Weer een anti-Rusland false flag: Duitse leugens over vergiftiging Navalny ontmaskerd

Buizen voor de (inmiddels vrijwel voltooide) Nordstream-2 gaspijpleiding van Rusland naar Duitsland, die de Amerikanen ten koste van alles proberen te stoppen. (Afbeelding:(6)).

—————————————————————————————————————————————-

Westerse media bombardeerden racistische nationalist met amper aanhang tot serieuze uitdager van president Putin

—————————————————————————————————————————————-

Net als in 2018 met de vermeende spion Sergei Skripal blijkt de zogenaamde vergiftiging met Novichok van de in eigen land volslagen onbekende nationalistische ‘oppositieleider’ Navalny zo goed als zeker een leugen te zijn, een false-flag operatie om de verflauwde anti-Russische hetze in het Westen weer aan te wakkeren (immers: we moeten rijp worden gemaakt voor de geplande NAVO-oorlog tegen Rusland). De Duitsers beweerden dat Navalny ziek werd na het drinken van een flesje met Novichok vergiftigd water. Om diverse redenen kan dit bizarre verhaal onmogelijk waar zijn, en daar hebben de Russische artsen keihard bewijs van.

Nationalisten zijn in de ogen van de Westerse gevestigde orde heel erg fout, maar er is in hun ogen iets dat nòg erger is: het Rusland van Vladimir Putin. Daarom hebben de Westerse politici en media er met hun kenmerkende tenenkrommende hypocrisie plotseling geen enkel probleem mee zich op te werpen als de redders en verdedigers van Alexei Navalny. De racistische nationalist, die migranten uit Centraal Azië en de Kaukasus met kakkerlakken en roofdieren vergeleek (2), wordt plotseling een ‘sociale activist’ genoemd, enkel omdat het weer een mogelijkheid geeft voor een nieuwe ronde Putin-bashen.

Navalny begonnen als nationalistische linksliberaal

Navalny begon zijn politieke carrière bij de liberaal-intellectuele partij Jabloko, die in het Europese Parlement is aangesloten bij het linksliberale ALDE blok, waar ook D66 en de VVD in zitten. Jabloko zette hem in 2007 vanwege zijn nationalistische ideeën uit de partij. In 2010 nam hij deel aan het ‘Yale World Leaders’ programma van de gelijknamige Amerikaanse universiteit. Ook daar waren er zorgen om enkele van zijn extremere standpunten.

Inmiddels noemt Navalny zichzelf een ‘nationaaldemocraat’. Bij zijn demonstraties in Rusland komen echter amper meer dan 100 mensen opdagen. In eigen land is hij dan ook volslagen onbekend, maar in het Westen wordt hij neergezet als een serieuze ‘oppositieleider’ (3). Alleen al dit feit is bewijs dat we zoals inmiddels gebruikelijk is schaamteloos worden misleid door de mainstream media.

Vergiftiging met Novichok onmogelijk, en Rusland kan dat bewijzen

Vorige week zou een Duits militair laboratorium het zenuwgas Novichok in het lichaamsvocht van Navalny hebben aangetroffen. Dat leidde prompt tot de beschuldiging dat het Kremlin hierachter zat.

Navalny zou op 20 augustus aan boord van een vliegtuig van Siberië naar Moskou ziek zijn geworden. De Russische artsen die hem hebben onderzocht en getest, vonden echter geen enkel spoor van zenuwgassen of andere vormen van vergiftiging. Hun diagnose was dat Navalny vermoedelijk vanwege diabetes in een coma was geraakt.

Omdat het ziekenhuis in Omsk dit kan bewijzen met de originele samples van Navalny’s lichaamsvocht, dreigt de Duitse beschuldiging als een regelrecht verzinsel te worden ontmaskerd. Dit betekent automatisch dat de ‘Novichok’ claim pas werd bedacht toen Navalny reeds in een Berlijns ziekenhuis was opgenomen.

