Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken

5000 Chinese militairen worden binnenkort in Iran gelegerd. (Afbeelding: (5)).

—————————————————————————————————————————————–

05.00 – The Sun, de bekendste Britse boulevard krant, kopte zaterdag dat de wereld ‘op de rand van oorlog’ staat: ‘Over 4 weken kan in Oekraïne een Wereldoorlog worden ontketend nu Putin 4000 troepen en tanks naar de grens stuurt’. Sensatie of niet – wel bloedserieus is het nieuws dat China binnenkort 5000 soldaten naar Iran stuurt. Bovendien presenteerde Teheran gisteren een kruisraket die Berlijn kan raken, en zegden de mullahs hun steun toe aan Rusland voor het geval dat Oekraïne de frontale aanval opent op De Krim en de Donbass, en er vervolgens een oorlog met de NAVO uitbreekt.

De Russische militaire analist Pavel Felgenhauer zou tegenover The Sun hebben verklaard dat alleen een ‘psychoanalist’ de bedoelingen van Moskou kan doorgronden, maar waarschuwde dat de ontwikkelingen binnen een maand tot een grote oorlog kunnen leiden.

Alle ellende veroorzaakt door staatsgreep in 2014

In 2014 veroorzaakte de CIA met steun van de VS en de EU een gewelddadige staatsgreep in Oekraïne. De wettig gekozen president werd afgezet en vervangen door een Westers marionettenregime, dat vervolgens een bloedige oorlog begon tegen de Russisch sprekende bevolking in het oosten van het land. Om Oekraïne zo snel mogelijk bij de NAVO te halen werd een hoogstwaarschijnlijke ‘false flag’ aanval gepleegd op een passagiersvliegtuig (MH17) dat vanuit Amsterdam naar Maleisië vloog, en dat opzettelijk door de Oekraïense luchtverkeersleiding boven oorlogsgebied werd geleid.

De huidige president Joe Biden, destijds vice-president, wees al enkele uren na de ramp Rusland als schuldige aan, waarmee de agressieve toon was gezet: Oekraïne moest hoe dan ook bij de NAVO en bij de EU worden gehaald. Rusland dan zijn grote marinehaven in Sevastopol (De Krim) kwijtraken, en zodra er eenmaal NAVO bases in Oekraïne zouden zijn gebouwd, zou het Russische kernwapensarsenaal met een verrassingsaanval binnen een paar minuten door Amerikaanse raketten kunnen worden vernietigd, waardoor het land weerloos zou worden.

Het Westen was zo arrogant te denken dat Rusland wel zou buigen, en waant zich nog steeds zo onaantastbaar en boven alle internationale wetten verheven, dat het eerst een president die af wilde van de jarenlange oorlogskoers van Washington via opzichtig gestolen verkiezingen verwijderde, en daarna onmiddellijk het onder Obama/Biden/Clinton ingezette pad naar oorlog met Rusland weer hervatte. Waar, zoals onze lezers weten, wij al jaren voor gewaarschuwd hebben.

China stuurt 5000 troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken

Er begint echter een as te ontstaan die de jarenlange door Amerika aangevoerde Westerse dwingelandij en oorlogshitserij, en al die zogenaamd ‘vrede en democratie’ brengende militaire interventies die alleen deze eeuw miljoenen slachtoffers hebben gemaakt, spuugzat is. Zo heeft de Islamitische Republiek Iran afgelopen zaterdag een nieuwe kruisraket gepresenteerd die een bereik heeft van 3000 kilometer, en daarmee Berlijn kan raken (2).

Ondertussen heeft China nieuwe miljardeninvesteringen in Iran aangekondigd, en gaat het 5000 troepen naar het land sturen en daar nieuwe militaire bases bouwen (3).

Gaat het reeds verdwenen licht in het Westen strak definitief uit?

In januari 2018 zond de Britse BBC een gesimuleerd nieuwsprogramma uit over het uitbreken van een oorlog tussen de NAVO en Rusland, waarna al na een uur kernwapens zouden worden gebruikt. (4). Ook de Duitse publieke omroep zond een vergelijkbare fictieve aankondiging van de Derde Wereldoorlog met Rusland uit.

