Russiagate begint groot gevaar te worden voor Barack Obama

Yes we can (go to jail). (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————

Analist Zuesse ziet nog maar twee uitkomsten van de strijd tussen kamp Obama-Clinton en Trump: of de Deep State wint, en dan volgt vrijwel zeker de Derde Wereldoorlog; of er breekt een nieuwe Amerikaanse Revolutie uit

—————————————————————————————————————————————

Het Russiagate onderzoek is 180 graden gedraaid. Justitie heeft niet langer president Donald Trump, maar oud president Barack Obama in het vizier. De gevolgen voor Obama kunnen zeer ernstig worden, want er zijn sterke aanwijzingen dat hij als president actief de Amerikaanse democratie heeft gesaboteerd. Dat komt wettelijk neer op verraad.

De grootste misdaad die een Amerikaanse president kan begaan is heimelijk samenwerken met buiten- en/of binnenlandse partijen om voor eigen gewin of andere persoonlijke redenen de democratie te saboteren. Deze ‘misdaad die als doel heeft het functioneren van de Grondwet in gevaar te brengen’, wordt officieel verraad genoemd.

Valse informatie om onderzoek naar Trump te beginnen

Justitie verdenkt Obama ervan zich hieraan schuldig te hebben gemaakt. Op 17 december werd in een FISA (Foreign Intelligence Surveillance Act) bevel het functioneren van de FBI onder Obama veroordeeld, omdat op 19 oktober 2016, dus nog voor de verkiezingen, onder valse voorwendselen een gerechtelijke volmacht werd verkregen om de presidentiële campagne van Donald Trump te onderzoeken op mogelijke samenwerking met Rusland.

Op basis van geclassificeerde overheidsdocumenten constateerde de FISC rechtbank op 9 december 2019 dat de FBI niet onderbouwde en tegenstrijdige informatie had aangeleverd om die volmacht te krijgen. Ook zou cruciale informatie zijn achtergehouden. Minister van Justitie William Barr verklaarde op 18 december dat dit valse onderzoek naar Trump door een klein groepje top FBI officials, waaronder Obama’s directeur James Comey, geleid moet zijn.

Als Comey wordt aangeklaagd voor het op basis van valse informatie starten van een onderzoek naar presidentskandidaat Trump, om daarmee de zittende president Obama te beschermen, dan zou Comey wel eens Obama zelf als opdrachtgever en dus hoofdschuldige van dit complot kunnen aanwijzen.

Om de Amerikaanse wet te omzeilen schakelde de FBI in oktober 2015 in Groot Brittannië een externe partij in, te weten Stefan Halper, die al enkele jaren onder contract stond voor het schrijven van rapporten over de betrekkingen tussen de VS, Rusland, China en India. De verzonnen of verdraaide info van Halper werd gebruikt om het beruchte Russiagate dossier tegen Trump samen te stellen. Omdat het om een ‘buitenlandse’ operatie ging was ook Obama’s CIA directeur John Brennan erbij betrokken.

Comey verdiende tientallen miljoenen met beschermen defensie industrie

FBI directeur Comey had aanzienlijke persoonlijke belangen bij het stoppen van Trump, omdat die het voortbestaan van de NAVO in twijfel had getrokken. Comeys carrière was geheel verweven met het in standhouden en promoten van het militair-industriële complex, waarmee hij via allerlei constructies tientallen miljoenen dollars had verdiend. Het weer opstarten van de Koude Oorlog was daarom ‘big business’ voor Comey en de defensie industrie.

Behalve zichzelf zou Comey ook Obama beschermen als het hem zou lukken om Trump uit het Witte Huis te houden, of hem in ieder geval te verzwakken indien hij toch zou worden gekozen. Obama had een grote voorkeur voor Hillary Clinton als zijn opvolger, en stelde alles in het werk –zoals de benoeming van pro-Hillary partijvoorzitter Debbie Wasserman Schulz- om te voorkomen dat haar opponent Bernie Sanders zou worden genomineerd. Later werd bevestigd dat de Democratische nominatie inderdaad doorgestoken kaart was, en Hillary al op voorhand als winnaar was aangewezen.

Hard-tegen-hard strijd tussen Obama-Clinton kamp en Trump

Comey beschermde dus de lijn Obama-Clinton. Mocht hij worden aangeklaagd, dan kan hij wel eens tegen Obama gaan getuigen om uit de gevangenis te blijven. Eenzelfde deal kan ook worden gesloten met andere hoge voormalige Obama-officials.

