Morgen MH-17 symposium in Amsterdam: ‘Nieuwe onthullingen desastreus voor Ruttes rechtszaak’

De inzittenden van vlucht MH17 lijken te zijn opgeofferd op het altaar van de CIA / NAVO globalisten, bedoeld om de Westerse bevolking rijp te maken voor een militair conflict tegen Rusland. (Afbeelding: (3)).

—————————————————————————————————————————————

Door CIA aangestuurde Oekraïense SBU ‘hoogstwaarschijnlijk echte daders’ – ‘BUK raket theorie kan definitief terzijde worden gelegd’ – ‘Rutte wilde het 6e oog van Westers inlichtingencomplex worden’

—————————————————————————————————————————————-

Terwijl op 9 maart het MH-17 schijnproces in Nederland van start gaat, wordt morgen in Amsterdam een onafhankelijk symposium georganiseerd over een van de meest besproken en omstreden rampen in de recente Nederlandse geschiedenis. Omstreden, omdat Rusland van meet af aan als de hoofdschuldige werd aangewezen, wat dan ook de voorgeprogrammeerde politieke uitkomst van dit spookproces zal zijn. Omstreden, omdat de enorme lading bewijs dat er iets heel anders is gebeurd, en de bevolking daarover al bijna 6 jaar lang massaal wordt voorgelogen, werd en wordt genegeerd. In een recente Café Weltschmerz discussie werd gesteld dat de nieuwste ‘spectaculaire onthullingen… desastreus voor Ruttes rechtszaak’ zullen zijn.

‘Alle reguliere Nederlandse media zijn al die jaren volstrekt eensgezind in hun berichtgeving over dit dossier. “De MH17 is door separatisten met een Boekraket uit de lucht geschoten”. Hieraan twijfelen wordt opgevat (weggezet) als disrespect naar nabestaanden of toch minimaal heulen met de Rus,’ schrijft  De Andere Krant in een bericht over het symposium in de aula van de universiteit van Amsterdam (Lutherse Kerk). Vanaf 9 maart verschijnt daar een nieuwe krant over, ‘in de stellige overtuiging dat een vrije samenleving alleen kan bestaan wanneer alles onderzocht en bevraagd kan worden. En dat er in dit dossier heel veel open vragen zijn maakt deze krant meer dan duidelijk.’ (2)

Kees van der Pijl en Karel van Wolferen gaven op 22 februari al een voorschot met een discussie in Café Weltschmerz, waarin ‘het grootste falen in de naoorlogse geschiedenis van een Nederlandse regering’ werd aangekondigd. ‘Dat het Nederlandse onderzoek mank ging aan valse verklaringen en het achterhouden van getuigenverklaringen, was al langer bekend. Ook de rol van het (door de CIA opgezette) ‘burger’onderzoeksteam Bellingcat werd na serieus journalistiek onderzoek al in een vroeg stadium als manipulerende onzin door de shredder gehaald.’

Door CIA aangestuurde Oekraïense SBU ‘hoogstwaarschijnlijk echte daders’

De nieuwste inzichten gaan ‘lijnrecht in tegen het door het JIT (Joint Investigation Team) aangedragen bewijs’, aldus Van der Pijl. In dit kader zijn 8 officieren van Justitie in Kiev uit hun functie gezet. Van Wolferen is benieuwd of dit ‘schoon schip maken’ door de nieuwe president Zelensky ook de (rechtstreeks door de CIA aangestuurde) inlichtingendienst SBU zal gaan raken. ‘Want zij zijn hoogstwaarschijnlijk de daders.’

Voormalige SBU-medewerkers deden onlangs in een documentaire een boekje open over deze inlichtingendienst, die berucht staat om corruptie, kunstdiefstallen en martelingen, ‘maar in de ogen van de Nederlandse justitie niettemin een betrouwbare partner is.’

