Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog

De Russische marine vuurde afgelopen week waarschuwingsschoten af op een Brits oorlogsschip dat de territoriale wateren schond. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

‘NAVO grijpt oefening Sea Breeze volgende week aan om meerdere oorlogsschepen de Russische wateren te laten schenden’

—————————————————————————————————————————————–

Net als vlak voor de Eerste Golfoorlog tegen Irak (1991) werd gedaan is de Britse pers een propaganda campagne gestart om de burgers rijp te maken voor oorlog, deze keer tegen kernmacht Rusland. ‘Leven in de hel: Elektrische schokken, slagen met ijzeren pijpen, vastgeklemde penissen – Binnen in Putins helse ‘martelkerkers’ in bezet De Krim,’ luidt een kop in de boulevardkrant The Sun. Dit soort absurde beschuldigingen zijn overduidelijk net zulke grote leugens als de baby’s die Saddam Husseins troepen in ziekenhuizen uit couveuses zouden hebben gerukt. Pas veel later werd erkend dat dit een verzinsel was, enkel bedoeld om het argeloze Westerse publiek op te hitsen.

Aanstaande maandag begint in de Zwarte Zee de NAVO oefening ‘Sea Breeze 21′, waar 32 marineschepen, 40 vliegtuigen en zo’n 5000 troepen uit 32 landen aan deelnemen. Dat zijn bepaald geen aantallen waar je een invasie mee begint, maar een zogenaamde ‘bevrijding’ van De Krim is dan ook niet het werkelijke doel.

Westen weigert historie en democratische wil van het volk te accepteren

De NAVO, de VS en de EU hebben een door de OESO erkend, volledig transparant en democratisch verlopen referendum op De Krim, waar de bevolking bijna unaniem voor hereniging met Rusland stemde, nooit geaccepteerd. Maar ‘democratie’ en het Westen bijten elkaar al veel langer, of het moet ‘democratie’ zijn zoals die in de voormalige DDR – beter nog: zoals nu in de ‘Democratische Volksrepubliek Noord Korea’.

Dat referendum kwam er enkel omdat in 2014 een door de CIA opgezette coup werd gepleegd, waarmee de democratisch gekozen president van Oekraïne werd afgezet. Vervolgens werd er een Westers marionettenregime geïnstalleerd, met maar één doel: Oekraïne bij de NAVO en de EU halen, waardoor er raketten kunnen worden opgesteld die Moskou en andere grote Russische steden en belangrijke militaire installaties binnen 7 tot 10 minuten kunnen raken.

De Russisch sprekende burgers in het oosten van Oekraïne weigerden deze illegale staatsgreep te accepteren, en verklaarden zich vervolgens onafhankelijk. Vervolgens begon het nieuwe, door het Westen aangestuurde regime een bloedige oorlog tegen de ‘afvallige’ regio’s (‘oblasts’) Luhansk en Donetsk.

De Krim heeft langer bij Rusland gehoord dan de Verenigde Staten bestaan. Voordat Sovjet leider Kruschev de Krim 57 jaar geleden bestuurlijk bij SSR-staat Oekraïne indeelde, hoorde De Krim drie eeuwen lang bij Rusland. Dat ‘De Krim’ door Westerse media en politici ‘bezet gebied’ wordt genoemd, is dan ook een gotspe van jewelste.

Britse provocatie

Enkele dagen geleden schond de Britse destroyer Defender opzettelijk de territoriale wateren bij De Krim. Nadat de Russische marine waarschuwingsschoten had afgevuurd, en een vliegtuig zelfs op enige afstand een bom voor het oorlogsschip in zee had gegooid nadat herhaaldelijke radio oproepen genegeerd werden, keerde de Defender weer terug naar internationale wateren. De Britten ontkenden vervolgens het hele incident, maar uit videobeelden bleek duidelijk dat ze logen.

