‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’

Een C-17 Globemaster op de luchtmachtbasis Incirlik. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————

Rusland kan aanhoudende agressieve provocaties door de NAVO niet onbeantwoord laten

—————————————————————————————————————————————

Opnieuw een bijzonder zorgwekkende stap die ons weer een stap dichter bij de door de Westerse globalisten geplande oorlog tegen Rusland brengt: de Verenigde Staten zouden hun kernwapens van de Turkse luchtmachtbasis Incirlik hebben weggehaald –op zich een zeer goede maatregel-, en die vervolgens naar Duitsland, Polen en een Baltische staat hebben gebracht. Rusland kan en zal de opstelling van kernwapens pal aan zijn grenzen –een uiterst agressieve provocatie van de NAVO- niet zomaar aan zich voorbij laten gaan.

De Amerikanen hebben duidelijk weinig vertrouwen in het zoveelste ‘staakt-het-vuren’ dat Rusland en Turkije hebben afgesproken in het Syrische Idlib. De constante aanvallen van de Turken op het Syrische regeringsleger –die feitelijk neerkomen op regelrechte oorlogshandelingen- kunnen namelijk op ieder moment uitmonden op een ‘all-out’ oorlog, die de losse Turkse gelegenheidsalliantie met Rusland in elkaar zal doen storten.

Vijf C-17A Globemasters zouden eind februari / begin maart op Incirlik zijn geland, alle Amerikaanse kernbommen in hebben geladen, en vervolgens naar Duitsland, Polen en één van de Baltische staten (Estland, Letland, Litouwen) hebben gebracht. Een official van het Air Mobility Command bevestigde dat de nucleaire munitie begin maart in het Poolse Powidz is gearriveerd.

Grootste oefening sinds einde Koude Oorlog; opperbevelhebber ‘fan van kernaanval’

We herinneren u er nogmaals aan dat de NAVO op dit moment in Centraal en Oost Europa de grootste militaire oefening sinds het einde van de Koude Oorlog houdt, waar tienduizenden troepen, tanks, pantservoertuigen en vliegtuigen deelnemen. En vooral: dat deze oorlog openlijk is gericht op oorlog met Rusland.

Denk in dit kader ook aan de onthutsende uitspraken van de Amerikaanse opperbevelhebber van de alle NAVO strijdkrachten in Europa, luchtmacht generaal Tod Wolters, die eind februari tegenover de Amerikaanse senaat verklaarde dat hij ‘een fan is van een flexibele eerste aanval’ met NAVO kernwapens op Rusland.

Rusland kan agressieve provocaties door NAVO niet onbeantwoord laten

De Russen kunnen al deze uitermate agressieve provocaties onmogelijk negeren. Het Kremlin verklaarde dat ze ‘op gepaste wijze’ zullen reageren, maar wel op zo’n wijze dat ‘er geen onnodige risico’s’ worden genomen. Dat klinkt een stuk bedachtzamer dan de vele gevaarlijke verklaringen en acties van de VS en de NAVO, waar men, zo schijnt het, collectief zijn verstand aan het kwijtraken is.

We benadrukken dat iedere eventuele tegenreactie van Rusland –bijvoorbeeld het uit hun bunkers halen van mobiele kernwapens- uitsluitend op zijn eigen grondgebied plaatsvindt, en het land daar dus het volste recht toe heeft. De Verenigde Staten hebben een deel van hun kernwapens daarentegen in diverse andere landen (waaronder Nederland, en nu dus ook Polen) opgeslagen.

MH17 schijnproces onderdeel van traject naar WO-3

De almaar roekelozer wordende acties van de NAVO staan in rechtstreeks verband met het deze week in Nederland begonnen MH-17 schijnproces. De Oekraïense / CIA / MI6 false-flag aanslag in 2014 op de Maleisische Boeing, alsmede de eenzijdige anti-Russische hetze die sindsdien in de media wordt gevoerd, is mede bedoeld om de Nederlanders en andere Europeanen rijp te maken voor de geplande Derde Wereldoorlog tegen Rusland, die net als de eerste twee op ons continent moet gaan uitbreken en/of worden uitgevochten.