Een van de onthullingen is dat de NIDV (Nederlandse militaire inlichtingendienst) een zeer gedetailleerd overzicht heeft gemaakt van alle locaties met BUK-raketten in het oosten van Oekraïne en het aangrenzende gebied in Rusland. Conclusie: op de dag van de ramp (17 juli 2014) was niet één BUK dichtbij genoeg om de Maleisische Boeing te kunnen raken. ‘Met andere woorden: het verhaal van het JIT en de Nederlandse justitie dat een BUK raket over de grens werd gereden, en in de nacht van 17/18 juli weer terug naar Rusland ging, kunnen we dus vergeten.’ Dit staat dus op papier, in officiële stukken – en tòch gaat het proces maandag van start.

Werkelijke gebeurtenissen mochten niet bekend worden

Van Wolferen: ‘Als verslaggever hoor je te kijken naar welke categorie verhalen onmiddellijk worden ontkracht, dus niet mee mogen doen in de discussie. In dit geval was meteen duidelijk dat alles wat wees op de aanwezigheid van gevechtsvliegtuigen die een actieve rol zouden hebben gespeeld bij het neerhalen van MH-17, werd verwijderd.’ Zo werden interviews van de BBC met ooggetuigen uit de omgeving, waar vele tientallen mensen gevechtsvliegtuigen hadden gezien, al na enkele dagen weer offline gehaald.

Naast die weggepoetste, genegeerde getuigenverklaringen zijn er nog tal van andere zaken die aantonen dat de werkelijke gebeurtenissen op die fatale dag niet bekend mochten worden. Van Wolferen wijst bijvoorbeeld op de Spaanse luchtverkeersleider die op dat moment in Oekraïne dienst deed, en aan de telefoon vertelde dat de inlichtingendienst het gebouw binnenviel om de radarbeelden (waarop gevechtsvliegtuigen te zien zouden zijn geweest) en andere communicatie in beslag te nemen. Deze Spanjaard is daarna spoorloos verdwenen.

‘BUK raket kan definitief terzijde worden gelegd’

‘Als een van de eerste dingen die het JIT dan zegt is dat het gevechtsvliegtuig nooit een rol heeft gespeeld, dan weet je dat dáár op moet letten.’ Van der Pijl wijst op een Russische onderzoeker, die aan de Nederlandse Justitie om uitleg vroeg waarom een (Oekraïens) gevechtsvliegtuig meteen werd afgewezen, en uitsluitend een BUK-raket werd onderzocht. Het antwoord was dat ze ‘vlinderdeeltjes’ van zo’n raket zouden hebben gevonden, maar dat waren er welgeteld slechts twee. Bovendien werden die door een onbetrouwbaar, aan de SBU gelieerd bureau in Kiev boven tafel gebracht.

Dat gebeurde ook nog eens lang nadat de wrakstukken van het toestel waren onderzocht. Bij een BUK raket explosie worden zo’n 2800 van die vlinderdeeltjes verspreid, waarvan minimaal enkele honderden in het vliegtuig hadden moeten dringen om het toestel te doen verongelukken. Een deel daarvan had dus meteen moeten worden ontdekt, maar het wrak van de Boeing vertoonde daar geen enkel spoor van. De vele ronde gaten in het omhulsel wezen juist op een boordkanon van een gevechtsvliegtuig.

‘Het BUK verhaal kan dus definitief terzijde worden gelegd,’ vervolgt Van der Pijl. Desondanks beweert minister van Justitie Grapperhaus nog steeds dat Oekraïne een betrouwbare partner is. Van Wolferen: ‘Dit is een ontluistering van het hele Rutte-MH17 project, van dat vasthouden aan dat Rusland het heeft gedaan, en dat het bijna als landverraad werd beschouwd als je daar iets tegen zei. En ook van de zelfcensuur van de media, het verbieden van nieuwsgierigheid naar of het allemaal wel zo gegaan is.’

Twijfel aan bestaansrecht NAVO door MH17 weggenomen

‘Dit is het Nederlandse 9/11, en dat is ernstig, heel slecht voor de geestelijke volksgezondheid van Nederland.’

