NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars

—————————————————————————————————————————————–

Hoogste Franse generaal waarschuwt voor ‘100% waarschijnlijke’ grote oorlog met Rusland en/of Turkije met ‘aantal slachtoffers zoals we sinds WO-2 niet meer hebben gehad’

—————————————————————————————————————————————–

Na de drie kernonderzeeërs die gelijktijdig door het poolijs braken heeft Rusland opnieuw een ernstige waarschuwing aan de NAVO afgegeven door drie mobiele lanceertrucks voor RS-24 Yars kernraketten uit de hangars te rijden. De RS-24, in het Westen aangeduid als SS-29, is een verbeterde versie van de Topol-M raket, heeft een bereik van 12.000 kilometer, en vervoert minstens 6 tot mogelijk wel 10 onafhankelijk richtbare kernkoppen (MIRVs), waartegen het Westen geen enkele verdediging heeft. Ondertussen bereidt het Russische leger zich met grootschalige transporten voor op een eventuele Oekraïense aanval op De Krim, Luhansk en Donetsk.

Rusland nam in 2019 de Avangard re-entry hypersonische ‘glider’ in gebruik, die – in tegenstelling tot traditionele kernkoppen die een voorspelbaar traject volgen – onverwachte scherpe wendingen kan maken, en daardoor veel moeilijker door afweerraketten te onderscheppen is. In 2019 was het plan om in totaal 31 Yars raketten met Avangard gliders uit te rusten. In 2016 had Rusland al 61 mobiele- en 10 vaste Yars ICBM’s operationeel.

Daar waar de VS zijn nucleaire raketten vrijwel uitsluitend in vaste silo’s (ICBM’s) of aan boord van onderzeeërs (SLBM’s) heeft geplaatst, heeft Rusland nog een derde type, namelijk deze mobiele lanceerinrichtingen, die tot 500 kilometer kunnen rijden. Dit maakt ze veel minder kwetsbaar voor een verrassingsaanval, waardoor Rusland ten allen tijde de mogelijkheid behoudt om iedere vijand met een tegenaanval volledig te vernietigen. Het duurt slechts 7 minuten voordat een Yars kernraket kan worden gelanceerd.

Lange treinen met militair materieel om De Krim te verdedigen

Ondertussen zijn er video’s opgedoken vanaf onder meer de nieuwe brug over de Straat van Kerch naar De Krim, waarop te zien is hoe Rusland lange treinen vol tanks, howitsers, pantserwagens en trucks naar het schiereiland vervoert. Dat duidt erop dat Het Kremlin vastbesloten is om De Krim en de Russische burgers in de Donbass tegen een Oekraïense aanval te verdedigen. Ook bij Krasnodar werd een dergelijke trein gefilmd.

De Westerse media besteden vooralsnog geen aandacht aan deze zeer zorgwekkende ontwikkelingen. We schreven al eerder dat dit waarschijnlijk doelbewust wordt gedaan om een Russische reactie op een Oekraïense militaire aanval in de schoenen van het Kremlin te schuiven, en weer valselijk zal worden beweerd dat Rusland de ‘agressor’ is.

 

Hoogste generaal Franse leger verwacht ‘100% waarschijnlijke’ grote oorlog

Generaal Thierry Burkhard, hoofd van het Franse leger, waarschuwt in een document van de Generale Staf dat Frankrijk voorbereidingen treft voor ‘de terugkeer van een groot gewapend conflict’ in Europa. ‘Er is een 100% waarschijnlijkheid’ voor een ‘grote militaire verwikkeling’ waardoor ‘de samenleving voorbereid moet zijn voor een aantal slachtoffers dat sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer is gezien.’

Rusland wordt als belangrijkste potentiële vijand aangeduid, gevolgd door Turkije. Frankrijk en Turkije liggen al tijden met elkaar in de clinch over de toenemende Turkse militaire bemoeienissen in Libië. Verder wordt verwacht dat het komende militaire conflict zich ook buiten Europa (Midden Oosten en Noord Afrika) zal afspelen.

