‘Westen stuurt aan op spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’

De Russische reactie op de provocaties van Amerikaanse bommenwerpers: drie kernonderzeeërs braken gelijktijdig door het poolijs, een unicum. Vanaf die positie kan de VS binnen luttele minuten worden vernietigd. (Beelden: Russische ministerie van Defensie).

—————————————————————————————————————————————–

Rusland geeft ernstige tegenwaarschuwing aan VS door drie kernonderzeeërs gelijktijdig door het poolijs te laten breken

—————————————————————————————————————————————–

De uitermate zorgwekkende situatie in Oekraïne begint eindelijk tot de (alternatieve) media door te dringen. Analist Tom Luongo schrijft nu dat het Westen, met Joe Biden voorop, opzettelijk aanstuurt op een spoedige oorlog met Rusland in Oekraïne, mogelijk al na het Orthodoxe Paasfeest (2 mei). De belangrijkste reden is dat het Kremlin zich weigert te onderwerpen aan de ‘Great Reset’ klimaatagenda 2030 van het WEF, de VN en de EU. De Westerse leiders zijn dermate krankzinnig geworden, dat ze de fatale inschattingsfout maken dat president Putin zijn land niet tot het uiterste toe zal durven verdedigen tegen deze wereldwijde staatsgreep. Daarmee wordt in Washington, Brussel en ook Den Haag willens het wetens het risico genomen op het uitbreken van een grootschalig nucleair conflict.

De in eigen land met name door VVD en D66 voortgedreven ‘Great Reset’ is ook zonder een dreigende wereldoorlog al een immense bedreiging voor onze toekomst. Dat hebben we inmiddels in talloze artikelen uitvoerig beschreven.

Nu dreigt de door de Westerse globalisten al zolang gewenste oorlog tegen Rusland een voortijdig einde te maken aan Marks en Sigrids gedroomde ‘klimaatparadijs’ in 2030, die voor 99% van de bevolking sowieso al jaren eerder op een gruwelijke nachtmerrie vol communistische armoede en technocratische onderdrukking zal uitlopen.

Wie is de echte ‘killer zonder ziel’?

Biden was nog maar amper president, of hij noemde Putin een ‘killer zonder ziel’. De Russische president reageerde op zijn kenmerkende uiterst beheerste en meesterlijke wijze met ‘it takes one to know one’, en nodigde Biden vervolgens uit voor een rechtstreeks debat.

Die gaat daar natuurlijk niet op in, want de dementerende Biden, die tijdens toespraken vaak vergeet waar hij is en tegen wie hij het heeft (er zijn nu beelden waarop hij te zien is met kaartjes in zijn hand met ‘wie is wie’ foto’s erop, plus een compleet script dat hij moet volgen), is overduidelijk geen enkele partij voor de Russische leider. De Democraten weten dat ook, en houden hem daarom zelfs zoveel mogelijk weg van de pers. ‘

‘En dan die beschamende persconferentie van laatst. Hij stelt zich in 2024 opnieuw verkiesbaar? Dan leeft hij niet eens meer. Maar ach, in 2020 deed hij ook al niet mee, dus wat maakt het eigenlijk uit?’ spot Luongo.

De Russische reactie op de Amerikaanse provocaties

Hoe dan ook, sinds het via een opzichtige verkiezingenstaatsgreep aanstellen van fake-president Biden zijn de verhoudingen tussen de twee supermachten ‘afschuwelijk’. De Amerikanen doen helemaal niets om daar iets aan te veranderen – integendeel. Biden liet afgelopen week strategische B-52 bommenwerpers opstijgen voor een beginnende schijnaanval op Rusland via de Noordpool. De toestellen keerden boven Canada weer om, maar een reactie van het Kremlin kon niet uitblijven. Maar liefst drie Russische kernonderzeeërs (een unicum) braken gelijktijdig vlak naast elkaar door het poolijs. Vanaf die positie kan de VS binnen een kwartier tijd totaal worden verwoest:

Obama: Oekraïne ‘is Bidens project’

Barack Obama zei het al: Oekraïne is ‘Bidens project’. De Bidens zitten tot over hun nek in de corruptie in Oekraïne, zoals we de afgelopen jaren uitvoerig hebben gedocumenteerd.

