‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’

De VS liet onlangs als ‘boodschap aan Rusland’ twee strategische B1 bommenwerpers, die kernwapens kunnen vervoeren, vergezeld door gevechtsvliegtuigen uit Denemarken, Polen, Duitsland en Italië over Letland, Litouwen en Estland vliegen, pal langs de grenzen met Rusland.(Afbeelding: (8)).

—————————————————————————————————————————————-

Oekraïne met steun van Biden (‘Putin is een killer zonder ziel’), Britten en NAVO opnieuw op zoek naar oorlog met Rusland – ‘Russische onderzeeër verdwenen voor de kust van Israël’

—————————————————————————————————————————————–

De verkiezing van Donald Trump in 2016 was een grote kink in de kabel in de plannen van de Westerse elite voor een grote oorlog tegen Rusland, waar de destijds gedoodverfde president Hillary Clinton openlijk over speculeerde. Trump is na 4 jaar via een fake-election staatsgreep van het toneel verwijderd. Vorig jaar waarschuwden we al dat als Joe Biden in het Witte Huis terecht zou komen, hij de onder team Obama/Clinton ingezette agressie tegen Rusland weer zou oppakken. Biden wachtte daar niet lang mee, en stuurde vrijwel meteen strategische bommenwerpers en extra mariniers naar Noorwegen, dat aan Rusland grenst. De situatie dreigt nu te escaleren nu Europa door de VS wordt gechanteerd om de bijna voltooide Nordstream gaspijpleiding naar ons continent niet in gebruik te nemen, en Rusland daarom (tijdelijk) het contact met de NAVO zou hebben verbroken.

Onder leiding van het Pentagon en de Atlantische Raad heeft de NAVO al jaren diverse scenario’s klaarliggen om een oorlog met Rusland uit te lokken, waar Moskou natuurlijk de schuld van zal worden gegeven. Europa moet andermaal het belangrijkste theater van een wereldoorlog worden. Althans, zo wordt dat in Washington, waar men desnoods bereid is om ons continent zonder met de ogen te knipperen op te offeren indien wij weigeren te gehoorzamen of niet langer in hun plannen plassen, gepland.

VS wil eigen veel duurdere LNG aan Europa verkopen

Amerika was van meet af aan fel tegenstander van de inmiddels vrijwel voltooide Nordstream-2 gaspijpleiding van Rusland naar de EU. Dat gas is hard nodig, omdat Brussel voor het realiseren van zijn monstrueuze, geld- en welvaart verslindende ‘Groene Deal’ een einde wil maken aan alle ‘fossiele’ energie (kolen, olie), en daarnaast ook nog eens kernenergie tegenhoudt. Bovendien heeft Nederland als aardgas exportland besloten zijn productie af te bouwen en uiteindelijk helemaal stop te zetten.

De VS wil zijn eigen LNG (vloeibare aardgas) aan Europa verkopen. Dat is echter veel duurder dan het Russische gas. Washington is daarnaast bang voor te nauwe banden tussen de EU en Rusland. Daarom beweren de Amerikanen dat de energiezekerheid van Europa in gevaar komt als Nordstream-2 in gebruik wordt genomen, wat exact het tegendeel is van de waarheid, want de pijpleiding wordt daar nu juist voor aangelegd.

‘Rusland verbreekt contact met NAVO’

Drie uur nadat de VS alle partijen in Europa het bevel gaf om het werk aan de voltooiing van Nordstream-2 stop te zetten, verbrak Rusland alle contacten met de NAVO, en ‘verdween’ er voor de kust van Israël en Libanon een Russische Kilo-klasse onderzeeër van de Amerikaanse en Israëlische radar (/ sonar).

Deze aanvalsonderzeeërs hebben acht SAMS (surface-to-air missiles) en vier kruisraketten aan boord, met doorgaans een conventionele warhead. Ze kunnen echter ook de nieuwe Kalibr kruisraket meenemen, die een kernkop kan dragen. Tot op heden is onbekend wat de reden is van de ‘verdwijning’.

Biden: Putin ‘killer zonder ziel’

Eergisteren veroorzaakte president Biden grote spanningen door president Putin te omschrijven als een ‘killer’ die ‘geen ziel’ heeft, en die ‘een prijs’ zal moeten betalen voor de ‘Russische inmenging’ in de Amerikaanse verkiezingen (een overigens allang ontkrachte hoax). Daarop riep het Kremlin zijn ambassadeur uit de VS terug. Het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken verklaarde te hopen dat ‘de onomkeerbare verslechtering’ van de betrekkingen met de VS nog kan worden gestopt.