Halverwege maart stuurde Frankrijk 160 pantserwagens en 300 troepen naar Estland als bijdrage aan de NAVO strijdgroepen die in Polen en de Baltische staten zijn gestationeerd.

Westen schat Rusland volkomen verkeerd in

Het Westen lijkt de cruciale fout te maken dat Rusland lang mee zal proberen te gaan in een conventionele oorlog. Het Kremlin laat met de drie kernonderzeeërs en drie mobiele RS-24 kernraketten echter duidelijk zien dat het niet van plan is om zich zonder slag of stoot te onderwerpen of te laten verslaan – integendeel. President Vladimir Putin heeft tot nu toe een ijzeren geduld en bewonderenswaardige zelfbeheersing getoond, maar zal, als hij te ver in een hoek wordt gedreven, plotseling verwoestend uithalen.

Laten we blijven hopen dat het zover nooit komt, maar mocht dit inderdaad uit de hand lopen en op WO-3 uitlopen, dan hebben we dat geheel te danken aan onze krankzinnig geworden leiders, en onze naïeve landgenoten die zich al jaren door de media laten misleiden en voorliegen over wat er werkelijk gaande is. We kunnen er lang over discussiëren, maar het is in feite heel simpel: als u op arrogante, autoritaire en oorlogszuchtige partijen en leiders stemt, zult u op een dag oogsten wat u gezaaid heeft.

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Hal Turner

Screenshot: Video Russische ministerie van Defensie

Zie ook o.a.:

29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

 

Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

48

 1. Polleke schreef:
  Iemand hier die Russisch spreekt en kan vertalen wat de meneer in het tweede filmpje zegt?

  De menner is een vrachtwagenchauffeur …spreekt Plaat Russisch
  “al de tweede trein in twee dagen gaat naar de Krim
  er is iets gepland tussendoor? ofzo?
  kan iemand het weten, …en uitleggen? …militair materieel

 2. De legers van Gog en Magog..De volkeren van het gesloten dak.Gog staat voor leugen.

 3. Opnieuw krankzinnig geworden leiders of r….. die misschien precies weten wat ze doen .
  OF misschien toch wel krankzinnig ,
  Poetin zal niet wachten, Poetin zal misschien wel als eerste in actie komen , of het is een groot spel spelen, hopen dat Poetin niet in actie komt of , hij gaat kernwapens gebruiken.
  Profetie van David Wilkerson is geweest Totale Vernietiging VS door Kernwapens .

  Is dit de tijd ?

 4. @ aan AlbertB,
  Waar haalt u de kennis vandaan dat Trump anti deep state is?
  Voor mij is hij gecontroleerde oppositie die met Q iedereen misleid zoals de rattenvanger van Hamelen.
  Is u bekend dat zijn dochter Joods is geworden en getrouwd met iemand van Chabad L?
  Dat hij Israel in alles heeft gesteund en daar openlijk voor uit kwam informatie genoeg te vinden op internet voor wie twijfelt.
  We zijn echt niet op de hoogte van de waarheid of willen deze niet aanvaarden uit schaamte.
  Mark Zuckerberg facebook is Joods zoals Bill Gates en nog vele meer denk ook aan Harvey Weinstein en ook Jeffrey Epstein met Ghislaine Maxwell.
  De connectie van vele hoge figuren met dit kwaadaardige duo en wegens misbruik en chantage is het bewijs van mijn stelling al heel lang.
  Doordat deze gepakt zijn werden te veel hoge figuren blootgesteld en is er uit nood lijkt het steeds meer deze pandemie uitgebroken.
  Kan daar genoeg bewijs voor leveren maar vind dit nu niet gepast het word tijd dat de goede Joodse gemeenschap opruiming houd die het uitverkoren volk van god tot schande maakt.
  Stel je voor dat de heer Jezus terug komt en ziet wat wij met de heilige kennis veroorzaakt hebben.
  En de Trump liefhebbers moeten nu toch weten dat hij de Judas belichaamd sorry mijn eigen mening.

