NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten

—————————————————————————————————————————————-

‘Belarus zet Poolse ambassadeur het land uit, mobiliseert pantserdivisies’ – Oekraïne stelt luchtafweerraketten op bij grens met Belarus

—————————————————————————————————————————————–

NAVO commandant generaal Breedlove heeft afgelopen zondag in Brussel gezegd dat het Westen Oekraïne te hulp moet schieten tegen Rusland, ook militair. Op de vraag of er ‘defensieve wapens’ naar het land moeten worden gestuurd, antwoordde hij bevestigend. Ondertussen zou Belarus (Wit-Rusland) volgens een onbevestigd bericht de Poolse ambassadeur het land hebben uitgezet, en zijn beide gemechaniseerde pantserdivisies hebben gemobiliseerd. Op beelden zou te zien zijn hoe tanks en pantserwagens door de grensstad Grodno rijden (screenshot), vlakbij de grenzen met Litouwen en Polen, dus NAVO grondgebied.

Op de vraag of hij een voorstander is van het sturen van ‘defensieve wapens’ naar Oekraïne antwoordde de hoogste NAVO militair: ‘Wat we zien is dat er diplomatieke middelen, informatie middelen, militaire middelen, economische middelen worden gebruikt tegen Oekraïne. En dus denk ik dat het Westen als antwoord alle middelen moet overwegen. Kan dat destabiliserend zijn? Het antwoord is ja. Maar ook niets doen kan destabiliserend zijn.’

Volgens inwoners van de stad Mariupol is het aantal buitenlandse militairen in de stad fors toegenomen. De meesten spreken Engels en Pools, maar er zijn ook vertegenwoordigers uit de Baltische staten. Ze dragen zowel burgerkleding als uniformen. Tevens is het druk in de haven, waar schepen allerlei soorten uitrusting aanleveren. (1) Ook in de haven van Odessa zijn door het Amerikaanse vrachtschip Ocean Glory wapens afgeleverd.

Britten ‘zullen nooit accepteren dat De Krim bij Rusland hoort’

Een paar dagen geleden verklaarde de Britse ambassadeur in Oekraïne dat Groot Brittannië ‘nooit zal accepteren dat de Krim een deel van Rusland wordt’. Dat was op zich al een hoogst misleidende uitspraak, aangezien de Krim langer bij Rusland heeft gehoord als dat de VS bestaat, en het schiereiland ten tijde van de Sovjet Unie enkel administratief bij USSR-staat Oekraïne werd ingedeeld.

De ambassadeur noemde het referendum, waarin 97% van de bevolking voor hereniging met het moederland stemde, ‘nep’, daarbij gemakshalve vergetende dat onafhankelijke OVSE waarnemers destijds constateerden dat het referendum 100% eerlijk was verlopen. Maar zoals u weet zijn bijna alle normale waarden en normen in het Westen inmiddels compleet omgedraaid; eerlijke referenda verkiezingen zijn ‘nep’ als de uitslag de gevestigde orde niet bevalt, en worden pas ‘democratisch’ genoemd als deze zijn gemanipuleerd en/of gestolen om zo de gewenste uitkomst krijgen, zoals eind vorig jaar zo opzichtig en schaamteloos in de VS is gebeurd.

Biden hervat oorlogskoers

De onder team Obama/Clinton ingezette koers richting oorlog tegen Rusland is door Joe Biden onmiddellijk hervat, precies waar we al jaren voor waarschuwen. Of beter gezegd: door het Pentagon, want eigenlijk gelooft niemand dat de dementerende en uiterst zwak overkomende president daadwerkelijk iets te vertellen heeft.Hij is enkel een ‘poster boy’ die soms in het Witte Huis executive orders mag ondertekenen die hij hoogstwaarschijnlijk niet eens gelezen heeft.

Belarus mobiliseert pantserdivisies

Volgens onbevestigde berichten heeft Belarus gisteren de Poolse ambassadeur uitgezet, en heeft het zijn twee gemechaniseerde pantserdivisies gemobiliseerd. Vage camerabeelden laten tanks en pantserwagens in Grodno zien, een stad met ruim 317.000 inwoners vlakbij de grenzen met Litouwen en Polen. Het Belarussische leger is met 30.000 man slechts klein, maar kan in tijden van oorlog op de steun van Rusland rekenen.

