Biden roept nationale noodtoestand uit; Russische vloot en leger bereidt zich actief voor op oorlog

Russische trucks en pantserwagens zijn voorzien van witte ‘invasie strepen’. (4)

—————————————————————————————————————————————–

‘Buitengewone dreiging voor nationale veiligheid’ is slechts één stap onder een openlijke oorlogsverklaring

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse president Joe Biden heeft de ‘nationale noodtoestand’ uitgeroepen vanwege de ‘ongewone en buitengewone dreiging die Rusland vormt voor de nationale veiligheid, het buitenlandse beleid en de economie van de Verenigde Staten.’ De Amerikanen zetten 10 Russische diplomaten uit en leggen nog zwaardere sancties op. Rusland vreest – hoogstwaarschijnlijk terecht – dat de zich steeds agressiever opstellende Amerikanen uit zijn op het ontketenen van een grote (wereld)oorlog, en bereidt zijn leger en vloot daar inmiddels actief op voor.

Trump en Putin waren de enigen die de ‘Great Reset’ van de Westerse globalisten in de weg stonden. Trump werd via de grootste verkiezingsfraude ooit uitgerangeerd; nu is Vladimir Putins Rusland aan de beurt. De krankzinnige neomarxistische technocraten in Amerika en Europa lijken ècht te denken dat ze een oorlog tegen Rusland zonder al teveel schade kunnen winnen.

Rusland bereidt zich actief voor op oorlog

Als tegenreactie gaat Rusland enkele tientallen Amerikaanse diplomaten uitwijzen. De Straat van Kerch tussen het schiereiland De Krim en het Russische vasteland wordt volgende week gesloten voor alle marineschepen en vaartuigen van buitenlandse afkomst. De afsluiting gaat tot oktober duren, en treft vooral de Oekraïense havensteden Mariupol en Berdyansk. (3)

Russische pantservoertuigen en trucks in de buurt van de Oekraïense grens zijn gefotografeerd met zogenaamde ‘invasie strepen’. Dit zijn duidelijke witte strepen die op de voertuigen zijn geschilderd, om te voorkomen dat ze door hun eigen vliegtuigen en tanks onder vuur worden genomen. Dit lijkt erop te wijzen dat Rusland er heel serieus rekening mee houdt dat het een definitief einde zal moeten maken aan het door het Westen gesteunde Neonazi-achtige regime in Kiev, dat zoals onze lezers weten al vele jaren probeert om een grote oorlog tussen de NAVO en Rusland uit te lokken.

Oekraïne zegt dat er op 20 april 110.000 Russische troepen langs zijn grens zullen zijn opgesteld, plus 330 vliegtuigen en 240 helikopters. Ook beweert Kiev dat Rusland kernwapens naar De Krim verplaatst, maar dat wagen wij te betwijfelen. Rusland hoeft dat namelijk helemaal niet te doen; Oekraïne zou theoretisch vanuit alle plekken ter wereld met kernwapens kunnen worden vernietigd. (4)

Uit satellietbeelden blijkt dat het grootste deel van de Russische Pacifische Vloot naar Vladivostok is teruggekeerd en daar volledig wordt bevoorraad. Tenminste één marineschip krijgt ‘verse’ raketten aan boord geladen. Dit betekent dat Rusland verwacht dat een eventuele oorlog niet beperkt zal blijven tot Oekraïne, maar zich over de hele wereld zal verspreiden. (2)

Door VS gewilde militaire confrontatie lijkt kwestie van tijd

Nu Rusland officieel door de Amerikaanse president tot ‘bedreiging voor de nationale veiligheid’ is verklaard, en Biden de opdracht heeft gegeven om die ‘dreiging’ te beantwoorden, lijkt de door Washington en Brussel al zo lang gewenste militaire confrontatie tussen beide supermachten nog slechts een kwestie van tijd, mogelijk inderdaad nog maar enkele weken.