 5. Eerder in maart zei Ruslan Khomchak, de opperbevelhebber van de strijdkrachten van Oekraïne, dat de ‘gewapende agressie’ van Rusland in de Donbass een ‘grote bedreiging’ was, niet alleen voor de nationale veiligheid van Oekraïne, maar ook voor alle NAVO-bondgenoten. Eerder deze week zei hij dat er een opeenhoping van Russische troepen was die zich bij de grens verzamelden.

  https://www.cnbc.com/2021/04/01/russia-and-ukraine-tensions-grow-again-on-the-border.html

  https://www.google.com/amp/s/www.ukrinform.net/amp/rubric-defense/3217976-khomchak-twentyeight-russian-battalion-tactical-groups-stationed-on-border-with-ukraine.html

 6. Het westen is wel vaker niet transparant over hun oorlogsmateriaal. Zal mij niet verbazen als ook zij nieuwe type kernwapens hebben

 7. @Ivo
  Russiche doctrine zegt dat het gebruik van kernwapens alleen is toegestaan bij een soortgelijke aanval tegen Russische troepen of op het land zelf.
  Dus wat de bcc zegt is wederom onzin.

  Wat wel klopt is dat de navo al heel lang de boel tot een kookpunt jaagt door middel van schijnaanvallen op de krim waarbij ze met b52 bommenwerpers de krim tot op 20 km !!!!!!!! Naderen.
  Elke dag zijn er enorm veel na o vluchten langs de Russische grens,wat je zelf makelijk kan zien en volgen via flight radar.

  Ook waarschuwen de Russen al jarenlang dat dit ooit fout gaat met die als maar meer en grotere troepen opbouw langs hun grens,het continu oorlog voeren tegen hun bondgenoten en belangen.
  Ook waarschuwen ze voor het gebruik van kruisraketten tegen russiche bodem.
  “dit zal onmidelijk een massale nucleaire tegen aanval inluiden op de navo landen en de VS”

 8. Doet Rusland alleen voor de bühne. Zodra er ook maar 1 kernraket door Rusland zou worden afgevuurd worden er automatisch meerdere vanuit het westen naar Rusland afgevuurd. Zou dus een zelfmoordactie zijn. Gaat hoogstwaarschijnlijk 100% niet gebeuren.

  Enige wat vast staat is dat God bepaalt wat er gaat gebeuren nu of ooit in de toekomst. Dat is met alle stelligheid 100% zeker!

  Fijn Pasen mensen en lekker genieten

 9. We worden al jarenlang bang gemaakt met de dreiging van wereldoorlog 3.
  Ik geloof er geen snars van…

 10. Een vergelijkbare situatie kan ook in Nederland ontstaan. De provincie limburg nam in 1830 deel aan de belgische revolutie. Echter in 1839 werd deze provincie uitgeruild met Nederland.
  Limburg hoort dus eigenlijk bij Belgie en specifieker bij Belgisch Limburg.
  Als dit gaat knagen en Limburg roept de onafhankelijkheid uit en de rest van Nederland erkent die onafhankelijkheid niet en er ontstaat een burgeroorlog waarbij Belgie hun Limburgse broeders steunt, dan heb je precies hetzelfde als nu in Oekraïne met de separisten die gesteunt worden door Rusland.

 11. zullen ze het menen de Russen? De Russen zijn natuurlijk kwaad op het Westen omdat ze ook op economisch vlak tegenwind krijgen. Maar ik geloof dat Poetin slim genoeg is om geen confrontatie met het Westen aan te gaan. Shalom

 12. Klapte de server er plots in één keer uit, dus dacht dat de russen hun kernkoppen al hadden afgevuurd om een emp hoog boven ook nederland te veroorzaken en het westerse leven te doen stilstaan.
  Bleek het voedingskabeltje defect te zijn. 😉

 13. NB: De website waarop de in het Engels vertaalde beslissing van de Oekraïense president staat, biedt ook de mogelijkheid om deze in het Nederlands te vertalen.