 

Xander

(1) TheDuran.com via Zero Hedge
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Senior Airman Krystal Ardrey, bron https://www.dvidshub.net/image/1727870,  work of the U.S. federal government, the image or file is in the public domain in the United States


Zie ook o.a.:

07-03: Morgen MH-17 symposium in Amsterdam: ‘Nieuwe onthullingen desastreus voor Ruttes rechtszaak’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland
31-01: Duitse soldaten moeten tijdens militaire oefening eigen auto gebruiken omdat 80% pantservoertuigen kapot is
08-01: Oekraïense oud-kolonel: MH-17 ramp opgezet door Britse geheime dienst en Poroshenko

2019:
27-12: Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
06-12: Putin stelt verlenging START kernwapenverdrag voor, maar NAVO reageert niet
05-12: NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
22-09: Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. Corona Virus kan ook via de lucht,chemtrails b.v.b.
  Ik zeg niet dat het gebeurd maar kan wel volgens mij?
  Het is ook gepatenteerd Coronavirus,dus dan weet je het wel!
  En de eventuele oorlog die men in Europa zo naar verlang daar weet Putin ook alles van want hij is al jaren bij gepraat door de nwo,ook de regering van China heeft de nodige briefings gekregen.
  Alle landen zijn lid van de nwo,dus maak je borst maar nat.
  En de derde Wereldoorlog wordt in het Midden-Oosten gestart daar hebt het alle schijn van.
  Er is er maar één die de mens kan redden,maar één!
  Jezus.

  Bird.

 2. Bij Hoevelaken op de rotonde staan de elec tanks van de NAVO al stil, de prutsers.

 3. Volkskrant: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/escalatie-dreigt-in-irak-na-dood-twee-amerikanen-en-een-brit~b8b8408e/ “Escalatie dreigt in Irak na dood twee Amerikanen en een Brit”.

  Zo kan heel gemakkelijk in het Midden-Oosten de Derde Wereldoorlog losbarsten nu iedereen in de wereld zo in de ban van de paniek rondom het Coronavirus is. Het virus als afleidingstactiek om stilletjes in het Midden-Oosten een bloedige oorlog te beginnen. Laten wij a.u.b. bidden voor Zr.Ms. De Ruyter en haar bemanning die zich in de Straat van Hormuz bevindt voor een belangrijke missie. Zie https://magazines.defensie.nl/allehens/2020/03/02_operatie-agenor_03-2020 “‘Alles gericht op voorkomen van escalatie’”.

 4. @Svalbard schreef:
  12/03/2020 om 5:30 pm

  Die Youtubechannel ‘Behold Israel’ van Amir Tsarfatie weet ik al. Op https://www.youtube.com/user/ErikaGrey “Prophecy Talk with Erika Grey” kun je met name de profetische ontwikkelingen rondom de Europese Unie volgen.

  Het valt mij op dat de paniek rondom dit virus zo uit de hand aan het lopen is, sinds dat Trump op 28 januari zijn vredesplan voor het Midden-Oosten heeft gepresenteerd. Dat geeft heel wat te denken.

 5. Rusland neemt niet deel aan globalisme en de wereld heeft door zijn sancties Rusland al jaren in afzondering geplaatst. Alleen zal de volgende oorlog voor de zoveelste keer in de EU worden uitgevochten en de levenden zullen de doden benijden. Wij zullen vluchten naar het zuiden en zullen vaststellen dat we daar evenmin welkom zijn.

 6. @ Bundy toch,
  Het ‘zingt’ al zeker een half jaar rond, met die ene Jens Stoltenberg als der Fuhrer (een snorretje ontbreekt hem nog) . Alle Europese NATO landen spelen dit spel mee. U weet hopelijk waar die T voorstaat.
  @ Kikoe . 👍 Puttin is vanwege zijn afkomst/opleiding een zeer goede redenaar én schaakspeler. Tegen alle Duma regels in zal hij nog lang president blijven. Dankzij zijn kennis van zaken, feiten op de juiste waarden in te schatten, leeft de wereld nog in redelijke vrede.