Van der Pijl is het daarmee eens. ‘Als eenmaal duidelijk moet worden gemaakt dat het hele BUK verhaal van het JIT, Bellingcat en de SBU onhoudbaar is, zal op zeker moment de vraag rijzen waarom Nederland is meegegaan met het op zulke zwakke gronden beschuldigen van Rusland.’ Hij wijst op het feit dat er in 2014 ernstig aan het bestaansrecht van de NAVO werd getwijfeld. Na MH17 vormde het bondgenootschap binnen een week weer een gesloten geheel, en hadden ‘we’ weer een vijand: Rusland.

‘Rutte wilde het 6e oog van Westers inlichtingencomplex worden’

Van Wolferen vult aan dat de Europeanen tot op dat moment niet mee wilden doen met de Amerikaanse economische sancties tegen Rusland, maar dat de EU-landen na MH17 plotseling overstag gingen.

Hij wijst er ook op dat Nederland graag mee wilde doen met de ‘5 Eyes’, de inlichtingendiensten van de VS, Canada, Engeland, Nieuw Zeeland en Australië. Deze diensten mogen in eigen land bijna niets doen tegen de eigen burgers, maar de buitenlandse collega’s mogen dat wel. ‘Rutte wilde graag het 6e oog worden. Daarbij heeft hij niet gedacht aan het nationale belang op de lange termijn, maar wilde hij enkel meedoen met de CIA en SBU, die in hetzelfde gebouw zitten, omdat de CIA zeggenschap heeft over de SBU.’

Zijn gesprekspartner besluit dan dat er in het kader van Ruttes geparafraseerde uitspraak dat ‘’de onderste Rus zal bovenkomen’… heel veel materiaal en hele vergaande onthullingen zijn. Al deze zaken komen op het Congres (op zondag) aan de orde, en komen ook in die krant.

 


Xander

gebaseerd op (1) Café Weltschmerz (YouTube)
(2) De Andere Krant
(3) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

08-01: Oekraïense oud-kolonel: MH-17 ramp opgezet door Britse geheime dienst en Poroshenko

2019:
24-08: MH17 waarheidsconferentie in Maleisië compleet genegeerd door Nederland
18-07: MH17 ramp na 5 jaar nog steeds ongegrond en misleidend anti-Russisch propagandaverhaal
29-06: Strategic Culture Foundation: MH17 rapport toonbeeld moreel bankroet van hypocriete Westen
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op
02-01: ‘Sluitend bewijs dat MH-17 opzettelijk door Oekraïne werd neergehaald’


2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’


Via oud Xandernieuws.punt.nl:

24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17(Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij


2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)


2016:
28-09: Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)
31-05: Nog meer bewijs dat vlucht MH-17 werd neergeschoten door leger Oekraïne

2015:
31-03: Persbureau Reuters betrapt op vervalsen getuigenis neerhalen MH17
13-03: MH17: Media presenteren opnieuw vals bewijs om Russen de schuld te geven
09-03: ‘Sluitend bewijs dat vlucht MH17 werd neergeschoten door Oekraïense jager’

2014:

20-10: BND blijkt helemaal geen bewijs te hebben voor neerschieten MH-17
11-10: MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn
09-09: Eerste conclusies onderzoek MH17 duiden op schuld Oekraïne, niet Rusland
07-08: Meer bewijs dat vlucht MH17 werd neergehaald door luchtmacht Oekraïne (/ Canadese OVSE-waarnemer bevestigt kogelgaten in wrakstukken)
31-07: Piloot: Cockpit Boeing werd met boordkanon jachtvliegtuig beschoten
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
24-07: Westen verdraait interview separatistenleider; Kiev houdt gesprekken met piloten achter
23-07: CIA gaat mogelijk Oekraïense ‘deserteur’ schuld geven van vliegramp
22-07: Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht
20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. Ook dit artikel is alweer het zoveelste rookgordijn!(deze site gaat meer en meer op een trollenfabriek lijken, zoals in St.Petersburg)
  De Raket was Russisch, PUNT AAN DE LIJN!. ik begrijp werkelijk niet dat men de man Putin, met overigens de meest hypocriete kop ter wereld geloofd!?

