MH17 Waarheidsconferentie in Maleisië compleet genegeerd door Nederland

Duitse luchtvaart expert: ‘De conclusies van het JIT rapport zijn complete onzin’. (Afbeelding: Getty Images (2)).

————————————————————————————————————————————–

‘Bewijs dat niet Russische raket, maar Oekraïens gevechtsvliegtuig MH17 neerhaalde opzettelijk achtergehouden en genegeerd door Duitsland, Nederland en het JIT’

————————————————————————————————————————————–

Op 17 augustus werd in Kuala Lumpur (Maleisië) de conferentie ‘MH17: The Quest For Justice’ gehouden. De angst voor de waarheid is in Den Haag klaarblijkelijk zo groot, dat de regering er niet voor terugschrok om Maleisië op diplomatiek vlak zwaar te beledigen. Aan de conferentie namen een flink aantal internationale experts deel, wier forse kritiek op de voorgeprogrammeerde anti-Russische conclusies van het JIT, die van premier Rutte beslist niet in twijfel mogen worden getrokken, ons land een buitengewoon ongemakkelijk en onheilspellend schuldgevoel zouden geven, en wat ons betreft ook zouden moeten geven. Want zelden werd puur vanwege bepaalde geopolitieke doelstellingen zoveel cruciale informatie achtergehouden en verdraaid als met het MH17 dossier, en dat over de rug van vele honderden Nederlandse nabestaanden.

De Duitse onderzoeksjournalist, auteur en voormalige luchtvaart kapitein Peter Haisenko was één van de uitgenodigde experts aan wie talrijke journalisten en het publiek vragen konden stellen. Ook de Nederlandse journalist Kees van der Pijl, die in juli in Café Weltschmerz uitgebreid aandacht aan de zaak besteedde, was aanwezig, net als onder meer documentairemaker Yana Yerlashova, IT-expert Akash Rosen, de Canadese prof. Michel Chossudovsky, John Philpot (rechtsexpert bij het Internationale Gerechtshof en de VN), dr. Gurdial Singh Nijar (ook VN), kolonel Haji Mohd Sakri Hussin (internationaal crisismanagement), dr. Chandra Muzaffar (president van JUST = International Movement for a Just World), dr. Zulaiha Ismail (internationaal erkende oorlogsmisdaden expert), en Askiah Adam, voormalig BBC journalist en nu CEO van JUST.

Doel van de conferentie was om de conclusies van het JIT en de aanklacht tegen drie Russen en een Oost Oekraïner kritisch tegen het licht te houden. Twee dagen vóór de conferentie eiste de Nederlandse ambassade in Kuala Lumpur dat Maleisië deze conferentie zou verbieden. Los van het feit dat dit een schaamteloze inmenging met de interne zaken van een andere staat was, leek deze eis vooral ingegeven door de grote angst dat duidelijk zou worden gemaakt dat het JIT onderzoek in de verste verte niet onpartijdig en neutraal was.

Gegevens cockpit recorder worden nog steeds geheim gehouden

In het voorjaar stelde de nieuwe Maleisische regering al vast dat het onderzoek op voorhand slechts één doel had: Rusland hoe dan ook de schuld geven, en alle andere verklaringen uit te sluiten. Het gevolg was dat het JIT leugens op leugens stapelde, cruciale bewijzen negeerde en verdonkeremaande, en een eindrapport presenteerde dat bomvol tegenstrijdigheden staat die alleen door vakmensen kunnen worden opgemerkt – en die waren dan ook in groten getale op de conferentie aanwezig.

Een van de leugens was dat de cockpit voice- en flightrecorder via Moskou in handen van de Britse AIB was gekomen. Kolonel Haji Mohd Sakri Hussin was al twee dagen na de ramp in Kiev, waar het door het Westen geïnstalleerde illegale regime hem verbood om naar het rampgebied te reizen. Onder bescherming van diplomatieke immuniteit deed hij dat ondanks de nodige hindernissen toch, waarna hij in Donetsk deze recorder in handen kreeg. In Charkov probeerden vier FBI agenten deze van hem af te pakken, wat met behulp van Hussins beveiligers kon worden voorkomen.

