Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog

Rusland is druk bezig om in het geval van een aanval zichzelf en/of de Russische bevolking in Oekraïne te kunnen verdedigen. Zo werden deze hypersonische Iskander raketten opgesteld.

—————————————————————————————————————————————–

Kremlin waarschuwt dat Amerikaanse marineschepen in Zwarte Zee zullen worden vernietigd indien deze worden ingezet bij eventuele militaire aanval van Oekraïne – ‘Troepen Polen en Wit-Rusland slaags met elkaar aan de grens’

—————————————————————————————————————————————–

De burgemeester van de Russische stad Tsjerepovets (311.000+ inwoners) heeft een verordening uitgevaardigd om locaties aan te wijzen waar ten tijde van oorlog ‘urgent’ slachtoffers moeten worden begraven. De stad ligt op zo’n 375 kilometer van Moskou, 800 kilometer van de grens met Oekraïne, en zo’n 600 kilometer van de NAVO landen Estland en Letland. Waarom zou een stad diep in Rusland een dergelijke maatregel nemen, anders dan dat het Kremlin zich inderdaad serieus voorbereidt op het moeten uitvechten van een (wereld)oorlog met het Westen? Rusland heeft tevens gewaarschuwd dat het twee Amerikaanse marineschepen in de Zwarte Zee zal vernietigen indien die schepen worden ingezet bij een eventuele militaire aanval van Oekraïne.

De op 5 april besloten resolutie nr. 1482 handelt over ‘de organisatie van het urgent begraven van lijken in oorlogstijd’ in de stad Tsjerepovets. Het MKU (Centrum voor Bescherming van Bevolking en Territoria in Noodsituaties) is verantwoordelijk voor het in samenwerking met de federale overheid aanwijzen van plaatsen ‘waar lichamen zijn gevonden, en degenen die in oorlogstijd zijn omgekomen te identificeren en documenteren.’ Ook worden er ‘materiële en technische middelen’ aangeschaft voor ‘het dringend begraven van lijken en ontsmetting.’

‘Amerikaanse marineschepen kunnen worden vernietigd’

Deze verordening in een stad zo diep in Rusland kan enkel betekenen dat het land er ernstig rekening mee houdt het doelwit te worden van massale raketaanvallen, niet alleen vanuit Oekraïne, maar ook vanaf NAVO grondgebied, vliegtuigen en schepen. (1)

Zo varen er reeds twee Amerikaanse destroyers in de Zwarte Zee. Dmitry Peskov, perssecretaris van het Kremlin, had daar een ernstige waarschuwing voor: ‘Als de kruisraketten van deze destroyers worden gebruikt tegen het grondgebied van de Donetsk- en Luhansk republieken, kunnen deze Amerikaanse oorlogsschepen worden vernietigd. Rusland zal op deze manier Russische burgers verdedigen.’ (2)

Absurd: Rusland mag van Merkel niet reageren op militaire provocaties

NAVO officials en Westerse politici zoals Angela Merkel hebben Rusland opgedragen zijn troepen – al 28 bataljons in getal – aan de grens met Oekraïne weg te halen. Is het de arrogante Westerse leiders nu helemaal in hun bol geslagen om een land met historisch het meest vastberaden leger ter wereld te verbieden om op zijn eigen grondgebied troepen te verplaatsen als reactie op de 110.000 soldaten die Oekraïne bij de Russisch sprekende steden Luhansk en Donetsk heeft samengetrokken?

Het is Oekraïne dat de aanvoer van (drink)water naar De Krim afsloot nadat bijna 97% van de bevolking in een door de OVSE geldig en eerlijk verklaard referendum besloot om terug te keren naar het moederland Rusland. Indien het regime Kiev stopt met zijn beschietingen van Luhansk en Donetsk, zijn troepen terugtrekt, en de ’tijdelijke’ dam bij de Dnjepr weghaalt waardoor het zoete water weer naar de Russische bevolking kan stromen, kan de kwestie op diplomatieke en vreedzame wijze worden opgelost.