Onwaarschijnlijkheid op onwaarschijnlijkheid

Verder beweren de Duitsers dat Navalny’s familie het ‘vergiftigde’ flesje drinkwater niet aan Russische artsen hebben gegeven, maar twee dagen later hebben bewaard, om aan de Duitsers te geven. Een bijzonder onwaarschijnlijke, om niet te zeggen absurde verklaring, tenzij de familie van meet af aan wist dat Navalny helemaal niet ernstig ziek was, maar een paar dagen later naar Duitsland zou worden vervoerd.

En waarom zouden de Russen dat überhaupt doen, als ze hem inderdaad hadden vergiftigd? Dan ga je zo iemand toch niet naar het Westen laten gaan, wetende dat je misdaad dan kan worden ontdekt en aan de grote klok zal worden gehangen?

Bovendien zou de 44 jarige ‘dissident’ naar alle waarschijnlijkheid zijn gestorven als er inderdaad Novichok zou zijn gebruikt. Meer nog: ook degenen aan boord van het vliegtuig met wie hij nauw in contact kwam, moeten vergiftigingsverschijnselen hebben opgelopen. Verder is het onmogelijk dat een flesje water met een zeer dodelijk zenuwgas twee dagen in het bezit van Navalny’s familie is gebleven, zonder dat ook maar één van hen ziek is geworden.

Het doel van deze false-flag: stopzetten Nordstream-2

Kortom: ‘operatie Navalny’ is eenzelfde doorzichtige false-flag als destijds de vergiftiging van MI6 dubbelspion Sergei Navalny dat in 2018 was. Ook bij hem vertoonde Novichok, dat in een flesje parfum zou hebben gezeten, de verbazende eigenschap dat directe omstanders totaal niet werden besmet. De slachtoffers kwamen toen en nu meteen in een coma terecht, en werden in het geheim vastgezet en bewaakt door de Britse en nu de Duitse overheid.

Waar het in 2018 en nu wéér om gaat? Het stopzetten van de vrijwel voltooide Nord Stream-2 gaspijpleiding van Rusland naar Duitsland. De Amerikanen zijn daar mordicus op tegen, want die willen hun eigen veel duurdere LNG aan de Europeanen verkopen, en zijn daarnaast doodsbang voor vriendschap, vrede en samenwerking tussen Rusland en Duitsland / Europa. De Transatlantische Westerse klimaatsekte is sowieso tegen gas èn tegen fossiele energiegigant Rusland, waar ze maar geen grip op kunnen krijgen.

Aan beide kanten van de oceaan hadden de Transatlantici er echter geen rekening mee gehouden dat de Russische artsen de ‘vergiftiging’ claim met keihard bewijs kunnen ontkrachten. Dat betekent dat de bedenkers van deze false-flag met weer een nieuwe draai in hun toch al bijzonder ongeloofwaardige verhaal zullen moeten komen.

Navalny als propagandawapen dood meer waard dan levend

Voor Navalny’s overlevingskansen ziet er het er niet best uit. Een onbetekenende, nationalistische politicus met amper aanhang, die door het Westen omhoog werd gebombardeerd als een uitdager van president Putin, is als propagandawapen dood waardevoller dan levend. We kunnen daarom vermoedelijk ieder moment te horen krijgen dat Navalny ‘is bezweken aan de vergiftiging met Novichok’. (1)

Op naar oorlog tegen Rusland?

Op termijn zou het er ook voor onze overlevingskansen wel eens niet best uit kunnen zien als de Europeanen blindelings de anti-Russische hetze door de media en politiek blijven geloven en volgen. De door de Amerikanen beheerste NAVO is overduidelijk al jaren bezig om de Westerse bevolking voor te bereiden op oorlog tegen Rusland (denk aan de MH-17 false flag).

Afgelopen weekend zijn er weer enkele honderden Amerikaanse soldaten en tientallen Abrams gevechtstanks in Litouwen aangekomen voor twee maanden durende ‘oefeningen’ langs de grens met Belarus (Wit-Rusland). Dat zou allemaal niets te maken hebben met de spanningen in dat land, waar de door George Soros en de EU gefinancierde NGO’s proberen om net als in Oekraïne een kleurenrevolutie op touw te zetten tegen ‘dictator’ Lukashenko. (4) Het Kremlin heeft impliciet laten weten dat Westers ingrijpen in Belarus een rode lijn is, wat Moskou niet zal tolereren.

