Bommenwerpers VS breken koers richting Rusland af, dat 10 kernraketten activeert

—————————————————————————————————————————————-

Frankrijk oefent onverwacht met meer dan 50 vliegtuigen om nucleaire afschrikking te demonstreren – Serieuze discussie op Russische TV over mogelijke nucleaire waarschuwingsaanval om Westen van oorlog af te houden – Onbevestigd gerucht: NAVO stuurt 37.000 soldaten naar grens Oekraïne – De Krim

—————————————————————————————————————————————–

04.50 – Twee Amerikaanse strategische B-1 bommenwerpers zijn in één ruk vanuit de VS een rechtstreekse koers richting Rusland gevlogen, tot boven de Egeïsche Zee tussen Griekenland en Turkije, vanwaar de toestellen kruisraketten hadden kunnen lanceren op Russische doelen. De bommenwerpers keerden deze keer weer terug, maar de spanningen om Oekraïne dreigen snel te escaleren. Het Russische ministerie van Defensie publiceerde beelden van minimaal 10 mobiele kernraketten die uit hun silo’s zijn gereden (foto (4)). Op de Russische TV werd serieus gediscussieerd over een mogelijke nucleaire waarschuwingsaanval op open zee, om het Westen van het starten van een oorlog af te houden.

Rusland heeft altijd duidelijk gemaakt dat het gedwongen zal zijn zich te verdedigen als de VS of de NAVO besluit om raketten in Oekraïne op te stellen. Dat lijkt echer precies de bedoeling van Washington en Brussel te zijn.

10 mobiele kernraketten zijn ernstige waarschuwing

De minimaal 10 mobiele kernraketten die op weg werden gestuurd kunnen daarom als een zeer krachtige waarschuwing worden opgevat, niet alleen tegen het plaatsen van raketten, maar ook het sturen van troepen. Volgens een onbevestigd gerucht zou de NAVO namelijk van plan zijn om 37.000 troepen naar de grens met De Krim te sturen. Dat zou een extreem ernstige provocatie zijn, die het Kremlin er mogelijk toe dwingt om Oekraïne binnen te vallen.

Overigens had het recente ondertekenen van een document door de Oekraïense president, waarin werd gesteld dat De Krim met geweld dient te worden ‘heroverd’ op Rusland, in Moskou al als een oorlogsverklaring kunnen worden opgevat.

Frankrijk oefent met nucleaire afschrikkingsmacht

Frankrijk heeft gisteren een onverwachte massale oefening met meer dan 50 vliegtuigen gehouden om zijn nucleaire afschrikking te demonstreren. De toestellen vlogen vanuit Bretagne naar de Pyreneeën, om vervolgens over de Middellandse Zee kust weer terug te keren en in centraal Frankrijk het afwerpen van een kernbom te simuleren.

Oekraïne weigert de-escalatie

De opstellers van de Minsk akkoorden, Frankrijk, Duitsland en Rusland, probeerden gisteren tevergeefs met elkaar te praten over de-escalatie, omdat Oekraïne – daarin hoogstwaarschijnlijk aangestuurd door de Amerikaanse regering – weigert daaraan mee te werken. Zoals onze lezers weten is het marionettenregime in Kiev na een door het Westen georganiseerde staatsgreep aan de macht gekomen, en heeft het sindsdien al ettelijke malen vergeefs geprobeerd om een oorlog tussen de NAVO en Rusland te ontketenen.

Uit Oekraïne blijven berichten komen over zware beschietingen in de Donbass. Enkele dagen geleden kwam een 5 jarig meisje om het leven bij een drone bombardement van het Oekraïense leger. Rusland stuurt ondertussen steeds meer troepen, tanks, pantserwagens richting de grens met Oekraïne.

Serieuze discussie op Russische TV over nucleaire waarschuwingsaanval

Op 5 april werd er op de Russische staatstelevisie een serieuze discussie gehouden over een mogelijke nucleaire waarschuwingsaanval op open zee, als een ultieme poging om het Westen te weerhouden van het starten van een grote oorlog, die in zeer korte tijd op een verwoestende WO-3 zou kunnen uitlopen:

Een oorlog, die het Westen zal verliezen. En terecht, want mocht het inderdaad zover komen, dan hebben de onverantwoordelijke, totaal losgeslagen machtswellustelingen in onze hoofdsteden dat geheel en al aan zichzelf te wijten. Blijven hopen dan maar dat ‘cooler heads will prevail’, want daarvoor is het nog niet te laat.