Maar als het land per se oorlog wil, dan zal het land oorlog krijgen. Laat dat alleen NIET met onze steun zijn. Amerika en de NAVO dienen zich hierbij afzijdig te houden. De kans daarop is echter niet groot, aangezien ‘war president’ Biden al zijn onverkorte steun aan Oekraïne heeft toegezegd indien er een gewapend conflict uitbreekt.

Aan de andere kant weten zelfs de bondgenoten dat Washingtons beloften al zeer lange tijd van nul en generlei waarde zijn. De Verenigde Staten zijn als een totaal losgeslagen imperium hun wil met regelrechte chantage en zowel economische als militaire dreiging aan de rest van de wereld aan het opleggen.

Waarom steunen wij een oorlogszuchtig Neonazi regime?

De Oekraïense president en Westerse marionet Zelensky ondertekende onlangs een document waarin werd gesteld dat De Krim moet worden veroverd op Rusland. Dat was niets anders dan een oorlogsverklaring van een regime, waarvan bepaalde troepen op sommige plaatsen openlijk Nazi vlaggen zouden gebruiken:

Deze video kan niet direct bevestigd worden, maar ‘waar rook is, is vuur.’ Dit is namelijk een foto van kolonel Brittany Stewart, de Amerikaanse militaire attaché in Oekraïne, die onlangs een krans legde bij het graf van Vasily Slipak, militant van de paramilitaire neonazi groep Пра́вий се́ктор (Right Sector)):

Op de volgende foto draagt Stewart een uniform met embleem van het Oekraïense leger (‘Oekraïne of de Dood’).

De boodschap kan nauwelijks duidelijker zijn: Amerika zal in het geval van een oorlog Oekraïne militair steunen. Is het heel vreemd dat het Westen in Rusland wéér wordt geassocieerd met de Nazi’s, door wie ze destijds werden verraden, waarna vervolgens 20 miljoen Russen omkwamen tijdens WO-2?

Poolse en Belarussische grenstroepen met elkaar op de vuist

De spanningen met de NAVO lopen hoe dan ook steeds verder op. Volgens onbevestigde berichten zouden Poolse en Belarussische grenstroepen gisteren met elkaar op de vuist zijn gegaan. De afgelopen weken zouden er al de nodige scheldpartijen over en weer zijn geweest. (3)

Hypersonische Iskander raketten opgesteld

Het Russische leger heeft ondertussen een enorm militair kamp met veldhospitaal ingericht op zo’n 250 kilometer afstand van de grens met Oekraïne. Belangrijker nog is dat er hypersonische Iskander raketten zijn opgesteld, die zowel een conventionele als een kernkop kunnen vervoeren. Tegen deze korte afstandsraketten (500 km.) is geen verdediging mogelijk, daarvoor vliegen ze te snel (tot 2,6 km. per seconde). Bovendien kunnen de projectielen tijdens hun vlucht van koers veranderen en afweerraketten ontwijken. (4)

Europese leiders te druk met oorlog tegen eigen bevolking

Analisten zijn bang dat er mogelijk al in mei een ‘hete’ oorlog uitbreekt. Tot die tijd zouden Europese politici er alles aan moeten doen om Oekraïne en de VS af te houden van verdere provocaties, en weer in gesprek gaan met Rusland. Helaas zijn ‘onze’ leiders te druk bezig met het zelf voeren van een oorlog tegen de vrijheid, het zelfbeschikkingsrecht, het welzijn en de gezondheid van hun eigen bevolking.

 

Xander

(1) Mayor.cherinfo.ru via Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Hal Turner
(4) Hal Turner

Zie ook o.a.:

08-04: Bommenwerpers VS breken koers richting Rusland af, dat 10 kernraketten activeert
05-04: Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
03-04: ‘Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

44

 1. Wanneer ik kijk naar ‘betaalde’ reacties van bijvoorbeeld lol, dan liggen bepaalde onderwerpen erg gevoelig bij hun opdrachtgevers, blijkbaar krijgen ze richtlijnen mee omtrent welke info niet algemeen bekend mag worden. Het voordeel hiervan is, je weet gelijk welke info gevoelig bij deze figuren.