Luongo schrijft dat de situatie in Oekraïne ‘veel gevaarlijker’ is dan ons wordt verteld. Wij hebben u daar al een mogelijke reden voor gegeven, en die stelt niet bepaald gerust: de Westerse elite zou de bevolking mogelijk willen overvallen met een plotselinge oorlog, en die valselijk presenteren als een ‘Russische verrassingsaanval’, waar ‘wij natuurlijk meteen op moeten reageren’. U mag dan beslist geen tijd krijgen om te bedenken wat er nu werkelijk aan de hand is, namelijk dat die oorlog enkel de belangen van de ‘Great Reset’ klimaatelite dient, die er ten koste van het gewone volk moet worden doorgedrukt.

Het broeiende conflict in Oekraïne ‘is dit alles, en meer. Het project om Oekraïne bij de NAVO en de EU te voegen is een lang gekoesterde droom van neocons zoals Victoria Nuland en neoliberalen zoals Joe Biden (en in eigen land Mark Rutte en Sigrid Kaag). Het is een belangrijk deel van de wens van het World Economic Forum om de EU uit te breiden en Rusland te omsingelen, zodat de droom van een Euraziatische integratie, dat een bolwerk tegen hun ‘brave new world’ kan vormen, wordt geblokkeerd.’

Westen wil Rusland en China dwingen zich te onderwerpen aan Great Reset

Biden heeft Putin en de Chinese president Xi Jinping uitgenodigd voor een klimaattop in april, waarvan de agenda natuurlijk door het WEF wordt bepaald. Aangezien zowel Putin als Xi duidelijk hebben laten weten niet te zullen meedoen met de Great Reset en Agenda 2030, noch met de ‘Vierde Industriële Revolutie’ van Klaus Schwab (in realiteit de Grote Industriële Afbraak), is deze top bij voorbaat tot mislukken gedoemd (al zal er ongetwijfeld wat lippendienst worden bewezen, maar daarna gaan Rusland en China gewoon weer hun eigen gang).

‘Deze top lijkt een kolossale tijdsverspilling te worden, omdat iedereen over de wereld zal worden bedreigd met wat ze op beleidsterrein van het Westen kunnen verwachten – totdat iemand deze krankzinnige mensen eindelijk uit hun lijden verlost,’ vervolgt Luongo. ‘Zo zinkt bijvoorbeeld het V.K. onder tiran Boris Johnson van dag tot dag steeds dieper weg weg in een complete totalitaire nachtmerrie vanwege Covid-19, terwijl de anti-Russische retoriek tot ongekende hoogte wordt opgevoerd.’

Oorlog om de Donbass, mogelijk al na 2 mei

Oekraïne is ‘direct betrokken bij al deze klimaatnonsens. Putin begrijpt ook dat Biden iedere escalatie in de Oekraïne zal laten gaan, omdat hij eraan vastgeketend zit en hij de klus, die in 2014 begon met het omverwerpen van (de democratisch gekozen president) Viktor Yanukovich, moet voltooien. En daarom zullen we iets veel ergers gaan meemaken dan Victoria Nulands ‘koekjescampagne’ voor de vrijheid. We krijgen spoedig een oorlog om de Donbass, waarschijnlijk gelijk na het Orthodoxe Paasfeest en het smelten van de sneeuw.’

Ook volgens Luongo heeft Putin uitvoerig geprobeerd om deze destructieve spiraal naar de bodem te stoppen, ‘want hij weet waar dit eindigt.’ Het wordt een confrontatie waarbij Putin of zal moeten toekijken hoe Oekraïne met Westerse steun een oorlog begint tegen de Russisch sprekende bevolking in de Donbass en De Krim, of toch ingrijpt, wetende dat het Westen dat onmiddellijk op uiterst kwaadaardige wijze zal aangrijpen om hem als de ‘agressor’ af te schilderen.

Westen uit op escalatie; EU weigert al jaren diplomatie

Luongo ziet geen andere koers voor het Westen dan escalatie, want dat heeft niets meer te winnen bij een terugkeer van rust, vrede en samenwerking. ‘Om de Great Reset te laten slagen en Europa een relevante wereldspeler te laten zijn, moet Rusland onderworpen of vernietigd worden. Dat betekent controle over de Zwarte Zee, en dat betekent het veroveren van De Krim.’