 

Xander


(1) Hal Turner
(2) Hal Turner
(3) Hal Turner

(4) Russische ministerie van Defensie (YouTube)

Zie ook o.a.:

05-04: Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
03-04: ‘Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

23

 1. @Xander. Niets is wat het lijkt. Trump heeft Europa verboden om de noordpijplijn(Rusland-Duitsland) te gebruiken.(notabene door een Nederlands bedrijf aangelegd/Allseas) Wij moeten nu het dure schaliegas van Amerika inkopen(hebben overschot) Wij moeten dus daarom van het gas af. Dus niet voor/om het milieu. Ondertussen hebben wij dus de dollar omhooggehouden, die staat niet goed. Valt die, dan stort de beurs in. Dan krijgen alsnog een oorlog. Want ja, gezichtsverlies bij als men verliest. Ik zie het als een spelletje Risk.
  Niet voor niks hebben ze een windmolenparken aangelegd in de Noordzee. Verschillende Europese landen hebben er geld ingepompt. Zo zijn we onafhankelijker.
  Maar id Putin is hier wel de gedupeerde in het handelsconflict. Hoop, dat ie ons spaart.

 2. Ik wilde hier toch even op reageren i.v.m. een dreigend conflict dat uit kan breken tenminste dat word ons burgers verteld.
  Maar op Antartica is er vrede met een verdrag gesloten?
  Ook in de ruimte is een verdrag zolang het standhoud lijkt het.
  Maar dan wat moeten we hier nu van vinden of denken is de vraag?
  Vandaag is er een raket aangemeerd van de Russen uit bKazachstan met twee russen en een Amerikaan als bemanning????
  Op het internationale ruimte station is er blijkbaar geen spanning als ze samen opstijgen landen en samen wonen in de ruimte.
  Wat klopt er dan niet helemaal voor ons als burgers die dreigen in een conflict te raken van elkaar zelfs met de inzet van kernwapens?
  Het stinkt zo hard dat het niet meer kan kloppen de wetenschap spant samen tegen de burgers van beide partijen?
  Hier het bewijs.
  https://news.yahoo.com/us-russian-trio-blast-off-075132078.html?guce_referrer=aHR0cHM6Ly9kdWNrZHVja2dvLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAABCZM60GxNZuVzm2Q1gu6Fe9XzCBrE6mLyBd3aQ-vLnBDhue6uaSQdrqnGYsFklZOWJdhllRfOpA2evSyKZp5n8hP4UgRnMp_E4vPCMqyrgeCOGL4FzDagIAHY_vlxCq87R_ucVAwmhm2EPaoddMn2uQeepWafQvFQLJFoh5Bw3E&_guc_consent_skip=1617995182

 3. De plotselinge verlichtingen in de aanloop naar de opheffing van de lockdowns kunnen wel eens een andere reden hebben: De vlucht van de elite naar veiliger oorden zodat het het niet opvalt voor het klootjesvolk…..

 4. vandaag stond er in het ochtend blad het AD ,spanning in de oost Oekraine loopt op Merkel vraagt Poutin troepen te verminderen de president Volodimerzelenski van de Oekraine heeft zijn westerse bondgenoten om hulp gevraagt de sfeer in dat gebied is zeer gespannen zodat het kan uitdraaien op een stevig conflict waarbij wij ook betrokken kunnen raken via de NAVO als die dwaze Biden de boel ook nog verder op scherp zet ,verder zij Poetin tegen Merkel wij beschermen ons gebied en zullen niet aanvallen enkel als wij aangevallen worden slaan we terug

 5. Opnieuw, misschien, misschien dat de profetie van David Wilkerson ( Vernietiging VS door kernaanvallen ) NU aanstaande is, het lijkt die richting op te gaan

 6. “Viola schreef:
  08/04/2021 om 1:22 pm
  God zei ongeveer een half jaar geleden tegen mijn man: ‘Ik zal de vrede van de aarde wegnemen.” ”

  En wat voor iemand is die man van U ???

 7. Hal Turner is volledig onbetrouwbaar !

  Wat betreft het Youtube-filmpje (Russisch Ministerie van Defensie), dàt is andere koek !!

  En inderdaad, een serieuze waarschuwing kan de NAVO stoppen om weer eens agressief op te treden in bvb. de Oekraïne …

 8. God zei ongeveer een half jaar geleden tegen mijn man: ‘Ik zal de vrede van de aarde wegnemen.”

 9. Ik ben niet zeker dat het Westen zou verliezen maar het is duidelijk dat deze oorlog niet gewenst is en dat de mensheid misschien wel eens alles zou kunnen verliezen. Wie was tegen Trump ziet nu de gevolgen van een democraat ( globalist) als president maar nog altijd weigeren de meeste in te zien wat er gebeurt. Ik ben geen Rusland aanhanger maar het Westen zou moet leren dat wij ook niet altijd de waarheid in pacht hebben. Verandering gaat er niet komen door te blijven stemmen op de dezelfde partijen . Maar voor wat moeten we stemmen ? Het lijkt een verloren zaak.

 10. Bij zoveel psychische gestoorde mensen zal het uiteindelijk ook gebeuren.
  Oneindige domheid.

 11. Je schrijft dat “Volgens een onbevestigd gerucht zou de NAVO namelijk van plan zijn om 37.000 troepen naar de grens met De Krim te sturen.”

