Kopie van MH17 intrige? Nieuws over Russische raketten wijst op mogelijke Britse false flag kernaanval op Oekraïne

—————————————————————————————————————————————–

Mensheid wordt gesteld voor meerdere beslismomenten die de toekomst van ons ras en onze planeet zullen bepalen

—————————————————————————————————————————————–

Britse media berichten op basis van informatie van Westerse inlichtingendiensten dat het Russische leger tactische Iskander-M kernraketten (foto) bij de grens met Oekraïne opstelt (1). Vanuit militair oogpunt is het totaal onnodig en zinloos voor Rusland om een kernbom op een doelwit in Oekraïne te gooien. Voor de VS/EU/NAVO zou een zogenaamde ‘Russische kernaanval’ echter heel goed uitkomen. Het Westen is dankzij zijn eigen voortdurende misleidingen, intriges, leugens en gebroken beloften de informatieoorlog aan het verliezen, en heeft daarom een MH17-achtige ‘false flag’ nodig om het publiek achter het starten van de Derde Wereldoorlog te krijgen.

Oekraïne ‘ground zero’ voor WO-3

Over het MH17 drama hebben we sinds de ramp in 2014 vele tientallen diepte artikelen geschreven. Vooral in het licht van de door de EU gesteunde CIA/MI6 ‘Maidan’ staatsgreep tegen de democratisch gekozen Oekraïense president Yanukovych was van meet af aan was duidelijk dat het neerhalen van de Maleisische Boeing hoogstwaarschijnlijk een ‘false flag’ operatie was, bedoeld om Rusland te framen en Oekraïne klaar te stomen als ‘ground zero’ voor de door het Pentagon geplande volgende verwoestende oorlog op ons werelddeel.

Toenmalig vicepresident Joe Biden onderstreepte dat van enige objectiviteit geen sprake zou zijn door nog op dezelfde dag van het ongeluk, toen de laatste brokstukjes van MH17 de grond amper hadden bereikt, te verklaren dat Rusland de dader was. De uitkomst van alle onderzoeken, inclusief dat van JIT, stonden daarmee op voorhand vast: president Putin moest hoe dan ook als de boosdoener worden aangewezen. De wagonlading bewijs van het tegendeel werd dan ook straal genegeerd of weggewuifd.

In de jaren daarna probeerde het door het Westen geïnstalleerde neonazi-gelieerde marionettenregime in Kiev regelmatig met ongefundeerde paniekberichten over een aanstaande ‘Russische invasie’ de NAVO zover te krijgen om troepen te sturen en militair in te grijpen. Mede omdat het Kremlin keer op keer duidelijk maakte dat dit onacceptabel zou zijn en Rusland zou dwingen militaire tegenacties te ondernemen, liet het Westen het tot nu toe bij het inzetten van CIA/MI6 ‘adviseurs’ en huurlingen van private legertjes zoals Academi (‘Blackwater’), en daarnaast het leveren van kleine hoeveelheden munitie en militaire uitrustingen.

Een wanhopige elite en een onbenullig publiek

Aan het begin van 2022 is de Westerse elite dermate wanhopig geworden, dat een aan MH17 vergelijkbaar intrige uit de kast lijkt te worden getrokken voor een nog veel gevaarlijkere ‘false flag’, namelijk het doen exploderen van een tactische kernbom op Oekraïens grondgebied. De Westerse propagandamedia zullen hier natuurlijk vanuit alle hoeken verslag van doen en ‘bewijzen’ tonen dat de Russen een nucleaire aanval hebben uitgevoerd met zo’n Iskander-M raket.

Gezien de onthutsend eenvoudige wijze waarop het door jarenlange mainstream media-brainwashing onwetend en onbenullig gemaakte Westerse publiek van het inmiddels uitgebreid gedebunkte Covid/lockdown/vaccinatie narratief kon worden overtuigd, kunnen de globalisten in Washington, New York, Brussel, Londen en ook Den Haag er vanuit gaan dat ook de leugens die over de dan uitgebroken oorlog om Oekraïne zullen worden verteld voor zoete koek zullen worden aangenomen.

Na de Verenigde Staten hebben vandaag ook Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Australië besloten om diplomaten en of hun families uit Oekraïne te evacueren. Frankrijk heeft een reiswaarschuwing afgegeven omdat er militaire actie wordt verwacht (2).