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov uitte onlangs zijn zorgen dat de EU sinds het referendum in 2014, waarmee de bevolking van De Krim bijna unaniem besloot dat het bij het Russische moederland wilde horen, geen enkele diplomatieke contacten meer met het Kremlin onderhoudt. ‘De diplomatie tussen de grote machten is bijna verdwenen. Bidens simpele weigering om openlijk met Putin te praten is een ernstige zaak.’

Euraziatische controle over olie en gas staat Great Reset in de weg

Alles wat er sinds ‘corona’ aan totalitaire en onderdrukkende maatregelen in het Westen zijn genomen, inclusief de stapsgewijze vernietiging van het MKB en de vrijheid, staat in het teken van de ‘Great Reset’ van het WEF, dat de totale afbraak van de ‘fossiele’ economie omvat, en daarmee een einde aan de energiezekerheid en -betaalbaarheid voor de Westerse burgers.

Als de productie van olie, gas en kolen echter onder Euraziatische controle blijft, dan zullen de megalomane visioenen van de Atlantisten nooit tot uitvoering kunnen worden gebracht. Er is voor hen niet veel tijd meer om die wereldwijde communistische klimaat-vaccindictatuur erdoor te drukken, want het verzet van de Westerse bevolking tegen deze totale afbraak van hun samenleving en toekomst begint hand over hand toe te nemen.

Oorlog zal geen happy ending voor het Westen zijn

‘Als er deze lente een oorlog komt in de Donbass, dan zal dat geen happy ending krijgen waarbij Amerika (en Europa) in de toekomst de baas zullen blijven, maar het moment worden dat we ons realiseren dat de neergang naar irrelevantie zal zijn versneld.’ (1)

Met een beetje pech kan die neergang zelfs uitlopen op een nucleair conflict, waarbij het niet ondenkbaar is dat Rusland (mogelijk geassisteerd door China) besluit om de ‘kop van de slang’ die al zo lang een almaar grotere bedreiging vormt voor het voortbestaan van de mensheid, er eens en voor altijd af te hakken. Dat zou een (beperkte) kernaanval op steden zoals Washington, New York, Londen, Brussel en Rome (het Vaticaan) kunnen betekenen, en mogelijk ook op Los Angeles (Hollywood), Parijs, Straatsburg, Berlijn, Frankfurt en Den Haag.

Van één ding kunnen we zeker zijn: als het aan Vladimir Putin ligt, zal het zover nooit hoeven komen. Of er nog genoeg tijd is om de oorlogszucht, machtswellust en totale waanzin die in de genoemde steden volledig de overhand heeft gekregen plaats te laten maken voor een terugkeer van verstand, nuchterheid en rede, en vooral oprechte zorg voor het welzijn en de toekomst van alle burgers, moet nog worden afgewacht. De voortekenen hiervoor laten vooralsnog helaas het tegendeel zien.

Als China ook betrokken raakt, is WO-3 een feit

Raakt ook China bij een groot conflict met het Westen betrokken, bijvoorbeeld door een oorlog met Taiwan, dan zouden ook Japan en Australië het doelwit kunnen worden, en zouden er tevens oorlogen tussen Noord en Zuid Korea, tussen India en Pakistan, India en China, Iran en Saudi Arabië, en Iran en Israël kunnen uitbreken. De Derde Wereldoorlog zal dan een feit zijn.

Vooralsnog gaan we er vanuit dat deze eventuele laatste grote wereldbrand pas ergens tussen 2025 en 2030 gaat plaatsvinden. Desondanks zal het iedereen duidelijk zijn dat een spoedige oorlog in Oekraïne eenvoudig alle andere dominosteentjes al veel eerder kan doen omvallen.

