MH17 ramp na 5 jaar nog steeds ongegrond en misleidend anti-Russisch propagandaverhaal

————————————————————————————————————————————-

‘Als het zo doorgaat zijn we straks allemaal nabestaanden, want dit kan op een Oost-West conflict uitlopen’

————————————————————————————————————————————–

‘Flagrante leugens en doelbewuste fluistercampagnes mogen het nooit winnen van onloochenbare feiten,’ sprak premier Mark Rutte gisteren tijdens de 5e herdenking van de MH17 ramp op 17 juli 2014 (foto (2)). Premier, waarom maak je daar zelf dan niet eens eindelijk een begin mee door de volgende vragen, gebaseerd op diep weggestopte zaken en feiten, te beantwoorden:

* Waarom zijn de analyses van de Duitse luchtvaarspecialist en voormalig verkeersvlieger Peter Haisenko, die onder meer aanhaalde dat het lichaam van de MH17 piloot was doorzeefd met kogels, nooit verder onderzocht?

* Waarom mocht de familie van deze Maleisische piloot het lichaam niet zien en was zijn grafkist zelfs vergrendeld?

* Waarom werd een van de Maleisische piloten in allerijl in Nederland gecremeerd, en niet in zijn thuisland?

Waar is de Spaanse luchtverkeersleider gebleven?

* Waarom is er geen onderzoek verricht naar de raadselachtige verdwijning van de Spanjaard Carlos, die op het moment van de ramp in de Oekraïense verkeerstoren werkte, en via zijn telefoon ‘live’ doorgaf dat er mannen de toren binnenkwamen en alle radarbeelden in beslag namen? Daarna is nooit meer iets van deze luchtverkeersleider vernomen.

* Waarom heeft Oekraïne gelogen over het ‘toevallig’ uitstaan van zijn eigen radar op het moment van de ramp, en dat terwijl op 12 juli in verband met de burgeroorlog net de hoogste alarmfase was afgekondigd? Uit AWACS beelden (radartoestellen van de NAVO) blijkt namelijk dat die gewoon aanstond.

Waarom kreeg Rusland al na enkele uren de schuld?

* Hoe kan het dat de Amerikaanse vicepresident Joe Biden –wiens zoon lucratieve schaliegasbelangen in Oekraïne heeft- al een paar uur (!) na de ramp verklaarde dat ‘Rusland het gedaan moet hebben’? De brokstukken van MH17 waren nog maar nauwelijks op de grond gevallen. Wijst dit niet sterk op een voorgeprogrammeerde / vanuit Washington gedicteerde uitkomst van het JIT onderzoek dat toen nog moest beginnen? Sloot Biden daarmee niet onmiddellijk alle eventuele andere verklaringen op voorhand uit?

* Waarom zijn de diverse ‘leaks’ van Amerikaanse inlichtingenofficials, die bevestigden dat de officiële, ook door u gepropageerde versie niet klopt maar er in realiteit iets anders is gebeurd, nooit serieus genomen?

Waarom opzichtige misleidingen en genegeerde verklaringen?

* Waarom werd de valse suggestie gewekt dat de BUK raket die in het onderzoeksrapport wordt afgebeeld niet de raket is die MH17 zou hebben vernietigd? Waarom werd dit feit vorig jaar alleen in ‘de kleine lettertjes’ erkend? Waarom negeerden de media dit en presenteerden deze foto desondanks als ‘bewijs’ van Russische betrokkenheid?

* Waarom is er niets gedaan met het bewijs dat Rusland leverde, namelijk dat het serienummer van deze (dus foutief afgebeelde) BUK raket overeenkomt met een projectiel dat door Oekraïne –en niet Rusland- in gebruik was?

* Waar is de verklaring van de Canadese OVSE vertegenwoordiger, die als eerste op de plek van de ramp was en letterlijk zei dat er ‘gaten in het wrak zitten die door alleen door een mitrailleur kunnen zijn gemaakt’, gebleven? Er werd weliswaar beweerd dat die gaten door metaaldeeltjes van een BUK raket zijn veroorzaakt, maar waarom is de verklaring van deze Canadees –die tevens vertelde dat hij had gezien hoe mensen aan het ‘zagen’ waren aan de cockpit (!)- nooit onderzocht?

* Waarom is de leugen verspreid dat het JIT zich met forensisch onderzoek heeft beziggehouden, terwijl dat niet het geval is?

Waarom zijn zwarte dozen en radarbeelden geheim gehouden?

* Waarom zijn de beelden van de zwarte doos en de geluidsopnames van de verkeerstoren nooit vrijgegeven? Waar is de verklaring van de Maleisische official die door FBI agenten werd gesommeerd de gevonden zwarte dozen aan hen te overhandigen (maar dit weigerde)?

* Waarom houden de Amerikanen hun eigen ‘bewijs’ in de vorm van radarbeelden achter, en moeten we hen enkel op hun woord geloven wat er op die beelden te zien zou zijn?