Sterker nog: het nieuws lekte naar buiten dat premier Boris Johnson, die zich als een ware dictator is gaan gedragen, hoogstpersoonlijk het bevel aan de destroyer had gegeven om doelbewust de wateren van Rusland binnen te varen.

Lokt de NAVO komende week een oorlog uit?

Volgens onbevestigde inlichtingenbronnen is de NAVO van plan om tijdens de Sea Breeze oefening meerdere marineschepen dezelfde Russische territoriale wateren te laten schenden. Rusland heeft de Britten na hun provocatie met de Defender juist gewaarschuwd dat de schoten en bommen de volgende keer ‘op het doelwit’ zullen zijn.

De NAVO beseft heel goed dat deze schepen geen partij zullen zijn voor de Russische strijdkrachten, en bij een militaire confrontatie zullen worden afgeslacht. Dat is echter exact waar de oorlogshitsers in Washington, Brussel en Londen op uit zijn. Beelden van in brand staande en zinkende marineschepen zullen alle nieuwskanalen vullen, en natuurlijk gepaard gaan met de leugen dat dit allemaal een ‘provocatieve Russische aanval’ was die ‘niet onbeantwoord’ kan blijven.

‘Psychotische leiders moeten worden gestopt om wereldvrede te bewaren’

‘Dit gaat niet over het verdedigen van Amerika, of over het verdedigen van ‘onze vrijheid’. Dit is zelfmoord,’ schrijft de Amerikaanse radio presentator Hal Turner. ‘De mensen die besluiten dit wel of niet te doen zijn psychotisch, een daadwerkelijk gevaar voor zichzelf en (absoluut) voor anderen. En deze ogenschijnlijke psychoten zijn ONZE LEIDERS, hier in de VS en de EU.’

‘Ik haat het om dit te zeggen, maar wij in het Westen zijn hier de ‘bad guys’. Dit is een ramp in wording. We kunnen alleen maar hopen dat degenen die bij de overheid en de strijdkrachten niet psychotisch zijn, zullen voorkomen dat degenen die WEL psychotisch zijn een missie uitvoeren die maar één doel heeft: een oorlog beginnen.’

‘Als dat betekent dat ze moeten worden gearresteerd om een onuitgelokte daad van agressie te stoppen, zodat de wereldvrede wordt bewaard, dan moet dat maar. Maar nu dit soort propaganda in de massamedia verschijnt, is tijd van essentieel belang.’

Turner schrijft op basis van zijn inlichtingenbronnen dat de eventuele oorlog mogelijk al binnen 48 uur (dus aanstaande maandag) kan uitbreken. (1)

Xander

(1) Hal Turner
(2) Afbeelding: screenshot Izvestia.ru

Zie ook o.a.:

23-06: Russische marine vuurt waarschuwingsschoten af op Britse destroyer bij De Krim
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
24-04: Oekraïne weigert vredesoverleg met Rusland, dat legermacht volledig paraat houdt
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
19-04: Tientallen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen landen in Polen; Russische TV-teams naar Donetsk 17-04: Rusland stelt VS ultimatum: ‘Binnen 6 dagen weg uit Oekraïne, of wij vallen aan’
15-04: Biden roept nationale noodtoestand uit; Russische vloot en leger bereidt zich actief voor op oorlog
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
08-04: Bommenwerpers VS breken koers richting Rusland af, dat 10 kernraketten activeert
05-04: Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
03-04: Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. @amo 9:05 am : dank voor deze link. Een interessante geschiedenisles over Rusland in interview vorm.

 2. De Nato/Navo, hebben geen schijn van kans, als men tegen Rusland begint.
  Of men nou 400 honderd of 4000 vliegtuigen heeft maakt niets uit, het gaat om de intelligente systemen die men heeft, die hebben Rusland.
  Het kan zijn dat het westen, Rusland uit de tent wil lokken om er achter te komen hoe die systemen werken.
  Van de andere kant moet men er rekening mee houden: Als men wil schaken tegen Rusland, staat men al schaakmat voor dat men begint.