Wat ook niet meehelpt om de gemoederen te bedaren zijn de vele schijnaanvallen die de NAVO met grote aantallen vliegtuigen op Rusland uitvoert (5). Eind augustus publiceerden media een filmpje van een Russische jager die op ‘gevaarlijke’ wijze voor een Amerikaanse B-52 bommenwerper – die bewapend kunnen zijn met kruisraketten met kernkoppen – langs vloog. Die bommenwerper vloog echter wèl boven de Zwarte Zee, vlakbij het Russische luchtruim.

Het is dus niet meer dan logisch dat de Russische politieke en militaire leiders steeds nerveuzer worden van dit provocerende, ronduit agressieve gedrag van de NAVO en de VS. We herhalen daarom onze waarschuwing maar weer eens dat Putin enkele jaren geleden zelf heeft laten weten dat hij niet zal afwachten als hij het idee heeft in een hoek te worden gedrukt, en een gevecht onvermijdelijk is. ‘Dan kun je beter zelf de eerste klap uitdelen.’

En aangezien Rusland zo’n oorlog met conventionele wapens onmogelijk (meer) kan winnen, zal de in het nauw gedreven Beer dan maar op één manier kunnen overleven, en dat is door een even plotselinge als massale aanval met kernwapens uit te voeren. We kunnen daarom alleen maar hopen dat in de Europese hoofdsteden het in de allerdiepste donkere putten gekieperde verstand terugkeert, en we ons niet meer laten misbruiken als willoze werktuigen van het almaar oorlogszuchtiger wordende Pentagon en het Amerikaanse militaire industriële complex.

Xander


(1) The Strategic Culture Foundation via Zero Hedge
(2) Junge Welt
(3) Anderwelt Online
(4) Zero Hedge
(5) Zero Hedge
(6) Afbeelding: WikiMedia Commons, bron Tube Views / In die Röhre geschaut , auteur Harald Hoyer from Schwerin, Germany , Creative Commons Attribution-Share Alike 2.0 Generic license.


Zie ook o.a.:

08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
06-07: Amerikaanse onderzoekshistoricus: ‘MH17 proces toont aan dat Nederlands recht totaal corrupt is’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

2019:
27-12: Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
06-12: Putin stelt verlenging START kernwapenverdrag voor, maar NAVO reageert niet
05-12: NAVO verklaart naast Rusland nu ook China officieel tot vijand
22-09: Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
18-07: MH17 ramp na 5 jaar nog steeds ongegrond en misleidend anti-Russisch propagandaverhaal
29-06: Strategic Culture Foundation: MH17 rapport toonbeeld moreel bankroet van hypocriete Westen
02-06: Maleisische premier bevestigt dat Russen de schuld moesten krijgen van MH17 ramp
09-04: ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘’Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’
11-07: ‘Russische kernwapens naar Kaliningrad om NAVO aanval af te slaan’
26-05: Analisten vragen Trump in petitie om dialoog met Putin om wereldoorlog te voorkomen
Op oud.Xandernieuws.punt.nl:
24-05: Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17 (Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
25-03: Valse beschuldigingen en vrij spel voor bepaalde daders kenmerken morele failliet Westen (/ Geen bewijs, maar ‘de Russen’ krijgen automatisch de schuld)
16-03: False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
01-03: Twee derde materieel Duits leger defect, maar VS uit op oorlog met Rusland
16-02: Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

2016:
28-09: Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. De dominantie in de zogenaamde vrije pers hier over de zogenaamde wandaden van Rusland begint erg zielig the worden. Helaas zijn er nog steeds mensen die menen dat de media de waarheid drukken en vertellen. Zowel in de pers als internet en de verre kijk is het merendeel knip en plakwerk met als doel weer een gezamenlijke vijand te creëren. Ja zo kan de geschiedenis zich steeds bloedig herhalen.

