Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd

—————————————————————————————————————————————–

Technologie voor koppeling mensen aan Mark Zuckerbers Meta Universum (‘The Matrix’) is gereed

—————————————————————————————————————————————

Harvard professor dr. Charles Lieber is eergisteren door een rechtbank veroordeeld wegens het geven van valse verklaringen over zijn werk aan het Wuhan Institute of Technology, belastingontduiking en het verhullen van een Chinese bankrekening. Lieber is een briljante wetenschapper die patent heeft op technologie waarmee nano ‘draadjes’ in het menselijk lichaam kunnen worden gebracht, waarna die vervolgens met 5G kunnen worden geactiveerd. Deze nano deeltjes koppelen zich vervolgens aan het neuronennetwerk van het brein, waarna een mens totaal kan worden gemonitord en gecontroleerd. Wij schreven vorig jaar dat er aanwijzingen zijn dat dit soort nanodeeltjes heimelijk in Covid vaccins zouden worden gestopt, maar dat werd door de mainstream media weggelachen als ‘complottheorie’. Onze lezers weten al enige tijd dat er inmiddels bewijs is geleverd dat er in zowel vaccins als vaxdoden vreemde, op microchips lijkende nanodeeltjes zijn aangetroffen.

Lieber is schuldig bevonden aan liegen over de miljoenen dollars die hij van China kreeg voor het delen van zijn baanbrekende uitvindingen met het Wuhan Institute of Technology. Naast de professor werden ook twee Chinezen veroordeeld: een vrouwelijke academicus die tevens luitenant is in het Chinese volksleger, en een ander die geprobeerd had biologische wapens (MERS en SARS) van een vliegveld bij Boston te smokkelen.

De professor is gespecialiseerd in geavanceerde nanotech en heeft daar diverse patenten op. Die omvatten onder meer het gebruik van grafeen(oxide), nano-elektronica die aan (menselijke) cellen en weefsels is te koppelen, nano-draadjes en -apparaatjes die als sensoren (in het menselijke lichaam) kunnen worden gebruikt, en computerprogramma’s waarmee deze nanodeeltjes kunnen worden aangestuurd.

Mark Zuckerbers Meta Universum

(US) Patent nummer 9.252.214 beschrijft een A.I. (kunstmatige intelligentie) interface/systeem waarmee via nanodraadjes die verbonden zijn aan menselijke neurologie personen kunnen worden gemonitord en gecontroleerd. Deze tech is aan China gegeven. Er wordt gespeculeerd dat deze nanodraadjes in vaccins kunnen worden gestopt. Na injectie zouden ze zichzelf beginnen op te bouwen tot een neuralink ‘computer’ interfacesysteem waarmee menselijke gedachten kunnen worden gelezen en veranderd, en gedrag kan worden gemanipuleerd.

Met deze tech zou Mark Zuckerberg iedereen zonder gebruik van VR-brillen aan zijn ‘Meta’ universum kunnen koppelen. Het transhumanisme (in wezen ‘The Matrix’ ) wordt hiermee realiteit; je hersenen worden dan namelijk rechtstreeks in een door A.I. aangestuurde virtuele wereld geplugd, die niet van echt te onderscheiden is. Mensen worden hiermee feitelijk veranderd in een soort androïde cyborgs – digitale slavenrobots die geheel gestript zullen zijn van hun eigen wil (al zal hen vermoedelijk nog wel de illusie worden gegeven van een ‘vrije wil’). (1)

Op 20 september maakte Duitse staatspathologen van het gerenommeerde Instituut voor Pathologie in Reutlingen bekend dat ze in de lichamen van een groot aantal onderzochte Covid vaxdoden microscopisch kleine nanodeeltjes hadden aangetroffen, waarvan de wetenschappers openlijk suggereerden dat dit wel eens nanochips zouden kunnen zijn. Eerdere studies in Japan, de VS en Spanje wezen uit dat ook in die landen grafeen(oxide), nanodeeltjes en andere vreemde stoffen, organismes en objecten in deze als ‘vaccins’ verpakte gentherapie injecties zijn ontdekt.