De Democraten proberen uit alle macht te voorkomen dat hun halve top echelon straks achter de tralies verdwijnt, en hebben daarom een impeachment procedure tegen Trump opgestart. Russiagate, en als verlengstuk het even vals gebleken Oekraïne-gate, zijn de wapens waarmee het Obama-Clinton kamp probeert Trump te verwijderen. Dat heeft Trump echter doen besluiten om met alle mogelijke legale middelen terug te slaan, waardoor behalve Comey ook Obama in het vizier van Justitie is gekomen.

De uitkomst van deze strijd zal hoe dan ook historisch zijn, ongeacht wie er wint. De almaar scherper wordende polarisering in de Amerikaanse samenleving kan door het afzetten van Trump of het veroordelen van Comey en Obama op een heuse breuk en mogelijk gewelddadig binnenlands conflict uitlopen. Zelfs een chaotische opdeling van de VS is hierdoor niet langer ondenkbaar.

Analist Eric Zuesse schrijft dat een hervorming van het doodzieke politieke systeem na de verkiezingen van 2020 er niet meer inzit. Daarvoor zijn de tegenstellingen –en is ook de corruptie- te groot geworden. Bovendien is de ware macht in Amerika niet in handen van de Republikeinen of Democraten, maar van de Deep State, die beide partijen controleert.

‘Deep State wint en dan WO-3, of nieuwe Amerikaanse Revolutie’

Zuesse ziet daarom eigenlijk nog maar twee mogelijkheden: of de Deep State, die sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog uit is op totale wereldwijde hegemonie, wint deze strijd, waardoor de planeet vrijwel zeker in de Derde Wereldoorlog wordt gestort. De tweede optie is dat er een nieuwe Amerikaanse revolutie uitbreekt, de voltallige elite wordt afgezet, en het verwoestende beleid met steeds maar weer nieuwe regime wisselingen, (burger)oorlogen en extreem kostbare militaire interventies om het Amerikaanse imperium te verstevigen en het MIC met nieuwe miljarden te spekken, eindelijk wordt losgelaten.

Het pad naar internationale vrede en samenwerking is alleen nog mogelijk als het publiek juist wordt geïnformeerd en weer in stem in grote besluiten krijgt. Maar net als in Europa wordt ook het Amerikaanse publiek echter al jaren uitsluitend gebombardeerd met desinformatie en leugenpropaganda van de door de Deep State globalisten gecontroleerde politici en mainstream media. Het is daarom van het grootste belang dat zowel Amerikanen als Europeanen snel en massaal wakker worden voor de harde realiteit dat ze op vrijwel alle gebieden worden voorgelogen, voordat het pad naar grootschalige verwoestingen en een wereldwijd bloedbad van ongekende omvang onomkeerbaar is.

 

Xander

(gebaseerd op) (1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur calibansfolly, bron Obama 6,  Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.


Zie ook o.a.:

18-12: ‘Jullie hebben niets!’ Trump beschuldigt Democraten van ‘illegale staatsgreep’
14-11: ‘Vals impeachment onderzoek toont aan dat Democraten corruptste partij op aarde zijn’
07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan
02-11: ‘Trump houdt mariniers paraat om staatsgreep door Democraten te stoppen’
01-11: Twee oud-CIA directeuren erkennen bestaan Deep State en doelstelling om Trump uit te schakelen
26-10: Trump beschuldigt Obama van ‘verraad’
08-10: Voormalige CIA klokkenluider vergelijkt impeachment hoax tegen Trump met KGB operatie
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’
03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’ (/ Trump: ‘Dit is geen impeachment, maar een coup’ – Ron Paul: ‘Dit lijkt een CIA staatsgreep’)
03-10: ‘Miljoenen Amerikanen pakken wapens op als Democraten Trump afzetten’
28-09: Eis dat klokkenluiders eerstehands info moeten hebben speciaal geschrapt voor klacht tegen Trump
26-09: Klokkenluider tegen Trump valt door de mand, erkent nergens direct getuige van te zijn geweest
25-09: Impeachment nu al onwaarschijnlijk: Transcript bevestigt dat Trump geen enkele druk op Oekraïne uitoefende
25-09: Impeach yourself! Democraten deden in 2018 precies dat waar ze Trump valselijk van beschuldigen


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

25

 1. @ Ramshoorn: 7:55 am. Helemaal mee eens. De Overheid schiet gigantisch tekort in haar eerste kerntaak: bescherming van de burgers. Niets is daarvan over.