 2. Boze oudeman.

  U bent werkelijk erg dom om U zo te laten bedriegen met het verleden . In plaats om het media klakkeloos te geloven ga zelf op onderzoek uit voor U een uitspraak maakt.

 3. Willy op 9/9

  Ooku bent dooren door misleid doot de Hollandse media .
  Maar U bent ook te lui om de geschiedenis zelf uit te pluizen. U bent niet pienter Willy.

 4. Peter Heersink op 9/9.

  Alles met U eens. Helaas begrijpen 99 % van de Hollanders niet dat ze bespeeld en hersen dood gemaakt worden.

 5. Het westen dient toch op te passen waar ze mee bezig zijn, oorlog tegen Rusland is uitgesloten, mits er weer een of andere gek in zijn hoofd haalt dit door te zetten.
  Het raketten schild van het westen werkt niet, Rusland heeft een systeem om dit uit te schakelen.
  Er hoeven maar twee Satan 1 raketten in Amerika terecht te komen en uit is de pret.
  Rusland is de VS langzaam van het wereld toneel aan het verdringen en krijgen steeds meer macht.
  Ga niet schaken met Rusland, voor je begint sta je al schaakmat.
  De beer is waakzaam.

 6. A.J. de Jongh schreef:
  Vertel ik vind het best een goed verhaal. Nu jij met je verhaal

 7. Xander, door zulke artikelen te plaatsen wordt je geloofwaardigheid steeds meer aangetast.

 8. Navalny was bijna dood. De artsen in het uitstekende Charite ziekenhuis in Berlijn hebben hem gered. En dan publiceren jullie dit soort onzin berichten.

 9. @ Mo: 11:08 pm, op 9/9. Mark Rutte, dient enkel de Bilderbergers en de NWO. Hij heeft lak aan ons.

 10. @ Robie, beste
  U schrijf over transponders die de ware doelstellingen van een traject moet camoufleren. Wilt u zo vriendelijk zijn om te reageren op mijn vraag : waar komt deze bewering vandaan ? .

 11. Heb redelijke twijfels over de waarheid in dezen. Welke interresse heeft het westen (de Navo) om een kernoorlog tegen Rusland te ontketenen. Ook Rusland is medeplichtig aan de situatie in Syrie door steun aan dictator Assad, verder evenals Amerika de oorlog in Afganistan, het heulen met ,,Navo-lid” Turkije, het inpalmen van de Krim en onvoorwaardelijke steun aan Wit- Rusland. Het blazoen van Putin is allerminst schoon te noemen. Als een Westerse regeringsleider dezelfde trucs zou toepassen als Putin om levenslang a/d macht te blijven, zou de wereld te klein zijn geweest!! Een zeer tendentieus artikel Xander!!!

 12. Oeps wat heeft de geschiedenis ons geleerd ?
  Eerst dacht een Fransman Rusland te veroveren niet gelukt
  Toen kwam een snor uit Duitsland die uiteindelijk zijn land plat gebombardeerd had
  En nu ….vul maar in wie het ook eens wil problemen hij heeft volgens mij wel geen geschiedenis gehad op school
  ( het is wel een Europeaan met een klein kliekje militaire in vergelijk met

 13. Naar het schijnt heeft een groepje zielige apothekers een vluchtelingenkamp in Griekenland in de fik gestoken. Onmiddellijk zijn er uitkeringstrekkers met trieste honden ogen die melden dat wij die bende profiteurs moeten opvangen. Maar ik ben natuurlijk een idioot die nog denkt dat het met werken te halen is?

 14. Hallo medemens, even over Rusland, ik meende dat Rusland weinig of nooit grote oorlogen is gestart, andersom is Rusland verschillende keren door bedrog, bijna veroverd geweest door Zweden, Duitsers, Japanners, Frankrijk, toen weer de Duitsers, ik wil alleen maar zeggen. Als je nu de wereldkaart bekijkt dan denk ik; tjongejonge wat worden wij in t westen toch omsingeld door Russische basis, en wat heeft Rusland zijn grenzen toch opgeschoven, helemaal tot aan Duitsland😂 en de Russen hebben ook nog eens het uitbreidings/verbod pact van na de 2e Wereldoorlog geschonden!