 14. Voor diegenen die de in het Engels vertaalde beslissing van Oekraïense president willen lezen:

  DECREE OF THE PRESIDENT OF UKRAINE №117 / 2021
  On the decision of the National Security and Defense Council of Ukraine of March 11, 2021 “On the Strategy of deoccupation and reintegration of the temporarily occupied territory of the Autonomous Republic of Crimea and the city of Sevastopol”

  https://hfbbnpop7akybqysmxhyazqi3i-adwhj77lcyoafdy-www-president-gov-ua.translate.goog/documents/1172021-37533

 15. @Jacqueline. Nederland is de 52ste staat van de VS (Israel is 51) en staat daarmee pal achter de Amerikaanse Deep State. Niet voor niets heeft onze politiek en media 4 jaar lang hetze gevoerd tegen Trump die een luis in de pels van de DS was (en nog altijd is). Obama, die met zijn charisma gewoon uitvoerder van de wensen van de DS was, (7 nieuwe oorlogen tijdens zijn regime), was onze held en enige vorm van kritiek was ondenkbaar, en nog altijd niet. Na 4 jaar dwarsligger Trump nu dus weer een ‘democraat’ in het Witte Huis. Het geknoei met de verkiezingsuitslagen en dat Biden compleet dement en incompetent is, is hier onbespreekbaar. Ook dat met deze corrupte, geestelijk aftakelende president de VS weer op oorlogspad gaat, dat wederom honderdduizenden burgerdoden en miljoenen vluchtelingen zal gaan opleveren, zal hier niet leiden tot kritische geluiden binnen de MSM en gevestigde politiek. Onze Amerikaanse vrienden werken tenslotte aan een betere wereld waarin alle landen democratieën zijn wat neerkomt op slaafse vazallen van Amerika.
  De Nederlandse geheime diensten zijn onderdeel van de CIA en doen precies wat gevraagd wordt, o.a. demoniseren van Rusland en Poetin. Als de psychopaten Rusland zover krijgen dat ze de wapens oppakken worden wij, als trouwe NAVO volgers, niet gespaard, is mijn voorspelling.
  Ik denk niet dat wij hier tegenop gewassen zijn:
  https://www.youtube.com/watch?v=YZuAf7VAeKg

 16. Tussendoor bericht aan Xander:
  Dit is eerder geschreven voor een wat ander gehoor:

  Waarom pilgebruiksters niet werden gewaarschuwd

  Vrouwen hebben smallere aderen en zeker de haarvaten in de hersenen. En die bloedplaatjes zijn even groot, want bloedtransfusies met mannenbloed zijn normaal. Dus neem je de kans op bloedverdikking door AZ, maal de kans op vrouw die de pil gebruikt, dan krijg je deze kwalijke interactie. De bevolking komt hier binnen een week zelf ook wel achter.

  De vraag is echter waarom Merkel deze hoogst waarschijnlijke oorzaak zelf niet heeft gemeld. Want hoe moet het nu met de jonge vrouwen die reeds 1 maal met AstraZenica gevaccineerd zijn? Moeten die nu Pfizer krijgen? Dat is niet onderzocht en kan dus ook niet geadviseerd worden.

  De oplossing lijkt dat deze vrouwen nu acuut stoppen met de pil en pas daarna de tweede prik kunnen krijgen. Maar stoppen met de pil zal het oestrogeen effect mogelijk niet snel genoeg verminderen. En dan komt de tweede vaccinatie wellicht te laat. Dus dat konden ze niet adviseren.