* Een flink aantal ooggetuigen die pal na de ramp door de BBC werden geïnterviewd verklaarden allemaal dat ze straaljagers hadden gezien. Niemand had het over de (zeer luidruchtige en op 20 kilometer zichtbare) lancering van een BUK luchtdoelraket. Voor de duidelijkheid: de rebellen hadden geen eigen straaljagers, dus kunnen die alleen van Oekraïne zijn geweest. Waarom heeft de BBC al deze interviews na enkele dagen plotseling van het internet gehaald, en heeft YouTube later hetzelfde gedaan toen deze door gebruikers toch weer waren geupload?

Waarom kreeg Oekraïne vetorecht over uitkomsten onderzoek?

*  Waarom stemden alle betrokken partijen –met uitzondering van de enige beschuldigde partij, Rusland- op 8 augustus in met een overeenkomst waarin was vastgelegd dat alle leden van het JIT het met de conclusies eens moesten zijn? Waarom werd de tekst hierover voor het parlement geheim gehouden? Waarom is het meteen een staatsgeheim dat als één van de leden (Oekraïne) vindt dat iets niet gepubliceerd mag worden, het dan ook niet gedaan en dus genegeerd wordt?

* Zoals geschreven zag geen enkele getuige in het gebied de lancering van een BUK raket. Toch dook er later een foto op waarop een lanceer/rookspoor was te zien. Er bleken echter verschillende versies van deze foto te zijn, want in de eerste foto waren hangende telefoonkabels weggeshopt, die in de tweede versie wèl te zien waren. Is dit geloofwaardig bewijs?

* De zogenaamd door Oekraïne afgeluisterde telefoongesprekken tussen de pro-Russische rebellen bleken later nep en/of gemanipuleerd te zijn. Waarom is dit door niemand hardop erkend?

Waarom werd Rusland uit onderzoek geweerd?

* Waarom wordt er nog steeds gelogen dat Rusland weigerde mee te werken? Wat er bedoeld wordt is dat Rusland niet (op voorhand en ook niet achteraf) wilde erkennen dat het schuldig is. Geen enkele beschuldigde –en zeker niet valselijk- hoeft volgens Westerse rechtspraak mee te werken aan zijn eigen veroordeling. Waarom de Russen dan wel? Rusland wilde wel degelijk meewerken, maar enkel op basis van gelijkwaardigheid, als volwaardige partner. Dat werd echter vooral door Oekraïne geweigerd.

* Waarom weigerde het JIT een waarnemer te sturen naar een Russisch experiment dat bedoeld was om uit te zoeken hoe het vliegtuig werd neergehaald? Zou dat niet logisch zijn geweest indien sprake was geweest van een echt objectief onderzoek?

* Waarom werd ook de test van de BUK raket fabrikant (Almaz-Antey) genegeerd? Uit deze test bleek dat er bij een BUK explosie minstens 1200 vlindervormige gaten in zowel de voorkant als de achterkant van de cockpit hadden moeten zitten. Bij de Maleisische Boeing werden echter slechts 2 van deze gaten aangetroffen, en dan enkel nog aan de voorkant.

* Waarom heeft kapitein Vladislav Voloshin, piloot bij de 299e tactische luchtbrigade, op 16 juli –dus één dag voor de ramp- zijn handtekening gezet onder een vluchtplan voor 17 juli, en dat terwijl het regime in Kiev beweerde dat er op die dag geen enkel militair toestel in de lucht was gestuurd? Is het niet verdacht dat deze piloot later heel ‘handig’ zelfmoord pleegde, zodat zijn eventuele getuigenis bij voorbaat kon worden begraven?

Wie heeft er het meeste voordeel?

* Waarom weigert het JIT de allerbelangrijkste vraag te stellen die op alle politiebureaus door alle rechercheurs altijd wordt gesteld, namelijk: wie heeft er het meeste voordeel van wat er met MH17 is gebeurd? (Denk in dit verband bijvoorbeeld ook aan de vele keren dat Oekraïne beweerde dat Rusland op het punt stond een invasie uit te voeren, wat geen enkele keer bleek te kloppen.)

* Waarom zijn er meteen levensgrote foto’s van de vier hoofdverdachten gepubliceerd, terwijl deze mannen nog geen enkel verweer konden geven? Ook dit gaat rechtstreeks tegen het normale recht van verdachten (en daarmee de mensenrechten) in om zich in ieder geval eerst te kunnen verdedigen.

CIA bezet twee verdiepingen in gebouw Oekraïense geheime dienst

Ook zouden we eindelijk eens helder en vooral eerlijke uitgelegd krijgen waarom het JIT de Oekraïense geheime dienst, die in de jaren voor de staatsgreep ingehuurd kon worden om huurmoorden te plegen, als belangrijkste bron gebruikt. Een jaar geleden zette deze dienst nog een nepmoord op een Russische journalist in scene. Ook niet onbelangrijk: de Amerikaanse CIA bezet twee complete verdiepingen van hun gebouw. Met andere woorden: zij sturen de Oekraïense geheime dienst aan en dirigeren de (militaire) acties in het land.

