal enkele tientallen keren aan boord van deze ‘Lolita Express’ is gestapt. Daarbij zou hij ook enkele malen zijn vergezeld door zijn vrouw Hillary, van wie een aantal veronderstelde voormalige ingewijden enkele jaren geleden verklaarden dat ze haar perverse sadisme graag af reageerde op jonge meisjes. Het is echter onduidelijk of ook haar naam in de documenten wordt genoemd.

‘Constante toestroom minderjarige meisjes, maar géén zwarte’

Uit een interview met een getuige: ‘Bill Clinton was op Epsteins eiland met Jeffrey, Ghislaine Maxwell, en twee jonge meisjes…. V: ‘Hij zei me lang geleden dat iedereen hem iets schuldig is. Ze zitten allemaal bij elkaar in de tas. JS: ‘Toen je zei dat je hem vroeg waarom Bill Clinton daar was, waar was ‘daar’?’ V: ‘Op het eiland.’                  (Doc: https://t.co/DyASI4SvIm pic.twitter.com/0yjsMUiCvo ).

De verslagen bevatten details van seks met minderjarige meisjes, waar ‘een constante toestroom’ van zou zijn geweest, en waar complete ‘orgieën’ mee werden gehouden. Er zouden slechts enkele jongvolwassen vrouwen tussen hebben gezeten. Nog iets bizars: het mochten géén zwarte meisjes zijn. Als ze al eens een andere huidskleur dan blank hadden, dan moesten ze oogverblindend mooi zijn.

FBI hield bewijs achter; Maxwell deed mee met misbruik

De toch al ernstig in opspraak geraakte FBI maakt opnieuw geen beste beurt, want de federale recherche weigerde om een van Epsteins slachtoffers, Virginia Giuffre, in beslag genomen bewijsmateriaal te geven, wat ze nodig had voor haar eigen rechtszaak. Enkele jaren geleden had justitie twee van Epsteins mede samenzweerders, waaronder Ghislaine Maxwell, weer vrijgelaten, ondanks getuigenverklaringen dat zij tijdens de vluchten aan boord van Epsteins Lolita Express meededen met het misbruiken van meisjes.

Maxwell zou de meisjes hebben gedwongen seks te hebben met onder andere Marvin Minsky, een voormalige MIT wetenschapper. Gezien zijn foto is het voor de slachtoffers bijna te hopen dat ze tijdens het misbruik zwaar gedrogeerd zijn geweest.

Zowel de FBI als Justitie wisten dat er nog meer slachtoffers waren, maar weigerden hun verklaringen af te nemen. Luke Rudkowski denkt te weten waarom: ‘Wat voor info moet je hebben om weg te kunnen komen met de meest verschrikkelijke misdaden die een mens over een periode van 30 jaar kan plegen? Het antwoord is hoogstwaarschijnlijk niets, aangezien Epstein met de feds samenwerkte.’

Alan Dershowitz

Topadvocaat Alan Dershowitz wordt regelmatig genoemd in de rechtbankdocumenten. De afgelopen maanden ontkende hij ten stelligste ooit te hebben deelgenomen aan de seksfestijnen. ‘Ik hoop dat Epstein video’s heeft gemaakt. Dat zou hij in het geheim van alle mannen die in zijn huis en vliegtuig seks hebben gehad, hebben gedaan. Ik hoop dat ze allemaal worden vrijgegeven, want dat zal bewijzen dat ik er niet tussen zit,’ verklaarde hij op 5 juli.

Prins Andrew en modeltycoon Brunel, maar niet Donald Trump

De voormalige Democratische gouverneur van New Mexico, Bill Richardson, wordt eveneens genoemd. Daarnaast zijn er ook nog een paar namen zwartgemaakt; er wordt al langer gespeculeerd dat het om de Britse prins Andrew en modellenbureau tycoon Jean Luc Brunel zou gaan.

