‘Oekraïens gasbedrijf geeft in rechtbank toe Joe Biden smeergeld te hebben betaald’

—————————————————————————————————————————————–

Het Oekraïense gasbedrijf Burisma Gas Holdings heeft gisteren tijdens een rechtszaak toegegeven voormalig vicepresident Joe Biden en zijn zoon Hunter Biden grote sommen smeergeld te hebben betaald. De onthullingen (waar wij overigens al op 10 oktober 2019 over schreven: ‘Joe Biden kreeg bijna miljoen van Oekraïns gasbedrijf waar zijn zoon in bestuur zat’) kunnen verregaande implicaties hebben voor de kandidatuur van Joe Biden voor het Amerikaanse presidentschap.

Het in de rechtbank genoemde bedrag van $ 900.000,- wordt door Burisma betwist, maar zou volgens bronnen nog veel hoger kunnen zijn. Het feit dat de Bidens werden omgekocht werd door het bedrijf niet aangevochten. Sterker nog, volgens zakenman en politicus Andriy Derkach, tegen wie Burisma de zaak had aangespannen, heeft het bedrijf ‘nu toegegeven dat het Joe Biden heeft omgekocht.’

Derkach werd begin september door de regering Trump nog op de zwarte lijst gezet van zogenaamde ‘Russische agenten’ die de Amerikaanse verkiezingen zouden hebben proberen te beïnvloeden. Voor die ‘beïnvloeding’ is ondanks jarenlang onderzoek overigens nog steeds geen greintje aantoonbaar bewijs geleverd.

Tijdens het presidentsdebat gisterenavond tussen Trump en Biden – waarvan later uit close up beelden bleek dat Biden (zoals al werd gevreesd) inderdaad een ‘wire’ droeg, en dus mogelijk zijn antwoorden kreeg ingefluisterd (2) – vroeg de president aan zijn uitdager of hij en zijn zoon ‘$ 3,5 miljoen van de vrouw van de burgemeester van Moskou’ hebben aangenomen.

Het begint er dus sterk op te lijken dat Biden enkel president wil worden omdat hij dan niet vervolgd kan worden voor het aannemen van steekpenningen.

In de zijlijn van dit enorme schandaal (dat wel weer sterk gebagatelliseerd zal worden door de Westerse media, àls er al over wordt bericht) is een medewerker van de Amerikaanse ambassade in Kiev gisteren vermoord. De vrouw werd bewusteloos aangetroffen op Tolbukhin straat, en stierf in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Het is niet duidelijk of de moord iets te maken heeft met het onderzoek naar het omkopen van de Bidens door Burisma. Wel is bekend dat ambassadepersoneel de Oekraïense politie heeft geholpen met het aanleveren van documenten. Mogelijk was de moord een wraakactie van krachten die ten koste van alles wilden voorkomen dat dit schandaal het daglicht zou zien.

 

Xander


(1) Hal Turner
(2) Hal Turner

Zie ook o.a.:

2019:

14-11: (/ Niet Trump, maar Biden en Obama zouden moeten onderzocht vanwege chanteren Oekraïne)
07-11: Advocaat klokkenluider Oekraïne kondigde letterlijk staatsgreep tegen Donald Trump aan
10-10: Joe Biden kreeg bijna miljoen van Oekraïens gasbedrijf waar zijn zoon in bestuur zat
06-10: ‘Tweede fake klokkenluider tegen Trump om te voorkomen dat Joe Biden 5 jaar gevangenis in moet wegens corruptie’
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp (/ Nog een aanwijzing: Joe Bidens zoon werd in 2014 lid van bestuur van grootste Oekraïense gasproducent)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

15

 1. Willy je zit er helemaal naast Floyd was geen Engel maar een zware crimineel overleden aan een over dosis.

 2. De laatste 20 jaren hebben de democraten absurde stupiditeiten begaan, door de andrinogeen zijn ze totaal de weg kwijt?

 3. Anna je hebt het heel goed beschreven.
  Het wordt ook tijd dat de mensen in nederland eens wakker worden en niet op de regerende corrupte partijen blijven stemmen.

 4. Wliiy, weet wat je schrijft, Sorry , jij bent een van die mensen die zijn ogen niet (helemaal) open heeft ( 1 10 12.15 en vaker )
  Geluiden die ik hoor is dat er heel vaak de schuld gegeven wordt aan rechtsextremiste groepen terwijl dat heel vaak niet klopt, willens/wetens aanhangers van Trump in een kwaad daglicht stellen.
  Waarom zouden ze dat doen ?? Trump heeft het niet nodig. Als er geen fraude plaatsvindt , wint hij op zijn sloffen. Ieder weldenkend in Amerika zal voor hem kiezen .
  Feiten zijn dat black lives matter zeker de meeste gewelddadige acties uitvoeren.

 5. Toch oud nieuws voor de wakkeren onder ons en die MH 17 .Wie had daar het meest baat bij van dag een .Ja de logica spreekt voor zich zelf .

 6. Ik zal deze informative doorgeven aan President Trump .Hartelijk dank voor deze informatie

 7. Hopelijk wordt President Trump herkozen.
  Na 4 jaar bakken haat en afgunst over zich heen te hebben gekregen kan hij dan eens ECHT gaan regeren.
  Laten zien wat hij echt kan.
  Dan kan hij “ the swamp” ( het moeras ) verder droogleggen.
  Hij had dit in zijn eerste termijn al beloofd, maar toen werd hij zelf met zulke harde aanvallen van links geconfronteerd dat hij niet in de gelegenheid werd gesteld om daad werkelijk aanklachten tegen deze kwaadaardige lieden te beginnen.
  Hopelijk kan hij dit nu in zijn 2 e termijn gaan doen.