Noem het predictive programming, noem het bangmakerij, maar één ding is aan het begin van 2021 wel duidelijk: we hebben in het Westen, en ook in ons eigen land, de afgelopen jaren louter nog leiders, media en instanties die over belangrijke onderwerpen eigenlijk alleen nog maar ijskoud kunnen liegen en bedriegen, of het nu over Rusland, het coronavirus, vaccinaties of het klimaat gaat. Bij volken die daar met ogen open intrappen en/of het soms nog prima vinden ook, is het licht net als bij hun leiders allang verdwenen. Erger nog: wat eens licht was, wordt duisternis genoemd, en wat duisternis was, licht.

Op Rusland, China en Iran is van alles aan te merken, maar hoeveel tijd er voor het Westen nog is om eens zelf tot bezinning te komen, in de spiegel te kijken en te erkennen hoe diep wij als zogenaamd hoogstaande ‘beschaving’ zijn gezonken, is anyone’s guess. Als we op de huidige voet doorgaan zal het zeker niet langer dan een jaar of 10 duren als u het met mij vraagt, en als The Sun eens een keer gelijk krijgt dus zelfs niet eens 10 weken. Wanneer die almaar waarschijnlijker wordende ondergang ook komt, deze zal voor de meesten plotsklaps geschieden, en naar mijn mening geheel en al aan onszelf te wijten zijn.

 

Xander


(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) DEBKA
(4) Hal Turner
(5) Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Chairman of the Joint Chiefs of Staff ,  Creative Commons Attribution 2.0 Generic license.

Zie ook o.a.:

03-04: ‘Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

53

 1. Ook geen nieuws onder de zon!Geef acht als de Frath opdroggd opdat de weg bereid wordt van/voor de koningen die komen van de opgang der zon.
  Dat is een leger van 200.000.000 getrainde beroepsmilitairen,die bestschreven staan in
  joel 2

 2. @Piep: Bedankt voor je zeer nuttige informatie, want ik heb daar te gehele nacht op zitten denken, tot groot ongenoegen van m’n vrouw. Shalom

 3. Het 1 ste deel van mijn vorige post zal ik achterwege laten anders wordt er weer censuur op toegepast of mag ik dit ook niet schrijven ??

  Waar ik gisteren over sprak : Nine for News : Een aantal vaccinatieplaatsen in Nederland daar komen heel weinig mensen die zich laten vaccineren : Middelburg/Enschede/Maassluis .
  Zelfs een telefonist bij 1 v/d vaccinatiecentra die daar eerlijk over spreekt , werd geschorst !!
  Volgens mij in begin deze wk is het totale wegvallen van prikken met astra zenica ; dit houdt in dat er nu nog meer ?? komen !

 4. Xander je kwam als eerste met dit artikel nu pas komen sommige kranten zoals het AD met de troepen opbouw van het westen en rusland aan de grens dus wat ik in jullie artikel gelezen heb klopt als een bus ik heb al eerder een reactie gegeven dat rusland niet alleen staat en dat china en nog een paar andere landen achter rusland staan dit kan dus uitdraaien op een groot conflict wat ik niet hoop

 5. Hopelijk komen de draken van de Targaryans ons te hulp schieten. John Snow ik strijd voor jou!

  🙂

 6. Ik vind het best. Dat onze media daarover rapporteerd, want die covid indoctrinatie-ellende komt me ondertussen de oren uit.

 7. De NOS heeft inmiddels bericht dat de NAVO met 5 landen een ”oefening” gaat houden in het Oosten van Oekraine met uiteindelijk het doel de Russen te verdrijven van de Krim begin deze maand. De Russen zullen dan ongetwijfeld terugslaan. Wat zouden de deelnemers, waaronder Engeland, de VS en Nederland, zeggen als de Russische vloot, waaronder vliegdekschepen, offensieve oefeningen vlak onder onze kusten zouden houden?