Putin reageerde afgelopen donderdag dat Bidens opmerking vooral iets zegt over de grote problemen in Amerika. Hij benadrukte dat Rusland nog steeds met de VS wil blijven samenwerken. Ook stelde hij een rechtstreeks live debat voor (7), heel goed wetende dat de dementerende Biden, die vaak vergeet tegen wie of over wie hij het heeft, en zelfs waar hij is, dan geen schijn van kans maakt.

Washington maakt samenwerking echter opzettelijk steeds moeilijker; zo werden er sancties afgekondigd tegen Russische officials vanwege de zogenaamde ‘vergiftiging’ van de in zijn eigen land vrijwel onbekende racistische nationalist Alexei Navalny (3), wat eveneens een hoax lijkt te zijn geweest om Rusland te framen.

Biden en Britten sturen Westen richting oorlog met Rusland

De afgelopen weken stuurde het Oekraïense leger grote aantallen troepen, tanks en ander materieel naar de pro-Russische enclaves Luhansk en Donetsk in het oosten van het land, en ook naar de grens met de Krim (5). Het regime in Kiev wordt daarbij aangemoedigd door Melinda Simmons, de Britse ambassadeur in Oekraïne die op 16 maart twitterde dat Rusland de Krim ‘moet teruggeven’ aan Oekraïne, terwijl de bevolking 7 jaar geleden bijna unaniem voor aansluiting bij Rusland stemde. Het schiereiland behoorde oorspronkelijk altijd al bij Rusland, en werd ten tijde van de Sovjet Unie enkel adminstratief aan bij Oekraïne ingedeeld. (2)

Volgens onbevestigde berichten zou het Oekraïense leger inmiddels het vuur hebben geopend, en zouden er ook Britse special forces in de Donbass regio operationeel zijn. Een niet bij name genoemde diplomaat zou hebben gezegd dat ‘het Westen een militaire zet maakt tegen Rusland’, en dat ‘dit een van de ergste besluiten is die het Westen ooit heeft gemaakt, die op een directe oorlog met Rusland zal uitlopen.’ (5) Laten we daarbij een ander net zo ernstig besluit niet vergeten, namelijk het automatisch en al op voorhand de schuld geven aan Rusland van de MH-17 ramp in 2014, die hoogstwaarschijnlijk een false flag operatie was van Oekraïne in samenwerking met de CIA en MI6.

Het heeft er daarom veel van weg dat de Westerse bevolking in snel tempo wordt voorbereid op deze door het Atlantische establishment geplande oorlog tegen Rusland, die mogelijk zal beginnen met een soort ‘false flag’, of met een ander voorwendsel om de Krim zogenaamd te ‘bevrijden’ van de Russische ‘bezetter’.

Wordt in Syrië soms opzettelijk aangestuurd op een ‘Armageddon’?

Dan is er ook nog steeds de oorlogssituatie in het dankzij Amerika, Turkije, IS (= een door Saudi Arabië gefinancierde creatie van de CIA en de Turkse inlichtingendienst), Israël en de NAVO grotendeels verwoeste Syrië, waar Biden eveneens aanstuurt op een confrontatie met Rusland door daar recent weer meer militaire acties en bombardementen te laten uitvoeren.

Israël gaat daar overigens ook gewoon mee door, ondanks herhaaldelijke waarschuwingen van Rusland, als enige land legaal aanwezig in Syrië, dat op zeker moment teruggeschoten zal worden (6). De politieke leiders in Jeruzalem zullen geen oorlog met Rusland willen riskeren, tenzij ze de absolute militaire steun van Amerika hebben, en/of van plan zijn om zelf een soort eindtijd ‘Armageddon’ in gang zetten.

Het Kremlin zal niet blijven afwachten

Als u echter denk dat het Kremlin dit allemaal zomaar zal laten gebeuren, vergist u zich zeer. De arrogante leiders van het Westen gaan er automatisch vanuit dat Rusland een conventionele oorlog nooit kan winnen, maar het niet zal wagen om als eerste terug te slaan met kernwapens.

De eerste aanname is mogelijk terecht, maar de tweede absoluut niet. Rusland, dat in WO-2 met 20 miljoen doden een afschuwelijke prijs betaalde, zal zich niet opnieuw in een hoek laten drukken en laten verrassen. In dit verband haalden we al vaak Vladimir Putin aan, die jaren geleden vertelde dat hij op straat één ding had geleerd, en dat is dat als je denkt dat een gevecht onvermijdelijk is geworden, je het beste zelf de eerste klap kan uitdelen.