  Nu lijkt het tij te keren.
  Het is wel de vraag of de “ gewone Amerikaan “ dit ziet.
  Want Nu is de economie door COVID behoorlijk aan het kwakkelen.

  Bovendien zullen de Democraten er alles aan doen om met stemmen ( per post ) en ronselen voor geld is al in Ohaio gebeurt ( Ilian Omar) te sjoemelen.
  Er waren al honderden stemmen van militairen ( die altijd per post stemmen / onderweg zijn ) in een vuilnisbak gevonden.
  ( meest Trump stemmen !)
  Dit is een reden waarom Trump snel de nieuwe opperrechter wil benoemen, na de verkiezingen zal er waarschijnlijk een onderzoek en een uitspraak van het hoge gerechtshof moeten komen over wie gewonnen heeft.

  Dit soort schandalen die Xander hier beschrijft zijn er vele…..
  Biden is èèn grote PUPPET van de REGERENDE ELITE die al jaren op het pluche zitten en hun salaris opstrijken en niets voor de mensen doen.
  Door Biden op de nominatie te zetten kunnen deze corrupte lieden hun “ paadje schoonvegen “ ze kunnen deze marionet aan alle kanten manipuleren. ( als hij gekozen wordt)
  En inderdaad waarschijnlijk had hij een “ oortje “ in want “ normaal “ ,; en ik heb hem al veel horen spreken, is hij niet zo concreet. Daarom moest hij zo lang oefenen… in zijn bunker❗️

  Er is nog iets wat speelt: Durham heeft zijn onderzoek naar de Clinton foundation klaar maar publiceerd het pas na de verkiezingen om deze niet te beïnvloeden. Dit is netjes misschien wel te netjes van de Republikeinen om dat deze schandalen zeer groot zullen zijn.

  Durham heeft ook “ het spionage schandaal “ wat Obama deed bij de overdracht van zijn regering naar Trump in onderzoek.
  Ook dit is bijna klaar en dit schandaal kan en mag m.i. Niet onder een Biden regering behandeld worden want dan gaat het in de doofpot.
  Obama heeft opdracht gegeven tot spionage van Trump om ervoor te zorgen dat Trump al met schandalen aan de macht, en liever zelfs niet aan de macht zou kunnen komen. ( verhindering van de rechtsgang en ronduit spionage )

  Kortom houdt Amerika goed in de gaten er staat daar nog veel te gebeuren
  En als het in Amerika regent dan druppelt het hier in Europa ( kijk naar the black lives matters beweging ) (gevaarlijke indentiteits politiek) dus ook voor ons is dit belangrijk ‼️

  Het geeft mij troost te weten dat de Almachtige de wereld regeert, zelfs de regeringsleiders in de hand houdt.
  En de harten kent van mensen ook van degene in de stem hokjes.
  Zijn wil geschiede, in de hemel maar zeker ook op de aarde.

 8. Ik garandeer je mensen als het Trump niet wordt dat is het in Amerika en de wereld helemaal over, definitief.

 9. Ik vrees een burgeroorlog in Amerika te veel onrust in dit eens zo groots machtige land. Wat i ik thrump kan waarderen hij pakt China hart aan Wat betreft de oeigoren wat ze ze met die mensen doen Brrr daar lusten de honden geen brood van. De Europese unie kan een voorbeeld nemen aan thrump

 10. De AD is ook niet gestikt in de eerste leugen.

  Extreemrechtse milities zijn in de VS de afgelopen maanden herhaaldelijk verantwoordelijk geweest voor geweld tegen Black Lives Matter-demonstranten, die sinds de gewelddadige dood van de zwarte arrestant George Floyd in mei door het hele land de straat opgaan om te demonstreren tegen racisme en buitensporig politiegeweld.

 11. Ik heb al begrepen dat dit bekend geworden is bij de sociale media van de VS; dit zal zeker uitgebuit worden door Trump wat een hele goede zet zou zijn.
  Dit allemaal zal tot gevolg hebben, ook mede door het omkoopschandaal ( Wie wil er nou een president hebben die om te kopen is ?? ) dat Trump waarschijnlijk de verkiezingen zal winnen.
  MAAR hij zal dan voorbereid moeten zijn op de ergste rellen in de geschiedenis die dan zullen plaatsvinden in de VS ( Dit is trouwens geprofiteerd door David Wilkerson die zegt dat God’s oordeel over de VS zal plaatsvinden ), we hebben daar al een voorproefje van gezien.

  We zullen het zien, bid voor de VS

 12. Dat kan dan wel waar zijn, maar daar liggen de Amerikanen echt niet van wakker, men wil een president die terug het land kan verenigen, en dit charisma heeft de huidige president niet, maar beide kandidaten vooral Biden zijn volgens mij de oud voor zo’n functie, ik weet echt niet wie gaat winnen, het zal in ieder geval nipt zijn. Shalom

 13. De onderwereld is nauw verweven met de bovenwereld tot in de hoogste regionen blijk nu weer eens.

 14. Vanaf het begin vermoede ik al dat de onderste steen van de MH17 in deze kringen gezocht dienen te worden. En dan vooral in de richting van Igor Kolomoisky, die nog te zien op youtube, dronken aangaf in een podcast dat het neeralen van die Boeing een fout was.

Comments are closed.