 8. We gaan naar DEFCON 1, het hoogste alarmniveau : een nucleaire aanval die nakend of reeds begonnen is. Relax, het is allemaal cinema, bedoeld als shocktherapie voor de publieke opinie (om de vele slaapwandelaars wakker te krijgen) en als excuus voor de militairen om in te grijpen. Puzzel zelf eens wat met deze uitstekende Telegram-accounts:
  https://t.me/s/GhostEzra
  https://t.me/s/SpecOperator17
  https://t.me/s/Whiplash347
  https://t.me/s/WW3INFO
  https://t.me/s/NateBurruano1776

 9. Het Bijbelse scenario van de Ezechiel 38/39 oorlog: mijn poging tot interpretatie van de tegenstanders van Israël: Het lijkt mij wel een oorlog pas na de val van Babylon EU.:

  GOG De linkse leider BerGOGlio met communistische
  troepen uit het EU/Noorden (na val Babylon-EU)
  Gomer Rusland met zijn communistische bondgenoten.
  Perzië Iran (is al linkse bondgenoot van Rusland in Syrië en nu
  tevens ook van China),
  Put: Libië (de helft is al in handen van Rusland), noord-afrika
  Cush: Soudanese/Eritreeërs communisten.
  Beth-Togarma: mogelijk restant Turkije (alleen het linkse Koerden-deel)
  en de Mongolen.

 10. Als sommige het paniek zaaien vinden, waarom lezen jullie het dan?????
  Ik woon in Israel en het is gewoon allemaal heel waarschijnlijk.
  Zelf Fox nieuws besteed nu aandacht aan het gevaar van Iran.
  Wat geschreven staat in de Bijbel zal toch gaan gebeuren
  Niemand weet wanneer, maar het is goed om te weten wat zich allemaal afspeelt.
  Helaas slapen vele christenen

 11. @ Rienus schreef:
  05/04/2021 om 3:46 pm
  Ik heb deze reactie geschreven en ik ben negatief dat er in is geknepen.
  Is dit ook op deze site mijn laatste bijdrage omdat ik het zat ben dat er ergens iemand meent beter te weten dan ik wat wel en niet kan?
  Het zij zo…

  Lees de siteregels. Mod.

 12. @ De Clercq schreef:
  05/04/2021 om 1:24 pm
  Bent u dan ook aanhanger van het idee dat de zorg ook heden ten dage dat zogenaamd kwalitatief uitermate teleurstellend idee als maatgevend neemt?
  En als u het over hoogkwaliteitsvormen heeft, hoe komt u dan op China?
  De vorm is namelijk ondergeschikt aan de inhoud, dat is ook waarom China tot op heden achter het net zal blijven vissen. Er is namelijk geen enkele vorm van creativiteit of ontwikkeling te ontdekken in het opgelegde Chinese model.
  De kracht van de denkwijze vanuit China is wel dat daar elementair wordt nagedacht over de kracht van het individu. Maar zolang de individuele burger wordt gevangen in protocollen en modellen zal het allemaal minder dan niks voorstellen.

 13. @ tycho
  05/04/2021 om 10:27 am

  Als het een troost mag zijn , ook ik heb liever een bom op mijn hoofd dan de langzame pijnlijke injectie-dood .
  Tevens zie ik het esculaap-symbool nu heel anders .
  Het is een slang.. die met zijn giftanden iets in je aderen spuit .
  Hopelijk hoeven wij het allemaal niet mee te maken , en in ieder geval waren wij niet medeplichtig .

 14. @Hans op 05/04/2021
  ‘Nu Corona iets op de achtergrond verdwijnt…’?? De coronahoax verdwijnt absoluut nog niet. Verwacht nog maar een paar ‘varianten’ waardoor de huidige ‘vaccins’ niet als voldoende zullen worden beschouwd en er wéér andere en strengere maatregelen zullen moeten opgelegd worden. Corona was de stap die naar het teken van het beest uit Openbaring moet leiden en zal dus niet zomaar ‘verdwijnen’. Nu men merkt dat het overgrote deel van het volk op de knieën valt om hun ‘oude leven’ terug te krijgen, tot eender welke prijs, weet de elite dat men nog een paar stappen verder kan gaan om het volk slaafs te maken.

