‘Rusland stelt VS ultimatum: Binnen 6 dagen weg uit Oekraïne, of wij vallen aan’

—————————————————————————————————————————————–

Oekraïense president Zelensky dreigt met totale (nucleaire) vernietiging Donbass en De Krim

—————————————————————————————————————————————–

05.50 – Donderdag 15 april werd de Amerikaanse ambassadeur John Sullivan op het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken ontboden. Daar kreeg hij volgens inlichtingenbronnen een zeer krachtige waarschuwing te horen: de VS dient binnen 6 dagen alle NAVO activiteiten in Oekraïne te stoppen, of Rusland valt het land aan. De Oekraïense president Zelensky lijkt echter niet van plan zijn agressie op te geven – integendeel. Op de vraag van een journalist wat de toekomst van Luhansk, Donetsk en De Krim zijn, antwoordde hij: ‘Die gaan een vergelijkbare toekomst als de afgesloten zone in Tsjernobyl tegemoet. Het zal een dood territorium zijn, erger dan Tsjernobyl.’ Dat is een nauwelijks verhuld dreigement met een kernoorlog.

Zelensky tekende onlangs een document waarin hij de verovering van De Krim op Rusland beval. Dat was een bijna openlijke oorlogsverklaring, en zo lijkt het dan ook in het Kremlin te zijn opgevat. Nadat Oekraïne vele tienduizenden soldaten met pantserwagens en tanks bij de ‘afvallige’ republieken Donetsk en Luhansk samentrok, en begon met nieuwe beschietingen waarbij ook burgerslachtoffers vielen, reageerde Rusland met het verplaatsen van grote aantallen troepen en materieel naar de grens met Oekraïne.

Op woensdag 21 april verloopt het Russische ultimatum aan de VS en de NAVO. Op die dag zal president Putin een gezamenlijke zitting van de Duma en de Federatie Raad toespreken. De verwachting is dat hij dan zal reageren op de verkapte oorlogsverklaring van de Amerikaanse president Joe Biden, die deze week een nationale noodtoestand uitriep, en Rusland tot een ‘buitengewone bedreiging voor de nationale veiligheid’ uitriep. Tevens gaf Biden bevel om daar de nodige ‘voorbereidingen’ voor te treffen.

Ondertussen heeft de bevolking in het Westen – mede vanwege de oorlog tegen de vrijheid die hun eigen regeringen tegen hen aan het voeren zijn – nog steeds geen flauw benul hoe gevaarlijk de situatie is geworden. Zolang er nog geen raket is afgeschoten of bom is afgeworpen, kan diplomatie nog steeds een grote oorlog, die zomaar op de Derde Wereldoorlog kan uitlopen, voorkomen. Maar breekt er toch een gewapend conflict uit, dan krijgen de oorlogszuchtige globalisten in Washington en Brussel eindelijk waar ze al jaren op uit zijn.

Maar of ze er ook zo goed vanaf zullen komen als ze nu schijnen te denken, wagen wij zeer te betwijfelen.

 

Xander

(1) Hal Turner

Zie ook o.a.:

15-04: Biden roept nationale noodtoestand uit; Russische vloot en leger bereidt zich actief voor op oorlog
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
08-04: Bommenwerpers VS breken koers richting Rusland af, dat 10 kernraketten activeert
05-04: Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
03-04: ‘Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: ‘Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: ‘Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
17-10: (/ Zijn de Chinezen bang voor het duo Harris-Clinton in het Witte Huis, dat vrijwel zeker oorlog met Rusland en China gaat veroorzaken?)
08-08: Rusland waarschuwt VS: ‘Iedere op ons afgeschoten raket wordt beantwoord met kernwapens’
12-03: ‘Verenigde Staten hebben kernwapens uit Turkije gehaald en naar Polen gebracht’
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland
15-02: Steun voor NAVO brokkelt af: Meerderheid wil geen hulp aan lidstaat met militair conflict met Rusland

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

68

 1. Dat leert Gods Woord ook, dat bepaalde gebeurtenissen (onder andere de verschijning van Christus in de wolken) zullen plaatsvinden zonder dat ongelovigen het zelfs maar doorhebben. Ze zullen denken dat alles pais en vree is, terwijl het onheil hen treft, staat er geschreven. Maar de sheeple slapen.