Dit is dezelfde geheime dienst in Kiev die bezig was Nederlandse rechercheurs af te luisteren en te bespioneren. En dat door een zogenaamde bondgenoot en JIT partner met nota bene vetorecht over de uitkomst van het onderzoek.

Wat bespraken Brennan, Timmermans en Verhofstadt in Kiev?

Drie maanden voor de MH17 ramp was John Brennan, Obama’s hoofd van de CIA, in Kiev om met het ‘coup’ regime te overleggen. Al de volgende dag begonnen de militaire operaties in het land. Dan vergeten we nog bijna Victoria ‘F*ck the EU’ Nuland, die een grote rol speelde bij het opzetten van de illegale CIA staatsgreep in Kiev.

Overigens had ook de EU er kort voor de staatsgreep zijn mannetjes heen gestuurd: de liberale eurofederalist Guy Verhofstadt en ‘onze eigen’ Frans Timmermans, die naar het later zo berucht geworden Maidan plein ging. Timmermans was ook de eerste Nederlander die na de ramp naar Oekraïne ging. Hij ging echter niet naar de plek van de ramp, maar naar Kiev. Waarom? John Brennan was daar net geweest, en hij kende die mensen dus al. Wat deed hij daar? Wat had hij daar te bespreken? En waar was dat theatrale toneelstukje bij Jeroen Pauw voor nodig? Om de nabestaanden in Nederland een soort van (weliswaar valse) ‘closure’ te geven?

Verder financierde de Nederlandse regering de TV zender Hromadske TV, een propagandazender tegen de (democratisch gekozen) zittende regering. Ook de krant Novaja Gazeta wordt als bron gebruikt, maar er wordt niet bij verteld dat ook deze door de Nederlandse regering werd betaald. En deze krant zou dan op Russisch grondgebied (!) ‘militaire eenheden’ hebben ‘ontdekt’ die mede verantwoordelijk voor de ramp zouden zijn.

Zeer twijfelachtige hoofdbron: Bellingcat

De tweede belangrijkste bron van het JIT is de werkloze Brit Elliot Higgins, die geen enkele politie- of journalistieke ervaring had. Hij begon zichzelf het ‘burgerjournalistieke collectief Bellingcat’ te noemen, dat zich nu ook in Nederland heeft gevestigd en zelfs met een half miljoen euro door de Postcode Loterij wordt gesponsord (en daarnaast door allerlei stichtingen zoals Pax en de Atlantic Council). Zelfs ‘top’journalisten van  het NRC volgen trainingen van Bellingcat (dat zo goed als zeker wordt aangestuurd door de CIA).

Higgins noemde zich overigens eerst ‘Brown Moses’, waarmee hij een reputatie had opgebouwd met het documenteren van de Westerse positie ten aanzien van Syrië. Hij werd vooral berucht vanwege zijn valse onthullingen over de chemische aanval op Douma. Het gerenommeerde MIT (Massachusetts Institute of Technology) schreef over zijn analyses over (chemische) wapens en projectielen dat ‘deze meneer handig is met computerspelletjes, maar verder duidelijk geen idee heeft waar hij over praat.’

Het Duitse Der Spiegel heeft zijn lezers excuus aangeboden dat Higgins / Brown Moses (= Bellingcat) enige tijd als betrouwbare bron werd aangehaald Maar niet het JIT, niet de Nederlandse media, niet de Nederlandse politiek. Hier is zijn woord nog steeds evangelie. Dat hij na enkele schandalige Twitter berichten al snel werd ontslagen door het Kings College in Londen, waar hij was aangesteld om ‘NAVO nieuws’ te brengen, speelt klaarblijkelijk geen enkele rol.

Bellingcat kwam op 15 juli 2014 online, slechts twee dagen vóór MH17 en één dag voor het afkondigen van nieuwe sancties tegen Rusland door de regering Obama. Die sancties werden in eerste instantie door de EU afgewezen, maar na de ramp stemde Europa er ineens toch mee in. Toeval?

Spookproces, aanfluiting voor de rechtsgang

Journalisten Kees van der Pijl en Karel van Wolferen (ex NRC), op wier themagesprek in juni in ‘Café Weltschmerz’ dit artikel mede is gebaseerd, hebben het dan ook over een show- en spookproces dat het publiek de komende tijd krijgt voorgeschoteld. ‘Het idee om iedereen spreekrecht te geven –per nabestaande mogen er 3 aan het proces meedoen, dus 900 in totaal- is een aanfluiting voor de rechtsgang, want dat is om het publiek te bespelen (huilende mensen op TV, e.d.).’

Het MH17 spookproces kan daarom tot niets leiden. De verdachten zijn al met foto en naam gepubliceerd en hebben het woord ‘moord’ al achter hun naam staan. ‘Dit is volstrekte show, en de nabestaanden zijn daar het slachtoffer van.’ De Duitse nabestaanden zijn onder leiding van een advocaat juist een proces tegen Oekraïne begonnen, omdat dat land zijn luchtruim ondanks de gevaarlijke situatie niet had gesloten.