Vervolgens overhandigde hij de recorder aan de Britse AIB. Het apparaat bevond zich dus nooit in Russische handen. Op de conferentie vertelde hij ook dat noch hijzelf, noch de Maleisische regering daarna ooit toegang tot de gegevens op deze recorder hebben gekregen. Sterker nog: deze data worden nog steeds geheim gehouden. We moeten het enkel doen met wat de AIB beweert wat op deze recorder staat.

Gaten genegeerd, ‘conclusies JIT rapport complete onzin’

Haisenko liet op de conferentie zijn expertise schijnen op de belangrijke linkerkant van het wrakdeel van de cockpit, die in het JIT rapport enkel vaag wordt afgebeeld, en dat terwijl dit deel uitgebreid is onderzocht. Nergens in het rapport wordt zelfs maar het bestaan erkend van de duidelijk zichtbare gaten van 30 mm. doorsnee, laat staan dat daar een verklaring voor wordt gegeven.

Volgens de luchtvaart expert staan er in het JIT rapport zelf nog meer bewijzen dat de gepresenteerde conclusies ‘complete onzin’ zijn. Zo wordt beweerd dat de cockpit werd doorzeefd met metaaldeeltjes van een BUK raket. Afgezien van het feit dat de simulatie hiervan door de Oekraïense geheime dienst SBU werd geproduceerd, wordt een foto getoond van de vinylplaat tussen de cockpitramen, waar 102 gaatjes in zouden zitten.

Deze plaat zou echter door de kracht van een enorme explosie vlakbij de cockpit door de duizenden metaaldeeltjes van een BUK raket totaal moeten zijn vernietigd. Het wezenlijke punt is dat het frame van dit raam geen enkel spoor van metaaldeeltjes vertoont. Volgens Haisenko is het onmogelijk dat het raam zelf door 102 deeltjes werd doorboord, maar het frame (kozijn) onbeschadigd is gebleven.

Op een foto van dit deel bij de cockpit zijn duidelijk grote ronde gaten van circa 30 mm doorsnee zichtbaar, die onmogelijk door honderden of duizenden veel kleinere metaaldeeltjes van een BUK raket kunnen zijn veroorzaakt. De deeltjes van een BUK raket zijn maximaal 15 mm groot en absoluut niet rond. De zichtbare kleinere gaten buiten het raam, waarvan de vensters deels naar buiten zijn gebogen, kunnen enkel afkomstig zijn van de explosieve splintermunitie die door een Su 25 gevechtsvliegtuig in de cockpit werd geschoten en daar –dus van binnenuit- explodeerde.

Al deze deeltjes hebben enorme kracht, en ook aluminium vormt geen enkele belemmering. Ze verklaren de vernietiging IN de cockpit, waarvan de beelden eveneens niet in het JIT rapport werden opgenomen. Ook deze schade kan echter niet met een BUK raket worden verklaard. ‘Feit: het JIT rapport levert zelf het bewijs dat het volledig onmogelijk is dat dit vliegtuig door een BUK raket werd getroffen.’

‘Nederlandse en Duitse regering weten precies wat er echt is gebeurd’

Haisenko vervolgt dat uit de gesprekken die in de wandelgangen van de conferentie werden gevoerd naar voren kwam dat zowel de Nederlandse als Duitse regering precies weten wat er echt is gebeurd, maar samen met de VS, Oekraïne en andere Westerse regeringen een regelrechte samenzwering hebben opgezet met als doel de waarheid te verbergen en Rusland als schuldige aan te wijzen.