Desperate Times

Nog niet zo heel lang geleden zou het idee dat de Westerse leiders met een nucleaire ‘false flag’ opzettelijk het uitbreken van een kernoorlog die het einde van ons allemaal zou kunnen betekenen zouden riskeren, lacherig van de hand zijn gewezen. Maar ‘desperate times call for desperate measures’. Het Westen, en vooral de EU, is door eigen toedoen de facto bankroet, en de in 2008 ternauwernood uitgestelde financiële megacrash die het complete systeem in elkaar zal doen storten kan nu echt op ieder moment losbarsten.

Om die crash voor te zijn werd gekozen voor een ‘gecontroleerde’ ineenstorting: de ‘Great Reset’ / Build Back Better agenda van het World Economic Forum (door ons al enige tijd aangeduid als het World Extermination Forum), waar de twee belangrijkste politieke leiders van ons land, Mark Rutte en Sigrid Kaag, openlijk verklaarde voorstanders en uitvoerders van zijn, waarbij de blinde steun van ons jaknikkende nepparlement het volk nog de illusie van ‘democratie’ moet geven.

In opdracht van het WEF breekt het regime Rutte de afgelopen jaren stapsgewijs de Nederlandse economie en samenleving af, waarna op de puinhopen, die nu steeds pijnlijker zichtbaar worden (zoals het wegvagen van horeca en boerenstand, het afbreken van onze stabiele en betaalbare energievoorziening, en het doelbewust tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen), een totalitaire communistische technocratie wordt opgericht, een klimaat-5G/vaccinatie dictatuur waarin aan bijna al onze vertrouwde vrijheden en mensenrechten een definitief einde zal zijn gemaakt.

Nog nooit eerder vertoonden leiders dergelijk suïcidaal gedrag

Het is bij mijn weten historisch nog nooit eerder voorgekomen dat de politieke leiders van een land of machtsblok met opzet hun eigen economie vernietigen en eigen samenleving ondermijnen. Het Romeinse Rijk ging ten onder aan diepe corruptie, schaamteloos machtsmisbruik en allerlei perversiteiten – dezelfde zaken waar de EU en ook Nederland al decennia steeds dieper in wegzinken -, maar vertoonde niet de suïcidale neigingen die nu zo kenmerkend zijn voor bijna het hele Westen.

Onze egotistische en onberekenbare bestuurders, die niet of nauwelijks scrupules hadden om zeer ernstige misdaden tegen de menselijkheid te plegen door aan iedereen levensgevaarlijke gentherapie injecties op te dringen die alleen al in de EU reeds tienduizenden mensen hebben gedood en ruim 1,6 miljoen hun gezondheid heeft gekost, en dat ook nog eens doen onder het valse mom van ‘gezondheid’ en ‘uw bestwil’, tonen aan hoe intens ontaard en ontdaan van enige vorm van echte empathie en menselijkheid zij zijn geworden, en zullen naar mijn overtuiging dan ook geen seconde aarzelen om in te stemmen met een ‘false flag’ kernexplosie als ze denken daarmee hun perfide doelstellingen te kunnen realiseren.

Toekomst mensheid staat op het spel

Er zijn natuurlijk veel vaker imperiums ingestort, maar deze keer staat niet slechts een wereldrijk, maar het overleven en voortbestaan van de hele mensheid op het spel. Wij worden als mensen dan ook voor een serie onvoorstelbaar belangrijke beslismomenten geplaatst, die zullen definiëren hoe de toekomst van ons ras en onze planeet – ik zou zelfs willen zeggen: deze ‘dimensie’ – eruit zal zien.

Gaan we massaal mee met de injectiecampagnes, en vooral met de boostershots, en geven we zo de controle over onze fysieke en psychische gezondheid definitief uit handen? Laten we voorgoed onze vrijheid en zelfbeschikking van ons afpakken door de Great Reset / 6uild 6ack 6etter / Agenda-2030? Blijven we ons tegen elkaar laten ophitsen om elkaar te haten, zodat we zullen instemmen met – en zelfs zullen staan te juichen om – de volgende massale slachtpartijen, misschien zelfs wel met kernwapens?

Of komt er eindelijk een echte revolutie. Nee, ik bedoel géén extern gerichte revolutie, waarbij allerlei politieke, wetenschappelijke en media kopstukken uit hun huizen en kantoren worden gesleurd om te worden gelyncht door het woedende publiek, wat vervolgens kan worden aangegrepen om er een ‘Ordo ab Chao’ wereldregering door te drukken, en wellicht zelfs wel een in scene gezet ‘buitenaards ingrijpen’ door een valse messias figuur.