Zeer verontrustend: Twijfelaars aan officiële verhaal worden ‘landverraders’ genoemd

Wat de journalisten heel erg en zeer verontrustend vinden is dat iedereen die aan het officiële –feitelijk totaal ontkrachte- MH17 verhaal twijfelt, niet alleen het verwijt krijgt de pijn bij de nabestaanden erger te maken, pro-Putin of een ‘Russische agent’ te zijn, maar hier en daar al zelfs wordt beticht van landverraad. Er is inderdaad al enige onrust in het nabestaandenfront ontstaan, echter niet om deze reden, maar omdat er ingrepen zijn gedaan om ervoor te zorgen dat er geen Nederlanders met dat Duitse nabestaandenproces tegen Oekraïne konden meedoen.

De Russen zijn volgens onze media en politici dus tot de grote boosdoeners bestempeld, en men haalt alles uit de kast om het –grotendeels helaas nog naïeve- Nederlandse volk zo te laten. ‘Je leest overal dat Putin verwarring wil zaaien en verdeling wil veroorzaken, ook van minister van BiZa Ollongren. Putin wil de democratie ondermijnen, etc., maar een grotere onzin is nauwelijks denkbaar.’ Volgens de journalisten zouden de Russen juist een proces wegens smaad moeten aanspannen, omdat drie van hun mensen zonder bewijs met naam en toenaam worden beschuldigd.

Dit kan uitlopen op Oost-West conflict ‘en dan zijn we allemaal nabestaanden’

De conclusies zijn huiveringwekkend. ‘Het is ontzettend belangrijk te beseffen dat dit totalitair is. Er is een gordijn van zelfcensuur neergedaald over het Westen, en daar is op dit moment bijna niet doorheen te dringen. Wij proberen dit te doen, maar we hebben te maken met een totalitaire ingreep. Het is heel belangrijk om dit te beseffen…. (Want) als dit conflict in Oekraïne uit de hand loopt zijn we allemaal nabestaanden. Dan praten we niet meer alleen over die 298 mensen, hoe tragisch ook, en de 13.000 die daar al zijn omgekomen. Want dat worden er dan meer als het een serieus Oost-West conflict wordt.’

Met andere woorden: het op deze wijze omgaan met, en vals beschuldigen van een kernmacht, waar Nederland een hoofdrol in speelt, gebeurt overduidelijk om bepaalde Atlantische geopolitieke doelstellingen (het losweken van Oekraïne uit de Russische invloedssfeer en het land uiteindelijk EU- en NAVO lid maken) te verwezenlijken, Dit kan als het zo doorgaat wel eens volkomen verkeerd uitpakken, en uitlopen op de –door de Atlantici klaarblijkelijk zo vurig gewenste- oorlog tegen Rusland. Europa dreigt dan voor de derde keer in iets meer dan een eeuw het strijdtoneel van een wereldoorlog te worden. Alleen zal er na deze derde keer vanwege het gebruik van kernwapens hoogstwaarschijnlijk geen enkel herstel meer mogelijk zijn.

 

Xander

(1) Café Weltschmerz (YouTube)
(2) Afbeelding: Embed from Getty Images“>Getty Images (vrij voor redactioneel, niet commercieel gebruik)

Zie ook o.a.: (niet alle artikelen over dit onderwerp)

29-06: Strategic Culture Foundation: MH17 rapport toonbeeld moreel bankroet van hypocriete Westen
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op
03-01: Kerstcadeau Westen voor Oekraïne: ISIS strijders voor oorlog tegen Russen
02-01: ‘Sluitend bewijs dat MH-17 opzettelijk door Oekraïne werd neergehaald’


2018:

17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’


Via oud Xandernieuws.punt.nl:

24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17(Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij


2017:

09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)


2016:

28-09: Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)
31-05: Nog meer bewijs dat vlucht MH-17 werd neergeschoten door leger Oekraïne

2015:
31-03: Persbureau Reuters betrapt op vervalsen getuigenis neerhalen MH17
13-03: MH17: Media presenteren opnieuw vals bewijs om Russen de schuld te geven
09-03: ‘Sluitend bewijs dat vlucht MH17 werd neergeschoten door Oekraïense jager’

2014:

20-10: BND blijkt helemaal geen bewijs te hebben voor neerschieten MH-17
11-10: MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn
09-09: Eerste conclusies onderzoek MH17 duiden op schuld Oekraïne, niet Rusland
07-08: Meer bewijs dat vlucht MH17 werd neergehaald door luchtmacht Oekraïne (/ Canadese OVSE-waarnemer bevestigt kogelgaten in wrakstukken)
31-07: Piloot: Cockpit Boeing werd met boordkanon jachtvliegtuig beschoten
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
24-07: Westen verdraait interview separatistenleider; Kiev houdt gesprekken met piloten achter
23-07: CIA gaat mogelijk Oekraïense ‘deserteur’ schuld geven van vliegramp
22-07: Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht
20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

42

 1. @Raveltje

  *De maan heeft geen aantrekkingskracht*,
  wat vertel je me nu, hoe wil je eb en vloed dan verklaren?
  Oh, dat is ons ook wijsgemaakt?
  Ja tuurlijk….zeker weten…zoals zo veel.
  Qui Bono.

