Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland

NAVO topcommandant Tod Wolters (L) tijdens een ontmoeting met de Russische generaal en stafchef Valery Gerasimov in 2019. (Afbeelding (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Amerikaanse oud-kernwapeninspecteur ziet grootste dreiging kernoorlog sinds 1983 – Huidige NAVO ‘Defender 2020’ wargame simuleert oorlog tegen Rusland

—————————————————————————————————————————————-

De voormalige INF- en VN kernwapeninspecteur Scott Ritter, tevens ex-inlichtingenofficier van de mariniers, schrijft dat de dreiging van een kernoorlog sinds 1983, en daarvoor 1962 (Cuba Crisis), niet meer zo groot geweest is als nu. Verontrustend is de parallel met 1983, toen de NAVO net als nu een grote militaire oefening in Europa hield die gericht was op oorlog met Rusland (toen de Sovjet Unie). Het heeft 37 jaar geleden maar een haartje gescheeld of WO-3 was uitgebroken. Dat risico is op dit moment minstens zo groot, aangezien het Kremlin de aan de gang zijnde NAVO ‘Defender 2020’ oefening kan opvatten als een voorbode van een Westerse aanval op Rusland. De Amerikaanse NAVO opperbevelhebber in Europa, tevens hoofd van alle NAVO strijdkrachten, heeft vorige week zelfs letterlijk gezegd een ‘fan’ te zijn van zo’n ‘flexibele’ aanval met kernwapens.

Ritter was namens de VS werkzaam als inspecteur in de Sovjet Unie om te controleren of het land zich aan het INF kernwapenverdrag hield. Tijdens de Eerste Golfoorlog diende hij onder generaal Schwarzkopf, en tussen 1991 en 1998 was hij wapeninspecteur namens de VN.

De Amerikaanse luchtmacht generaal en opperbevelhebber van de alle NAVO strijdkrachten in Europa, Tod Wolters, verklaarde afgelopen week tegen de het comité Gewapende Diensten van de Senaat dat hij ‘een fan is van een flexibele eerste aanval’ met NAVO kernwapens op Rusland.

Hoogste militaire leider NAVO wil als eerste kernwapens gebruiken

Laat dat even goed tot u doordringen: de hoogste militaire leider van de NAVO is openlijk voorstander van het beginnen van een kernoorlog tegen Rusland – een oorlog die Europa hoogstwaarschijnlijk permanent in één grote rokende, door straling vergiftigde asvlakte zal veranderen. Hoe denkt u dat er in Brussel, Washington en Den Haag zou zijn gereageerd als de situatie andersom was geweest, en de Russische opperbevelhebber had gedreigd met een kernaanval op Europa en Amerika? Politiek en media zouden op hun kop hebben gestaan.

De verstrekkende verklaring van generaal Ritter kan niet los worden gezien van de recente nieuwe kernkoppen waarmee een deel van de raketten aan boord van Amerika’s Trident kernonderzeeërs worden uitgerust. Deze kernkoppen hebben een veel lagere explosieve kracht, waardoor de drempel om kernwapens in te zetten, fors wordt verlaagd.

Tijdens een recente simulatie van een oorlog tussen de NAVO en Rusland in Europa werd al op het inzetten van deze nieuwe kernkoppen geoefend. Ook hieruit blijkt dat de Amerikanen en de Atlantisten in Brussel en Washington zich serieus voorbereiden op een ‘beperkte’ kernoorlog, bedoeld om Rusland uit te schakelen.

Grootste gevaar van deze nieuwe kernkoppen is dat de vijand niet kan onderscheiden of een afgevuurde raket zo’n ‘kleine’ kernkop, of toch een veel krachtigere, meedraagt. Het is daarom logisch dat het land dat wordt aangevallen, in dit geval Rusland, van het allerergste moet uitgaan, en daarom met de meest krachtige kernbommen de tegenaanval zal moeten inzetten.

Russen vragen om ontspanning en samenwerking, maar NAVO reageert agressief

De Russische minister van Defensie Sergey Lavrov reageerde anderhalf jaar geleden zeer beheerst op de almaar toenemende oorlogsdreigementen van de NAVO, en pleitte voor een terugkeer naar de formule van de presidenten Reagan en Gorbachov, ‘die zegt dat een kernoorlog geen winnaars kan hebben, en daarom nooit zou moeten worden begonnen.’ In Brussel en Washington werd echter totaal niet gereageerd op dit zoveelste Russische voorstel om terug te keren naar ontspanning en samenwerking.