 2. FvD
  Meer wensen:
  natuurgeneeswijzen in het basispakket! (en in ziekenhuizen: bijv. hyperbare zuurstoftherapie als kankerbestrijdingsmiddel. Zie o.m. NaturalNews.com

  afbraak 4G en 5G masten.

  geen vingerafdruk in paspoorten.

  Geen AOW-aftrek voor wie als NLer in een EU-land woont! (hoezo vrij verkeer van producten en diensten?)
  (met terugwerkende kracht)

 3. Al die politici,sekten, ideologieën, hebben slechts een ding gemeen. Dat is plunderen en moorden

 4. @ wachter 4.09pm
  Beste wachter .. de rooden zijn dus de conservative party .. hieronder voor U enen opsomming, ende verklaring omtrent de kleuren blue en red …
  Quote:
  Since the 2000 United States presidential election, red states and blue states have referred to states of the United States whose voters predominantly choose either the Republican Party (red) or Democratic Party (blue) presidential candidates.
  Unquote.
  Ik volg deze ‘soap’ op de voet, vanuit beautiful Tasmania. Geen CNN, WAPO, MSNBC, of zelfs de Australian broadcasting zenders (= allen gelijk aan de NOS) Alles via de You Tube .. zou zeggen, probeer dit goed alternative voor oprecht unbiased news updates!
  Groeten en gezond 2020 vanuit Tasmania

 5. @ Jan: 7:01 pm, op 30/12. Deze tijd staat beschreven in de brief van Paulus aan Timotheüs Jan. En wel 2 Tim.3.

 6. FvD kan ons land echt niet redden!!! Nederland werd in 1572 op de kaart gezet door Prins Willem van Oranje, zijn broers en de Geuzen die de Roomse Spanjaarden, Alva en zijn Bloedraad uit ons land verdreven!!! Wat de Prins gemeen had met ons onderdrukte volk, was het geloof in God en de Bijbel dat bond hen samen als een sterke macht. Lees Psalm 18:29-30 maar…Met mijn God spring ik over een muur en loop ik op een legerbende in!

  Nederland nu is een zeer verdeeld land met tig meningen…omdat ze God niet meer nodig hebben in onze Tweede Kamer besloot de Regering om de Bijbel daaruit te verwijderen in december 2014. In 2015 kregen we dan ook subiet een moslima als Kamervoorzitter.

  Ik heb Thierry Baudet nooit horen zeggen dat de Bijbel weer terug moet komen in de Tweede Kamer. Wie God [JHWH] verlaat heeft smart op smart te vrezen. Geen wonder dat Nederland met al zijn open grenzen [EU-Schengen] nu in een vrije val is/gaat komen!

  In het Referendum 2005 stemden Frankrijk en Nederland al overtuigend met 63% TEGEN die vermaledijde EU-Grondwet, EU-Vlag en EU-Volkslied!!! Maar het kabinet Balkenende en Rutte geloofden liever tot op deze dag de misleidende sprookjes van de EU.

  Niet de Staat regeert maar de Straat! Een Babylonische spraakverwarring hoort u ook vanuit de VN en EU ! Wie wil er nog Burgemeester worden in Nederland? Genesis 11 vertelt hoe dat kwam/komt! Hadden we maar…!

 7. zo..eindelijk weer eens een goed, houtsnijdend artikel. feitelijk onderbouwd met verwijzingen naar de bronnen. ik zeur vaker, maar als er weer eens een goed artikel word gepubliceerd, wil ik wel zo fair zijn om Xander een veer in zijn …. te steken, excuzes les mots.

 8. FvD: u noemt iets heel belangrijks niet::bescherming van ongeboren mensen tegen hun bloeddorstige, sadistische moordenaars, bescherming van de niet-rokende meerderheid tegen rokers, bescherming van zelfdenkende mensen in NL tegen de wet die hen vogelvrij maakt per 1-1-2020: de wet ‘verwarde’ mensen die naar verluidt ook een stiekeme Europese
  variant krijgt.

 9. Het zal allemaal best zo zijn maar ook de Russen zijn niet heilig, mocht er n oorlog komen dan is n forum als dit ook niet echt handig om hier binnen de samenleving de Russen te promoten en mensen dit te laten denken dat je echt onder de Russen ken schuilen, Russen zijn toch echt de grote beer.
  Iran is niet groot genoeg om dat te kunnen zijn en zijn ook niet het volk van het noorden, de Turkse stammen zou nog eventueel wel kunnen maar voorlopig zijn die nog niet herenigd.