De boodschap is duidelijk: als het tot een ‘hete’ oorlog tussen de NAVO en Rusland om Oekraïne komt, dan zal Wit-Rusland er alles aan doen om te voorkomen dat de NAVO vanuit Polen en de Baltische staten versterkingen kan aanvoeren. President Lukashenko zou inmiddels zijn militaire bases hebben opengesteld voor Russische strijdkrachten.

Oekraïne reageerde vrijwel onmiddellijk met het overbrengen van luchtafweerraketten naar de grens met Belarus. Daarop volgende gezamenlijke Russische-Belarussische militaire oefeningen met paratroepers in Mogilev, op zo’n 450 kilometer afstand van de Oekraïense hoofdstad Kiev.

‘Slaapwandelend naar Armageddon’

Het is speculeren waarom de Westerse mainstream media niets berichten over dreigende escalatie naar een grote oorlog in Oekraïne, waarvan niet zal hoeven worden uitgelegd dat deze op WO-3 kan uitlopen. Zoals u weet staan de media, ook de Nederlandse, volledig onder controle van Atlantische- en EU propagandisten. Op zijn best willen ze voorkomen dat de toch al zeer gespannen bevolking in paniek raakt; op zijn slechtst willen ze de doodsbange bevolking juist overvallen met het plotseling uitbreken van deze al jaren geplande grote oorlog, zodat er juist nog meer paniek ontstaat, en vrijwel iedereen automatisch de propaganda zal geloven dat Rusland de agressor is.

Enkele jaren geleden schreven we al dat het Westen ‘slaapwandelend naar Armageddon’ wordt gestuurd, al is het zeker niet gezegd dat deze – nogmaals: gewenste, gewilde en geplande – oorlog tegen Rusland nu al uitbreekt. President Vladimir Putin is er al vaker wonderwel in geslaagd om die te voorkomen. Denk aan 2013, toen het oorlogsteam Obama/Clinton een grote vloot bij Syrië had verzameld, en de NAVO bommenwerpers op de startbaan in Cyprus al stonden warm te draaien. Dankzij briljant optreden van de Russische president kon een grote oorlog om Syrië, die vrijwel zeker op WO-3 zou zijn uitgelopen, worden voorkomen.

Wie zijn hier de echte ‘bad guys’?

Mochten de oorlogshitsers in Washington, Brussel en Kiev er toch in slagen om deze oorlog uit te lokken, dan zal de geschiedenis naar mijn overtuiging keihard oordelen over de leiders en ook bevolkingen van het Westen. De leiders, omdat ze in al hun hoogmoed en met een fatale combinatie van arrogantie en domheid dachten dat ze hun totalitaire en moorddadige agenda zonder veel tegenstand ook aan Rusland konden opleggen. De bevolkingen, omdat het de meesten van hen helemaal niets kon schelen, en weigerden om zelf onderzoek te doen of hetgeen ze ’s avonds op het journaal hoorden nu wel allemaal klopte.

Meer dan 600 Amerikaanse militaire bases over de wereld (tegen 10 Russische), CIA-gestuurde staatsgrepen (in onder andere Oekraïne), eerst de Balkan en daarna het Midden Oosten en Noord Afrika met ‘democratische’ bommen en raketten in totale chaos gestort, glasharde leugens over massavernietigingswapens, door onrechtvaardige sancties totaal uitgeknepen landen, 700.000 burgerdoden in Irak, tienduizenden in Libië en honderdduizenden in Syrië, waar Obama vorig jaar in een interview verklaarde dat dit ‘noodzakelijk’ was – heeft u er ooit bij stilgestaan dat wij wel eens de ‘bad guys’ konden zijn?