 2. Willy ‘de weg-kwijt’ :
  ‘ de vaccinatie wereldwijde ondergang’ met chips in ons lijf,

  Jaaa hooorrrr, die chips hadden ze allang in het drinkwater geflikkerd, waarom moelijk doen via prikjes? Jij gekkie…

 3. Aan alle (betaalde?) reageerders op xandernieuws die zeggen dat de artikelen onzin berichten zijn. Hoe kan het dat er opeens een top overleg moet komen omtrent de situatie Oekraïne. Vandaag opeens pak en beet 2 weken na xandernieuws begint de NOS te spreken over oorlogsdreiging. Mij valt op dat de berichten op xandernieuws en andere alternatieve media weken voorlopen op het zogenaamde echte nieuws. Al weken/maanden wordt op alternatieve media gezegd dat de Crisp technologie corona prikken ernstige bijwerkingen hebben. Nu pas blijkt in de reguliere media dat dit inderdaad zo is. Het opschorten van prikken en Denemarken stopt zelfs met zo’n crisp prik. Ik weet één ding, de reguliere media heeft geen nieuws of ze lopen enorm achter met het nieuws.

 4. Onzin verhaal, Amerika (trump en de NSA) hebben hun eigen agenda en steunen Rusland in hun oorlog tegen de DS.
  Bidan is fake en zit in Castle Rock en heeft totaal geen zeggenschap over het leger.
  Alle amerikaanse generaals zijn mannen en zitten worden aangestuurd door de NSA.
  De USA is sinds de ondertekening van de insurrection act veranderd van de coörporatie United States of Amerika terug veranderd in de United States ofwel de republiek van 1871. De district Colombia met het WH is van engeland en staat omsingeld met hekwerken. Hiervan is Bydan president ofwel zeggenschap over helemaal niets. We kijken met z’n allen naar een FILM.
  De waarheid komt eerdaags allemaal boven tafel. Nog even geduld, aub

 5. Het draait allemaal om de Krim, toen de staatsgreep in 2014 in Oekraïne plaats vond. Waren de VS en de EU er van overtuigd dat zij dan ook de Krim erbij hadden en zo de grote zuidelijke marinevloot van Rusland konden gaan ontmantelen. Zodat Rusland niets meer te zoeken had in de zwarte zee en de middellandse zee. Dan lag het Midden Oosten open voor de NATO en de VS, nadat Rusland verbannen zou zijn. Dit plan liep anders dan zij verwachte. Nu Biden President is, willen ze de oorlog in Oekraïne weer nieuw leven in blazen. Om zo weer een nieuwe poging om het strategische schier eiland de Krim als nog bemachtigen. Maar sinds de Krim weer bij Rusland heeft aangesloten, zal Rusland de Krim met al hun macht en middelen gaan verdedigen. Daar zijn de VS en de EU nou niet echt blij mee, want zo wordt hun plan c.q. doel nooit bereikt. Daar nu ook de grote reset project meespeelt, waar Rusland ook niet in mee wil. Zijn de Amerikanen en de NATO er nog meer op gebrand om desnoods daar een oorlog laten ontketenen. De VS en de EU zijn eigenlijk al failliet en dit kan hun hachje redden in hun thuislanden. Want elke dode of gedode autochtoon levert miljoenen op voor die thuislanden. Daar de regeringsleiders nooit aan de frontlinie staan, kunnen makkelijk stoere taal uitslaan over hun legers.

 6. Navo leden moeten 2 % van het nationaal inkomen uitgeven aan defensie.

  Dan verwacht men nogal wat…

 7. Lekker bronvermelding weer zeg. Nergens lees je hier iets over.

  Hall Turner: ontkent de holocaust, is erg voor blanke suprematie en zit achter oproepen tot moord op overheidsfunctionarissen aldus zijn eigen Wiki. Well done X, not.