 2. Indrukwekkend overzicht.Van de week werd nog bekend dat veel nabestaanden er des te meer onder lijden,dordat ze er zo steeds maar weer aan herinnerd worden.Maar dat kan ze gewoon niets schelen.Het is beangstigend zoals mensen die meer nuances willen aanbrengen geïntimideerd worden of als onnozele opportunisten weggezet worden,tot aan de premier van Maleisië toe die er alleen maar op uit zijn de handelscontacten met Rusland goed te houden.Het is wel duidelijk dat het westen en Nederland mag daar dan zo in voorop lopen er alleen maar op uit is de spanning met Rusland in stand te houden en op te voeren.Ik houd het liever simpel.Dat vliegtuig had nooit zo boven oorlogsgebied vliegen.Er waren al eerder vliegtuigen neergehaald.Ik denk dat de Oekraïeners eventueel in samenwerking met de CIA hier doelbewust op aangestuurd hebben,maar dat zal natuurlijk moeilijk te bewijzen zijn.

 3. Het helpt echt! Stuur dit artikel zo veel mogelijk door aan redacties van dagbladen en talkshow hosts. Bombardeer ze met deze vragen. Dan kunnen ze er uiteindelijk niet meer onderuit.

 4. Kunnen deze (overigens terechte) vragen na het zomerreces niet aan de “Volksverlakkerij” in de Tweede Kamer worden gesteld (bijvoorbeeld via Forum)???

 5. Waarom horen we, in verband met de grote onvrede m.b.t. deze vreselijke en oneerlijke ramp, niets of heel weinig van de nabestaanden. Als ik nabestaande was, dan greep ik elke strohalm, dus alle nieuwsvermeldingen aan, om ten koste van alles de “ECHTE WAARHEID” boven tafel te krijgen. Ik las op een site dat er zelfs nabestaanden zijn die kwaad worden als men er weer over begint. Zeer begrijpelijk…….maar je laat de leugenachtige schoften, beter bekent als de “ROVERHEID” in Den Haag, er toch niet mee wegkomen!

 6. Gerrit,
  Dit is een pokerspel waar men nu niet uit komt!
  Hopelijk gaan er na verloop van tijd wel mensen praten die wroeging krijgen !!!
  De nabestaanden van de slachtoffers zijn/blijven de dupe van dit steekspel !!!

 7. Ab
  De maan heeft geen aantrekkingskracht, dus bleven de astronauten zweven.

 8. Het was toch die enge Van Baalen die met de even enge Verhofstadt op het Maidanplein stond te blèren? En niet de ook al even enge Timmermans?
  En uiteraard is deze hele vertoning één grote poppenkast. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat er onder de nabestaanden niet een of meerdere personen zijn die vraagtekens zetten bij deze wanvertoning. Of worden de criticasters zorgvuldig buiten beeld (letterlijk) gehouden.
  Wordt vervolgd.

 9. Rusland is een Europees land met een Europese cultuur. Rusland en Europa zouden om die reden samen op moeten trekken. Helaas gebeurt dit niet, voornamelijk door het koude oorlog denken van de Navo. Deze Navo is na 1989 opgerukt tot aan de Russische grens en speelt daar een gevaarlijk spelletje. De spanningen tussen Rusland en de Navo zijn gekunsteld en niet nodig. Maar, die MH17 is wel degelijk door de seperatisten van Oekraïne uit de lucht geschoten. Per ongeluk, omdat ze dachten met een Oekraïens vrachtvliegtuig van doen te hebben. Rusland heeft daar indirect mee te maken gehad. Ze hebben de Bukraket geleverd, dat is alles. Ze hebben geen weet gehad van het neerschieten van een verkeersvliegtuig. In die zin zijn ze niet echt schuldig.Toch zullen ze hun indirecte betrokkenheid nooit toegeven. Dat zou in het huidige spanningsveld (door de Navo gecreëerd) politieke zelfmoord betekenen. Dat is de reden dat ze hun eigen (kleine) rol willen verdoezelen. Door met verschillende scenario’s te komen. Dat de MH17 door een Oekraïens gevechtstoestel, een Soe-25, is neergehaald. Later, toen bleek dat dit onzin was, dat het toch een Bukraket was geweest, maar afgeschoten vanaf Oekraïens grondgebied. In 2015 presenteerde de Russische Buk-producent lmaz-Antej een technisch onderzoek waaruit dit zou moeten blijken. Maar dat onderzoek bevat aantoonbaar veel fouten. Zo is de windrichting van dat moment precies verkeerd om weergegeven (noordoosten i.p.v. zuidwesten), en is het kompas verkeerd afgelezen (het magnetische noorden valt namelijk niet samen met het noorden op de kaart).
  Het is ronduit vreselijk voor de nabestaanden dat er zo’n politiek spel gespeeld wordt om de werkelijke daders (de Oekraïense seperatisten) uit het zicht te houden. Gecreëerd door de Navo, dat wel.