 

Xander


(1) Hal Turner
(2) Hal Turner

Zie ook o.a.:

22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ 
Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: 
Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: 
Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: 
Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: 
Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

2019:
27-12: 
Top militaire analist in VS: NAVO heeft geen enkele defensie tegen nieuwe Russische wapens
22-09: 
Kremlin boos op Amerikaanse generaal die dreigt met vernietiging Russische afweerraketten
09-04: 
ZDF journaal schokt kijkers met aankondiging oorlog tussen NAVO en Rusland
08-04: 
Poolse oud topgeneraal suggereert preventieve kernaanval op Rusland
12-03: 
Westen verliest alle Derde Wereldoorlog simulaties kansloos van Rusland en China
22-02: Oekraïne neemt lidmaatschap EU en NAVO in grondwet op (/ 
NAVO verplicht tot oorlog tegen Rusland als Oekraïne lid wordt)

2018:
17-12: 
Analist London Global Policy Institute: 70% kans op oorlog tussen NAVO en Rusland
02-12: 
Invloedrijke Atlantische Raad roept Oekraïne op tot oorlogsdaad tegen Rusland
27-11: 
Gelekte documenten bewijzen Westerse psy-op informatie oorlog tegen Rusland
26-10: 
Westerse propaganda oorlog omvat heksenjacht op Russen en onbewezen trollenfabriek
15-10: ‘
Militaire confrontatie dichterbij door NAVO cyberoorlog tegen Rusland’
07-10
: ‘Aanhoudende oorlog Oekraïne wordt voorwendsel voor NAVO aanval op Rusland’
11-07: 
Russische kernwapens naar Kaliningrad om NAVO aanval af te slaan’
26-05: 
Analisten vragen Trump in petitie om dialoog met Putin om wereldoorlog te voorkomen
Archief oud.Xandernieuws.punt.nl:
24-05: 
Absurd en gevaarlijk: Geen flintertje hard bewijs, maar Rusland krijgt weer schuld van MH-17 (Nederland dreigt grote rol te gaan spelen bij veroorzaken geplande NAVO oorlog tegen Rusland)
16-03: 
False flag aanslag op spion in Engeland volgende stap naar WO-3 tegen Rusland
01-03: 
Twee derde materieel Duits leger defect, maar VS uit op oorlog met Rusland
16-02: 
Zijlstra weg, maar Nederland gaat door met gevaarlijke Russofobie en oorlogshitserij

2017:
09-12: ‘
Westen door propaganda media slaapwandelend naar Armageddon gestuurd’ (/ ‘Valse beschuldigingen tegen Rusland hebben Kremlin overtuigd dat Amerika militaire aanval voorbereidt’)

2016:
28-09: 
Russen krijgen inderdaad valselijk de schuld van neerschieten MH-17 (/ JIT volgt dictaat uit Washington en werkt volop mee aan toekomstige militaire confrontatie met Rusland)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. We hebben het er al jaren over Rusland .Toch maar eens proberen?
  En als toetje China ! Met welke gekken hebben wij te maken .

 2. Voor de VS wel goed dan verdwijnt het moord kartel dat nu veel jaar oorlog voert .met uranium en zo overal puin niets bereikt de NAVO en de EU medeplichtig en niets bereikt Olie en macht En dan tegen Rusland dat al tot nu 15 keer is aan gevallen dat word huilen voor de elite.

 3. Fijn om eindelijk een artikel te lezen dat niet over Corona gaat.
  Ik ben benieuwd of de NAVO haar taak gaat uitvoeren en of alle NAVO landen behalve Rusland een bijdrage gaan leveren.
  Als dat niet gebeurt kun je de NAVO net zo goed opdoeken en is het ieder voor zich hetgeen voor Nederland betekent dat als er weer een invasie komt dat we ons moeten verdedigen door pang pang te roepen want defensie hebben we nauwelijks.

 4. Svalbard,

  HOE kan men nu mondkapjes verplicht maken in een privé-vliegtuig ???

  Dàt is toch nonsens ! Moest ik de eigenaar van een privé-vliegtuig zijn en wie mij verplicht een mondkapje te dragen, ontslag ik direct ! Simpel !!

  Ik loop regelmatig in mijn Oost-Vlaamse stad rond zonder mondkapje …Niemand heeft er commentaar op !

 5. Wanneer de bevolking de heersende klasse zat is of zat wordt, dan begint de heersende klasse een oorlog om het volk weer als één man achter de heersende klasse te krijgen. Deze strategie komt uit het Romeinse rijk. De heersende klasse leest de Romeinse klassiekers, het volk niet.