 2. De eerste ooggetuige verklaringen waren over een 2de vliegtuig ,wat inhoud dat MH-17 het eerste was en een gevechtsvliegtuig met imop een boordkanon het tweede.
  die ronde gaten getuigen daar ook van en niet van een BUK.

 3. Voordat er een rechtzaak is geweest, is al bedenkt dat Rusland de schuldige is. Dat is toch wel vreemd.

 4. Nog een aanvulling. Zojuist op teletekst gelezen dat er een getuige is die het afschieten van de Russische bukraket gezien heeft. Nu gaan alle complottheorien de vuilnisbak in. Voor nabestaanden een opluchting om eindelijk de waarheid te horen.

 5. De relatieve stilte van Russische kant, en met name Poetin, is helaas zeer veelzeggend. In tegenstelling met de meesten wellicht, denk ik dat het wel degelijk een Russische raket was. Het voortdurend andere scenario’s verzinnen op Russische tv is ook niets anders dan proberen een rookgordijn op te trekken. MH17 daar, was ook op z’n minst een stommiteit maar daar zal je Rutte niet over horen. En als het een stoere kerel was inplaats van een NWO pion dan had hij als het werkelijk Rusland was, meteen alle diplomatieke banden moeten verbreken. Dat had tenminste nog enige indruk gemaakt.

 6. Vandaag, maandag 9 maart 2020, was de eerste dag van het proces tegen de ”daders” van het neerschieten van de MH17. Uiteraard werd daar door het NOS-journaal uitgebreid aandacht aan besteed. Het viel mij op, dat de Officier van Justitie, in plaats van met feiten en bewijzen voor de dag te komen, helemaal op de emotionele toer ging. Ook het NOS-journaal maakte er een groot emotioneel mediaspektakel van. De propaganda bij de staatsomroep droop er werkelijk ruimschoots vanaf. Dit proces heeft helemaal niets meer met waarheidsvinding van doen. Door overdreven in te spelen op emoties wordt geprobeerd het gebrek aan bewijs te camoufleren. Het proces is daardoor verworden tot een politiek proces. Het is van hetzelfde kaliber als het proces tegen Marinus van der Lubbe in 1934, waarbij hij ter dood werd veroordeeld voor de brand van de Rijksdag in Berlijn, terwijl hij het niet had gedaan.

  Rusland c.q. Poetin is blijkbaar het barbertje dat moet hangen. We mogen blij zijn, dat Poetin over een groot incasseringsvermogen en een ijzeren discipline beschikt, anders hadden we al lang in de derde Wereldoorlog gezeten. Maar pas op met het tarten van de Russische beer. Als ie boos wordt, gaat ie grommen en dan kunnen wij onze lol wel op. Ook het geduld van Poetin kent grenzen !!!

 7. Toen Rutte destijds beweerde de onderste steen boven te halen, heb ik meteen gezegd, dat die onderste steen wel eens een molensteen om de nek van Rutte zou kunnen worden. Ik vermoed, dat ik langzamerhand gelijk begin te krijgen.

  Ach en wee, die arme Rutte toch. Maar ja, wie heeft er nog medelijden met die notoire ruttige leugenaar, die zijn ziel en zaligheid aan de duivel verkocht heeft. Bij zijn initiaties in de duisternis van het geheime maçonieke genootschap heeft hij de duivel gehoorzaamheid, aanbidding en trouw beloofd c.q. gezworen. En tevens werd deze kornuit van de duivel toen gebrainwashed, waarbij zijn gevoelens en emoties werden uitgeschakeld en vervangen door duivelse obsessies. Waarheid, geweten, verantwoordelijkheid, respect en rationaliteit zijn hem nu vreemd. Hij kan nog slechts blindelings de duivelse opdrachten uitvoeren en dat noemt hij ”hogere belangen”. Feitelijk is Rutte daardoor, zoals zovele andere hoge omes, verworden tot een psychopaat. Vroeger werden dit soort lieden opgesloten in gekkenhuizen, maar tegenwoordig treffen we ze aan op de allerlei hoge posten. Hoe lang blijven we dit duivelsgespuis nog accepteren ???