  Anja schreef:
  17/04/2021 om 2:22 pm
  @ Vrijheid en @ Thomas: Ik hoop van harte dat jullie gelijk hebben. Het is allemaal nogal verwarrend, want er zijn zoveel berichten, aannames, etc. Alleen ik geloof niet in achterover leunen en popcorn eten hoor. Ik wil zelf alert blijven, zien wat er gebeurt, niet zomaar alles aannemen, maar zelf op onderzoek naar nieuwsbronnen, etc. Tenzij je direct contact hebt met Poetin, Trump en/of intimi in die kring, zullen we het nooit zeker weten. Dit soort informatie gaat men echt niet publiek bekendmaken, dat is een beetje mijn euvel. Als ik bij die “club” hoorde zou er zo ongeveer de doodstraf op staan als één van de vertrouwelingen uit de school klapt.

  Dus laten we open zijn, maar ook kritisch. Bij “vertrouw op het plan” verhalen heb ik ernstige bedenkingen, want besef je dat ook de cabal/elite hierachter kan zitten! Die hebben namelijk graag dat je passief afwacht op wat er komen gaat. En pas als het voor je neus staat, is het te laat… Dat wou ik jullie toch even meegeven!

 2. Rusland is wel slim dat het bezig is met een rassenzuivering in de Krim. Als straks iedere niet Rus weggepest is door inbeslagname van eigendom of verstrekking van een Russisch paspoort, dan in de annexatie voltooid. Nu nog 40% van de bevolking niet Russisch is en de Krim nog steeds als onderdeel van ukraine beschouwd blijft het erg lastig.
  Het is bewonderingswaardig om te zien hoe zowel Rusland als Ukraine opkomt voor “hun” landgenoten in dit gebied dat uit Russen en Ukrainers bestaat.

 3. Dus vandaag komt die bom? Dus niet. Mensen laten zich zo makkelijk bang maken, lachwekkend gewoon.

 4. Krit noot, Turkije is Syrië binnengevallen, Turkije steelt olie van Syrië, Turkije ondersteunt IS, het is mij onbekend op welke planeet je leeft. Verder onderdrukt de Oekraïne etnische Russen, de Oekraïne bombardeert, indien je de opstandige provincies als grondgebied Oekraïne beschouwt zijn eigen burgers. Leuk volk die Oekraïne

 5. @William
  Dank voor je schokkende artikel uit de Gelderlander .
  Wat ik wel van deze krant geloof en waar minimaal over bericht wordt is de burgeroorlog die de allochtone medemens veroorzaakt .

 6. De MSM heeft afgelopen week ook diverse artikelen geplaatst over dit oplopende conflict.
  Helaas is er slechts 1 krant geweest die de politieke gevoeligheid en historie wat verder uitgediept heeft.
  Oekraïne was vroeger een kernwapen grootmacht, maar heeft in de jaren 90 al deze kernwapens ingeleverd in ruil voor veligheidsgaranties van Rusland, de VS en het VK. Nu dat in 2014 bij de annexatie van de Krim door Rusland de Russische tanks zelfs verder de Oekraïne binnen reden lijken de veiligheidsgaranties van Rusland zeer beperkt.
  De Oekraïne chanteert de NAVO er nu mee dat ze Oekraïne moeten toelaten als lid en als dit niet gebeurt, dan gaat Oekraïne weer een kernwapen grootmacht worden als afschrikmiddel tegen Rusland.
  Je ziet het overal in de wereld misgaan, waar groepen mensen wonen in een ander land dan waar ze historisch gezien bijhoren.
  Een van de meest complexe voorbeelden zijn de Koerden die over meerdere landen verdeeld zitten en een eigen land willen oprichten.
  Wat moet je doen als Syrische troepen Turkije binnenvallen en het Turkse leger verslaan samen met Turkse Koerden en vervolgens een onafhankelijk Koerdistan uitroepen?
  Wat moet je doen als de Syrische tanks vervolgens zelfs nog iets verder Turkije binnen rijden?
  Wat moet je doen als Turkije na 7 jaar Koerdistan wil terugveroveren.