  Een ander voorbeeld is de Romeinse plundering van Jeruzalem,. Dit bracht een zak met geld om weer brood en spelen uit te delen,. Het colloseum is betaald met deze plundering. Wanneer Rusland is geplunderd is er weer geld voor brood en spelen.

  Binnen 3 jaar WW3

 6. De Amerikaanse oorlog misdadigers zijn weer bezig en het zijn die arrogante NAVO generaals die zich voor het karretje laten spannen, nota bene een koekenbakker.
  Ga niet met Rusland schaken op het gebied van oorlog, wand je verliest het altijd.
  Wat Rusland zegt ,voor elke raket een atoombom tegen, geloof me dat doen ze.
  Het resultaat zal zijn, Europa in het puin, noord Amerika in puin en Canada van de kaart geveegd.
  Als men Rusland aanvalt heb je zo een paar Satan 2 raketten in je achtertuin liggen.

 7. De Amerikaanse oorlog misdadigers zijn weer bezig en het zijn die arrogante NAVO generaals die zich voor het karretje laten spannen, nota bene een koekenbakker.
  Ga niet met Rusland schaken op het gebied van oorlog, wand je verliest het altijd.
  Wat Rusland zegt ,voor elke raket een atoombom tegen, geloof me dat doen ze.
  Het resultaat zal zijn, Europa in het puin, noord Amerika in puin en Canada van de kaart geveegd.
  Als men Rusland aanvalt heb je zo een paar Satan 2 raketten in je achtertuin liggen.

 8. Er zijn berichten over toenemende militaire spanningen tussen NAVO en Rusland. Maar er wordt ook nog zaken gedaan tussen westerse overheden en westerse multinationals met Rusland. Zie bijvoorbeeld dit ruimte project :
  https://www.rt.com/russia/519101-soyuz-launch-oneweb-satellites/

  Off topic : tientallen schepen liggen in de file bij het Suez kanaal door vastzittend vrachtschip. Dat zijn heel veel goederen die niet op tijd aankomen. Slechtste scenario is dat het een paar weken duurt voordat het is losgetrokken.

 9. @William: Dat klopt, maar oorlog lost weinig op. Het probleem is dat er nog veel Russen wonen in Oost-Oekraïne. En die willen liever bij Rusland aansluiten. Shalom

 10. @Rick,

  De grote verdrukking?
  Nee, dat is het nu nog niet, maar het staat vast dat we al ver in de Bijbelse Eindtijd zitten.
  De huidige situatie is zeker wel dramatisch, en ons wordt geen enkel perspectief geboden.
  Wanneer wordt het weer normaal?
  Ja, als de vaccins er zijn, dan kunnen we weer naar normaal, werd ons voorgehouden.
  Maar wanneer worden die smeriger muilkorven afgeschaft?
  Ik las ergens dat ze in Duitsland zelfs in privé voertuigen mondkapjes verplicht willen maken!
  I.p.v. dat we langzamerhand weer terug richting normaal zouden moeten gaan wordt het juist steeds erger.
  De avondklok, wanneer komt er een eind aan?
  De media, die samen met de overheden ons steeds in een sfeer van angst proberen te houden.
  Als ik die term “het nieuwe normaal” hoor begint mijn bloed al te koken.
  Maar de Grote Verdrukking is het nog niet, want die zal alle gruwelijkheden uit het verleden ver gaan overtreffen.
  Ik zie de huidige situatie wereldwijd dan ook als een oordeel van God over de mensheid. Lees eens Jesaja 24, dat beschrijft op treffende wijze hoe het nu is.
  De grote verdrukking is wel nabije toekomst, dan zal men verplicht worden om zijn geloof in Christus af te zweren.
  Zover is het hier nog niet, maar het valt mij wel op hoe snel zich alles ontwikkelt, met name ook de situatie in het Midden-Oosten.

