Amerikaanse onderzoekshistoricus: ‘MH17 proces toont aan dat Nederlands recht totaal corrupt is’

—————————————————————————————————————————————–

Afgelopen vrijdag 3 juli besloot rechter Hendrik Steenhuis in het MH17 (show)proces om geen enkel Russisch bewijsmateriaal toe te laten. Hij weigerde informatie van de Russische militaire inlichtingendienst, waarmee zou kunnen worden vastgesteld waar de BUK raket, waarmee de Maleisische Boeing op 17 juli 2014 zou zijn neergehaald, tussen 1987 en die datum stond opgesteld. De Nederlandse aanklagers hebben op voorhand besloten dat alleen de versie van het JIT (Joint Investigation Team) kan kloppen, namelijk dat die raket in opdracht van de regering in Moskou door Russische militairen zou zijn afgeschoten.

Rusland heeft niet alleen bewijs dat die BUK raket, waarvan het serienummer bekend is, al tientallen jaren in het bezit was van het Oekraïense leger, maar ook dat het passagiersvliegtuig uit Amsterdam niet door zo’n luchtdoelraket, maar door twee Oekraïense gevechtsvliegtuigen werd neergeschoten.

De Nederlandse rechtbank weigert dit bewijs toe te laten, hoewel op pagina 84 van het 279 pagina’s tellende Nederlandse onderzoeksrapport, dat in oktober 2015 werd gepubliceerd, staat te lezen dat ’tijdens het onderzoek van het lichaam van de Eerste Officier (piloot) meer dan 120 objecten (vooral metalen fragmenten) werden gedetecteerd. De meerderheid van deze fragmenten werd in de linkerkant van de bovenste torso aangetroffen.’

Genegeerd: OSCE onderzoeker die ‘krachtig machinegeweer’ constateerde

Analist John Helmer wijst erop dat hierbij cruciale informatie is weggelaten, namelijk dat die getroffen linkerkant van het lichaam van de piloot zich direct aan de kant bevond van het stuk van de romp dat kapot was geschoten. Uit foto’s van dat doorzeefde stuk romp is te zien hoe er van schuin onderaf op de cockpit moet zijn geschoten, niet met één raket, maar met een groot aantal kogels. Aangezien het lichaam van de piloot het enige object in het hele vliegtuig is waar deze metalen fragmenten in werden aangetroffen*, is dat op zich al ‘virtueel sluitend bewijs dat het vliegtuig onder vuur werd genomen door een (Oekraïens) gevechtsvliegtuig.’

(*Bij een explosie van een BUK raket zouden in de wrakstukken van een groot deel van het hele vliegtuig vele duizenden metaaldeeltjes moeten zijn gevonden, wat niet het geval is).

‘Al dit bewijs, dat diep in dat rapport werd onthuld -en dan enkel nog in subclausules, in plaats van in directe zinnen- werd compleet weggemoffeld en genegeerd door de Nederlandse regering,’ aldus Helmer. Hetzelfde geldt voor de conclusie van de OSCE onderzoeker die als eerste op de plek van de ramp arriveerde: ‘Er waren twee of drie stukken romp die echt doorzeefd lijken met wat bijna op schoten van een machinegeweer lijkt, een zeer, zeer krachtig machinegeweer.’ YouTube heeft een video met deze verklaring van deze inspecteur inmiddels offline gehaald (hier is de informatie van deze video). Van een oplettende lezer kregen we deze werkende link).

Oekraïne kreeg de facto totale controle over al het bewijs

De Amerikaanse analist en onderzoekshistoricus Eric Zuesse wijst erop dat op 3 juli in de Nederlandse rechtbank uitsluitend werd behandeld tot welke regering (‘natuurlijk’ de Russische) de BUK raket zou hebben behoord. Ook op deze site kwam al vaker ter sprake dat de Nederlandse regering destijds een schriftelijke overeenkomst met Oekraïne heeft ondertekend, waarin het regime in Kiev het recht kreeg om ieder mogelijk bewijs dat erop zou wijzen dat Oekraïne de echte dader van de MH17 ramp is, te blokkeren.

Ondanks onze Wet Openbaarheid Bestuur mag die overeenkomst door niemand worden ingezien. Op 12 augustus 2014 stond op een officiële Oekraïense, in het Russisch geschreven nieuwssite letterlijk te lezen dat ‘onderdeel van de vierpartijen overeenkomst die op 12 augustus tussen Oekraïne, Nederland, België en Australië werd ondertekend (allen bondgenoten van de VS in de nieuwe Koude Oorlog die de regering Obama tegen Rusland was begonnen), is dat informatie over de ramp met de Maleisische Boeing 777 niet bekend wordt gemaakt.’

