Russische marine vuurt waarschuwingsschoten af op Britse destroyer bij De Krim

Het Amerikaanse leger constateerde klaarblijkelijk dat de traditionele afschrikking niet meer werkt, en bedacht iets nieuws. (Foto: Drag Queen show op Nellis Air Force base). Echt helpen deed het niet, want enkele dagen later voerde de Russische marine vlakbij Pearl Harbor raketoefeningen uit. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Russische marineschepen hebben waarschuwingsschoten afgevuurd op de Britse destroyer Defender, omdat die bij Kaap Fiolent (De Krim) de Russische territoriale wateren was binnengevaren. Daarnaast voerde een Su-24M bommenwerper een waarschuwingsbombardement uit. De Britse provocatie toont andermaal aan dat het Westen het proberen uit te lokken van een oorlog met Rusland niet heeft opgegeven.

Om 11.52 uur plaatselijke tijd overschreed de Britse destroyer de grens, en voer drie kilometer Russisch gebied in. De oorlogsbodem werd meerdere malen gewaarschuwd, maar reageerde niet. Om 12.06 en 12.08 vuurde een Russisch marineschip waarschuwingsschoten af, waarna de Defender om 12.23 de territoriale wateren weer verliet.

Westen houdt spanning om De Krim hoog

Het waren met name de Britten die Oekraïne ertoe aanzetten om in het voorjaar een grote troepenmacht bij de Russisch sprekende regio’s Luhansk en Donetsk samen te trekken. Een invasie van beide provincies leek ophanden. De Oekraïense president ondertekende daarnaast een bevel dat De Krim op Rusland ‘heroverd’ moet worden.

Dankzij de bliksemsnelle reactie van het Russische leger, dat zo’n 100.000 troepen en duizenden tanks, vliegtuigen en artillerie naar de grenzen met Oekraïne stuurde, en tevens de complete Zwarte Zee vloot mobiliseerde, besloten Oekraïne en de VS (/ NAVO) dat een aanval te riskant was, en werd deze voorlopig afgeblazen. (1)

Raketoefeningen vs. Drag Queen show

Ook elders rommelt het tussen de supermachten. Als reactie op de vele Westerse provocaties heeft de Russische marine vlakbij de belangrijke basis op Hawaii (Pearl Harbor) onlangs enkele raketoefeningen uitgevoerd.

‘Het Amerikaanse leger besloot dat de beste manier om ONZE troepen te trainen het organiseren van een Drag Queen show op Nellis Air Force base (Nevada) was,’ spot de Amerikaanse radio presentator Hal Turner. Klaarblijkelijk werkt de traditionele Amerikaanse militaire afschrikking niet meer, en moest iets anders worden bedacht?

 

Xander

(1) Hal Turner
(2) Hal Turner

Zie ook o.a.:

15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
24-04: Oekraïne weigert vredesoverleg met Rusland, dat legermacht volledig paraat houdt
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
19-04: Tientallen Amerikaanse gevechtsvliegtuigen landen in Polen; Russische TV-teams naar Donetsk 17-04: Rusland stelt VS ultimatum: ‘Binnen 6 dagen weg uit Oekraïne, of wij vallen aan’
15-04: Biden roept nationale noodtoestand uit; Russische vloot en leger bereidt zich actief voor op oorlog
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
08-04: Bommenwerpers VS breken koers richting Rusland af, dat 10 kernraketten activeert
05-04: Britse boulevardpers: Binnen maand WO-3; Chinese troepen naar Iran, dat raket presenteert die Berlijn kan raken
03-04: Oekraïense artillerie opent vuur op Luhansk; eerste burgers omgekomen’
01-04: Rusland stuurt meest ervaren elite luchtlandingbrigade naar De Krim; eerste berichten over zware vuurgevechten in Donbass regio
31-03: NAVO gewaarschuwd: Rusland rijdt drie RS-24 kernraketten uit hangars
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
22-03: Russische tanks rijden Oekraïne in; Kremlin mobiliseert complete vloot’
19-03: Rusland verbreekt contact met NAVO na eis VS om Nordstream pijpleiding naar EU te stoppen’
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

 