Laten we hopen dat de onbezonnen plannenmakers in Brussel, Berlijn en ook Den Haag die waarschuwing bloedserieus nemen, en eindelijk gaan weigeren om mee te werken aan de anti-Russische oorlogskoers van het Pentagon en de nieuwe Amerikaanse regering. Zo niet, dan wordt het gevaar almaar groter dat dit op den duur voor ons allemaal gruwelijk en fataal zal aflopen.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) DEBKAfile
(4) Hal Turner
(5) Hal Turner
(6) Hal Turner
(7) Zero Hedge

 

Zie ook o.a.:
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997) (/ Auteurs voorzagen 23 jaar geleden grote (false flag) aanslagen, financiële megacrises, de opkomt van de politiestaat, en zelfs een massale virusuitbraak, uitmondend in een nieuwe Wereldoorlog)
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
07-10: Directeur Inlichtingendiensten VS: RussiaGate was complot van Hillary Clinton
09-09: Weer een anti-Rusland false flag: Duitse leugens over vergiftiging Navalny ontmaskerd
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
06-07: Amerikaanse onderzoekshistoricus: ‘MH17 proces toont aan dat Nederlands recht totaal corrupt is’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

2019:
27-12: Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
06-12: Putin stelt verlenging START kernwapenverdrag voor, maar NAVO reageert niet
05-12: NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
22-09: Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
18-07: MH17 ramp na 5 jaar nog steeds ongegrond en misleidend anti-Russisch propagandaverhaal
29-06: Strategic Culture Foundation: MH17 rapport toonbeeld moreel bankroet van hypocriete Westen
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’
11-07: ‘Russische kernwapens naar Kaliningrad om NAVO aanval af te slaan’
26-05: Analisten vragen Trump in petitie om dialoog met Putin om wereldoorlog te voorkomen
Archief oud.Xandernieuws.punt.nl:
24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17 (Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
01-03: Twee derde materieel Duits leger defect, maar VS uit op oorlog met Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

2016:
28-09: Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

58

 1. tsja, al eerder vermeld op deze website, 1 á 2 nucleaire bommen in de atmosfeer boven bv Berlijn creëert een electro magnetische puls over heel west europa die alle chips en transistoren kapot maakt. Het gevolg is dat praktisch alles dat electriciteit gebruikt het niet meer doet /kapot gaat. Geen licht, geen radio / televisie, geen stromend water, geen werkende riolen, geen distributie meer van voedsel/water/brandstoffen, alles ligt plat. De overheid kan geen voorlichting meer geven aan de burgers die wel eten en zekerheid willen

  Rusland hoeft geen steden te vernietigen met atoombommen. De chaos die 1 gelukte EMP boven west europa zorgt voor zo’n chaos dat we onszelf wel vernietigen in de strijd om de resterende boterhammen. Een emp-bom is genoeg om onze samenleving te beëindigen.

  Voor de VS kunnen ze nog als extra een bom gooien op de aardbevingsgordel om die te activeren en een bom op de ondergrondse yellowstone vulkaan.

  met een stuk of vijf rake atoombommen bestaat de samenleving van Europa niet meer en bestaat de helft van het grondgebied van de VS niet meer.
  oorlog beginnen met Rusland is een beetje dom.

  Een kleinere financiële ‘atoombom’ indien Rusland de VS wil pesten dan kopen ze heel veel fysiek zilver op. De zilvermarkt wordt gemanipuleerd door de grote amerikaanse banken met handel in papieren zilver. Als Rusland of China de vs hak wil zetten dan laten ze dat systeem inklappen. Kosten Rusland een paar miljard, veroorzaakte schade een ineenstorting van het westerse bankenstelsel.

  (overheidsveiligheidsdiensten lezen mee op critische websites, ik hoop dat bovenstaande emp info goed wordt begrepen bij de overheid/nato, welke fantasieën ze ook mogen hebben over een flits oorlog)

 2. De spanningen worden nu bewust opgevoerd. Stel dat de waarheid omtrent het hele covid circus bij de grote meerderheid aan het licht komt, Staan de ridders van de duisternis klaar om de aandacht via een oorlog weg te nemen van waar die nu naar uit gaat. Het worden donkere tijden, welk scenario je er ook op los laat. Als de veteranen zich massal gaan groeperen om demonstranten te beschermen en zich dat laat verspreiden naar het buitenland, is het heel snel over en uit met dit circus. Dan wordt het paniekvoetbal. Een oorlog ligt dan voor de hand.

 3. Rusland hoeft geen oorlog te voeren met europa. Samen met de chinezen leggen ze digitaal europa plat en de niet geintegreerde infiltranten uit ankara en omstreken op de werkvloer saboteren de rest. Benieuwd waarheen de elite zijn heil zoekt dan als blijkt dat hun sleetse modellen geen opgeld meer doen.