‘Schuld van Rusland’ al vanaf dag van de ramp zelf bepaald

‘The fix’ was dus van meet af aan al ‘in’, wat overigens voor iedereen die een beetje verder doordacht op de dag van de ramp zelf al overduidelijk was. Terwijl de laatste stukken van het vliegtuig b.w.v.s. nog uit de lucht dwarrelden, verklaarde de toenmalige Amerikaanse vicepresident Joe Biden meteen dat Rusland de dader was, iets waar overigens nog steeds geen greintje hard bewijs voor is geleverd. Aanzienlijk veel potentieel bewijs tegen Oekraïne, waaronder tal van getuigenverklaringen, werd juist achteloos weggewuifd, genegeerd, van het internet gehaald, en/of achter slot en grendel gestopt.

En zo gaat in ons land het MH17 showproces, net als destijds het JIT onderzoek, rechtstreeks op zijn vooraf bepaalde uitkomst af, namelijk dat Rusland schuldig is. Of het wijs is om een van de twee grootste kernmachten ter wereld valselijk te beschuldigen van zo’n grove misdaad, die wel eens opzettelijk kan zijn opgezet door de CIA en bevriende inlichtingendiensten om Moskou te ‘framen’, kan sterk worden betwijfeld.


Xander

(1) The Saker via Zero Hedge
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur
Ministerie van Defensie , bron http://www.defensie.nl/onderwerpen/oekraine-repatrieringsmissie/inhoud/fotos , Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.


Zie ook o.a.:

07-03: Morgen MH-17 symposium in Amsterdam: ‘Nieuwe onthullingen desastreus voor Ruttes rechtszaak’
08-01: Oekraïense oud-kolonel: MH-17 ramp opgezet door Britse geheime dienst en Poroshenko

2019:
24-08: MH17 waarheidsconferentie in Maleisië compleet genegeerd door Nederland
18-07: MH17 ramp na 5 jaar nog steeds ongegrond en misleidend anti-Russisch propagandaverhaal
29-06: Strategic Culture Foundation: MH17 rapport toonbeeld moreel bankroet van hypocriete Westen
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op
02-01: ‘Sluitend bewijs dat MH-17 opzettelijk door Oekraïne werd neergehaald’

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’

Via oud Xandernieuws.punt.nl:

24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17(Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

2016:
28-09: Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)
31-05: Nog meer bewijs dat vlucht MH-17 werd neergeschoten door leger Oekraïne

2015:
31-03: Persbureau Reuters betrapt op vervalsen getuigenis neerhalen MH17
13-03: MH17: Media presenteren opnieuw vals bewijs om Russen de schuld te geven
09-03: ‘Sluitend bewijs dat vlucht MH17 werd neergeschoten door Oekraïense jager’

2014:
20-10: BND blijkt helemaal geen bewijs te hebben voor neerschieten MH-17
11-10: MH17: Duitse regering erkent indirect dat Oekraïne schuldig kan zijn
09-09: Eerste conclusies onderzoek MH17 duiden op schuld Oekraïne, niet Rusland
07-08: Meer bewijs dat vlucht MH17 werd neergehaald door luchtmacht Oekraïne (/ Canadese OVSE-waarnemer bevestigt kogelgaten in wrakstukken)
31-07: Piloot: Cockpit Boeing werd met boordkanon jachtvliegtuig beschoten
29-07: Financial Times: Rusland rekent op oorlog in Europa
26-07: Crisis Oekraïne: Backup-plan globalisten naar Derde Wereldoorlog
24-07: Westen verdraait interview separatistenleider; Kiev houdt gesprekken met piloten achter
23-07: CIA gaat mogelijk Oekraïense ‘deserteur’ schuld geven van vliegramp
22-07: Videobewijs van Russische betrokkenheid neerschieten Boeing ontkracht
20-07: ‘Spaanse luchtverkeersleider in Oekraïne zag twee jachtvliegtuigen bij Boeing’
20-07: Geheime dienst Oekraïne neemt gesprekken met piloten MH-17 in beslag
18-07: Ooggetuigen: Maleisische Boeing neergeschoten door straaljager