Er was tevens het besef dat de waarheid daarom extreem politieke springstof herbergt. Tenslotte zijn de sancties tegen Rusland vooral op MH17 gebaseerd. Het is nauwelijks voor te stellen dat het Westen ooit zijn excuses aan Moskou gaat aanbieden, om over een schadevergoeding aan zowel Rusland als de Westerse bedrijven die door deze onterechte sancties grote verliezen hebben geleden maar te zwijgen. Dat daarnaast de complete Oekraïense regering onder Poroshenko voor een internationaal tribunaal zou moeten worden gebracht maakt de politieke consequenties nog lastiger.

‘Keihard bewijs wordt vanwege hevige politieke gevolgen nog steeds geweigerd’

De Duitse expert wijst er nogmaals op dat een privé researcher over keihard bewijs in de vorm van documenten beschikt waaruit ondubbelzinnig blijkt dat MH17 door een Oekraïense Su25 werd neergeschoten, en dat de regering Merkel dat van meet af aan heeft geweten. Het punt is echter dat zowel de Duitse als Nederlandse regering en ook het JIT deze bewijzen weigeren aan te nemen. Haisenko: ‘Het is zelfs zwaar crimineel hoe met de bezitter van deze bewijzen, de privé onderzoeker Josef Resch, omgegaan wordt. Meer informatie hierover op www.wifka.de.’

Er is nog hoop dat de Maleisische regering druk op de Nederlandse en het JIT blijft uitoefenen om deze bewijzen eindelijk officieel aan te nemen en te bestuderen, zodat vervolgens een compleet nieuw onderzoek wordt geopend, dat wèl professioneel en neutraal wordt uitgevoerd, en niet de op voorhand door de toenmalige regering Obama, de CIA en Oekraïne gedicteerde conclusies herhaalt.

De waarheid omtrent MH17 en gerechtheid waren het doel van de conferentie in Kuala Lumpur, waar de ‘New Sunday Times’ twee dagen later (19 augustus) een twee pagina’s tellend verslag van plaatste. Vooralsnog is deze conferentie genegeerd door de Westerse media en politiek. Vanwege de heftige politieke gevolgen verwacht Haisenko niet dat dit alsnog gaat gebeuren. ‘De waarheid is zo brisant, dat met alle mogelijk middelen moet worden voorkomen dat deze wordt onthuld, alleen al omdat tientallen Europese politici daardoor voor het gerecht zouden moeten worden gesleept.’

 

Xander

(1) Anderwelt Online
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.:

18-07: MH17 ramp na 5 jaar nog steeds ongegrond en misleidend anti-Russisch propagandaverhaal
29-06: Strategic Culture Foundation: MH17 rapport toonbeeld moreel bankroet van hypocriete Westen
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op
03-01: Kerstcadeau Westen voor Oekraïne: ISIS strijders voor oorlog tegen Russen
02-01: ‘Sluitend bewijs dat MH-17 opzettelijk door Oekraïne werd neergehaald’


2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’


Via oud Xandernieuws.punt.nl:

24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17(Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij


2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)


2016:
28-09: Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)
31-05: Nog meer bewijs dat vlucht MH-17 werd neergeschoten door leger Oekraïne

2015:
31-03: Persbureau Reuters betrapt op vervalsen getuigenis neerhalen MH17
13-03: MH17: Media presenteren opnieuw vals bewijs om Russen de schuld te geven
09-03: ‘Sluitend bewijs dat vlucht MH17 werd neergeschoten door Oekraïense jager’

2014:

20-10: BND blijkt helemaal geen bewijs te hebben voor neerschieten MH-17
11-10: MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn
09-09: Eerste conclusies onderzoek MH17 duiden op schuld Oekraïne, niet Rusland
07-08: Meer bewijs dat vlucht MH17 werd neergehaald door luchtmacht Oekraïne (/ Canadese OVSE-waarnemer bevestigt kogelgaten in wrakstukken)
31-07: Piloot: Cockpit Boeing werd met boordkanon jachtvliegtuig beschoten
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
24-07: Westen verdraait interview separatistenleider; Kiev houdt gesprekken met piloten achter
23-07: CIA gaat mogelijk Oekraïense ‘deserteur’ schuld geven van vliegramp
22-07: Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht
20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Het onderzoek stinkt aan alle kanten, zoveel is wel duidelijk.
  Dat vliegtuig had daar sowieso niet mogen vliegen, dat is ernstig verwijtbaar. Welke dwaas laat een burgervliegtuig over oorlogsgebied vliegen waar eerder al militaire vliegtuigen waren neergehaald. Totaal onverantwoord.
  Verder hoort de inhoud van de zwarte dozen openbaar te worden.
  Het is te zot voor woorden dat Oekraïne wel in het JIT zit en Rusland niet.
  Verder is het totaal ongeloofwaardig dat heel toevallig er allerlei radarstations zouden zijn uitgeschakeld.
  Nogmaals, het stinkt. En Rusland, noch de pro-Russische rebellen hadden baat bij het bewust neerhalen van dit vliegtuig. Hoogstens per ongeluk. Oekraïne had wel baat bij het neerhalen van dit vliegtuig om de schuld vervolgens bij Rusland te kunnen leggen. Wie zal het zeggen…

 2. Volgens mij zijn beiden schuldig, Rusland EN Oekraïne… beiden hebben ook geen moment meegewerkt om het gebied veilig te stellen voor onderzoek. Vergeet echter ook niet de beelden van burgers die vervolgens daar rond neusden en pogingen om geld te pinnen van “gevonden” bankpasjes. Te erg voor woorden. Vrees dat de echte daders nooit berecht zullen worden.

 3. Zou het kunnen dat deze hele kwestie Rusland in de kaart speelt? Per slot is de publieke opinie juist door het Rusland-bashen op de hand van Rusland….Nehhh…of toch? De underdog heeft meestal de beste kaarten…

 4. @Edwin Vissers
  Op dezelfde manier als in de video communiceert Q met zijn achterban, en het lijkt erop dat de Deep State er geen vat op kan krijgen. Ze worden nu met hun eigen wapens om de oren geslagen. Zeker nu de info langzaam en doelbewust naar buiten wordt gebracht.

 5. Hoofdschuldige is degene die de MH17 over oorlogsgebied liet vliegen, terwijl de ons omringende landen dat hadden verboden!!! Waarom is/zijn deze perso(o)nen NOOIT in BEELD GEKOMEN?

 6. Waarom komen de Russen zelf niet met bewijs over de SU-25?
  Rusland heeft ongetwijfeld militaire middelen expertise waarmee ze min of meer ‘ konden meekijken ‘ toen de MH17 werd neergehaald.

 7. Ik mis interessante informatie die ook in New Straits Times is gepubliceerd nav deze conferentie, zelfs in een apart artikel https://www.nst.com.my/news/nation/2019/08/513617/malaysia-turned-down-offer-lead-investigation-mh17-which-was-shot-down Directeur-generaal van de Maleisische Civil Aviation Authority, Datuk Seri Azharuddin Abd Rahman heeft niet alleen verteld dat in eerste instantie aan Maleisië was gevraagd om het onderzoek te leiden (door hen afgewezen ivm druk met onderzoek MH370), maar hij heeft ook duidelijk gezegd dat zijn team de zwarte doos (dat moet dan de cvr zijn) heeft beluisterd; hij heeft zijn regering daar over geïnformeerd. En de conclusies zijn kennelijk niet anders dan wat door de OVV is gerapporteerd (want dan hadden we dat zeker gehoord). Hij verwijst ook naar dat rapport. Hij rekende ook af met de verdenkingen tav het bewaren van de zwarte dozen. Ze zijn toegevoegd aan het bewijsmateriaal dat straks bij de rechtzaak wordt gebruikt. Hij heeft ook duidelijk op de twee onderzoeken gewezen. Sommigen gooien ze op één hoop.