 4. cerberus schreef:
  19/03/2021 om 4:54 pm
  Deze mensen waar u tegen spreek zijn alle op leeftijd.
  Kijk wie er staan op het veld in Amsterdam en Den Haag bijna alle zijn ze op leeftijd.
  In de jaren 60 a 70 a 80. Stond de jeugd op en zie ze nu?
  Waar zijn ze?
  Spreek hen eens aan plaats van deze mensen op leeftijd die wel op komen voor de jeugd die nu op de bank hangt en op hun mobiel aan het gapen zijn om op hun instagram belangrijk gevonden te worden.
  En weet dat vele hier wel willen en door hun gezondsheids reden niet kunnen komen naar Amsterdam en Den Haag. Ik snap al niet dat men alleen in het weekende demonstreert terwijl dat tuig in Den Haag dan niet werkt en men dus hen niet kan aanspreken. En wat voor zin heeft het een paar uurtjes malieveldje trappelen en dan naar huis gaan. Als je gaat dan vind ik blijven tot je echt gehoord word.

 5. Elise schreef:
  20/03/2021 om 1:30 pm
  Misschien bedoelt ze de de aardplaten waarop we leven op de aarde.
  De aarde heeft zeven 7 aardplaten Nieuw Zeeland is hierdoor aan het wegzakken langzaam de zee in en Australieen is door de aardplaat aan het kantelen. Japan gaat door de aardbevingen die ook door de aardplaten komen ook langzaam kantelen richtig vaste land van Azieen.
  Het verbaast me niet dat ze deze zeven aardplaaten bedoelt die nu flink in beweging is daardat deze aarde goed mishandeld word doordat er olie uit de grond getrokken word en gas.

 6. Uitstekende zet van de Russen dat ze alle contacten met de NAVO hebben verbroken en de ambassadeur uit de VS hebben gehaald als voorbereiding op de verbreking met de betrekkingen met de VS. Ze hebben veel geduld gehad met die schietgrage yanks maar de rek is er op een gegeven moment uit. Mocht het los gaan, dan hopelijk op Amerikaanse bodem.

 7. Stop de klimaatgekte (windmolens, zonnepanelen en kernenergie) en gehoorzaam Putin zodat we lekker russisch gas kunnen stoken.
  Als we onderdanen van Putin worden hoeven we niet mee te doen aan de klimaatgekte.
  Of gaat het in dit artikel erover dat Biden ons juist als onderdanen wil hebben?

 8. @sander 9.23 Leg het complete verhaal dan eens uit ?
  @pier 10.14 Nu je bewezen hebt, dat je iets kan opzoeken, kan je misschien ons eens verassen, met de verifieerbare genetische code, foto of isolaat van het covid virus, dat is iets dat de wereld nu kan gebruiken tegen de satanische krachten die ons willen decimeren
  @peter h 12.05 Bedoel je , we moeten doen zoals Jezus deed,- dat we ons allemaal aan een kruis moeten laten nagelen, voor de volgende 2000 jaar ellende en pijn en dat de daders opnieuw vrij uit gaan, of dat we in opstand moeten komen tegen onze satanisch georienteerde onderdrukkers ( oog om oog, tand om tand) ?
  Ben benieuwd naar jullie antwoorden, nu je zelf een keuze moet maken, en een antwoord bieden, ipv alleen maar commentaar te geven.

  Cerberus: Matig uw toon, waarschuwing. Mod.

 9. @ jac

  Aan je reactie te zien heb jij zelf helemaal geen legerachtergrond, misschien wel een padvinderijachtergrond.Ik denk trouwens dat ik er iets meer van weet dan jij, aangezien ik bij de Pantserinfanterie zat en mijn komplete kader uit commando’s bestond. oh ja en ook nog een sergeant die legionair ( je weet wel, een lid van het vreemdelingenlegioen) was;) En wat dat intimideren van één van de kleinste landen ter wereld tegen zeg maar het grootste land ter wereld betreft, daar kan ik wel hartelijk om lachen. en vele commando’s met mij. Geloof dat maar lol.

 10. Opmerking: deze pijplijn is mede door een Nederlands bedrijf gebouwd. 1 Kade in Rotterdam is jaren geleden aangelegd voor de Russen. Maar goed, ik denk dat we dubbelspel aan het spelen zijn. Er zijn op hoog niveau risk spelletjes bezig.
  Zie zeven zegels(bijbel) en dat komt al aardig uit.(grote oorlogen ontstaan rondom tigris en eufraat) Enge ziektes etc. Overigens had die Carla Lagarde(EU) ook al jaren geleden over de magische zeven. Wat ze daar precies mee bedoelde is niet bekend. Landen? Werelddelen? Grote bedrijven? Of de zegels zelf?