Vaxxers worden gekoppeld aan ‘Internet of Body’s’

In ons artikel Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ (13 augustus 2021) kunt u uitgebreid lezen over de grote rol die het in grote aantallen batches van de vier belangrijkste Covid ‘vaccins’ aangetroffen grafeen(oxide) speelt bij de opbouw van een nanotech ‘besturingssysteem’ in het menselijk lichaam. Ieder geïnjecteerd mens zal op den duur hiermee aan een wereldomspannend A.I. aangestuurd 5G/6G netwerk worden gekoppeld, dat openlijk door Klaus Schwab in zijn boeken als het ‘Internet of Body’s’ is aangekondigd.

Omdat vrijwel niemand vrijwillig zijn privacy, zelfbeschikkingsrecht, lichaam en zelfs gedachten volledig aan een alomvattend computersysteem zou willen overgeven, moest er een list worden bedacht om deze tech toch bij miljarden te injecteren. En wat werkt dan beter dan mensen doodsbang maken voor een zogenaamd killervirus waardoor ze hun gezondheid en leven zouden kunnen kwijtraken? Hamer die angst er met 24/7/365 propaganda in, en mensen blijken inderdaad compleet hun nuchtere verstand en beoordelingsvermogen te verliezen, en massaal hun mouwen op te stropen voor amper geteste, inmiddels zeer schadelijk gebleken gentherapie injecties.

Nanotech biosensor reeds in Covid vaccins?

Op 3 september 2020 wezen we in ons artikel ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’‘ op de door het Pentagon, DARPA en de Gates Foundation ontwikkelde nanotech biosensor van hydrogel, die samen met een vaccin onder de menselijke huid kan worden geïnjecteerd, en daar feitelijk met je lichaam samensmelt. De nanotech zorgt ervoor dat alle info over (het lichaam van) een geïnjecteerd persoon via 5G kan worden uitgelezen en gecontroleerd, zoals iemands hartslag, ademhaling, temperatuur, emoties, hormonen en seksleven. De biosensor kan echter ook opdrachten ontvangen en uitvoeren.

Wat voor soort opdrachten zouden dat kunnen zijn? Lees bijvoorbeeld ons artikel van 3 december ”Nanotransfectie: Chip die menselijke genen en weefsels verandert en herprogrammeert gereed voor productie om een idee te krijgen over wat er inmiddels allemaal mogelijk is.

We hebben geen bewijs dat een dergelijke hydrogel biosensor reeds in Covid vaccins wordt gebruikt. Het valt gezien de ‘Internet of Body’s’ aspiraties van de globalistische elite echter niet moeilijk voor te stellen dat dit op zeker moment gedaan zal worden, hetzij openlijk (‘met deze sensor kunnen wij tijdig Covid variant nummer 83 opsporen en uw leven redden!’), hetzij heimelijk. Koppel dit aan Microsofts patent 2020-060606, waarmee uw eigen lichaam uw bankpas en betalingssysteem wordt, en u heeft een idee waar men naartoe werkt, en wat voor verstrekkende, extreem ernstige gevolgen dat voor iedereen die zich hiermee laat injecteren zou kunnen hebben.

 