 3. Goed gesprek over Putin, waaruit blijkt hoe eenzijdig we hier over ’t algemeen worden geïnformeerd. Putin erfde de complete chaos van Jeltsin, waar alles wat los en vast zat werd geroofd door maffiosi en andere mensen met geld en macht. Het was geen ‘privatisering’ maar piratisering. Mensen moesten hun huis uit, want het werd verkocht door graaiers die profiteerden van het feit dat er goede eigendomsadministratie bestond. Fabrieken en gasvelden werden voor een appel en een ei verhandeld. Het was een roofstaat geworden.
  Putin moet zorgen voor betrouwbare instituties en moet een einde maken aan de macht van die maffiosi. Heel langzaam ontstaat er een soort middenklasse en krijgen lieden die “beschermgeld” eisen hoge straffen.
  Putin voert een belastingstelsel in en legt de mensen uit waar dit voor nodig is. Verder heeft Rusland alle schulden betaald en is er een degelijk stabiliteitsfonds.
  We beseffen niet hoe enorm uitgestrekt dit land is, waar de orde ook in de verste uithoeken hersteld moest worden.
  En verder is het natuurlijk helemaal logisch dat je de belangrijkste marinehaven niet op Oekraïens grondgebied wilt hebben, dus ‘het westen’ moet eens ophouden over De Krim.

 4. “De NAVO beseft heel goed dat deze schepen geen partij zullen zijn voor de Russische strijdkrachten, en bij een militaire confrontatie zullen worden afgeslacht.”
  Ik zou daar nog even niet te snel vanuit gaan. NATO is niet gek.

 5. Ongeveer elke maand voorspelt Hall Turner een nieuwe oorlog. Gelukkig is er nooit iets van uitgekomen. Deze keer is het weer “cry wolf”.

  Het is Hall Turner’s verdienmodel om de zogenaamde insiders (paying subscribers) “covert intel” aan te bieden. Die intel is altijd te extreem sensationeel om waar te kunnen zijn.

  Zijn verhalen zijn niet meer dan amusement.

 6. @ Hoeder: 4:30 pm. Met U eens. De grote massa, is te lui en te gemakzuchtig, om meer kritisch onderzoek te doen naar dat hele vaccin-circus. Veul te moeilijk toch. Einstein had gelijk toen hij de stelling poneerde: ” Over de eindigheid van het heelal kan ik geen antwoord formuleren, maar de domheid van (veel) mensen is grenzeloos”, einde citaat.

 7. Elise 3.34 pm

  God heeft een draaiboek gemaakt voor deze wereld en zijn bewoners, alles loopt volgens Zijn plan

  We leven in de ( bijna ) eindtijd, er komen oordelen over deze wereld, waarna aan alle ongerechtigheid een einde zal komen

  Daarna komt het 1000 jarig Vrederijk, er zal dan geen oorlog, honger etc. meer zijn

 8. De NAVO is de grootste agressor aller tijden. Deze militaire lieden zijn constant uit op oorlog. Het is de verdienste van Poetin dat het nog steeds rustig is. Wel weten onze leiders nl dat een conventionele oorlog met Rusland op een grote mislukking zal uitdraaien. Dat is ook de reden dat er veel geblaft wordt door het Westen en niet gebeten. Dat zou zelfmoord betekenen. Via de corrupte MSM wordt ons voorgehouden dat Rusland de slechterik is. Kijk bv ook naar het MH17 verhaal. Ook daar treft Rusland geen blaam, maar wel de Oekraïne, die in het Westen schoongepoetst worden. De grote massa is zo geïndoctrineerd dat ze geloven wat de overheid ons voorhoudt. Dat zien we ook bij Corona. Als je enig onderzoek doet, weet je dat het een hoax is, met als doel depopulatie via vaccinatie. Helaas blijven velen Hugo de Jonge en Rutte geloven en zijn zelfs bereid zichzelf en hun kinderen genetisch te laten manipuleren voor een niet bewezen virus. Hoe dom ben je dan wel niet.