Sterker nog, onlangs begon de NAVO in Centraal en Oost Europa de grootste militaire oefening sinds het einde van de Koude Oorlog. Tijdens ‘Defender 2020’ wordt met tienduizenden manschappen, tanks, pantservoertuigen en ander militair materieel letterlijk een oorlog tegen Rusland gesimuleerd. ‘Het feit dat deze oefeningen plaatsvinden in een tijd dat de kwestie van Amerikaanse kernwapens en de NAVO doctrine aangaande hun inzet tegen Rusland actief wordt gevolgd door de Russische autoriteiten, onderstreept het gevaar (van Defender 2020),’ vervolgt Ritter.

Kernoorlog sinds NAVO oefening in 1983 niet meer zo dichtbij geweest

De Russische generaal en stafchief generaal Valery Gerasimov uitte tegenover de Amerikanen en ook Fransen al meerdere malen zijn zorgen over deze provocatieve oorlogsoefeningen. Gerasimov zal ongetwijfeld 1983 in gedachten hebben, toen de NAVO oefening ‘Able Archer ‘83’, qua omvang te vergelijken met ‘Defender 2020’, in Moskou werd gezien als voorbereiding van een preventieve kernaanval op Russische doelen, waarna de NAVO troepen in Europa de Derde Wereldoorlog zouden moeten zien te winnen.

De Sovjets waren dermate bezorgd over een op handen zijnde aanval op doelen in het toenmalige Oost Duitsland, dat ze hun nucleaire strijdkrachten in de hoogste staat van paraatheid brachten. Volgens historici was dit de eerste keer sinds de Cubacrisis in 1962 dat de dreiging van een kernoorlog zó dichtbij was.

Iedereen zal begrijpen dat de jarenlange troepenopbouw in Oost Europa, de vele, openlijk op oorlog tegen Rusland gebaseerde NAVO oefeningen, waarvan Defender 2020 de grootste in zeker 30 jaar, gekoppeld aan de oorlogszuchtige uitspraken over een eerste aanval met kernwapens door de hoogste militaire leider van het Westerse bondgenootschap, in het Kremlin als signalen kunnen worden gezien dat het Westen inderdaad uit is op een militaire confrontatie.

VS/EU/NAVO globalisten sturen ons doelbewust op oorlog af

Ritters conclusie dat de dreiging van een kernoorlog sinds 1983 niet meer zo groot is geweest, lijkt daarom meer dan gerechtvaardigd. We herinneren u er wederom aan dat de Russische president Putin enkele jaren geleden tijdens een persconferentie zei dat hij in zijn jeugd op straat één ding geleerd had, en dat is dat je zelf als eerste moet toeslaan op het moment dat je denkt dat een gevecht onvermijdelijk is geworden. De Russen hebben met 20 miljoen doden immers een torenhoge prijs moeten betalen voor het Duitse verraad tijdens de Tweede Wereldoorlog, en zullen niet opnieuw afwachten totdat het te laat is.

Laten we hopen dat hij zijn waarschuwing nooit hoeft uit te voeren. Maar mocht het toch zover komen, dan zeggen alle feiten dat de Derde Wereldoorlog die dan volgt voor de volle 100% de schuld is van de VS/EU/NAVO globalisten, en de door hen gecontroleerde mainstream propaganda media. En misschien deels ook wel van de bevolking in Amerika en Europa, omdat ze keer op keer op dezelfde partijen en leiders hebben gestemd die ons doelbewust en almaar openlijker op die oorlog afsturen.

 

Xander

(1) Russia Today
(2) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Министерство обороны Российской Федерации /  Ministry of Defence of the Russian Federation  , bron function.mil.ru . Creative Commons Attribution 4.0 Licence.

Zie ook o.a.:

15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland
31-01: Duitse soldaten moeten tijdens militaire oefening eigen auto gebruiken omdat 80% pantservoertuigen kapot is
02-01: Putin waarschuwt EU om schaamteloze geschiedvervalsing over ontstaan WO-2

2019:
27-12: Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
06-12: Putin stelt verlenging START kernwapenverdrag voor, maar NAVO reageert niet
05-12: NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
22-09: Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
26-05: NAVO beweert EU te verdedigen tegen ‘Russische inmenging’ Europese verkiezingen
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’

Via oud Xandernieuws.punt.nl:

24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17(Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij


2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

39

 1. Het westen heeft minimaal 8 simulatie programma’s laten lopen om Rusland aan te vallen, zelfs met hulp van de VS.
  Helaas kwamen ze tot de conclusie dat het onbegonnen werk is.
  Een raket van Rusland, dan is Turky van de kaart een voor Frankrijk en twee raketten van uit Rusland en heel het noorden van de VS ligt in puin. De Satan een en twee raket.
  Rusland heeft een wapenschild waar het westen op zit te vissen, het westen komt er niet door met hun raketten.
  Ga schaken met Rusland, men staan al schaakmat voordat men begint.