 8. Willy, ik heb je al vaker aangesproken , ik heb diep diep medelijden met je.
  Als je niet weet waar je over spreekt , spreek dan niet.
  Ik heb 10 x liever Putin dan biden ( of obama , ik hoor geluiden dat hij, zeg maar in cognito, de echte president is)

 9. Een dreigende oorlog en vrijheidbeperkende maatregelen…Zou het e e n verband kunnen houden met het andere? Mensen hebben geleerd zich in isolatie te begeven en zich te wapenen met een mondkapje. Supermarkten blijven open voor eventuele snelinkopen. Mijn neef oefende online een maand in Arktisch gebied. …

 10. willy schreef:
  14/04/2021 om 10:05 am

  Sorry maar je schrijft ook veel onzin.

 11. @ allen die reageerden: Het lijkt wel of dat hier allemaal Russen schrijven op deze website, welke shit wordt hier allemaal naar mijn hoofd gesmeten. Ik ken de geschiedenis niet, ik ben een onnozel manneke, en nog zoveel meer. Wie heeft de Krim ingenomen, het Westen of de Russen, ze hebben gewoon de inwoners onder druk gezet, om voor Rusland te kiezen, hetzelfde doet Rusland nu met Oekraïne. En het is waar in het oosten van Oekraïne wonen velen die van Russische komaf zijn, die familie hebben wonen en Rusland, en liever bij Rusland willen. Wel de oplossing is, dat die Russen hun valiezen pakken en naar Rusland verhuizen, probleem opgelost! Europa heeft geen leger, en we spreken ook niet dezelfde taal, en hebben ook niet dezelfde cultuur. Europa is mals vlees voor de Russen, alleen de Amerikanen vrezen ze. Kijk maar naar president Erdogan hoe hij Europa heeft vernederd door hen maar één stoel te geven. Wie heeft nu schrik van Europa? shalom

 12. Cuba crises 1962 …. (650 km !!! verwijdert.van de VS) . Op een ‘haar na’ een nucleaire ramp. = geschiedenis ….
  Oekraïne crises 2021 …. momenteel staan langs de gehele Russische grens ! (NATO) raketten. = nu aan de orde ….
  Het Warschouw pact ….. wanneer afspraken niet meer gelden ; Wie wordt hier eigenlijk gepiepeld, en door wie ?
  Antwoord : de hele wereld ! Het is buigen óf barsten. Er is géén plek voor het (of een andere) systeem.
  Oost / West , thuis best …. Dan vraag ik mij toch af of ‘wij in dat huis’ nog überhaupt kunnen …. of willen leven.
  De hele wereld is gek geworden, men gunt de ‘ander’ het licht in de ogen niet meer.
  “ en Hij zag dat het goed was “ ….

 13. Snuf de Hond,
  Ja, maar op het moment van uitbreken van de oorlog denk ik dat in geval van Rusland en Turkije, de vijand van jou vijand op dat moment je vriend zal zijn. Het geschil Rusland/Turkije zal daarnaa uitgevochten worden omdat Rusland nooit een groot islamitisch rijk aan haar grenzen zal accepteren. Het lijkt mij strategisch gezien een logische gang van zaken.

 14. @Willy, je zei: “Rusland weet dat Europa nu andere problemen heeft en laat Rusland rustig Oekraïne innemen. Dat is het doel van Poetin, hij wil de oude staten terug. “.

  Rusland heeft de Oekraïense bevolking (40 miljoen, waarvan 15 miljoen russen) en zijn soldaten nodig om het westen te veroveren. Rusland heeft maar 144 miljoen bewoners, terwijl de EU 446 miljoen inwoners heeft (wikipedia).

  @Richard: Volgens Marie Julie Jahennie (katholieke zieneres) zal Rusland Turkije veroveren. De strijd zal volgens haar 54 dagen op elkaars grondgebied duren.