President Putin heeft al heel lang door hoe het Westen het spelletje speelt, en heeft daarom de suggestie voor een ontmoeting met Joe Biden van de hand gewezen. Dat zou namelijk op niets anders neerkomen dan de over de hele wereld inmiddels zo gehate Westerse chantage-diplomatie (‘wij willen vrede, maar alleen op onze voorwaarden, en gaan jullie niet akkoord dan volgen onze bommen en raketten’), die alleen al de afgelopen 20 jaar aan miljoenen mensen het leven heeft gekost.

‘Het oorlogshitsende neocon ongedierte gaat precies door waar ze in 2016 mee moesten stoppen toen de winst van Trump hun demonische plannen voor oorlog met Rusland in de war stuurde… En dan waren er mensen die beweerden dat Trump gevaarlijk was,’ besluit de Amerikaanse radio presentator Hall Turner. Joe Biden, ‘deze seniele demente halve gare, wordt de dood van ons allemaal.’ (1)

Wat dit zegt over de mentale toestand van de Europese leiders, die zo ontzettend blij waren toen deze oorlogszuchtige ‘halve gare’ de door hen zo gehate Trump uit het Witte Huis wist te rommelen, hoeven we vermoedelijk aan niemand uit te leggen, noch dat het hen klaarblijkelijk helemaal niets kan schelen wat er met u, mij en honderden miljoenen andere mensen gebeurt.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Hal Turner
(4) Hal Turner

Zie ook o.a.:

13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
08-04: Bommenwerpers VS breken koers richting Rusland af, dat 10 kernraketten activeert
05-04: Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
03-04: ‘Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

38

 1. Een W.O.3 zal Gates goed uitkomen i.v.m. de door hem gewenste depopulatie. Schiet dan lekker op gezien het feit dat het flink tekeer zal gaan en de elite wel ergens veilig in een tunnel zal zitten.

 2. Ben ik erg naïef, ik sluit dat zeker niet uit, wanneer ik me afvraag of het allemaal wel zo vreselijk is wat er om ons heen gebeurt? Nog steeds geen oorlog op de Krim, nog steeds geen, bewezen, grote aantallen doden door de vaccins, nog steeds zicht op meer vrijheden, nog steeds geen vaccinatieplicht, nog steeds geen ineenstorting van de financiële markten, nog steeds geen WO3 etcetera. Is dito allemaal bangmakerij of gaan er echt zaken van gebeuren? Het is een onzekeretijd.

 3. Na langen jaren Rusland treiteren en bedreigen en schendingen is het dan zo ver
  met dank ook aan V.Balen en niet vergeten onze milieu held Timmerman
  lijders van een legalen staatsgreep oorlog en milieu en dan met uranium .
  Wie zijn hier nou echt belachelijk . Zonder staatsgreep was Oekraine nog met de Krim en
  niets aan de hand wij hebben het zelf laten gebeuren met onze grote lijder Rutte.

 4. Addergebroed dat Nato heet.
  Zal Putin nu eens eindelijk doorpakken?
  Na zoveel valse vlaggen blijft de Nato de arrogantie houden Rusland te kunnen isoleren.
  Putin had in 2014 de lijn moeten doortrekken tot Odessa!

 5. Rusland gaat deze winnen

  Laat je niet gek maken. Europa is er niet klaar voor

  Rusland maakt gehakt van Europa én Amerika. Via de lucht zou het een half uur duren. Over de grond een paar dagen. Geen grap. Biden stuurt ons recht het ravijn in

  Wordt pvd wakker. Dit is dé realiteit.

 6. Joe Biden stookt het vuurtje met herrie over Rusland . Het echte probleem is China maar uncle Joe zit in de zak van de Chinezen . Het Rusland geschreeuw van Biden is een afleidings tactiek die veel levens kan kosten maar daar liggen de grote jongens niet wakker van .