Xander

(1) Tom Luongo via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

2019:
27-12: Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
22-09: Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’
11-07: ‘Russische kernwapens naar Kaliningrad om NAVO aanval af te slaan’
26-05: Analisten vragen Trump in petitie om dialoog met Putin om wereldoorlog te voorkomen
Archief oud.Xandernieuws.punt.nl:
24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17 (Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
01-03: Twee derde materieel Duits leger defect, maar VS uit op oorlog met Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

2016:
28-09: Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. Het lijkt wel of deze site smult van wapengekletter? Dat zal toch niet? Heb het echt al heel vaak gelezen hier en het komt nooit uit. Ik vraag mij dan ook af of de bronnen wel zo clean zijn. Succes 🙂

 2. Ach…..
  Hoe vaak er op deze site al oorlogen voorspeld zijn , en nog niet een is er werkelijk uitgebroken .
  En dan deze verhalen weer.
  Hoe naief moet je zijn om dit nog serieus te nemen

 3. Op het kanaal van Jensen, staat een hele interessante docu van Gielen, die ons eens haarfijn uitlegt zonder rare poespas, maar helder, waarom en hoe dit allemaal gebeurt. Deze is al van you tube verwijderd, dus dat geeft al aan dat het de moeite waard is om te bekijken.

 4. Het westen kan natuurlijk een veel constructievere aanpak kiezen. Erken dat de Krim bij Rusland hoort. Voor de oostelijke provincies van Ukraine moeten gesprekken en onderhandelingen worden gestart voor specifiek bestuurlijk/administratieve oplossingen voor die regio.

  Er zijn tal van mogelijkheden waarbij naar diverse andere landen kan worden gekeken voor oplossingen. Het Koninkrijk der Nederlanden met een tweetalige provincie, met overzeese gemeentes en overzeese landen. Kijk naar België , Verenigd Koninkrijk,, Spanje en Canada.

 5. @Theo: de profetie is nu niet bepaald gedetailleerd, en doordrongen van een Christelijk moraal. Het zal de zogenaamde ontdekker wel goed uitkomen. Ik heb in mijn kast net een profetie van mijn opa ontdekt, waarin o.a. staat dat Nederlandse bergers een sterk staaltje trekwerk gaan doen in de buurt van Suez, eind maart 2021. En dat iets later dat Xander geen Xander heet in werkelijkheid maar Marie :-).

 6. van daar dat steeds meer Nederlanders naar marokko integreren 😆

 7. Enkele ‘zelfmoordkoopvaardijschepen’ gevuld met explosieven die zich geregeld opblazen in het suez- en panamakanaal is vooralsnog meer ontwrichtend voor de westerse bevolking met hun auto dan oorlogsdreiging.
  De oekraine is al met al toch een ver van mijn bed show, wat de top er ook van vindt.

 8. Er wordt de indruk gewekt dat China de kant van Rusland kiest, maar dat lijkt geen uitgemaakte zaak. Juist door alle sancties tegen Rusland is China momenteel de belangrijkste handelspartner van Oekraïne. Er is China alles aan gelegen om deze handel niet te verliezen.

  Indien het komt tot kernaanvallen, dan ligt de eerste prioriteit bij militaire doelen. Bij voorkeur worden dan de kernwapens van de tegenpartij zo snel mogelijk vernietigd.
  Het is totaal onlogisch om politieke doelen te treffen.

  Jammer dat in dit artikel niet verder ingegaan wordt op de great reset en de rol van vaccins hierin. Aangezien de helft van alle Corona vaccins in Rusland of China is ontwikkeld en geproduceerd. Het is denk ik niet plausibel dat Putin in zijn vaccins Amerikaanse chips stopt waarmee Biden via 5G Russische burgers kan besturen.
  Kan iemand hiervoor een mooi verhaal verzinnen?

 9. Men zoekt precies oorlog, zelfs in kerken in Nederland zag ik op televisie een echte bokswedstrijd tussen mensen die geloven in Gods liefde, ja watte!!! Neen men moet ten alle koste een oorlog vermijden, oorlog lost niets op. Shalom

 10. Het probleem ligt in Amerika, er is een oorlog gaande in al hun inlichtingendiensten.

 11. Vervolg op mijnen vorig schrijven … jaren geleden een boek gelezen over een nuclear war in het noordelijk halfrond tussen USA, USSR … enkel Australia is nog veilig na de destruction, maar de nuclear wolk verspreidt zich langzaam richting het zuiden … het boek uit 1957: On The Beach van Nevil Shute … enen aanrader! 😎