 2. @ Günter 3:27 PM, op 2/3. Beter had ik het niet kunnen verwoorden, Günter.

 3. Bij een aanval kernaanval door Rusland op Turkije komt er n kernaanval op Rusland.
  De meeste NAVO kernwapens (90)liggen in Turkije waarvan zon 40 van t Turkse leger zijn, dit is het simpele verhaal.

  Er zijn er maar paar nodig denk daarbij aan n getal van 3, 4.

 4. @Günter 02-03-2020 03:27
  Dank voor je reactie , om met G.B.J Hilterman te eindigen : de man werd plotseling door heel links Nederland beschuldigd van racisme nadat hij de waarheid over de multicul had gezegd .
  Hierop volgde zijn onverdiende ontslag en zijn denk ik, door ergernis versnelde dood .
  Dit is hoe ik de wereld nu zie ( niet schrikken ) ; https://www.youtube.com/watch?v=Pc_qUi-DYOE

 5. @Günther, ik doelde op de film ‘The Matrix’ die een zeer inzichtelijk beeld geeft van de werkelijkheid àchter de wereld die we normaal gezien waarnemen. De meeste mensen begrijpen de symboliek achter deze film nog steeds niet. Die denken dat het ‘witte konijntje’ (follow the white rabbit) en het konijnenhol (The rabbit hole) slimme verwijzingen zijn naar Alice in Wonderland. Maar deze, en bv ook The wizard of Oz en Gullivers reizen zitten vol met toespelingen of aanklachten aan de werkelijke wereldorde.

  Ik besef heel hoed dat mijn missie hopeloos is omdat de meeste mensen hopeloos vast zitten in hun denken. Het vereist namelijk een combinatie van inzicht, wereldbeeld, intelligentie, flexibiliteit van denken, intuïtie en training in logisch denken. Er zijn diverse klokkenluiders die de klok willen laten luiden omdat ze de klepel gevoeld hebben maar niet weten welke klok te luiden of hoe. Ze maken een hoop kabaal alleen verkeerd, verdraaid of half. Bijvoorbeeld Alex Jones (een Cia ‘plant’). De grootste hinderpaal voor veel vrije denkers dat ze niets met Yeshua te maken willen hebben. Denk aan psalm 2: de overheden, koningen en machten spannen samen tegen de Allerhoogste en zij Gezalfde en Hij lacht vanaf zijn troon in de hemel.

  Het vereist dus een correct wereldbeeld, dat deze wereld geschapen is, dat er een Schepper is die actief in kan grijpen, dat er goede en gevallen engelen zijn, dat er nakomelingen (titanen/halfgoden) waren van deze gevallen ‘wachters’ waarvan de geesten nog actief zijn (demonen), dat er nog steeds verre nakomelingen zijn van deze nephilim (bv Goliath, farao’s, Europese adel, Amerikaanse presidenten) die zichzelf als elite beschouwen. Zij zien zichzelf als een ander ras, wat ze dus ook een klein beetje zijn. In Genesis beschreven als ‘het zaad van de slang’. Yeshua noemde de Farizeeën ‘slangengebroed’ toen zij Hem (het Zaad van de vrouw, wat duid op maagdelijke geboorte) uitmaakten voor wees (o.a.).

  Dit hele systeem van priesters en koningen van geheime ceremonies, inwijdingen, broederschappen en geheime magische sacramenten, religies en organisaties wordt ook wel ‘Mysterie Babylon’ genoemd, naar de plaats van oorsprong van de rebellie tegen God waar de volken verdeeld werden en een Overheid over zich kregen in de hemelse gewesten.

  Dit zijn de 3 oorzaken van de ellende in de wereld: de zondeval (Gen3, de mens geeft zijn autoriteit weg over de aarde en verliest geestelijk contact met de Schepper=zonde), de nakomelingen van de nephilim (Gen6, de reuzen en demonen) en de torenbouw van Babel (Gen11, start van 1 wereld regering en religie).

  Het evangelie is de beloofde komst van de Mensenzoon, God zelf geboren als mens, die de prijs betaalde om de zonde te herstellen. Dus de band herstelt tussen mens en Schepper, autoriteit teruggeeft aan de geestelijk opnieuw geboren mens en de belofte van herstel naar een nieuwe schepping nadat Hij terugkomt om de Duisternis op te rollen. De duisternis is de matrix, het starre raamwerk van ruimtetijd (waar licht dwars doorheen schijnt, =cutting edge hogere natuurkunde) dat geregeerd wordt door Satan, gevallen engelen, demonen, overheden en machten, inclusief Mysterie Babylon, de valse wereldreligie, de ‘universele’ (==katholieke) kerk, de synagoge van Satan en machtsystemen van satans menselijke volgelingen.