 11. @ Rick schreef:
  24/03/2021 om 10:23 pm

  Met u ben ik het van geheel eens.
  Alleen die laatste zin niet, maar daarover heb ik al geschreven. Ik ben een muggenzifter in dit opzicht, maar ik wens (evenals u) niet gerekend of aangesproken te worden tot diegenen die als zombies in een droomwereld leven zoals
  Sander zelf welzeker ook niet, want anders zou hij die goede stukjes niet schrijven en openlijk plaatsen.
  Maar goed…, soms breek ik mijn benen over een kippenveer.
  Is in ieder geval beter dan ondanks waarschuwingen vrijwillig met blinddoek voor, een ravijn in te lopen.
  Groet.

 12. Ga eerst eens terug in de geschiedenis welk land had Hitler als trouwste bondgenoot zeker als het gaat over de vele massamoorden van het joodste volk en heden dag een van het grootste corrupte land wereldwijd. Israël zal hier niet mee eens zijn en zal hierin zeker een bondgenoot van de grote beer zijn, trouwens wat is de grootste immigratie golf in Israël dat zijn de Russische joden en zijn vrijwillig uit hun land gegaan. Maar wat ook speelt is dat Ukraine de Graanschuur van Europa is en dat er nog vele bodemschatten te delven zijn.

 13. Dag Rick,
  De grote verdrukking dient nog van start te gaan.
  Matheus spreekt over een verdrukking die nog nooit is voorgekomen. Dus bereid je maar voor op de ergste dingen.
  Mensen zullen mat worden van vrees,zegt de bijbel

 14. Niet gehinderd door kennis aangaande de eigen zwakte en de superieure tegenstander daagt de EU-VS coalitie de Russen uit , hetgeen best wel vreemd is .
  Het waarom ontgaat mij terwijl ik geschiedkundig redelijk op de hoogte ben .
  Er blijft één zaak over ; wij leven in het begin van de Bijbelse eindtijd ( de ruiter op het witte paard die een kroon /Corona krijgt .
  Doel is dat de nieuwe wereldleider / antichrist zogenaamde wereldvrede zal brengen , daarvoor heeft hij wel een oorlog nodig om die te kunnen eindigen .
  Dan alleen kan hij “wereldvrede” brengen .

 15. Enne Xander…..

  Petje af voor dit artikel, vooral de laatste zin is de hamer op de kop van de spijker:
  ” heeft u er ooit bij stilgestaan dat wij wel eens de ‘bad guys’ konden zijn? ”

  Mensen in het westen leven echt in een droomwereld, zombie sprookjes, wakker worden is een harde pil om er achter te komen dat je heel je leven voorgelogen bent. Liever houdt men vast aan de droom dan te ontwaken uit de nachtmerrie !

  Ik heb ook wel eens kritiek op de redactie of de moderators hier op de site maar waardeer dat jullie nog steeds open staan voor reacties van de lezers ook al is dat niet altijd even inhoudelijk op de geschreven artikelen.

  Zolang jullie nog een vrij platform kunnen onderhouden, ga zo door !
  En ja ik zal ook mijn kritiek blijven leveren maar wel met tolerantie naar anderen ook al zijn ze andersdenkend dan dat ik ben, respect moet je verdienen van anderen, accepteren van andersdenkenden zullen we zelf moeten leren.

  Ik hou er van dat vele anders denkenden hun optiek kunnen geven zodat er materiaal tot nadenken ontstaat en we van elkaar kunnen blijven leren, als dat er niet meer is of kan dan is de tolerantie weg en over respect zullen we dan alleen nog maar kunnen zwijgen.

  Ik wens iedereen rust en vrede toe en gezond verstand om deze hachelijke wereld waar we nu ingekomen zijn te doorstaan, het zou me niets verbazen als we reeds in de grote verdrukking terecht gekomen zijn. Zorg voor de juiste mensen, hen die het echt nodig hebben, de Heer zal ons leiden.

  Amen

 16. Ons Land is Gedoemd te mislukken ons leger in verval we lenen onze eigen tanks van Duitsland.. Politiek Rutte brengt ons te Val, zo zal het geschieden agenda 2030 valt ons land zo dat onder sturen regime het andere door zal gaan,

 17. Misschien eens tijd om dingen te relativeren over wat we opbouwen, de toekomst voor onze kinderen die we zwijgend toegelaten hebben om te vernietigen door alleen aan onszelf te denken, ons huis, ons fortuin, de achtertuin, de nieuwe auto, onze aardse bezittingen.