 7. Biden lijkt wel gek.

  De nationale noodtoestand afroepen terwijl er in Ukraine problemen zijn.
  Hij lijkt wel uit op een oorlog om afleiding te hebben van zijn dementie en het uiterst linkse beleid wat zijn pionnetjes die hem aan de macht geholpen hebben influisteren!! Want die regeren…, niet Biden die is verstandelijk al te ver heen…
  En die oorlog moeten wij, de NAVO zeker voor hem gaan voeren….?…. Die man is gek…..
  Ons leger Ukraine verdedigen ?

  Terwijl Biden zijn zoon Hunter daar een vermogen aan “ advies geld miljoenen” heeft opgestreken bij Burisma het gas bedrijf van het land….? En als er een aanklager aangesteld wordt om hiernaar onderzoek te doen, Joe Biden AFDWINGT dat deze onderzoeksrechter ontslagen moet wordt…. Hier zijn beelden van “ Son of the bitcsh “ hij moet voordat ik naar huis vlieg over 6 uur ontslagen zijn anders krijgen jullie geen ontwikkelings geld meer van ons Amerika.
  Dat is Biden toen hij nog Vice President was.

  Chantage van de rechtspraak in Ukraine omdat anders zijn zoon in het gedrang zou komen.
  En later Trump de schuld in de schoenen proberen te schuiven!
  Dit is Amerika anno 2021!

  Dit is een uiterst gevaarlijke man voor de hele wereld vrede.
  In een TV programma heeft hij, Biden, Putin een moordenaar genoemd.
  Zo ga je in de diplomatie toch niet met elkaar om.

  Gelukkig heeft Putin ze wel op een rijtje.
  Maar Putin is een slimmerik want nu er z’ on corrupte slaphannes in het Witte Huis zit durft hij zijn programma uit te voeren.

  De wereld is er niet op vooruit gegaan met Biden, de pers loopt met hem weg maar CNN erkent nu openlijk dat ze Trump alle mogelijke manieren hebben dwars gezeten en slechte pers hebben gegeven , en alle mogelijke dingen hebben in gezet dat hij NIET de verkiezingen zou WINNEN.
  Dat is deze dictatuur gelukt.
  Nu gaat CNN zijn pijlen richten op het klimaat….. dus zet je schrap straks krijgen we deze doctrine in volle onstuitbare omvang over ons heen.
  Want als het in Amerika regent druppelt het in Europa, en Frans Timmerman zit hier ( z’on klimaat duwtje in de rug. ) nou juist op te wachten….

  Maar deze idiote volledig onnodige gekke buitenland politiek zet straks de hele wereld op z’ n kop.
  Deze man is crazy!

  Binnenlands is er in Amerika ook van alles loos.
  Biden focust zich op identiteit politiek en haalt alles uit de kast om mensen tegen elkaar op te zetten.
  Zo gaan in de ziekenhuizen zwarte mensen voor bij operaties en moeten ook al is het urgent witte mensen wachten .
  Er wordt niet meer geselecteerd op urgentie maar op huidskleur.
  Hoe gek wil je het hebben..
  Hij Biden zou toch verenigen….. nou hij doet het tegendeel.

  Ook de big tech bedrijven beïnvloeden achter de schermen volop de politiek.
  Hun financiële toestand is zodanig dat ze alles hiermee alles naar hun hand kunnen zetten.
  Ze kunnen de “ overheid “ als het ware “ kopen “ .
  Hier maken ze soms opvallend soms onopvallend gebruik van.
  Dit zegt ook veel over hun macht.
  Deze manier van manipulatie is niet tijdig herkent en dit geeft nu wereld wijd problemen. ( sencuur ook hier!)