 8. De Oekraïense luchtmacht heeft Mig 29 toestellen, gaan veel hoger dan Mig 26 toestellen.
  Volgens ooggetuigen was het silhouet van een Mig 29.
  Door een vijandelijk toestel met een boordkanon uit te schakelen moet je zo dicht mogelijk in de buurt zijn, anders treffen de meeste kogels geen doel.
  De piloot moet dus gezien hebben dat hij schoot op een civiel toestel.
  Moest daarom een reden zijn deze toch neer te halen.
  Toestel van Putin vloog in de buurt met een zelfde civiel toestel met dezelfde kleuren.
  Deze zou zich nooit over een oorlogsgebied laten leiden.
  Voor de aanslag waren meerdere radar systemen actief en daarna plotseling niet meer, dit volgens Rusland.
  Op een website was de aanslag al eerder bekend, gezien de data hierop.
  Conclusie is dat Rusland mogelijk op de hoogte was van een eventuele aanslag.
  Rusland heeft kunnen denken, laten ze zich in eigen voet schieten door een ander toestel neer te schieten.
  Hoe dit precies daarna georganiseerd is laat zich raden. Door Rusland? Vandaar dat Rusland nu beweert dat het toch een buk raket was, zij zijn anders mede schuldig door dit alles te laten gebeuren.
  Dat het geen buk raket kon zijn, bewijst de schade aan het toestel. Alleen de cockpit is doorzeeft, Romp heeft geen of nauwelijks schade. Spoor van kogel op vleugel.
  Geen ooggetuigen van lancering buk raket, deze laat een rookspoor achter die lang blijft hangen en geeft een oorverdovend geluid. De zuurstofmaskers van Timmermans zijn niet mogelijk na een plotselinge inslag van een buk raket, alle systemen zijn dan direct niet meer functionerend.

 9. Ik snap niet dat de nabestaande niet eisen dat ze de laatste minuten van de cocpitvoicerecorder mogen horen. Je hoort alleen maar dat ze vertrouwen? hebben in het JIT. Welnu ik denk dat dit maar een enkeling is. De rest wil het wel weten.

 10. @Balfour Declaration: de nagel op de kop!
  De elite zijn altijd oorlogsstokers geweest omdat ze daar goed aan verdienen. Het is toch maar het voetvolk dat moet vechten en hun leven moet geven voor het ‘vaderland’ terwijl zij veilig vanop afstand dirigeren en de winsten opstrijken.
  Maar ze hebben het wat moeilijker met die altijd-werkende hypocriete methode nu de massa niet meer te bedriegen is en álles aan het licht komt. Niks kan meer verborgen blijven en daar heeft de elite nog niks op gevonden.
  Ze proberen wel krampachtig door twijfel en verwarring te zaaien, desinformatie, trollen en nepnieuws de wereld in te zenden maar ook dat mislukt telkens door herkenning van de meest belachelijke smoezen, die ze vaak dan nog zelf ontmaskeren.
  Door sociale media hebben ze geen macht meer om via de leugenpers te heersen, voor te kauwen wat we mogen weten, mensen kunnen vrij hun meningen, bezorgdheden en twijfels delen en zelfs leugens bewijzen door middel van de technologische vooruitgang: foto’s, filmpjes, camera’s die bedoeld waren als controlemiddel op de massa maar die de elite nu tegen zichzelf gekeerd zien en hun vuile machtspelletjes blootleggen met massa mensen als pionnetjes.
  Een oorlog uitlokken door Rusland als zondebok te gebruiken voor de georkestreerde moord op 298 mensen, opgeofferd door en met medeplichtigheid van hun eigen politieke leiders – voor macht die ze niet meer hebben en nooit meer zullen hebben.

 11. De EU leiders kunnen zo langzamerhand allemaal voor het tribunaal, al was het alleen al
  aan verraad van land en bevolking.
  Dit is daar weer een voorbeeld van. De EU heeft belang bij Oekraïne en houdt hen de hand boven het hoofd.
  Ze hebben totaal geen respekt voor slachtoffers en de nabestaanden
  Ook heb ik ergens gelezen dat er nog een vliegtuig daar vloog met Poetin, aanslag bedoelt voor hem?
  Des temeer het de Russen niet waren maar Oekraïne.