 10. DankIj Qanon gaan we dadelijk zien hoe corrupt de Democraten zijn. Er wordt een heel subtiel spel gespeeld,door Trump, waaruit blijkt wat Er echt gaande is. De mensen moeten eerst inzien wat voor bedrog er gaande is, voordat ze het accepteren. Dan pas gaan we in opstand komen. We worden al jaren belazerd, door onze regering, maar mede dankzij de corrupte MSM zien de mensen het niet. We moeten eerst wakker worden en dan pas zullen we in opstand komen, is mijn verwachting. Weg met die walgelijke globalisten als Rutte, Merkel en Macron.

 11. Marrakech 2.0 dreigt eraan te komen:

  Vorig jaar tekende u onze petitie tegen het Marrakesh Immigratiepact. Met dit akkoord vervaagt het onderscheid tussen legale en illegale immigratie.

  De VN opent doelbewust de deur voor massale immigratie uit Afrika en het Midden-Oosten naar Europa. Ondanks massaal protest tekenden VVD en CDA bij het kruisje.

  Het Marrakesh Immigratiepact kwam er dus. En het is nu al een ramp. De eerste immigrantenvluchten vanuit Afrika naar Duitsland zijn al in volle gang. En VVD-staatssecretaris Broekers-Knol krijgt niet eens een afspraak met Marokko om überhaupt te PRATEN over het terugsturen van illegalen.

  Maar het wordt erger. Nu wil de nieuwe Europese Commissie een EU Immigratiepact sluiten. Een Marrakesh Immigratiepact 2.0, specifiek voor de EU.

  Onder leiding van VVD en CDA breekt Nederland nu al immigratierecord na immigratierecord. Maar de EU wil NOG meer immigratie uit Afrika en het Midden-Oosten.

  Wij gaan dit bestrijden. Iedere dag weer. In de Tweede Kamer, in de Eerste Kamer, in het Europees Parlement en in alle provincies. Want dit is niet zomaar een onderwerp. Dit gaat over de wezenlijke toekomst van Nederland.

  Alleen met uw steun kunnen we het EU Immigratiepact tegengaan. Alleen samen kunnen we Nederland beschermen.

  Word daarom nog vóór 1 januari lid van Forum voor Democratie. Bent u al lid? Overtuig dan anderen in uw omgeving om ook lid te worden. We hebben uw steun zo hard nodig.

  Thierry Baudet

  Als u ons wilt helpen, word dan nu lid van FVD of maak mensen in uw omgeving lid. U wordt al lid van FVD voor slechts €25 per jaar.

  Hoe meer leden we hebben, hoe sterker we staan in de campagne, hoe meer mensen we kunnen mobiliseren en hoe groter we kunnen worden (en hoe meer subsidie van andere partijen naar FVD gaat!).

  FVD wil de macht terug bij de Nederlandse bevolking!

  We willen democratische vernieuwing, stoppen met de ongecontroleerde immigratie, macht terug van Brussel naar Den Haag en een vrije, tolerante samenleving met lagere belastingen en minder bureaucratie.

  Met een budget dat kleiner is dan dat van de SGP, boksen wij dagelijks op tegen VVD, D66, CDA, PvdA en GroenLinks.

 12. Vergeef me even deze off topic maar het FvD kan de grootste partij worden van Nederland nog voor 20 – 20. begint:

  We staan op het punt om de grootste ledenpartij van Nederland te worden. Zojuist zijn we de 40.000 gepasseerd. We zijn er trots op dat we deze mijlpaal met u kunnen delen. Dankzij uw steun is FVD zo ver gekomen.

  Om het partijkartel voor eens en altijd duidelijk te maken dat het tijd is voor politieke verandering, hebben wij uw hulp nodig. We hebben vóór 1 januari nog ongeveer 1.500 nieuwe leden nodig. Dan zijn we naar verwachting de grootste politieke ledenpartij van Nederland! Dan weten ze in Den Haag dat de verandering niet meer te stoppen is.

  Wij willen u vragen om het volgende voor FVD en dus voor Nederland te doen. Het onderstaande bericht willen we u vragen te verspreiden onder uw familie, vrienden en kennissen die ook van ons land houden en weten dat het echt anders moet.