  Vervang nu in bovenstaand voorbeeld Syrië door Rusland en Turkije door Oekraïne en Turkse Koerden door De Krim. En beantwoord de vragen nogmaals.

 7. Vanaf Sicilie vliegen drones over Griekenland en Bulgarije naar Georgie en langs de kust van Rusland naar de Krim en over Oekraine .Ze zijn te volgen via Flightradar 24 oa op 17-4-2021 en vandaag weer op 18-4-2021 !!!
  Gr GM .

 8. Timoshenko pleitte ook al voor oorlog tegen de Russen, die smeerlappen zijn het gevaar voor de wereld, helaas voor de nabestaanden van MH17, ook dit hebben de oekrainers geflikt en niet Rusland. Alleen maar om Rusland de schuld te geven om evt oorlog te rechtvaardigen. Zullen jullie en de vs nu eindelijk hun zin krijgen? Vs is sowieso niet vies van oorlog, waarvan akte!!!
  Vieze….geen woorden voor…

 9. Ik ben benieuwd hoe dit gaat aflopen. De economische belangen zijn groot en helaas bestaat de krim voor 60% uit russen en 40% uit andere bevolkingsgroepen.
  Voordat de krim door Rusland geannexeerd werd waren de russen op de krim ontevreden. Na de annexatie zijn de Ukrainers op de krim ontevreden.
  Waarschijnlijk is de krim omsplitsen de enige echte oplossing, maar vanwege de economische belangen niet makkelijk.

 10. @Anja, ik begrijp je twijfel, maar geloof me, we zitten in een film. Probeer de video te kijken van Charlie Freak, die hij gemaakt heeft over Trump in 2017. Hij heeft met alle landen vredesakkoord gesloten, die niet wilden zijn vervangen door dubbelgangers. Zodra Gods hand zal komen, komt de dag des oordeels. Er zullen zo’n 100 miljoen wereldwijd worden opgepakt en geëxecuteerd of worden berecht in de tribunalen die al in voorbereiding zijn en zijn goedgekeurd. Dit is een plan waar een jarenlange militaire operatie van voorbereiding, niet voor te stellen. Dit wordt een event die de wereld nog nooit heeft meegemaakt, velen zullen sterven door een hartaanval, wetende dat wij al decennia lang zijn voorgelogen, de ziel wordt zwaar op de proef gesteld, maar door standvastig vol te houden en vertrouwen op Gods overwinning, wordt het beter en mooier en de nieuwe aarde is aanstaande. Nu zitten we nog in de geboorteweeen, maar het kind staat op het punt om geboren te worden.
  Kim Clement heeft in een profetie al mogen zien dat Trump de president zou worden, dit was in 2014, zoek maar op.
  Dus nog even volhouden, alles zal goed komen en de mens zal het verbond met God weer herstellen, want we hebben Hem geruime tijd de rug toegekeerd. Houd vertrouwen Anja, de laatste loodjes zijn het zwaarst.

 11. Onzin of niet. Feit is: geldsysteem is failliet(bewust). Oorlog levert geld op.(dollar is gekoppeld aan olie) Al jaren neemt de wereldeconomie af, maar de koersen stijgen tot in de hemel, dat kan niet. Geldsysteem verandering gaat gepaard met chaos. Niet voor niks was al het goud dat in New York lag terug gebracht naar de landen, die het daar gestald hadden. Het virus wordt gebruikt om de boel te veranderen. Punt is en blijft: wij hebben hier geen inspraak over gehad. Onze vrijheid is compleet afgenomen.
  Deze oorlog kan wel eens een false flag zijn, omdat de dollar moet vallen, omdat er 1 wereldmunt moet komen. Punt blijft: er komt chaos. Ik vrees voor Noord Amerika. Niet voor niks een noodtoestand, maar die kan ook voor eigen bevolking zijn. Ook wij zullen er problemen mee krijgen, want wij moeten overgeheveld worden naar de EU.

 12. Nou ja, het zou dus zo dus maar kunnen zijn dat het monster Kaag ons bespaard blijft. Ieder nadeel heeft zijn voordeel.