 9. @xander, persoonlijke vraag: Waarom gebeurt dit nu allemaal en waarvoor? En dan bedoel ik het hele plaatje van vaccineren, geopolitiek/grondstoffen, 1 wereldmacht enz. De echte reden. Schrijf erbij, dat het filosofisch is.
  Geloof jij bv. dat er andere tijdperken zijn geweest, die al hightech hadden? Hoe zie jij dat? Is moeder aarde onze bron of Verweggistan planeten?

  Stel deze vraag aan uw mede gasten. Mod.

 10. Off topic? Grootste betoging ooit geweest in Londen tegen het politiek Corona theater, vandaag ook denk ik, zie Hugotalks.com & YT?

 11. @ Oma: 1:17 pm. Beter had ik het niet kunnen verwoorden. Eens met uw reactie.

 12. Ze zullen toch eens een ander bordspelletje moeten gaan verzinnen want ze vielen al te vaak al door de mand met hun misleidingen en leugens die ontmaskerd werden, regeringsleiders, navo, eu, ze zijn ongeloofwaardig geworden en de uitkomst wordt al te voorspelbaar: weer sturen ze aan op oorlog.

  Het is toch overduidelijk: de britten en navo provoceren Rusland om dan de verdediging door Rusland de provocatie te noemen.
  Dat heet uitlokking.
  Net zoals ons wordt wijsgemaakt dat de verdediging van israël provocatie van palestijnen zou zijn.

  Weeral die misselijke en walgelijke misleiding door anderen ( deze keer de Russen) te verwijten wat ze zelf doen!

  Wie de geschiedenis kent, ziet de rode draad waarmee dat elite crapuul telkens met valse voorwendselen en leugens ons in een oorlog stort.

  Herinner je nog de massavernietigingswapens van saddam die er NIET waren? Maar intussen kon bush irak binnenvallen om de bevolking te ‘bevrijden’ van een dictator om hun marionetten te installeren voor democratie.
  Eerst het land helemaal verwoesten en kapot schieten om het volk dan aan hun lot over te laten met een gigantische puinhoop achterlatend – maar allez, de wapenindustrie (van de elite/bush clan) heeft er toch fors aan verdiend door de oorlogswapens en er zitten nu vs-bondgenoten/collaborateurs/stromannen aan de vetpotten en de macht.

  Khadaffi in libië was hetzelfde lot beschoren met een vergelijkbaar scenario.
  Alleen was daar het doel om eu-buitengrenzen te verleggen om een corridor te kunnen openen voor een enorme stroom vluchtelingen vanuit heel afrika om europa te kunnen overspoelen en alleen khadaffi hield die stroom illegalen nog tegen, dus moest hij uit de weg geruimd worden als dictator om….zijn volk te bevrijden van een dictator voor westerse democratie?
  Hoe menslievend zijn al deze oorlogszuchtige westerse psychopaten toch maar, hé?
  Ze offeren hele volkeren op door lucratieve oorlogen te stoken en zelf uit te lokken om “vrede te kunnen brengen.”
  En nu is Rusland aan de beurt, de eeuwige aartsvijand om het verdeel en heers voor het gepeupel in stand te kunnen houden.
  Overigens heb ik mij toch altijd al afgevraagd wat eu zich eigenlijk te bemoeien had in oekraïne, de aap komt altijd uit de mouw. Weer blijkt het een vuil politiek machtsspel van de elite te zijn, die zoals altijd en boven onze hoofden met ons geld strategische oorlogsspelletjes spelen en deze keer is Rusland aan de beurt.