 11. Een behulpzame streek van de Nederlandse regering voor de NWO was de mammoetwet. Het leerwezen is toen van pis in bed naar kak in bed gegaan, hetgeen ik duidelijk herken in de huidige generaties. Theodor Lessing zei in het de zomer van 1929 in zijn boek: Untergang de erde am geist. Hij schreef dat menselijkheid die zich in de laatste 5000 jaar op aarde heeft afgespeelt tot verdomdheid heeft geleid. Ergo is de keuze van mammoet, hetgeen in de Samojeedse taal, dieren die onder de aarde leven betekend toepasselijk voor de mammoetwet

 12. Het probleem is voor ons als burgers aanwezig.
  Eerst deze info ook ons land traint om aan deze waanzin deel te nemen dat maakt ons land of haar burgers tevens een doelwit?
  https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2020/10/16/navo-traint-vanaf-volkel-voor-nucleaire-missie
  Dan het gelukkige feit dat bij ons de bescherming bevolking is opgeheven?
  En in de oude versie stond gewoon te lezen dat de opheffing als rede had dat er geen kernoorlog meer zou voorkomen?
  Ik heb deze nog als pdf opgeslagen en gedeeld.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Bescherming_Bevolking
  Dan word het voor ons als burgers “duck and cover”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Duck_and_cover
  Erg leuk om te beseffen lijkt mij dan.
  En dan de “slechte Putin” zoals wij hem altijd afschilderen.
  Deze leider heeft tenminste wel aan de burger bevolking gedacht met deze actie.
  https://nationalinterest.org/blog/buzz/moscow-ready-nuclear-war-lots-bunkers-population-26401
  Dat is het grote verschil tussen hun en onze leiders als het kwartje valt en of het enig nut heeft kan ik niet bevestigen.
  Maar het idee van een schuilkelder bevalt mij als burger wel hier heeft alleen ons koningshuis en de elite een plaats onder de grond.
  https://www.parool.nl/nieuws/tekeningen-koninklijke-schuilkelder-openbaar~bbb39893/?referrer=https%3A%2F%2Fduckduckgo.com%2F
  Verschil moet er zijn toch?

 13. @ beste jac

  Je hebt gelijk , ik was abuis, en ik heb inderdaad niet bij het KCT gezeten( ben daar echter wel geweest voor de oefening pantserstorm, 2 weken) maar wel bij de Pantserinfanterie. Ik was net even te snel met reageren, ik had gewoon in m’n kop dat alleen Finland grenst aan Rusland.:P

 14. De VS moeten zich daar nu weer niet mee bemoeien. Het is zeker geen goed nieuws dat Rusland alle contact verbreekt met de NAVO. Hopelijk komt er weer geen ‘ koude oorlog’ van. Ze zouden beter allen samenwerken. Shalom

 15. De Bijbel zegt: ‘uit uw mond zal ik u oordelen!’ Wat Biden Putin verwijt, zegt meer over Biden dan over Putin.

 16. Bravo Tom !!!

  En nu nog “Operation Dark Winter” in de VS …als wraak omdat zo weinig mensen zich willen laten vaccineren …Wordt het een nieuw pokkenvirus of een builenbest dat wordt losgelaten ???

 17. Fleur,

  een digitale wereldmunt is de financiële zijde van de komende wereldregering van anti-Christ, vergeet dàt niet aub !!!

  Digitaal = het niet meer vrij kunnen beschikken over je eigen geld en het wegnemen van al je geld om het eender wanneer door de banksters ! Totale controle, dus !
  Eén ding is zeker : Amerika gaat een fameus lesje leren van China + Rusland en nadien volgt het corrupte-dekadente Westen.

 18. Armegeddon is geen oorlog van mensen maar de strijd dieGod zal voeren tegen de wereldmachten.
  Te lezen in het boek openbaring.

 19. Cerberus, kortzichtig als je altijd bent, de miljoenen doden zijn door de mensheid zelf veroorzaakt. En jij hebt het lef om van Jahweh en zijn zijn zoon Jezus te eisen dat Zij hadden moeten ingrijpen? Als de mensheid gewoon Jezus had nagedaan, was er geen oorlog en honger meer geweest, de mensheid( en jij dus kennelijk ook) koos er voor om NIET naar Jezus te luisteren, daardoor is er bloed vergoten. Niet door Jahweh of Jezus, maar door mensen die liever Satan dienen. Cerberus, nep of echt maakt niet uit, Armageddon via Jezus zal rechtvaardig Satan en zijn menselijke dienaren verwijderen v deze aarde. Koninkrijk v Jezus zal alle koninkrijken v deze aarde vervangen, en een nieuw Jeruzalem zal over de aarde en de overlevenden v Armageddon, heersen in liefde.