 10. Beste Xander, Proficiat!!! Met dit zeer overtuigende, verpletterende feiten-epos zet u de Regering en alle Media Schaakmat wat betreft de MH-17 affaire.

  Een schande dat zelfs de Tweede Kamer mee huichelt met Rutte en Timmermans. Ik las er al eerder het boek MH-17 van Joost Niemöller. Een eye-opener.

  Hoe Nederlandse Media ons Dagelijks beetnemen/misleiden las ik in het boekje [2019] van onderzoeksjournalist Els van Diggele: De Misleidings Industrie!

  Ook de Paus, en woordvoerders van kerken: Rooms/Protestants/Evangelisch zijn niet meer te vertrouwen las ik in de Pageturner [2017] van Peter Siebelt. De Pro-Palestijnse lobby en de Kruistocht van kerken.

  Nooit eerder werd in 2019 zo overduidelijk dat de LEUGEN regeert: Nederland, VN, NAVO en Europa en Wereldraad van kerken! Met leugenaars loopt het slecht af leert Openbaring 21 en 22.
  Het boek van Peter Siebelt . Modus Operandi: De Pro-Palestijnse lobby en de Kruistocht van kerken

 11. Ik zou nog willen toevoegen: ‘Waarom liggen er nog steeds brokstukken en hele stukken vliegtuig in de landerijen die nooit zijn gebruikt als onderzoeksmateriaal en die door willekeurig wie dan ook kunnen worden verplaatst?’

  Leugens, leugens, leugens.

 12. Zeer scherp en gedegen artikel met de juiste vragen. Ik ga het delen met anderen.

 13. @ Sultan: 5:49 pm, op 18/7. Ook ik heb deze tijd mogen meemaken. Eens met uw reactie. En Rutte (VVD) liegt al als hij “goede morgen zegt”. Want dan is het al avond. De geloofwaardigheid in deze man is voor mij: 0,0!

 14. Klopt:Dit is ook wat de wijlen heer Weerheim (Delfgauw)te zien kreeg profeteerde in 1967.

 15. Ik vraag me af of iemand de term ‘Atlantici’ doorheeft. Voorm minister BZ Kerry zei trots:”I’m a true Atlantean!”. Lees ook ‘The new Atlantis’ van sir Francis Bacon, de originele 007. Hij was de alchemist die beweert dat bepaalde blanke Britten afstammen van de grote Atlantische koningen uit de verhalen van Plato. Het Atlantis dat vernietigd werd door een grote vloed en waarvan de Ariërs het hoogste ras waren.

  Leg dit verhaal naast Genesis 6 (en Henoch) en de Atlantici beweren dus in feite goddelijke afstammelingen te zijn van mensendochters en de Wachters (gevallen engelen).

 16. Eigenlijk interesseert mij dit geen donder, omdat de enige ‘schuldige’ klm en nederlandse overheidsdiensten zijn.
  British Airways en Air France (nota bene gelieerd aan klm) vlogen om het oorlogsgebied heen en werden niet neergehaald.
  Maar goed, winstgevendheid, geld en kosten.

 17. Van de week een ingrijpende. documentaire gezien van nabestaanden. Dochter en schoonzoon met vier kleinkinderen verloren.
  In deze documentaire ging men naar de onthulling van het herdenking monument van de MH17.
  De nabestaanden moesten in de tent op de achtergrond staan toen kwamen de bobo’s binnen met dikke vet nek Timmermans voorop deze mochten mooi vooraan gaan zitten aan tafeltjes. Het is zoals de nabestaande opmerkte wat is dit irritant wij moeten op de achtergrond staan en de bobo’s mogen vooraan zitten aan een net tafeltje,het is een Bobo feestje. Het was best schokkend om dit te zien.

 18. Goed artikel Xander, ik ga dit bericht delen in de hoop meer mensen wakker te maken.

 19. Waarom was het vliegtuig van Putin 15 minuten na het neerstorten overgevlogen op het neerstort punt???? Was wel op tijd vertrokken……

  Rio voetbal
  Belgie…. Rusland
  Dat de besten mogen winnen
  Op gepast …. als de kat van huis is dansen de ratten

 20. Die mensen zijn niet verongelukt, maar vermoord.
  En de nabestaanden worden met mooie praatjes het riet ingestuurd
  En waarom er geen goed onderzoek mogelijk is, is een politiek spelletje.
  De EU leiders hebben belang bij Oekraïne en houden hen de hand boven het hoofd.
  Het zijn grootmachten tegen elkaar die geen vertrouwen in elkaar hebben.
  Hoe zou er dan naar waarheid gehandeld worden? Het stinkt van alle kanten.

 21. Nog een vraag.
  Heeft één van de nabestaande het lichaam van hun overleden familielid gezien? Volgens getuigen waren alle lichamen Aziatisch en stonken naar melamine. Is er een verband met de MH375?