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

38

 1. Rusland werd hier ingeluisd. We mogen de waarheid niet weten. Verkeersleiders van oekraine gaven opdracht aan de MH17 om lager te gaan vliegen. Er was een indiase vliegtuig in de buurt, zij verbaasden zich, dat die opdracht werd gegeven. Maar de volgende dag mocht er niks meer gezegd worden, wel kreeg rusland de schuld, direct na het gebeuren. Dat vonden wij heel vreemd, terwijl er nog niemand op de plaats delicht waren geweest. De mensen in de MH17 zijn opgeofferd. Het westen wil graag Rusland zover krijgen, zodat er oorlog komt. Het is dat Poetin zich inhoudt en niet toegeeft. Het is de NAVO die steeds dichterbij Rusland gaat en niet andersom. Het ergste vind ik het voor de nabestaanden. Die zullen nooit de waarheid kennen.
  Altijd vreemd gevonden, dat er zoveel te doen is over de MH17 en niet over dat andere vliegtuig, die daarvoor verdwenen was, met zoveel chinese mensen. Was ook van Maleisie airlines.

 2. Waar zijn de getuigen
  Carlos Buka, luchtverkeersleider Kiev
  Anna Petrenko, Dispatcher Kiev
  Vladislav Valoshin, Piloot MIG29 Oekraine
  Allemaal gezelfmoord?

 3. BK, oogjes dicht en snaveltjes toe.

  Dat zei meneer de Uil. Oja wat zei hij nog meer, dag lieve kijkbuiskinderen.

 4. @Demosthenes
  Als je nuchter nadenkt kom je tot conclusie dat de Russen hier niks mee van doen hebben, zelfs alleen maar nadelen, zoals blijkt. Oekraine heeft alle voordelen, mss nog bij de eu.
  Steun van alle kanten aan Oekraine, om Pres. Putin dwars te zitten.
  Demosthenes? Jij lijkt mij een trol….

 5. Er zijn zoveel petities, waarom wordt hier geen petitie voor klaar gestoomd?
  Let op, als het in oktober/november hier in de eu (geen hoofdletters waardig) begint te vriezen heeft Pres. Putin het gedaan, zoals alles….Cui Bono?

 6. Het is hetzelfde als dat je een lijk vind met prik gaatjes van een vork in zijn lichaam met chocolade pasta deeltjes. En dan beweren dat het moordwapen een lepel is geweest welke uit de pindakaas pot is gegrepen, bij de buurman. Het forensisch bewijs van de onderzoek plaats, laat zien dat de piloten onderdelen van een BUK raket in hun lichaam hadden, (die vlinderachtige projectielen).Dit is wat anders als kogelgaten, van een machine geweer.

  Het Russische bewijs komt gewoon niet overeen met wat men als bewijs materiaal op de rampplek gevonden heeft. Daarentegen matcht het idee van de JIT wel met hetgeen gevonden is op de rampplek. En een rechter mag daar uitspraak over doen.

 7. Elegant, alweer het sprookje van de oude lijken. OHou toch op. Als je daar even over nadenkt dan besef je dat dit onzin is.

 8. Lodewijk Vrije schreef:
  06/07/2020 om 11:09 pm
  Ja en?
  Het gaat er om dat de rechter de Russen geen enkele kans geeft om iets van bewijs te presenteren. Dat de maker van dat ding langs mag komen is leuk, maar ze hadden net zo goed een andere clown uit kunnen nodigen. De maker weet toch niet wat er met dat ding wordt uitgespookt? Verder is erg opvallend dat de Amerikanen al een paar minuten na de ramp riepen dat ze bewijs hadden dat de Russen het hadden gedaan. Kennelijk is daar voor het laatst in 2016 naar geïnformeerd. Dat is tot op de dag van vandaag niet door de Amerikanen gegeven. Alsof dat niet uitermate verdacht is. Dat lijkt er niet op dat er interesse is in de waarheid.
  Zoals ik al een paar minuten na de ramp simpel vast stelde dat het voor mij totaal onbegrijpelijk was dat het vliegtuig op die bewuste dag die route vloog.
  Zo stel in nu vast dat er een smerig spelletje wordt gespeeld.