 12. @ Emile, beste
  “ omdat het ene systeem …. het andere systeem (nog steeds) niet accepteert. Gevolg : reeds tientallen miljoenen slachtoffers wereldwijd. Vietnam ; denken ‘wij’ dat ‘ze’ daar een verschrikkelijke oorlog voerden om de Vietnamezen te helpen ?. Of nog eerder in Korea ? . Of …. in Europa tijdens WO II ? . Nee, natuurlijk niet !
  Het toenmalige communistische regime veroverde successievelijk het kapot geschoten Europa. De angsten van ‘onze bevrijders’ dat ons deel van de wereld communistisch zou worden was te groot. Kosten noch moeite werden / worden gespaard om dat andere systeem ‘de kop om te draaien’ ; iets wat tot op de dag van vandaag nog steeds aan de orde is. Een oorlog, zoals wij die nog kennen uit filmfragmenten …. , een oorlog tussen deze twee systemen, zal niet plaatsvinden ondanks fatalistische bedreiging’s retorieken. Dat zou het einde van alles betekenen !
  “ de tijd heeft geen haast “ , de economische oorlog wordt al jaren gevoerd, en ‘ze’ voelen de ‘ hete adem van dat andere systeem al geruime tijd in ‘hun’ nek ‘ . Feitelijk is deze strijd verloren ; het financiële machtsblok is verplaatst. Omdat ‘wij’ coûte que coûte onze levensstijl wilden handhaven / verbeteren. ( mocht ook niet te veel kosten ….. ).

 13. Openbaring 18 is spoedig in aantocht. De val van Babylon. Babylon is USA. Wee wee, gij grote stad Babylon (USA) want in één uur is uw oordeel gekomen. Openbaring 17:8 er zijn 7 koningen (presidenten) 5 ervan zijn gevallen: George H.W. Bush, Obama, George W. Bush, Bill Clinton en Jimmy Carter. Eén is er nog (Trump) en de andere is nog niet gekomen (Biden) en wanneer hij komt, moet hij korte tijd blijven. En het beest dat was er niet is, is zelf ook de 8e, maar het is uit de 7 en het vaart ten verderve.

 14. Tav oorlog, denk aan: landmijnen zijn niet om vijandelijke soldaten te doden maar om te verwonden. Gewonde militairen kosten tijd en moeite. Hetzelfde met een nucleaire oorlog. Grote steden vernietigen bezorgt de tegenstander niet zo veel last want minder minder monden te voeden. Een Elektromagnetische puls door atoombom in atmosfeer veroorzaakt maximale overlast, Chaos in Europa, hongersnood, de regering van de vijand moet veel energie stoppen in het managen van de eigen bevolking.
  Wel worden standaard logistieke knooppunten vernietigd, dus rotterdam, antwerpen, hamburg, londen zijn absoluut de sjaak.
  Europa te veel kapot maken is ongunstig voor Rusland want misschien moeten zij er zelf gaan wonen. China heeft niets aan Japan, maar de buurlanden zijn geschikt voor bewoning en Australië is een makkie, de 4 á 5 grote steden daar vernietigen en je kan het met chinezen gaan koloniseren.
  Tav de USA, voor zowel Rusland als China heeft de USA geen enkele bestaansrecht. Dat zal totaal vernietigd worden want het is niet te bezetten en het heeft geen enkele productieve waarde, dus nucleaire inzet op kobaltbasis die het de voor de komende eeuwen radioactief besmet houdt.

  Kortom een oorlog is het einde van het Noord-Amerikaanse continent en het einde van de blanken in Australië en Nieuw zeeland. Europa zal blijven omdat het nog een functie heeft voor alle partijen, wie er ook wint.

 15. Zou er een dubbel offensief komen, Syrië en de Krim tegelijk? Met dat schip in het Suez kanaal, Syrië geen tankers meer uit Iran.
  De Oekraïne wil pas na Pasen vechten, Oekraïners zijn niet orthodox dus Pasen begin april en de Russen orthodox Pasen half april, dus aanvallen rond die tijd? , Fascisten hebben de traditie om met nieuwe maan een aanval in te zetten dat wordt dan 12 april net voor de Russische Pasen? Op twee fronten is voor Rusland lastiger te managen.

  misschien toch beter om wat spulletjes te hamsteren.