 22. Beste Jan met de Pet.
  Zelfde geldt voor maanlanding.

  De maanlanding was technisch onuitvoerbaar.
  Het was onmogelijk de maanlander LM weer in een baan om de maan te krijgen. Er was te weinig ruimte in de maanlander voor de benodigde brandstof.
  Een eenvoudige rekensom laat zien waarom.
  De Saturn V raket woog 3.000.000 kg met een payload van max 140.000 kg.
  Om eenzelfde payload in een baan om de maan te brengen is bij 1/6 aantrekkingskracht een raket van 3.000.000 kg / 6 = 500.000 kg nodig.
  De maanlander woog ca 14.000 kg
  De capsule die terug in een baan om de maan moest worden gebracht woog ca de helft is 7000 kg
  Dan is hiervoor een raket nodig met een gewicht van, deze bestaat vooral uit volume voor de brandstof, van 140.000 kg / 7000kg = 20 ste deel van 500.000 kg is 25.000 kg.
  Komen dus 25.000 – 7000 kg = 18.000 kg aan gewicht tekort, oftewel aan brandstof tekort, nodig om in een baan om de maan te komen !
  Dit betekent dat men nooit op de maan is geweest, anders zouden de astronauten zoals Armstrong en Aldrin nog steeds op de maan moeten zijn en dat zijn ze duidelijk niet.
  Verder is een landing vanuit een baan om de maan zo goed als onmogelijk, omdat er geen atmosfeer is die de maanlander kan afremmen. Dit moet gebeuren met afremraketten. Dit kost zeer veel energie, is de kinetische energie die afgeremd moet worden, oftewel brandstof dat aan boord moest zijn van de maanlander. Verder is er veel energie nodig voor een zachte landing. Past dat in een maanlander van 7 m hoog en 9 m breed?
  Ook is terug gerekend een raketmotor nodig die 20.000 pk moet leveren, worden de astronauten dan niet geroosterd, zaten er bovenop.
  Verder zijn bij het opstijgen van de capsule geen vlammen te zien en volgt de camera de opstijgende capsule, was dat destijds mogelijk?

 23. Rutte is niet het probleem, maar goed, luxe woorden als flagrant, de tanden bloot en voila……
  Nederlanders willen dik belazerd worden, daar kan je beter maar de humor van in zien.

 24. Nuttig om het inslagpatroon in het burgertoestel van vlucht MH 17 te vergelijken met tests die de fabrikant van de BUK raket heeft gedaan.
  Zie het volgende filmpje vanaf ca. 8.30 minuten. Totale duur van de film is slechts 11 minuten.
  https://www.youtube.com/watch?v=8pU3KluWRkg

  De fabrikant kon niet anders dan erkennen dat het een BUK raket is geweest. De fabrikant betwist alleen het type BUK raket.

 25. Als het een BUK-raket moet zijn geweest dan blijft de ‘9N314M, the warhead with the bow-ties’ als enige over. Dit is sluitend af te leiden uit het albert-lex histogram dat het Russische leger maakte van de kogelgaten in de romp van de MH17.
  Het straaljagerverhaal heb ik ook uitgewrongen maar dat is wel heel moeilijk te configureren. Ik wijs niets af maar het is niet heel erg waarschijnlijk. Eerlijk gezegd schat ik de kans in op vrijwel nul.
  Als het een BUK-raket was, dan was deze semi-homing en bracht hij zich binnen een meter of 5 van de cockpit zelf tot ontploffing. Indien hij van rechts kwam (separatistengebied) dan was de kritieke passagetijd voorlangs: .00024 seconden over de beslissende 1,5 meter links en rechts van het eerste en tweede cockpitraam. ‘At detonating the casing was launched first and a part became between the first and second windowframe and the glass’. Daarna ontplofte de lading van shrapnel die de ‘kogelgaten’ aan de linkerzijde van de cockpit veroorzaakte. Dit zou het verschil van inslagen kunnen verklaren.
  Nu is dit zeker een mogelijkheid maar dan zou de lading wel min of meer loodrecht op de baan van de raket zijn losgekomen. Wellicht mogelijk wanneer de warhead binnen één meter van het vliegtuig voorlangs tot ontploffing kwam.
  Maar eerlijk gezegd is er nog een andere mogelijkheid en dat is dat de BUK min of meer van links kwam, vanuit Oekraïens gebied boven Snizhne. In welk geval casing and shrapnel vrijwel recht van voren aankwamen en de munitie een paraplu baan volgde, ter linkerzijde van de cockpit. Het omhulsel kwam dan in een min of meer rechte baan in de raamstijl terecht.
  Van beide alternatieven bestaat geen doorslaggevend bewijs. Gegevens over de Oekraïense BUK-configuratie benoorden Snizhne beschouw ik als uiterst onbetrouwbaar. En daarom kan ik geen uitspraak doen over de daders.
  Bij alle ‘indirect bewijs’ (circumstantial evidence) van JIT dient wel te worden beseft dat veel van deze ‘informatie’ reeds bekend was voordat de evt BUK tot ontploffing werd gebracht. Dit betekent dat de SBU voorinformatie had op grond waarvan een false flag operation had kunnen worden ingezet. Maar ook daarover kan ik mij niet uitspreken…