Van Brunel is er een opname met een berichtje dat hij achterliet op Epsteins telefoon: ‘Ik heb zojuist een goeie gehad – 18 jaar’, die hem zou hebben verteld dat ze gek was op Jeffrey. Volgens slachtoffer Giuffre zou Brunel eigenlijk een soort pooier zijn geweest, en veel van zijn modellen hebben doorgesluisd naar Epstein. Zelf zou ze niet alleen door Epstein, maar ook door Brunel seksueel zijn misbruikt. (2)

Brunel staat minstens 15 x in de vluchtlogboeken van Epsteins Lolita Express. Toen zijn vriend Jeffrey in de gevangenis belandde, bezocht hij hem bijna 70 keer. De 73 jaar oude model impresario zou tijdens zijn loopbaan regelmatig meisjes hebben gedrogeerd en verkracht. (2)

Namen hooggeplaatste pedo’s in Nederland binnenkort bekend?

Het is tekenend hoe weinig aandacht de Westerse mainstream media aan deze zaak geven. Dat heeft er vermoedelijk mee te maken dat in de documenten wordt bevestigd dat president Donald Trump nooit heeft deelgenomen aan Epsteins zieke kinderseksorgieën. (1)

Het schandaal kan zich zelfs naar ons land uitbreiden. Volgens Roger Stone, die door president Trump gratie kreeg verleend voor zijn 40 maanden gevangenisstraf, die na een heksenjacht door de Democraten en een politiek showproces in het kader van de Russiagate hoax werd opgelegd omdat hij zogenaamd meineed zou hebben gepleegd, twitterde dat generaal Flynn, eveneens al jaren een doelwit van de ‘Deep State’, een lijst heeft van ‘hooggeplaatste pedofielen’, en dat als die wordt vrijgegeven, ‘de Deep State dons #Netherlands zullen worden gedecimeerd.’Xander


(1) Zero Hedge
(2) Zero Hedge
* Afbeelding ‘pedo eiland’: Wikimedia Commons, auteur Navin75 , bron https://www.flickr.com/photos/navin75/9165947585/ , Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license
* Afbeelding Jeffrey Epstein: WikiMedia Commons, auteur Palm Beach County Sheriff’s Department ,  public domain in the United States.
* Afbeelding Bill Clinton (uitsnede): WikiMedia Commons, auteur United States Senate – The Office of Mazie Hirono , bron https://twitter.com/maziehirono/status/403306471854587904 , As a work of the U.S. federal government, the image is in the public domain.


Zie ook o.a.:

04-07: ‘Wordt Ghislain Maxwell gezelfmoord voordat ze grote namen pedo netwerk onthult?’ (Sven Hulleman: ‘En u denkt dat dit in Nederland niet gebeurt?’)
29-06: Turkse staatszender onthult hoe wereldelite jong blijft door hormoon van gefolterde kinderen

2019:
07-12: Israëlische ex-spion: Epstein werd gebruikt door Mossad om politici af te persen
08-11: ABC hield 3 jaar lang uitzending over pedo Epstein tegen om Clintons te beschermen
31-10: Beroemde forensische expert zegt dat Jeffrey Epstein inderdaad werd vermoord
17-08: Moord op Epstein niet los te zien van naderende instorting Westerse financiële systeem
15-08: Vermoorde Epstein had schilderij van Bill Clinton in blauwe jurk en rode hoge hakken
10-08: Kindermisbruiker Epstein dood: Wéér een uitermate verdachte zelfmoord in de Clinton kring
31-07: Financiële systeem in laatste fase voor crash: Helikoptergeld komt eraan
13-07: Drone opnames van Epsteins ‘Pedo Eiland’: ‘Wat doet Bill Clinton hier met twee jonge meisjes?’
09-07: Flashback: Bill Clinton 26 keer aan boord van Jeffrey Epsteins ‘Lolita Express’
18-04: ‘Justitie heeft bewijs van illegale donaties seksslavinnen sekte aan campagne Hillary Clinton’ (/ Lange lijst van ‘waar rook is, is vuur’ aanwijzingen van nauwe betrokkenheid Clinton kliek met internationale pedo kringen)
03-03: Deep State valt Trumps minister Justitie aan om onderzoek Pedo-pizzagate te saboteren (/ Deep State en linkse media beschermen pedo’s in hoogste kringen)