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

13-12: Center for Biotech Information bevestigt in studie verband tussen 5G en Covid-19
03-12: Nanotransfectie: Chip die menselijke genen en weefsels verandert en herprogrammeert gereed voor productie
22-11: ( / Vals christendom dat kernonderdeel is van het ‘systeem van het Beest’ en deze injecties promoot is vervulling van Bijbelse eindtijd profetieën)
12-10: Bekende Oostenrijkse filosoof voorspelde eeuw geleden vaccin dat spiritualiteit blokkeert
02-10: Conferentie Duitse pathologen zeer bezorgd over ontdekking nanochips in Covid-19 vaxdoden
01-10: Extern lab ontdekt nanodeeltjes en vreemd ‘levend’ organisme in Moderna en J&J vaccins
04-09: ( / Uitrol van het systeem van ‘het Beest’ gaat met 3e boostershot onverminderd door – / Laat ook u zich onomkeerbaar integreren met ‘het Beest’?)
13-08: Grafeen nanobuisjes in vaccins worden door 5G frequenties actief en veranderen hersenprocessen’ ( / Grafeen nanobuisjes hechten zich in ons brein, kunnen exact worden afgestemd op de snelheid van het menselijk denken en de hersenen in één grote ontvangende antenne veranderen)
31-07: Flashback naar 2009 artikel over BEAST computer in Brussel en verplichte nano-vaccinaties met vreemd DNA
25-07: Wetenschappers presenteren nanosysteem waarmee ‘Internet of Body’s’ wordt gerealiseerd
17-07: Ex-Pfizer VP: Fact checkers mainstream media vertellen ‘louter leugens’ over vaccinaties ( / Wel of geen grafeenoxide in Pfizer vaccin?)
05-07: Spaanse universitaire wetenschappers ontdekken grafeenoxide nanodeeltjes in Pfizer vaccin
21-06: Utopia: Film uit 2019 voorspelde pandemie en vaccins waarmee wereldbevolking heimelijk wordt gesteriliseerd
29-05: Covid-19 professor verscherpt toon: Deze pandemie is er om iedereen te merken met een vaccin
24-05: Wetenschappers maken proteïne waarmee hersenen en gedrag kunnen worden gecontroleerd
12-05: WEF topman Schwab: Binnen 5 jaar verplichte gezondheidspas en geïmplanteerde microchip
17-04: Bekroonde wetenschapper geeft rechtbank bewijs tegen Pfizer dat Covid vaccins met hulp van Pentagon zijn ontworpen als transhumaan gentherapie wapen ( / Alle mensen moeten komende jaren worden gelinkt aan cyberspace netwerk)
16-04: Pentagon zegt aan alomvattend corona vaccin met geïmplanteerde microchip te werken
12-04: WEF kondigt slimme mondkapjes aan die u instructies geven (/ Volgt na de Smart Mask de Smart Mark, een geïnjecteerde tattoo en/of vaccin met nanochip?)

2020:

24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen (/ Openbaring 13 wordt vanaf volgend jaar realiteit: De betekenis vanuit de grondtekst van het ‘teken van Beest’ Chi-Xi-Stigma)
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips (/ Vaccinpaspoort en hersenscan als je grens over wilt – Implanteerbare microchips koppelen mens aan A.I. – Gedachten lezen wordt business model)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem

2019:
26-12:  ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’ 

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

35

 1. Denk dat die nanodraadjes straks zorgen voor waanbeelden zoals Ufo’s of zo.
  Hun verklaring voor de opname.

  Had trouwens gehoord dat a.s. 5 januari 5G geactiveerd wordt?
  Weet iemand hier iets van?

 2. 09.43 PM 24 12

  Elegast,

  Helemaal mee eens , Horeca DOET niets, laat OVER ZICH lopen , ACCEPTEERT alles v/d overheid !
  Heb zeker in het begin van het jaar KHN gewaarschuwd , mail gestuurd naar de voorzitter en gewaarschuwd wat de gevolgen zouden zijn, en daar is helemaal niets meegedaan !!
  Zie nu het resultaat , laatst gehoord 30/40 % Horeca in zeer zwaar weer , horeca binnenkort over en sluiten, sorry , hebben ze zelf lopen doen , heb daar dan ook geen medelijden alleen jammer van mijn tappils !!!!

 3. Gezien de grote verschillen tussen de batches, is dit nog de experimentele fase, waarbij velen dit mogelijk nog niet in hun lichaam hebben. Maar door het publiek te laten wennen aan regelmatige boosters (UK en Duitsland) en te monitoren wat er gebeurt, komt het moment dat ze een spuit hebben waar voor iedereen hetzelfde in zit en dat iedereen inderdaad tot AI-slaaf maakt.