 15. @ PIEP,
  Daarom had ik het gedeeld heb een Turkse bloedbroer maar heb niks met Erdogan.
  En voor mij is het belangrijk om te weten dat er verarmd Uranium als munitie is of DU ammo.
  Gebruikt in Bosnie door ons en ook in Afganistan Irak Syrie Libie Somalie enz.
  Google eens DU ammo Faluhja baby dan begrijpt u mijn strijd tegen deze rommel beter.
  Heb mijn best gedaan dit te delen maar ken mijn beperkingen met de computer is ook niet meer belangrijk nu.
  Op facebook leerde en deelde ik het volgende stel je al de gebruikers eens voor en bij steeds meer van mijn posten stond door het algoritme niet toegestaan en alleen u kunt dit zien.
  Dat binnen enkele seconden wat is dan de capaciteit wel niet?
  We hebben eigenlijk al verloren al beseffen we het nog niet winnen is niet meer mogelijk we moeten alleen niet meer verliezen denk ik.
  Ik woon bij Volkel in de buurt en de scanner verteld dat ze er klaar voor zijn maar wij de burgers dus niet?

 16. He Rusland eindelijk plat En wij natuurlijk ook zeg maar dag dan met je hantje .

 17. Johan,

  dàn zal het jou erg interesseren te weten dat Erdogan zich solidair heeft gesteld t.o.v. de Oekraïne en dus tegen Rusland …

 18. Ik ben gek op mijn kleinzoon van nog geen een jaar. Ik kots op dat schapenvolk dat alles zo maar laat gebeuren.

 19. Roekeloos gedrag van VS en Navo; baas spelen over de wereld moet klaar zijn.
  Na velen misdaden door genoemde .Oekaine na staatsgreep wordt een gevaar voor Russen want
  hoe dichter bij Moskou hoe beter voor de Navo dan lekker kunnen barbecuen maar wel met heel groot vuur met een wereld crematoriem waar bij Rusland voor 15 keer is aangevallen en de laatste keer het boek kan dan dicht..

 20. Ik vraag mij hierbij telkens weer af wat Turkije dan gaat doen. Ik vermoed namelijk dat Turkije op het geschikte moment wacht om uit de NAVO te stappen.En dat moment zou wel eens het uitbreken van de oorlog kunnen zijn. Want wanneer Turkije op dat moment uit de NAVO stapt, dan zal het westen compleet weerloos zijn. En misschien, en dat vind ik helemaal geen vreemde gedachte, hebben Rusland en Turkije wel ergens een geheime overeenkomst dat wanneer Turlijke het westen de doodsteek in de rug gaat geven, dat Turkije dan het door Erdogan zo gewenste Ottomaanse rijk mag herstellen. Als dat gebeurd, dan wandelen zowel de Turken als de Russen fluitend Europa binnen. Twee vlegen in een klap zou ik zeggen.

 21. Bedankt dat je überhaupt nog de moeite neemt het uit te leggen Robie.

 22. @Willy.
  Lees de geschiedenis er nog maar eens op na de grootste agressor richting Rusland is het Westen en niemand anders. De NAVO streeft er al jaren naar om Rusland te omsingelen. Dat zal ook nu niet niet gebeuren. Iedere legerleiding weet dat het Russische leger superieur is aan dat van het Westen. En een nucleaire oorlog betekent zelfmoord en kent geen enkele winnaar. Alleen hersenloze idioten zijn voor een oorlog. Zo’n iemand is thans wel president van de VS. De NAVO olv de Noor Jens Stoltenberg zal hier niet aan deelnemen. Dus blijft het m.i. bij oorlogsretoriek.

 23. @willy, uit welk ei ben jij gekropen? Westen provoceert sinds 2014 Rusland

 24. 2willy schreef:
  Je snapt het echt niet.
  Juist de navo gaat alsmaar verder richting oosten al is afgesproken dit NIET te doen,Voor het uitbreken van wo2 heeft Duitsland het zelfde gedaan.
  Alle landen aan Rusland grenzende aan zich gebonden,toen vol in de aanval…….en wie waren de beste maatjes van de Duitsers toen ????? juist de Baltische staten,elke Jood is er vermoord.
  Door de Balten zelf,wie waren de bewakers in de Concentratiekampen ??? juist veelal oekraieners,wie stonden in Holland aan de bediening van de Duitse 88 mm flak………. juist oekraieners.
  Als Oekraiene bij de Navo komt stelt de NAVO raketten op die maar een paar km van Moskou van zijn.
  Dit betekend wederom dat de Navo een verrassingsaanval kan uitvoeren op de Russen,en die weten dit donders goed.
  Daarom zeggen ze ook”dit is een rode lijn voor ons”