 8. lees het verhaal over de foto van Cor Pan die hij maakte gelijk voordat hij aan boord ging van MH-17. MH-17 werd verwisseld met het eerder van de radar verdwenen toestel MH-370.

  Het hele MH-17 complot stinkt een uur tegen de wind in, doe je eigen onderzoek op het net genoeg informatie te vinden om met het ‘bewijs’ van de Ruwe-radarbeelden van de Verenigde Staten in de prullenbak te gooien, men krijgt nooit de echt radar-beelden te zien, maar deze bestaan werkelijk naar mijn mening.

  Joost Niemoller heeft zijn steentje ruimschoots eraan bijgedragen om het hele, officiële MH-17 verhaal van de hand te doen.

  De gevleugelde uitspraak van M. Rutte: de onderste steen moet boven komen, nou een ieder met een klein beetje boerenverstand weet wat te doen met dit kul verhaal.

  Tip let op het verschil tussen MRD en MRC wat op beide Malysia Air toestellen staat.

  https://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=8186:mh17-het-verhaal-van-de-vreemde-cor-pan-foto-heeft-een-staartje&catid=20:het-complot&Itemid=33

 9. De poppen kast show gaat gewoon door, zich moeten wel, anders moeten zij Rusland hun eccusen aanbieden.
  Daarom hebben zij die paar van Justitie onslagen, zogenaam wegens corruptie, alleen maar, om het proces
  naar hun hand te zetten.
  Zich kiezen liever voor oorlog, dan zij van de Europese Unie op hun knieien gaan!
  Want dat brengt het processen van het Europese Unie in gevaar.
  Deze zal als een kaarten huis in elkaar vallen, dit willen zij ten kosten van alles voorkomen.

 10. Rom, wel eens gehoord van een transponder? Lijnvliegtuigen hebben er zelfs 2, militaire 1. Dat zorgt ervoor dat luchtverkeersleiders die mooie labeltjes bij elk stipje te zien krijgen. Gevechtsvliegtuigen hebben dit voor ‘friend or foe’ herkenning (en een SAM lanceerinrichting zoals de BUK ook, dat zijn 4 grote zware vrachtwagens: lanceerplatform, radar, commando en voorraad).

  Wat ik ook niet helemaal begrijp… hoe kun je een stipje op 10000 voet verwarren met een andere als je er niks van kunt herkennen? Zelfs de kleuren niet. En een radar kijkt echt niet naar kleurtjes op de zijkant. De enige manier om een Malaisian Airlines met Putins vliegtuig te verwarren is als je in het wilde weg overal op gaat schieten. Als het dan volgens het officiële verhaal een Buk-installatie was dan zit daar een goed getraind team met een kundige officier op. En dan nog klopt de timewindow niet, waren ze veel te laat.

  Kort gezegd, dat ‘vergis’ verhaal is op zijn minst zéér onwaarschijnlijk.

 11. Nog dit De Zwarten doos de mensen in de vlucht torren De getuigen in het velt De sateliet gegevens .Alles geheim? Verklaart door de hooft spelers in de VS.

 12. Zoals ik al eerder vermeld heb,is het vliegtuig van Malaysian Airwais aangezien voor het priv’e vliegtuig van Poetin.Ongelukkigerwijze hadden de sierstrippen de kleuren van de Russische vlag.

 13. Go nu word het toch nog een leugen feest met het afscheid van onze Voor leugen specialist
  Rutte.

 14. @ Anoniem

  Wat een meesterlijke samenvatting , deze getuigt van écht groot inzicht .