  Heel gevaarlijk en alleen totale burgerlijke ongehoorzaamheid kan nog een uitweg geven. Maar gezien het gedrag van mijn tijdgenoten zie ik dat niet gebeuren. Nee, het gaat met sneltreinvaart naar Openbaring 9. Weet nu ook wie de vier gebonden engelen aan de Eufraat zijn (heb althans een aardige gedachte die spoort met de Bijbelse gegevens).
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-9b

 4. @Ramshoorn,

  U komt met een voorbeeld waar u het verschil maakte. U deed wat u moest doen. Gezond verstand gebruiken, risico’s inschatten. Allemaal goed.

  Maar dat is wat anders dan hetgeen nu aan de hand is. Kijk naar de horeca, iedereen kent wel een “ horeca” baas. Ik ook. Daar verloren ze het verstand. Of ander gezegd ze verkochten hun bedrijf aan de staat want leningen aannemen van de Staat die tegelijk ervoor zorgt dat ze deze nooit terug kunnen betalen. Ze zijn dicht toch?

  De horeca is/was een macht! Dat wisten de industriëlen al in 1850

  Zij hadden veel kunnen redden. Door massaal te weigeren aan absurde maatregelen te voldoen.

  Wat deden ze , gingen mensen die op het Malieveld kapot geslagen werden verraden. Hun klanten, Gingen qr codes controleren. En nu zijn ze weer dicht. En ze deden toch braaf hun plicht, door ongevaccineerde uit te sluiten. Krijgen geen cent meer van mij.

  Moraal van het verhaal, doe het goede en laten we gaan ons niet tegen elkaar op laten zetten. Kijk wat er dan gebeurt. De horeca is het voorbeeld.

 5. @ Pieter V schreef: 24/12/2021 om 2:34 pm

  Ook aan u alvast de beste wensen.

  Om antwoord te geven op uw vraag: Ik heb wel toegang tot de site https://niburu.co
  Misschien dat u uw PC even moet herstarten? Succes!

  p.s. Soms krijg ik die melding ook, ook wel eens hier bij Xander. Maar meestal kan ik een paar minuten later weer wel op die sites.

  Hartelijke groet, Michaël

 6. @ Pieter V 24/12/2021 om 2:34 pm

  Dank u. Ook aan u alvast de beste wensen.

  Om uw vraag te beantwoorden: Ik heb nog gewoon toegang tot de site https://niburu.co
  Misschien dat u even uw PC moet herstarten? Succes!

  Hartelijke groet, Michaël

 7. @Elegast. Ja, inderdaad, u citeerde de juiste tekst. En inderdaad ik begrijp uw vrees voor mensen, we zien heel veel slechte voorbeelden in Den Haag.

  Ik ben een verzamelaar van Spreuken. Over vrees voor mensen lees ik: Spreuken 29:25 (NBG51) Vrees voor mensen spant een strik, maar wie op de Here JHWH vertrouwt, is onaantastbaar.

  Een andere Spreuk 24:10 kan u nog meer moed schenken: …Betoont gij u slap ten dage der benauwdheid, dan komt uw kracht in het nauw. 11 Red hen die ten dode gegrepen zijn,
  wend u niet af van hen die ter slachting wankelen.”

  Voorbeeld: Een jongen van 10 jaar zakte door het ijs. Wat moest ik doen? Ik had net een nieuwe broek aan, maar trok de riem van mijn broek en schuifelde naar het wak waarin de jongen tot zijn nek in het water stond, reikte hem de riem toe en probeerde hem zo uit het wak te trekken. Wat ik vreesde, gebeurde, ook ik zakte door het ijs, maar kon de Jongen toch op het droge krijgen.
  Stel je voor dat ik de andere kant had uitgekeken?