 15. @ Moeder de Gans schreef:
  05/04/2021 om 8:56 am
  Dat zegt u perfect gehersenspoeld en als ik op de sites van enig belang kijk is dat goed gelukt. Met enig belang bedoel ik sites die echt serieus door veel mensen worden bezocht en waar veel mensen reageren. Sites ook waar mijn hinderlijke schrijfsels worden geweerd omdat ik tegendraads ben.
  De wereld is vier maanden geleden `verlost` van Trump en ziedaar het gelazer is weer begonnen.
  Wat zullen de talk show hosts gelukkig zijn nu er in het oorlogszuchtige Pentagon weer een idioot aan de knoppen mag draaien? De Russen doen wat ieder normaal mens doet als er in je achtertuin veel katten poepen. En dan doen de NATO landen net alsof het gevaarlijk is dat die Russen met iets meer als koffiedrab proberen die beesten te lozen.
  Ga er dan niet zitten

 16. Mijn vrouw las toevallig dit artikel, ze riep mij echt met een angstige stem, ik dit bericht gelezen, en heb haar vervolgens gezegd hier geen artikelen meer te lezen vanwege haar angst !!!
  Heb jullie al eerder commentaar gegeven dat jullie niet zoveel paniek moet zaaien onder de mensen met zulke berichten, het ene paniek bericht met het andere stapelt zich op via deze site en de bronnen zijn inderdaad niet betrouwbaar. Is het de bedoeling van jullie om mensen alleen maar angst en paniek aan te praten ? Dat vraag ik mij nu echt af.
  Ik hoop dat dit bericht WEL geplaatst wordt in vergelijking tot mijn andere berichten !

 17. China, Rusland, Brazilië, Pakistan, Noord-Korea en Iran zullen sowieso een blok vormen.

  @Hans: Dit nieuws is goed voor de geschiedenisboeken.
  Het is aan jezelf of je hier paniekerig van wordt.

  Het is nu machtsvertoon, maar er hoeft maar ergens een inside-job vonk te ontstaan.
  Het oorlogs’tuig’ is al geconcentreerd.

  Corona-plandemie juist om andere wereldtoneel op achtergrond te houden.
  Invoering gepompt 5G vergeten? Grote misbruikschandalen vergeten?

 18. Wat ik niet begrijp, Xander, is als ik laatst een reactie geef dat rutte een leugenaar vanaf de beginne is dat dan dan niet geplaatst wordt ( ook over segers die rutte een vriend noemt , hoe kan je die alleen maar liegt je vriend als christen noemen ) terwijl jij schijnbaar alles schrijven mag.

  Kun je me dat uitleggen want ik begrijp het niet meer ( dit komt vaker bij mij voor , het kan zijn dat ik confronterend ben maar ik leg wel de feiten neer zoals de feiten liggen )

  Lees de siteregels, uitschelden niet toegestaan. Mod.

 19. China verdedigt als land dat niet meedoet aan de boycot van iran de eigen oliebelangen als afnemer van iraanse olie.

  Voor regeringscentra die bijna eeuwenlang gewend zijn de lakens uit te delen in de wereld, zal een dergelijke ‘zelfbe- wustwording en onafhankelijke gedrag’ als een steen op de maag liggen nu van vanzelfsprekendheden steeds minder sprake is en waarbij militair optreden uit frustratie als enige weg naar voren kan worden gezien: dan alles en iedereen maar naar de bliksem.
  In de moderne wereld van kunstmatige intelligentie en automatisering slechts een bevestiging nodig van een vooraf aangevinkte gestandaardiseerd optie zonder keuzemogelijkheid of nuance. ‘Makkelijker kunnen we het niet maken’.

  https://www.parool.nl/wereld/pact-china-en-iran-over-olie-wapens-en-gezamenlijke-aanpak-terrorisme~b15a4506/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

 20. Goed artikel een waarschuwing om wakker te worden.
  Maar WW 3 is al zo vaak aangekondigd en zelfs voor geoefend dat het steeds dichterbij zal komen.
  En als je deze vrijmetselaar genaamd Albert Pike zijn visie begrijpt dat het al lang gepland en voorbereid is en was.
  Hier zijn boek gratis download.
  https://ia800704.us.archive.org/18/items/MoralsAndDogmaOfTheMasonic/0008MoralsAndDogmaOfTheAncientAndAcceptedScottishRiteOfFreemasonry.pdf
  Dan een artikel dat verteld het verleden is nu weer een sleutel naar het heden.
  https://www.threeworldwars.com/world-war-3/ww3.htm