  Kijk maar eens naar Bill Gates.
  Als je jezelf meer in deze man verdiept dan zie je hier het slechtste van het slechtste.
  Dit “ verpakt” hij in humaniteit.
  De jaar omzetten van deze Big tech en foundations ( zoals van Bill Gates) zijn vaak vele malen groter dan de hele begroting van het Amerikaanse leger. Bill heeft gezegd “ toen ik in de mijn foundation oprichtte is dat mijn beste investering ooit geweest.”
  En let er eens op welke uitspraken hij doet over de wereld bevolking.
  We zijn naar zijn visie met te veel mensen op aarde…. Als dat minder zou zijn dan was het milieu probleem groten deels opgelost.
  En zijn bedrijf maakt nu vaccins…❗️
  Gaat er bij u nu geen lampje branden…
  Hij financiert de WHO Grotendeels.
  Hij is geen land en hij heeft toch heeft hij via een Zwitserse organisatie daar heel veel “ beslis “ invloed… en nog volledige “immuniteit “ook dus hij is niet aansprakelijk.
  Maar beslist als persoon/ foundation wel mee over de gezondheid van de wereld bevolking!
  Het lijkt wel alsof de geschiedenis zich hier herhaalt.
  Bij Hitler was het zichtbaar, en velen zagen het niet, en hier gebeurt het ook openlijk maar nu met een “ humanitair “ sausje, maar het doel lijkt hetzelfde te zijn, en velen zien het niet!

  Amerika wordt het land van CHAOS.
  Zo wordt er nu ook over gesproken dat blanke boeren hun land moeten afstaan aan zwarte mensen zodat die kunnen gaan boeren. Men vind de verhoudingen te scheef. ( We hebben in Afrika gezien waar dat op uit draait. )
  Hoe gek moet het worden.

  In de Senaat mag niet meer gesproken worden over man/ vrouw alles moet gender neutraal zijn. Ook moeder vader dochter zoon worden geweerd.
  Hoe gek wil je het hebben.

  Religieus / kerken en charitas bewegingen krijgen ook de meest vreemde instrukties. En worden in hun vrijheid beperkt, met wetten.
  Veel mensen die op de Democraten hebben gestemd hebben daar nu spijt van.
  Biden beloofde “ HELING “ van de kloof tussen de twee partijen en hij doet niet anders dan de tegen partij onderdrukken.

  Ook wil hij het “ Hoge gerechtshof “ terug pakken zo hij dit noemde, nu is hij wat voorzichtiger en noemt hij het niet meer terugpakken ( is wel hetzelfde) reorganiseren maar het is niets anders dan “ linkse opperrechters “ in het hoge gerechtshof installeren.
  Gelukkig zijn er ook veel gematigde Democraten die zeggen “ Dit is het einde van de democratie”

  Biden is een groot WERELDWIJD PROBLEEM. We zullen nog veel van deze oude demente man met zijn uiterst linkse kliek horen. Amerika lijkt op deze manier op weg naar zijn ondergang, het is immers altijd opgaan blinken en verzinken.
  Make my words.
  Ondanks alles weet ik dat dit alles MOET geschieden maar nog is het einde niet.
  Hou moed, hou je ogen open en richt jezelf op Jezus.
  Shalom
  Anna

 8. Vraag u dit eens af.
  In welk jaargetijde begon vroeger een invasie?
  Is dit nu ook nog nodig aangezien verplaatsing van manschappen bijna onmogelijk zal worden.
  Denkt u zich een in wat er gebeurt indien dit jaargetijde de winter is.
  Geen gas nog benzine nog boompjes, geen transport van nikkes nakkes nada.
  Wie heeft hier het meest onder te lijden
  1) geestelijke gezondheid en dat zijn er meer dan u denkt.
  2) bewoners van steden

  M.a.w. gaat er eindelijk weer eens een frisse wind waaien? en
  een mondmasker wordt een gasmasker?

 9. Nergens elders gelezen dat Biden de noodtoestand heeft uitgeroepen.
  De soep wordt nooit zo heet gegeten als ze wordt opgediend…
  Weer bangmakerij!