  De meeste christenen hebben echter geen flauw idee van hoe natuurkunde werkt, hoe sterk de matrix is, de macht van Satan en hoe uitgestrekt zijn netwerk is en hoever zijn pionnen geinfiltreerd zijn in het heilige huisje dat ‘kerk’ heet. Ze willen het niet weten, ze zijn er bang voor en zijn er in de meeste gevallen geestelijk niet volwassen en sterk genoeg voor om het te onderzoeken zonder kleerscheuren op te lopen. Te naïef, te lief, te onbenullig. En vooral: gebrek aan kennis van Gods woord en geestelijk onderscheidingsvermogen (=geestelijke gave; onderscheiding van geesten).

  wat ook niet meehelpt is dat een compleet wereldbeeld, echte informatie, niet zonder de component geloof kan bestaan. Helaas wordt hier dan verwezen naar het ‘geloofsforum’. Mede met dank aan de zweverige types en religieuze slakken die alleen los zwevende bijbelflarden rondstrooien, out of context, religieus fake news, new age disinfo die kant noch wal raken en zich liever terugtrekken in hun slakkehuisje onder achterlating van een slijmspoor. Als ik dan een stukje achtergrondinfo geef komt het maar al te vaak in hetzelfde afvoerputje terecht.

 6. @ Bundy. Hartelijk dank voor het antwoord. Neen, ik ben van ná W.O. II, dus ben niet bij het verzet geweest. Ik kan me zeer goed indenken dat er onverteerbare ergernissen zijn bij mensen als jij die wel bij het verzet zijn geweest.
  Maar dat is evenzo bij mensen die verplicht werden uitgezonden naar Indonesië vanwege de ‘politionele’ acties. De verhalen die ik daarover heb gehoord tarten iedere beschrijving.
  Maar zoals je weet: in deze tijd krijgen alléén ons volk, alléén de blanken en alléén Israël de schuld van de narigheid in de wereld.
  Alles wat kleur heeft zijn ‘goedmensen’ met alle buitengewoon grote voorrechten van dien, die òns achterstellen en discrimineren.
  Het zijn de geveinsde slachtoffers van slavenhandel en uitbuiterij, zoals wordt gelogen: alléén gepleegd door blanken maar nimmer door islamieten en zwarten zelf.
  Een verrotte, door- en door verrotte geest heeft zich van een groot deel van de mensen meester gemaakt, niet alleen in Nederland maar in de gehele wereld. Velen in Europa en daar buiten stemmen immers op de partijen die daar achter staan, dus staan de kiezers er zèlf óók achter!
  Tja…, hoor ik mensen zeggen: het was vroeger net zo beroerd. Denk aan al die oorlogen.
  Inderdaad waren de mensen vroeger ook inslecht.
  Maar of toen ook wereldwijd homo-huwelijken werden erkend en zelfs aangeprezen, wereldwijd genderloosheid in de gedachten van de mensen werd gepompt, wereldwijd volksverhuizingen naar die ‘vervloekte’ blanken waren (denk ook aan de V.S.), wereldwijd moorden op ongeboren kinderen werden uitgevoerd gepaard met liefdevolle ‘zorg’ voor de meest weerzinwekkende misdadigers, wereldwijd biologische- chemische- en kernwapens, wereldwijd verdovende middelenhandel zo groot was, wereldwijd liegende, bedriegende, stelende, anderen onderdrukkende leiders waren… ik betwijfel het. Dit alles mèt de wereldwijde toename van de aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, opstanden… En jij of andere lezers zullen dit lijstje nog wel kunnen aanvullen.
  Hoe lang nog?
  Hoe zou bijvoorbeeld de mr. G.B.J. nú zijn praatje over ‘De toestand in de wereld’ hebben gevuld??

 7. zo’ n vent !.Hoe kan en mag hij zo denken ? .Dit is een massa moordenaar.Trouwens Europa probeert ook al een oorlog uit te lokken Gelukkig dat Putin nog miet op “onze “provocaties reageer t{boycots,militaire oefeningen aan de Russische grens,diverse beschuldigingen zoals vergiftigingen enz.Schande!! Eurpopa ,leer je gedragen…..