  Ik vind dat boris johnson gedropt moet worden op de britse destoyer defender om solidair te zijn met de bemanning.
  Niet aan de zijlijn blijven staan maar actief deelnemen als patriot voor zijn vaderland.
  En dat geldt ook voor al de oorlogshitsers in Washington, Brussel en Londen, de regeringsleiders, navo/eu-leiders en legerleiding, die al een opleiding zouden moeten gaan volgen om solidair, aan de zijde van hun strijdkrachten, Amerika en het ‘vrije’ westen te verdedigen tegen boeman Putin en de Russen.
  Dan ben ik benieuwd hoe graag en of de westerse psychopaten nog oorlogje willen spelen.

 13. Ik ken ook een DEMENTE LEIDER die moet ook nodig gestopt worden.
  Deze man is zichtbaar en hoorbaar ziek, en leid met een microfoontje in zijn oor, als een Puppet van zijn partij de grootste democratie, ter wereld . ( nou ja is het dat nog wel , de grootste democratie ter wereld….. het begint daar steeds meer op een dictatuur te lijken )

  Het was aandoenlijk om hem bezig te zien.
  Het bezocht met aanhang The suprème court ging de trappen op en “ zijn oortje “ vertelde hem “ groet de mariniers”
  Terwijl hij, Biden onverstoord doorliep zei hij stoïcijns “ groet de mariniers”

  Dit is de president van Amerka!
  The commander in chief! 😩
  Shalom
  Anna

 14. Het enige dat uit een confrontatie en escalatie hiervan naar voren kan komen , is dat het verhaal van een wereld leider die zo geweldig lijkt dat iedereen hem gaat aanbidden. Behalve hen die geen vertroebeld geïndoctrineerd beeld van geschiedenis en waarheid hebben.
  Misschien is het boek der onthulling toch wel meer waarheid dan menig persoon wil geloven.

 15. Och, geen enkel politiek systeem is te vertrouwen op deze planeet, dit is prison planet, kan je vergelijken met de film apenplaneet, er is altijd iets buiten het gezichtsveld dat alles onder hun controle hebben, we leven in de matrix, dat is al duizenden jaren zo!

 16. Als er oorlog komt, komt er wwreldwijd tekort aan alles en valt het financieel stelsel. Rusland is de grootste tarwe exporteur, grootste houtexporteur, kerncentrales (zoals Petten) gebruiken Russisch Uranium, voor Europa grootste gas exporteur, ook diverse zeldzame metalen, etc.. dit is niet het moment om de distributieketens verder in problemen te brengen. En @Coby… ik heb geen bewijs maar denk dat ook weleens…want Rusland had veel en veel eerder kunnen stoppen met export. Rusland heeft ons niet nodig, wij hen wel

 17. De schijnheiigheid van de Westerse politici naar Rusland (en Hongarije) druipt ervan af.

 18. Krijgen we weer een soort Tonkin incident waarna de VS een oorlog begon tegen Vietnam. Het is de VS duur komen te staan, ook dit zal gebeuren als het Westen een oorlog uitlokt met Rusland. Wie de bal kaatst kan hem terug verwachten.

 19. Zoals de Westerse landen regelmatig de democratie verkrachten, hadden wij in Nederland tegen de EU stemden en de regering schijt aan de uitslag van het referendum.

 20. Europa lijkt wel uit op een confrontatie met Rusland. Of Rusland folterkamers heeft is in feite niet bewezen. Maar ook Rusland moet m’n niet onderschatten vraagt dit maar aan de Britse Marine. Shalom

 21. Gelukkig vliegen de Russen nooit provocerend door andermans luchtruim…..

  En nu een beetje huili huili doen..