 9. Onderaan het artikel de foto’s aanklikken en bekijken.
  Daarbij een foto van de piloot met naar m.i. overduidelijk 30 mm kogelgaten in zijn buik, kijk ook naar de stokken gestoken in de pilotenstoel.
  De MH17 is op zijn minst met een mitrailleursalvo bestookt en daarna naar alle waarschijnlijkheid door de straaljager neergehaald met een luchtraket.

  https://www.globalresearch.ca/how-the-malaysian-airlines-mh17-boeing-was-shot-down-examination-of-the-wreckage/5435094

  Vertaald in het Nederlands (2e deel artikel)
  https://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/zo-werd-mh-17-boven-oekraine-neergehaald/

 10. wel of niet waar..maar één ding is wél zeker : ons rechtsysteem rammelt aan alle kanten. wie benoemt de rechters ? hoe kan het zijn dat de politiek zich -openlijk en meerdere malen nu bewezen- zich actief bemoeit met het OM ? de grote verschillen in uitspraken van rechters : gooi je een brandbom richting een moskee die de bewuste moskee niet raakt, maar op het grasveld valt: drie jaar gevangenisstraf. rij je met je auto in op Israëlische toeristen die zwaargewond in het ziekenhuis terecht komen : lage suikerspiegel en vrijspraak. ach, ik kan zo nog wel een uurtje doorgaan…en wat doen de sukkelige burgers in nederland : ze mopperen wat bij de koffieautomaat en halen de schouders op. de grondwet word al meer dan drie maanden verkracht door overheid en justitie: de sukkelige burgers halen…ach wat zit ik te zeuren. deze mensen verdienen de vrijheid domweg niet. dat is inderdaad iets waar de overheid wél gelijk in heeft.

 11. je hebt het denk ik verkeerd gelezen want

  “Presiding Judge Hendrik Steenhuis accepted a defense request to call more witnesses, including a representative of Almaz-Antey, the Russian producer of Buk air defense systems”

  dat betekend dat de maker van de BUK raket, toch nog even zijn zeggie mag komen doen. dat werd op 4 Juli gerapporteerd door RT. https://www.rt.com/russia/493798-mh17-trial-manufacturer-witness/

 12. Kort na het neerschieten van vlucht MH17 verscheen er een video op Youtube. Er was een vliegtuig van Malaysian te zien, waarvan de rechter motor in brand stond. Rr kwamen meterslange vlammen uit en een gitzwart rookspoor. Het vliegtuig vloog in een rechte lijn, en dat duurde ongeveer een tot twee minuten.
  Daarna zag je de plek waar het neergestort was.
  Deze video heeft er maar kort gestaan, omdat die niet meer te vinden was. Maar ik geloof daarom dat verhaal van die BUK raket dan ook niet, want dan had het vliegtuig nooit met een brandende motor nog een tijdje kunnen doorvliegen.
  Neergeschoten door een straaljager lijkt mij dan ook veel logischer verklaring.

 13. Volgens mij heb ik het al eerder hier een keer geschreven maar is nooit geplaatst naar mijn weten. Er zijn ook veel veel filmpjes waarin wordt beweerd dat er lijken uit de hemel vielen in verregaande ontbonden staat en geen lichamen.

  Maar wie profiteert? En waarom moest het Nederland zijn? Omdat wij zo n corrupte pias als president hebben?

  Hoe kan het dat de mensen die het eerste op die plek waren constateerde dat er oude lijken waren in winterkleding. Of zelfs poppen. Maar iedereen mag geloven wat hij/zij wil. Ik geloof niet zo makkelijk meer iets. Wat was het doel? Niemand schiet een lijnvlucht uit de lucht. Zijn er überhaupt nabestaande?

  Gaat misschien te ver voor deze site. Maar Google maar. Kom je rare dingen tegen. Van de mensen die er als eerste bij waren. Kennen we de jankende Timmermans nog? Waarom loog hij? Kortom als hij loog over lijkenpikkers met tanen in zijn ogen, dat staat vast, geloof ik er geen barst meer van.

 14. @amo 06/07/2020 om 4:56 pm

  Niet alleen in de Oekraïne, maar ook op NAVO territorium, zodra Oekraïne bij de NAVO zou zijn ingelijfd. Die marinebases op de Krim zijn voor Rusland de enigen in het westen die het hele jaar door ijsvrij zijn.

 15. *Biden die zijn zoon een topbaan toebedeelde bij gasbedrijf Burisma Holdings. Igor Kholomovksiy die mede-eigenaar was van Burisma, die dronken op toegeeft dat het vliegtuig neerhalen een misverstand was.