  Dus dat is het dilemma waardoor er niets geadviseerd kan worden en pilgebruiksters het moeten doen met de eerste boost. Maar dat kunnen ze hen natuurlijk niet vertellen, want dan breekt de hel los, en terecht. Want deze waarschijnlijke oorzaak moet al een half jaar bekend zijn en het volk is niet gewaarschuwd. Ze hebben gewoon de gok genomen waardoor er in Duitsland negen jonge vrouwen zijn overleden. Dus als dit uitkomt dan krijg je de volkswoede vanwege verontachtzaming van de volksgezondheid. En daarom houden zij hun mond.

  https://www.thrombosiscare.be/risk-factors

  De anticonceptiepil

  De hormonen die in de anticonceptiepil zitten, vooral oestrogeen, bevorderen de bloedstolling en verhogen de kleverigheid van de bloedplaatjes, zodat dikker bloed wordt gevormd. Bovendien veranderen, door de afgifte van oestrogeen, zowel de drukverhoudingen in de bloedvaten als de functie van de vaatwanden.

  Hierdoor kan zelfs bij onschadelijke aandoeningen of kleine operaties een trombose ontstaan. Vooral in combinatie met andere risico’s wordt door inname van deze hormonale anticonceptiemiddelen het tromboserisico verhoogd. /https://www.thrombosiscare.be/risk-factors

 17. https://www.nato.int/cps/en/natohq/news.htm
  Dit is de website van de nato, alles door hun bril gezien, voordeel van dit is, waar de mond van vol is, stroomt het hart van over, je ziet in ieder geval de geografische aandacht en de landen die ‘mee’ doen. De onderwerpen die ze bespreken zijn blijkbaar militair van belang, lees tussen de regels
  Moldavië krijgt ook al materiaal, met andere woorden Rusland is helemaal omsingeld, de flitsloorlog staat al zo goed als klaar.
  Nu nog het tv en krantenpubliek de juiste verontwaardiging geven voor de legitimiteit

 18. Goed artikel.
  Ik had alleen graag nog willen lezen wat onze leiders kunnen doen om te voorkomen dat het Rusland vs Oekraïne conflict uit de hand loopt.
  Commentaar geven is makkelijk, maar een concreet plan is zeker in dit geval moeilijk aangezien we een klein leger hebben dat oefent door “pang” te roepen omdat het geen munitie heeft.
  Internationale gesprekken opstarten heeft ook geen zin, want wie neemt het kleine Nederland serieus?
  Vandaar mijn vraag: Wat had onze regering WEL moeten doen?

 19. @Anno: een website dat van elk onderwerp pretendeert alles te weten en daarover (serieus) schrijft moet je vooral juist niet serieus nemen. De wereld vergaat niet, er komt geen WW3 en verder, mocht dit van toepassing zijn, hoeft een kind van God zich geen zorgen te maken. Lucas 12:22 is daar duidelijk over. Het einde der tijden en de wederkomst zijn ook bij Jezus niet bekend.

  Wat betreft vrijheid: die hebben wij in dit stikrijke land. Ook hierover zaait Xander veel onwaarheden. Nog steeds mag je in dit land zeggen wat je denkt, en schrijven getuige het bestaan van deze website. Dus ook op dit punt hoeft u zich geen zorgen te maken.

  Mijn advies is verder om weg te blijven van dit soort fora, doe ik ook al enige tijd maar uw reactie dook op in mijn Google Search Index naar bepaalde woorden en vond dat ik toch even moest reageren.

  Meer info over wat er in het alternatieve circuit rondgaat en hoe de landelijke overheid hiermee omgaat vindt u via de onderstaande link (PDF) naar een vrij te downloaden studie in opdracht van de overheid:
  https://www.rijksoverheid.nl/binaries/rijksoverheid/documenten/rapporten/2019/10/18/rapport-politiek-en-sociale-media-manipulatie/Nederlandse+vertaling+Politiek+en+Sociale+Media+Manipulatie.pdf

 20. Wie finnanciert xandernieuws?? Prive of Staten.??

  Door niemand, alles uit eigen zak. Mod.