 8. @Günter 01/03/2020 om 10:39 pm

  Heb groot respect voor je en hier hetzelfde , het grootste deel van dit volk mag het van mij uitzoeken , niet klagen wanneer alles is ingestort .
  Wij waren verzetsblad van Kolonel Pierre de Jong , hoorde je wellicht ook daar bij ( kende niet iedereen ) ?
  Wij maakten gebruik van ons recht op vrijheid van meningsuiting , recht van vrijheid van drukpers en vrijheid van vergadering .
  Wij hoopten voor de Rechter gedaagd te worden maar het bleef bij eindeloze acties van de toenmalige BVD , die hebben uiteindelijk ingebroken in de redactieruimte én het ledenbestand meegenomen waar gëen kopie van was .
  Jij zult hun aanwezigheid oök wel ondervonden moeten hebben .
  Wens je het allerbeste MVG B.

 9. Het wordt de hoogste tijd deze opperbevelhebber op te sluiten in een krankzinnige inrichting, deze man is een levensgroot gevaar voor de mensheid !!

 10. Wat is dat toch altijd die ambras met de Russen? Heeft het met Syrische politiek te maken omdat Rusland bondgenoot is van Assad? We kunnen beter vrede sluiten met Rusland.shalom

 11. Maar this kills the EU for sure 🤮🤮🤮🤮
  Breakingnieuws1 (@Breakingnieuws1) Tweeted:
  BREAKINGNIEUWS 🕋🚨 Dit ziet u niet bij MSM. Migranten vertellen dat ze door politie auto’s uit de gevangenis naar de griekse grens gebracht zijn. Ja u leest het goed Criminele!!! @Tineke_Strik . @djeppink @GraafdeMachiel @thierrybaudet @OmroepON @keesvdstaaij @BisschopRoelof https://t.co/uGz3XV6KLp
  https://twitter.com/Breakingnieuws1/status/1234384612706656256?s=20

  Neem andere nickname, zie siteregels. Mod.

 12. @ Günter: 8:28 PM, op 1/3. Hartelijke dank waarde Günter. En net als U, stel ik enkel nog mijn vertrouwen op de Heere! De mensheid en de politiek, ze lossen niets (meer) op.

 13. Ga terug in de geschiedenis …. , Jalta. : 24 oktober 1945. China, de Sovjetunie, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en het veto recht. Een nieuwe wereldorde zou geboren moeten worden : de VN. ( Wat is er na 75 jaar uiteindelijk van terecht gekomen ? ) In de herdenking, de herinnering aan de gemaakte afspraken ? heeft Puttin zijn hand uitgestoken om over de huidige ‘wereldvrede’ te vergaderen met the big five die een veto recht hebben…. !
  Emanuel Macron, China en uiteraard het huidige Rusland hebben het voorstel van Puttin aangenomen met uitzondering van de VS en Engeland, lees het Westen, waarbij Jens Stoltenberg, ik schreef er al eerder over, de Fuhrer schijnt te zijn. Het Westen wil helemaal geen ‘rust’ op wereldniveau, waarbij Frankrijk wel bereid was vanwege …. ik laat het aan uw fantasieën over.

 14. Correctie , bedoel dus Tod Wolters, die verklaarde afgelopen week tegen het comité Gewapende Diensten van de Senaat dat hij ‘een fan is van een flexibele eerste aanval’ met NAVO kernwapens op Rusland.

 15. Het Russische leger is in conventioneel opzicht volkomen superieur aan het Navo-clubje , en daardoor kansloos . .
  Ik vermoed dat Ritter voor de Kosher-Nostra werkt en dit zegt om de Europeanen op te ruimen , vermits de Russen happen .
  Maar psycho’s als Ritter zitten op dat moment al in het vliegtuig naar de V.S . met bestemming Denver Airport .
  Er zijn volgens de ware wereldleiders te veel mensen op aarde .