 8. Geachte Ramshoorn, bedoelt u deze

  10 The fear of the Lord is the beginning of awisdom: a good bunderstanding have all they that do his commandments: his praise endureth for ever.

  Ben niet bang voor god alleen voor mensen. Maar er is een geloofsforum en daar wil ik van wegblijven. Ik denk dat deze tijd wel wat meer vraagt. Niet beledigd zijn alstublieft, we zoeken de waarheid met z’n allen. En dat is nodig. Anders verliezen we alles.

 9. waarom moeten kinderen ook het killschot krijgen??
  De volwassenen hebben het al wat gebeurd er als een groot deel hiervan sterft hoeveel kinderen moeten dan opgevangen worden?????

  Is niet op te lossen toch??

 10. THE MATRIX 4 – RESURRECTIONS (2021)

  18 jaar na The Matrix Trilogie kwam dit jaar onlangs deel 4 ”OPSTANDINGEN” uit.

  Neo zit wederom gevangen in de wereld van de Matrix, maar hij is zich hiervan niet bewust.
  In plaats van de rode pil die hem de werkelijkheid kan tonen, neemt hij de blauwe pil,
  die hem in onwetendheid laat leven.

  Neo : Keanu Reeves
  Trinity : Carrie-Anne Moss
  De Analist : Neil Patrick Harris

  Het vertaalde Transcript van de laatste scène.

  (Trinity geeft De Analist een knal)

  De Analist: Ooh, aah.

  Trinity: Dat was voor het gebruiken van kinderen.

  Neo: We hebben een paar vragen.

  Trinity: Je hebt geprobeerd om de faalclausule te activeren.

  De Analist: De Pakken probeerden dat. Uiteraard zonder beheersing over jullie broncode. Ik wist dat dát onmogelijk was.

  Trinity: Waarom hebben De Pakken je dan niet gezuiverd?

  De Analist: Omdat ik het systeem ken. Ik ken mensen. En ik ken jullie.
  Op dit moment voelen jullie je goed over wat jullie gedaan hebben.
  Dat zouden jullie ook moeten. Het was een overwinning. Bravo.
  Wat nu? Je bent hier gekomen om te onderhandelen over een of andere deal?
  Je denkt dat je alle kaarten in handen hebt, omdat je kunt doen wat je wilt in deze wereld.
  Ik zeg: ga ervoor. Maak het opnieuw. Sla je slag. Verf de lucht met regenbogen.
  Maar hier is de clou. De schapen gaan nergens heen. Ze houden van mijn wereld.
  Ze willen jullie sentimentaliteit niet. Ze willen geen vrijheid of machtiging.
  Ze willen beheerst worden. Ze snakken naar het comfort van zekerheid. En dat betekent dat jullie twee, weer terug gaan in jullie capsule, bewusteloos en alleen, net als zij.

  (Neo en Trinity grinniken beiden)

  Neo: We zijn niet hier om over iets te onderhandelen.

  Trinity: We waren op weg om jouw wereld te herscheppen.

  Neo: Om een paar dingen te veranderen.

  Trinity: Ik hou wel van het ‘’Verf de lucht met regenbogen’’ idee.

  Neo: Gewoon mensen er aan herinneren wat een vrije geest kan doen.

  Trinity: Ik vergat het. Het is makkelijk om het te vergeten.

  Neo: Hij maakt het gemakkelijk.

  Trinity: Dat doet hij zeker.

  Neo: Dat is iets waar hij voortaan aan moet denken.

  Trinity: Voordat we gaan beginnen, besloten we langs te komen om je te bedanken. Je gaf ons iets waarvan we nooit hadden gedacht dat we het zouden kunnen hebben.

  De Analist: En wat is dat?

  Trinity: Een nieuwe kans.

  – Eind –

  The Matrix 4 – Resurrections (in HD met Engelse ondertiteling bij CC)
  https://sflix.to/watch-movie/free-the-matrix-resurrections-hd-71395.5606281

 11. Alvast de beste wensen voor de mensen van deze site.

  Vraagje, ik weet dat dit niet past op dit artikel maar toch… Geraken jullie ook niet op de alternatieve nieuws website? Niburu.co :: Onthullend en Bewustmakend Nieuws!