Intern gerichte revolutie

De intern gerichte revolutie die nu dringend noodzakelijk is, heeft – behalve op kleine, voornamelijk individuele schaal – nog niet eerder plaatsgevonden. Die ‘interne revolutie’ kan beginnen zodra we als mensheid èn als individu eindelijk eens echt in de spiegel kijken, en ons afvragen waarom wij steeds weer dezelfde fatale keuzes blijven maken. Een blijvende verandering naar een nieuwe wereld en een nieuw bestaan begint namelijk in ieder mens zelf.

Omdat dit te ver buiten de scope van het Oekraïne onderwerp valt, ga ik daar later in een apart artikel verder op in.

 

Xander

(1) Hal Turner Radio Show
(2) Hal Turner Radio Show

Zie ook o.a.:

22-01: Oorlogsprovocatie: Amerikaans militair vrachtvliegtuig schendt Russische luchtruim
22-01: Crisis rond Oekraïne escaleert: wereld stevent op Derde Wereldoorlog af
19-01: Amerikaanse marine laat 22 oorlogsbodems en 4 kernonderzeeërs uitvaren
18-01: Biden wil hardere sancties tegen Rusland, waardoor Europa in energiecrisis wordt gestort
14-01: Onderminister Victoria Nuland kondigt false flag aan die oorlog met Rusland zal veroorzaken
09-01: CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

2021:

18-12: Wordt Oekraïne nieuwe Cuba crisis? Kernoorlog in 60 jaar tijd niet zo dichtbij geweest ( / Ontketenen de klimaat-vaccinatie globalisten een wereldoorlog omdat de Great Reset in gevaar is? )
11-12: 10 landen, met Nederland en Israël, oefenden deze week op door WEF geplande cyberaanval ( / VS/NAVO voert provocaties om oorlog met Rusland te veroorzaken verder op)
19-11: Topanalist waarshcuwt voor Westerse ‘false flag’ operatie aan grenzen met Rusland
09-11: Volgende stap naar oorlog tegen Rusland; Amerika stuurt deel infanteriebrigade naar Oekraïne
27-10: Moskou woedend nadat Duitse minister NAVO kernaanval op Rusland suggereert
07-10: (/..; energieprijzen door het dak (/ Opzettelijk gecreëerde energiecrisis doet prijs van aardgas compleet exploderen en dreigt miljoenen mensen in armoede te storten )
23-09: Europese energiecrisis nabij: Britse organisaties waarschuwen dat mensen deze winter moeten kiezen tussen verwarming of voedsel
15-07: Taakgroep Amerikaanse overheid waarschuwt voor aanstaande verwoestende cyberaanval door Rusland en China
09-07: Rusland dreigt met militaire reactie op Amerikaanse/NAVO provocaties in Zwarte Zee ( / Putin: ‘Er komt geen WO-3 want het Westen weet dat ze die zullen verliezen’)
26-06: Propaganda Britse pers over ‘Putins helse martelkerkers’ moet burgers rijp maken voor oorlog
15-06: Oekraïne zegt dat NAVO eens is over lidmaatschap, wat absolute rode lijn voor Rusland is
20-04: US STRATCOM houdt nu officieel rekening met onvoorspelbaar uitbreken kernoorlog
20-04: Amerikaanse inlichtingenexpert: Onze superioriteit is gebouwd op leugens, wij kunnen geen enkele oorlog meer winnen
13-04: Grote stad ver voorbij Moskou wijst begraafplaatsen aan voor slachtoffers verwachte oorlog
29-03: NAVO secretaris-generaal Stoltenberg wil agressievere opstelling tegen Rusland en China
28-03: ‘Westen stuurt aan spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’
25-03: Oekraïense president tekent bevel tot verovering De Krim en daarmee oorlog tegen Rusland’
24-03: NAVO commandant generaal Breedlove: Westen moet Oekraïne militair te hulp schieten
25-01: Duitsland overweegt elektriciteit te rantsoeneren vanwege onstabiliteit door groene energie
20-01: Staatsgreep voltooid: Biden president, zal VS binnen 2 jaar volledig op zijn kop zetten (/ Pad naar oorlog tegen Rusland zal worden hervat)

2020:
01-03: Opperbevelhebber NAVO pleitte afgelopen week openlijk voor kernaanval op Rusland