 15. Amerikanen… met zulke ‘vrienden’, wie heeft er dan nog vijanden nodig?

  En Russen? Serieus, wanneer in de geschiedenis hebben die ons ooit wat aangedaan? Ze zijn juist altijd onze vrienden geweest. En dan bedoel ik niet de periode van de communistische overheersing. Marx, Engels, Trotsky, Lenin, allemaal westerse marionetten betaald en opgeleid door westerse ‘elite’ (illuminati, vm, Rothschild, Rockefeller, Carnegie, Morgan et al). Marxisme is opgezet naar Jezuïeten doctrine (vergelijk marxistische manifest) om in het thuisland van de oosters orthodoxe kerk alle niet aan Rome onderdanige religie met wortel en tak uit te roeien.

  Zo is Rusland al in de 19e eeuw aangewezen als de grote boeman (omdat ze niet mee wilden doen met het centrale banken plan van de Rothschilds, net als Poetin) voor de ‘verdeel en heers’ strategie. En daarna op de Jalta (Oekraïne) conferentie aan het einde van de 2e WO. De grote leider (vrijmetselaar en druïde) Churchill ‘waarschuwde’ (=wees aan) al langer voor het tot dan toe onbeduidende Rusland maar voerde het in de 19e eeuw voorbereide plan uit om half Europa onder het communisme te brengen.

  Een ander deel van dat plan was om Duitsland te verenigen onder Bismarck wat voorheen een lappendeken was van kleine landjes. 20 jaar later was het al oorlog met Frankrijk wat de précurseur was voor ’the war to end all wars’ WO1 wat weer het zaad plantte voor WO2 en de opkomst van het Nationaal Socialisme door het eenzijdige ‘Verdrag’ van Versailles en de oneerlijke herstelbetalingen en de beurskrach (ook opgezet, Churchill was by de NYSE aanwezig tijdens het startschot om te laten zien wie de macht heeft en bij welke club hij hoorde).

  Dat Rusland telkens weer de boeman is, is niet toevallig. Geschiedenis is niet toevallig. Dat toont MH17 maar weer aan. Er wordt met man en macht op ingezet om dit ‘incident’ in te zetten (vgl. Franz Ferdinand, de Lucitana, Pearl Harbour, Golf van Tonkin, ‘babies in the incubators’ Koeweit, gifgasaanval Duma Syrië etc. etc.).

 16. Het volk was tegen, maar Oekraïne moest bij de EU. Had denk ik ook al te maken met Rusland een loer draaien.
  En dan de MH17 laten vliegen boven oorlogsgebied. Net doen alsof je onnozel bent wanneer het vliegtuig wordt
  neergehaald, zich een ramp voldoet. De diepbedroefde nabestaanden nog meer leed aandoen met leugens.
  De schuld bij Rusland leggen. En een ieder die de waarheid verteld laten verdwijnen,net als het bewijsmateriaal.
  En zoiets denkt voor de rechten van de burger te zijn. Ze gaan letterlijk en figuurlijk over lijken.

 17. @ Tycho, 7:20 u. “… Je schrijfsel toont dan ook dat je een zéér nette man bent.”
  Hoewel u niet weet of ik man ben, dank u voor uw lovende woorden.
  Misschien moet ik uw schrijfsels wat meer gaan volgen, evenals de AIVD en anderen, die Xandernieuws al jarenlang als onderwerp van hun belangstelling hebben. 😉
  Groet.

 18. Niet alleen hebben alle doorpotters hun ziel verloren dmv stilzwijgende verkoop, ik vindt het vooral vreselijk voor de nabestaanden die door het gelieg en ellen lange traject ondertussen ook niet meer weten wat waarheid is of niet. Feit is wel dat de onderste steen diep begraven blijft maar we zullen dit nooit vergeten. Vreselijk hoe bedrieglijk er gehandeld is.

  Iemand kan dan wel bedenken hoe er met Corona wordt omgegaan in dit land en dat of je nou leeft of sterft de tweede optie de voorkeur heeft bij onze, ongewogen lijders die door gebrek aan gewicht de heksenwaag van vroeger ontkomen zijn. Ik zou zeggen, zet ze op de weegschaal en wegen. Hoe het verder afloopt kunnen we lezen uit onze geschiedenis !