  De geïnformeerde lezer weet natuurlijk allang dat al deze feiten niet gedaan zijn door Rusland, maar door t leugenachtige oorlogszuchtige imperialistisch Amerika en zn bondgenoten. En dan zie je ook meteen de media zwaar door de mand vallen, politici v Brussel die huilend in Oekraïne zitten om na een llegale staatsgreep Oekraïne binnen de NAVO te halen, vandaar de strategische verdedigingswerk v Poetin om de Krim in te nemen.

  Zeg nou zelf Rusland mag niks, maar NAVO en US mogen illegaal Syrië bombarderen. Het is het oude verhaal van machten/geld/belangen. Geheime opbouw van geavanceerde wapensystemen, het proberen elkaar te slopen economisch, religieuze haat propageren, de jihad proberen aan te slingeren, allemaal met 1 doel: Ordo Ab Chao, dat kan pas na depopulatie( NBC OORLOG) en de invoering v h controle systeem( ElonMusk 5G grid&starlink programma, t liefst gekoppeld aan de electronische vaccinatiepaspoort.

  Een dodelijk vaccin zo zal in de toekomst blijken. Laat U dit allemaal gebeuren, ook bij Uw kinderen en Kleinkinderen ? Die straks niet eens meegemaakt hebben wat zonder mondkapje leven eigenlijk is? Beste medemensen wij moeten het eens worden dat dit nevernooit door ons toegelaten zal worden. Wens jullie allemaal veel wijsheid, geloof en naastenliefde toe, we gaan t nog hard nodig hebben de komende jaren. Als laatste een zin uit de film Heartbrake Ridge; you must improvise, then you adept, and then you overcome, dat wens ik voor iedereen die dat verdient.

  Greets stay Sharp.

 15. Dennis schreef:
  09/09/2020 om 5:28 pm
  Persoonlijk heb ik erg weinig zin om de ene proleet voor de andere in te ruilen.

 16. De NAVO is een agressieve club, die al jaren uit is op oorlog met Rusland. Als Hillary Clinton had gewonnen was dat ook zeker gebeurd. Met Trump ligt dat totaal anders. Die wil geen oorlog, met wie dan ook. Het tegendeel hij creeert juist vrede. Ik noem slechts Nrd Korea, Afghanistan en recent in het Midden Oosten. Maar volgens onze totaal corrupte linkse MSM is Trump de bad guy en mag dus gebashed worden. Al die globalisten van VVD, D’66, GL, SP en een groot deel van het CDA zijn daarom zo sceptisch over Trump. De grote massa slaapt rustig verder en gelooft in die Coronahoax en laat zich beroven van zijn vrijheid.

 17. goed artikel Xander, ik denk dat je het zeker bij het juiste eind hebt. Alleen het einde, de laatste alinea, daar sla je weer een beetje door…Ja, Putin heeft dat inderdaad eens gezegd, maar Putin is echt slim genoeg en heeft sterke zenuwen genoeg om niet over te gaan tot een kernoorlog. Daar zitten we echt nog wel heel erg ver vanaf.

 18. Goed artikel.Ik vond het zelf heel raar dat ze in Duitsland ineens na een weekje met dat novichok op de proppen kwamen.Aanvankelijk werd zelfs ontkend dat het specifiek om novichok zou gaan.Intussen hadden ook wel wat meer concrete onderzoeksgegevens vrijgegeven kunnen worden.