2018: (Via oud xandernieuws.punt.nl)

05-12: Volkspedagogen: Zo voeden de reguliere nepnieuws media u politiek-correct op (/ Door WikiLeaks aangetoonde banden Hillary Clinton met pedo netwerk worden door politiek-correcte Nederlandse desinformatie- en propagandamedia ‘nepnieuws’ genoemd)
21-11: ‘Hillary’s campagneleider John Podesta betrokken bij verdwijning Madeleine McCann’
05-11: WikiLeaks emails: Feestjes Democraten met 6 jaar oude kinderen in hottubs (/ Washington Post haalt artikel over Podesta’s fotocollectie van naakte kinderen offline)
05-11: WikiLeaks onthult bizar satanisch en pedofiel netwerk rond Hillary Clinton
03-11: ‘FBI heeft bewijs van verraad, witwassen en kindermisbruik Clinton-kliek’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

28

 1. Google eens op “postcodeloterij-Clinton foundation” en zie wie de echte winnaars zijn bij de postcodeloterij, tientallen miljoenen hebben de Clintons al gewonnen zonder ooit een lot te kopen…

 2. Epsteins weelde werd door de cabal gefinancieert.
  Filmjes.
  Chantage.
  Elkaar dekken.
  Dat zal dan ook gaan gebeuren, zij zullen elkaar doodne?ken.
  Ohh, en Volkers zullen opstaan.
  Het gaat wreed worden, van twee kanten.

 3. Bill Clinton is een viespeuk en een leugenaar, dus iedere keer dat ik zijn naam lees bedenk ik dat de USA geregeerd werd door een vuile smeerlap. Opmerkelijk genoeg is dat geen reden zijn vrouw serieus als kandidaat te laten meedoen aan de verkiezingen. Dat dan dhr. Trump wordt gekozen lijkt voor vele Europeanen een wonder en dat is natuurlijk omdat die Europeanen kennelijk geloven dat dhr. Trump slecht en dom is. Ondertussen worden de Nederlanders door dhr. Rutte gestript van bijna al het vermogen dat is opgebouwd door voorgaande generaties, omdat zuidelijke Europese landen een grote smoel hebben. Solidariteit is iets wat je kunt oproepen om falen te verbloemen. En dan vraag ik mezelf af wie hier dom is?
  Het zal duidelijk zijn mij boeit die hele affaire geen bal, omdat ik haarfijn in de gaten heb dat er op ons stoepje grotere problemen spelen. Overigens wat ik dan weer wel spannend vind, is dat die malle Amerikanen nu twee kandidaten hebben. Eentje waar de rest van de wereld een hekel aan heeft. En eentje die uit de media wordt gehouden omdat kristal duidelijk is dat de man eigenlijk rijp is voor opname in een rustoord voor criminelen.

 4. Het is toch overduidelijk dat Epstein geen zelfmoord heeft gepleegd maar dat het moord was. Hij wist teveel van andere hooggeplaatsten en hun smerige sexuele praktijken waar hij zelf volop aan meedeed. Hij moest dood van de elite/deep state.Hij is niet de eerste en ook niet de laatste die via een zogenaamd ongeluk of een in elkaar gedraaide zelfmoord, het leven liet

 5. Vreemd sat de stichting Future.nl GEEN TELEFOONNUMMER heeft en door de fiscus is erkend als ANBI, terwijl
  ze anti-maatschappij is.
  Kan daartegen bezwaar worden gemaakt?

 6. Af en toe worden in reacties negatieve opmerkingen gemaakt over vrijmetselaars., alsof ze een variant (zouden) zijn
  van Rockefellers, Bilderbergers en dergelijke ‘fallen ones’.
  O.m. Mozart was vrijmetselaar.
  E.e.a. valt eerlijk gezegd niet met elkaar te rijmen.

  Kan het zijn dat er een boosaardige afsplitsing bestaat van de vrijmetselaars?