 22. Deze komt er niet mensen. As maandag niet en over 10 jaar nog niet. Spelen hele andere belangen.

 23. Oorlogen worden door diverse redenen gevoerd. Een voorbeeld is bijvoorbeeld de bestaande oorlog in het menselijk lichaam, veroorzaakt door een vaccinatie ! , althans zo ‘zie’ ik het. Maar ook volgens een lid van de Engelse Gezondheidsraad, de PHE. Deze organisatie geeft toe dat gevaccineerden een 3,25 % een hoger risico lopen aan de nieuwe Delta variant te zullen sterven ; waarvan akte .
  Nederland viert tijdelijk …. het ‘feest’ om zonder kopfod de straat op te gaan. ‘ der nächste Winter kommt bestimmt ‘ .

 24. De vraag die iedereen zou moeten stellen? Hoe stoppen we die vierde industriële revolutie?

 25. Misschien op 2 plekken of meerdere tegelijkertijd. VS en daar. Dollar moet een keer vallen voor de systeemchange. En wat Rick zegt klopt: het speelt zich allemaal af onder 1 hoedje. Dat soldaten enz. hier nog aan mee doen? Nog een keer verdeling wereld:
  1. geldsysteembeheerders, hogepriesters, vrijmetselarij, koningshuizen enz.
  2. strijdmacht
  3. burgers.
  2 en 3 zitten onder de plak bij 1.
  Daarnaast speelt technologie en farma een grote rol. satellieten enz.
  Willen we een einde, dan zal alle communicatie vernietigd moeten worden. En dat zal dan de alien nepinvasie zijn. enz. nu ja bekijk huidige films, series, want dat is allemaal voorprogrammering.
  Maar ondanks dat: blijf gewoon bij de bron. Maak je eigen feestjes, spelletjes. Bang zijn heeft geen zin.(wel beetje waakzaam blijven) Je weet nooit hoe het balletje rolt. Ze kunnen zich ook in hun eigen vingers gaan snijden, dan is het spel ook uit.

 26. Zoals reeds bekend is Rusland onderdeel van de NWO. Zij spelen onder 1 hoedje met de rest van het kwaad. Dat blijkt ook wel uit het feit dat de burgemeester van Moskou een vaccinatieplicht gaat invoeren. Voor de president is het een fluitje van een cent om het besluit van de burgemeester (juridisch) te vernietigen.

 27. In de tijd van de USSR waren er werkelijk zulke gruwelen. Denk aan de goelags. Denk aan de psychiatrische instellingen waar ‘dwarsdenkers’ (ook genoemd dissidenten) werden “behandeld”. Een moedig dissident als Vladimir Boekovsky schreef hierover in zijn boek ‘Kasteel tussen vier muren’.
  Toen zwegen al die linkse progressieven in alle talen, want het communistische model bedoelde het allemaal zo goed.
  Nu is Rusland niet meer communistisch en is Putin een beschermer van de Russisch Orthodoxe Kerk.
  En dan nu hekelen die “progressieven” het Rusland van vandaag.
  Als het westen zo verschrikkelijk intolerant progressief wordt als in de USSR (Putin heeft daarbij een déjà vu), wordt dit westen een meer vijandelijke omgeving dan Rusland.
  Ik kies zeker niet voor ‘het westen’ als dit intolerante linkse westen een oorlog begint tegen Rusland.

 28. De uitvoering van het script loopt duidelijk op schema. Het is niet de vraag of, maar wanneer de oorlog zal losbarsten. De teerling is geworpen. De bal is gaan rollen. Wat geschreven staat zal gebeuren. Alles wat ik kan doen is bidden voor de Mensen. Een lichtje zijn in deze donkere tijden. Ik wens iedereen kracht en wijsheid.

 29. Dat die oorlog er gaat komen is net zo zeker als dat alle wereld-lijers onder één hoedje spelen, allen zijn ze lid van dezelfde club en jij en ik horen er volgens hun niet bij.
  Eén groot theater voor de spelers op het wereld toneel, horror voor de gewone mens, de kinderen, de natuur en alles wat je lief hebt gaat ten gronde door jouw gebrek aan interesse en kennis, helaas pindakaas !

Comments are closed.