 7. Enkele jaren geleden bezocht ik voor de 1e keer Waterlo in Waals-Brabant en hoorde een documentaire over de veldslag van 1815 waar een geheim agent van de rotte Rotschild’s aanwezig was. Zijn baas had alle partijen (Russen, Oostenrijkers, Brabanders, Fransen en Pruisen) wapens verkocht. Toen Napoleon verloor sprak de Britse Rotschild uit dat deze gewonnen had en met enkele ponden kocht hij de Bank of England …Sinds 1815 financieren de Rotschilds alle oorlogen …

 8. Stel je voor, je heet Tod Wolters, je gooit graag kernbommen op mensen in een ander land, flexibel uiteraard, en ze geven je zomaar je zin….
  Dan ga je dus als een gek (want dat ben je tenslotte) met die dingen gooien en dan komen die mensen om. Met miljoenen tegelijk. Dat niet alleen, degenen aan de andere kant, die in de diepe kelders zitten en dan nog met die dingen kunnen gooien, die doen dat dan ook. Dan komen er nog meer miljoenen om. Misschien wel miljarden. En alle dieren niet te vergeten. En de atmosfeer, wat dacht je daarvan! De komende tienduizend jaar niet meer in te ademen.

  En dat alles omdat die Tod een fan is van het vermoorden van mensen… ehhh, flexibel dan natuurlijk hè! Uiteraard.

  Moet je zo’n Tod niet gewoon in zijn eigen diepe kelder opsluiten, de deur achter hem op slot doen en de sleutel weggooien? Misschien red je die jongen dan van de hel. Want daar kom je terecht als je zulke ideeën hebt en vervolgens ook nog je zin krijgt…

  Maar nee, dat doen we niet in onze wereld. We sluiten deze meneer niet op, nee, we maken hem opperbevelhebber van de NAVO strijdkrachten. Jaaah! Goed idee zeg! Go Tod! Nuke the bastards!

  Je kunt je afvragen wie er nu werkelijk schuldig is. Is dat Tod? Kun je, als je een gek tot opperbevelhebber verheft, die gek de schuld geven? Of maakt zo’n positie iemand mesjogge? Hebben ze hem geleerd hoe z’n geweten dicht te schroeien? Heeft ‘ie ook alleen maar goed z’n best gedaan op de militaire academie? Misschien om z’n vader en moeder een plezier te doen?

  Ingewikkeld. Nee, ik denk dat het feit dat een man met zulke ideeën een hoge positie heeft en ook nog serieus genomen wordt, een afspiegeling is van de ware toestand waar deze wereld zich in bevindt. Pure duisternis.

 9. De meesterzet van Poetin om America met hun te dure schaliegas de nek om te draaien heeft enorme consequenties. Iedereen loopt te kakelen over dat Corona gedoe maar vergeet dat
  Poetin in zijn eentje het hele circus aan het slopen is. En reken er vooral op dat die atoombommen zijn verplaatst omdat Erdogan gewoon een idioot is. Meer zou ik hier niet achter zoeken.

 10. Eerste Wereldoorlog ongeveer 8,5 miljoen mensenlevens geëist.
  Tweede Wereldoorlog (1939 – 1945) bedroeg naar schatting 55 miljoen mensenlevens.
  Voorspellingen aantal doden door coronavirus 150 A 200 Miljoen.
  We kunnen dus welsstellen dat de derde Wereldoorlog is uit gebroken en wat heb je dan aan atoombommen niet veel.

 11. @DrM,

  De in Psalm 83 beschreven oorlog is verleden tijd, dat was in 1948 en in 1967. Toen was het doel de volkomen vernietiging van Israël, opdat aan de naam van Israël niet meer gedacht zou worden. Er is wel een grote oorlog op komst, maar dat staat beschreven in Ezechiël 38 en 39.
  Voor meer goede uitleg wil ik verwijzen naar Amir Tsarfati.