 19. @willy
  De krim was geheel wettig,westen jankt alleen omdat ze hoopten deze basis te kunnen inpikken,en zo de Russen hun enige toegang te kunnen ondernemen.
  Verontrustend is ook dat de VS nu hun spionagetoestellen camoufleren door de transponder in te stellen op die van een burger toestel.
  Bij Iran gingen zo rond als Iraans toestel en bij China en Rusland ook al een paar keer.
  Dus nu kan je verwachten dat binnenkort een burger toestel word neergehaald.
  Dat ze dit doen op zo ee korte afstand van de grens en dan nog een met b52 bommenwerpers die ook nog een de nodige lucht steun krijgen is van de zotte.
  Het is een wonder dat de Russen hun kernwapenarsenaal niet los lieten.

 20. Dat Novichok is dermate giftig dat indien Navalny dat vergif toegediend had gekregen zouden er veel meer mensen ‘besmet’ geraakt zijn en had hij niet naar Duitsland kunnen vliegen. Er is een ander vergif gebruikt, volgens deskundigen.
  Navalny is niet onbekend in Rusland maar hij is zeker geen sterke politieke tegenstander van Poetin. De meeste Russen vinden hem veel te links. Echter kan hij als geen ander in Rusland, massa demonstraties organiseren. De recente demonstraties in oost Rusland zijn daar een voorbeeld van.
  Nordstream 2 is gestopt omdat Nederlandse en Italiaanse bedrijven hun schepen, pijpenleggers, hebben teruggetrokken onder Amerikaanse sancties. Heerma en Micoperi zijn de enige bedrijven met schepen die dit formaat pijplijn kunnen leggen, voorzover mij bekend.
  Er is een Kremlin ‘torenoorlog’ aan de gang. Een machtsstrijd. Poetin is al een tijdje uit het zicht verdwenen, er wordt gefluisterd dat hij ziek is.
  E.e.a. hoor ik via Russische kennissen die de politieke situatie in hun land zo nauwgezet mogelijk volgen…

 21. Over welk Amerika wordt er in dat artikel gespeculeerd? Naar mijn mening is er spraken van 2 Amerika’s momenteel….. Trump Amerika, en deepstate Amerika.. beide Amerika’s hebben momenteel hun handen vol aan elkaar met de verkiezingen in vooruitzicht. Als ik het artikel zo lees denk ik niet dat hierin over Trump Amerika richting Rusland wordt gespeculeerd, maar eerder naar deepstate Amerika. En waar heeft deepstate momenteel nog de meeste speelruimte na alles wat in de states zelf gaande is…. Europa ! Poetin is hun vijand namelijk ook…misschien op zijn manier ook een machtswellusteling, maar dan wel voor zijn deeltje van de wereld. Het is deepstate die in het nauw wordt gedreven door beide heren…En deepstate die gevaarlijke bokkensprongen maakt…Voor hun is het namelijk erop of eronder de komende maanden… Ps vergeet ook Erdogan niet in dit geheel… naar mijn beleving is het een drieluik wat de elite machthebbers van de laatste eeuw wil gaan ruimen. Of de wereld door dat drieluik beter leefbaar wordt dat is een vraag die de toekomst zal uitwijzen. Alleen als het zo is zoals ik vermoed dat deze 3 heren al een verdeling hebben gemaakt (trump Amerika en het huidige westen, Poetin zijn oude vertrouwde stek zonder keer op keer poging tot ondermijning door deepstate, en Erdogan de moslim wereld verenigd) zou het wel eens uit kunnen pakken in idd die wereldvrede… ieder het zijne en iedereen rust..

 22. wat een leugens iedereen ziet het alle schapen trappen erin het word tijd dat Poetin de boel hier overneemt en al deze bedriegers opsluit ook Rutte de landverrader en Merkel hetzelfde laken alleen Theirry Baudet kan ons helpen en misschien ook Geert Wilders