 10. ¨President Biden heeft geen noodtoestand afgekondigd. Er komt in de zomer zelfs een topoverleg ergens in Europa samen met Biden. Natuurlijk is de situatie tussen Rusland en Amerika tot op het vriespunt gedaald, maar van een echte oorlogsituatie kan m’n nog niet spreken, de Russen houden het op maneuvers van hun leger aan de oostgrens met Oekraïne Shalom

 11. Ook nu zijn er spionage vliegtuigen actief bij de Krim .Ze zijn vertrokken vanaf Kreta en vanaf Sicilie.Ook de Engelsen zijn daar om de dag actief met een spionage toestel. Ze zijn al vanaf 10 4 -2021 actief !
  Groetjes GM .

 12. Het grappige voor ons maar triest voor de inwoners in de USA dat ze zelf een complete burgeroorlog te wachten staat dankzij de Donald.
  Zojuist weer een “shooter” op het nieuws met doden en gewonden in diverse steden plunderingen en rassen rellen.
  Wat als dit ontvlamt voor de soldaten van beide partijen in het leger van uncle Sam en de vele omgebouwden soldaten.(zullen ze dan nog samen kunnen werken?)
  Ben benieuwd en de p(l)andemie krijkt nu “toevallig” meerdere uitbraken en een zg nieuwe variant uit India.
  Deze variant staat al een tijdlang op greatgame India maar veel lontjes in een kruidvat op onze stervende planeet.
  Maar wie geloofd is gered toch?
  Alleen jammer voor de nieuwe generatie of geluk dat ze geen transhumanist worden er staan al verhalen op het net van de Chinese soldaten die dit hebben.
  En op project Camelot verhalen van “supersoldiers” al erg lang die uit de school klappen.
  Het word een tijd die in de geschiedenis boeken zal komen als de grote reset wij naar de hemel of hel ook al beide op aarde voor menigeen.
  Maar leuk om het nieuws op Xander te blijven volgen vaak vooruitziend en actueel.

 13. De Trump haters van het eerste uur, die hier zo graag hun ” mening ” verkondigden, hoor je nu plotseling niet meer ?
  Is zeker een verassing, dat het socialistisch regime in de vs, met aan het hoofd een chinese dementerende trekpop,- waar jullie vol lof over waren- nu een oorlog begint , die niet te winnen valt, om dan nog maar te zwijgen over de politieke top , vol sociopaten en volksverraders, die jullie graag zullen zien branden, terwijl ze mekaar feliciteren met een werk goed gedaan !
  Wie zal ditmaal jullie zondebok mogen spelen, om toch maar als gemanipuleerde ” stormtroepen ” in ontkenning te kunnen blijven leven ?

 14. Wat dit zegt over de mentale toestand van de Europese leiders, die zo ontzettend blij waren toen deze oorlogszuchtige ‘halve gare’ de door hen zo gehate Trump uit het Witte Huis wist te rommelen, hoeven we vermoedelijk aan niemand uit te leggen, noch dat het hen klaarblijkelijk helemaal niets kan schelen wat er met u, mij en honderden miljoenen andere mensen gebeurt.

  Nee, want de Europese leiders, koninklijke families, regeringsleden en andere hooggeplaatste lafaards kruipen zelf wel weg in een bunker, net zoals tijdens de tweede wereldoorlog.
  Men wilde zelfs niet praten met de Duitsers om het eigen volk te ontzien voor meer ellende/ leed omdat ze puur voor zichzelf leven! Dit soort dingen lees je nooit terug in de geschiedenisboeken, maar de historische feiten worden toch wel weer vervalst/ verdraaid voor het nagelacht, of beter gezegd “van wat daar nog over zal zijn,,

 15. Zou Rusland ooit terug zijn grenzen verkrijgen van voor 1989 waarbij de grens oost-berlijn was?
  Het lijkt mij dat oost-oekraine de nieuwe Berlijnse muur is geworden.