13

 1. Alle huidige regeringsleiders zitten in dezelfde club! De strategie van dit spel wordt niet door deze mensen gespeeld, maar door een kleine club elite! En dit zijn psychopaten die je niet wilt tegenkomen! 🤔

 2. De Krim en Sebastopol kunnen niet op Rusland heroverd worden omdat ze niet behoren tot Rusland (of de Oekraïne). Het zijn Soevereine gebieden.
  Een beetje vergelijkbaar met Aruba en Nederland.
  Aruba is geen provincie van Nederland maar behoort wel tot het Koninkrijk der Nederlanden.
  Als ik mensen uit de Krim spreek blijkt dit soort onjuiste berichtgeving erg veel los te maken en blijkt hun Soevereiniteit belangrijker dan de keuze van buurland waarmee ze samen werken.
  Een beetje jammer dat het artikel de status van de Krim niet juist weergeeft.
  En een echte misser dat beweert wordt dat Kaap Fiolent behoort tot de Krim. Kaap Fiolent behoort namelijk tot Sebastopol.

 3. Het is mogelijk dat Putin wordt gechanteerd? Hij zal, net als alle wereldleiders, wel een goed gevulde bankrekening hebben in Zwitserland. Dit doen ze vooral om te voorkomen dat mochten ze afgezet/ verbannen worden (zoals Mubarak, Kadafi etc.) zij of hun familieleden nog bij hun vermogen kunnen.

  Echter laat Klaus Schwab en zijn Deep State vriendjes nou net in Zwitserland de macht hebben. Zij kunnen met één druk op de knop de rekeningen bevriezen. Dan is hun macht sowieso voorbij.

 4. Grand Lodge of Russia
  The Grand Lodge of Russia (GLoR) (Russian: Великая ложа России) is the Regular Masonic jurisdiction for Russia. The Grand Lodge was established on 24 June 1995. It was the first national grand lodge to be created in the country since the closure of the original Russian grand lodges in 1922, when Freemasonry was banned.
  Grand Lodge of Russia
  The Grand Lodge of Russia has jurisdiction across the entire nation, and enjoys mutual recognition with most of the regular Grand Lodges worldwide, including the three senior or “home” Grand Lodges, namely the United Grand Lodge of England (recognition in 1996), the Grand Lodge of Ireland, and the Grand Lodge of Scotland; more than 100 other Grand Lodges in the world also exchange recognition.[1][2][3]

  In July 2016 the GLoR reported over 700 members, in more than 33 Lodges nationwide. The current Grand Master of the GLoR is Andrei Vladimirovich Bogdanov.

  Wikipedia.

  Gelieve te vertalen in het Nederlands, zie siteregels. Mod.

 5. waar kun je informatie vinden over het feit dat de tweede wereldoorlog door beide kampen is gepland?

  Op het internet zoeken. Mod.

 6. Coby schreef:
  23/06/2021 om 6:25 pm
  Toch blijf ik het merkwaardig vinden dat Moskou overgaat tot het verplicht stellen van het vaccin. Staat daarmee niet vast dat Rusland onderdeel is van NWO?

  Dat zou zeker merkwaardig zijn maar zou het geen propaganda van het westen zijn om de westerse bevolking te laten denken dat Rusland aan deze vaccinatie (misdaad tegen de mensheid) meedoet?, ik denk het haast vanwel…

 7. Wat een vertoning,ze willen gewoon oorlog met Rusland.
  Maar ja Putin weet dat het westen daar op uit is,en dat staat in de agenda van de N.W.O,en Putin is daar ook lid van dus hij moet wel,allemaal dus.

 8. Een drag queen staat symbool voor de oneindige domheid van het huidige westen. een leger van homo`s en travestieten willen vechten tegen de oppermachtige Russen. mannen op hoge hakken en korte mini jurkjes denken dat ze een kans maken tegen de zwaarbewapende Communisten. de mannen van weleer zijn uitgestorven, waar is het fout gegaan?

 9. Toch blijf ik het merkwaardig vinden dat Moskou overgaat tot het verplicht stellen van het vaccin. Staat daarmee niet vast dat Rusland onderdeel is van NWO?

 10. Al de huidige gebeurtenissen staan beschreven in Mattheus: 24 en Lucas: 21. We zitten in de Eindtijd.

Comments are closed.