 13. al sinds de koude oorlog zijn de VS/EU en Rusland over en weer aan het dreigen. Tot nu toe is dat nog nooit uitgelopen op een definitieve oorlog. Waarom zou het nu anders zijn?

  ik zie in geen enkele andere nieuwszender waarin dit wordt vermeld dan hier. De waarheid zal wel minder heftig zijn en een storm in een glas water.

 14. OCH een klein milieu rampje maar wel een voor 200.000 jaar. moet kunnen.

 15. Het werd tijd voor de NAVO en VS boeventuig jaren oorlog olie stelen landje pik regeringen opzei
  zetten ga maar door jaren en jaren .
  En als het toch moet gebeuren eerst de VS plat en Europa die hoor je niet meer.
  Want en zeker Duitsland die heeft de oude rekening lopen we gaan het zien Ja ik hoop het even
  niet Wat een rotzooi weer Foei

 16. Dit is de vertaling van een Ukrainian die Russisch spreekt:

  “I’ve read the interview Ze with french magazine.
  He said, that people in Crimea are unhappy and want to be in Ukraine (lie)
  And he said when people are unhappy, the land is dead. Dead like Chernobil.
  That is it.”

  De interpretatie van Hall Turner is dus weer een verdraaing van de waarheid.
  En zo blijven de mensen maar leugens vertellen en geloven.

 17. Tactisch gezien: op teveel fronten vechten houdt een risico in, met name, verslagen worden.
  Als de VS (of de globalisten) in confrontatie gaan met Rusland, kan China simultaan overgaan tot de herovering van Taiwan.
  Vergeten de globalisten dan dat er simultaan ook interne conflicten in diverse regio’s (in de VS?, in de EU?, …) kunnen losbarsten. Dat creëert immers een momentum, als zoveel valt te verliezen.

 18. Xander mijn complimenten.

  Ik volg het nieuws overal en kan zeggen dat je het vaak bij het rechte eind heb.

  Geweldig dat we (X) ANDER NIEUWS kunnen lezen.

 19. @Anja : heb ik ook al zitten denken hoor, maar als ik zie wie er rond Trump is geschaard, dan heb ik vertrouwen in de afloop : generaal Mike Flynn en een heel leger oprechte en integere patriotten. Mijn kop eraf als die de boel bedriegen. Passief zijn de mensen die zich nu goedgelovig laten vaccineren. Actief zijn degenen die zelf hun huiswerk doen en beter weten. Intussen is er een creatuur in het Witte Huis dat “Joe Biden” speelt en bewust de flaters opstapelt, zo karikaturaal mogelijk.
  https://www.humorousmathematics.com/post/we-are-watching-a-white-hat-movie-the-2021-usa-inc-joe-biden-shadow-presidency

 20. Zou deze hele ”oorlogsdreiging” niet gewoon bij het spel van de echt NWO horen? Om het volk opnieuw een rad voor ogen te draaien? Om ons af te leiden? Volgens mij wel….

 21. @Marjan. Met de Demonrats aan de macht is de ‘Pax Trumpana’ inderdaad verleden tijd.

 22. Één van de meer significante zaken, is de aanvoer van een slagveld brandstof systeem door de Russen. Bij een oefening is dit niet nodig. Bij een mogelijk langdurig conflict wel. Rusland treft serieuze logistieke voorbereidingen.

 23. @ Vrijheid en @ Thomas: Ik hoop van harte dat jullie gelijk hebben. Het is allemaal nogal verwarrend, want er zijn zoveel berichten, aannames, etc. Alleen ik geloof niet in achterover leunen en popcorn eten hoor. Ik wil zelf alert blijven, zien wat er gebeurt, niet zomaar alles aannemen, maar zelf op onderzoek naar nieuwsbronnen, etc. Tenzij je direct contact hebt met Poetin, Trump en/of intimi in die kring, zullen we het nooit zeker weten. Dit soort informatie gaat men echt niet publiek bekendmaken, dat is een beetje mijn euvel. Als ik bij die “club” hoorde zou er zo ongeveer de doodstraf op staan als één van de vertrouwelingen uit de school klapt.