 21. Zeer juiste analyse van de huidige geopolitieke verhoudingen en oorlogsdreigingen in de wereld. Twee gebeurtenissen in 2020 hebben mij een heel andere en duidelijke kijk op de werkelijkheid bezorgd. Enerzijds de kunstmatige pandemie en anderzijds de gecorrumpeerde verkiezingen in de USA. Deze twee gebeurtenissen hebben mij doen inzien dat sinds de 2de wereldoorlog er een permanente strijd aan de gang is tussen globalisten en nationalisten, die vroeg of laat moet uitmonden in een derde wereldoorlog. De traditionele superrijke westerse machtselite, die altijd al de touwtjes in handen hield, willen na Trump, nu ook Poetin uit de weg ruimen, zodat zij enkel nog China als tegenmacht hebben.
  Maar de globalisten willen hier in het Westen wel dezelfde hoogtechnologische maatschappijvorm introduceren als in China.
  Maar ik ben een Huntington aanhanger en het zal de globalisten nooit lukken hun plannen ten uitvoer te brengen. Alle politieke machtscentra in de westerse landen gaan gezwind mee in het globalisten verhaal, maar hun bevolkingen niet.

 22. Beste “Het Verval”,

  …het begin der smarten …” Wàt staat ons nog te wachten ??? Torenhoge tsunamis’ ? Vulkaanuitbarstingen ??? Ebola-uitbraak of uitbraak van pokken overal ter wereld ???

 23. Willy,

  China is aangetrokken door aardgas + petroleüm. Ziezo, nu weet jij de interesse voor Iran o.a. 😉

 24. Boulevard nieuws dus. China en Iran hebben een handelsverdrag inzake militaire hulp. Verder niets. 1 verkeerde move en Iran is veranderd in een grote parkeerplaats en dat weten ze heel erg goed.

 25. Mooi omschreven Xander, je zorgen deel ik. Het begrip psychopathie heb ik de laatste maanden nog nooit zo vaak horen langskomen en ik zie het als een terechte duiding van het karakter van het westerse leiderschap. De huidige machthebbers leiden, wij, als argeloos volk, lijden. Dit moet snel omgedraaid worden voordat het grondig misgaat.

 26. Inmiddels berichten ook hier de MSM volop over “de oplopende spanningen in het gebied” en wordt door sommige media zelfs al het begrip ‘proxy-oorlog’ uitgelegd. Zodat we straks beter zullen snappen waarom we meegesleurd worden in een oorlog 😜

  We lijken dus inderdaad rijp te worden gemaakt voor meer dan een schermutseling. Waarbij vooral opvalt, dat Poetin als grote agressor wordt neergezet. Geen woord over de oorlogszuchtige taal van Joe Biden.

 27. Ze zijn weer goed bezig daar.
  Wat mij onlangs opviel was een melding van China,een burger toestel was omgebouwd tot spionage doeleinden…die langs de kust met China vloog,paar punten zelfs binnen de 12 mijl zone.
  En het gluiperige ervan is dat ze bij doorkruisen van deze lijnvlucht hun transponder code hebben overgenomen !!!
  Wat als gevolg had dat er plots 2 toestellen rond vlogen net de zelfde identificatie nummers en transponder.
  Die las ik als “breaking news”,waarop ik meteen kijken op flightradar…en idd het klopte.
  Je zag 2 toestellen met de zelfe nummers,een vloog richting Taiwan en de andere het Chinese luchtruim binnen.
  Volgens de.gegevens was dit al vaker gebeurt.
  Wat mij heeft doen deken aan de mh17 boven Oekraïne,daar konden ze net zo goed het zelfde geintje hebben uitgehaald….met alle gevolgen van dien

 28. Ben het met je eens Xander wat betreft het laatste deel.

  Echt veel beter een Rus in de keuken dan gates en de zijnen in de achtertuin!

  (variatie op de jaren 80 slogan, die we hopelijk vandaag de dag abnormaal vinden)

  Hoe kunnen wij uberhaupt doordringen als het Licht van Vrede gezien en neergezet wordt als duister?