 21. Gisteren jeugd aangesproken op lockdown, hun toekomst, hun rechten. Het houdt ze niet bezig. Sinds de dienstplicht is afgeschaft zijn jongeren en hun ouders niet meer betrokken bij (wereld) politiek en militaire conflicten.
  Vandaag de dag nog zie je in Oost Europa nog gebouwen met schade uit ww2. De bevolking uit die landen hebben een sterker besef over wat oorlog betekent. Hier is dat bewustzijn weg. De bevolking in het westen zit te suffen. Besef oorlog Syrië of Libië is 4 uur vliegen van hier. Afstanden stellen niets voor in moderne oorlog.
  Putin waarschuw keer op keer op welk pad het westen zit, maar niemand luistert.

  .

 22. Mocht het zo zijn zal het gevecht zicht bevinden in de ruimte. Alles draait om communicatie. Het zwakste op aarde zijn de energie systemen.

 23. Build Back Betteren heet dat.
  Nu het geloof in de corona hoax begint af te brokkelen en schandaal op schandaal boven komt drijven is er natuurlijk nog maar een uitweg om hun vege lijf te redden van een dadelijk woest geworden bevolking: Oorlog!
  Dit is natuurlijk onderdeel van het plan. Alles moet namelijk kapot.
  En in geval van Turkije denk ik dat zij ons de doodsteek in de rug gaan geven als het zover is. Zij wachten net zolang tot de oorlog begint, en dan stappen zij uit de NATO en trekken hun eigen plan: Het herstel van het Ottomaanse rijk. Een droom die zij nooit onder stoelen of banken hebben gestoken. Waarschijnlijk door een bondgenootschap met Rusland aan te gaan op het juiste moment. Tja, door het hebben van een gezamelijke vijand kun je oude vetes even begraven voor later. Turkije weet als geen ander dat wanneer zij de stekker uit de NATO trekken, het westen nog geen deuk in een pakje boter kan slaan.
  Dit is bij voorbaat een verloren oorlog als ik zie hoe de kaarten nu liggen.
  Nou ja, we kunnen natuurlijk nog een paar extra mondvodjes voorbinden voor de veiligheid. En wat ik ook gehoord heb dat helpt is als je daarbij ook je hoofd in het zand steekt.
  Aan het prikkie gaan we in ieder geval dus niet kapot.
  Ik wens de machthebbers veel plezier met hun levenloze verbrande aarde.

 24. Na 1945 geen vijanden gehad! Vredig leven en democratisch geleefd en vanuit het niets een oorlog! Ik denk dat het mentaliteit van deze generatie niet voldoende is om een oorlog aan te gaan. Zal zeker veel levens kosten mocht het zover komen laten we hopen van niet sjalom.

 25. @Jacqueline, goede vraag. Wel grappig dat Argentinië(homeland Maxima) net op tv de plandemie heeft besproken. Maxima werkt wel voor de VN.(wereldbank/WHO etc)
  Of zou het toch allemaal 1 pot nat zijn? NAVO/VN enz.
  Laten we hopen dat goed en slecht nog steeds bestaat. Ethisch dan.

 26. 100% of niet dat er oorlog komt, Biden heeft gezegt dat Poetin een man zonder ziel is wat ik las, ik vond het een listige uitspraak van hem, een kat in het nauw maakt rare sprongen, en het zal mij althans niet verbazen dat er een oorlog dreigt aan te komen. Laat maar gebeuren het moet gebeuren, De profetie van Jezus komt dichterbij. En velen slachtoffers zullen er vallen is het niet met de corona dan wel met wat anders. Er is een ongekende verdrukking bezig, zelfs de regeringsleiders laten zich inpalmen, en er vormt zich een kabinet met list en bedrog. Ik zie niks meer van dat mooie Nederland. rutte is ook ditatotachtig aan het worden.

 27. Eindelijk een stukje in AD gelezen dat er op verschillende plaatsen vliegtuigen zijn onderschept.
  Eerste x dat ik er iets over lees.