  Wat zou de vs doe als langs de oostkust 24 uur per dag 7 dagen per week en 12 maanden per jaar een Chinese vloot op en neer zou varen langs de kust.op 13 mijl afgeladen met kernwapens.
  Of als er Russische bommenwerpers langs de grens met Canada zou vliegen,elke dag weer een stel met kernwapens geladen bommenwerpers op en neer en elke dag weer.
  stel Mexico,op een paar km afstand van de Amerikaanse grens x aantal Russiche tankbataljons,raketinstallaties,basissen ect ect,de golf van Mexico zouden vol liggen met Russische kernonderzeeërs .
  Hoor je ze al blèren daar in de VS ???????
  Dus vind het niet gek dat de Russen het zat worden,vroeg of laat gaat dat natuurlijk fout !!!!!!!!

 25. Onzin willy; het westen is sinds de val van de muur de zaak alleen maar aan het liegen en bedriegen met hun militaire akties en bevoorrading van de landen die aan Rusland grenzen.
  Tegen elke gemaakte afspraak in.
  Zoals als nu eigenlijk ook dagelijks in dit land gebeurt.
  Geen herinnering aan zeker? Dan bevindt je je in ‘goed’ gezelschap!

 26. Willy, denk eerder de arrogante westerse ‘machten die met vuur spelen. Het is alleen maar ellende met die nwo leiders in het westen, met criminele Biden voorop. Ipv als blanken 1 front te vormen en samenwerken. Maar daar heeft de Joods atheïstisch rijke elite geen boodschap aan. Net als Wit-rusland staat Rusland in de weg bij het Great reset prices. En natuur spelen grondstoffen ook een grote rol, en het christelijk gehalte.

 27. De voorbereiding voor het begraven geldt in Rusland uitsluitend voor de eigen soldaten .
  Op de stapels geallieerden wordt een rondje gereden met een tank , zo liggen er nog een paar miljoen Duitsers en medestrijder onder de grond .

  De geallieerden zijn letterlijk te vergelijken met Romeinse keizers die bedwelmd en lachend toekeken hoe hun eigen koninkrijk vernietigd werd .

  Nu kunnen wij wellicht zien hoe de laatste blanken elkaar moeten vermoorden , vakwerk van de N W O .

 28. Vanaf zaterdag 10-4-2021 volg ik de spionage vliegtuigen bij de Krim .Deze vliegtuigen komen vanaf Kreta of uit Engeland .Op 12-4-2021 vloog er een grote drone voor de kust van De Krim .
  Op flight radar 24 is dit allemaal te volgen ! Het lijkt wel zeer gevaarlijk !!! Er zijn ook Russische Spionage toestellen actief ! Maar hopen dat ze alleen maar elkaar beloeren.
  Groetjes G M.

 29. mooi dit is weer goed nieuws dus, weten we weer zeker dat er zoals altijd weer niets gebeurd,
  thanks

 30. Poetin is echt met vuur aan het spelen. Het Westen roept Rusland op om geen geweld te gaan gebruiken in het oosten van Oekraïne. In het Westen is er een andere oorlog aan de gang ‘ de vaccinatie wereldwijde ondergang’ met chips in ons lijf, en een sensor die ons laat ‘ lezen’ hoe ons lichaam evolueert. Rusland weet dat Europa nu andere problemen heeft en laat Rusland rustig Oekraïne innemen. Dat is het doel van Poetin, hij wil de oude staten terug. Hij is het vleesgeworden Hitler geworden, maar ook deze maakte een kapitale fout; Shalom

Comments are closed.