 29. China zal geen 5000 Chinese soldaten naar Iran sturen, maar wel 5000 prive veiligheidspersoneel om de enorme investeringen te bewaken.
  Ik zie ook nergens op het internet een recente foto of filmpje van die Iranese raket, dus ik geloof dat niet.

 30. Die coups hebben de amerikanen met de “hulpsherrifs Navo landen” op diverse plekken in de wereld al gepleegd. Men gelooft of neemt mij vaak kwalijk de vermoedelijke achtergrond te benoemen, dit laat ik dan ook om te zeggen.
  Wat ik wel zeggen wil, is dat de de leugen sinds alle tijden hoog gehouden word. De 1’ste en 2’de wereld oorlog idem.
  De agressie komt van de USA, de UK lust er ook van. De verbrokkelende wereldmacht wil kost wat kost de baas blijven. Amerika is het enigste land wat zo bizar veel budget voor militair uitgeeft. 750-800 MIljard per jaar defensie. Wereldwijd militaire basissen liggen. Om vrede te bewaren? Keer de medaille eens om, en kijk er dan eens naar.

  Echter dat verhaal van de Sun ” boulevard krant ” geloof ik niet. Een conflict dat kan escaleren zal zeker mogelijk zijn, alleen die voorspelling in een maand tijd. Lees goed, er staat meestal het woord “kunnen of kan ” bij. Dus speculeren. Bild Zeitung net zo een sensatie krant.
  Gooi nog maar wat kolen op het vuur, en houd de schrik er maar in. Goed bezig zo…

 31. Op een gegeven moment zal alles met haast volvoerd worden, volgens de Bijbel. Dat punt lijkt nu wel heel dichtbij.

 32. Nu ik toch tachtig ben en al zesenzeventig jaar onder hypocrite regeringen heb geleefd, (zie: The lies about world-war II krijg ik liever de Tsar bomba op m’n pet dan dat ik een langzame pijnllijke dood sterf aan het corona vaccin dat zo royaal verplicht is; in het bijzonder in het weerloze Afrika. Hypocratus en hypocriet blijken familie van elkaar te zijn. Men noemt de Amerikaanse vlag van de aan het hoofd staande New American Terror Organisation niet voor niets; The scull schattered banner! Goed dat ik mijn oude bruine jas al zesenvijftig jaar geleden bij het grof vuil geflikkerd heb!

 33. De Russen naar Oekraïne en de Chinezen op stap naar Iran? Een vreemde combinatie? wat hebben de Chinezen in Iran verloren? Iran pronkt al langer met zijn raketten, daar heeft Israël al genoeg voor gewaarschuwd. Maar of het tot een derde wereldoorlog komt daar heb ik mijn twijfels over? Shalom

 34. Mattheüs 24:6-8
  En gij zult horen van oorlogen, en geruchten van oorlogen; ziet toe, wordt niet verschrikt; want al die dingen moeten geschieden, maar nog is het einde niet.
  Want het ene volk zal tegen het andere volk opstaan, en het ene koninkrijk tegen het andere koninkrijk; en er zullen zijn hongersnoden, en pestilentien, en aardbevingen in verscheidene plaatsen.
  Doch al die dingen zijn maar een beginsel der smarten.

 35. Wat mij door de war brengt, zijn de tegenstrijdige geluiden die hier worden gemeld.
  Vandaag schrijft X dat het hem niet zal verwonderen dat als we op deze voet verdergaan, het over 10 jaar wel bekeken is.
  Paar dagen geleden was het item de niet te vookomen wo3 die hoogstwarschijnlijk even na pasen zal uitbreken om de oekraine.
  Het thema het einde van al onze welvaart, of de eindtijd in zijn algemeen, wordt ook op telkens weer verschillende wijze gepresenteerd, zoals het fake vaccin tegen de fake corona die massasterfte zal -of al is- bewerkstelligd, de chip van bill gates die erin zit, de bankencrisis die al onze welvaart zal doen verdampen, de ijstijd waarin we zitten die alles zal doen bevriezen inclusief natuurlijk de oogsten die mislukken enz enz. Dan is daar nog de dictator erdogan die zijn groot rijk gaat beginnen en daartoe is de islamisering reeds begonnen zodat hij zijn groot ottomaanse rijk zal gaan vormen. Dat ottomaanse rijk zal hij dan naast de te vormen wereld vaccin dictatuur bestaan? Dan komt vandaag Iran weer eens aan de beurt.
  En zo nog talrijke voorbeelden van het einde der tijden, varierend van “het einde is al begonnen”, “binnen enkele dagen” tot aan enkele 10 tallen jaren.
  Ik weet zeker dat het einde der tijden zal aanbreken, maar ook vrij zeker dat het op geen manier gebeurd zoals hier bijna dagelijks word gepresenteerd.