  Dus laten we open zijn, maar ook kritisch. Bij “vertrouw op het plan” verhalen heb ik ernstige bedenkingen, want besef je dat ook de cabal/elite hierachter kan zitten! Die hebben namelijk graag dat je passief afwacht op wat er komen gaat. En pas als het voor je neus staat, is het te laat… Dat wou ik jullie toch even meegeven!

 24. Rusland zal Oekraïne niet aanvallen.
  Er is al een nuancering afgegeven wat voorzichtig als een hele goede stapnin de richting is.
  Putin heeft een krachtig signaal afgegeven en die heeft gewerkt. Oekraïne heeft geen kernwapens en zal het ook nooit in handen krijgen. De VS zal zoals gewoonlijk zijn duistere spel voorzetten maar tot een aanval zal het niet komen.

 25. De geschiedenis leert dat de mensheid en vooral verwaande regeringen en kerkleiders niets van de geschiedenis geleerd hebben. Oorlogen en dreigingen van oorlogen vullen dagelijks de nieuwskolommen op TV en andere Media.

  Wie, welke regeringsleider spreekt nog de Waarheid? Zouden ze wel weten wat waarheid is? Putin is geen haar beter dan Biden, Merkel, Macron. Rusland heeft zich altijd tegen het Joodse volk gekeerd met hun virulente antisemitisme en dodelijke Pogroms vanaf 1880. Rusland bewapende ook de Arabische Legers van Nasser in 1967 en 1973. Israel versloeg al die Arabische legers en is nu nog rijk van die buitgemaakte wapens.

  Jeruzalem werd de ongedeelde hoofdstad van Israel 1967.

  Nu is de wereldsituatie uiterst explosief, met al die tot de tanden bewapende landen in het M-O en Oekraïne en de Krim. China en Japan lachen in hun vuistje, zij ruiken hun kans. De gevolgen van hun oorlogswraak zullen desastreus zijn volgens Openbaring 9 er zullen 2 ruim miljard burgers omkomen. Toch ook voor die wereldleiders geldt…boontje komt om zijn loontje. Psalm 2.

  Laat ik het deze keer eens kort samenvatten, al die verwaande wereldleiders met hun machtige legers zullen van een koude kermis thuis komen en in het stof bijten volgens Zachariah 14, Jesaja 60 en Openbaring 19: God in de hemel leert:

  Where Ego Is Master – Disaster Is Faster. Waar het Ego prevaleert – Zal de val des te groten zijn.
  Alle wereldleiders bluffen, gokken, verliezen nu alles. Hun toekomst lees ik in Jesaja 13 en 14.

  En wie zijn straks opnieuw de slachtoffers? Hun hardwerkende burgers!

 26. Helaas gelijk gekregen met de predictie van 4 jaar geleden; als clinton gewonnen had zouden we allang in een oorlog gezeten hebben. Nu dezelfde obomba-club aan de macht et voila.
  Ben geen voorstander van conflicten maar geef de russen helemaal gelijk; uitknijpen die puist.

 27. Een grote mond heeft die Zelensky wél ! Maar …hij bezit niet één atoombom ! hahaha !!!

 28. Tot nu toe heeft de geschiedenis rond de Tweede Wereldoorlog zich op een wonderbaarlijke manier herhaald! Denk maar aan de spoedwet (machtigingswet 1933), avondklok (sperzeit), censuur (boekverbrandingen door de nazi’s op 10 mei 1933) gestappo (wappiemeppers), OMT(  Nederland werd in WO2 door een civiel bestuursorgaan onder leiding van Arthur Seyss-Inquart bestuurd. Deze Duitse overheid bepaalde de regels in Nederland, die er vooral op toegespitst waren om de bevolking in bedwang te houden), nazipropaganda (de oplossing is het vaccin), Jodenvervolging (vaccinweigeraars),  de regelmatige toespraken van onze Minister President (de 1525 openbare toespraken van Adolf Hitler)!

  Dan neem ik aan dat Derde Wereldoorlog zich op een  vergelijkbare manier zal herhalen toen Hitler op 1 september 1939 Polen binnenviel en ben ik toch maar begonnen met het inslaan van een noodpakket.