 12. Het is wel duidelijk dat velen ,,hun onderzoek,, inmiddels zijn gestopt, wellicht omdat de ernst van de zaak hen niet meer interesseert !
  Maar voor diegene die het Buck verhaal geloven…. iemand schiet mensen dood met een FN geweer (=Belgisch fabrikaat) is in dit geval België aansprakelijk of de schutter ?

 13. De Su-25 is een grondaanvalstoestel geoptimaliseerd voor close in air support.
  Het heeft een maximale snelheid van 975 km/u en een operationeel plafond van 7000 meter.
  Met een dergelijk toestel een op 10 kilometer hoogte 915 km/u snel vliegend verkeersvliegtuig onderscheppen is feitelijk onmogelijk.
  De Oekraïners beschikken echter ook over de MiG-29 en Su-27, Mach 2+ onderscheppingsjagers met een operationeel plafond van meer dan 18 kilometer, voor wie het onderscheppen van een verkeersvliegtuig een “piece of cake” is.
  Waarom dus een Su-25 als de (onmogelijke) verdachte aanwijzen?

 14. Het heeft helemaal geen zin om met kritische aantekeningen te komen als de vloedgolf aan onzin het wint van de ratio. Hetzelfde gebeurd met de aanslag op de 9/11 en nog een heleboel zaken.
  De onderste steen van Rutte is een bezwering die alle kritische opmerkingen bij voorbaat kansloos maakt. Dat een regering of een willekeurig samenraapsel van politici burgers opoffert voor vaag gewin is iets wat niet opkomt bij de massa.

  Wat deed dat burger vliegtuig daar terwijl men donders goed wist dat het gevaarlijk was?
  Heeft er eigenlijk wel plaats gevonden wat men ons zo graag wil doen geloven?

  Hoe kan het dat de beste kwaliteit staal van enkele cm dik voor ons aller ogen verpulvert, maar de paspoorten van de terroristen wel op straat lagen?
  Gaat u maar rustig slapen en snaveltjes toe?

 15. Het hele spel was opgezet om Rusland dichterbij een oorlog te manoeuvreren en een solidere basis te leggen voor de publieke goedkeuring om die oorlog ooit te starten. Daar zijn ze al een tijdje druk mee bezig. Van doping in de sport tot een gif aanval tot een wapen liefhebber en ga zo maar door. Systematische indoctrinatie.
  Het kabinet is inzake MH17 net zo hard schuldig aan de moord op die mensen in dat vliegtuig als die joker die welke trekker dan ook heeft overgehaald. Dat die vlieger niet helemaal opging was “jammer” voor de elite en dat er nu aandacht besteed wordt om de echte onderste steen eens aan het daglicht te brengen is niet gewenst en dan reageert men met nog meer leugens, dreigementen of zwijgt het dood. Daar zijn ze goed in. De Nederlandse sponsoring van ISIS heeft ondertussen ook geen gewenst resultaat opgeleverd en dus gaat Nederland (i.p.v. Syrië heropbouwen) nu maar weer helpen een volgend conflict te starten en wel in Iran, nu met een bootje. Het draagvlak moet immers ooit toch een keer voldoende zijn om de oorlog te rechtvaardigen. Indien alle indoctrinatie mislukt zal men alsnog op de knop drukken. Goedkeuring of niet, er is een agenda. Ave

 16. Het was Oekraïne.
  Verdwenen, vermoorde, vluchtleider, verhaal Oekr. piloot bij terugkomst van vlucht. Alles wijst naar Oekraïne.

 17. Eerder een reactie geplaatst omtrent dit ,afgekeken, artikel ….. Xander spieken mag best wel (een beetje)…. maar laat in ieder geval het dan wel weten.
  Zoiets in de geest van : van een van onze Duitse collega’s , dit willen wij u niet onthouden…..

  Eerst checken voordat u met commentaar komt. Bij alle artikelen staat de bron eronder vermeld. Mod.