 12. Hoorde net dat grote hoeveelheden Amerikaanse soldaten in Zeeland aan land komen .
  Weet iemand hier iets meer over ?

 13. @Cefas schreef:
  12/03/2020 om 3:12 pm

  “De globalisten grijpen het corona-virus aan om contant geld af te schaffen, oorlog uit te lokken en een totalitaire socialistische werelddictatuur te instaleren.”

  Het werelddictatuur zal uiterst kapitalistisch zijn en op fascisme gebaseerd zijn. Openbaringen 18 beschrijft Babylon welke in de Grote Verdrukking het wereldhandelscentrum van het werelddictatur zal zijn, daarin wordt het woord kooplieden genoemd. En dat wijst op een uiterst kapitalistisch systeem met daarbij geen enkele zorg en aandacht voor de zwakkeren in de samenleving.

  Openbaringen 18:23 (HSV):

  “23 En het lamplicht zal nooit meer in u schijnen en de stem van een bruidegom of van een bruid zal nooit meer in u gehoord worden. Want uw kooplieden waren de groten van de aarde. Door uw tovenarij immers werden alle naties misleid.”

 14. Die kernwapens worden weggehaald i.v.m. de dictatoriale trekjes van fakir Erdogan. Die is gek genoeg om ze te gebruiken. Die Amerikanen zijn verder gestoord, maar zullen nooit iets tegen Rusland beginnen, omdat Europa ziek, zwak en misselijk is.

 15. Hij ziet ze vliegen ; alsof alles nog niet genoeg is. Europese atoombom voorraad moet aangevuld worden, Duitsland wordt weer een atoommacht …. dat kan maar zo omdat Duitsland nog steeds voor een groot deel geregeerd wordt door de ‘geallieerden’ via das Sheaf Gesetz ( zoek ‘t maar eens op ). Emanuel Macron zal er niet blij mee zijn dat Frankrijk’s buurman op weg is naar een atoommacht én die andere ‘buurman’ op zichtniveau heeft d’r ook al meerdere. In het departement de Var ligt de force de Frappe in het kamp Canjuer waar momenteel veel bedrijvigheid heerst ….
  Mocht, ik geloof er geen bal van, mochten er dusdanige spanningen ontstaan tussen het Westen en Rusland dat één vinger het veiligheids-schuifje aan de kant schuift dan is die vinger van het Westen. Puttin heeft duidelijk gezegd : tot hier én géén stap verder. Het westen gapt niet alleen, maar is ook z’n trijteraar, een uitdager, een bloedzuiger en blijft maar doorgaan.
  Wat heeft Puttin het westen gezegd, nadat hij zijn hand uitstak naar het Westen die geweigerd werd ! ….

  Russia is not going to fight against anyone …. we are creating conditions so that nobody dares to fight against us !

  Er komt geen oorlog, die is er al ; in feite een uit de hand gelopen WO II. Er worden op dit ogenblik veel oorlogen gevoerd, over de hele wereld, omdat geld nog steeds het machtigste wapen is (het Westerse geld). Op internationaal niveau wordt al jaren, nog tevergeefs overigens, getracht een eenheidsworst-munt te creëeren. Ook weer min of meer een oorlog tussen W en O , waarbij het mij niet zou verbazen dat er een tweelingvaluta met een Russische kant en een Chinese kant de petro-dollar gaat vervangen én dan zijn de rapen echt gaar !
  Er komt geen oorlog ‘met bommen en granaten’ óf die vinger moet uitgegleden zijn. Mocht de Corona hoax nog aanwezig zijn, of de moderne slavernij dan is dat, voordat zo’n ongeleid projectiel goed en wel onderweg is met een reuze klap afgelopen. Finito, en er is geen condoom die ons nog redden kan. ( stel je eens voor, Duitsland en kernwapens ! ) aber : wir schaffen das…. wat een schijt wereld

 16. Als er één intelligente wereldleider is is het wel Poetin.
  Die is al meer dan eens geprovoceerd geweest. Een vermeden gevecht is een gewonnen gevecht.