 26. Ik begrijp nog steeds niet waarom er niemand stil staat bij het feit dat Putin, op zijn terugweg vanuit een staatsbezoek aan Brazilie, diezelfde dag slechts op enkele minuten achter de vlucht MH17 in het vliegtuig zat, op de zelfde plek en waarschijnlijk in dezelfde richting vliegend….
  Dit berichtje was toendertijd kort te lezen in de vele berichten die er rond gonsden, maar heel snel niet meer over werd gesproken.
  Terwijl het nog steeds gewoon te zien is op bijvoorbeeld de Wikipedia site ( https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_international_presidential_trips_made_by_Vladimir_Putin#2014 ) en vast op nog heel veel andere sites.
  Kan het niet gewoon een mislukte aanslag op Putin zijn geweest n.a.v. het kort daarvoor binnenvallen en annexeren van de Krim, en probeert iedereen deze gigantische F***-up op een of andere manier onder het kleedje te schuiven ? Met gevolg dat de waarheid voor de nabestaanden van de MH17 slachtoffers nooit zal worden onthuld ?
  Verbijsterend dat dit niet als mogelijk motief wordt gezien of wordt gebracht door de alternatieve media. Nou voor zover de input van een kritische XN-lezer.

 27. Wat verlang ik toch terug naar die goede oude zondagen waar mr. G.B.J. Hiltermann de toestand in de wereld besprak. De wereld in een notendop. In die tijd leek…. de wereld zo vredig.
  Nu is het een doolhof geworden waar velen, te velen, niet meer uitkomen. Vertwijfeld en angstig is de mens geworden.
  Het ,nieuws, komt met een hoge snelheid van links en rechts. De ,verkeerstekens en stoplichten, zijn weliswaar niet verdwenen maar onbegrijpelijk geworden. De mens is de weg volledig kwijt. Op elk gebied ! De grenzen van het nog enigszins acceptabele zijn zodanig verwijd dat normvervaging al te ver gevorderd is.
  Eenzaamheid is het gevolg omdat de taal die gesproken of geschreven wordt niet meer begrepen wordt. Discussiëren is bijna niet meer mogelijk omdat de definities van woorden niet meer door velen herkenbaar zijn.
  Het is een onmogelijke wereld geworden, gefinancierd met geleend geld en door opzettelijk verdraaide halve waarheden. Waar is de echte kennis gebleven en wat heeft ,kennis, ons gebracht. Alleen maar achteruitgang en vertwijfeling meerdere opzichten. De mens wordt geregeerd door niets ontziende figuren. Ons leven bestaat niet meer, het is een leven dat ons opgedrongen wordt. Het middel is veel erger dan de kwaal…. .

 28. Zou wel onze leugenpremier mark Rutte als de Amerikanen zijn beesten , die niets anders kunnen dan liegen en bedriegen , en mensen voor de gek houden , en misleiden.

 29. Heerlijk om eens alle feiten ( dus geen sentimenten ) op een rij te zien .
  Wanneer je de waarheid leest of schrijft worden de complotplegers nog kwaad op je ook !

 30. Vergeet ook niet dat Oekraïene het gebied ruim een week in handen had nadat ze er een offensief waren gestart.
  En dat zelfs nadat ze het tot rampgebied verklaarden.
  Zo konden ze in alle rust alle mogelijk bewijs toevoegen verplaatsen of weghalen,dit alleen maakt elke vervolging onmogelijk.
  En waarom zou ik de overheid vertrouwen,de zelfde overheid die duidelijk bewijs zag das Saddam massa vernietigings wapens had,dit ook bij hoog en laag vol hield.
  De zelfde overheid die zij dat Rusland zich bemoeide met de Amerikaanse verkiezingen,wat weer een leugen was.

 31. De msm spreek flagrante leugens uit in opdracht in de eveens leugensachtige Nederlandse overheid in het samenspannen van een gecreëerde en vermeende vijand (rusland) om het eigen falen te verdoezelen. Smerig spel wat de NL-overheid doet over de ruggen van de nabestaanden en maar huichelen bij de herdenkingen. Ik word er kotsmisselijk van en tevens woedend over zoveel bedrog.

 32. Ik denk dat we nog steeds in die afkoeling zitten tussen Rusland en het westen, vooral de inname van de Krim is voor het westen die druppel, en dit terwijl de bevolking pro-Russen stemde waar ze nu weer spijt van hebben, ik denk persoonlijk dat de ware waarheid nooit aan het licht zal komen, Rusland heeft de sleutel maar blijft elke betrokkenheid ontkennen. shalom

 33. Lees de Bijbel,Openbaring helemaal,dan weet je hoe de vork in de steel zit.
  En in het heetst van de strijd komt JEZUS,eindelijk met een oplossing en gaat regeren,en laat zien hoe je dat doet ,regeren,want Hij alleen kan dat en NIEMAND anders zal overduidelijk blijken.
  Bird.

 34. Kunnen jullie niet een keer een krant drukken en in heel NL verspreiden?

  Nu bereik je helaas vooral mensen die de ogen al wat meer open hebben.

  Goed werk allemaal!

Comments are closed.