 28. @ Anno, ik zit hier niet zolang, maar wel al 15 jaar in de alternatieve wereld en alles is uitgekomen. En als je zelf nadenkt, dan zit het er wel in. Alles is al failliet sinds 2008. Het westen dan. Een onhoudbare situatie, de boel blaast zichzelf op. Om dit te verbloemen gebruikt men een oorlog. Voor de 2de wereldoorlog net zo gegaan. Is begonnen met een beurscrash. Zwarte donderdag. Denk jij nou echt dat ze gaan zeggen: ja mensen het systeem is op en ja we gaan een nieuw systeem neerzetten? Daar gaat een oorlog vooraf. En zoals hier wordt gezegd zal de VN daar een rol in spelen. NWO= 1 wereldregering(Washington), 1 wereldmunt(bitcoin?), 1 wereldreligie(bahai?), 1 wereldrechtbank(den haag).
  Zie Georgia guidestones.
  We hopen natuurlijk dat het vredig zal verlopen, maar iedereen en alles gelijk trekken, tja dat wordt lastig. EU is al een strop.
  De agenda21/30 is door vrijwel alle landen ondertekend, dus er is onderling overleg.
  De oorlogen die Amerika/wereldregering gevoerd hebben sinds Irak is om de dollar omhoog te houden. Het draait om geld en macht.
  En wat heeft Rusland verkeerd gedaan? Niks. Allemaal voor de bühne.
  De oorlog zal snel en heftig zijn. Door meerdere topmensen uitgesproken. Waarvoor denk jij dat er over de hele wereld schuilkelders zijn gebouwd? Of zaadbanken?
  Op meerdere vlakken zijn er ernstige dingen aan de hand. Hoe je het wendt of keert het zal gevolgen hebben. Voor iedereen.

 29. Beste Anno,
  ik vraag mij even af waarom u nog op deze site kijkt en dan zo n reactie schrijft. Het staat u vrij deze site niet meer te bezoeken en dus rustig af te wachten op de dingen die gaan komen zonder de irritatie van deze stukjes. En verder ga ik ervan uit dat een gewaarschuwd mens voor twee telt. Dus wil ik wel graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op het wereldtoneel. Met groet,….

 30. Kan Rutte weer een boycot van bloemen doen tegen Rusland. Of is dat niet voldoende om de kernwapens tegen te houden? Houden echt niet bloemen daar in Den Haag……
  Ik denk dat Poetin eindelijk klaar is met MH17 leugens, hoax pandemie, globalisten, pedofielen en kinderhandel net als Trump. Zouden goede vrienden kunnen zijn. OOOOh nee, Biden zit ertussen die notabene als eerste door Rutte gefeliciteerd werd!
  Welke rol speelt Nederland in deze onverkwikkelijke affaire????

 31. De MSM steekt op bevel van de staat, hun nieuwskop in het zand.
  Net als de zombies die geen (C) nieuws willen lezen en blindelings de MSM volgen.

 32. de strategie zou kunnen zijn dat de Verenigde Naties, de UN, wordt verheven tot dé vredestichter, wat tot hun doel zal leiden om dé wereldmacht te worden. En dit maakt deel uit van het vuile spel: de grote reset.

 33. Ik zou willen dat al die elite kapot vielen. Moet je kijken wat een ellende deze psychopaten altijd veroorzaken. Een oorlog? Werkelijk ja? Gaan we dat nu weer doen ja? Niets geleerd? Ik KOTS op deze elite. We hebben ongelofelijk veel last van deze mensen, ze beroven ons financieel en nu ook van onze vrijheid. En nu gaan ze oorlog voeren om chaos te creeeren. Wat een hoop ellende bezorgen deze rijke mensen. Ik zou willen dat ze allemaal dood waren zodat wij eindelijk in alle eerlijkheid en vrijheid vredig als mensen kunnen leven.

 34. Krijgt de NAVO dan toch hun zin en antwoord waar ze jaren van bedreigen en liegen om
  gesmeekt hebben die NAVO die de laatste jaren in veel landen te veel aanwezig waren .