 36. Dus hebben we nog 10 weken tijd, om ons te ontdoen van onze “leiders” en deze waanzin te stoppen ?!
  Of ben ik dan een wappie ?
  Hopen op een verandering in politieke mentaliteit is alleen maar uitgestelde teleurstelling.

 37. We zijn door de “reguliere, betrouwbare” Pers zo gebrainwasht dat we al heel lang een vijandbeeld hebben van Rusland en Poetin.
  Als er één voordeel zit aan de wereldwijde machtsgreep die over ons uitgerold is, dan is het dit: dat tenminste een klein deel van de bevolking Wakker geworden is, ten eerste met betrekking tot de Covid-nonsens, maar velen in verband daarmee ook over de vele andere Non-sens die ons al ik weet-niet-hoe-lang ingeprent wordt door de zgn. serieuze “Media”.
  Dit Ontwaken voor waarheid is de grootste winst van alles wat nu gebeurt.
  Hopelijk eindigt dit niet in een massale mensenslachting.

 38. 5.000 soldaten van de Communistische dictatuur in Iran …15.000 in Djibouti en 600.000 in Nigeria …dichtbij olie-installaties …

  Het vervolg van de Petroleümoorlog, deze keer met als hoofdspeler Communistisch-dictatoriaal China …;) Communistisch China als planetaire hoofdspeler ipv anti-Christelijk Amerika ?

 39. Onze ondergang zal vooral te wijten zijn aan het deel van de bevolking dat daar aan schuld heeft door met oogkleppen rond te lopen en niet kan of wil inzien wat er aan het gebeuren is.

 40. Het begon al vroeg, de EU, NATO houdt zich niet aan de afspraken van toen…Raegan en Gorbatsjov..oost Duitsland bij het westen, geen uitbreiding NATO naar oosten.
  Dat was de voorwaarde…
  En dan associatie verdrag..dat is inlijven bij het westen.
  Brussel veroorzaakt dus alle problemen zelf!

 41. Jaja, daar gaan we weer… de volgende bangmakerij. Tien/elf jaar geleden zou ook WO III in Iran onstaan… zie o.a. https://www.corbettreport.com/episode-133-wars-and-rumours-of-wars/. Allemaal bangmakerij. Focus op zorgen voor voldoende voedsel en manieren om je warm te houden als de energieprijzen hier straks torenhoog oplopen door de zonne- en wind hoaxes.

  Enne… lees https://open.lbry.com/Government–The-Biggest-Scam-in-History–Exposed_backup:9, over wat overheid nu echt is: georganiseerde misdaad.

  Fijne Pasen! 🙂

 42. Het roddelblad The Sun als bron? Kom op zeg wordt steeds gekker.
  Wat ik overigens niet begrijp is dat in het VK iedereen zich `gratis` twee keer per week met een zelftest kan testen, vanaf 9 april. Dat las ik tenminste op de zeer manipulatieve website van nu.nl.
  De waanzin van welk beleid dan ook begint wel lekker boven te komen drijven. Laatst bleek uit een onderzoek waarvan ik dien te geloven dat het onafhankelijk is en kwalitatief dat een gevaccineerde het virus niet kan overdragen? In Engeland hebben ruim 31 miljoen mensen een eerste prik ontvangen en ruim 5 miljoen een tweede. Dan zie ik met mijn boeren verstand niet zo goed waarom die ruim 5 miljoen zich nog twee keer per week dienen te testen.

 43. Stop eens met paniek zaaien. Nu corona iets op de achtergrond verdwijnt weer een nieuw angst item. Er speeld best wel wat, maar angst zaaien is ook een vak.

Comments are closed.