 20. Ze gaan er nog spijt van hebben Dhr. Trump te hebben weggejaagd met valse verkiezingen !!!

 21. Cerberus, zo heet de hellehond uit de Griekse mythologie. Een monster met drie koppen en een slang als staart. Logisch dat daar geen prettige geluiden uit voortkomen.

 22. Tom schreef:
  19/03/2021 om 6:13 pm

  Tom voor iedere oorlog roept iedereen dat ze vrede willen.

 23. @Joop 007 Beste Joop wel eens op de wereldkaart gekeken? In het uiterste noorden grenst Noorwegen inderdaad aan Rusland en aan Finland. Ja en voor de rest verbaasd het mij niet dat nu Trump weg is de huidige regering weer oorlogstaal uitslaat de criminelen zijn weer terug in Washington. Ondanks dat Biden Putin een killer noemt ben ik blij dat Putin geen oorlogshitser is en koelbloedig van aard is anders had de wereld er jaren geleden al heel anders uitgezien. Biden is een demente puppet die gemakkelijk aan te sturen is.

 24. @cerberus

  Je bent zelf een jankerd.

  Janken dat er geen hemel op aarde is..
  Is het complete verhaal zo moeilijk te begrijpen?

 25. Joop.

  Waarschijnlijk niet bij de commandotroepen geweest.
  Die oefenen dikwijls, als intimidatie, langs het weliswaar
  korte stukje grenstussen Noorwegen en Rusland

 26. EU zal braaf dat doen wat de boss wil. We zijn wingewest van de VS vanaf 1945, we zijn nooit vrij geweest.

  En helemaal onnodig….behalve om hoogverrader en verholen SS’er Betnhard zur Lippe B. en de voormalige, afgedankte (sowieso nep en illegale) koningin Wilhelmina zich noemend van O., te laten wegkomen voor het dubbel en dwars verdiende vuurpeloton.
  Waar een netwerk van baarzuchtige, tot op het bot corrupte meelopers al niet “goed” voor is……..

 27. Twee honderd jaar oorlog voeren is ook een prestatie waar bij miljoenen doden ook in eigen land.
  Dan komt die domme Biden even zegen Poetin moordenaar waar vraag je dan om? Dat land dat
  overal heeft lopen moorden verdien de eerste prijs wat dat is ? Wil niemand weten.

 28. Dan zou je toch willen dat er vereend en krachtig Europa tegenover Amerika stond.Het is natuurlijk raar dat de amerikanen veel bombarie maken over zogenaamde russische inmenging in hun demokratie en tegelijk zo europese bedrijven en de europese politiek zo chanteren.Het ergste is dat daar dan nauwelijks enig verweer van Europa op volgt.

  Het deed me goed te zien hoe de chinezen de amerikanen de mantel uitveegden toen ze dachten China ook zo te kunnen schofferen.Daar zouden we een voorbeeld aan moeten nemen.

 29. Ja, ze zijn heel hard aan het Build Back Betteren.
  Die oolog zal en moet er gewoon komen.
  2023

 30. https://duckduckgo.com/?q=you+do+not+have+freedom+of+choise+george+carlin&t=lm&iax=videos&ia=videos&iai=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D5YM3n2x7iSI

  Rusland is overigens slechts een appetizer voor de demente Joe Biden die heeft beloofd door te gaan met het bombarderen van landen waar veel gekleurde mensen wonen.
  De USA is niet meer in staat iets fatsoenlijks te produceren, maar heeft een decennia lange ervaring in het bombarderen van landen waar gekleurde mensen wonen.
  Oude gewoontes gaan lang mee en nu is Trump illegaal opzij gezet, dus kan Amerika eindelijk zich weer toeleggen op zaken waar het in uitblinkt.
  Het bombarderen van landen waar veel getinte mensen wonen, omdat het brengen van democratie niet zonder slag of staat gaat, snapt u?

 31. COVID … Oorlog … Volgens sommige wetenschappers maakt het niets meer uit omdat we over 20 of 30 jaar sowieso niet meer in staat zijn om ons voort te planten.

  Volgens deze wetenschappers zijn onze geslachtsorganen tegen die tijd zover gekrompen – en is het menselijke zaad dan ook niet langer levensvatbaar meer – door alle vervuiling met metalen, plastics en hormonen, dat we ons niet langer meer kunnen voortplanten. Exit mensheid dus.