  Wat voor een wereld laten we in Jezus naam over voor onze kinderen ?

  Pikken we dat alles gereguleerd wordt door een stel half dode wereldleiders die fiat nep geld bezitten om onze vrijheid af te pakken of is nog iemand die er helemaal klaar mee is en in opstand komt tegen het regime van de alles rijksten?

  Nee je moet hypotheek aflossen of rond zien te komen tot het eind van de maand en niets overhouden, zeker als alleen staande lukt dat niet meer tegenwoordig, de vraag is waar werk je voor?
  Waar betaal je belasting voor, omdat hoge omen het beter weten wat ze met 60% van je inkomen kunnen doen> Is je leven er beter op geworden afgelopen jaren?

  Hoelang pikken we die onzin nog? De verkiezingen in vernederlandsing zijn net zo gestolen als in Amerika, Nederlandse bedrijven hebben(via Italië) meegewerkt aan de software om zoiets tot stand te brengen in de U kiss My Ass A, zou ze dat thuis niet lukken D666 gestemd? Ik ken die mensen niet ….. Snap je alles is gekocht en nep, ze houden je al jaren aan het lijntje.

  Zet die tv uit, lees geen kranten meer en sta op uit je luie stoel nu het nog enigszins kan.

  En luister dan even naar een oud nummer van dertig jaar geleden….

  En vraag je af…… Waar spelen onze kinderen straks ?

  https://www.youtube.com/watch?v=xunG9jWd1TY

 18. Meer informatie bij Charly Shamp? Profeet…ook anderen hebben al iets ” gezien” over wat komen gaat..
  Duidelijk is dat de EU al jaren een vies spelletje speelt..kijk naar de zgn vergiftigingen.. de eerste was polonium..dat ging te goed..toen novichok.. wonderbaarlijk overleeft men dat.. alle drie de gevallen hebben met de Britten te maken. Ook bij Navalny.. verpleegkundige die zonder ondervraging snel weer in Londen zat.. en Navalny is niet zielig..een soort neo nazi..waarom maakt de EU zich daar druk om? Vergeet ook niet de Nederlandse invloed bij de laatste machtswisseling in ukraine..
  Komt vast verkeerd in de geschiedenisboeken..

 19. Breedlove krijgt gewoon betaald en niets meer. Ukraine daar gaat de scheur komen en hard ook kennelijk daarna weer stenen/beton stapelen in Berlijn en zit het gesticht aan de andere kant.

 20. Het enige wat het Westen moet doen is overal
  bewegwijzering plaatsen, o.a. naar Den Haag en Brussel.
  Laat alle oorlogshitsers zelf maar eens een keer voor
  de consequenties opdraaien…

 21. Ik vind het een zorgelijke tijd, niet zozeer voor mij maar voor onze kinderen en kleinkinderen
  het beangstigd mij hoop dat onze hemelse Vader snel ingrijpt !!

 22. Same plumb crazy breed as Dr. Strangelove, this Breedlove?
  Laten we hopen van niet en dat het zo niet afloopt.

 23. Ja dat vind ik ook zeker hulp bieden natuurlijk.
  Wij sturen twee klasbakken namelijk van Balen en Guy Verhofstadt.
  De rest moet thuisblijven van Mark Rutte want ze moeten thuisblijven..

 24. Onderdeel van ‘The Great Reset’? Alles in puin, ontredderde bevolking, …. maar ….. oorlog is wel altijd heel goed voor de economie.

  En wanneer nu iemand tegen Biden zegt “Druk maar op de knop jongen”, denkt hij waarschijnlijk dat het de knop is waarmee hij iemand roept die hem zijn medicijnen kan brengen.

 25. @Willy Ik vrees van wel want madam Clinton riep al jaren dat ze orloog wilde met Rusland en orloog is kassa voor de elite die nooit genoeg hebben.

 26. Wie zijn hier de echte ‘bad guys’? Vraag het aan de hedendaagse geïndoctrineerde mens. Leugens en verdraaiingen zijn dagelijkse nieuwsberichten. Vertel mensen de waarheid en je wordt voor gek verklaard. Mensen, jullie zoeken het maar uit! De verkiezingsuitslagen zeggen genoeg over de onverbeterlijke Nederlanders.