 16. Het zijn de vogelaars die op hun blazoen oorlog willen. maar blaffende honden bijten niet.

 17. @Tukker, dat denk ik ook. Lang geleden werd er al daar geoefend door de nato of vn. Bestaan filmpjes van. Gingen deur aan deur oefeningen doen.(buitenlandse soldaten) Plus Fema kampen met doodskisten aldaar. Aanpassingen walmart. enz. Dus de bevolking daar die in opstand zal komen vecht tegen Nato/VN leger.
  Maar wij zijn ook niet veilig. Overname door andere groeperingen is hier ook mogelijk. Volgens experts zal het een blitzkrieg zijn.
  Sowieso moet de dollar wel vallen, want de agenda moet zijn doorgang krijgen.
  NWO= 1 wereldmunt, 1 wereldregering(die zit er al/Washington, 1 wereldbank(washington), 1 wereldreligie(zijn ze al mee bezig) en 1 wereldrechtbank(Den Haag).
  Punt is dat Rusland ook een centrale bank heeft, plus agenda ondertekend, dus zitten zij ook in het pact?
  Dus raar dat Amerika/wereldregering nu een conflict heeft met Rusland. Zou het voor de bühne zijn? Of is het oprecht? Ik vind dit nog wel een vaag iets. Begrijp standpunten Rusland wel. Maar goed, uiteindelijk zullen alle overheden(193 landen) afstand moeten doen bij die agenda.

 18. @Krit Noot,
  Die oorlog wordt grotendeels op Europees grondgebied uitgevochten. China, Rusland en Turkije hebben er iets mee te winnen. Europa zal de grote verliezer zijn. En eigenlijk, gezien onze huidige machthebbers, weet ik nog niet zo zeker of ik dat erg vind.

 19. De grote winnaar gaat niet worden Erdogan sinds turkije de electrische auto Togg heeft ontwikkeld en op de markt gaat brengen als concurrent van Tesla. maar gelijk alle europese, andere amerikaanse producenten en het oosten in de weg zit als concurrent.
  Dus kan het conflict na de oekraine weleens een heel verrassende wending nemen waarbij de navo een terrasje pikt.

 20. Lezen jullie eens de vizioenen en dromen verzameld door de Finse predikant, Jouko Piho …

  Invasie Finland, Scandinavië, Baltische staten, Duitsland brandt door afvuren van een atoomraket uit een Russische onderzeeër, Frankrijk wordt bezet door miljoenen Russische soldaten, Russische atoomraketten op Amerika, Rusland wordt binnengevallen door China, enkel rond de hoofdstad Moskou zal nog onafhankelijk zijn …Londen wordt overstroomd door Russische atoomraket in de Thames …Over de Benelux spreken we best niet … 😉

 21. Met alles wat er gaande is en wat er nog aankomt zegt de Schrift terecht dat we onze moeten focussen op wat boven is en niet wat hier beneden is. Dit beneden is nl. een snel zinkend schip.

 22. Krit Noot,
  Het conflict is Oekraine en Rusland. Oekraine word gesteunt door de EU en US. China ja, maar van de EU blijft niets meer over. Groningen komt omhoog als Den Haag weg gevaagd word. Bid maar dat het met een sisser afloopt of hoop dat je door Puttin bevrijd word.

 23. Joe Biden is de slechtst mogelijke president die Amerika maar kan hebben.
  Ik denk nu al met heimwee terug aan Donald Trump, die wat mij betreft de Nobelprijs van de Vrede zou moeten krijgen.

 24. Erdogan gaat de grote winnaar worden. De Nederlandse topambtenaren en defensie generaals gaan straks voir hem buigen. Lees Martin Vrijland.. 400000 Turkse soldaten plus de grijze wolven nemen Nederland over dankzij Joe Biden en de niet kritische NOS

 25. Waneer der oorlog uitbreekt heeft de politiek weer een reden om alles in lockdowns te gooien. Met extra strenge avond klok