 18. Xander , waar blijft in deze de naam Resch…. een waarheidszoeker die in opdracht van een zeer vermogend persoon uit Zwitserland zijn opdracht heeft uitgevoerd. Voor de ware toedracht zijn tientallen miljoenen euro’s ter beschikking gesteld ! Omdat langzamerhand de ,,geest uit de fles is gekomen,, wil dhr. Resch alleen in bijzijn van internationale journalisten de ware geschiedenis bekend maken. Binnenkort loopt het dun door de broeken bij het leugenachtige J.I.T. tribunaal ….

  De waarheid komt altijd uit, het kan kort of lang duren. Ons land heeft een enorme blunder gemaakt, zijn ,,gezicht,, volledig verloren. Maar één troost burgers, Merkel speelt net zoals andere Europese landen, bewust mee met een van de grootste oplichtingspraktijken van deze nog jonge eeuw.

 19. Ik zit nog steeds met het vraagstuk omtrent een video die kort na het neerhalen van MH17 op Youtube te zien was. Er was een tweemotorig vliegtuig te zien dat in een rechte lijn vloog, terwijl er uit de rechter straalmotor meterslange vlammen en zwarte rook kwamen. Deze video heeft heel kort op Youtube gestaan en is verwijderd! De staart was te zien met rood, en blauw, terwijl de ondergrond wit was, dus dezefde kleuren als Malaysian.

 20. Leugens en nog eens leugens worden opeengestapeld om de waarheid onder tafel te houden. Al na een dag werd Rusland als schuldige aangewezen wat natuurlijk al zeer verdacht was + dat na de reconstructie van het vliegtuig al direct gezien kon worden dat linksachter de cockpit, de cockpit doorzeefd was met kogels, ronde kogels dus afgevuurd door een straaljager van Oekraïne, wie anders? Dit is zo duidelijk als wat. Ieder met een grammetje verstand kan dit begrijpen alleen de zogenaamde deskundigen niet. Leugens, bedrog en manipulaties houden de waarheid onder de tafel. Wat een diepe minachting voor de nabestaanden en wat een gekonkel van onze politiek, onze media en vooral onze regering. Diepe schaamte. Ik zal nooit meer op een van regeringspartijen stemmen. Ook niet meer op die zogenaamde christelijke partijen. Hemeltergende hypocratie.

 21. Rutte beloofde destijds met veel bombarie, dat hij de onderste steen boven zou halen. Die onderste steen bleek een molensteen om de nek van Rutte. Een steen, die alsmaar groter en zwaarder wordt. Rutte liegt en bedriegt en lacht al zijn leugens weg. De boef moet ophoepelen !!!

 22. De Duitse expert Peter Haisenko zegt keihard bewijs te hebben in de vorm van documenten waaruit ondubbelzinnig blijkt dat MH17 door een Oekraïense Su25 werd neergeschoten. Opmerkelijk is dat juist de Russen, na eerst ook met dit verhaal naar buiten te zijn getreden, deze versie nu betwisten. Zij zijn er inmiddels van overtuigd dat de MH17 door een BUK-raket is neergeschoten. Echter wel door de Oekraïners en niet door de separatisten. Dat is het enige verschil met het JIT. Volgens Peter Haisenko liegen de Russen dus ook?

 23. Oekraïene moest uit de Russische invloedssfeer worden gehaald en in de westerse invloedssfeer worden geloodst om strategische redenen (een verdere insluiting van Rusland) en omdat Turkije niet in de EU kan of mag. Normaal hadden miljoenen goedkope Turkse arbeiders het tekort in Europa moeten aanvullen (door de sterke daling van de autochtone populatie bij ons). Oekraïne moet nu Turkijke vervangen. Er zitten tientallen miljoenen goedkope en goed opgeleide arbeidskrachten te wachten op exploitatie door het Westen, samen met de Oekraïense grondstoffen. Het MH17-verhaal is een belangrijk element in die strategie. Rusland had hier niets bij te winnnen, enkel te verliezen.

Comments are closed.