 17. Waarom worden toch altijd de verkeerde beslissingen genomen met verkeerde doel keuzes? Onze vijand is islam, met Turkije voorop. Turkije verklaard ons de oorlog via het migratie wapen, een jihadische methode die moordenaar Mohammed hun al in voorging. Waarom geen tienduizenden soldaten met kernwapens onze lekke zuid grens bewaken? Dat is tenslotte de gevaren zone, niet Rusland.

 18. Hacienda Publishing.com
  Dr Russell Blaylock, MD over het coronavirus (Engels)

 19. @Tabris, omdat in tegenstelling tot Europa, Rusland de grenzen dicht houdt en er mogen al een hele tijd geen Chinese lijnvluchten meer naar Rusland genomen worden.

 20. Oorlog is big business, in het neo-liberale kapitalistische systeem draait alles om bedrijfsleven en geld, dus het is een gevolg van het systeem en de politieke partijen die het propageren.

 21. Dat waren de Verenigde Staten al een tijdje van plan, omdat Turkije een onbetrouwbare partner is ook in de vluchtelingencrisis, de Verenigde Staten zijn veel slimmer dan de Navo waar Turkije kan mee sollen. Dus het heeft niets te maken om Rusland, het is gewoon een tactiek van president Trump en Rusland was op de hoogte. shalom

 22. @ Cefas 3:12 PM. Denk ik ook zo over. Laten we enkel onze hoop stellen op Jezus, de Messias.

 23. En al die duizenden soldaten hebben gewoon gereisd door Europa, ondanks het Corona virus. De smeerlapperij van de NAVO en de NWO, is nog groter dan ik had gedacht.

 24. Pesroonlijk denk ik dat de Derde Wereldoorlog in het Midden-Oosten uitgevochten zal worden, waarin Israël ook betrokken raakt. Ook wel de oorlog die in Psalm 83 beschreven staat. Breekt de Derde Wereldoorlog uit te midden van de paniek en de economische en maatschappelijke chaos t.g.v. het Coronavirus, dan is het leed niet te overzien. Heel goed mogelijk dat Amerikaanse militairen dan samen met Europese militairen en de politie hier in Europa de orde zullen proberen te bewaken.

 25. De globalisten grijpen het corona-virus aan om contant geld af te schaffen, oorlog uit te lokken en een totalitaire socialistische werelddictatuur te instaleren. Duidelijk een teken van de eindtijd en een prelude op de 7 jaar durende Grote Verdrukking en een prelude op de Opname van de Gemeente, die aan de grote verdrukking vooraf gaat. Messias Jezus komt spoedig om Zijn gemeente op te nemen en te ontmoeten in de lucht.

 26. We moeten geen oorlog tegen Rusland willen. Er is geen communisme meer dat actief uitgedragen moet worden. Dat Putin de Krim wilde, had alles te maken met de belangrijke marine haven op de Krim. Die wilde hij niet in Oekraïense handen en dat zou iedereen moeten kunnen begrijpen. Daarna acteert hij op het wereldtoneel als ware hij de gelijke van de VS. Wat de VS doet, mag Rusland ook doen, is zijn credo volgens mij.
  Turkije is momenteel een twijfelachtige bondgenoot en dus neemt de VS het zekere voor het onzekere.

 27. Hoe gaat het westen een oorlog tegen Rusland beginnen wanneer de helft van de krijgsmacht ziek gaat zijn?
  Waarom zijn er zo verdacht weinig corona gevallen in Rusland? Hebben zij al een vaccine?
  Zou het niet kunnen zijn dat de NATO een directe aanval van de Russen verwacht en daarom die kernbommen verplaats?

Comments are closed.