 16. Kijk naar de usual suspect. Soros investeerde flink in een revolutie in Oekraine. De neo cons die altijd wel in zijn voor een conflict met Robert Kagen en zijn vrouw Victoria Nuland (F the EU!) die in de Obama administration zat. Biden die zijn zoon een topbaan toebedeelde bij toegeeft dat het vliegtuig neerhalen een misverstand was.
  https://www.youtube.com/watch?v=NrfKZUttEwE

  En Israël begon die dag ook met een groot grondoffensief op Palestijnse gebieden. Een dag dat de wereld een andere kant op keek. Ook een dag waarop radarbeelden, satellieten en camera’s allemaal net onderhoudsbeurt kregen 😉

 17. @ Demosthenes 4:26 pm. Komt U hier om te trollen? Geen enkele inhoudelijke reactie, die hout snijdt van U.

 18. Vanaf het begin was het al meteen verdacht. Rusland kreeg bijna gelijk de schuld zonder flintertje bewijs. Oekraine, als schuldige moest duidelijk uit beeld blijven. Corrupt onderzoek ten top waaraan onze regering voluit aan meedeed. Ook de EU deed en doet aan dit spelletje mee. (Okraiene deal die door het NL volk via een referendum was afgewezen maar toch door ons malafide kabinet er door is gedruk, net als de Euro trouwens).

 19. Rusland heeft ’ter verdediging’ al die tijd een vreemd spelletje gespeeld. Met verschillende bewijzen die elkaar tegenspraken. Waarom? Geen idee. Dat BUK verhaal is het mooiste rookgordijn ooit opgetrokken. Welke BUK, welke positie, waar kwam ie vandaan? Terwijl er helemaal geen BUK gebruikt is. Rusland wordt niet beschuldigd. Er worden drie Russen en een Oekraïner beschuldigd op basis van onzin bewijs. Deze heren zullen veroordeeld worden, terwijl er geen uitleveringsverdrag met Rusland is. Dus is Moskou tevreden, de nabestaanden hebben ‘gerechtigheid’ gekregen en Rutte&co hebben gezichtsverlies voorkomen. Ja, ja, zo gaat dat. Nederland is onder Rutte tot een schurkenstaat geworden.

 20. Dit is typisch informatie die door Russische trollen wordt verspreid. Dus zeer ongeloofwaardig.

 21. En dan te bedenken dat 1 van de argumenten om GEEN Russisch gas af te nemen is gebaseerd op de vermeende schuld van de Russen aan het MH17 :

  https://www.ad.nl/buitenland/nederlander-wil-niet-langer-russisch-gas~aeb6c4e5/?referrer=https://www.google.com/

  En dan de nabestaanden in een artikel in het Parool:
  In een brief, persoonlijk gericht aan de minister-president, vragen ze hem zich voortaan te onthouden van ‘het zaaien van verdeeldheid’ en geen uitspraken meer te doen die ‘strijdig zijn met de waarheid’.
  In de brief, die donderdag is bezorgd, schrijft het bestuur van de Stichting Vliegramp MH17 dat ‘u verwarring zaait over het werkelijke standpunt van de Maleisische regering’.

  https://www.parool.nl/nederland/mh17-nabestaanden-tegen-maleisische-premier-stop-met-verdeeldheid-zaaien~bafc6451/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

 22. Is er dan niet een jurist of advocaat hier in nederland die zijn nek durft uit te steken.
  Waar blijft wilders, of baudet waarom brengen ze dit in de kamer niet naar voren

 23. Citaat uit Geenstijl: “Asjemenou. Opvallend citaat uit het officiële verslag van de MH17-rechtbankzitting van afgelopen vrijdag. Komt ie. “Een herhaald verzoek aan de Verenigde Staten naar de satellietbeelden waarop de lancering van een BUK-raket te zien zou zijn, wordt ook gedaan. De rechtbank heeft geconstateerd dat het laatste verzoek om die beelden te krijgen in 2016 gedaan is. Een nieuwe poging is gewenst ook omdat het onderzoek ter zitting is begonnen.” Een nieuwe poging is dus gewenst. Zeg dat wel, rechtbank. Drie jaar maanden dagen (DAGEN) na de aanslag zei toenmalig Secretary of State Kerry dat de Amerikanen beelden hadden: “we saw the trajectory, we saw the hit”. En al MEER DAN VIJF JAAR LANG willen ze die niet geven.”

  Zo te oordelen hebben die Amerikanen iets beweerd wat niet helemaal juist is. Dat maakt deze zaak alleen maar schrijnender.