  Toiletpapier heb ik overigens al genoeg want daar gebruik ik mijn oproepen voor het coronavaccin wel voor…..

  https://www.crisis.nl/wees-voorbereid/noodpakketten.aspx

 29. Het grappige is dat wij ons druk maken en ruzies hebben om de meest belachelijke, luttele dingen terwijl er aan de andere kant van Europa een derde wereldoorlog op uitbarsten staat.

 30. @ Thomas, precies jij snapt het! Dit is het spel wat gespeeld wordt en Trump en Poetin staan aan de knoppen. Het is een film en de Defcon 1 gaat komen, het scare event om de mensen wakker te maken uit hun hypnose. We gaan naar een nieuw financieel QFS, gebaseerd op goud. Er zijn twee tijdlijnen die nu lopen, mensen mogen zelf kiezen, velen kiezen voor de brede weg, laten zich testen en vaccineren om weer leuke dingen te mogen doen, de andere is Gods tijdlijn, voor de bewuste en liefdevolle mensen die niet kozen voor het beestsysteem. De gevaccineerden zullen straks zien en horen dat er geen weg meer terug is en zullen een pijnlijke dood ondergaan, zij kozen er zelf voor. Dit is het einde van een tijdperk van onderdrukking, de mens mag kiezen. Een nieuwe wereld is onderweg, die van het gouden tijdperk. God wint altijd en satan z’n tijd zit er bijna op, hij nam veel mensen mee in z’n val, de mensen die niet wilden zien en horen.

 31. Het is aftellen naar DEFCON 1, de hoogste alarmfase, voor het eerst in de geschiedenis : een kernaanval is imminent of al begonnen. Relax, het is allemaal cinema. Alles is op voorhand afgesproken tussen de Amerikaanse en Russische legerleiding (in toaal zijn er zelfs 17 landen bij betrokken). DEFCON 1 is de bijna-dood-ervaring die insiders maanden geleden al hebben aangekondigd. Het is bedoeld om de publieke opinie te laten zien wie de mensen achter Biden zijn en hoe ver ze durven te gaan. En het zal meteen ook dienen als excuus voor het Amerikaanse leger om in te grijpen. Daarna wordt de massale kiesfraude van 03.11.21 onthuld en komt Trump terug. Relax, alles is onder controle. U zit te kijken naar een film.

 32. De Engelsen hebben eens een aanval op de Krim ingezet waarna hun hele leger werd weggevaagd door de soldaten van de Tsaar .
  Generaal Von Mannstein staat nog steeds bekend als de enige die ten koste van extreme verliezen de Krim heeft veroverd .
  Iedereen kan dus in een geschiedenisboek opzoeken dat de Krim al eeuwenlang Russisch grondgebied is ,
  Nu is het de Amerikaanse machthebbers achter de schermen blijkbaar gelukt om het Oekraïnsche leger samen met de Navo de Krim te laten aanvallen .
  Het is verbijsterend om de aanloop naar een allesvernietigende oorlog mee te maken terwijl dit complot met succes uit de media wordt gehouden .

 33. Tja, onderdeel van de grote reset en met Joe ‘Dementia’ Biden aan de kern-k(n)oppen is natuurlijk erg zorgwekkend. Misschien moeten we daarom wel allemaal thuiszitten? Makkelijk te tellen en identificeren achteraf…

 34. Op woensdag/Wodansdag. Lees wodan wiki. Noordse mythologie. Het is meester Suerte, die de genade klap uitdeelt.
  https://www.beleven.org/vandaag/21_april. Ook de dag dat Rome werd gesticht. Waarom er nu “precies” staat in het plaatje?
  Toi toi toi mensen, dit wordt heftig. Het is nu echt menens!

 35. Kort door de bocht, Xander. Om een volledig artikel te publiceren dat enkel als bronvermelding Hal Turner heeft. Eenzijdig. Graag meer bronvermeldingen en verwijzingen zodat artikel geverifieerd kan worden. Je begint steeds meer een msm trekje te krijgen…….

 36. Spannend verhaal, je zou er bang van worden. Alleen:
  oekraine heeft helemaal geen kernwapens, en is ook geen lid van de navo.
  En zouden ze die hebben, dan gaan ze die echt niet in hun eigen achtertuin tot ontploffing brengen.