  Verboden
  U heeft geen toegang tot deze bron.

  Bovendien is er een 403 Forbidden-fout opgetreden tijdens het gebruik van een ErrorDocument om het verzoek af te handelen.

  Zouden ze het nu gaan blokkeren de alternatieve sites?

 12. @PJ. Het zou wel eens kunnen dat er vele handen en armen gaan afgehakt worden…

 13. @Elegast. Dank voor uw reactie. U schreef: Hoe krijg je bij deze mensen [Vaxxers] het verstand terug. Ik vond een treffend antwoord in Psalm 111:10 die ik vanmorgen hardop las.

  Shalom. Ramshoorn.

 14. @Joost. Bedankt voor de Info. Goed Nieuws!
  Vast staat Het Recht en De Waarheid zullen Zegevieren.
  Openbaring 19.

 15. Xander, Gods zegen op het Kerstfeest voor jullie Redactie.
  @ramshoorn 23/12/21 10.46 pm : ook hier thuis geen kerstboom!
  Gisteren aangifte gedaan op het Politie bureau . Feit:” Overige misdrijven tegen persoonlijke vrijheid” , 12 artikelen in totaal WvStr. tegen Rutte, Kaag, de Jonge,Ollongren, Schouten, van Ark, Grapperhaus.
  Beetje een feestdag dus voor mij.
  Bijgaand artikel van jou , Xander , doet me denken aan Prof. Sickbock, de kwaadaardige prof. (schei-en natuurkundige) uit “Bommel” van Maarten Toonder. J.H.Donner zei hierover : “De Wetenschap in haar demonische Triompf” .
  Ik heb er geen woorden meer voor.
  Shalom,
  Joost

 16. niks nieuws onder de zon; deze groep Christenen is er al decennialang mee bezig

  bijv. december 2020️⃣:
  https://rumble.com/vbqya9-covid-smart-viruses-5g-nano-neural-implants-optogenetics-ai-singularity-rem.html?mref=9p4mf&mc=50spg

  Xtremerealitycheck is mijn netflix: urenlange (Christelijk georiënteerde) documentaires die beklijven
  wie zegt dat geloof en hi-tech wetenschap niet samengaan?!
  u moet wel het Engels beheersen en geduld hebben

  het is een rommelige website, maar oordeel niet naar de kaft
  het is goed onderbouwd / opgebouwd en grijpt steeds terug op eerdere video’s
  er is melk en vlees, afhankelijk van het niveau waarop u zich bevindt 😀
  http://www.xtremerealitycheck.com/index.html

  ik ben bang dat ook deze informatiebron spoedig zal opdrogen, want onlangs heeft men gepoogd de woordvoerster te vergiftigen; God heeft dit vooralsnog verijdeld 🙏✝️

 17. Ramhoorn schreef hebben de burgers geen verstand.

  Ik denk dat het anders werkt, angst en andere emoties worden door propaganda opgewekt, zelfs zo erg dat ze niet meer kunnen nadenken. Zijn eigenlijk al zombies. Degene die ongevoelig voor propaganda is ziet dat niks van de propaganda logisch is. Maar bij de meeste werkt het wel.

  Hoe krijg je bij deze mensen het verstand terug. Je zou bijna hopen dat de stroom voor 3 dagen uitvalt en ze niet meer met propaganda gebombardeerd kunnen worden

 18. Wist het al langer schreef:
  23/12/2021 om 10:23 pm
  Welnee,dit is alleen in films.
  Wij krijgen spuitjes voor corona.
  Je bent toch geen wappie?