 23. Wie eist bewijst, maar niemand eist iets, dus is het niet vereist, dat er iets wordt bewezen.

 24. En wat hebben we tot nu toe aan Trump gehad in deze zaak?
  Niets! De man heeft veel belooft maar niets gegeven doet ook ons in vrede leven?
  Niet dat ik voorstander van Biden ben maar Trump is tot nu toe enkel een windbuil geweest in al die zaken waarin hij het verschil had kunnen betekenen.
  Om drie hoofdzaken te noemen:
  – de nieuwe koude (straks warme) oorlog met Rusland begonnen door ‘vredesduif’ Obama;
  – het aanpakken van de islam expansiedrift en wereldwijde islam terreur;
  – het aanpakken van de nieuwe linkse SA/SS dictatuur van Obama/Merkel/Soros.
  Sorry dat ik het zeg, ik geloofde ook in de man, vooral ook omdat er geen alternatief was noch is, maar in deze man geloven doe ik allang niet meer. Dus wat nu?
  Gates staat met zijn wens ons allen te chippen voor de deur. Wat nu?
  Welke politicus is betrouwbaar?
  Geen enkel! Het is een pot nat, al die hufters!
  Wie de oplossing heeft mag het echt wel eens hard op zeggen!
  Sorry dat ik weer zo negatief ben. Maar ik zie geen licht meer noch het eind van de tunnel!

 25. Hallo, westerse militairen en wat burgers zullen, naar mijn mening, orders van hun leiders uitvoeren. Maar ik denk dat het overgrote deel vd Europese bevolking niet in de loopgraaf gaat liggen, er is totaal geen draagvlak onder de burgers, nu al helemaal niet omdat de burgers een groot wantrouwen hebben gekregen, dit oa door de “ Corona plan demie”. Heel veel mensen zijn door dit soort sites wakker geworden en voelen haarfijn aan dat de machthebbers plannen hebben om de burgers te onderdrukken, ziek te maken of als kanonnenvoer te willen gebruiken. Ik denk dat de machthebbers zich verschrikkelijk misrekenen. De Europese burgers komen niet uit 1920 of 1945, toen ze noch naïef gehouden konden worden. Miljoenen mensen hebben door wat voor een satanisch spel op t wereldtoneel gespeeld word. Maar niet meer over onze ruggen en niet door ons bloed. Laten wij samen blijven strijden voor vrede, berechting vd verraders van hun bevolking.

 26. Het is te hopen, dat mocht het fout gaan, Putin eerst het witte huis en het Pentgon platgooit, liever vandaag dan morgen , zijn we van een hoop ellendelingen verlost

 27. Wanneer de eens eerzame Navo Rusland aanvalt , valt dit m.i. onder de noemer dépopulatie .
  Ik ben geen militair expert maar een rondje over het internet maakt duidelijk dat een aanval gelijk staat aan zelfmoord .
  In tegenspraak met het artikel zal Rusland iedere conventiönele oorlog winnen , het is juist het Westen die er zo snel mogelijk een nucleaire oorlog van wil maken ( om nog een kansje te hebben ) .
  Ik vraag mij af of de satanische elite die het Westen toch al grotendeels vernietigd heeft , dit wellicht graag wil ?
  Rusland is volledig zelfvoorzienend en wanneer ze het gas niet verkopen zal hen dat een kleine zorg zijn .
  Wat is de ware Westerse reden voor deze agressie en complotten ??

 28. Het zal best wel een keer werken hoor, de massa is al eeuwen nu eenmaal nog liever dood dan slim. Natuurlijk helpt het als er weer een vijand wordt gefantaseerd, dus dat gaat echt wel werken.
  Succes verzekerd en het verleden is gewoon ook de toekomst.

 29. Waarom zou Europa en Duitsland problemen zoeken rond Rusland. Poetin is geen braaf ventje hoor hij werkte vroeger voor de staatsveiligheid onder het communistisch regime en die gebruikten altijd vergif tegen de opposities. Ook de inname van de Krim was niet zo wettelijk achteraf gezien.Of Rusland een christelijk natie is durf ik te betwijfelen? Of is er manipulatie in het spel, dat Poetin niet zou weten wat sommige mensen van zijn clan achter zijn rug uitspoken. Trump zag nog geen bewijzen, maar ook hij twijfelde over Rusland, het is niet de eerste keer. Ga maar is praten met de Engelsen, die weten het ook. Shalom

Comments are closed.