  Wellicht weten Gates en Co dit ook? En proberen ze nu de mensheid te ‘redden’ door ons te verander in … wat? Wezens die het niet meer nodig hebben om zich op natuurlijke wijze voort te planten?

  Interessant artikel over vervuiling en het effect op onze voortplanting:
  https://www.google.nl/amp/s/amp.theguardian.com/commentisfree/2021/mar/18/toxic-chemicals-health-humanity-erin-brokovich

 32. @Joop 007,

  In het uiterste Noorden, vlak bij Kirkenes, grenst Noorwegen aan Rusland.
  Kirkenes is het eindpunt van de route die de schepen van Hurtigruten vanuit Bergen langs de kust naar het hoge Noorden varen. De reis met een van de schepen van Hurtigruten wordt veelal als de mooiste zeereis ter wereld beschouwd. In de winter maakt men op zo’n reis een vrij grote kans om het Noorderlicht te kunnen zien.
  In Kirkenes zijn veel aanduidingen dan ook in zowel het Noors als het Russisch.

 33. In het zg vrije Westen wordt Rusland altijd als de grote boosdoener weggezet. In werkelijkheid is het precies andersom. De NAVO provoceert Rusland keer op keer. Noch Poetin noch Trump zijn globalisten, die twee konden het uitstekend met elkaar vinden. Dus was er vrede. Met die mongolen van Democraten ligt dat anders. Echter ook bij die schreeuwers is bekend dat ze een oorlog met Rusland niet kunnen winnen, zeker met conventionele wapens. Dus ze zullen wel moeten inbinden. Laten we blij zijnet een Poetin. Hij heeft in zijn pink meer intelligentie dan die Biden in zijn hersens.

 34. De VS als zeer verdeeld land staat m.i op instorten, mede omdat China dat land allang op verschillende fronten fors heeft geinfiltreerd.
  Het beste zou zijn als de EU gaat samenwerken met Rusland als bondgenoot en de VS links laat liggen.
  Hiermee krijgt de EU o.a een geduchte positie in het wereld machtsblok.
  Bovendien verdwijnt de dollar en komt er een digitale wereldmunt komt.

 35. De USA de grootste terrorstaat ter wereld met miljoenen doden op hun kerfstok.
  Economisch gezien moesten de Engelsen in de EU blijven van de USA om de EU te kunnen blijven gebruiken als verzwakt economisch broertje. Nu de Engelse bevolking gekozen heeft om uit te stappen moeten ze een nieuwe manier vinden om de EU te verzwakken. Dus gaan ze maar oorlogje stook spelen net als een klein kind dat zijn goesting niet kreeg. China schofferen ze vandaag op dezelfde manier. Net als de Engelsen vergeten ze dat ze sociaal gezien nog steeds onderontwikkeld en achterlijk zijn op sociaal vlak. Zij noemen dat beschaving ik chimpansee gedrag al slagen die enkel met stokken en de Amerikanen het liefst met bommen.

 36. @ Sharkey schreef:
  19/03/2021 om 6:20 pm
  De sarcastische ondertoon is u kennelijk ontgaan?
  Alles wat men nu in stelling brengt heeft voor 95 % te maken met de strijd om de lakens uit te delen. In de geschiedenis is er nog nooit ook maar een moment geweest waarin er verantwoord nagedacht werd over het nageslacht. Oh ja die illusie is er wel maar ik laat me niet voor de gek houden.
  Amerika zal als overwinnaar uit iedere strijd tevoorschijn komen. Uw nageslacht is daarin van geen enkel belang. De grap is dat ex president Trump daar dus wel enige rekening mee wilde houden. Maar de informatie is bezoedeld met spam en onzin als zou president Biden de wereld verlossen van een ramp.
  President Biden is een ramp!

 37. cerberus idd ver trouw op God ,wie Hem verlaat heeft smart op smart te vrezen,
  zie eens om je heen hoe Hij gehoond en verlaten is en vraag je af wat jij gedaan had als jij de
  macht had ,was dan alles beter geweest ?
  vr.groet
  n

 38. @Joop 007.

  Als je de moeite zou doen om een kaart van Europa te bekijken dan zie je dat het noorden van Noorwegen wel degelijk een bijna 200 km lange grens met Rusland heeft.

 39. als deze domkoppen denken met Rusland te kunnen spotten dan zal dat heel veel leed veroorzaken.Rusland is met bijval het enige land met realistisch verstand.Dat is duidelijk als je een demente biden en zijn stuurders ziet doen. en het totaal verloren europa.
  geef mij Rusland maar.

 40. Rodu schreef:
  19/03/2021 om 4:55 pm

  Goede zaak!!
  Tijd om onafhankelijk te worden van dit soort landen.
  Dit helpt de energietransitie! Top

  Beste Rodu, Ik vraag me af of u zich wat beter zou moeten oriënteren voor u bovenstaande naïeve onzin zou opschrijven.