  Heb je de nieuwste James Bond film (No Time To Die) al gezien waarin duidelijk wordt waar ze mee bezig zijn? Zeer actuele nanobots (“zijn blijvertjes”), gerommel met virussen en DNA en de vijand heet Lyutsifer (lucifer) Safin. Hollywood right in your face en bovendien al gefilmd in 2019 voordat de duistere plannen zichtbaar werden. Hoeveel duidelijker wil je het hebben? Ja, ik ben een trotse ‘wappie’ i.p.v. een suffe slaapwandelaar.

 19. Ik volg Mike Adams trouwens ook sinds het begin van deze hele klucht. Hij lijkt heel erg betrouwbaar met zijn informatie. Maar af en toe is hij ook te gast bij Alex Jones van Infowars, waarvan we weten dat dat eigenlijk het Amerikaanse leger is. Ik heb daardoor toch altijd een zeker wantrouwen richting Mike Adams, ook al is zijn informatie altijd goed.

 20. Dat van die nanodraadjes lees ik nergens.
  Heb je dat er zelf bij bedacht?

 21. Code rood: ALARM! Mensheid en onze planeet in gevaar..!
  Een manifest van Marcel Messing (antropoloog, filosoof)

  https://jaap-adventures.com/images/PDF/CODE%20ROOD%20Marcel%20Messing.pdf

  Er is een soort eindslag aan de gang om ons onze vrijheid, het kostbaarste geschenk dat we hebben mogen ontvangen, volledig af te nemen en ons door bewaking en totale controle tot slaaf te maken. En als de klap op de vuurpijl, ons onze menselijkheid af te nemen en ons te ontzielen door transhumanisering.”

  Over de huidige coronapandemie is al veel geschreven.
  Ik zal me beperken tot een aantal achtergronden waardoor u hopelijk de vele leugens met betrekking tot het coronavirus beter kunt plaatsen. Het betreft de duistere rol van de farmacie, het massale testen van de wereldbevolking, uitgaansverboden, gehele of gedeeltelijke lockdowns, noodwetten, de massale ‘maskerade’, de verplichte maatregelen om
  ‘mensenlevens te redden’, de rol van de media, de naderende crash van de wereldeconomie, de klimaatverandering, de versnelde uitrol van 5G in relatie
  tot het coronavirus en de mijns inziens mogelijk gevaarlijke vaccins die momenteel in ijltempo op grote schaal door farmaceutische bedrijven geproduceerd worden als dé panacee voor alle ellende.

 22. Mooi gevonden dit. Gefactcheckt en het klopt. Eerst de link en dan toch een kritische noot…

  https://www.justice.gov/opa/pr/harvard-university-professor-convicted-making-false-statements-and-tax-offenses

  Misschien wat meer links naar buiten plaatsen, i.p.v. eigen links. Dan kom je wat geloofwaardiger over. Ik ben geen twijfelaar over je stukken, maar er zijn anderen die je voor dit soort dingen afstraffen en wappie blijven noemen. Dat zou zonde zijn want het zijn en blijven mooie stukjes die je schrijft. Ben al jaren fan en dit is mijn eerste reactie,

 23. Beste Xander en anderen,
  Ik wens jullie fijne kerstdagen en een voorspoedig nieuw jaar.
  Hartelijk dank voor alle moeite om mensen te informeren het afgelopen jaar.
  Verder gaat mijn hoop uit dat jullie kunnen handhaven in de komende jaren.

  Vriendelijke groet,

  Tigron

 24. Tja, beste red-actie, je bent sowieso geen bestuurder of eigenaar van ‘je’ gedachten, die ‘maak’ ‘je’ immers niet, kíjk ‘zelf’ maar eens goed! De Grap is dat nu dus 100% conditioneringen vrezen
  dat ze ge-automatiseerd bestuurd gaan worden, terwijl dat al zo is. Dus 100% conditioneringen,
  willen zelfbestuur? Gaat helemaal (niet) lukken! ‘Ik denk’ is maar een gewoonte-aanname, net
  zoals men persoon(=masker) en individu door elkaar haalt. Taalverloedering bestuurt the w@rld?
  Olijke kerst-crisis? http://www.vrolijkverlicht.nl Overigens huisarts-schudt-mensen-wakker gelezen?
  http://www.ninefornews.nl

 25. Xander, ik denk dat je gerust dieper kunt duiken in de ‘internet of thoughts’. Dat is waar al artikelen over worden geschreven.