 27. Met bondgenoten zoals Amerika kun je er zeker van zijn dat alles wat niet in de pas wil lopen vernietigd word. Zoveel leiders over de hele wereld zijn door ziektes en kogels vermoord.
  Vele landen leeggeroofd en in een puinhoop veranderd.
  Nu is Rusland aan de beurt waarin zonder enige twijfel Europa meegesleurd zal worden.
  De genocide is al met de injectienaald in gang gezet nu de rest nog zodat het niets ontziende Amerikaanse criminele tuig steeds verder komt met hun duivelse plannen.
  Welk belang hebben de Engelsen in de Krim? Geen enkel belang dus. Rusland wel, bovendien was het honderden jaren Russisch en het heeft de enige ijsvrije marinehaven van Rusland.

 28. De Nederlanders hebben nochtans opnieuw voor Rutte gekozen. Het handjevol zal hier wel weer roepen dat het de schuld van de ‘domme meerderheid’ is. Maar eigenlijk is het iedereen zijn schuld, we zijn allemaal mensen en zelfs hier loopt de haat en woede onderling vaak hoog op omdat de meningen verschillen…

 29. De agressieve NAVO kan het niet laten om Rusland te provoceren en uit te dagen. Een oorlog ontketenen met Rusland zou wel het domste zijn voor het Westen wat je kunt doen. Met idioten als Biden weet je het echter nooit. Het zal een smadelijke afgang voor de globalisten worden. Dat weten ze zelf ook. Daarom ben ik ervan overtuigd dat de NAVO zal inbinden.

 30. Beste Willie, in het engels noemen ze dit wishfull thinking, je hoopt tegen beter weten in dat iets niet gebeurt. Het is juist door deze denktrant dat wij allen zo in de problemen komen. Want met dezemanier van denkent schakel je je geweten uit. Je kunt je afvragen waarom de westerse mens niet meer ruggengraat toont..? Misschien door de jarenlange decadentie en het struisvogeltje spelen… het zal toch niet…. het zal ons / mij toch niet overkomen. Juist met zo n houding werk je dit soort idioterie in de hand. Maar….. ga rustig slapen en droom over de zgn. coronapandemie…en wees niet verbaast als alles -ineens- in puin ligt.

 31. Zo simpel… De slimste jongens van de klas Rutte en Biden zijn stoer en vallen Poetin aan, omdat de door voornamelijk Russen bewoonde Donbass en Krim zo ontzettend belangrijk voor ons is dat we een atoomoorlog daarvoor riskeren. Ze winnen ongetwijfeld de oorlog en vervolgens valt China of Turkije de volkomen verzwakte EU aan. Daarna komt de val van de VS, omdat er dan geen “bondgenoot” meer over is.

 32. willy schreef:
  24/03/2021 om 3:53 pm
  We zitten nu al in een financiële put met corona.

  Oorlog is altijd een uitweg geweest in zo situatie.

 33. “…dat WIJ wel eens…” WIJ? Mocht u ook MIJ bedoelen, graag mij er helemaal buiten laten, Sander.

 34. Generaal “Breedlove” ?, eeeehhhhh… moet dat niet zijn: Generaal “Hate-breed” ?
  D.w.z. als dit allemaal wáár is ?

 35. ………Mochten de oorlogshitsers in Washington, Brussel en Kiev er toch in slagen om deze oorlog uit te lokken, dan zal de geschiedenis naar mijn overtuiging keihard oordelen over de leiders en ook bevolkingen van het Westen……….
  Maar wij, het gewone volk, zijn wel de zak. Als alles misgaat zitten deze leiders in Argentinië enz.

 36. Gaan ze dat doen denkt U, Nu men het te druk heeft met corona? Gaat het westen Oekraïne helpen? Ik vrees van niet! We zitten nu al in een financiële put met corona, en dat gaat nog jaren duren eer we daar door zijn. Maar dat geldt ook voor Rusland natuurlijk. Maar ik geloof niet dat het westen daar gaat tussen komen? Shalom

Comments are closed.