  Schandalige processen die geen stand houden, op de schandpaal en in het schavot ermee, beter nu we zijn al laat.

  De stomme Hollanders slikken alles, braaf volkje !

 19. 9/11, Irak ,Syrië , MH 17, CO2 reductie onze media zijn niet onbetrouwbaar , maar regelrechte leugenaars , dus ja wil je dit veranderen dan moet je dus de boven ons gestelden aanpakken dwz vrijmetselarij , globalisten ( soros) ect ect doen we dit niet dan ja dan krijg je nog meer van deze kul.

 20. Geen boekraket maar een burkaraket….
  Maidan …. én MH-17 : het kan even duren maar deze keer komt de echte waarheid uit. Een omgekeerd evenredig ‘proces’ gaat het aantonen. Het Westen, natuurlijk weer het Westen, zal zich in alle bochten wringen om het op ‘een gelijk spel’ uit te laten komen. ( Staatsgeheim ‘ hoogste prioriteit’ ) . Stratenmaker Rutte is na 6 jaar steen omdraaien nu officieel een erkend vakman stratenmaker mét iso certificering. Zes jaar lang heeft onze regering gespeeld met de emoties van familieleden. Het is de grootste schande, bij het criminele af, levenslang op water en oud brood. Het zijn de door ons gekozen onrendabele maar duurbetaalde kl**tzakken. De eerste die de nor in moet is die slijmjurk Fraukje Timmermans gevolgd door wijsneus Rutte & Co’s . Nederland gaat binnenkort viraal als piespaal de wereld rond ; onze driekleur is voor zeer lange tijd bezoedelt én die oranje lap die er altijd maar bijhangt heeft ook (al lang) geen historische waarde meer. Fijn voor die nep Nederlanders met twee paspoorten, ik word zo langzamerhand schijt ziek van alle mogelijke in scène gezette gebeurtenissen. Het int. Strafhof in Den Haag krijgt een zware dobber…

 21. Günter: Netjes is hypocriet vernis! Je schrijfsel toont dan ook dat je een zéér nette man bent.

 22. Dat burgervliegtuig hoorde daar niet op die datum en op die plek. De Nederlandse bollebozen zoeken een zondebok, want stel je voor dat de Nederlandse burger doorkrijgt hoe weinig die overheid geeft om de burger. Dus jankt clown Timmermans een leugen bij elkaar en grijnst Rutte de boel onder het kleed. Dat de Russen niet zuiver zijn in dit spel is duidelijk, maar die hebben zich in het vuur van het moment totaal niet gerealiseerd dat politici geen drol geven om mensenlevens.

 23. Het Openbaar Ministerie gaat ook nog met verrassingen komen. Dat wordt spannend.

  Verder nog eens kijken naar testen door de -Russische- luchtmacht met een boordkanon zoals gebruikt door Oekraine. Ander inslagpatroon dan bij MH 17. Denk aan ballistiek van een boordkanon, snelheid jachtvliegtuig en snelheid burgertoestel.

 24. Rutte zelf is ook sowie so onbetrouwbaar, dus conclusie ligt voor de hand: hij was weer eens bezig Rusland te gebruiken als vijand van de EU. Elke aangelegenheid waarbij Rusland gebruikt kan worden om de landen van de EU in het gareel te krijgen wordt aangewend. Niets zo makkelijk als een grote gemeenschappelijke vijand.

 25. Ieder normaal denkend mens en deze zaken op een rijtje zet weet dat dit zaakje stinkt als een beerput.

 26. @ Tycho 5:13 u. Jij schrijft: “Laat de doden de doden begraven!” In zéér nette bewoordingen, uiterst beheerst uitgedrukt: slim kom je niet over.

 27. Rutte liegt al als hij goede morgen zegt. Bedriegers en landverkwanselaars, ziedaar Rutte en zijn rariteitenkabinet. Ik vertrouw nog eerder een 2e hands autoverkoper.

Comments are closed.