 41. Rienus schreef:
  19/03/2021 om 5:51 pm
  Laten we vooral willen blijven groeien en het probleem door schuiven naar de volgende generatie.

  Rienus welke generatie dan??? Covid, oorlog, Straks is het gedaan met de mensheid.

 42. Nu langzaam de corona dreiging begint te verslappen (al dan niet in onze gedachten), haalt Xander maar weer een oud stoppaardje van stal, de wereldoorlog -die ons grotendeels zal vernietigen. Dat was een groot thema van deze site voor dat corona losbrak.

  Laat ik u eraan herinneren dat de westerse elite helemaal geen oorlog aan het plannen is. Onder leiding van Bill Gates en de valse paus en het WEF is al vele jaren gewerkt aan een zogenaamde pandemie (corona ) waarbij de bevolking zo bang gemaakt wordt dat ze zich laten inenten.
  Al een jaar terug heeft Bill gates 7 fabrieken gebouwd om deze zogenaamde vaccins te maken. Om het echt te laten lijken worden deze “vaccins” onder verschillende namen op de markt gebracht zoals sputnik, astra zenica pfizer etc. Maar het zijn gifmensels met daarin een chip van gates. Deze chip kan worden aangezet door 5g straling waarna u dood neervalt.
  Zo is het en niet anders.

 43. @ Rodu schreef:
  19/03/2021 om 4:55 pm
  Ja natuurlijk moeten we zeker onafhankelijk worden al is dat wel een hypocriet scenario om alleen Rusland aan te pakken.

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/06/biomassa-is-volksverlakkende-waanzin-die-maar-blijft-voortbestaan-zelfs-nu-urgenda-ervan-afstapt-onzinnig/

  Laten we bossen kappen en die energie met zeer vervuilende tankers hier naartoe slepen?
  Laten we de olie producerende landen vrij om te bepalen welke prijs ze willen terwijl in die landen mensenrechten nog nooit aangekaart zijn.
  Laten we kernenergie links liggen want het afval is best rotzooi en ook best lang.
  Laten we alle daken vol plempen met panelen die nog wel wat terug verdienen, maar er zeker niet energie neutraal op gemonteerd worden.
  Laten we windmolens plaatsen die uiteraard volkomen energie neutraal op de plaats van bestemming worden geplaatst??
  Laten we vooral ons de les lezen door een land dat per inwoner de meest ongunstige ecologische footprint ter wereld kent.
  Laten we vooral willen blijven groeien en het probleem door schuiven naar de volgende generatie.
  Kortom het is erg gemakkelijk om een pijpleiding te verbieden in het kader van iets vaags als het klimaat en milieu. Maar voorlopig wil niemand in de kou zitten en is er geen enkel bedrijf met plannen om volgend jaar minder (!) te willen omzetten.

 44. Sinds wanneer grenst Noorwegen aan Rusland? Allemaal nieuw voor mij.

 45. Biden vergeet een ding als het op een oorlog uitdraait met Rusland dan zal naar alle waarschijnlijkheid China zich achter Rusland scharen en dan zal het westen de grote verliezer worden

 46. Hoe moeten we in hemelsnaam een oorlog tegen Rusland beginnen als alle militairen door corona binnen moeten blijven met de avondklok?
  Ik weet wel de oplossing. We gaan corona en de ingebruikneming van de gasleiding doodzwijgen, dus die bestaan dan niet meer en daarna de Russen en de USA zodat er geen oorlog komt.

 47. EU zal braaf dat doen wat de boss wil. We zijn wingewest van de VS vanaf 1945, we zijn nooit vrij geweest.

 48. Goede zaak!!
  Tijd om onafhankelijk te worden van dit soort landen.
  Dit helpt de energietransitie! Top

 49. De gelovige jankers, die keer op keer, liggen te roepen dat we moeten vertrouwen op God, en dat hij ons gaat redden – ze kunnen dan lekker zelf op hun gat blijven zitten, en ondernemen helemaal niks- kijken beter eens naar de geschiedenis, en naar de honderden miljoenen onschuldige slachtoffers van oorlogen, waarbij Hij, geen vinger uitstak.
  Help u zelve, zo helpe u God, staat er geschreven, of komt dat jullie niet goed uit ?

 50. xander grapjurk . in de plannen plassen, ik heb ook wel eens oorlog met toetsenbord
  Elk wereldleger voert een vijfpuntige ster een pentagram occult symbool ,they are all in the illuminati card game die ze letterlijk spelen

Comments are closed.