  De WEF is nu bezig mensen klaar te stomen hiervoor met een sociaal aannemelijker bod: de ‘Internet of Bodies’. Dit mede doordat het openbaren van gekoppelde gedachten, mensen kippenvel geeft. Maar dat is het uiteindelijke doel; onze ziel in een digitale ‘loop’ zetten.

  //* Een synthetische staat waarin de gnostische ‘ouroboros’ concept wordt geïmplementeerd door een AI configuratie.

 26. Wat ik hier mis of er een opgelegde straf, een verbod is ingesteld, of wat dan ook.
  Dus geen eindcontrole.
  Meestal wordt er gewoon een gevolg aan een bestaand proces gegeven, dat zo nodig
  door anderen wordt overgenomen en verder ontwikkeld.
  Alleen keihard ingrijpen zal deze bendes stoppen, en een omdraai punt worden.

 27. Dank Xander voor al je inzet enorme goeie artikelen, ik lees ze graag…
  Nu snel nog even verhuizen naar bovendijks i.v.m. het wassende water.

  Dat het licht in de chanoekia maar mag blijven branden !
  Zorg voor de olie in de kandelaar, niet vergeten 😉

  Sterkte in de komende maanden, Gods liefde en wijsheid.
  Aan de redeactie en alle trouwe reageerders waarvan ik van sommigen al meer dan 15 jaar virtueel ken, zei het niet via het ter ziele gebaande Boinnk van Silvia Videler en andere sites.
  Niet allen zijn het eens maar dragen wel allemaal dezelfde kern. Mooie tip voor 2022 zou zijn;
  ” Kijk niet naar hoe we verschillen maar kijk naar waarin we overeenkomen ”

  God’s zegen aan allen,

  Rick

 28. Dank voor deze duidelijke info: Lieber is een briljante wetenschapper die patent heeft op technologie waarmee nano ‘draadjes’ in het menselijk lichaam kunnen worden gebracht, waarna die vervolgens met 5G kunnen worden geactiveerd. Deze nano deeltjes koppelen zich vervolgens aan het neuronennetwerk van het brein, waarna een mens totaal kan worden gemonitord en gecontroleerd””

  Mensen die gevaccineerd zijn met die verraderlijke Covid-19 Vaccins en daarna zich ook nog eens laten boosteren die krijgen gegarandeerd PRIK-SPIJT zeker in relatie met hun 5G in hun Smart-phones. Ze worden goedkope slaven van de Staat en Testpersonen van die gewetenloze lieden van RIVM en WHO.

  En wat te denken van burgers die denken veilig te wonen met een deurbel met camera die ook afgelezen kan worden door politie en hackers? Gelijk vervangen door een ketting op de deur.
  Big Brother Is Watching You.

  Ook uw andere gadgets in huis Lichten aan/uit, die dmv uw telefoon/internet bediend kunnen worden, Doe Ze Weg!!!! Hackers kunnen ook zo uw verwarming hoog zetten of uw koelkast laten ontdooien. Gemak dient de mens? Gebruik liever uw Verstand! Spreuken 3.

  Het is onbegrijpelijk dat burgers die nu maar 13% vertrouwen hebben in de Regering van
  Rutte – de Jonge- Kaag- Hoekstra en Segers toch hun Leugens geloven.
  Hebben die burgers dan geen verstand?

  Ik las eens: Waar Domheid welig bloeit, geldt Wijsheid voor onkruid.

  Shalom. Ramshoorn, zonder kerstboom.

 29. Welnee,dit is alleen in films.
  Wij krijgen spuitjes voor corona.
  Je bent toch geen wappie?

Comments are closed.