 16. Het is algemeen bekend dat geheime diensten en genootschappen in andere landen het vuurtje op stookt.
  Dat zal in Rusland ook niet anders zijn, dat daar onrust is.
  President Putten houdt het touwtje stevig vast in Rusland omdat anders het land in verval zal raken.
  Dat hebben zij in verleden al geflikt!
  Zoals we weten is dat in Europa al bezig.
  We hebben te danken dat Putten rustig blijft, anders had de derde wereld oorlog al uit gebroken geweest.
  Immers is de Navo en EU,VS al lang bezig met het plaatsen van militairen troepen voor de grenzen van Rusland.
  Het Midden-Oosten is al versplinert in kleine groepen die elkaar bevechten.
  In Europa hebben zij in Joegoslavië al de bevolking tegen elkaar op gezet.
  Immers was dat land binnen Europa het groot met militaire troepen eenheden.
  Overal zie je de zelfde methoden in andere landen, verdeel en heerst door stoken en manipulate.
  Bij ons doen zich het, door horde alsiel zoekers en wreemdelingen uit midden-Oosten en Afrika, Maroko,Turkije ect…
  vrij zonder grenzen binnen te laten.
  En Erdogan mag het mee spelen van de Navo, zo lang zij hem nodig hebben.
  “Wand daar lijkt het wel op, omdat hem niks in weg gelegd wordt.”
  Als de tijd komt dat zij hem niet meer nodig hebben, werdt hij in Den Haag in Trubinaal hoog gerechthof
  veroordeeld, voor misdaden en genioden tegen het de bevolking in Sirië
  Was dat niet het geval met de leider(s) van Joegoslavié?
  Die later dood in zijn cel lag om dat ie te veel wist. “Ik kan het mist hebben”

 17. @ anoniem 09.30 u. Dank voor uw aandacht. Ik ben het voor een gedeelte met u eens. Jonge mensen, wier hersenen nog niet geheel gerijpt zijn en die hun weg zoeken, kun je het niet kwalijk nemen dat ze de jarenlange leugens van volwassenen geloven. Het linkse gif wordt tegenwoordig al van allerjongst aan ingegoten. Maar de oudere generatie kun je het zeker wèl kwalijk nemen. Er is in het verleden heel veel, heel veel gewaarschuwd dat Nederland ten gronde zou gaan door overlevering aan de dictatuur van de EEG (EU) en toen reeds de opname van honderdduizenden vreemdelingen: prof. Dr. Smalhout, mr. GBJ Hiltermann, Hans Janmaat e.a., maar ook veel predikanten op de radio en tv. (Jaren 70-80 toen de EO nog Christelijk was.) Zelf heb ik 6 of 7 maal een politieke partij willen oprichten maar ik was of te Christelijk of te rechts of te radicaal. Welnu, dan heb ik het dus niet goed gedaan en is dat mijn eigen schuld omdat de mensen vroeger of later afhaakten. Dat u mensen nog wel bewust wil maken waardeer ik van u, hoewel ik u niet helemaal volg met die baarmoeder. Ik ben in ieder geval gestopt om mij in te zetten voor de bewoners van dit “land der onnozele dwazen”, althans voor verreweg de meesten (dus zeer beslist NIET allen en ieder !!! ) van dit dol-dwaze primatenvolk dat het “Nederlands volk”
  genaamd wordt. En ik ga er van uit dat u, ondanks al uw goede bedoelingen, nauwelijks iets of waarschijnlijker: niets zult bereiken. Daarvoor is binnen Neerlands landsgrenzen deze verzameling kuddedieren die zichzelf minacht (de door prof. Dr. Smalhout genoemde ‘weg met ons!’ mentaliteit) al veel te ver heen.
  Jezus laat op een gegeven ogenblik ook mensen los. Lees Matt. 15:14 en ook Matt. 7:6. Neen, niet ik mag, kan noch wil oordelen maar wat mij betreft is volk en regering overgegeven aan het oordeel van de Allerhoogste en hoop ik daardoor meer en meer troost te mogen ontvangen, terwijl ik weet dat de ware gelovigen veilig zijn voor de tijd die komende is. Groet van Gūnter.

 18. De hele wereld moet branden eerder is de duivel niet tevreden. En het is slechts een druk op de knop door
  een militaire idioot die denkt daarmee Europa een overwinning te leveren. Dominant figuur die bezig is heel
  Wat dood en ellende te veroorzaken. Verminkte mensen en dieren en gif in gewassen door straling.
  De NWO leiders worden bij de dag gekker en moordlustiger

 19. @Willie,

  Goede vraag, hoe kan zo iemand zo’n hoge baan krijgen in de NAVO?
  Zo’n vraag kunnen we ook stellen bij de EU
  Frans Timmermans is ook zo’n raar figuur die omhoog is gevallen, hij blinkt uit in meerdere talen, dat staat buiten kijf. Maar historisch besef ontbreekt bij hem volkomen. Zo werd hem eens tijdens een programma op de Oostenrijkse tv gevraagd of de islam bij Europa hoorde. Al 2000 jaar, was zijn antwoord! Hetgeen een flinke prestatie is voor een doctrine die 1400 jaar bestaat! Historisch besef nul!