  Ik denk eerder dat men hiermee de Defender Europe 2021 militaire oefeningen bedoelt, die binnenkort (mei-juni) zullen beginnen. Daar nemen zowat 30000 militairen aan deel, internationaal, ook met NAVO deelnemers. Die oefeningen gaan door in verschillende landen, maar ze zijn er toch vooral op gericht om zich tegen Rusland ’te verdedigen’, ook vanuit de zee.
  Lees hierover de laatste officiele berichten (31 maart 2021) van bv de SDDC op:
  https://www.dvidshub.net/news/392698/sddc-total-force-team-load-first-defender-europe-21-equipment

  En meer in detail, maar iets ouder, van 15 maart 2021:
  https://www.army.mil/article/244260/defender_europe_21_activities_begin_this_month_include_two_dozen_nations

  Aan de Defender Europe oefeningen van 2020, dus vorig jaar, namen 37000 militairen deel. Dus het onbevestigde gerucht dat je aanhaalt is FOUT.

 12. Dit is wat het westen al heel lang wil, Trump heeft vier jaar lang in de weg gestaan, dat is alles. Nu Biden er is volgen ze weer dezelfde weg als voorheen.

  Uiteraard horen we er nu weinig over in de media, dan kunnen ze er dadelijk weer een mooi verhaal van maken in de media. Rusland als boogeyman natuurlijk. Dat het gros hier niet doorheen prikt, net zoals de corona leugens begint toch enge vormen aan te nemen, onwerkelijk.

 13. ”Een oorlog, die het Westen zal verliezen. En terecht, want mocht het inderdaad zover komen, dan hebben de onverantwoordelijke, totaal losgeslagen machtswellustelingen in onze hoofdsteden dat geheel en al aan zichzelf te wijten.”

  Ik denk dat we in dit geval zowel Rusland als het westen de zelfde stempel kunnen geven, Allen op macht belust kijk naar europa, kijk naar VS, kijk naar China kijk naar Putin, het is 1 pot nat en allen kennen ze God noch gebod niet.
  Men wil zelf god zijn en daar is waar het mis gaat.

  PS. in de oorlog der oorlogen zal ook Rusland meestrijden.

 14. Ik hoor niks hiervan op het nieuws? Worden wij straks voor een voldongen feit geplaatst en dat Rusland de agressor is, want ja de NAVO heeft een vijand nodig anders is zij overbodig. Dus kies zij maar een hypothetische vijand uit. Maar de agressor komt uit het Westen en niet uit het Oosten wat Rusland betreft.

 15. De ‘cooler heads’ zie ik aan beide kanten: Rusland voornamelijk Poetin en Lavrov die tot het uiterste gaan om MAD te voorkomen; VS de ‘deep state psychopaths’ die tot het uiterste gaan omdat ze weten dat Rusland geen MAD wil riskeren. Onze MSM zorgen er wel voor dat Rusland de schuld krijgt als het uit de hand loopt.
  Ik krijg steeds meer het idee dat het covid19 pandemie project aan het mislukken is, de weerstand onder het volk neemt toe en het zal niet gaan lukken om de hele wereldbevolking aan de gifspuit te krijgen. Een grote oorlog kan het alternatief zijn om dat weerbarstige volk terug in hun hok te krijgen en te decimeren.

 16. Ik hoor daar zeer weinig van in het nieuws. Wel is de NAVO met Oekraïne oefeningen aan het doen, zonder verdere betekenis zogezegd. als ik dit artikel mag geloven, dan staat de derde wereldoorlog voor de deur. Laat ons hopen dat het niet zover komt. Shalom

 17. Mijn mening: ik kom liever om door een kernaanval, dan dat ik een kernramp zou overleven.
  Liever een snelle dood dan te moeten leven in een kankerverwekkende atmosfeer waarbij je lichaam voor altijd bloot gesteld wordt aan radioactieve straling. Wat blijft er dan nog over voor de nabestaanden? En we klagen nu al over 5G netwerken, klimaatopwarming, kerncentrales en milieu verontreiniging! De mensen zouden zouden zich beter kunnen verdiepen in deze dreigingen. Maar men is liever politiek correct en labiel, we weten het allemaal toch zo goed! De overheid en mainstream media zouden het beste met ons voorhebben…

 18. Om het wat breder te kaderen, maakte CNN op 5 april een editorial. Dat is dan de Amerikaanse versie.
  Lees .https://edition.cnn.com/2021/04/05/europe/russia-arctic-nato-military-intl-cmd/index.html
  Dus, de Verenigde Staten vindt dat Rusland een bedreiging begint te vormen vanuit het Noordelijk poolgebied, een bedreiging ook voor de Verenigde Staten zelf. En ze vinden het ook maar niks dat Rusland, niet zo ver af in de toekomst, een zeer handige Noordelijke scheepvaartroute zou kunnen gaan domineren., onder Russische voorwaarden..
  Het zou me niet verbazen indien deze 2 zaken de grootste redenen zijn waarom de Verenigde Staten wenst dat de NAVO binnenkort zou gaan vechten tegen Rusland in Oekraine. .

 19. En de burgerbevolking die van niets weet ,zal het slachtoffer zijn . Zoals altijd …..

Comments are closed.