 7. Op Google news gekeken wie aandacht aan besteed met zoekwoord Clinton
  de telegraaf op de entertainment pagina een paar regels. En het Belgische nieuwsblad die bron heeft van de telegraaf volgens artikel dus dat artikel van de entertainment pagina.

  De rest nos rtl kranten zwijgen allemaal.
  Wie nu nog gelooft dat we in vrijheid leven met onafhankelijke pers ?

  En dat schilderij in die blauwe jurk.

 8. Maar de Clintons zijn toch deftige mensen,? Het zijn de rijken die de grootste varkens zijn, seksfeestjes, vrijmetselaars de loge het hoort er allemaal bij. Shalom

 9. Off line, zou dit waar zijn? Dit heb ik van de site van ‘viruswaanzin’.

  Wie is de speciale Coronagezant Feike Sijbesma eigenlijk ?
  Door Gerard van Erp, Bonaire, Caribisch Nederland

  Voor velen was hij een onbekende tot hij een paar dagen geleden plotseling op televisie verscheen met de dringende oproep tot strengere maatregelen om een lockdown te voorkomen.

  Hugo de Jonge benoemde Sijbesma in maart als speciaal Coronagezant om het tekort aan Coronatests aan te pakken en op zoek te gaan naar een vaccin.

  Maar wie is Feike Sijbesma? Hij was tot februari bestuursvoorzitter van Bio-Chemie reus DSM. Een echte grootverdiener die naast bestuursvoorzitter van DSM met een aantal lucratieve bijbaantjes nog wat bijverdient. Alles bij elkaar goed voor…minimaal €2.000.000,00 per jaar.

  Benoemd door Minister Hugo de Jonge als Coronagezant en waarschijnlijk een hele dure man om in te huren….

  Niet lang na de benoeming van Feike Sijbesma sluit Hugo de Jonge een geheime (ja… het is zelfs staatsgeheim..) overeenkomst met AstraZeneca om miljoenen nog niet bestaande vaccins te leveren. Heel toevallig heet de directeur van MedImmume (onderdeel van de AstraZeneca groep) Martinus de Jonge…. Dat kan natuurlijk toeval zijn er zijn meer hondjes die Fikkie heten. Of hier een familierelatie ligt weten we nog niet zeker en wordt verder uitgezocht.

  Maar er is meer toeval in de wereld…

  Zo is een zekere Hans Sijbesma sinds januari 2017 president van AstraZeneca Duitsland (van januari 2009 tot december 2015 was Hans directeur AstraZeneca Nederland, dus de baas van Martinus de Jonge).

  Precies… dezelfde achternaam als onze Coronagezant. En wat blijkt: Feike en Hans zijn BROERS!

  Ik begin een vermoeden te krijgen waarom het contract tussen Hugo de Jonge en AstraZeneca, waar honderden miljoenen van ons belastinggeld mee gemoeid is, tot staatsgeheim is verheven.

  Ondertussen is Hugo de Jonge met vakantie en predikt Feike Sijbesma hel en verdoemenis als we 1.5 meter niet naleven, geen mondkapjes dragen en als we ons niet laten testen. Natuurlijk gelooft hij heilig in een vaccin.

  Sijbesma is natuurlijk wel gewend dat, overal waar hij aanschuift, hij dan de leiding neemt. Je krijgt niet voor niets minimaal €2.000.000 per jaar. Maar om dan meteen op de stoel te gaan zitten van de (vakantievierende) minister, het RIVM en het OMT, dat vind ik wel wat te veel van het goede.

  Wat mij betreft mag er een gedegen onderzoek komen naar de staatsgeheime vaccindeal. Te veel personen in een slecht toneelstuk met dezelfde achternaam…

  Vind je het belangrijk dat meer mensen dit lezen? Deel dit bericht met vrienden, kennissen en familie
  Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)

 10. Xander,

  Als je nu eens wat meer de ‘feiten’ zou weergeven in plaats met eigen meningen doordrenkte opinie….
  Dit kan echt niet: “Gezien zijn foto is het voor de slachtoffers bijna te hopen dat ze tijdens het misbruik zwaar gedrogeerd zijn geweest.“

  Opinie is prima maar verplaats je aub niet naar hetzelfde niveau als diegenen waar je over schrijft!