 20. Günter schreef om 6:58 pm
  “… En deels… ook wel van de bevolking in Amerika en Europa, …” het woord ‘misschien’ in deze zin, MOET weg” (oftewel het is mede de schuld van het onwetende stemgerechtigd volk)

  de vraag is of het gewone volk dat dènkt door zijn stemrecht te gebruiken enige invloed kan uitoefenen. We leven in een schijndemocratie van brood en spelen en oeverloos politiek correct pseudointellectueel gezwam en bijna niemand heeft het door. Het volk heeft niets in te brengen behalve zijn adoratie en een geselecteerde nieuwe instroom van nieuw bloed (via studentenverenigingen en andere kweekvijvers) voor de elite die het werkelijk voor het zeggen heeft. Deze strijd vind niet alleen plaats op aarde maar ook op een ander vlak buiten onze gewaarwording.

  Kun je iemand kwalijk nemen onwetend te zijn van de werkelijke staat van deze schijnwereld? Kun je iemand kwalijk nemen gehersenspoeld te zijn? Kun je iemand kwalijk nemen als mens geboren te zijn?

  Het enige wat helpt is informatie doorgeven! (dat is waarom ik hier post). Er is goed nieuws. Maak mensen bewust. Geef ze de keuze voor de rode of blauwe pil om uit de matrix (baarmoeder) te ontsnappen. De parallel met opnieuw geboren worden is niet toevallig. Dat wie kan horen het gewaar mag worden!

 21. Een kernoorlog beginnen is waanzin, zoals elke oorlog waanzin is. Maar laten we nu niet gaan denken dat Rusland het onschuldige lieverdje is. In geo-politiek is er geen plaats voor vriendschap of zelfs maar vertrouwen. Duidelijke afspraken daar gaat het om. Ook gaat het niet zo goed met Rusland. Steeds meer Russen zijn erg ontevreden door de lage levensstandaard die na een tijd van verbetering nu weer verslechterd. Infrastructuur buiten de twee grootste steden is ronduit slecht. Poetin heeft onlangs om onduidelijke reden z’n regering vervangen, dat heeft velen een onbehaaglijk gevoel gegeven. Poetin heeft onlangs ook tevergeefs geprobeerd Belarus/Wit Rusland bij de Federatie te betrekken. Tegelijkertijd willen steeds meer (idiote) Russen terug naar de Sovjet Unie en wordt Stalin, symbolisch, weer populair. Alternatieve media zijn niet bang meer om openlijk flinke kritiek te uiten op Poetin’s regering. Daar wordt al rondgebazuind dat Poetin over 2 jaar niet meer in het zadel zal zitten. Ook is er veel kritiek op Rusland’s buitenland politiek, met name de aanwezigheid in Syrië. Dat kost heel veel geld en veel Russen zijn bang voor een tweede ‘Afghanistan’ wat destijds in een militair drama voor Rusland beëindigde. Het wordt steeds onrustiger in het land. De lage olieprijs is ook rampzalig voor Rusland. Wellicht wordt oorlog een afleidings manoevre van Poetin voor z’n binnenlandse problemen? Wie zal het zeggen? Daarom moet Nato er zijn. Voor de militaire balans. Wie anders zou Rusland kunnen stoppen mocht het daar uit de hand lopen? Een duidelijke aanwezigheid van Nato moet voldoende afschrikwekkend zijn. Echter om nu te gaan dreigen met atoombommen is geheel onverantwoord en onacceptabel.

 22. Ondertussen maken wij ons zorgen over Klimaat en Milieu en mogen we geen sigaret meer opsteken, cq drank drinken of vlees eten lol en moeten mensen warmtepompen aanschaffen van 15000 Euro. En maken we Russische Lang jarenplannen daarvoor die in het verleden ook niet werkten in Rusland! En boem met 1 klap weg mileu, klimaat enz en alle mooie plannen, had ik nog maar een peuk gerookt en een fles whisky opgedronken met een dikke biefstuk erbij lol

 23. De NAVO is niet meer op verdediging gebaseerd maar het privé leger van de nwo geworden en maakt een puinhoop van alle landen met andersdenkenden.

 24. Russia today…zero Hedge…bla bla bla Ja dan weer je zeker dat het gezwets is van lui die een agenda promoten voor financieel gewin op de financiële markten.
  Grappig dat juist iemand die anderen daarvan beschuldigd er zelf zo dik intrapt. En niet één keer maar jaren en jaren achterelkaar.

 25. Ja Ja en Rusland is dom gaat rustig de krant lezen dat dacht je toch niet. Na het meest van alle
  landen te zijn aan gevallen;, dus dubbel op de hoeden te zijn ! Zouden de bekende oorlogs wolven maar even op passen want de woestijn is groot maar kan nog veel groter woorden
  Dus Laat dat lantje maar even met Rus t

 26. Hoe kun je eigenlijk als geestelijke gestoorde zo hoge baan bij de NAVO krijgen. Worden ze niet getest.

 27. De mensheid graaft zijn eigen graf, zeker met zulke malloten aan de leiding, uitgezonderd Trump en Putin, die denken weldenkend.