 35. Even gekeken op de twitterfeed van die Franse generaal. En toeval of niet, Hij twitterde dit een uurtje geleden:

  Visioconférence avec mon homologue néerlandais, le général Martin Wijnen
  @Landmacht. Nous faisons le point de notre relation bilatérale, notamment sur les exercices à venir, en vue de consolider le partenariat et l’interopérabilité entre nos deux @armeedeterre. #StrongerTogether

  Vertaling (even uit de losse pols):
  Videoconferentie met mijn Nederlandse collega, generaal Martin Wijnen @Landmacht.
  De balans opgemaakt van onze bilaterale relatie. Belangrijk met name de komende jaren, om het partnerschap en de interoperabiliteit tussen onze twee legers te consolideren. @Land Force #StrongerTogether

  https://mobile.twitter.com/cemat_fr

 36. Heeft iemand het adres van Mark Rutte???
  Dan mail ik dat even naar vriend Putin.

 37. Iemand hier die Russisch spreekt en kan vertalen wat de meneer in het tweede filmpje zegt?

  De wereld is gek geworden, is dat al ruim een jaar. Dus dit kan er ook nog wel bij …. Ik ben in ieder geval voorbereid. “Beter mee verlegen dan om verlegen” zei mijn grootvader altijd. En extra mondvoorraad is nooit weg.

 38. mooi kan dus weer rustig slapen gaan wetende dat er zoals altijd weer niets gebeurd. thanks

 39. Xandernieuws mag graag de boel opruien en dat doen ze al jaren, hoevaak als hier niet gespeculeerd is over een derde wereld oorlog………maarja als je dat jaren en jaren achter elkaar suggereert dan komt het ooit wel eens uit en dan zegt Xanderniews….zie je wel we hebben het gezegd. Begin deze site een beetje beu te worden door al dat angst gezaai, maar beste mensen van Xandernieuws ……er zijn altijd mensen bij die hier zo angstig van worden en depressief dat jullie dat eens goed moeten beseffen. Jullie hebben nooit eens goed nieuws altijd maar over WW3, Corona en het einde van de wereld……..Hoop dat veel mensen hier weg blijven…………….komt er een WW3 dan zien we dat vanzelf wel een keer, maar ga geen angst zaaien zoals jullie dat al jaren doen.

 40. Als biden blijft en men het corona project als verloren beschouwd, laten ze ons gewoon stikken in de oorlog tegen Rusland. Dit zál gebeuren. Reken er maar op. Dit is echter dan u allen denkt. Het einde ontvouwt zich. Bid en hoop dat Rusland wel om ons burgers geeft, ik heb mijn twijfels.

 41. “als u op arrogante, autoritaire en oorlogszuchtige partijen en leiders stemt, zult u op een dag oogsten wat u gezaaid heeft.”
  Ik durf te stellen dat het aantal autochtone Nederlanders dat anti-Rutte en anti-Kaag gestemd heeft flink toegenomen is, ik denk zelfs met wel 5% van de stemgerechtigden. BBB, Code Oranje, FvD (ondanks alle media campagnes tegen Baudet), PVV, JA21, BIJ1, DENK als je het allemaal optelt dan is er een behoorlijke anti kapitalistische verschuiving…
  Nu nog zijn partijen als SP, CDA, etc.. weggevaagd, omdat ze achter Rutte aanliepen (CDA haalde nog wat zetels via de enige kritische man Omtzigt, die stemmers hadden beter op JA21 bijvoorbeeld kunnen stemmen dan op de ge-ex communiceerde Omtzigt)
  De volgende klap komt bij de gevestigde partijen… Verwacht geen landslides, maar anti kabinet is toch echt flink toegenomen

 42. Ach……
  100%. Waarschijnlijk os dus niets merr dan waarschijnlijk.
  En aangezien hier hel vask uitspraken worden gedaan met waarschijnlijk waar uiteindelijk niets van waar blijkt……

Comments are closed.