 24. Dus die Steenpuis wil absoluut niet dat de waarheid dar boven komt en is ook daarmee medeplichtig aan het uitlokken met een oorlog met Rusland , als mijn kind was omgekomen op deze vlucht dan waren de rapen gaar .

 25. Nog steeds boycot de EU Rusland, vanwege De Krim, waar de Russische vloot lag. Uiteraard wilde Rusland geen marinehaven onder Oekraïens bewind en dus werd De Krim Russisch. Zelfs iemand als Maarten van Rossum vindt zo’n daad van Putin heel logisch. Maar de EU blijft vasthouden aan die waardeloze boycot.
  Ik heb nooit in de EU geloofd en beschouw deze als een EUSSR.
  Het was inderdaad heel vreemd dat Rusland direct al de schuld kreeg, nog voordat er enig onderzoek had plaatsgevonden.
  Nederland is allang niet meer vrij onverveerd. Het is de slaaf en zelfs het wingewest van de EU en de VN geworden.
  Je verlangt wel eens naar een land waar je nog vrij kunt leven. Vrij van al die bemoeizucht van wel 5 (!!!) bestuurslagen die teren op al dat belastinggeld: Gemeente, provincie, Nederland, EU en VN.
  Peter Siebelt schreef over de miljoenen die door de provincie Noord-Holland worden uitgedeeld al talloze linkse NGO’s. Provincies smijten ook met geld, maar dat ontgaat velen. Maar dat is een ander verhaal (even mijn hart gelucht).

 26. het word tijd dat Poetin het hier overneemt samen met Orban kunnen ze die landverraders als Rutte en Klaver opsluiten of Trump die weet ook wel hoe dat moet tegen de NWO en de Deep State en al dat linkse gespuis

 27. Saker Blog waaraan deze informatie is ontleend een pro Poetin blog. Dit past binnen de Russische desinformatie campagne.

 28. Belangrijk voor de betrokkenen vanuit de Nederlandse regering lijkt mij zich te realiseren dat Democraten en Republikeinen regelmatig verdeeld zijn over Oekraine. Zeker gezien Democraat Hunter Biden een mooie gas-erfenis uit Oekraine heeft gekregen. Buitenlandse pionnen, zoals Poroshenko, Sakashvili, etc.. laten ze direct vallen nadat ze niet meer van politiek nut zijn of wanneer ze zelf in gevaar dreigen te komen. Eenzelfde gold natuurlijk ook voor bijvoorbeeld voormalig bondgenoot Saddam Hoessein na de golfoorlog of bijvoorbeeld de Taliban nadat de Russen hun nederlaag in Afghanistan geleden hadden…
  Wat doe je als je niet meer door grote broer Amerika beschermd wordt? Wie krijgt er straks de schuld als blijkt dat het proces niet eerlijk verlopen is? Gaan andere landen vrijuit? Oekraine, USA, etc.. ? Ga je voor een ander dan je straf uitzitten als Nederland? Hoe belangrijk zijn onze relaties met Rusland? Duitsland gaat wat voorzichtiger te werk met dit soort zaken (zie Nord Stream 2)

 29. Ik denk dat de ware toedracht nooit aan het licht zal komen, de waarheid zit niet bij Poetin. Persoonlijk denk ik dat de Russen ervoor verantwoordelijk zijn, direct of indirect, en die waarheid zal niemand en ook onderzoekjournalistiek zal weinig uithalen vrees ik, de bewijzen zijn al lang vernietigd Shalom

 30. Zou het niet interessanter zijn te weten waarom het gebeurd is en de opdrachtgever te kennen.
  Amtenaren van gelijk welk beroep zijn de uitvoerders van de politieke macht.
  Er komen nog beroepen bij zoals de medische wereld. Mijnheer de dokter heeft nu al geen eigen beslissing recht meer.
  Zijn EED bij het bekomen van zijn diploma is een vodje papier geworden.
  En dat heeft gevolgen voor ons allemaal. Wie de regels van de docters kent die toegepast werden in het vroeger oost-blok weet wat dat inhoud. Dat het nu bij ons zal toegepast worden is onvermijdelijk verbonden met de crisis waar wij voor staan en waarvan de eerste domino steen gevallen is.

 31. Iemand verbaasd?
  Ons systeem is door en door verrot, en de verstikkende politiek correcte elite slaagt er nog in zand in de ogen van de massa te strooien.
  De waarheid is levensgevaarlijk voor hen!

Comments are closed.