 11. Áls het allemaal bekend gemaakt wordt, is het m.i. waarschijnlijk gewoon een verdere stap in het masterplan…zogenaamd de ‘elite opschonen’ om iedereen warm te maken voor de NWO?

 12. Tja het is te hopen dat het uitkomt wat die lui allemaal uitvraten. Doet mij ook denken aan een oud interview met Marc Dutroux die zei toen al dat pedofilie in alle lagen van de bevolking voorkwam dus ook in de hoge regionen zoals politici en zakenlui. Maar ja hier hadden we ook die zaak rondom Joris Demmink maar we weten hoe dat afgelopen is.

 13. Trump WEET ALLES ; Trump spreekt zelf met Epstein voor hij president werd.
  In de volgende link : https://YouTube.be/LMeHZzbG34g een gesprek uit 2015! Titel; “ We’ ve known it. “
  Waarin Trump Epstein min of meer waarschuwt voor zijn praktijken.

  Trump weet nog veel meer! Zo zal het niet lang meer duren voordat de aanklacht tegen de “ hele Obama kliek “ gaat komen.
  Waarschijnlijk eind van de zomer voor de verkiezingen zal deze aanklacht naar buiten komen.
  Jo Biden staat ook op dat lijstje : Hij was het die voorstelde om de zgn. Logan Act te gebruiken tegen generaal Flynn om via hem Trump af te zetten. Wat spionage bij “ het Trump team “ als gevolg had.

  De beerput daar “ op the Hill” gaat spoedig helemaal open.

 14. Late vruchten van generatie ’68. Hun macht is aldoor nog zo groot dat het nog maar de vraag is of de schanddaden ooit werkelijk boven water komen.

 15. Die prins uit GB knijpt hem als oude dief en ook die ándere pedo’s aan de schandpaal er mee

 16. @ Zeeuwse 31/07/2020 om 6:28 pm

  Inderdaad en vergeet zijn liefhebbende echtgenote illery niet.
  Een hele waslijst aan ‘gezelfmoorde/verongelukte’ mensen laten ze na.
  Ik heb kennis genomen van hun praktijken, helaas zijn ze niet de enigen.

  Hartelijke groet, Michaël

 17. Dit is een bijzonder probleem van alle tijden en helaas ook zwaar verweven met de Nederlandse samenleving. Ik vermoed dat deze beerput nu langzaam geopend wordt, waarbij grote delen van de magistratuur, hoge ambtenarij, politiek, zakenleven en andere boven-ons-gestelden ge-exposed worden.

  Ik hoop het. Wil je meer weten?
  Zoek eens op “Adrenochome, de drugs van de elite” en je begrijpt waarom we dit hard moeten aanpakken.

 18. Het waren wel de jaren van “alles moet kunnen” en “weg met alle taboes”. En vooral de progressieven riepen dit om het hardst.
  Laten we dat niet vergeten.

 19. @ Michaël.
  Als je weet wat voor misdaden hij pleegt, de ergste die je kunt bedenken wat mij betreft, verwondert het je ook niet wat hij als president allemaal aangericht heeft aan oorlogen, bombardementen en mensenlevens verwoestende acties.

 20. Ben benieuwd naar die Nederlander(s).
  Nog niemand van de aardbodem verdwenen toch.

 21. Pff dit zag ik niet aankomen. Belastend materiaal tegen de juiste personen, info achtergehouden bij FBI. Ik hoop zo dat dit de knaller gaat worden die de Domino steentjes in gang zet.

 22. Ik denk niet dat als je tot seks gedwongen wordt het dan minder erg is als de misbruiker wel een knappe kop heeft… Maar ik snap de intentie.

  Pedo huilt. Waarom huilt Pedo? Pedo Viel !

Comments are closed.