 26. Als het tot een treffen komt tussen Rusland en de VS dan wordt Europa het slagveld en zal Duitsland vernietigd worden want Israel’s God heeft Zijn vriend Abraham beloofd: IK zal zegenen wie u zegent en wie u vervloekt zal IK vervloeken. De afrekening komt!
  En Frankrijk zal in een onvoorstelbare chaos terecht komen want ook dit volk heeft Israel niet op weg geholpen naar zijn wezenlijke bestemming , namelijk het functioneren als priestervolk te midden van de volkeren en de grote Naam verkondigen van de eigen Hogepriester, hun eigen Messias Jezus Christus. Integendeel, Frankrijk heeft Israel op de seculiere weg van het zionisme geholpen maar dat botst met de Messiaanse bestemming van het Joodse volk. Een uiterst tragische situatie in alle opzichten!
  En Nederland …alles is ijdelheid zegt Prediker…nou dat lijkt wel voor one mooie vaderland geschreven! Wat een verval overal hier!
  Het lijkt wel alsof de Kerken de zonnestralen van het Evangelie niet willen! En maar buigen en onderdanig zijn aan de grotere oplichterij inde geschiedenis de plandemie. Als me de Bijbel had geloofd, ook in de Christelijke Kerken, dan had men geweten de waarschuwende woorden van Jezus over bijvoorbeeld de pest , dan had men geweten van de plagen welke de mensheid nog zullen treffen omdat het WOORD het zegt, en had men niet de technocraten op hun blauwe ogen geloofd dat die vaccinatie zogenaamd tot ons heil zijn maar had men kunnen lezen dat God de gerichtsengelen loslaat op het bepaald uur, de dag, de maand en het jaar. Daarom geloof ik persoonlijk niet in de goede bedoelingen van al die fijne clubjes zoals de WHO en de B & G Foundation…het zijn duivelse organisaties ( kijk alleen maar naar hun praktijken! liegen liegen en liegen!) want de Bijbel zegt het! En inderdaad de douches zuit WOII ijn nu spuiten geworden..van WOIII. De wereld staat er levensgevaarlijk voor maar zij die Jezus als hun Heer kennen zullen geen gevaar lopen en onze God beschermt ons en wij trappen niet in de hoax door de bovennatuurlijke kennis die de H.Geest ons leert!

 27. Hahaha, beste Krit Noot, je bent een échte komiek, zeg !!! hahaha !!!

  Als Rusland een échte Blitzkrieg zou houden dan is de hele Oost-Oekraïne binnen de 3 dagen overrrompeld …Amerikaanse mietjes-troepen zullen véééél te laat aankomen !!!

 28. De enige halve gare is de bedenker van deze complete kolder.
  Wat een grap zeg 😭😭😭😭

 29. Erg jammer dat het westen deze aanpak kiest. Het kan heel anders zoals ik al een in een andere post schreef. De NAVO vertrekt uit Afganistan en joepie nu lekker oorlog voeren in Ukraine. Dit is cynisch bedoeld.

  Het ziet er niet prettig uit. Een neo-nazi regiment in het leger van Ukraine dat vol wordt gepompt met zware wapens en als speerpunt gebruikt gaat worden voor een herhaling van 1941? Zelensky die Turkije bezoekt voor politieke en militaire steun. Daarbij is gekeken naar de militaire overwinning die Azerbeidzjan behaalde op Armenië. De Azeri kregen militaire hulp van Turkije met onder meer Turkse UACV’s. Daarmee wisten ze de Russische zware wapens en Russische luchtafweer van de Armenen te verslaan. Vermoedelijk is Ukraine daardoor overmoedig en ziet militaire kansen.

  We moeten het afwachten. Hopelijk komt er een draai naar een vreedzame oplossing. Zoals XN terecht schreef, zitten weinig burgers te wachten op een oorlog met Rusland.

 30. Als dit gaat gebeuren dan gaat het uitmonden in een kernoorlog met alle gevolgen van dien en ik denk dat dan de kans groot is Vernietiging VS

 31. Als Rusland en Amerika elkaars economie verwoesten, dan zullen Europa en China de grote winnaars zijn. Wel gevaar voor Duitsland dat afhankelijk is van Amerikaans of Russisch aardgas. Gelukkig kunnen wij Nederlanders er nog voor kiezen om Groningen een halve meter verder te laten zakken.

Comments are closed.