 28. De Russen hoeven toch niet bang te zijn:

  Duitse soldaten moeten tijdens militaire oefening eigen auto gebruiken omdat 80% pantservoertuigen kapot is.
  Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens.
  Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China.

 29. Quote ‘I am a true Atlantean’, John Kerry (Skull and Bones)
  De term ‘Atlantean’ heeft niets te maken met de oceaan tussen de UK en de VS of het Navo bondgenootschap. Het is om u, de niet ingewijden, het plebs, te misleiden. Het heeft betrekking op de legende van Atlantis van Plato. Daar leefde een ras halfgoden (Ariërs) waar de elite claim op legt in directe bloedlijn van af te stammen. De US is opgezet als een nieuw Atlantis, een Utopia (boek, Sir Francis Bacon, tevens dezelfde ‘elite’, originele 007, occultist en alchemist) waar vanuit dezelfde ‘elite’ kan beginnen dit rijk van halfgoden dat door de vloed is verzwolgen opnieuw op te bouwen. Vandaar ook alle referenties in de US in al hun ‘derivative’ (afgekeken) ‘kunst’ naar de Griekse mythologie in alle beelden en neo-griekse stijl.

  Als je deze geschiedschrijving naast Genesis 6 legt (de tijd van Noah vóór de zondvloed) dan zeggen deze ‘Atlanteans’ dus in feite het ‘zaad van de slang’ te zijn! Dezelfde verwijzing waarmee Yeshua de Farizeeën aanspreekt! Skull and Bones is ook inderdaad een (onder vele) voortzetting van mysterie religie van oa. de Farizeeën.

  Onthoud dus de term Atlantean. Hier gaat een hele uitgebreide gedachtengang achter van de zelfverklaarde elite en de occulte wereld (vaticaan, vrijmetselarij, Vril gemeinschaft, eugenics, Europese koningshuizen, Maltezer ridders, Johanieters, Hashasin etc etc).

 30. Al tijden is de NAVO een agressieve club. Ze positioneren zich als exponent van de NWO en wensen een globalistische
  agenda door te voeren. Daarom hoor je Rutte, Macron en Merkel ook niet, net zo min als die corrupte MSM. Gelukkig bestaat er een man als Trump. Die wil helemaal geen oorlog. (net zomin als Poetin) Kan iedereen wel weer over hem heenvallen met zijn deal in Afghanistan, maar de man maakt de wereld alleen maar veiliger. Met de Democraten was dit allemaal nooit gebeurd. Obama heeft alleen maar oorlogen gevoerd, met 1 miljoen doden als gevolg en met Hillary was dat doorgegaan. Ja dat hoor je niet van die linkse deugmensen. Als je maar enigszins kan denken doorzie je het spel wat er gespeeld wordt. Een spel dat de globalisten gaan verliezen. Stem daarom zsm onze corrupte leiders weg.

 31. Turkye heeft e een Syrisch vliegveld gebombardeerd en twee straaljagers neergehaald. Hoelang nog duurt het voordat Rusland Turkye aanvalt?

 32. “… En misschien deels ook wel van de bevolking in Amerika en Europa, …” Opm.: het woord “misschien” in deze zin, MOET (dus niet: mag) weggelaten worden.

 33. Een zo is het Xander, helemaal mee eens, vooral met de laatste alinea.

 34. Het is toch een groote rotzooi op deze wereld laat ze maar knallen dan is het weer voor 70 jaar werk en opbouw van de landen de mens zit vol haat en afgunst zolang de mens bestaat is er oorlog en moord geweest en dat begon al met de eerste mens Kaïn en Abel dat was al af gunst kan de mens niet vredig samen leven en God danken voor het mooie leven

 35. Wat deze alfa-mannetjes met als grote voorbeeld Donald Trump te stom zijn om te begrijpen is dat als Rusland (1/6 landoppervlak) nucleair vernietigd wordt, de rest van de aarde ook aan de daarbij vrijgekomen straling zullen overlijden. Rutte begrijot dat ook niet.

 36. Stuur me die idioot van een generaal eens even bij mij langs dan breng ik hem wel met of zonder geweld op andere gedachte , psygisch gestoorde gekken die zelf een feestje gaan bouwen terwijl hier alles wordt platgegooid , op staande voet ontslaan en 80 uur per week vuilnis ophalen die verwende pennelikkers.

Comments are closed.