 37. De vier jaar vrede met Trump zijn voorbij, we gaan een zwarte tijd tegemoet.

 38. Het uur van de waarheid breekt aan, of toch nog uitstel? Oorlogspresident Biden wil oorlog en Europa wordt het slagveld maar de VS zal niet ongeschonden blijven, gezien de profetie van David Wilkerson zo n 40 jaar geleden. Het kan zo zijn dat bij de Eeuwige de maat vol is en met haast de oordelen zullen komen voor deze goddeloze wereld.

 39. De Russen reageren precies zo als de Amerikanen op de Russische aanwezigheid op Cuba in 1962. De Russen verdwenen. De Russen staan volkomen nu in hun recht.

 40. Niemand wil oorlog maar in dit geval heeft Rusland helemaal gelijk en zet Navo Brussel US voor schut dat zijn de kwade geesten

 41. Persoonlijk , ik denk dat dezr infomatie een grote B.S is. Xander geloof je het zelf? Wat een sensatie van U.

 42. NB: Een conflict met Rusland zou Joe Biden en de Demonrats natuurlijk wel goed uitkomen want dan kunnen ze de noodtoestand uitroepen en kunnen ze aan de macht blijven zolang die noodtoestand duurt en dat zou wel eens heel lang kunnen zijn…

 43. Totaal onverwachts zullen er dan enkele flitsen te zien zijn aan de heldere hemel in Washington, Londen, Parijs, Berlijn, Kiev, New York Los Angeles en San Francisco

 44. Het zou met niet verbazen dat Oekraïne allerlei bezwarende zaken (documenten, foto’s en video’s) bezit waarmee het Joe Biden en zijn zoon Hunter Biden kan chanteren…

 45. Dank Xander voor dit bericht.
  Helaas zal de berichtgeving van onze heilige media er heel anders uit gaan zien.

 46. Als hier ook heibel komt, dan raad ik iedereen een vluchttas te maken en die altijd vlak bij je te hebben. Draag je schoenen als je slaapt en geen ketingen of andere sieraden te dragen ivm dat men deze kan gaan afrukken met letsel tot gevolg. Bewaar deze om ooit dingen mee te kopen/ruilen want dat zou eens nodig kunnen zijn. Bewaar je eten op zolder achter de afwerkplaten van je dak en in de vluchttassen. Zorg ook voor schoonwater zowel boven op zolder en beneden. 1 Giga Bom op de dijken en 1 giga Bom in de Noord Zee en heel je huis staat onder water en dat ver boven de NAP. Zorg voor warme kleren die heel lang mee zullen gaan. Heppenstof en zelf gebreide truien gaan heel lang mee. Hennep stof plus min 20 tot 40 jaar.

 47. Voor wie eten in wil slaan en geen geld ervoor heeft, die raad ik aan de bermen af te gaan voor voedsel en deze te drogen of in te wecken. Ja zelfs brandnetels kan je drogen en deze tot poeder maken om daarna heerlijke soep ervan te hebben die naar spinasie soep smaakt.

 48. Eén kernbom zal de wereld nog wel verdragen, maar de wereld ligt vol met die dingen. En geloof maar gerust dat die er niet enkel voor de dreiging liggen. Er gingen alleen al aan de Oekrains/ Russische grens tientallen van die supergrote raketten op vrachtwagens die kant op. En in onderzeeërs zijn er mogelijk nog honderden “ergens”in zee. Het Ruslandje pesten heeft zijn grens bereikt. De uitdagingen en valse berichtgeving hier in het Westen kunnen wel eens gestopt worden, en dat voor zéér lang, want op geschroeide aarde groeit niet veel, blijkt uit de geschiedenis met Tjernobil……….
  De voorzeggingen van profeten, en van de Openbaring zullen eens gaan beginnen !!!

 49. Laar de New American Terrorist Organisation nu de knoet maar eens voelen. Al honderd jaar hebben zij de rest van de Wereld Getrapt, geslagen en beroofd. Het is karma tijd voor die ontaarde natie. Dat het ze wel moge bekomen!

 50. Lijkt mij een gespannen sfeer daar…
  Afwachten hoe het evolueert

Comments are closed.