 16. Hele dag gaat het nieuws over die kkerkganers in urk,maar over dit hoor je 0.0 niks.

 17. De MSM zwijgen natuurlijk in alle toonaarden over dit conflict.
  De globalisten van Biden, de EU en NAVO kunnen wel stoer doen, maar iedere militaire strateeg weet dat het Westen geen schijn van kans heeft tegen Rusland. Daarom blijf ik er van overtuigd dat er niets gebeurd, behalve natuurlijk het bekende bashen van Poetin.

 18. Leg mij eens uit… Waarom moesten wij mensen en middelen inzetten om de Oekraïne bij de EU en de NATO te krijgen? Jaarlijks worden er door de EU miljarden aan (militaire) steun overgemaakt naar Kiev en straks worden ook Nederlanders aan het oostfront ingezet, maar waarom?? Zelfs de mensen in de Donbass en Krim vinden de huidige situatie prima zo.

 19. Het wordt tijd voor een sterk Europees leger 🙂
  (Of toch maar niet..)

 20. Het lijkt er op, dat de denderende trein waarin we ons sinds een paar jaar bevinden inmiddels compleet op hol is geslagen en we steeds sneller richting afgrond razen. Ondertussen laten onze regeringsleiders steeds openlijker zien hoe ze – dronken van de macht – volkomen lak hebben aan het welzijn van de bevolking. En het interesseert ze ook niet meer of we het wel of niet doorhebben. De arrogantie druipt ervan af wanneer ze voor de camera’s staan ….

  Het wachten is nu op een bericht van Buitenlandse Zaken, die ‘tot hun spijt moeten meedelen dat de situatie dreigt te escaleren omdat Poetin blijft dreigen en weigert zich terug te trekken uit de regio.’

 21. Wellicht heeft het een en ander ook wat hiermee te maken:

  https://www.reuters.com/article/us-russia-china-usa-idUSKBN2BE0XH

  Rusland en China spraken elkaar onlangs om het gebruik van de dollar te beperken en te werken naar een wereld waarin de dollar niet meer de wereldreserve munt is. Als dat gebeurt is het over met het feestje in met name de VS. Dan kan de VS nl. niet meer straffeloos biljoenen dollars bij drukken en de inflatie exporteren naar de rest van de wereld. En dat op een moment dat er biljoenen die er niet zijn vrijgemaakt moeten worden om het klimaat te “redden”.

 22. Zeer enge ontwikkeling, en je leest er niets over in de mainstream-media.

 23. Ik heb dit verhaal al een paar keer laten vallen op oa twitter, gericht aan nu.nl nos en andere. Uiteraard 0 reactie op gekregen.

 24. Is het niet juist de bedoeling om de derde Wereldoorlog te starten? Het is helemaal niet de bedoeling om Europa en/of Amerika te laten overwinnen, en dat China en Rusland zouden verliezen. Alle komende wereld/oorlogen zijn alleen een excuus voor verdere depopulatie, en het installeren v 1 wereldregering. Alle wereldleiders horen bij dezelfde kliek, alleen voor het volk moet het lijken of er oorlog gevoerd word ten behoeve vd vrijheid vh westen, of tegen de vijanden Rusland en China. Wat veel mensen ook niet weten is dat,” deze natiën” eigenlijk door Jahweh samen gebracht worden om de profetie over de Grote dag v God, te vervullen. Nml hun eigen totale vernietiging door de Schepper vh universum.

 25. Dit kan heel goed kloppen met de profetie uit 1968 van de vrouw uit Noorwegen!!!!!!!!!!

 26. Erg vreemd dat de zoon van de huidige Amerikaanse president belangen heeft in de Oekraine?
  https://www.reuters.com/article/us-hunter-biden-ukraine-idUSKBN1WX1P7
  We worden bedondert waar we zelf bij zijn en in een wereld waar “deep fake” beelden en zelfs mensen alles laten zeggen wat men wil is het einde zoek.
  Waarom deze uitvindingen waar de burger geen beveiliging of zelfs kennis tegen heeft?
  We zijn al ziende blind gemaakt en weten nu niet meer wat echt is of geloofwaardig dat begrijp ik goed.
  Daar moet een reden voor zijn en nu heeft AI vrij spel om ons tegen elkaar op te zetten blijkt.

Comments are closed.