  Hi! Bijna gaan we 2020 binnen 🥳 Die jaarwisseling zou natuurlijk nog mooier zijn als FVD dan de grootste partij van Nederland is. We zijn er bijna! Nog 1.000 leden erbij en dan zijn we PvdA en CDA definitief voorbij. Dus word NU ook lid en maak FVD definitief de grootste! 🏛 http://www.FVD.nl/word-lid

  Fijne jaarwisseling! 🤶🥂🎇

  We zijn er zo dichtbij. Als we samenwerken, doen we Den Haag op zijn grondvesten schudden. En gaan we de problemen van Nederland eindelijk echt aanpakken! Samen gaan we het tij keren. Doet u mee?
  Bedankt voor uw steun en een fantastische jaarwisseling toegewenst,
  Thierry Baudet en Theo Hiddema

  meer info:
  https://forumvoordemocratie.nl

 13. De wereld is zo rot als wat en waarom alleen maar macht en zo is het over heel de wereld en ook in Nederland
  En op straat in het gezin waar zijn we mee bezig is dat nog een samenleving mensen kennen geen liefde meer en behulpzaam voor een andere nee als ik het maar goed heb daar draait alles om . ik wens u allen een zalig en een gelukkig en liefdevol 2020

 14. Als we met de kennis van het heden kijken naar de problemen van het verleden, dan kunnen we grote lessen leren voor de toekomst. Dictatoriale regimes hebben gemeen, dat ze over het algemeen geen lang leven beschoren zijn. De geschiedenisboekjes vertellen de verhalen in geuren en kleuren. Dictators kunnen wel proberen een kurk onder water te drukken, maar die zal toch telkens weer boven komen drijven. Het is niet voor niets, dat dictators het gepeupel zand in de ogen proberen te strooien, of met een kluitje in het riet te sturen. Maar een kruik gaat te water tot die barst. Vroeg of laat gaan de ogen van het gepeupel open en geeft het gepeupel aan, dat genoeg meer dan genoeg is geweest. Het gepeupel wil meer dan brood en spelen. Het gepeupel wil onbezorgd kunnen leven in vrijheid in plaats van in een strak keurslijf. Het gepeupel vraagt om erkenning en rechtvaardigheid in plaats van dwang en onderdanigheid. Het gepeupel verlangt te kunnen leven in welvaart in plaats van armoe. Wanneer dictators niet luisteren naar de behoeften, verlangens, wensen en problemen van het gepeupel en een loopje gaan nemen met de gevoelens en de emoties van het gepeupel, gooien ze zelf stenen naar hun eigen glazen huis. Dat is een roep om een mobilisatie van de massa. Geen enkel dictatoriaal systeem is daartegen opgewassen. De geschiedenisboekjes verhalen, dat wanneer het gepeupel de barricaden op gaat, het uur van de waarheid voor de dictators heeft geslagen. Meestal kunnen ze het niet eens meer navertellen. Wie het onderste uit kan haalt, krijgt het lid op de neus.

 15. Bobby Soetoero aka Obama is geboren in Indonesië , heeft nooit gestudeerd maar mag van de Illuminati president van USA worden . ( In strijd met de grondwet ! )
  Blijkt dan ook nog een moslim ( fundamentalist ) te zijn en stort het halve Midden Oosten in het verderf d.m.v Amerikaanse oorlogen .
  Science -fiction ? Nee geschiedenis .
  Dan kan bovenstaand artikel er ook nog wel bij …

 16. Heerlijk stukje wensdenken volgens mij dan.
  Trump moet kapot en dat zal ze lukken ook, de waarheid is totaal niet relevant.
  De wereld is enorm aan het veranderen maar sommige dingen blijven.
  De werkelijke macht zal er anders zonder pardon een fikse bloedige oorlog aan riskeren.

 17. Ben benieuwd hoe de slot acte van dit bizarre toneel spel eruit gaat zien , we gaan het beleven

 18. Als een land zijn identiteit verliest dan is het ten dode opgeschreven. Dat geldt voor de VS maar ook voor ons eigen land.

 19. Of een revolutie met het gevolg een derde wereldoorlog omdat Amerika zelf daniet grote problemen heeft

 20. Het zou zo maar kunnen gebeuren,dat er een burgeroorlog ontstaat in Amerika. de Roden (Democraten) en de Deep State zijn tot alles in staat, demonisch als ze zijn.

 21. De Verenigde Staten zijn al een tijdje in moeilijke tijden, denk maar aan de aanslag tegen Joden in het noorden van New York, en door migratie is ook het hart van het land aan het veranderen denk maar aan de afzetting van Trump die eigenlijk nog een klein jaar te gaan heeft. Ook de tegenstellingen nemen er flink toe , een echte eenheid heeft het land eigenlijk niet meer, wie is nog de echte Amerikaan, dus ja het is allemaal mogelijk zoals het artikel laat doorschijnen. Shalom

 22. Da’s ook niet zo verwonderlijk : De erfenis van Barack Hussein Obama. https:www.franklinterhorst.nl/

Comments are closed.